Segt

Nu har jag tagit mej ett bad, för det tyckte jag att jag var förtjänt av. Jag måste ju se till att använda badkaret så mycket som möjligt tills vi ska flytta, eftersom vi inte har något i den nya lägenheten. Och jag älskar ju liksom att bada. Berättade detta för mormor häromdagen, så nu har jag fått tillåtelse att komma och bada där i alla fall, haha.

Nu ska jag snart försöka komma i säng, för jag är riktigt trött!

090831

Råkade visst sova lite längre än det var meningen i morse, vilket resulterade i ingen forolektion, och en massa stress hemma innan jag kom iväg. Det fick bli frukost i skolan på väg till naturen, och sedan dess har väl dagen flutit på rätt bra. Vi har för övrigt 25 minuters matrast på måndagar, jippie på det. Men det gör att vi hinner mer av min och Malins samhäll. Så det är väl bra på ett sätt.

Nu sitter vi i en datasal och väntar på att våran lärare ska komma hit. Just nu är han en kvart försenad, och vi undrar vart han har tagit vägen. Kanske har han gått vilse? Vi får väl se om han dyker upp.

I-landsproblem

Sitter här och tittar på Sagan om ringen lite halvt. Jag är alldeles för rastlös för att orka fokusera 100% på filmen. Jag tycker den är riktigt bra egentligen. Men jag orkar inte idag bara. Är på tok för trött just nu.
Funderar på ifall jag skulle ta och gå och lägga mej istället för att sitta och sega vid datorn, fast det vill jag inte heller. För jag är inte tillräckligt trött för att somna. Snacka om I-landsproblem!

Dessutom är jag sjukt sugen på cola. Det lilla problemet kan jag dock åtgärda, för det ligger en flaska cola i kylen. Men jag är för lat för att resa mej upp och gå dom få stegen ut i köket. Nej, det där lät illa. Nu ska jag hämta cola!

En dag på stan

Träffade Mathilda nere på stan förut, och vi kollade runt lite i några affärer. Sen åt vi tacotallrik på Cupolen och satt och pratade massor. Vi planerade lite inför våran Ullaredresa. Nu är det ju bara 12 dagar kvar tills vi åker. Vi hade ju tänk vara lite fler, men nu blir det hon och jag i egen bil. Jag gissar redan nu att det kommer bli kul! Det är sällan hon och jag har tråkigt, hehe.

När jag kom hem hamnade jag i soffan efter att mami hade tvingat mej att prova massa byxor. Slötittade lite på hästhoppning, och bara därför började jag längta efter att ha häst och kunna tävla igen! Meeeen, allt har ju en baksida, och så länge jag inte hittar en rik kille eller vinner på lotto, så får jag nog nöja mej med att hjälpa Mathilda någon gång ibland.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och har ingenting att göra. Ikväll blir det Sagan om konungens återkomst. Gissa vem som kommer vara sjukt trött imorn?!

090830

Jag är som vanligt jätteseg på morgonen och har ägnat tid åt helt onödiga saker. Om en timme måst jag sitta på bussen ner mot Söder, för jag ska möta Mathilda där vid två. Så nu blir det att stressa runt här hemma som vanligt. Att jag aldrig lär mej!

Försöker få upp en dagens outfit senare.
Puss!

Det här med brandvarnare...

Det har varit en lång dag idag, och nu är jag äntligen hemma igen.
Först var jag ju hos mormor, och där fick jag äppelkaka och massa vaniljsås när jag kom dit. Sen satt vi och pratade om allt och inget i ett par timmar. Sen förklarade mormor lite om alla hennes satans blommor som jag ska sköta i två vckor nu när hon rymmer till norrland. Kan ju inte påstå att jag egentligen lyssnade så bra, men det ska nog gå bra det med!

Sen tyckte mormor att det var dags för mat och vi tog dom tio stegen in till pizzerian (den ligger precis bredvid hennes hus) och beställde mat. Det blev flaffel (läs: falafel) och pomme, med vitlökssås. MUMS kan jag säga! Dock blev jag så mätt att jag hae kunnat rulla hela vägen till Sörping. Men jag fick skuts av mormor istället, hehe.

Träffade Malin vid Fix och vi ägnade ca en halvtimme åt att hyra film och gömma oss för folk vi inte ville träffa. Sen köpte vi dipp på Willys, och sen gick vi hem. Vi hade hyrt två filmer, men hann tyvärr bara s en av dom. I taket lyser stjärnorna. Och jag måste ju än en gång få uttrycka hur illa jag faktiskt tyckr om svenska filmer. Jag trodde jag skulle dö av skratt ett par gånger. Helt otroligt dålig film. Tur att boken är bättre, haha!

Jag tog bussen hem vid tio över tio, och fick nästan tinnitus på köpet. Har nog aldrig hört fulla människor "skriksjunga" så högt i mitt liv. Dessutom försökte folk åka gratis och grejer, vilket resulterade i en försenad buss, så jag missade precis min 117 och fick istället stå på söder i 26 minuter innan nästa buss kom. Inte det roligaste kanske. Kallt var det också. Men händelserna är inte slut där. När jag öppnar dörren här hemma hör jag hur det piper var och varannan minut. Kollar upp i taket och inser att brandvarnaren blinkar rött. Lågt batteri. Kul!
Det var bara att hämta en stol och sedan försöka lista ut hur man skulle få ner fanskapet. Till slut gick det och jag pillade ut det förbaskade batteriet. Så nu är den tyst i alla fall. Får väl köpa nytt batteri imorn eller nått.


Nu ska jag väl snart gå och lägga mej.
Godnatt.

En härlig natt!

Igår blev det utgång för hela slanten! Efter lite strul med förfest hamnade vi hemma hos Anna och spelade lite kort. Sedan drog vi oss mot bussen. Där mötte vi massa småfjortisar som trackade våran skola. Så vi var ju tvugna att tracka tillbaka lite, haha. Efter en tur in på statoils toalett, drog vi bort till Otten!'

Där dansade vi oss svettiga i flera timmar, och drack drinkar som om det var vatten. Men kul var det, det kan jag lova! Min röst var alldeles borta efter att jag och alexandra hade skrålat med i låtarna på uteserveringen, haha! Men vad gör man inte för att ha kul!

Efter en otroligt rolig kväll, lite för närgångna killar som inte fattade när man dansade iväg, en full David och en biltur med mormor, stupade jag i säng och sov till halv tolv!

Nu ska jag snart iväg en sväng och sen blir det att hitta på nått med min älskade Malin<3

Godmorgon bloggen!

Klockan är halv åtta, och sitter här och latar mej lite. Ska snart äta frukost, för bussen går vid åtta. Det här är den längsta sovmorgonen jag har när jag går i skolanl Lång va?! (ingen ironi, absolut inte...).
Jag är helt förvirrad på vårat schema, så jag har ingen aning om vad jag har för lektioner idag. Det blir helt enkelt en överraskning.

Men nu måste jag skynda mej!
Ha en bra ag!

So tired!

Det är helt sinnessjukt vad trött jag är! Har varit som en zombie hela dagen i skolan, och när jag kom hem somnade jag i soffan. Ska man verkligen vara såhär trött? Har i och för sig inte haft en enda sovmorgon på tio dagar, så det kanske är det som tar ut sin rätt? Man börjar ju undra. Det är ju inte så kul att vara såhär trött.

För övrigt har jag lyckats åstadkomma en insändare som ska lämnas in imorn, så jag är nästan lite nöjd med mej själv. Vet dock inte om Karin tycker den är bra, så jag får väl vänta och se tills imorn. Vem vet jag kanske får göra om den igen. Men den här gången kanske mamma inte kraschar datorn, haha.

090827

Det var riktigt segt att gå upp idag måste jag säga, och jag längtar nästan till imorn, när jag får sova en halvtimme längre. Patetiskt, jag vet, men det är den längsta sovmorgonen vi har! Man får vara glad för det lilla, haha.

Nu borde jag egentligen göra iordning mej, men jag har liksom ingen lust idag. Frukost borde jag också försöka få i mej, men det ska vi inte räkna med. Har alldeles för bråttom!

Ciao!

090826

Idag på psykologilaktionen i skolan gjorde vi minnestest, samt testade vårt korttidsminne. Lite scary var det allt, men riktigt kul egentligen. Jag tror absolut att jag kommer gilla den här kursen, till skillnad från Calle, haha. Han verkar inte så inne på det psykologiska tyvärr.

Efter skolan gick jag ner på stan med Daniella. Inhandlade tre par örhängen som faktiskt va riktigt fina. Enkla men söta. Precis vad jag gillar. Sen blev det såklart fika på Waynes som vanligt. Det finns inget som kan slå det, så är det bara!

Nu ikväll lär jag väl hamna i soffan och glo på ett par avsnitt av One Tree Hill som vanligt, hehe.
Vad ska ni göra?

Godmorgon!

Idag är det härligt (läs: vidrigt) väder ute, och jag ska snart springa genom regnet till bussen. Behöver jag säga att jag inte ser fram emot det särskillt mycket?
Idag är det en lång dag i skolan, och jag har inga lösa pengar, vilket är ett stort problem, för då kan jag inte köpa nått i våran cafeteria. Men men, det löser sig säkert.

Nu ska jag äta frukost, sminka mej och klä på mej på en kvart. Önska mej lycka till, haha!

Fika på stan

Efter skolan gick jag ner till stan för att träffa min gamla klasskompis Tina. Det var sjukt längesedan jag träffade henne, och jag måste säga att det var hur roligt som helst att ses igen! Vi fikade uppe på Cupolen, och satt i nästan två timmar och pratade om allt och inget. Det är så skönt när man kan göra det, fast man inte setts på länge.
     Efter en stund började vi gå runt i lite affärer, och jag hittade en kofta på Gina, som jag nog ska köpa imorn. Vi träffade även Hanna, som också gick i våran klass. Så vi satte oss på Lindahls och pratade ett tag till. Riktigt trevlig dag!

Nu sitter jag och tittar på Linas kvällsbok lite halvt. Jag vet fortfarande inte om jag gillar filmen eller inte. Dels är den ju så sjukt pinsam att titta på, och så gillar jag inte skådespelarna, men den är ju rätt rolig samtidigt. Det funkar en tisdagkväll...

Dessutom har jag varit duktig och skickat in uppgiften till naturkunskapen!

090825

Godmorgon allihopa!
Sitter här med en skål fil och är lite sådär lagom stressad som jag alltid är på morgonen. Måste hinna borsta tänderna och sminka mej på ca 10 minuter, så vi får se hur det går, haha!

Det är den 25:e idag ju. Och vad händer då? Joo, man får LÖN! Gissa om jag är lycklig?! Haha, dum fråga. Dessutom ska jag träffa Tina idag, som jag inte har sett på år och dar, så det ska bli riktigt kul!

Men nu måste jag kila!

För när vännerna försvinner...?

En sak jag har funderat länge på är hur det blir med alla vänner när man inte längre bor i samma stad, eller går på samma skola. Man säger ju alltid att man ska fortsätta vara vänner, och att inget kommer förändras. Man säger så mycket, utan att tänka på hur det faktiskt antagligen kommer bli, och det tycker jag är väldigt tråkigt. För jag tror faktiskt inte ens de närmsta vännerna klarar hur mycket som helst...

Vi sa alltid att vi var järngänget, och att vi skulle hålla ihop i vått och torrt. Det gjore vi till en början, och sommaren 2006 blv min bästa någonsin tack vare er. Och visst klarade vi att hålla ihop även när de flesta började gymnasiet. Konfirmanderna och kyrkan bidrog nog väldigt mycket till det.
Men i och med nya skolor kommer även nya vänner, det vet vi ju alla. Och helt plötsligt var inte järngänget något heligt, som det var ifrån början. Jag måste erkänna att det kändes ganska tråkigt. Jag menar inte att jag inte gillar de nya kontakterna vi alla fått, för det gör jag. Men på något sätt försvann det där vi hade.


En annan sak, som vi alla pratat mycket om innan, var när pojk- eller flickvänner kom in i bilden. Vi sa alltid att man inte skulle glömma bort sina vänner bara för att man blev tillsammans md någon, för vännerna var ju liksom viktigt! Alla var överrens om detta, men ändå, ändå blev det som vi hade sagt att det inte skulle bli. Vännerna glömdes bort, för det fanns inget annat är kärleken.
Jag kommer speciellt ihåg ett tillfälle, då jag verkligen kände mej sårad över att ha glömts bort helt. Jag fattade inte ens att det kunde bli så. En hel kväll var jag så arg att jag inte visste vad jag skulle göra. Så arg som bara en väns svek kan göra en!

Vi har gått igenom mycket, och mycket har gjort oss till dom människorna vi är idag. Bättre eller sämre vet jag faktiskt inte, men vi har alla förändrats på något sätt. I och md det, tror jag även att vi har glidit längre och längre ifrån varandra. Att vi fortfarande är vänner, tror jag beror mycket på kyrkan och ungdomsgruppen, där vi alla är aktiva. Undrar vad som hade hänt utan den?

Det jag försöker säga är att jag verkligen är ledsen för att vi låter varandra glida bort. För ni betyder i alla fall fortfarande sjukt mycket för mej! Och jag vill fortsätta att ha er i mitt liv. Men jag är inte säker på att det kommer vara så längre. Dt känns som att vi alla liksom tar varandra för givet...

090824

Tempot idag har verkligen varit högt, hela tiden. Vi började skolan tio över åtta, med individuellt val. Eftersom vi har bytt lärare gick vi igenom vad vi gjort och inte i kursen. Det visade sig att vi enbart har gjort tre av fjorton uppgifter! Helt galet. Så vi kommer i princip få vända ut och in på oss själva för att hinna. Men det får väl gå på nått sätt, haha!
     Sedan hade vi en liten rast och jag sprang till cafeterian och köpte frukost. Fick slänga i mej alltihopa lite snabbt, för sedan skulle vi vidare mot naturkunskapslektionen. Jag trodde verkligen att det skulle vara skittråkigt, men våran lärare verkar riktigt rolig och glider hla tiden in på sidospår när han ska förklara saker. Jag gillar lärare som inte slaviskt går fter läroplanen och skolledningen utan vågar vara lite crazy! Och där kvalificerar han sig verkligen, haha! Om jag skulle bli lärare, skulle jag bli en sån!

Något som jag gillar med att gå i trean är alla intressanta kurser vi ska läsa. Och jag tycker verkligen att dt ska bli kul med till exempel psykologi! Ni kanske tror att jag är galen, men det struntar jag i. Jag tycker det ska bli kul i alla fall. Tran är nog den årskurs som bjuder på roligast kurser, så det här ska nog gå bra!
     På eftermiddagen hade vi text och skrev klart våra intervjuer. Det känns verkligen som om man sitter på en tidning och skriver, för han ger oss en deadline och allting. Visst är det svårt, men utmanande! Det kan nog bli kul.

Som jag kanske har skrivit (jag vet inte om jag har det) har ju jag och Malin lagt in samhäll B som en extrakurs, och idag var första dagen med den. Vi hamnade i två olika grupper och kastades in i arbetet huxflux, men det ordnade sig rätt bra i alla fall. Dom vi läser den med går i tvåan, så det känns lite konstigt för man vet ju verkligen inte vem någon är, men det löser sig nog det med. Hoppas bara inte vi ska hålla på med grupparbeten för mycket. jag gillar det verkligen inte. Det kanske är en väldigt dålig sida ja har, jag vet inte. Men det går bara inte. Jag gör hellre allt själv!

Usch, det blev säkert en tråkig blogg, men men.


Hur känns det för er som också har börjat skolan igen? Kul?

Jag försöker

Har suttit här med en tom sida i en timme nu. Jag försöker verkligen få fram alla ord. Men det går inte. Det sitter liksom fast. Jag vet precis vad jag vill säga, men jag kan inte få ut det i bokstäver. Det verkar vara omöjligt.

090823

Vaknade tjugo över fyra inatt av att mobilen ringde. Jag fick för mej att det var väckarklockan och sprang upp som en galning för jag trodd att jag hade försovit mej. Sen tittar jag på klockan. 04.21! Lite tidigt kanske?!
Då inser jag att det inte var väckarklockan utan att någon faktiskt hade ringt mej. Det var från Malins mobil, men har i efterhand fått veta att det var Oscar. Så Oscar, om du läser det här, jag kommer snällt men plågsamt vrida nacken av dej imorn i skolan för att du förstörde min skönhetssömn, haha!

När klockan ringde (på riktigt) kvart i åtta var det svårt att gå upp men jag lyckades till slut, och tog mej både till och från jobbet utan problem. Fick till och med åka lite fyrhjuling med Jonas! Yeay, jag är lycklig!





Varje gång jag ser någon annan
skriva ditt namn och ett hjärta
knyter det sig i magen på mej.
Jag hatar det här.
Orkar inte mer.
Önskar bara att det kunde bli bra igen. Fan!

Nightynight!

Nu går jag och lägger mej.
Ensam.
Jag vill inte sova ensam.
På något sätt saknas det någon bredvid mej.
Jag sover inte lika bra som när någon ligger där bredvid.
Jag behöver dej.

Mitt jobb passar för en tänkare.

Idag har jag suttit och tänkt. Massor. Det finns ju liksom inte så mycket annat att göra på mitt jobb, så det blir lätt så. Att tänka så mycket är både positivt och negativt. Det beror väl på hur man ser det egentligen. Just nu är det nog egentligen bara negativt. För jag kommer fram till vad jag egentligen borde ha gjort, istället för vad jag verkligen gjorde. Och jag kommer på vilka fel och brister jag själv har. Jag vet att jag kan gå på som en ångvält och köra över alla människor med mitt "såhär gör man" och alla mina humörsvängningar, men det är liksom inte meningen. Det är bara den jag är.
Men då kommer jag att tänka på hur det kunde varit eller vart jag hade varit om jag inte varit den jag faktiskt är. Och sånt kan man ju hålla på och tänka på hur länge som helst. Det är ungefär som att börja fundera på vart universum egentligen tar slut. (Det är bara dumt för man kommer aldrig fram till något vettigt. Jag har försökt).

Idag försökte jag komma fram till vad jag verkligen känner, och vad jag verkligen vill. Och det är inte lätt kan jag säga. Och egentligen spelar det ingen roll vad jag vill. För man får ju aldrig som man själv vill. Eller hur?!
Det är väl bara att hålla tummarna, och hoppas att allt lösr sig. Och jag hoppas verkligen att det gör det. Har i och för sig ganska svårt att tro det just nu, men man kan ju alltid hoppas. Hoppet är det sista som lämnar människan sägs det ju. Och det är väl därför jag fortsätter att hoppas.

Det känns som att jag spårade ur där i mitten någonstans. Ska väl sluta innan det blir alldeles för komplicerat.
Nu får det bli ett, eller två, avsnitt av One Tree Hill, lite nötter, rulltårta och sedan sängen.

090822

Är hemma igen efter en lång dag på jobbet. Jag är sjukt trött, och har nästan somnat flera gånger idag, vilket inte varit så kul. jag har bara längtat hem till sängen!
När jag väl kom in till stan med bussen så var det 38 minuter tills 117 skulle komma. Men jag kände verkligen inte för att börja gå hem, med tanke på hur trött jag var. Så där satt jag.
Nu är jag i alla fall hemma, och ska strax laga lite mat. Är vrålhungrig!
Ikväll blir det lite mys (ensam) i soffan, med naturgodis och muffins och en bra film!

Vad har ni gjort idag?

Tidig kväll

Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg, men orden ville liksom inte komma ut som jag hade tänkt. Så nu går jag och lägger mej istället. Ska upp och jobba imorn.

Godnatt!

Mot Ica!

Nu har jag bara slöat sedan jag kom hem från skolan, så nu är det dags att göra något vettigt. Behöver handla lite grejer till helgen då jag inte kommer ha möjlighet att komma ner till affären pga att jag jobbar. Så nu ska jag till Ica och inhandla lite saker...

090821

Först och främst vill jag säga grattis till Daniella som fyller arton idag! Hoppas hon får en bra dag och en god smörgåstårta, hihi! Vi får se till att fira henne ordentligt när hon inte har gips längre, haha!

Förutom att det är Daniellas fördelsedag, så har dagen varit rätt händelselös. Har i och för sig fixat så att jag och Malin får läsa samhäll B, vilket innebär två extra lektioner i veckan. Jag vet att jag antagligen kommer vara halvdöd när året är slut, men det är en riktigt bra kurs, så vi får försöka stå ut. Men det ska nog gå bra!

Är ensam hemma ikväll igen. Mami har ju rymt till Oxelösund, så jag får klara mej själv. Det är egentligen inga problem, men det är lite segt att sitta ensam en fredagkväll. Måste dessutom gå ner och handla så jag har ju inte precis den ultimata fredagen. Men men, det är sånt man får ta!

Vad ska ni göra ikväll?



Tänka lägga in en dagens när jag ändå skriver!



Jeans från CheapMonday
Ett svart och ett vitt linne med brottarrygg från Gina

Godnight!

Nu går jag och lägger mej och läser i min sjukt braiga bok.
Godnatt!

Hypokondriker, det är jag det!

Allvarligt. Så fort jag nyser, hostar eller har lite ont någonstans, så får jag för mej att jag har fått svininfluensan! Och jaa, kanske beter jag mej som en 70-årig gammal tant, men då får jag väl göra det. Inte vågar jag vaccinera mej mot det heller. Då blir jag säkert förlamad.
- Myh, har du blivit hypokondriker?
- Nej vadå, nu förstår jag ju inte alls vad du menar...

090820

Nu har det varit lite tyst här på bloggfronten för mej. Det beror nog på att det har varit lite mycket med skolstart och bland annat en väldigt trevlig campusfest på Otten. Men i alla fall.

Nu är skolan igång igen, och idag var första dagen med riktiga lektioner. Vi har en riktigt läskig lärare i text, men det ordnar sig nog. Jag kan ju säga att det inte blev någon mjukstart i den kursen i alla fall. Nejdå, arbete direkt från början, haha. Men det var rätt okej ändå.

Efter skolan gick vi och ät på Paus, och sedan gick jag, Malin och Daniella vidare på stan ett tag. Eftermiddagen spenderades i min soffa med Daniella och lite fika, och så har jag även varit duktig och handlat och lagat mat med mamma. Kvällen ska jag ägna åt att fortsätta lata mej, och göra mest ingenting. Mys!

090818

Idag börjar skolan. Om exakt en timme och tjugoåttaminuter. Ångest på det!

Nej, det ska faktiskt bli ganska roligt när jag tänker efter. Man får ju träffa alla igen, och många har jag ju inte sett på hela lovet. Dessutom är det ju sista året nu, och det får en ju att bli lite peppad.
Men på ett annat sätt så är det lite sorgligt också. Vi har bara ett år kvar tillsammans. Sen måste man komma på vad fan man ska göra med sitt liv, och så kommer alla plugga på olika ställen, och så kanske man aldrig ses igen? Okej, kanske inte ska tänka så långt nu, haha.

Nu ska jag i alla fall duscha, och sen göra mej iordning för att möta Kungsgård!

090817

Förlåt för riktigt dålig uppdatering idag. Men jag har varit helt slut! Jag gick och la mej till slut i alla fall sen, och sov till kvart över ett ungefär. Men dagen var redan förstörd. Jag har gått runt som i en dimma hela dagen, och bara önskat att det ska bli kväll. Fast ändå inte. För imorn börjar skolan igen! Herregud. Det är ju inte klokt vad tiden går fort. Det känns som om det var igår vi slutade skolan för sommaren. Men men. Jag får trösta mej med att det är sista året! YEAY! (Fast lite ångest på det också, haha).

Nu ska jag gå och lägga mej. Hoppas på att få sova ordentligt inatt, annars startar jag skolåret med en zombielook.
Godnatt!

Gäsp!

Igår gick jag och la mej vid halv elva ungefär. Låg och kollade på en film i sängen och sen släckte jag lampan vid kvart över tolv. Jag hade varit rätt trött innan det, men då, när jag skulle sova, så blev jag helt plötsligt pigg! Jag kunde verkligen inte somna. Jag vände på mej typ 100 gånger, jag gick upp och drack vatten, jag stängde fönstret för att det blev för kallt, öppnade det igen för att det blev för varmt, och så höll det på. Sista gången jag tittade på klockan var den 02.31. Jag vet att jag låg ett bra tag till efter det innan jag somnade, och sedan ringde alarmet imorse klockan 06.00! Behöver jag säga att den här dagen är förstörd?!

Jag kan inte bestämma mej för om jag ska gå och lägga mej en stund eller inte. För om jag gör det, så kommer jag kanske ha lika svårt att somna inatt igen, och det orkar jag inte. Men jag är verkligen hur trött som helst! Vi får väl se hur jag gör. Jag gissar att ingen annan är vaken än, för det hade inte jag heller varit om jag hade fått bestämma!

Skitdag!

Jag är snäll, ibland.

Funderar på om jag borde försöka mej på att somna tidigt idag, eftersom jag har varit så snäll (läs: jävla dum) att erbjuda mj att följa med min syster när hon för första gången ska ta pendeln till skolan. Så av den anledningen kommer min mobil pipa ilsket klockan sex imornbitti. Det borde vara olagligt att gå upp så tidigt! Men mamma sa att jag skulle få en liten guldstjärna i kanten om jag gjorde det. Börjar då såklart undra vad den kan vara värd. Hoppas något riktigt trevligt, haha!

Nu sitter jag i alla fall här och dricker te, vilket påminner mej om att det snart är slut så jag måste pallra mej till affären någon dag för att köpa nytt.det går ju inte för sig att inte ha något te hemma.Så är det bara.
Men som sagt, om jag ska orka upp imorn, kanske det är dags att krypa ner i sängen så jag hinner få några timmars sömn, eller vad säger ni.

Passar på att lägga upp dagens. Bättre sent än aldrig!



Jeans
Tröja, köpt i Tjeckien

Beviset på att jag är...

Jaa, är vadå egentligen?
Kär?
Galen?
En idiot?
Nått av det är det ju.

Jag borde spärras in någonstans. Tror ni det finns rehab för att man tänker för mycket på en speciell person? Finns det något sorts avvänjningsprogram för det tror ni? Om ni hittar ett säg till!



Jag går väl och gömmer mej annars.

090816

Jag kom ju inte i säng förrän runt tre inatt, och sedan låg jag och läste en bra bok som jag har lånat av Malin, tills klockan blev fyra. Så det där med att vända på dygnet gick ju inte sådär jättebra. Sov till kvart i ett idag. Så imorn när jag ska upp klockan sex för att häng med min syster på tåget till skolan, så kommer jag vara död. Och jag skämtar verkligen inte! Men jag överlever väl det med, haha.

Dagen har varit en typisk söndag egentligen. Jag tog ett långt bad istället för en dusch, eftersom jag måste utnyttja badkaret, haha. Sedan har jag mest legat och läst hela dagen, och sedan blev det lite familjemiddag i form av tacos. Det är nog första gången jag ätit tacos en söndag tror jag.
Ikväll blir det väl att glo på tv som vanligt. Lite tråkigt kanske, men det finns inte så mycket annat att göra om jag ska vara ärlig. Jag gissar att jag kommer sitta i soffan med en mugg te och bara mysa. Vilket egentligen inte är helt fel.

Jag fuskar lite...

Nu har jag tittat klart på mina älskade filmer (eller, det är Malins egentligen, men ändå!) och ska snart gå och lägga mej. När jag skulle sätta igång den andra filmen rotade jag runt i skåpen här hemma för att se om vi hade något annat än glass att äta på. Jag hittade då två påsar med tvix och snickers som mami köpte i danmark. Det sorgliga var bara att det stog med jättestora siffror på dem hur många kalorier det var i en enda godisbit. Snacka om glädjedödande! Jag menar hur kul är det att veta hur tjock man blir av godis liksom, haha? Så det fick bli en stor mugg te istället. Inte för att jag tror att jag kommer bli tjock av några godisar, men jag blev så putt på att dom var tvugna att skriva det så stort!

Nu sitter jag här och lyssnar på (slå mej inte nu!) julmusik! Jag blev så inne i the Holiday, och drogs med i stämningen från filmen. Och eftersom sommaren inte riktigt verkar vilja fortsätta infinna sig, så tycker jag att det inte gör sååå mycket att jag fuskar lite. Eller? Haha, jag vet att jag är lite knäpp, men det visste ni väl redan?!
Som liten längtade jag alltid till julen mitt i sommaren, och till sommare på vintern. Kanske har jag börjat bli så igen? Vem vet. Hoppas det här med julmusiken bara är idag, för annars lär mami bli tokig på mej om jag ska gå och tjata om julen i fyra månader...

När jag ändå är igång och erkänner, så kan jag ju passa på att berätta att jag faktiskt ser fram emot att börja skolan på tisdag. Den ni!
Jag ser kanske inte fram emot allt pluggande så mycket, men att träffa alla igen, och att ha något att göra på dagarna är rätt skönt egentligen. Dessutom är det ju sista året, och vem kan ogilla det?! Visst får jag lite ångest när jag tänker på att gymnasiet är över om mindre än ett år, men jag överlevde ju att sluta högstadiet, så jag överlever väl det med. Eller vad tror ni?
Så det sista året ska jag se till att ha så kul jag bara kan! För det är vi fan värda enligt mej!

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mej innan jag blir alldeles för sentimental här. Ni ska slippa läsa massa strunt.
Godnatt!

Movienight

Nu har jag bytt om från jeans till myskläder, och ska slänga mej i soffan och glo på film! Självklart ska jag unna mej lite godsaker, och ikväll får det nog bli lite glass och te. Hur mysigt som helst. Hade såklart varit mysigare om jag hade haft lite sällskap, men jag får nöja med med min mjuka soffa, haha. Kvällens filmer blir Festival, och the Holiday. (jag vet att jag såg the Holiday för ett par dagar sedan, men jag gillar verklign filmen. Dessutom är jag en sån där människa som kan se filmer om och om igen).

För övrigt så kanske det är dags att börja vända tillbaka dygnet nu när skolan börjar på tisdag. Har sovit till tolv i nästan en vecka nu, så det är nog dags att ställa klockan imorn. Ska dessutom följa med min syster på måndag när hon börjar, för hon ville ha sällskap första dagen hon ska åka tåg, och då måste jag gå upp klockan sex!

Jaja, nu ska jag mysa ner mej i soffan!


090815

Nu har jag kommit hem från våran lilla middag, och jag är så mätt att jag nog hade kunnat rulla hem, haha. Men satan va gott det var! Så ikväll blir det nog bara något lite lätt senare, för något annat lär jag knappast få ner. Tror att min mage måste ha krympt. För jag kunde inte ens äta upp allt jag fick på restaurangen, och det brukar jag. Men jag fattar det inte, för jeansen är lika jobbiga att få på sig som vanligt. Jaja, ett värdsligt bekymmer.

Satt nyss och kollade på Du är vad du äter, och kom på ännu en sak som jag ska införskaffa när jag åker till Ullared. En stegräknare. Då måste jag ju nästan börja gå ut och gå, bara för att använda den. Eller hur? Dessutom tjatar ju Malin på att jag ska börja på Friskis med henne nu i höst. Kanske borde ställa ett ultimatum. Om jag tränar med henne, så får hon flytta med mej till Kalmar nästa år. Tror ni hon går med på det? Haha!

Tänkte lägga upp dagens outfit, bara för att chocka med lite bilder här i bloggen, haha!



Vitt linne
Malins vita skjorta (jaa, du ska få tillbaka den, hihi)
Blå jeans från CheapMonday
Brunt skärp som jag fått av mormor

Lyckad natt!

Vi hade superkul igårkväll/natt och dansade tills vi inte orkade mer. En av dom roligaste gångerna tror jag nästan. Jag älskar verkligen musiken på Otten. På lilla kan man sjunga med i allt, och på stora är det så sjukt roligt att dansa! Ett sjukt bra uteställe helt enkelt.
Dock åkte jag hem vid två pga min dumma höft som bestämde sig för att göra ont. Men nu är den bra igen, och jag är ändå nöjd med kvällen!

Snart ska jag duscha och göra mej iordning, för jag, mami, syster och mormor ska ut och äta på en Kinarestaurang. Det ska bli mysigt, och jag älskar verkligen den maten!

Vad ska ni göra idag?

Utgång ikväll!

Sitter hemma hos Malin nu, och förfestar lite. Har inte så mycket alkohol, men det gör inget. Vi kan ha kul ändå! Försöker få med så mycket folk som möjligt ut, men det går väl sådär.
Vi ska i alla fall ha sjukt roligt och dansa natten lång!

Vad ska ni göra ikväll?

090814

Hejhej!

Snart ska jag ner på stan och träffa Malin och Julia för att bestäma lite mer om ikväll. Sedan ska jag även hämta ut mina P-piller, eftersom läget börjar bli liiite akut. Tog den sista vanliga tabletten på kartan igår, haha. Men det ska nog fixa sig. Får väl se om jag förljer med tjejerna på stan en stund, och sen ska jag väl hem och göra ingenting ett tag. Vilkt är ganska skönt.

Ikväll ska jag hem till Malin och förfesta lite, och sen blir det utgång på Otten! Vi ska dansa hela natten lång och vingla hem någon gång runt tre, som vanligt, haha.
Jag har ju dock mitt vanliga problem när det gäller kläder, men det ordnar sig nog.

Nu ska jag ringa malin, för jag börja undra om hon har glömt mej, haha.

Movie

Jag har precis sett klart the Holiday. En superbra film, som får mej att faktiskt fortsätta tro på att äkta kärlek faktiskt finns där ute. Nu gäller det bara att hitta den bland alla sex miljoner människor på jorden. Någon mer än jag som börjar tvivla igen, haha?

Dessutom vill jag bara tacka mina underbara vänner, som faktiskt orkar lyssna på mitt tjat om olycklig kärlek och krossade hjärtan. Jag inser själv att jag ibland är pain in the ass, men jag kan inte hjälpa det. Jag skyller på mitt sjärntecken. Jag är helt enkelt en människa som analyserar sönder saker. Även om jag inte vill. Det är sån jag är. Jag älskar att analysera, prata och analysera lite till. Men jag antar att ni som finns kvar, är ni som orkar med mej i alla fall. Och det känns skönt. Ni är verkligen bäst, och det hoppas jag ni vet!

Nu är jag riktigt trött, och ska nog avsluta det här inlägget innan jag börjar svamla.
Godnatt!

Jag är lat!

Jag var sjukt sugen på nått gott, men jag orkade verklign inte gå ner till affären. (Nej, det är inte långt, det tar typ tre minuter, men jag orkade inte gå ut). Så därför kikade jag runt i köket lite, och det hela resulterade i 16 chokladmuffins klockan tio på kvällen.
Är det någon mer än jag som kan få sånna ryck ocj börja baka på kvällen?

Malin blev glad i alla fall, haha.


090813

Idag när jag vaknade vid tolv var det riktigt fint och soligt ute. Så jag åt frukost och sedan slängde jag på mej bikinin för att få lite sol. Men vad händer? Jo, solen gömmer sig i ett gigantiskt moln när jag kommer ut på balkongen, och ett par minuter senare öser regnet ner. Jag blev så himla arg. Så istället för att sola har jag ägnat dagen åt att läsa ut en hel bok och sett på film. Inte vad jag hade tänkt mej, men det funkar ju det med.

Ikväll blir det väl att sitta i soffan och glo på meningslös skit på tvn som vanligt. Kanske skulle ge mej på att baka muffins om jag orkar, men vi får se. Sen ska jag även vara elak mot min mami och hålla tummarna för att någon budar över oss på lägneheten. (nej, jag orkar inte flytta IGEN). Men vi får väl se hur det blir med den saken.

Skitdag!

Nu har jag varit duktig och städat hela lägneheten. Förutom mamis och syster rum förstås. Det får dom faktiskt göra själva. Jag måste bara säga hur tråkigt jag tycker att det är att städa. Även om det egentligen inte tar så lång tid, så är det tråkigt. Tänk om rummen kunde städa sig själva. Det skulle vara skönt.

Resten av dagen ska jag väl göra mest ingenting. Ska möta Tomas en snabbis sen, för att få tillbaka min efterlångtade MP3-laddare, och sen ska jag kolla på en lägenhet med mami.
Ikväll kanske jag eventuellt åker ner till Malin i Sörping och har lite filmkväll med henne och Julia. Vi får se.


Vad gör ni denna regniga dag?

090812

Jag hade jättesvårt att somna igår natt, och jag tror jag tittade på klockan sista gången vid kvart över tre. Jag var trött egentligen, men jag kunde bara inte somna. Antar att jag gjorde det till slut i alla fall.
När jag vaknade igen regnade det, och det ser ut som att det kommer fortsätta göra det ett tag. Så idag blir nog en städdag. Det är sånt väder.

För tillfället ha jag lite bloggtorka och ska inte tråka ut er med min vardag.

Nothing is gonna be alright, but thank you anyway.

Ibland när jag vill skriva av mej, så blir huvudet liksom sådär tomt. Markören blinkar och blinkar, men man vet inte alls hur man ska börja. Så kan jag sitta i timmar. Oftast ger jag upp och stänger ner fönstret istället, och tänker att jag får försöka senare. Idag försöker jag.

Har ni någon gång varit med om att det känns som om hela insidan liksom vrider ihop sig, så man får en enda stor klump i magen? Det har jag. Nu, ikväll. För en sekund insåg jag vad jag faktiskt hade gjort. (Jag vet att dom flesta är trötta på att lyssna på det här, eller läsa om det, men det är ingen som tvingar er. Och det här inlägget skriver jag nog mest för min egen skull).
För första gången på länge förstog jag. Att det är mitt eget fel. Det har jag väl i och för sig vetat hela tiden. Jag har alltid tänk att allt kommer att ordna sig, och att allt kommer att bli bra. Men det kommer det faktiskt inte. Och det är väl egentligen det som gör mest ont. Inte fysiskt ont, mer ont på ett annat sätt.

Det sägs att det är mänskligt att gör misstag, och att misstag är lätta att fixa. Så är det inte. Inte alla i alla fall. Jag gjorde ett stort misstag, och får nu ta konsekvenserna av det. Ett brustet hjärta och en jävla massa tårar. Men jag antar att det inte finns mycket att göra, utan jag får försöka le och gå vidare, en erfarenhet rikare. Även om den inte är positiv.
Jag svek det man aldrig får svika. Ett förtroende. Jag har så många gånger själv tjatat om hur viktigt det är att kunna lita på, och allt det där. Men det är inte förrän man gör ett snedsteg själv, som man ser sina egna brister. Jag har insett att ingen faktiskt är perfekt. Inte jag heller, hur mycket jag än ville ge sken av det. Men jag tror att när man väl har insett sina brister, så är det lättare att göra något åt dom. Jag har lärt mej att tillit är något av det viktigaste som finns, och ska göra allt för att aldrig svika ett förtroende igen. Även om det är försent att komma på det nu egentligen.

När allt håller på att bli vardag i ens liv, tror jag att man ibland börjar ta allting för givet. Det är då det oftast blir fel. Man tror att man kan göra vad som helst, hur som helst. Men man kan inte det. Det slutar oftast med att man sårar människor i sin omgivning. Ibland kan man säga förlåt och gå vidare, men ibland går inte det. Då står man där och har förlorat allt man hade för ett enda misstag. Tro mej, jag vet.
Jag hade allt man kan önska sig. En underbar pojkvän som aldrig skulle drömma om att såra mej. Istället blev det jag som sårade honom. Istället för att se vad jag hade, letade jag efter något nytt och mer spännande, såsom det jag och min pojkvän hade innan det verkligen blev allvar. Ni vet den där känslan av att vara nykär. Jag hittade det, och på något sätt överlyste det allt. För en stund var allt som rosa moln. Så jag valde det istället. Och det var bra, och jag trodde att det var det jag hade letat efter. Men efter ett tag började jag tvivla, och i samma stund, så hände det massa andra saker, som tillsammans med mitt tvivel fick mej att backa.
Det var inte förrän då det gick upp för mej ordentligt. Att under hela den tiden, hade jag saknat något, eller någon.

"Man vet inte vad man har, förrän man har förlorat det"

Jag kan inte säga mer än att det är sant. För hur mycket man än ber om ursäkt, eller lovar, så blir det aldrig som förut. Jag antar att vissa saker kan man helt enkelt inte förlåta. Eller så vill man inte. Jag vet inte vilket faktiskt. Det enda jag vet är att man inte inte hålla på och försöka hur länge som helst. Jag tror jag har nått min gräns, och får helt enkelt acceptera att jag aldrig kommer kunna få dej tillbaka. Även om det svider så måste jag nog inse det nu. Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger förlåt, eller hur många gånger jag säger att jag fortfarande älskar dej och att jag vill försöka igen, om du inte har kvar dom känslorna för mej. Jag har inte vågat fråga om du har det, och jag kommer aldrig göra det heller. Men av det jag förstår, så har du inte det. Det gör ont, det erkänner jag. Men jag förstår.

Du var allt jag önskat, och allt jag nånsin velat ha,
och är fortfarande.
Bara så du vet.
</3

I remember

It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time
Now we got the perks and all the crème
And it's tearing us apart at the seams
But I remember


Do you?

090811

Idag när jag vaknade ringde min söta mormor och frågade om jag var vaken än, haha. Snacka om att hon tajmade rätt bra. Så jag duschade och åt frukost och sen kom mormor och hämtade mej. Då åkte vi till ÖB och handlade lite, min mormor gillar sånt, haha. Efter det åkte vi hem till henne och fikade med vaniljmunkar. MUMS!
Anledningen till att jag var hemma hos henne var att hon skulle sy in en kjol jag köpte för ett par veckor sen. Den fanns inte i min storlek, så jag köpte en förstor, för jag vet att min mormor är bra på att sy. (Jaa, man får utnyttja sin mormor, ibland i alla fall). Så hon sydde in den idag, och nu sitter den perfekt!

Sen bjöd min snälla mormor på pizza (onyttigt jag vet, men ibland får man) och sedan skjutsade hon hem mej. Då följde jag med mamma när hon också skulle handla. Så det blev ÖB för andra gången för dagen, och sedan Willys. Jag och mami hade aldrig handlat där förut, så det blev att springa runt och leta efter det mesta, haha. Vi måste ha sett ganska roliga ut när vi yrade omkring.

Vad har ni gjort idag?

Beck

Nu blir det Beck med mami och syster, och massa godis som mami hade med sig hem från Danmark.
Vad ska ni göra ikväll?






Jagsaknardejkandufattadet?!

Stan

Träffade Mathilda vid Söder tull, och sedan gick och käkade lunch på Lindahls. Det blev Laxpaj för min del, och den himla god måste jag säga. Jag tror vi satt där i nästan en och en halv timme, och sedan gled vi mest runt på stan och gjorde ingenting. Kollade på lite hårfärg och sen åkte Mathilda hem.

Då mötte jag Malin och följde med henne när hon skulle äta på Paus. Malin är en mycket bestämd flicka och säger hon att hon vill äta på Paus, så blir de så, haha. Vi satt där och pratade och hade det riktigt trevligt. Sen köpte vi lite godis i våran favvo-kiosk, och sen inhandlade jag kjolen som jag har velat ha från Gina, för underbara 29 kr!! Där snckar vi fynd mina vänner.

Nu har jag varit hemma en stund, och ätit mammas goda mat, och funderat på om jag orkar gå en promenad. Men eftersom mitt batteri i min MP3 är slut, och jag har lyckats städa bort laddaren, så får det bli en annan dag.

090810

Jag låg och funderade på något igår när jag skulle sova, och tänkte att det ska jag skriva i bloggen imorn. Tror ni jag kommer ihåg vad det var nu då? Nej! Jag får väl helt enkelt se om det dyker upp i huvudet under dagen, annars så får jag väl hitta på nått annat, haha. Så går det när man är tankspridd.

Jag är i alla fall vaken innan klockan elva, vilket jag tycker är en stor bedrift, haha. Ska väl äta lite frukost, och sen ta en dusch så att jag vaknar ordentligt. Är fortfarande lite seg.
Jag ska ner på stan lite senare och träffa Mathilda för en fika, och sen får vi se om vi hittar på något mer. Vi har ju inte träffats på hur länge som helst, så det ska bli riktigt roligt.

Håll tummarna för att dom moln som finns på himlen blåser bort så det blir lika fint som igår. För då ska jag tvinga med Mathilda och bada någonstans, haha.

Det enda jag vill

Det enda jag vill, är att få krypa in i din famn igen,
och känna värmen från dina andetag.
Jag vill känna dina händer runt mej,
så jag kan känna mej trygg.
Höra alla vackra ord som du viskade i mitt öra,
så jag visste vad jag betydde för dej.

Det enda jag vill, är att få finnas där för dej,
så att du vet att någon alltid är där.
Jag vill få dej att känna dej som du gjorde då,
när vi var som lyckligast.
Jag vill säga allt jag sa då,
så att du förstår att du fortfarande betyder.

Det enda jag vill, är att våga berätta,
vad jag känner för dej.
Men jag är rädd för svaren.
Om du bara vill lita på mej,
lovar jag att aldrig svika det förtroendet.

090809

Vaknade kvart i tolv när mami ringde och väckte mej. Kunde inte somna om sedan, med tanke på att det var typ hundra grader i mitt rum, så jag gick upp. Åt frukost i soffan, bara för att, och sen tänkte jag ge mej på att städa lite. Det gick dock inte så bra i värmen, så det fick bli bikini och en bok ute på balkongen istället, haha.
Solade i ett par timmar och nu har jag lyckats få ännu mer färg. Det tar sig! Kanske lyckas även jag få till en fin liten bränna innan skolan börjar igen.
Men efter ett par timmar blev det alldeles för varmt där ute, så jag gick in. Drog ner alla pesienner i mitt rum och la mej och kollade på film i mörkret. Fy skam att göra så en dag som denna, men det gick bara inte.

Nu har jag duschat, och känner mej lite fräschare i alla fall. Blir väl lika varm snart igen, men ändå. Funderar på om jag skulle ta en promenad och fota lite senare när det har blivit lite svalare ute. Får väl se vad jag orkar. Måste ju laga lite mat också. Vad man nu skulle vara sugen på såhär i värmen vet jag inte. Fil och flingor kanske. Nej, jag får se sen.

Vad har ni gjort denna underbart varma dagen?

Kärlek handlar om...

Kärlek handlar om att prata sönder nätter.
Om att sätta igång en film men aldrig veta vad den handlade om,
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora.
Bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten.
Om att viska du är vacker tusen gånger varje natt,
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen.
Och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn,
Och aldrig vilja hitta vägen ut.
Händer som dras genom hår,
och fingertoppar som smeker längs ryggraden.

 

Vi hade allt det där.
Jag vill finnas där igen.
Jag vill sakna dej igen.
Jag älskar dej.
Fortfarande.


Sanden med Malin

Bussen från stan gick tio över tio ungefär och jag var framme ca tio i elva. Bussen var lite försenad pga den förbaskade broöppningen. Jag fattar inte att dom kan lyckas lägga ALLA busstider så man får vara med om alla broöppningar. SÅ kul är det ju faktiskt inte.
Men i alla fall. Malin och hennes mamma kom och hämtade mej vid busshållplatsen, och sen fortsatte vi ut mot Sanden. Hela dagen har varit urmysig verkligen, och till och med jag har lyckats få lite färg. (Dock inget på min tatuering, eller 2 km runt om, tack Malin, haha). Det blev solning för hela slanten, så nu bränner det i huden kan jag säga. Det blir nog lite svårt att sova inatt. Får ta på lite kylbalsam (eller vad det nu heter) och hoppas på att det funkar att sova.

När vi kom hem åt vi lite mat, och disskuterade om vi orkade gå ut, eller om vi skulle hyra film istället. Båda var dock så trötta att vi inte orkade något av det. Det blev att sitta och titta på Eva & Adam-filmen istället. Men jag gillar den. Det känns som om den visar mitt eget liv som det är just nu. Men det var trevligt.

Jag fick åka buss med fyllisar som skulle ut i Norrköping, men nu är jag hemma i alla fall. Det blev tyvärr inte en enda bild från idag. Lite tråkigt, men ingen av oss tänkte nog på att fota, haha.
Här lär jag väl sitta ett par timmar innan jag går och lägger mej.
Godnatt!

090808

Idag är det ett år sedan mina katter lämnade våran jord och flög till himlen. Jag saknar dom varje dag, och önskar att jag åtminstone hade fått säga hejdå ordentligt. Men nu är det som det är, och jag kan inte göra något åt det. Det enda jag kan hoppas på är att dom har det bra och busar runt där upp bland molnen!
R.I.P
080808






Idag ska jag i alla fall inte jobba, och det är jag lycklig för. Idag ska jag istället följa med Malin ut till Sanden, och vi ska leka fiskar hela dagen! Eller, kanske inte hela. Jag vill ju hinna sola lite också, så jag får lite färg. Nu är jag ledig fram till skolan börjar den 18:de. Alltså har jag sommarlov som är hela 10 dagar. Så man får göra det bästa av det hela!

090807

Vaknade av att telefonen ringde imorse. Det var min chef som vill busa lite och lurade i mej att klockan var ett och att jag hade försovit mej! Blev helt tokig och hoppade upp ur sängen. Sen tittar jag till på klockan. 07.35 stog den på. Han skrattade åt mej, och undrade sen om jag hade lust att jobba heldag, eftersom Philip var sjuk (igen?!). Det hade jag dock ingen lust med. Så jag gick och la mej och sov vidare tills klockan ringde tjugo över nio.
Åkte till jobbet då eftersom jag var lunchavbytare. Dom andra var klara med sin lunch redan vid kvart över ett, så efter det fördrev jag tid med Erica vid björnslussen, och så städade jag ur ett par av våra stugor. Så lite fick vi gjort i alla fall.
Jag fick till och med blåbärspaj av Richard (min chef) som kompensation för att han had ringt och väckt mej, haha. Så en helt bortkastad dag var det ju inte. Tråkigt bara att det är så fint väder när man är på jobbet.

Men nu är jag hemma, och har jobbat mitt sista högsäsongs-pass för den här säsongen, så nu är det bara några helger kvar. Jag ska ägna min tid innan skolan börjar till att bli rikigt brun och bara ha det underbart i sommarvärmen!

Nya foton!

Sitter och laddar upp massa nya foton på Facebook. Det går segt som satan, men man får ha lite tålamod. Kom ju på att jag knappt har några foton där, så det fick bli en liten uppdatering.
Jag kom även på att jag inte alls har fotat så mycket på sista tiden. Det kan ju ha något att göra med att jag har jobbat hela tiden...

I alla fall. Imorn jobbar jag lunchen, så jag får i alla fall sova nästan tre timmar mer än jag gjort de senaste dagarna. Gissa om jag tycker att det ska bli skönt!


Jag bjuder på ett par av bilderna jag la upp på Facebook. Det är från mammas kusins bröllop och vårt konfaläger på Visingsö.


Tobias målar


Mathilda gör en av sina miner, haha


Vattenkrig var det gott om, när det inte regnade.


Mammas kusin gifter sig på Midsommarafton i trädgården.


Jag sjöng. (Jag vet att jag ser störd ut, men den bjuder jag på).



Nu ska jag snart gå och lägga mej.
Godnatt!


Sista 8,5:an

Idag jabbade jag mitt sista8,5-timmars pass. Jag tror inte ni fattar hur skönt det känns. Jobbar en fyra imorn, och sedan är jag ledig fram till den 22:e. Jag är lycklig!

Nu sitter jag hemma i våran sjukt varma lägenhet, och undrar vad jag ska göra av kvällen. Funderar på om jag ska ta ett bad för att mjuka upp hela kroppen. Man blir rätt stel av att sitta så länge som jag gör på dagarna. Det känns dock som om det är för varmt för ett bad just nu.
Jag vet egentlign att jag kommer sluta framför tvn med ett par kakor och bara lata mej. Men det tycker jag nästan att jag är värd. Ska bli skönt på lördag, då blir det Sanden med Malin. Så håll tummarna för att det ska bli strålande sol.

Nu ska jag kolla lite bloggar, och sen blir det nog tvn.

Jag orkar inte!

Egentligen vill jag bara fortsätta sova. Men jag måste åka och jobba.
Ses om ca 13 timmar då...

Inte en sommar till!

Idag startade arbetsdagen med en utskällning från Per. Han var sur som n citron över att jag hade klämt en bil i slussen igår. (Vilket han ska ge fan i för det är Richard och inte han som är min chef, men skit samma). Jag kan ju inte säga att klättrade upp på min lilla stege, utan nu hatar jag gubben bara ännu mer. Men ni ska vara riktigt stolta över mej. Jag skällde faktiskt inte tillbaka. Jag blev bara lite småirriterad. Han gjorde dock valet riktigt lätt. Det blir INTE safariparken nästa år med!

Nu är jag i alla fall hemma efter en sjukt tråkig dag, och har lyckats få i mej lite havregrynsgröt idag med. Jag säger som Johannes: Jag ska börja ett nytt liv! (Enligt honom gör man det om man börjar äta gröt, haha). Nog om gröten.
Nu ska jag bara ta det lugnt, och sen blir det sängen. Jag är trött!

Fiberrik havregrynsgröt

Fick jobba över lite idag och missade bussen, så jag och Viktor fick skjuts av Jonas hem. Vi tävlade med Johannes på motorvägen, och åkte om honom i 150 km/h. Mycket kul måste jag säga. Men sen körde han om oss igen, och då orkade inte Jonas tävla mer. Blev avsläppt vid rese och åkte sedan vidare hemåt.
Handlade på vägen hemså jag skulle ha något ätbart hemma. Det fick bli lite mat till de kommande dagarna på jobbet, som jag lagade till nyss, och så lite havregryn. I flera dagar i streck har jag varit sjukt sugern på havregrynsgröt. Så nu har jag äntligen köpt det och sitter och äter det just nu faktiskt. Extra fiberrikt havregryn och allt, för bara tio kronor. Ekonomiskt, ohjaa!

Nu sitter jag här och slöar lite och det blir nog en tidig kväll. Var sjukt trött imorse efter att bara sovit fem timmar. Fattar inte vad det är med mej. Hur sent jag än går och lägger mej, och hur trött jag än är, tar det alltid minst en timme innan jag somnar. Jävla asjobbigt!
Men om jag går och lägger mej tidigare, så borde jag ju somna tidigare, eller hur?

090804

Sitter här och äter frukost i pyjamas, och ska snart gå och klä på mej för att åka till jobbet. Dt blir att jobba lång dag idag, och det kommer säkerligen att vara tråkigt. Folks semester är slut, vilket gör att det bara blir mindre och mindre besökare. Alltså, mindre att göra.
Vet ni hur deprimerande det är att vissa av er går upp när jag har lunch?! Det får mej att vilja ligga kvar och sova när klockan ringer, tio över sex. Skönt att det snart är över nu!

090803

Idag var första dagen på en lång arbetsvecka. (Jaa, jag tycker fem dagar i rad är mycket, och jaa, det kanske är för att jag är lat). Men i alla fall. Daniella underhöll mej i telefon ett tag, vilket gjord det hela rätt uthärdligt ändå. Jag slutade ju tidigt med, eftersom jag bara jobbade lunchen, och det var riktigt skönt.
När jag kom hem bytte jag om och sen åkte jag ner till stan och tog en fika med Daniella. Det blev äppelpaj och iste på Waynes. Mysigt!

Har även införskaffat ett nytt busskort, så nu kan jag röra mej fritt i en månad till ungefär. Dyrt var det, men värt det. Funderar dock på att skaffa ett årskort sen. Problemet är bara att det kostar så fruktansvärt mycket, men om man tar det på autogiro, så borde det funka. Jag lär ju ha nytta av det i alla fall.

Nu ska jag försöka få ihop lite mat att ta med till jobbet imorn, och sen blir det att mysa ner sig i soffan och kolla på Coyote Ugly som går på nian klockan nio ikväll. Jag rekomenderar verkligen filmen! Superbra!

En andra chans...?

Alla säger att det är mänskligt att göra misstag, och att man alltid borde få en andra chans. Så man kan bevisa att man är mycket bättre än så. Jag är villig att ge människor både en andra, och en tredje chans om det är så. (Okej, jag vet, inte alla. Men det ska det nog bli ändring på. Nu när jag vet hur det känns att inte ens få försöka).

Ett snedsteg, en felaktig tanke eller handling, och sedan går allt man har förlorat. Du anar inte hur många gånger jag har gått igenom händelseförloppet av den dagen i mitt huvud, om och om igen. Om jag bara kunde spola tillbaka tiden, till när allt var bra. Då skulle jag göra det. För jag saknar den tiden med dej. Alla våra filmkvällar, allt tjafs om vem som skulle gå upp först, alla gånger du kittlade mej tills jag inte kunde andas längre och alla kort vi tog, som jag har kvar och ofta tittar på. Men det jag saknar allra mest är när vi låg där hela nätterna och bara pratade. Jag vill tillbaka dit och bara ligga i din famn och känna att du finns där för mej.

Jag vet att jag är patetiskt som ens försöker, tro mej. Men vad ska jag annars göra? Jag vet inget annat. Det enda jag begär är en andra chans. Eller i alla fall att du kan träffa mej så vi kan prata om det... Snälla?!




Jag trodde att jag var stark och kunde klara mej själv,
men insåg snabbt att jag var svag och tårarna kom sen.
En flashback och jag insåg vad jag förlorat,
och nu vill jag bara tillbaka dit igen.



090802

Igår när jag hade stängt av datorn borstade jag tänderna och sen gick jag och la mej. Då var klockan ungefär halv tre. Och även om jag var hur trött som helst, så kunde jag inte sova. Jag låg vaken fram till fyra ungefär, och då somnade jag nog av ren utmattning.
Runt halv elva ringde mamma och väckte mej. Hon och syster är på väg hem från Söderhamn nu. Så snart har jag inte lägenheten för mej själv längre.

Veckan som kommer består nästan helt av jobb. Måndag till fredag jobbar jag, men sen är jag ledig fram till den 22 augusti. Längtar verkligen till lönen den här gången! Vi har fått massa timmars övertid, plus att jag har jobbat hur mycket som helst. Förhoppningsvis räcker den till både ett startpaket för körkortet och till ett besök på Ullared. Jag håller tummarna.



Jag insåg försent vad som verkligen betyder</3

Sex and the City - the Real life

Jag tittade nyss på Sex and the City-the movie, och det slog mej att det lika gärna skulle kunna vara jag, Malin, Daniella och Céline, istället för Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte. Allt kanske inte stämmer, men vissa saker.

Malin-Miranda:
Malin är en mycket smart tjej, som alltid verkar veta vad man ska göra när man har problem och kommer alltid med bra lösningar. Även fast hon ställer jobbiga frågor om hur man känner ibland, så menar hon ändå alltid väl. Visst har hon sina problem hon med, men de verkar alltid lösa sig på något sett. Dessutom skulle hon bli en underbar mamma.
Miranda är likadan. Hon är advokaten i gänget, och vet alltid hur man ska få fram den bästa lösningen, i alla fall för andra. Hon kan verka lite stressad ibland, men hon tar sig alltid tid för sina vänner. Precis som Malin.

Daniella-Samantha
Precis som Samantha är Daniella en väldigt upptagen tjej, men låter sig inte stressas för det. För hon gillar att ha det så. I filmen köper Samantha en hund, för att den är så lik henne, och jag måste faktiskt säga att Hilda är rätt lik Daniella. Så på den fronten stämmer det med. Samantha är inte förhållande-typen, vilket Daniella kanske är. Dock verkar det inte så just nu, men det har väl sina anledningar. Jag vet inte, jag bara tycker de verkar rätt lika. Båda är så självsäkra på något sätt, men på ett positivt sätt!

Céline-Charlotte
Charlotte är den av dom fyra som verkligen har allt egentligen. Man och barn och är dessutom väldigt vältränad. Jag tror inte Céline skulle sattsa på ett förhållande om det inte var bra, och det får mej att tro att hon kommer hitta rätt. (det kanske hon redan har gjort, vem vet) Hon tränar varje dag, eftersom hon har sin häst att ta hand om, och hon springer även varje dag, precis som Charlotte. På något sätt, så är dom båda den som inger lugn i gänget. Men om något stort händer så vet vi att båda kan skapa lite dramatik om dom vill. Dessutom säger dom precis vad dom tycker, vilket i alla fall jag, tycker är en riktigt bra egenskap.

Jag-Carrie

Först visste jag inte riktigt vem jag var i skaran, men idag föll det mej in. Både Carrie och jag älskar att skriva. Det är faktiskt så mycket lättare att få ur sig allting då. Och vem vet, kanske jag blir en författare en dag, och skriver om våra liv?! Dessutom letar hon efter kärleken, och hon finner den i Mr Big. Men hon är inte nöjd där, hon vill bo ihop och ha ett "stort vitt bröllop". Så i all hysteri, glömmer hon det som är viktigast. Kärleken. Och det är nog där jag och Carrie är mest lika. Jag tror att jag med glömde bort kärleken för en stund, för att jag bara ville ha mer. Så jag tänkte inte på, eller såg inte, det jag redan hade. Förrän det var försent. Det fixar sig för Carrie. Och jag får väl bara hoppas att det gör det för mej med.

Det jag försöker säga tjejer är att ni är underbara alla tre. Vad skulle jag egentligen vara utan er? Ni finns där när man mest behöver er, och det är jag så himla glad för ska ni veta. Jag hoppas att vårt sista år på Kungsgård blir underbart. Hoppas bara vi kan få in våra små disskusioner, fast vi inte har mpr i år. Men det tror jag nog att vi ordnar på något sätt. Jag hoppas att det här året inte blir det sista tillsammans, för er vill jag har kvar som vänner! Tack för att ni finns alla tre<3


Städdag!

Idag har jag ägnat mej åt städning för att hålla tankarna borta. Och det lyckades, en stund i alla fall. Nu är det i alla fall fint här hemma. Ska bara dammsuga och sen är jag klar. Då får jag hitta på nått annat att göra. Finns dock inte så mycket. Kanske skulle ta och laga lite mat, så slipper jag ju svälta mej själv ännu mer än vad jag redan gjort den senaste tiden. Det har inte varit med flit, men när man tänker hela tiden, så glömmer man bort att äta.

Ikväll ska jag väl sitta ensam i min stora soffa och glo på film eller nått.
Låter ju för sorgligt...

Fail

Igår efter jobbet stressade jag hem och lyckades göra mej iordning för party! Sen tog jag bussen ner till Söder, där jag mötte David. Vi åkte vidare mot hageby där det var förfest, och det var riktigt trevligt måste jag säga. Dock fick ve stressa som bara den för att hinna med en buss ner mot Otten, men vi lyckades. (Jag tackar gud för att det inte var mormor som körde, haha)

De första timmarna på Otten var riktigt lyckade. Vi dansade och hade hur kul som helst. Men sen... Fail.

RSS 2.0