30e april 2010

God morgon på er!

Ber om ursäkt för att jag inte skrev igår. Men det blev bestämt lite hastigt att jag skulle följa med Daniella till Ikea, så hann inte blogga. Och efter det åkte jag hem till min underbara och myste hela kvällen, och kom inte hem föerrän sent.

Men idag är jag här igen :)

Nu ska jag strax äta frukost, och dessutom smaska upp den sista biten tårta som finns tror jag hihi

Kalasat klart

Nu har släkten dragit sig hemmåt och jag har slängt mej på sängen och kollar på Drömmen av italien. Är helt mätt i magen av all grädde som var på tårtan. Mår nästan lite illa, haha.

Tog lite outfit-bilder förut också, så såhär såg jag ut idag.



Vitt linne/tunika - Gina Tricot
Jeans - Cheap Monday

Jag ser lite halvtjock ut på den där bilden, men jag skyller på oversize tröjan, haha ;)

Tårtbak

Snart kommer min lilla släkt hit och firar mej. Fyller ju faktiskt hela 19 år idag. Känns ju lite som en transportsträcka till 20, men man får vara nöjd ändå, haha ;)

Jag bakade en tårta här förut och nu står den i kylen, redo för att ätas. Och jag hoppas att alla tycker om vindruvor, annars ligger jag illa till.


I skolan

Jag och Céline sitter och fjantar på textlektionen. Vi har godis i mängder och sockret verkar göra sitt, haha. Men kul har vi åtminstone. Det är mer än vad man kan säga om uppgiften vi fick idag. Men sånt är livet.

Efter skolan ska jag hem och baka tårta :)





Till Leo: Haha, såg inte din kommentar förrän nu, men du har alldeles rätt i vem det är som är min lärare. Och mot alla odds var jag faktiskt inte alls lat med den här uppgiften, haha :)

28e april 2010

Godmorgon på er!

Idag var det ganska lätt att gå upp, efter att ha vaknat av ett gulligt sms! Nu sitter jag här nyduschad och ska dra på mej lite kläder och käka lite frukost. Sen bär det av mot skolan!

Godnatt

Nu kryper jag ner i sängen. Är så trött i ögonen och sitter här och gäspar. Det enda jobbiga är att ta sig ut till badrummet, men jag ska väl klara det med tror jag. Snart.

Godnatt

Nytt i garderoben



Efter skolan gick jag, Céline och Irina ner på stan och tog en fika på Coffee House. En stund senare kom även bästa Malin och satte sig hos oss. När vi hade fikat klart tog jag och Malin en runda på stan, och ni ser reultatet här ovan.

Den randiga tunikan hittade jag på Cubus. Älskar det "marina modet" som kommer tillbaka varja vår. Helt underbart. Tunikan blev min för 139 kr. Vi gillar dagar när det är rea, haha!
Det vita oversize linnet hittade jag på Gina tricot. Rea där med, och tack vare ett presentkort blev det ganska gratis för mej :)

Jag skulle lätt kunna bli en shopoholic om jag hade pengar till det, haha!

Projektarbete

Nu sitter jag och skriver på min projektrapport. Det är lite segt, men det funkar. Jag och Céline smider planer om att strunt i den mentala träning och gå ner på stan och fika isället. Vi funderar på att skylla på att jag faktiskt fyller år imorgon, haha ;) Så det hoppas vi på att det blir av.

Nu ska jag nog fortsätta med min projektrapport.

27e april 2010

Morn morn!

Kul att vakna och inse att det regnar ute. Blääää, säger jag bara. Men det är bara att dra på sig en tjocktröja och röra sig mot skolan. Det ska jag göra. Snart.
Fast jag tänker ta bussen, för inte går jag frivilligt en halvtimme i regn, nej tack.

För övrigt är det min sista dag som 18-åring. Något speciellt jag borde hinna med?



Svenska

Sitter här och stress-skriver ett par svenska saker som ska redovisas imorgon. Det går väl sådär, men det måste helt enkelt bli klart så jag har inte så mycket val.

För övrigt står det en bil här utanför med larmet igång, och det slutar aldrig. Jag kommer bli galen.

Begravning

Jag brukar försöka hålla vissa saker privat, men känner att jag måste skriva av mej lite. I fredags var jag alltså på min allra första begravning. Och jag kan säga att det nog är bland det jobbigaste jag har gjort. Redan utanför kyrkan var stämningen stel och ganska obekväm. I kyrkan sedan släppte allting litegrann, och då kom istället tårarna.

Jag trodde inte att det skulle vara så fruktansvärt jobbigt som det var. Men som sagt, det var något av det jobbigaste jag har gjort. Från och med nu finns det två låtar som föralltid kommer påminna mej om den dagen.

Avskedet var det allra värsta. Att gå fram och lämna rosen, och säga ett sista farväl. Inte lätt kan jag lova er. Jag har nog fortfarande inte fattat att han aldrig kommer tillbaka. Det är för stort och ofattbart helt enkelt. Jag kan ju liksom höra honom prata om jag tänker på det riktigt mycket, och jag är alltid helt övertygad om att han kommer visst vara där när vi kommer och hälsar på. Men så är det ju inte.

Jag behövde nog bara skriva av mej helt enkelt. Hoppas ni har överseende med det.




Den 20 mars 2010, hämtade Gud hem en ängel alldeles för tidigt.

Vila i frid, Kent Lennart Andersson


Kent i beige kostym bredvid vigselförrättaren förra sommaren.

26e april 2010

Förlåt förlåt förlåt!
Jag har helt försummat bloggen i helgen. Men jag orkade verkligen inte lägga energi på den då. Helgen har delvis varit väldigt jobbig, mer om det senare. Har även haft fullt upp med jobb och andra saker som jag tyckt varit viktigare.


Nu är jag i alla fall tillbaka, och ska verkligen bättra mej.
Idag är det storstädning som står på schemat.
Får se om jag överlever.


Ciao!

23e april 2010

Godmorgon.

Är hemma från skolan idag så jag kunde sova lite längre än jag brukar. Nu ska jag snart gå upp och äta frukost, och sen göra mej iordning.


Otroligt trött

Jag sitter här i sängen med datorn i knät, och det känns som om jag kommer somna när som helst. Min ilska på min samhällslärare verkar ha tagit all min energi. Tyvärr.
Det är så tråkigt att en lärare ska få förstöra en hel dag. Det var meningen att jag skulle plugga idag, men jag har tyvärr ingen energi till att få ihop något bra. Men så är det.

Kvällen lär spenderas i soffan framför tvn, med en skål popcorn. Förhoppningsvis kanske jag inte behöver vara ensam, men vi får se. Kanske till och med blir att se en film.
Men inget plugg.

22e april 2010

OAWRJRIUAIORUWRUORUOWIRJÄEWRJWIORJIWO!!!!!

Just nu är jag så jäkla arg! Visst att lärare ska berätta för en hur det går osv, men inte som min samhällslärare gör. Idag på lektionen så skulle vi ha opponering. Det innebär att man ska granska varandras rapporter, och sedan ge konstruktiv kritik.
Hon som hade granskat min, påpekade att jag inte hade gjort källhänvisningen som dom hade, och det vet jag att jag inte har. Men då avbryter min lärare. Sedan har hon en kvarts lång utläggning om hur fel jag har anvisat mina källor och hur dåligt hon tycker det är att jag har gjort fel. Sedan lägger hon även till saker som att ifall jag hade varit mer på lektionerna hade jag inte haft fel, för det där har hon ju förklarat såååå ingående. Dessutom pratade hon en stund om att vi absolut inte ska gå till våra andra lärare och fråga om saker, för hon vet ju bäst.

Där satt jag framför alla och fick ta emot all den här skiten. Snacka om att man känner sig rätt jävla utpekad. Det hade varit en sak om hon hade tagit det enskilt. Men när hon gör det framför alla, då blir jag förbannad.

Helt allvarligt vet jag faktiskt inte om jag tänker gå dit någon mer gång.

Cut cut



Det syns inte så bra, men jag har i alla fall klippt mej.
Så nu jäklar har jag lugg som inte vill fastna bakom öronen, haha!

En dag på Kolmården

Kom precis hem från en heldag på Kolmården med skolan. Alltså ingen intro-dag som någon frågade om. Jag ska dit på lördag igen, och då är det intro.

Vi fick ju tyvärr inte det bästa vädret för en tur i parken, så jag är både blöt och kall. Tygskor visade sig vara en riktigt nitlott. Men det var ju lite sent att byta då liksom.
Vi fick en liten föreläsning, och sen satt vi och studerade apor i en timme och skrev upp varje minut vad en speciell apa gjorde. Mycket intressant. NOT.

Här är i alla fall lite bilder från dagen. Alla tagna med mobilen...











Elefanten Saba får avsluta bildregnet, och nu ska jag klippa mej!

21e april 2010

Det både snöar och regnar ute. Maten står i hallen och jag har på mej tjockis-tröjan.

Mot Kolmården!




Aj

Jag har så fruktansvärt ont i båda mage och rygg. Det spelar ingen roll om man ligger, sitter eller står. Visserligen överlever jag väl det här med, men ändå. Lite måste man ju få gnälla, haha.

Sitter här i sängen inbäddad i filtar och kuddar och kollar på desperate housewifes. Tittar egentligen bara för att det inte finns något annat. Väntar ju på Cougar town som börjar vid tio.
Efter det blir det sängen, och en underbar sovmorgon imorgon väntar. Jag känner mej lycklig redan nu för att jag vet hur många timmar jag kommer kunna sova :)

I LÖÖÖÖÖÖÖV SOVMORGON!

Godnatt!


Koppla hunden!

Var nyss nere i affären där jag hade inhandlat lite lunch tills imorgon. På vägen hem möter jag en man med en hund. Hunden är okopplad, och precis som jag brukar så tänker jag låtsas att jag är grymt hundrädd om hunden skulle få för sig att komma fram till mej. Okopplade hundar är något jag stör mej enormt på.
Men precis innan hunden och jag hinner mötas, får hunden syn på en katt som sitter i backen bredvid. Och jäklar vad hunden fick fart efter den.
Utan att tänka mej för stannar jag upp ett par sekunder och tittar efter hunden som är i full färd med att jaga katten. Jag slänger en sur blick mot ägaren till hunden som verkar tycka att det är helt okej att hunden jagar livet ur en stackars katt. Han verkar fatta vinken och när han börjar vissla och ropa efter hunden, går jag vidare igen.

Vid ett tillfälle hade jag lust att säga honom ett och annat om att det finns hundrädda människor och att man faktiskt inte får ha hundar okopplade såhär mitt i stan. Men jag gjorde det inte.

20e april 2010

Sitter i skolan och försöker få ihop ett nytt tal. Jag blev verkligen inte nöjd med det jag slarvade ihop igår någon gång på kvällen. Dock går det inge bra. Men men. Jag får försöka få ihop det ikväll.

Sen ska bästa Malin och jag börja skriva på vår projektrapport. Känns så skönt att det bara är det kvar.

19e april 2010

Dagen började rätt bra, men sen blev det bara sämre. Hur svårt ska det egentligen vara att hålla sams med någon man har känt i snart 19 år. Otroligt, säger jag bara. Jag orkar inte med sånt här. Men jag överlever väl.

Ska dammsuga mitt rum, för dammråttorna kommer väl börja käka upp saker annars befarar jag. Sen måste jag fylla i massa papper inför flytten, och sådär också. Grymt roligt. Not.
Plugga borde jag väl också göra. Blääääää. Jag har verkligen lust att bara skita i allting just nu. Fy.

Äta?

Kom nyss på att man kanske skulle äta lite lunch. Det blev ju kvar av maten som jag åt igår, så det är snabbt och lätt att fixa. Ska bara komma fram till om jag är tillräckligt hungrig, haha.

Vad gör ni den här fina söndagen då?
Jag skulle ha pluggat, men å andra sidan så tänkte jag att jag lika gärna kan ta det lite lugnt och njuta, och sen plugga järnet veckan som kommer. För då ska jag ju ändå vara i skolan och sådär. Men då måste jag verkligen göra det också. Får tvinga mej själv helt enkelt. För nästa vecka måste tydligen alla rester in. Men det SKA gå. Fast det känns hopplöst.


18e april 2010

Godmorgon!

Det verkar som om solen skiner (det ser i alla fall ut så genom persiennen). Jag har precis vaknat och ska strax masa mej upp och äta frukost.

Förhoppningsvis ska jag iväg sen och hitta på något. En hel dag hemma igen orkar jag faktiskt inte med. Det är så tråkigt att bara göra ingenting. Men vi får väl se. Borde kanske plugga lite också. Fast jag orkar inte haha :)



Segast i världen?

Jag duschade för typ tre timmar sedan, men det är inte förrän nu jag är helt påklädd. Helt allvarligt. Jag måste ha någon sorts problem, haha!

17e april 2010

Godmorgon!

Kan nog inte beskriva hur mycket jag älskar helger och att få sova. Helt underbart är det.

Nu ska jag snart ta mej en dusch, och sen får vi väl se vad jag ska hitta på idag. Har inget egentligen planerat, men jag vill inte sitta hemma hela dagen och göra ingenting. Vi får väl se helt enkelt.


Vad ska ni hitta på idag?!





Nyvaken


Friday I'm in love

Jag bara älskar fredagar. Man orkar gå upp, bara för att det är fredag. Och man orkar gå ända till skolan istället för att ta bussen, bara för att det är fredag. Och när klockan blir fem i halv tre, då blir man om möjligt ännu lyckligare. För då är det hela 65 timmar och 45 minuter tills första lektionen på måndagen börjar. Hur underbart som helst!

Fredagar är nog bästa dagen på hela veckan. För det är då den underbara känslan kommer. Visst är lördagen skön med, men det är ändå något speciellt med fredagar!

16e april 2010

Det var fasen inte lätt att gå upp imorse. Jag satt halva natten för att göra klart samhällsrapporten. Visst, den blev klar, men det blev fasen inte bra. Kort och dålig. Men det får duga, för jag hatar samhäll b kursen. Nöjer mej med vilket betyg som helst förutom IG.

Något som gjorde att jag i alla fall kom upp ur sängen är ju det faktum att det är fredag! Underbara fredag! Imorgon ska jag sova läääänge. Hur skönt som helst! Åh vad jag älskar helger.

Snart ska jag väl ta mej till skolan. Tråkigt bara att det fina vädret från igår verkar som bortblåst. Det är tråkigt och grått ute, men i alla fall inget regn än så länge. Peppar peppar.




Det slog mej också att det är den 16e. Alltså kan man nu inte längre söka eller ändra sin sökning till högskolan. Så nu är det väl bara att hoppas på det bästa.

Paus i pluggandet

Strax ska jag ta en paus i mitt pluggande, och se lite på tv för att rensa hjärnan lite. Sen måste rapporten verkligen bli klar. Den SKA in idag innan tolv. Så är det bara. Om den så ska skickas in 23.59 så ska den in!

För tillfället är jag helt slut i huvudet, plus att jag börjar få ont i halsen och hosta. Underbart alltså. Allt går verkligen åt helvete för mej just nu.

A really bad day

Idag är en sjukt jävla dålig dag måste jag bara påpeka.

Morr.

15e april 2010

Idag körde jag, Malin och Céline premiär på Halvars efter skolan. Helt underbart var det att sitta ute i solen med en glass. Alla tre köpte varsin lakritshistoria, som ingen av oss orkade äta upp, haha. Men gott var det. Glassen smakade precis som dom där Hallon/lakrits klubborna som finns ni vet? Mums säger jag bara!

Sen chockade jag mej själv genom att gå hem istället för att ta bussen. Tänk vad våren kan göra med en.



Tystnad

Ni vet den där känslan man får när mobilen är ovanligt tyst en hel dag, och man verkligen känner att någon verkligen inte vill prata med en. Det känslan har jag haft hela dagen idag. Ända från att jag gick upp tills typ nu. Tystnad är något jag tycker är väldigt jobbigt i många situationer. Så dagen har väl varit lite sådär tyvärr.
Vädret har ju varit fint i alla fall, så det är ju något att glädjas åt.

Jag får helt enkelt hoppas på att morgondagen blir bättre. Fast det är jag tveksam om. Tyvärr.



Förlåt att mitt humör inte har varit på topp idag. Men alla har vi våra dåliga dagar. Men jag kommer igen.




Nu ska jag ge fullständigt fan i samhällsrapporten, och gå och lägga mej och läsa ut den satans klassikern. Hmm. Älska mitt humör idag alltså.

Bortblåst

Motivationen till att plugga är som bortblåst. Den finns ingenstans.
Jag vill hellre bara gå ut i solen, äta glass och njuta.
Men det går ju inte.
Rapporten måste vara klar tills imorgon. Måste!

Plugg!

Jag är nergrävd i läxor, så det är ungefär vad jag ska ta tag i just nu. MÅSTE bli klar med min samhällsrapport tills imorn, för jag lovar er att min lärare kommer äta upp mej annars. Men men.

Tur att vädret är fint i alla fall. Annars hade jag nog deppat ihop totalt.



14e april 2010

Den här dagen verkar ju inte heller bli för underbar måste jag säga.

Jag ska snart gå och duscha för att sedan ta en sväng ner till stan och sen ut till Ingelsta för att byta mina skor som tydligen bara fanns där ute.
Sen ska jag hem och plugga heeeela långa dagen.
För nått annat lär jag ju inte göra.


Idag är jag väldigt less på allting, och funderar på att stänga av mobilen och bara skita i allt.

Fel

Ibland blir allting bara fel. Idag var tydligen en sån dag.
Så nu ska jag krypa ner i sängen, med en kopp te och ha tråkigt helt enkelt.

Tv-kväll då tydligen

Det verkar bli en kväll ensam framför tvn.




Det firar vi men en dålig cam-bild.

13e april 2010

Jaa, den här dagen blev ju som den blev.
Först försov jag mej för att jag hade glömt ställa klockan. Sen flöt dagen på rätt bra. Hörde dock bara hälften av vad alla sa, eftersom jag fortfarande är halvdöv.
Sen efter skolan gick jag och Malin ner till stan. Och Malins foundation fanns inte så hon fick köpa en annan, och min jacka var slut, så jag fick köpa en annan som var dyrare. Morr.
Sen skulle vi byta våra skor, men dom jag skulle ha fanns inte så jag får åka ut till Ingelsta imorn.
Och efter det skulle vi ätit glass på Halvars, men det blev ju inget av.
Så jag åkte hem.


Bra dag det här alltså.


111 kr

111 jävla kronor för en pytteliten jäkla tub med örondroppar.
Hutlöst!


12e april 2010

Okej. Vaxproppen var ingen vaxpropp.
Jag var på vårdcentralen förut idag, och då sa läkaren att jag antagligen har vatten i mellanörat?! Plus att det eventuellt kan ha gett mej en inflamation. Så nu har jag fått örondroppar som jag ska använda ett tag.
Meeeeeen, (som Tony Irving hade sagt) jag hör fortfarande ingenting på ena örat. Grymt jobbigt...

Det enda man kan glädja sig åt för tillfället är att vädret är underbart.

Movie

Nu ska jag se på Djävulen bär prada, med ett öra.

Underbart.

Döv?!

Jag börjar undra om jag inte håller på att bli döv?! Jag har gjort allt som man tydligen kan göra själv mot vaxproppar. Men ingenting fungerar. Jag får väl helt enkelt sova med sån där revaxör inatt, och hjälper inte det, då vet jag inte vad jag ska göra.

Vet ni hur sjukt jävla irriterande det är att inte höra på ett öra?!! SJUKT JOBBIGT, kan jag vara så snäll att berätta för er.
Så vad ni gör... använd inte tops i öronen, för det är tydligen det som gör att man får vaxproppar. Jag har alltid fått lära mej att "man måste rengöra öronen med tops med jämna mellanrum". Men sen när man läser på vårdguiden och alla andra jävla sidor, så står det att man absolut inte ska det?!

Jag ska deffinitivt aldrig aldrig, göra om det. För det här är fan inte kul alltså...




Jag just nu: "Va?! Vad sa du? Nej, jag hör inte vad du säger?!!!

Vaxpropp

Hej hopp.

Jaa, som ni kanske förstår av rubriken så har jag tydligen lyckats dra på mej en vaxpropp. Och jag håller på att bli freakin tokig! För jag hör ingenting på vänstra örat. Helt sjukt irriterande är det. Så nu ska jag ägna eftermiddagen åt att försöka få bort den med alla möjliga huskurer. Funkar inte det så får jag väl ringa någon jävla jour eller nått för det här går inte!

Wish me luck!

10e april 2010

Kom nyss hem från en timmes promenad i blåsten. Snacka om att det var kallt ute. Men så är det. Aprilväder.

Jag ska väl snart ta mej en dusch och sen kanske jag skulle plugga lite. Jag har ju några grejer kvar att göra. Det är ju bara det att det är så himla tråkigt! Men man måste ju göra tråkiga saker också ibland.


För övrig så har Liza nu fått sin son, och han ska heta Samuel. Han är ju hur söt som helst, och det är ju nästan så man önskar att man hade en liten själv. Fast det kommer väl det också någon gång :)


Nu... duschen!

Irene Huss

Nu blir det Irene Huss och popcorn i soffan.
Dock ensam.

Great friday det här alltså...

Seg fredag


Har precis ätit och nu sitter jag här. Den här dagen har verkligen varit seg. Jag vaknade ju som sagt vid tolv, och sen tog jag en promenad med mami. Men sen har det liksom inte hänt så mycket mer. Jag har ju egentligen några uppgifter till skolan kvar. Men dom får jag väl ta itu med imorn helt enkelt.

Kvällen blir väl lika lugn gissar jag. Lite popcorn och kanske en film. Förhoppningsvis kommer min underbara hit och myser lite, men vi får väl se.

Vad har ni hittat på idag?





Céline, jag ska med dit den 24e :)

9e april 2010

Jag som hade planerat att gå upp i lite lagom tid sådär, vaknade inte förrän vid tolv. Ganska skönt iof, men ändå. Surt när man hade tänkt att gå upp tidigt.

För övrigt så är det skitväder ute idag. Ingen sol, och det är grått och trist och ser ut att kunna börja regna när som helst. Trots detta funderar jag på att ta mej en promenad. Är så förbaskat trött på att göra ingenting. Så det blir nog att ta på sig gympaskorna och gå en sväng.



För övrigt Céline, så damp min inbjudan ner idag. Dom ville nog bara skrämmas lite, haha.

"Dags att deklarera"

Jahopp. Då damp även mina deklarationspapper ner i brevlådan. Visst var det en ganska trevlig händelse. Jag ska ju få tillbaka lite på skatten.
Men å andra sidan känner jag mej så jäkla efter på den här fronten. Man kan deklarare på sms, telefon eller internet. Tänk vad mycket lättare det vore om det gjorde sig självt?!
Huh!

Men jag ska väl lyckas med det med.





Dock fortfarande ingen inbjudan till intro-dagen på kolmården den 24e... Hmm...

8e april 2010

Godmorgon kanske är lite sent att säga nu. Jag gick ju faktiskt upp vid tjugo över tio. Har hunnit äta frukost, duscha och gjort iordning mej.

Tyvärr hittar jag ingen inspiration till att plugga idag heller. Jag vet ju egentligen att jag borde, men det går bara inte. Jag öppnar böckerna, försöker skriva något vettigt, men det går bara inte! Och det som blir skrivet är bara ren skit. Det får vänta tills imorgon helt enkelt.


Tv-night

Ikväll blir det ingen promenad. Istället tänker jag spendera kvällen i sängen framför tvn. Det är Drömmen om Italien och fuskbyggarna. Tråkigt nog ligger jag här ensam, men det är sånt man får leva med ibland.

Jag har lite blogg torka för tillfället...

Tips?!

Har precis lagt i lite slingor i mamis hår. Hoppas hon blir nöjd.

För övrigt så har jag haft lock för ena örat hela dagen, och börjar nu bli lite trött på hela grejern. Men jag lyckas inte få bort det på något sätt. Nån som har något tips?!

7e april 2010

Godmorgon på er!

Vaknade av ett fint sms idag. Det är nog det näst mysigaste sättet att vakna på.
Nu ska jag kliva upp ur sängen om äta lite frukost :)



Kvällspromenad - Check!



Hemma från en kvällspromenad. Sitter här och tuggar på ett äpple och funderar på vad jag ska sysselsätta mej med. Av någon anledning fick jag för mej att jag borde gå och lägga mej nu, men come on. Jag är ju leeeedig hela veckan. Så. Vad ska jag göra?!

New shoes

Här är skorna jag köpte idag. Jag slängde mej över de sista röda som fanns i hela butiken, haha. Men nu är dom mina.

Har inte fotat solglasögonen men dom lär ni säkert få se så fort det blir sol ute :)

Studentklänningen tänker jag nog faktiskt inte visa, utan det får nog bli en överraskning.


Dagens



Svarta leggins med dragkedjor - H&M
Svart linne - Gina tricot
Skjorta - Vero moda
Skinnjacka - Vero moda

6e april 2010

Jag har lagt bloggen åt sidan nu i helgen, och bara myst massor! Man kan behöva det ibland. Men nu är jag tillbaka igen.

Idag var jag på stan med bästa Malin. Och jag hittade massa fint. Två par skor, hårnålar, två par solglasögon och en studentklänning fick följa med hem! Så jag är sjukt nöjd. Jag visar bilder ikväll :)

Medan vi gick på stan hann vi prata massor, och det är så skönt att kunna prata om allt och inget medan man går där och kollar. Sen är det ju rätt kul att vi gillar ganska mycket samma saker, vilket gör det lätt att gå på stan tillsammans.
Sen blev det lunch och fika i cupolen. En skagenbaguett och en prinsess-bakelse lyckades slinka ner, haha. Är man fika sugen så är man. Och det är ju faktiskt lov konstaterade vi :)

Nu när jag kom hem städade jag mitt rum, och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Senare ska jag dra på mej mjukiskläder och gå en runda med musik i öronen. Sen så småningom ska jag väl gå över i att springa. Men det får nog bli nästa vecka eller nått.




Slänger upp en dagens senare också!

Söndagsmys

Nu åker jag iväg och myser med min underbara! <3

Vi hörs mer imorgon!

Tropicarium

När jag hade duschat och gjort iordning mej så ringde mamma och frågade om jag ville följa med ut till tropicariumet i Kolmården. Så det gjorde jag.
Vi kollade på alla äckliga ormar, och söta apor och sen på när dom matade hajarna.
Bilderna är tagna med mobilen.












Jag lyckades!

En timmes promenad avklarad. Det var riktigt skönt faktiskt.

Nu: Duschen!

4e april 2010

Godmorgon!

Klockan är halv tio, och jag har redan ätit frukost. (Det måste vara något slags rekord haha). Snart ska jag slänga på mej lite kläder och gå ut på en promenad i vårsolen.

Hoppas ni andra med njuter av den :)


Här är vi uppe med tuppen!


At this moment

NU: Körslagt, godis och kladdkaka!


Somrigt röda naglar

Jag fick ett ryck och målade naglarna somrigt röda. Fick världens kick av solen som tittar fram och det faktumet att Halvars faktiskt har öppnat!!!! Måste dit nu på lovet. Invigning av våren liksom :)

Här är resultatet. Jag har likadant på tånaglarna med, men det var så krångligt att fota ;)


3e april 2010

Jag blev väckt av att mamma kom in i mitt rum imorse och krävde att jag skulle vara social med henne. Så det var bara att gå upp. Klockan var halv tio då så jag kan lova att jag inte var speciellt munter, haha. Men solen skiner ju, så de blev jag i alla fall på lite bättre humör.

Snart ska jag ta en dusch och sen ska jag sätta igång och plugga. Måste verkligen bli klar med fler grejer. Jag har som mål att bli klar i helgen så jag kan ägna resten av lovet till att bara lata mej, haha.


En trött Myh


Uttråkad

Är man uttråkad kan man altid underhålla sig med att ta knäppa bilder på sig själv.

 

 

Glad påsk liksom...


2a april 2010

Vaknade hemma hos min egen Mr. Valentine idag. Hur mysigt som helst. Som vanligt :)

Sen vid tre var det dags att ge sig av hem till farmor för den traditionsenliga middagen på långfredagen. Umgås med hela tjocka släkten är ju liksom egentligen inte min grej, men jag står ut två gånger om året. Inte mer.
Satt och busade med Jonathan lite, och jäklar vad den ungen är söt alltså! Helt underbar är han. Snart ett och ett halvt år är han och springer runt och busar.

Nu är jag i alla fall hemma igen, och ska väl försöka underhålla mej hela kvällen. Det slutar väl med att jag kollar på tv eller nått annat tråkigt.

Vad ska ni göra?




Så såg jag ut idag, minus skärpet.

Aprilskämt?!

Det är ju den första april idag, och som alla vet så ska man ju luras som bara den då. Nu undrar jag om någon ev er kära läsare har blivit utsatt? Och i så fall vad var det för skämt?

Jag brukar alltid gå på allt. Verkligen allting. Det är skitjobbigt för mej, men jäkligt roligt för alla andra, haha!

1a april 2010

Sitter som vanligt begravd i läxor och det är verkligen papper överallt! Men jag har i alla fall blivit klar med ett par uppgifter, så det är skönt. Men jag är ju inte klar på långa vägar tyvärr. Det lär bli en helg med enbart plugg, förutom besöket hos farmor som är inplanerat imorgon.
Nu ska jag ju tydligen inte iväg ikväll heller, så då kan jag ju plugga då med. Tråkigt att jag ska begöva starta lovet såhär, men blir bara allt klart, så kan jag ju bara lata mej sen, haha :)










?!

RSS 2.0