Idag

Vaknade hemma hos T idag efter en händelserik kväll. T hade redan åkt när jag gick upp. Han skulle dömma innebandy i Linköping. Mamma kom och hämtade mej runt tolv och sean dess har jag städat, duschat, lagat mat och ätit.

Snart ska jag ta mej ner till Söder och ta bussen hem till Malin. Ska äntligen få träffa min lilla skitunge! Vi ska se film eller melodifestival och bara prata. Riktigt trevligt skulle jag gissa att det blir.

Efter besöket hos Malin, kanske jag ska träffa min T, men det får vi se hur det blir med det.
Puss

Party!!!

Dagen har varit ganska bra, förutom att min väska typ vägde bly! Men det är smällar man får ta. Jag lyckades i alla fall fixa VG i teckenspråket så jag är fett nöjd, haha! Trodde nästan inte ens jag skulle få G ju...

Var hemma hos T förut. Hann baa träffa honom en halvtimme typ, men det var det värt. Önskar bara vi hade kunnats ses längre. Men men. Sånt löser sig alltid. Nu har jag fått i mej lite mat, och ska snart göra mej iordning för kvällen. Det blir party hos Tjarlii, eftersom hon fyller 18 på tisdag! Ska bli riktigt nice.

Tror jag inte bloggar förrän imorn, om jag känner mej själv rätt. Men håll ut ;)



T<3

Frukost

Igår kväll kom T hit och sov här, och det var väldigt trevligt! Dock inte lika trevligt imorse, när jag var tvungen att gå upp och han kunde ligga kvar... Men men. Så är det väl ibland.
Nu har jag duschat, och hittat lite kläder att ha på mej och nu sitter jag och äter frukost. Den består av en tallrik fil och flingor. Funderar på att ta ett äpple med, men det får vi se.

Första lektionen för dagen är matte, och jag har inte alls ångest över att gå dit faktiskt. Nu fattar jag ju iaf det här kapitlet, så det är nästan roligt, hehe.
Sen har vi historia, och engelska... (Då är till och med matte roligare!). Efter det har vi lunch.
Sedan är det dags för den allra sista teckenspråkslektionen! Det ska bli huuur skönt som helst!

Efter skolan ska jag försöka hinna träffa T innan han åker iväg till Linköping.

Städning

Nu är jag äntligen hemma efter skolan, och jag är sjukt trött i kroppen. Vi hade dynamisk och statisk styrketräning idag, och nu har jag officiellt bestämt mej för att jag måste börja träna. Den ni!
Skämt å sido, det är ju pinsamt när man inte klarar vissa saker. Så när vädret tillåter ska jag börja springa, plus att jag funderar på ett träningskort på antingen Friskis eller Medley. Får se vilket det blir.

Nu ska jag röja upp lite här hemma, för det ser lite ut som kriget. Diskmaskinen behöver köras, och bänkarna i köket är alldeles mjöliga från pannkaksbaket igår. Så det ska jag väl försöka fixa lite fort. Sen runt kvart över två, ska jag gå bort till T och umgås lite med honom innan han ska ner till viken och träna.
Ikväll ska jag till dansen också, så då lär jag väl bli ännu ömmare i mina muskler imorn. Great!

Nu ska jag göra lite nytta!

Blogg och frukost

Vaknade för ca 40 minuter sen, och var faktiskt rätt pigg idag! Nu har jag duschat, och gjort iordning mej, och fick till och med tid för att blogga och äta frukost innan jag ska iväg till skolan. Börjar tio i tio idag, och det är väldigt uppskattat kan jag säga!

Idag är det svenska och idrott som står på schemat. Det funkar, men jag kan ju inte säga att jag hoppar av glädje nu när idrotten kör igång igen. (Vi har haft uppehåll i typ fem veckor!). Men men, vi får göra det bästa av situationen.
Efter skolan blir det nog att träffa T och göra nånting. För både han och jag är upptagna ikväll, så då lär vi inte hinna ses tyvärr. Jag har ju min dans och han har träning...

Nu ska jag kolla runt lite, och försöka få in lite komentarer hos folk :)

Dokumentärkväll i soffan

Jag orkade tills slut dra mej ner och handla idag, och lyckades få hem allt som behövdes för att göra pannkakor. Så när syster kom hem, och T hade kommit hit, ställde jag mej och stekte pannkakor till ett helt kompani! Fast det blev bara en kvar, hehe.

Sen spelade vi lite Wii tills T var tvungen att åka iväg till sörping och träna. Jag funderar starkt på att börja träna jag med. Saknar friskis men Malin väldigt mycket faktiskt... Men vi får väl se.

Nu har det precis börjat en dokumentär som jag hade tänkt att jag skulle se. Efter den blir det nog att hoppa i säng, för jag är fortfarande sjukt trött. Tack och lov har jag sovmorgon imorn!


Saknar  T<3

Tröttis-dag!

Igårkväll hade jag tråkigt när jag kom hem, så jag plockade ihop lite saker och promenerade hem till T igen. Vi låg och kollade på tv en stund, och sen gick vi och la oss.
Vaknade där halv åtta imorse, och znozzade fram till kvart i. Då var det en halvtimme kvar tills svenskan började så det var bara att dra på sig kläderna och gå mot skolan.
På väg till skolan får jag ett samtal av Daniella, där hon säger att hon sitter fast i Fyllingarum, för att 46:an brinner! Snacka om att man blir lite orolig, eftersom typ halv vår klass satt på den bussen. Men det hade gått bra iaf.

Sist på dagen hade vi matte, och jag kan säga såhär; undrens tid är ännu inte förbi! Jag tror faktiskt jag förstog allting idag. Och det kan jag säga, att det händer inte ofta, haha! Så det kändes bra.
Nu är jag hemma, och ska strax gå ner till Ica för att handla det som behövs för att göra pannkakor. För det är det som står på menyn idag. T kommer också hit och det ska bli trevligt att ses en stund. Den träningsnarkomanen ska ju iväg sen ikväll, så då hinner vi ju inte ses, hehe. (Nu ska jag inte vara elak här, men jag tror han fattar).

Nu ska jag nog försöka få ihop ett ordentligt CV och personligt brev som jag kan dela ut i affärer och mojs. Jag vill ha ett jobb!

Media

Vaknade imorse, och var i alla fall rätt pigg. Gick upp och duschade och fixade iordning mej medan T fortfarande låg och latade sig i min säng. Men när jag skulle äta frukost drog jag upp honom ur sängen. Han skulle ändå hem och jobba när jag gick till skolan.
Vi fick lite tid över innan vi skulle gå, så vi spelade lite Wii. Jag vann, hehe ;)

Nu sitter jag i skolan på dagens första lektion, och gör ett arbete om bildanvändning. Det är väl inte jättekul, men bättre än gårdagens tråkiga engelska. Snart är det mat, och sen skulle vi nog ner till arbetets museum och titta på någon utställning och få inspiration till vårt slutprojekt. Jag vet dock inte hur jag ska ta mej dit, för jag tänker INTE gå ner. Men vi får väl se.

Nu ska jag ägna mej åt arbetet.

Plugg!

Nu är jag hemma efter en ny dag i skolan, och jag kan säga att den inte var direkt uppiggande! På engelskan fick vi sitta i små mobbade rum och läsa dikter om döden, som man inte fattade någonting av. Sådär lagom trevligt en måndag-morgon. På historian hade vi jordens genomgång om triangelhandel mellan världsdelarna, och fick massa frågor till det. Nästan roligt. (Eller inte).

Efter skolan mötte jag T vid hållplatsen, och sen gick vi hem till honom en stund. Jag fick honom att diska (mohahaha) och jag fick vara med i Linnis lilla undersökning om ledarprofiler (?). Sen skyndade vi oss till bussen (men missade den precis, så vi fick ta en annan) och åkte ner till söder. T skulle vidare ner till resecentrum och sen till Linköping för att eventuellt få jobb, och jag skulle hem.

Nu sitter jag här, och borde plugga. Men jag har ingen ork till det hela! Jag måste, jag vet. Jag ska...


Förresten, det har börjat bli lite dåligt med komentarer, så släng in några! Det blir så mycket roligare då :)

Back to school

Jaa! Idag är det (tyvärr) första dagen tillbaka i skolan efter lovet. Jag kan erkänna att jag är rätt opepp, men det är väl inte så mycket att göra åt. Kan vara rätt skönt att komma tillbaka till lite vardag och rutiner. (Jag vet att jag styrs för mycket av rutiner, men det är så jag är).
Dock orkade jag inte släpa mej till projktet, men det är inget speciellt jag missar. Med tanke på att hon bara säger samma saker heeeela tiden.

Efter skolan ska jag väl hem och plugga lite gissar jag, och sen får vi se. Ska nån gång under dagen hinna träffa T också, men det vet jag inte när det blir.
Nu ska jag få i mej nån frukost och sen springa till skolan.

Konfa-söndag

Jag gick upp typ nyss, och jag är egentligen trött och hade velat ligga kvar i sängen. Men det kan jag inte, eftersom jag ska ut till blacka och ta hand om mina kära konfirmander. Så det blev ännu en tidig morgon detta lov.
På tal om lov, så är det här sista dagen innan vi börjar skolan igen, och jag har en sån där välkänd söndags-ångest! Jag har ingen lust att gå till skolan imorn, och jag har deffinitivt ingen lust att ha projktarbete på morgonen. Usch på skolan säger jag bara. Man borde ha sportlov, påsklov och höstlov i två veckor vardera. Fast då skulle vi behöva gå i skolan längre in på sommaren, och det gillas inte heller. Men men.

Nu ska jag se till att få på mej lite kläder, och så ska jag äta frukost.


Hur ska ni spendera er sista lov-dag?

Snart sova

Nu är jag hemma efter en kväll hos T, och det var riktigt trevligt.
När jag kom dit hade han lagat mat åt mej (och åt sig själv, haha) och jag tycker han var duktig. Det blev ris och kycklingwok, mums!
Sen la vi oss i soffan och slötittade på Lyxfällan, tills melodifestivalen började. Då tittade vi på det, och analyserade sönder alla låtar. Tycker att det är lite roligt att vi alltid tycker likadant.

Sen blev det bara slötittande på tvn och prat, och efter ett tag var jag tvungen att gå hemåt. T följde mej halva vägen och sen fick jag klara mej själv. Men det gick bra. Mötte Tito på vägen, så det löste sig.

Imorn blir det att gå upp halv åtta, för jag ska ut till blacka igen och ha konfirmander. Vad jag ska göra efter det är fortfarande oklart. T är dock inte hemma, så jag får nog klara mej utan honom en dag... Antingen åker jag ut till kusinen, eller så kollar jag när Tito och hans vänner spelar in en film. Vi får se.

Nu ska jag sova vänner.
Btw, tycker att det är lite dåligt med komentarer nu, så skärp er ;)

Melodifestivalen hos T ikväll

Igår åkte jag ner och mötte T vid bussen och sedan blev det film hemma hos honom och efter det en mycket kall promenad hem mitt i natten.
Jag skulle dock upp tidigt idag eftersom vi hade konfirmander klockan tio, så jag fick inte sova så mycket som jag kanske hade behövt. Men jag lever ändå. Nu är jag i alla fall äntligen hemma, och ska göra iordning lite hemma. Ställa in saker i diksmaskinen och eventuellt gå ner och handla mjölk och lite annat.
Runt halv sju ska jag börja traska iväg mot Hageby. Jag ska hem till T och äta mat och se melodifestival. Ska bli riktigt mys! (Trots att jag tydligen äter på egen risk, haha!).
Sen blir det nog att gå hem mitt i natten igen, men det är det värt.

Imorn bär det av ut till Skärblacka igen, eftersom vi har konfirmander då med. Men imorn behöver jag i alla fall inte åka buss på morgonen, för Liza är världens bästa och hämtar upp mej hemma!
Vad jag gör efteråt är en annan fråga. Kanske har jag tid att åka förbi min kära kusin och hennes lilla familj. Det är sånt som märks.

Nu ska jag fixa lite här hemma.

Bara 3 timmar och 40 minuter kvar!

Nu har jag varit i stan med mamma, städat mitt rum och sett på film. (Hmm, nej jag försöker verkligen inte fördriva tiden, nejnej.) Var lite ironisk där. Jag har försökt göra massa saker idag, bara för att tiden ska gå fortare, och nu är det bara ungefär tre och en halv timme kvar tills min väntan är över. Det känns hur bra som helst. Har ju gått här ända sedan i måndags och väntat, så nu är jag glad! Idag är en riktigt bra dag :D
Tänker inte säga vad det är, för något privat måste man ju få ha eller hur? ;) Hehe.

Om en timme typ, ska jag börja göra iordning maten. Det blir tacos ikväll! Så jag ska väl skära lite grönsaker och så, tills mamma och systern kommer hem från stallet. Sen ska vi äta, och sen ska jag fortsätta vänta. Ska väl se lite på Let's Dance också...

// Myhsan

13 timmars sömn

Igår var jag ju hur trött som helst, och gick och la mej runt halv tio. Vaknade till lite på morgonen av ett par sms, men fortsatte sova ända till halv elva imorse. Helst sjukt! Så länge har jag inte sovit på flera månader. Men skönt var det kan jag säga. Nu är jag ju pigg och glad igen, och det passar bra idag!

Allt jag kan säga idag är att jag är glad! För idag är en väldigt bra dag! Anledningen utelämnar jag, men den det handlar om, förstår nog precis vad jag menar!

Nu ska jag snart duscha och göra mej iordning så jag inte går här och ser ut som ett troll hela dagen ;)

Zombie?!

Jag är fortfarande hur trött som helst, även om jag har sovit i några timmar, och bara varit hemma och slappat hela dagen. Det känns som om jag går runt och är nån sorts zombie! Det är illa. Ikväll blir det att gå o lägga sig tidigt, så att jag är pigg imorn. För imorn är en speciell dag (för mej iaf) och då måste jag vara pigg och glad! För annars är jag inget roligt sällskap och det har jag inte lust att utsätta någon för.

Ikväll är det Gordon's kitchen nightmares och då ska jag ligga i soffan och äta lite godis eller chips (jaa, jag ska spara till dej med, hehe) och bara beundra denna läskiga kock. Han är lite skrämmande, men jag gillar honom ändå!

Nu ska jag kolla runt på facebook eller nått.

// Myhsan

Dagen efter...

... ett Sagan om ringen maraton!
Jag är huuuuur trött som helst. Sov väl kanske bara tre timmar inatt. Och det var väl mellan sju och tio. Det är inte att rekomendera kan jag säga. Men men. Vi hade det trevligt och filmerna är ju hur bra som helst! Speciellt den oklippta versionen. Jag höll på att kissa på mej av skratt i vissa scener, haha!

När jag kom hem förut la jag mej i ett varmt bad, och det var underbart! Resten av dagen ska ägnas till att slappa och gör ingenting alls! Ska bli jätteskönt.

Skriver nog mer ikväll sen.

Jag blir snart en smiley

Jag går ju runt och ler hela tiden. Det här är inte normalt! Man borde inte kunna känna såhär, efter såhär kort tid. Men som någon klok person sa, jag orkar inte bry mej om vad man borde, för jag känner såhär i alla fall! Och det var rätt bra sagt tycker jag.

För att prata om nått annat, så kom min mormor hit idag med alla mina kläder som jag hade beställt. Allt förutom en skjorta passade, så nu har jag massa nya kläder och jag är sjukt nöjd! Ska byta skjortan mot två par byxor, för dom var sjuuukt billiga! Sen blire lite skor oxå, när vårnyheterna kommer! (Vill passa på att säga att detta är min mormors 18-års present till mej, så jag är inte bortskämd!).

Nu ska jag vara lite arg på min syster för att hon alltid vill se på tvn samtidigt som mej! På en annan kanal, så jag måste dra en kabel genom hela lägenheten för att få se det jag vill!

Slapp dag idag

Vaknade klockan sex imorse när jag fick sms, men jag var så trött att jag bara vände på mej och somnade om. Sdan fick jag ännu fler runt sju, samtidigt som min klocka ringde och då lyckades jag öppna ögonen så pass mycket att jag kunde läsa. Jag måste säga att vakna och inse att man har fått sms, är väldigt trevligt! Så det tycker jag vi fortsätter med...

Runt kvart över sju släpade jag mej upp, och satte mej vid tvn och åt frukost. Det blev knäckemacka och juice. Kollade en stund på vakna med the Voive, och sen gick jag och klädde på mej och borstade tänderna. Sen bar det av ut till bussen.

Jag åkte ner till stan på ett litet äventyr, mer tänker jag inte säga. (Något måste man ju få ha för sig själv? hehe) Men jag måste bara säga att det är konstiga frågor folk kan få för sig att ställa. Vad tycker ni om frågan "Har du nån pappa?" Seriöst, har inte alla en pappa? xD Jaja, fick mej ett gott skratt iaf.

Nu ska jag nörda Sims en stund.

Ikea och sms

Klockan fyra kom mammi hem, och då åkte vi och hämtade upp Anki. Sen åkte vi mot Ikea. Måste bara säga att jag älskar att gå på Ikea! Jag skulle kunna gå där hur länge som helst. Dock blir jag så sugen på att köpa allt fint jag ser, så det är nog tur att jag inte har så mycket pengar, för då skulle dom vara slut nu...

Sedan börjar jag undra hur många sms en mobil klarar att skicka och ta emot på en och samma dag. Min verkar vara rätt duktig. Jag vet inte hur många sms den har fått hantera idag, men många är det. Det gillas ;)

Nu ska jag göra massa annat :)

Lov!

Igår hade jag inte alls någon lust att skriva här, men idag mår jag bättre. Tack vare vissa människor som finns runt mej.

Idag skulle jag ha varit på skolan och gjort prov, men jag orkade inte eftersom jag var vaken till klockan tre inatt. Dessvärre väckte mamma mej imorse och försökte få upp mej ur sängen, dock funkade det inte, haha. Se fick jag sisådär tusen sms och då vaknade jag i alla fall :)

Nu pratar jag med Daniella i telefon, skriver blogg, är inne på facebook och pratar på msn samtidigt, och det är rörigt kan jag säga, haha!

Så nu ska jag ägna mej åt alla folk som vill prata med mej :)

Today

Idag vaknade jag runt elva och gick upp. Drack te och allmänt segade. Sen tog jag mej i kragen och städade mitt rum, och det faktiskt riktigt fint.

Sedan kom D hit, och vi pratade länge, och sedan kom vi fram till, vad som nog var bäst. Och så är det nu. Tänker inte skriva mer om det här. Men jag tror vi alla mår bäst av det här.

Jag har ingen skrivlust idag.

Melodifestivalen

Ikväll blire god mat och melodifestival med vännerna. Ska bli riktigt mysigt faktiskt! Var länge sedan vi umgicks såhär, så det är kul.

Jag kommer nog inte blogga mer ikväll, men imorn!

Puss

Tonight

Ikväll blire fest, och jag är sjuuukt pepp! Dock börjar den sju, så vi får vär se hur vi mår imorn ;) Haha! Men men, trevligt som satan att Tjarlii ska med ikväll. Hon som alltid är upptagen när vi ska göra nått.

Men men, jag har inte tid att sitta här längre, måste göra mej iordning lite, och så måste jag ner till Ica och växla pengar, yeay!

Godnatt.



I think it's gonna be okey.

Ännu en morgon...

Jag kunde nästan inte gå upp imorse. Allting kändes bara så meningslöst. Jag mår inte alls bra just nu. Önskar att man bara kunde knäppa med fingrarna och så var allt bra, och man visste vad man skulle göra. Men nu är ju inte allting så enkelt.

Snart ska jag iväg till skolan och ha matte, och räkna geometri. Hoppas jag fattar! Daniella är ju hemma idag, så jag kan inte jobba med henne. Men men, sånt ordnar sig.

Ha en bra dag. Om det går att ha det.

Usch!

Dagen har varit allmänt j*vla opepp, och jag mår typ, skit! Har typ kramper i magen, mår illa, tappar alla kraft och blir yr om vartannat. Vad ska detta betyda? Jag vill INTE bli sjuk. För det är jag trött på. Har provat att vara hemma och ta det lugnt, och även panodil och alvedon. Inget hjälper...

Men men. Var och dansade förut i alla fall, fast det gick ju då inte som jag tänkt mej eftersom jag ibland blir så yr att jag inte kan stå upp. Så jag fick mest titta på idag, och försöka lära mej i huvudet, eller vad man ska säga.

Nu ska jag bara kolla typ Facebook och Bdb, sen blire sängn, om jag ska orka upp imorn.


Godnatt!

Morgon

Jag hann tyvärr inte skriva mer igårkväll, eftersom jag kom hem ganska sent. Jag var hur trött som helst och efter att samtal med D och med min mamma, så la jag mej i sängen och somnade nästan direkt.

Idag skulle jag ha haft teckenspråk på morgonen, men jag hade en fruktansvärd huvudvärk när jag vaknade, så jag kunde verkligen inte gå upp. Så jag somnade om, och vaknade vid åtta, och huvudvärken hade gått ner lite, så då gick jag upp. Alltså blir det bara svenska för mej idag. Och sedan ett litet idrottsprov. Men det är inte så farligt.

Efter skolan ska jag hem till min lilla mormor, och vi ska fika och kolla på lite kläder och sånt. Sen (hoppas jag) skjutsar hon hem mej, och då ska vi äta, och sen bär det av till dansen ikväll.

Det är fullt upp vänner ;)

Hemma från skolan igen

Äntligen är jag hemma från skolan för dagen. Det har varit så segt hela dagen. Allra helst på engelskan. Kan inte beskriva hur mycket jag hatar språk!

Dagens höjdpunkt var på matten, (jag vet kors i taket!) då jag faktiskt fatta allt han gick ogenom på geometrin. Är det inte för underbart?! Jag som då har haft IG på två prov, fattar nästa kapitel. Så jag ser faktiskt ett ljus i matte-tunneln, haha! Men men, jag ska väl också ha tur någon gång,

Nu ska jag käka upp mina digestivekex och sedan sätta mej på bussen ner till Söder, där jag ska byta till trean och åka med den upp till haga. Där ska jag möta Mathilda och så ska jag åka med henne hem, och umgås med henne och hästarna innan KU.

Puss

Trött, på allt och alla.

Även om jag har varit hemma hela dagen, så är jag jättetrött. Vet inte vad det är med mej. Men så är det i alla fall. Imorn ska jag försöka komma iväg till skolan. Det är ju kort dag, så det ska nog funka.

Sen är jag även trött på folk! Folk som inte har någon egen åsikt eller någon egen idé om hur saker och ting ska vara. Utan de bara följer efter och liksom kopierar andras sätt att vara... Det kan vara sjukt irriterande kan jag lova!

Men men. Jag ska inte vara sur. Nu är vi glada.

Puss

Ändring i designen

Nu har Bästa Malin gjort lite ändringar i designen här på bloggen, och jag tycker den blev hur bra som helst! Om ni inte ser den nya, så tryck på F5 för att uppdatera. Funkar det inte då, släng in en kommentar.

Puss!

Och tack än en gång Malin!

Hemma idag

Imorse när jag vaknade kännde jag mej fortfarande konstig och lite illamående, så jag sjukanmälde mej och stannade hemma. Det är dumt att smitta alla andra om det är något. Och om jag är hemma och tar det lugnt går det över fortare. Så idag  ska jag bara ta det lugnt och försöka krya på mej, för det är faktiskt inte så kul att vara hemma.
Om jag känner mej bättre ikväll kanske jag följer med mammi till dansklubben och tittar på hennes kurs, men annars blir det väl att ligga framför tv:n precis som igår, hehe.

Nu ska jag väl kolla runt på lite bloggar, och sen kanske jag sätter mej med Sims eller Spore en stund.

Hoppas att alla har en bättre dag än mej!

Jag känner mej konstig

Magen har varit konsig ända sedan igår. Är det magsjuka på gång tro? Det vill jag verkligen inte! Så jag hoppas att den bara spökar lite och blir bättre snart. Orkar inte bli sjuk nu. Jag har alldeles för mycket att göra, för att hinna med det också.

Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan, så det har varit skönt.. Det känns som om jag inte orkar nånting alls längre. Undrar varför. Jag vill vara full av energi! Men vi får se hur det blir.

Ni får ursäkta om jag inte bloggar så mycket idag, men jag mår inte bra.

090209

Godmorgon!

Här har va försovit oss tyvärr, så jag kommer inte tyvärr inte komma i tid till skolan för att ha projektarbete. Så det får vli till lektionen efter. Men det är int så farligt. Jag kan skriva av anteckningarna av någon, istället för att sitta och lyssna på våran jobbiga lärare.

Idag är det en relativ kort dag i skolan. Bara tre lektioner. Men sen har vi mentorstid efter skolan med, men det brukar vara ganska roligt.

Nu ska jag och D äta frukost och sen ska han åka iväg till praktiken, och jag till skolan.

Söndag

Vaknade imorse av att elsk ringde, och fick gå upp och öppna dörren för honom. Sen åt vi frukost och sen blev det att spela Wii. Var länge sen så man var lite otränad, hehe. Runt två hoppade vi in i duschen eftersom vi skulle hem till mormor och äta.

Hos mormor fick vi god mat, som alltid, och sedan blev det mumsmums-krig när vi fikade xD Skrattade så jag grät! Tills jag fick mumsmums i mitt ansikte xD haha! Men kul var det.

Nu sitter jag här och elsk spelar Wii med min syster. Orkar inte skriva så mycket idag, för de har liksom inte hänt nått speciellt. Ikväll blir det mys framför en film. Vet dock inte vilken. Elsk får välja mellan the Brake-up och Beck. Undar vilken han väljer, hehe...

Hoppas eran helg har varit bra! Och imorn ska man tillbaka till vardagen... Lycka till vänner!

Melodifestival

Jaa, sitter här som en annan svensk och tittar på melodifestivalen. Det är inga bra låtar alls, och jag tycker det har blivit så dåligt de senaste åren. Men men, det hör till. När man inte har nått annat att göra, så kan man väl sitta där i soffan. Äter lite ost och kex och samlar vuxenpoäng samtidigt, hehe.

Tänkte lägga mej tidigt ikväll eftersom jag har haft huvudvärk och varit trött hela dagen. Kanske läser lite, men sen får de nog bli sömn. Inga språngmarsher på stora vägar i natt i alla fall!

Puss och Godnatt mina vänner.

Bakis-dag

Jag och Daniella struntade i Let's Dance, och åkte bort till Linnis istället igårkväll. Det hela resulterade i ett par glas för mycket, och en spännande promenad hem längs Söderleden. (Stor väg som man absolut inte får gå på...) Vi kom hem runt ett nångång, jag somnade väl runt två. Jag kunde inte sova, för varje gång jag blundade så kändes det som om hela rummet snurrade. Men en timme och en flaska vatten senare, så somnade jag äntligen.

Sen väckte D mej imorse runt elva när han ringde mej. Då gick jag upp och åt frukost, och gav mej sedan på att städa rummet. Enda tecknet från gårdagen är huvudvärken som har funnits där hela dagen. Men annars mår jag hur bra som helst. Men när jag hittade kläderna som jag hade igår, undrade jag vad jag hade gjort egentligen. Dom var hur smutsiga som helst. men jag antog att det var pga att vi klättrade över vägräcket ett par gånger...

När D hade kommit hit och jag hade städat en stund, ringde telefonen. Det visade sig att det var Elin (från Västervik). Hon var i stan av någon anledning, och hon ville träffa mej. Så jag och D åkte ner till stan och hänge med Elin och Josie en stund, och guidade dom genom alla affärer. Men efter några timmar var vi tvungna att åka hem, för D skulle vidare till en kompis. Så vi åkte hem och han plockade ihop sina saker, och åkte. Då städade jag klart mitt rum, och sen var det mat. Och mycket mer har inte hänt idag.

Nu ska jag nog sätta mej och leka i PS en stund, och sen blir det melodifestival ikväll.


Hur har eran dag varit?

Det är som det är.

Har inte bloggat speciellt mycket idag, för jag har typ varit, död! Imorse när jag insåg att det snöade ville jag bara gå o lägga mej i sängen igen och sova. Men jag släpade mej till skolan i alla fall. Det borde jag inte ha gjort. Oförberett prov på alla tre lektioner. Så jag gick hem efter lunchen. När jag kom hem la jag mej i sängen, och vips, så hade jag somnat och vaknade två timmar senare, av att mammi kommer in och väcker mej och frågar om jag vill ha semla?! Klart man vill ha semla! Så då kom jag upp ur sängen i alla fall, men jag är fortfarande seeeg.

Kvällens planer är lite suddiga än så länge. Jag och Daniella hade tänk se på Let's Dance hemma hos henne, och sedan bara ta det lugnt. Men nu är vi bjudna på fest också, så vi får se hur kvällen blir.

Sedan är det bara vissa saker som är som dom är. Blir så trött på saker ibland. Om det bara någon gång kunde få vara bra?!

Nu ska jag leka vidare i photoshop.

Det snöar...

Det blev tyvärr inte så mycket bloggande igår, eftersom jag hade fullt upp på eftermiddagen. Elsk kom runt klockan två, och runt tre var jag tvungen att göra mej iordning. Då kom mammi hem ich började laga mat. Hon skickade ner elsk och mej till affären för att handla, och när vi kom hem så var maten klar. Då var det bara att äta, för sedan var vi tvungna att åka till dansklubben.
Jag fick dansa två kurser igår, men ska bara gå på den senare från och med nu. Det kändes bäst i den.

Sen åkte vi hem, och jag och elsk fastnade framför en thriller vilket gjorde att vi inte kom i säng förrän kvart i ett. Inte det bästa kanske, men mysigt var det i alla fall.

Nu ska jag äta upp min frukost, och sen ska jag gå till skolan och ha matte!

(Det snöar idag, och det är inte alls kul...)

Huvudvärk!

Vaknade med huvudvärk så det fick bli att stanna hemma. Jag hade aldrig orkat sitta och göra prov, utan hade bara svamlat, och då kände jag att det var bättre att ta det någon annan dag. Så att jag vet vad jag gör...
När jag hade sjukanmält mej somnade jag om, och vaknade inte förrän halv tolv! Inte undra på att jag hade (har fortfarande) huvudvärk. Jag har nog sovit lite dålig de närmsta dagarna. Men nu är det ju bara imorn kvar, och jag hoppas att jag orkar gå.

I eftermiddag kommer elsk hit, och det ska bli mysigt. Vi hinner dock inte göra så mycket, för jag ska vara på dansklubben klockan sex, och sedan kommer vi hem vid nio igen. Då blir de nog mys i soffan, och kanske en film eller nått bra program, efter en välförtjänt dusch!

Nu ska jag ta det lite lugnt, så min huvudvärk försvinner...

Ny bloggdesign på ingång!

Min underbara vän Malin har erbjudit sig att hjälpa mej med en bloggdesign, och jag är evigt tacksam! Vet dock inte hur jag ska betala tillbaka henne, men det löser sig nog. Jag har sett lite av min header och den är jättefin! Så jag litar helt och fullt på Malins jobb. Är nyfiken på hur resultatet blir!

Nu ska jag försöka komma ifrån datorn och gå och lägga mej. Ska upp rätt tidigt imorn för jag har prov på morgonen och jag vill vara där i tid. Det är mitt slutprov i teckenspråkskursen. Hoppas bara att det går bra! Sedan är meningen att vi ska ha programdag på skolan och köra "kontorsstolsrace" genom korridorerna, men jag vet inte om jag har nån lust att gå på det. Har jag huvudvärk som idag, tror jag nog att jag går hem efter provet ist.

Nej, nu ska jag försöka komma i säng.
Godnatt!

Blabla... det här med rubriker

Jag gillar inte riktigt det här med rubriker. Man har ju inte alltid nått vettigt att skriva däruppe. Men men, det blir som det blir.

Idag gick jag och funderade på en massa saker när jag var på väg till skolan. Det är rätt skönt att gå till skolan sånna dagar, för då får man mer tid att fundera över saker. Kan vara rätt skönt när man har massa tankar som snurrar i huvudet. Man rensar lite, och det är skönt. Då kan man fokusera lite bättre på skolan då.

Ibland är min älskade mammi för söt. Idag hade hon köpt mums-mums till oss och så satt vi och fikade förut. Hur mysigt som helst! Ibland kan hon.

Kanske skriver mer sen.

Hemma igen!

Nu har jag bytt mina skor, till ett par likadana som innan, fast bruna, så nu blir det inga svarta streck i golvet. Daniella tyckte nog att jag var lite jobbig när vi stog där i affären. Jag gick runt och testade massa andra möjliga skor, men inga passade, tyckte jag. Då tyckte hon jag var lite jobbig, hehe!

Nu ska jag försöka kontakta Malin, och se om hon ville ta sig an min bloggdesign. Så jag hoppas på lite förändring de närmsta dagarna.
Sen ska jag plugga!

Kort skoldag

Imorse vaknade jag jättesent, så jag hann inte blogga, utan jag var tvungen att äta lite frukost och springa till skolan. Men eftersom det var en kort dag idag, så är jag redan hemma. Skulle egentligen bara hämta dansskorna för att gå ner till stan och möta Daniella. Jag måste byta dom eftersom det blir svarta streck i golvet och de får man inte ha på dansklubben...

Nu ska jag iväg!

Zzzz

Nu är jag hemma från dansen, eller jag har varit hemma ganska länge om jag tänker efter. Jag gillade verkligen att vara tillbaka, även fast det var lite nervöst. Och på torsdag är det min tur att börja dansa igen. Pirrigt! Men det ska bli kul. Hoppas bara jag gillar gruppen och att jag passar in, hehe.

På torsdag kommer elsk hit och det ska bli mysigt. Var ju några dagar sedan vi sågs. Så det ska bli massa trevligt! På torsdag ska jag försöka byta mina nya danskor, för det blir svarta märken i golvet när man dansar med dom. Och det blir inte bra. Så jag måste få tag i några snygga och sköna skor innan dansen! Hoppas Daniella vill följa med (A), haha!

Nu ska jag gå och lägga mej snart.
Godnatt.

Bild på mej

En bild på mej från idag.

Hungrig!

Äntligen är jag hemma från skolan. Vi hade inte så mycket att göra idag, så det var rätt segt. Men Leo hade i alla fall rättat proven vi gjorde igår, och det är nog den snabbaste rättningen någonsin av en lärare. Jag fick bra betyg, men klantig som jag är, hade jag missat en grej, och hade jag bara satt in den med, hade jag fått mvg. Jaja, är man tankspridd så är man.

När jag kom hem ställde jag mej och skalade potatis som mamma hade bett mej om, så nu hoppas jag på att det blir mat snart. Är hur hungrig som helst! Åt inte frukost imorse, utan bara lunchen i skolan som faktiskt inte alls var särskillt god, och därför åt jag inte så mycket. Så nu kurrar det i magen...

När vi har käkat ska jag och mammi (vet inte om syster ska man också) sätta oss i bilen och åka bort till danslokalen. Ska bli roligt att träffa alla igen, och jag ska ju dit och dansa på torsdag. Det är jättelänge sedan jag dansade, så vi får se hur det går, haha!

Har eran dag varit bra?

Godmorgon Tisdag!

Idag var det lite segare att komma upp än igår, men jag lyckades så småningom och nu sitter jag här. Idag kände jag inte att jag kunde vara hemma, trots huvudvärken, eftersom vi har "redovisning" av vårt reklamprojekt. Jag vill verkligen se hur det blev! Ska försöka ta lite foton också, så jag kan lägga upp här i bloggen ikväll.

Annars kommer nog dagen vara ganska händelselös. I och för sig ska jag följa med mammi när hon dansar ikväll. Det är hur länge sedan som helst som jag var där, och vi får väl se om det är samma gamla gäng där nu som då! Ska bli kul i alla fall. Jag börjar ju min kurs på torsdag. Pirrigt värre kan jag säga. Vet inte om jag går rätt kurs egentligen, men men...

Nu ska jag se till att få i mej något ätbart, och sen ska jag gå till skolan och lyssna på ny musik som jag laddade ner igår.


Vad ska ni göra idag?

Äntligen fungerar det!

Nu kan jag ladda upp bilder här på blogg.se så nu kommer det bli mer av den varan! Här är i alla fall en bild på lilla mej.

Jag idag 090202


Måndagskväll

Nu har jag och syster tittat på ett program om familjer som har jättemånga barn. En familj t.ex. hade 10 barn! Jag skulle aldrig orka. Men jag beundrar dom hur mycket som helst för att dom får allting att gå ihop. Själv har jag bestämt mej för att jag inte vill ha mer än tre barn. Det tror jag passar alldeles utmärkt. Men man vet ju aldrig... Hehe.

Över till något helt annat. Är det någon som läser min blogg som är bra på det här med bloggdesign? För jag vill verkligen förändra bloggen men jag vet inte hur man gör?! Jag är helt lost på sånna där grejer, haha! Men om ni är duktiga på det, lämna gärna en komentar :)

Hoppas ni har haft en bra dag!

Internet Explorer och jag...

... är färdiga med varandra! Det strejkar bara när jag vill göra något, så nu ska jag försöka vänja mej vid Mozilla Firefox, även om det tar emot och jag egentligen inte vill. Men jag måste väl har jag en känsla av. Annars kommer det inte bli mycket bloggande eftersom Explorer inte gillar blogg.se!

Idag hade vi prov på median, och eftersom det inkluderade att se en hel film och analysera den, så tog det lååång tid att göra provet. Alltså, fick vi inte ha någon engelska. Surt. Haha, nej, jag ska inte ens försöka lura i er att jag var speciellt ledsen över det. För det var jag inte! Jag var egentligen hur glad som helst!

Efter skolan gick jag hem och väl hemma kände jag det där bekanta "städrycket" som jag får ibland, komma krypande. Så jag la in alla rena kläder i garderoben, och alla smutsiga i tvätten. Sedan hängde jag in massa jackor som jag inte använder i klädkammaren och ställde undan mina hyllor som jag ännu inte fått upp på väggen så dom inte står mitt på golvet. Så nu är det fint igen!

När mammi kom hem åkte vi till Skopunkten och jag hittade ett par jättesöta ballerinaskor, som jag ska ha att dansa i. Kanske får till en bild på dem någon dag. (Ska kanske säga varför det ännu inte finns några bilder här i bloggen, och det är för att min kära dator gillar att göra livet svårt för mej... Men jag ska bättra mej!)

Kanske hörs mer ikväll.

Migrän.

Igår kväll hade jag migrän, och mådde inte alls bra. Och imorse vaknade jag med det igen, och av den anledningen kom jag inte upp ur sängen den tiden jag skulle. Så jag missade projektarbetet, men jag tror jag överlever. Nu är det bättre i alla fall, så jag ska gå till medialektionen. Vi har ju prov, så jag känner att jag måste dit! (Fast jag inte har läst på...)

Idag ef´ter skolan ska kanske mamma följa med mej till stan och försöka hitta ett par skor som jag kan ha till dansen, som faktiskt börjar på torsdag. Ska bli skitkul att börja igen.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen kila.

Hemma

Nu är jag hemma från D och sitter och slötittar lite på tv. Ska släpa mej ner till affären sen för att inhandla lite choklad och andra godsaker till ikväll. Det blir mys i soffan framför en film.

Idag var jag och D ute på isen och åkte spark med Tilda och Rasmus. Jag hade inte världens bästa skor så jag halkade runt som Bambi på hal is, men det gick bra ändå. Fotade lite när vi var ute, men har inte lagt in bilderna i datorn än, så jag får försöka ladda upp dem sen, eller imorn.

Nu ska jag kolla lite bloggar, och sedan gå till Ica.

RSS 2.0