Nu åker jag!

Nu ska jag strax sätta mej på bussen in till stan och möta Marka. Vi ska ta kyrkbilen ner till Eksjö för att vara med på distriktsårsmötet. Vi kommer vara där till på söndag, så det kommer inte bli någon bloggning på hela helgen tyvärr. Men ska försöka ta lite bilder så ni får se vad vi har gjort sen när jag kommer tillbaka :)
Men ni får ha det så bra så hörs vi!

Fina torsdag

Hej hej torsdag!

Det var lite segt att gå upp idag, men efter en dusch och en skål yoghurt med banan i så vaknade jag till. Hann dock bli lite seg på bussen in till stan igen, men promenaden i solskenet gjorde susen, så när jag kom fram till skolan så var jag pigg igen.

Sitter för tillfället ensam i ett klassrum och skriver på sammanfattning av vår rapport, medan de andra i gruppen äter lunch. Jag har ingen mat med mej eftersom jag ska luncha med Malin sen, så jag får brottas med hungern ett tag till... Vet ju att jag får lunch sen, så det känns rätt okej ändå.

Måste komma ihåg att köpa grädde innan jag åker hem sen! Så jag och Mattias äntligen kan få vår chokladpudding med vispad grädde ikväll. Det är ju lite mini-fredag för oss idag, eftersom jag åker till Eksjö imorgon eftermiddag!

En dag som alla andra

Imorse var det Mattias som gick upp först för omväxlingens skull. Han skulle till stan med sin syster och mormor, och jag hade sovmorgon. Och jag måste säga att det var underbart att få ligga kvar längst haha ;)

Men till slut var jag med tvungen att gå upp, och traska iväg till bussen. Nu sitter jag i skolan, och känner än en gång att lektionen är helt meningslös. Varför ska det vara så svårt att göra en lektion intressant, eller åtminstone värd att gå på?
Har fixat lite papper som jag ska ta med mig ut till konfirmanderna idag. Dom ska få svara på en enkät som min grupp har gjort. Om det är okej för ledarna såklart. Men hoppas att det ska gå bra.


Sen ikväll ska jag hem och mysa ner mig i soffan med en kopp te och min underbara sambo. Och i den stunden vet jag att jag kommer skita fullständigt i om lektionen var dålig eller inte. Han får mig att må bra, även om dagen har varit dålig. Ibland är nog livet rätt bra ändå.

Värdelösa dag

Idag har jag verkligen inte lust med något alls. Ville egentligen bara ligga kvar i sängen imorse, men Mattias lät mig inte ligga kvar. Så nu är jag i skolan, och vi får verkligen ingenting gjort, eftersom ingen verkar ha lust med nått. Känns ganska ovärt att ens vara här.

Hungrig är jag också. Men vet inte vad jag ska äta idag. Blä. Det är ingen bra dag helt enkelt.



Varför är vissa dagar helt värdelösa?!

110320

Jag har inte riktigt orkat blogga idag förrän nu. Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva.

För ett år sedan fick vi beskedet om att mammas kusin gått bort under natten. Jag minns allting som om det var igår. Jag kommer ihåg att jag hade sovit hos Daniella, och att vi precis vaknat och låg och diskuterade texter till avslutningskatalogen, när min mobil ringde. Det var mamma och jag svarade med ett "halluuu" sådär på skämt som vi brukar göra. Och sedan hör jag bara hur mamma gråter och kämpar för att få luft. Och någonstans mellan andetagen hör jag henne säga "Kent" och "borta". Då brister det för mi g, och även jag börjar gråta.
Daniella har under samtalets gång hoppat upp ur sängen och klätt på sig. Hon har förstått vad som hänt, och säger att hon ska skjutsa mig hem. Jag avslutar samtalet med mamma, och tar på mig kläderna, slänger ner mina saker i en väska, och går nerför trappen tillsammans med Daniella. Och aldrig förr har det gått så snabbt att åka från Gusum till stan kan jag säga.
Jag kommer även ihåg att jag möttes av mamma och mormor som satt i köket när jag kom hem. Resten av dagen är lite suddig. Jag vet att jag tog en promenad med mamma, och badade hemma hos mormor i hennes badkar. Mer vet jag inte riktigt.
Nu ett år senare är det lite lättare att prata om allt det här. Det är därför jag skriver. Kände att jag behövde det.
Här hemma brinner ett ljus för Kent, eftersom jag inte kunde åka till graven och tända ljus där
En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än fanns det tusentals tårar kvar
Och de var dina att ge vem som helst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen
Passerar vi deras gränser

Nittonde mars

Idag vaknade jag som vanligt bredvid världens finaste. Låg en stund och tänkte på hur lyckligt lottad jag faktiskt är. Och sen väckte jag M, och så myste vi en stund innan vi gick upp. Rätt kul det där. Jag väcker oftast honom på helgerna när jag inte kan sova mera. Men det är oftast han som sen faktiskt får dra mej upp ur sängen :)


Frukosten blev resterna från gårdagens varma smörgåstårta. Inte riktigt min stil på frukost egentligen, men mums vad gott det var.


Nu ska vi snart laga till lite lunch, och sen ska vi göra oss iordning. Det är ju nämligen lite kalas för M's syster som fyllde arton igår :)

Tentan avklarad

Tentan är skriven, och nu kan jag inte göra annat än att vänta på svaret. Tänker inte ens våga hoppas på att jag blev godkänd. För då blir jag så besviken sen.
Nu ska jag och M snart ner och träna lite, och sen blir det segis-kväll i soffan.

Tenta-dags!

Jag är så nervös att jag dör. Men håll tummarna för mej!

Jag fattar!!

Jag har suttit hela eftermiddagen och trasslat med alla uträkningar som jag bara måste kunna imorgon. Och nu. Halv elva på kvällen, så trillade poletten ner. Jag fattar. Äntligen! Så nu kan jag andas lite, och läsa lite teori, och sen repetera lite imorn innan tentan bara. Jag tror jag kommer lyckas. Det känns så nu i alla fall.





Snart är det BigBrother. Vi har spelat in, eftersom det var fotboll ikväll. Sambon min är ju rätt intresserad, så det fick bli fotboll först, BB sen, och sist men inte minst, sängen. Förhållanden handlar ju om att ge och ta. Och helt ärligt så behövde jag den här tiden för att plugga, så det passade ju faktiskt riktigt bra :)

Ha en bra kväll, och sov så gott!

Pluggar och fryser

Mattias är nere på gymmet och svettas, och jag sitter här i soffan och fryser. Inte ens filten som jag virat runt mej hjälper. Men jag antar att det är för att jag är så trött. Somnade ju på bussen förut...

I alla fall. Jag pluggar, eftersom jag har en tenta imorn som jag verkligen inte får misslyckas med. Så det är väl ungefär det jag hade tänkt sysselsätta mej med hela kvällen. Inte så kul, men nödvändigt.


Snart kommer M hem med mat också. Ska bli gott!


Vad gör ni en torsdagskväll som denna?

Kurr Kurr

Som sagt så sitter jag i skolan och försöker hålla mej vaken. Det går väl rätt bra tror jag. Har suttit en timme nu och lyssnat lite halvt på föreläsaren och läst lite bloggar för att inte somna av tristess. Det är då det händer. Magen börjar kurra! Och fy vad pinsamt det är. Känns som om alla i hela rummet hör. Får hoppas att det inte är så haha!

Snacka om I-landsproblem ;)

Gäsp!

Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt! Idag snoozade jag dessutom alldeles för länge, så jag fick stressa runt hemma för att hinna med bussen.
Men jag hann till skolan i alla fall, och sitter här och försöker hålla mej vaken!

Träning

Idag blev det gymmet med bästa Malin vid elva. Vi mördade oss lite på löpbandet och sen lörde vi ben och mage. Skönt samtidigt som det gör ont, haha. Och så råkade jag visst bli anmäld till spinning-passet nästa vecka. Fatta vad tränad jag kommer vara i sommar om jag fortsätter såhär ;)

Nu sitter jag här med datorn i knät och försöker nöta in en massa saker i huvudet till tentan på fredag. Det är en spärrtenta, och sista försöket, så jag MÅSTE verkligen klara den. Annars är jag rätt illa uta tyvärr. Så nu blir det plugg för hela slanten. Med lite paus för mat och häng med Malin ikväll. Men som sagt, det är nu det gäller.


Hoppas ni har nått roligare att sysselsätta er med.
Och om nån kommer på ett bra sätt att banka in kunskap i huvudet, säg gärna till!



Femtondemars

God morgon på er!

Sitter i skolan och gäspar, och snart är det dags för första föreläsningen. Kan inte påstå att jag är speciellt peppad, men å andra sidan har jag inte så mycket val. Så det är bara att gilla läget. Har en lektion i eftermiddag med, så ger jag upp nu, så kommer det aldrig gå. Försöker tänka positivt!

Längtar tills skolan är slut. Då är det dags för att sätta sig på bussen hem, och sen gå till gymmet med min kära sambo. Trodde faktiskt inte att jag skulle tycka att gymmet var så roligt som jag faktiskt gör. Så jag är överraskad! :)


Vad ska ni andra hitta på idag?

Segdag

Igår var jag och Tias på födelsedagsfest hon Tobbe och Jenna, och det känns idag kan jag säga. Hade tänkt att ta dat väldigt lugnt, men när man kommer dit vid fyra och går vid ett så blir det lätt lite mer än man tänkte. Men sånt är livet. Tror dock inte Tias tyckte det var lika roligt att gå själv till gymmet idag, Vi hade ju sagt att vi skulle dit, men jag orkade verkligen inte det idag. 

Som sagt så blir det en lugn dag för mej idag. Lite tv, ostbågar och kanske en eftermiddags prommis. Ja, så får det bli. En segdag helt enkelt. Så kör jag järnet på gymmet imorn och tränar bort alla kalorier jag äter idag!

Hur ska ni spendera er söndag?

...

Somnade på sängen igår, och sov en timme. Lyckat, tänkte jag då, eftersom jag var tröttare än innan när jag vaknade.

Men. Det togs igen på kvällen. Malin tvingde med mej tillgymmet och vi körde en timme. Så nu har jag ännu mer träningsvärk än jag hade innan. Men kul är det. Jag får trösta mej med det.

Nu sitter jag i skolan och har tråkigt, och längtar egentligen bara tills jag får åka hem. Får se om det blir ett varv på gymmet idag med!

Åttondemars

Idag har jag inte varit speciellt produktiv. Jag har egentligen bara gått runt med en massa ångest för diverse saker. Vissa har löst sig. Vissa lär jag inte bli av med på ett tag. Men sånt är livet. Livet är inte alltid enkelt.
I have to live with it. Tyvärr.


Nu ska jag slå ihop datorn och ta med mej min man och gå och lägga mej.


Sov gott mer er!

Femtemarstvåtusenelva

Jag är så jäkla snygg idag alltså... Grå mjukisar, brottalinne, Tias blå tröja och hans ill-röda mössa. Jeekligt snyggt om jag får säga det själv. Lovar att slänga upp en bild på det sen!

Anledningen till min gör-snygga outfit är en enda sak. Städdag! Här har det alltså dammsugits (dammsugits/dammsugats? Vad fan heter det egentligen??) dammats, torkats och en massa annat. Så nu skiner hemmet igen.

Och snart kommer mannen i huset hem med mat. Tacos! Och sen ska jag fixa mej för ikväll. För då ska vi åka in till staden och göra något roligt. Vad det är, får ni veta senare :)


PUSS!

RSS 2.0