In school

Sitter i skolan och har precis haft lunch. Det är ca 40 minuter kvar tills vi börjar igen, och dom tänker jag spendera genom att leta runt på ikea.se. Det är så mycket jag vi vill ha så jag kan nog sysselsätta mej en stund. Sen att det lär bli dyrt är ju en annan sak.


Vad gör ni en trist måndag som denna?
Det kanske bara är jag som tycker den är trist?

Saturday

Idag är det lördag, och det gillas. Jag älskar helger och ledighet. Jag hatar veckorna när man ska till skolan. Just nu i alla fall. Men sånt är livet ibland.

Idag ska jag och M ta bussen in till stan för att äta kinamat med min lilla mormor. Ska bli supermysigt, och gott! Och efter middagen får vi skjuts ut till vännerna i Skärblacka för att umgås med dem ett tag. En helt okej dag kan jag tycka :)



Vad ska ni göra idag??!

En liten förklaring

Jag menar egentligen inte att skriva kryptiska blogginlägg som ingen annan förstår. Så jag ska förklara.

Ibland tappar jag helt enkelt lusten till saker. Och det är precis vad jag har gjort nu med. Jag vill verkligen inte gå till skolan. Jag hatar det, och får huvudvärk bara jag tänker på det. Så jag vill inte.

Men man kan ju inte bara hoppa av. För då förlorar man csn, och det har jag inte råd med. Så jag fortsätter, mot min vilja. Tills jag kommer på vad jag ska göra...

Bläää

Just nu vill jag inte alls.
Vill inte.

Jag har världens underbaraste pojkvän

Jag och M satt nyss i köket och spelade kort och pratade om att vi båda var sugna på något, men att det enda vi hade hemma var fil och mackor. Sen kom jag på att vi faktiskt har korv i frysen men inga korvbröd. Vad gör min underbara pojkvän då? Jo, han tar på sig jackan, halsduken och mössan och traskar ner mot Willys (ca 10 minuter härifrån) i kylan, för att köpa korvbröd och räksallad (mums). Kan man bli mer underbar än så? Jag tror inte det. 

Så nu sitter jag här med datorn och väntar på att han ska komma tillbaka. Då blir det kvällsmat och mys i soffan till handbollen.
Ja.
Jag tittar på handbollen.
Och ja.
Jag tycker det är kul.
Då har vi rett ut det. 

Hur ser er kväll ut?

Förändring

Hej på er!
Nu är det förändring på gång i mitt liv. En ganska stor sådan. Tänker inte skriva här vad det är riktigt än. Vill ju hinna berätta för några, som faktiskt förtjänar att få reda på det från mej och inte på bloggen. Men sen så :)

Idag har jag och M haft en fixar-dag och vi har lyckats få undan ganska mycket. Ibland är det skönt att ha en sån dag när man kan gå runt i mjukisar hela dagen och plocka med lite grejor. Och man känner sig ju så duktig efteråt när allt är färdigt också. Så då är det ännu skönare.


Snart ska jag fixa mat, och sen blir det en promenad ner till Ica för att hämta ut boken jag beställde från Adlibris förra veckan. Sen får jag se om jag ska träna ikväll. Har så j*vla ont i magen. Det är den veckan. Och jaa, jag vet att man ska röra på sig och bla bla bla. Men ett gympapass på en timme? Jag får se vad jag klarar helt enkelt.
Vad har ni gjort idag?!

Jahaja

Hmm, då blev det ett litet blogguppehåll igen då. Inte medvetet egentligen. Har helt enkelt bara så mycket annat för mej. Men så är det ibland. Ska i alla fall göra ett nytt försök till att ta upp bloggandet. Jag lovar! Ska försöka påminna mej själv. Jag har ju faktiskt tid. Egentligen.


Just nu sitter M och tittar på fotboll. Han är arg. Det går tydligen inte så bra. Tror det är domaren eller nått. Kan inte påstå att jag förstår, för det gör jag inte. Men å andra sidan så fattar jag ju inte hälften av reglerna, så det kanske inte är så konstigt. 

För övrigt snöar det så in i norden härutanför. Det gillas inte kan jag lova. Och vi som ska gå till bussen sen. Det blir nog paraply för min del. 


Vad ska ni göra denna lördag då??

I skolan

Har suttit i skolan sedan klockan åtta imorse, och nu börjar hjärnkontoret att ge upp känner jag. Kom på nyss att läraren haft en genomgång i snart en timme, men jag har verkligen inte hört ett enda ord av vad han har sagt. Bra där Myh. Känns ju verkligen optimalt. Eller inte.

Tyvärr blir jag ofta såhär när det är heldagar, och jag har sovit dåligt natten innan. Det går bara inte att hålla fokus i så här många timmar då helt enkelt. Någon som har tips på vad man kan göra för att hålla sig lite mer vaken?! Det skulle verkligen behövas kan jag säga.


Vad gör ni alla under dagarna? Skola? Jobb? Lediga?
Tell me!

Vill inte gå upp!!

Idag var det segt att gå upp. Fy vad det tog emot. Men är man tvungen så är man. Så nu har jag ätit frukost och nu ska jag göra mej iordning och sen blir det att gå ut och vänta på bussen. Och hålla tummarna för att den inte är full, såklart.



Roligt att så många har hittat hit förresten! Släng gärna in en kommentar om vad ni gärna vill läsa om, så blir det enklare för mej att veta vad jag ska skriva :)

Söka jobb

Sitter här i köket hos M och pillar ihop en liten ansökan till Kolmården. Har uppdaterat mitt CV lite, och nu skriver jag lite på mitt personliga brev. Jag tycker det är så svårt att veta vad man ska skriva egentligen. Skriver man bara bra saker om sig själv så låter det ju så jäkla smörigt tycker jag. Men jag vet inte. Man kan ju inte gärna skriva dåliga saker heller ju. Men men, det löser sig väl kanske.

Sen måste man ju välja vilka tjänster man skulle kunna tänka sig. Och jag vet inte alls vad jag vill. Entrékassör blev ju helt plötsligt på halvtid, men det kanske man klarar sig på under sommaren? Jag har ingen aning verkligen. Men vad skulle jag söka annars liksom?

Varför ska sånt här alltid vara så svårt?!

Träna!

Okej. Jag är nog sämst på att blogga just nu. Vet inte alls varför. Jag glömmer helt enkelt bort det. Men jag lovar att jag ska försöka bli bättre nu. Jag lovade ju att det skulle bli ändring efter nyår, men nu måste jag verkligen skärpa mej.


Nog om det. Nu är det dags att ta tag i en annan sak som jag sa att jag skulle göra efter nyår. När jag ställde mej på vågen imorse insåg jag att jag hade fått nog. Det här går inte längre. Ja, jag är väldigt fixerad vid siffran på vågen, så just nu är jag inte alls nöjd. Så nu är det Friskis tre gånger i veckan som gäller helt enkelt. Det finns inget annat. Jag vill ju kunna vara nöjd med mej själv. Och friskis tycker jag ju är roligt, så det blir nog inga problem. Det tråkiga är väl att jag får gå själv. Men sånt är livet.

Back to school

Idag är det alltså dags för att dra igång vardagslivet igen. Har duschat och sitter och väntar på att M ska ta sig upp ur sängen så vi kan äta frukost tillsammans innan jag åker. Men det får bli snart, för bussen går om lite mer än en timme. 


Ska på ett sätt bli skönt att få lite rutiner igen, men å andra sidan så älskar jag ju att sova, så lite tråkigt är det ju såklart. Vi startar ändå ganska lugnt med bara två dagar den här veckan, så jag ska väl kanske inte klaga. 


Nu ska jag nog dra upp min andra hälft ur sängen, så det blir någon frukost idag!

Ensam kväll

Ikväll är jag ensam. För första gången på nästan en månad. Det känns verkligen helskumt. Jag och M har typ bott ihop den senaste månaden, så att sitta hemma själv i soffan känns inte riktigt som det brukar. Men jag klarar mej nog. Jag har Ben&Jerry i frysen, och popcorn i skafferiet. Och en bra film ska jag säkert kunna hitta.


Imorn blir det kanske stan med Malin, och så lite fix här hemma. Och på tisdag är det dags för skolan igen.

Tvättsöndag igen

Jaha, då var det dags för tvättsöndag igen. Lika tråkigt som alltid, men det är ju tyvärr ett måste. Sen var det inte så mycket, så det tar inte så lång tid i alla fall.
Sen ska jag försöka röja undan julsakerna också, för nu är jag faktiskt trött på julen och alla stjärnor och grejer. Sen vad jag ska göra med julgranen vet i f*n. Funderar på att göra som Michan och bara bära bort hela skiten klädd och färdig med ljusslingor och allt till förrådet och bara ställa in den. Så är den ju liksom färdig att bara ta fram nästa gång. Men vi får se. Om jag orkar.
Måste bort till affären och handla lite också eftersom jag inte har nått hemma. Har ju varit i Sörping några dagar nu, så här är det ju tomt.

Men först ska jag klicka hem lite kläder från H&M tror jag hihi!

Friday, I'm in love

Idag är det fredag, weeiihoouu! Jag gillar fredagar. Vet egentligen inte varför. Men dom känns härliga helt enkelt. Och jag ska se till att njuta ordentligt idag, för det är sista lediga fredagen innan skolan drar igång igen.

Har precis duschat och fixat mej lite, och nu står M i duschen. När han är färdig, om sisådär en timme, ska vi ner till Willys och handla lite onyttigheter och mums, för ikväll kommer Johan och Emelie hit och spelar TP. Så då måste man ha något att mumsa på samtidigt som jag och M slår dom med hästlängder, mohaha!!
Så nu vet ni vad jag ska sysselsätta mej med idag. Vad ska ni göra då?

I Söderköping

Hej hej på er!
Nu sitter jag i Söderköping hemma hos min Mattias. Han har lyckats dra på sig magsjukan jag hade förra veckan, så det är rätt lugnt här hemma. Just nu sover han, och jag sitter här och läser bloggar och kollar runt lite på FB.
För övrigt händer inte så mycket. Fick reda på att jag kuggade på min ena tenta, och den andra har vi inte fått reda på än. Så jag är sådär lagom glad. Men jag får väl helt enkelt plugga ännu mer, och hoppas att det går bättre nästa gång. Lite tråkigt bara att det var den tentan som jag faktiskt trodde att jag skulle klara. Var iof bara fem poäng ifrån, men ändå.
Vad gör ni sista veckan på lovet då??

Hej 2011!

Nyår firades med en hejdundrandes magsjuka och illamående som hette duga. Sov ingenting på hela natten till nyårsafton, och sedan låg jag i soffan hela dagen och mådde allmänt dåligt. Älskling var här och tog hand om mej och var sådär underbar som man bara kan önska att någon kan vara. Tyvärr fick han dock se alla raketer vid tolv ensam, eftersom jag däckade i sängen halv elva efter en natt utan sömn.

Men nu mår jag i alla fall bättre. Nästan bra faktiskt. Jag kan fortfarande inte äta ordentligt, men det kommer väl det med. Ska väl försöka mej på en dusch och sen ska jag plocka undan lite här hemma och vädra lite så jag får ut "sjukluften". Och så ska jag tänka lite på mina fina vänner som just nu sitter i tre bilar på väg upp till Stöten. Jag skulle varit med, men eftersom jag blidde sjuk, så fick jag stanna hemma. Men får hoppas dom får kul i alla fall :)



Ikväll blir det mys med fina M, för idag har vi varit tillsammans i en månad. Lite sådär töntvarning på det där, men det kan inte hjälpas. Jag gillar att vara lite sådär töntigt kär :)

RSS 2.0