Söndagskväll i soffan

Min favoritmöbel här hemma är nog soffan. Jag spenderar ju så himla mycket tid i den. Tycker alltid jag skriver att jag sitter i soffan, haha ;)

Men ikväll är det ju tv-mys som gäller, så det är svårt att befinna sig på nångon annan plats i lägenheten. Först blir det Ensam mamma söker (jaaa jag vet att jag samlar pensionärspoäng) och sen blir det väl att se en film. Har ju dock sett alla filmer som går ikväll. Lite tråkigt. Men vi får väl se vad jag hittar på.


Vad ska ni se ikväll då?


Hej vintertid!

Mathilda kom hem till mig igår vid halv tolv. Jag pratade med henne i telefon när hon åkte hem från jobbet. Hon skulle försöka hålla sig vaken eftersom hon skulle hämta sin storasyster i stan runt två. Så jag föreslog att hon skulle komma hit så kunde vi vara vakna tillsammans. Så då blidde det så.

Vi satt och diskuterade allt mellan himmel och jord och drack te tills Olivia ringde och ville åka hem. Tänk att det är dom spontana sakerna som är bäst i vardagen. För jag menar, hur normalt är det att åka hem till folk och dricka te mitt i natten?

Sen ställde vi ju om till vintertid inatt med, så man fick sova en timme extra imorse. Det gillades kan jag lova. Nu sitter jag här med mina skolböcker igen. Har ett par korta kapitel kvar att ta mig igenom, men sen får det vara bra. Jag tänker inte sitta hela dagen idag med. Det gör jag bara inte. Ska jag vara ärlig tror jag inte ens jag klarar tentan, men gör jag det så är jag evigt tacksam...

19 going on 60?!

Sitter här i min soffa med en Marabou cookies cream - chokladkaka och tittar på Så mycket bättre. En lördag. Jag menar, kom igen! Jag känner mej som värsta gamla tanten här. Men det kanske är så det är. Jag kanske är en tant mentalt egentligen?

I och för sig sitter jag och gör en önskedröms - inköpslista på ikea.se samtidigt. Det känns inte riktigt lika tant. Men det blir dyrare än jag har råd med. Det är tråkigt att vara fattig student.

Det som står högst upp på listan:



Fejkballerina

Jag äter fejkballerina (billigare och smakar precis likadant) lyssnar på den bästa musiken från 90-talet och pluggar. Till råga på allt är mina naglar målade chockrosa. Allt för att göra pluggandet liiiite roligare. Det lyckas en stund i alla fall.



Mer plugg

Jag börjar bli trött på skolböckerna, begrepp och formler. Men det spelar ingen roll. Jag måste ju komma igenom allt. Så idag är det många timmars plugg. Igen. Ska bara titta klart på Gilmore girls först. Det är ju ett måste på lördagar. Men sen så.
Fy vad jag har känt mej tråkig den här veckan. Varje gång någon ringer och frågar vad jag gör, så är svaret pluggar. Trist. Men efter måndag är jag normal igen. Känner inte att jag behöver plugga till IT-tentan på fredag nämligen. Men men. Plugg var det jaa...

Idolmys och tända ljus

Hela dagen har ju som sagt gått åt till att plugga. Tog en paus förut och hann bada, laga mat och städa. Attans, jag kanske börjar bli effektiv?!
Pluggade en timme till sedan, fram till nu. Nu kan jag ju inte fortsätta. Man kan ju inte missa Idol. Då rasar väl världen, eller nått.

Jag ska ta fram ostbågarna (som jag för övrig inte kommit på om jag gillar än eller inte, snurrigt det där) och så ska jag mysa ner mej i soffan. Har lite tända ljus överallt i lägenheten så mysfaktorn är hög!


Vem hejjar ni på ikväll?



Godmorgon sjusovare!

Jag har varit uppe sedan klockan åtta. (Okej jag tog en timmes extra sömn) Och så har jag suttit och pluggat sedan klockan nio. Nu har jag lite paus, och passar på att slänga in ett blogginlägg och kolla fejjan lite. Sen är det bara att köra vidare. Jag SKA igenom allting innan lördag kväll. Det har jag bestämt mig för. Så kan jag ägna söndagen till repetition och lösa dom uppgifter jag har stora problem med. Planering planering. Tänk om jag kunde vara såhär strukturerad jämt... Jäklar vad saker jag skulle få gjorda.

Nu, plugga vidare!


Nu ger jag upp!

Efter ca 9-10 timmars plugg är jag rätt slut i huvudet, och det blir liksom inte alls som jag har tänkt mig längre. Siffrorna har slutat samarbeta. Så jag går och lägger mig. Nu. För jag har satt klockan på 07.00 så jag kan äta frukost i lugn och ro, och sen vara reda att börja plugga vid 08.00. (jaa, här görs det schema!).


Hoppas att ni har haft en trevligare dag!
Godnatt.



Paus i pluggandet

Nu tar jag en paus i mitt pluggande. Efter ca sju timmar känner jag att jag behöver lite mer än paus för mat och kaffe. Så nu blir det SOS Västkust på femman i en timme, och sen ska jag fortsätta. Jag läser, markerar med fina färger, gör instuderingsfrågor och övningar, på alla kapitel. Känns som ett bra system.


Men som sagt. Nu tv. Sen mer plugg, kaffe och choklad!

Tentaplugg all day long

God morgon!

Snart ska jag slänga på mej lite kläder och sätta mej vid srivbordet. Idag är det tentaplugg som gäller. Jag ska försöka harva mej igenom alla 11 kapitel på några dagar nu, och dessutom försöka få allting att fastna. Det är inte något jag ser fram emot direkt. Men det måste göras. Tentan är på måndag, men jag har i och för sig redan ställt in mej på att göra en omtenta. Bra eller dåligt tänkande??


Men men. Nu ska jag bli bästa kompis med kaffebryggaren och kakorna jag köpte igår. Det lär behövas för att jag ska orka...



Kväll

Sitter i soffan, som vanligt. Var ju i skolan några timmar förut, och sen gick jag hem till min soffa igen. Var och handlade också i och för sig, så helt oduglig har jag väl inte varit.


Nu ska jag se på Bonde söker fru, precis som Céline. Hon tycker att det är lite småkul. Jag tycker det är helt otroligt roligt. Vissa av dom är ju så himla tappade bakom en vagn så det är synd om dom. Men dom ska väl också få bli kära i tv antar jag.

Sen blir det Efterlyst, och  Kungarna av tylösand. Om jag orkar. Annars en film. Imorgon börjar hårdpluggandet till tentan. Ogilla starkt.
Blä!

Onsdag

Idag vaknade jag av att grannarna ovanför mig bråkade och skrek. Riktigt trevligt måste jag säga. Not.

Ska i alla fall snart iväg till skolan, där vi ska ha internationell ekonomi i tre timmar. För er kanske det låter tråkigt, men jag måste faktiskt försvara mej lite, och säga att jag tycker att det är riktigt kul. Den enda lektionen i veckan som jag går till utan att känna att jag slösar bort tid. Så det ska bli kul.

Sen ska jag väl hem och fortsätta plugga till tentan på måndag... Det är inte riktigt lika kul...



Vill ha!

Ostbågar är dagens vill ha. Konstigt, för jag är inte ens säker på att jag tycker om det. Men sugen på det är jag. Skumt.


Det gick bra!

Engelskaredovisningen gick hur bra som helst. Jag gick upp där med min lilla PowerPoint, utan lapp och stödord, men det gick riktigt bra. Jag lyckades prata i fem minuter, och när jag var klar fick jag beröm av en klasskompis. Han tyckte jag var riktigt duktig på engelska. Så jag blev jätteglad, och kände mig riktigt nöjd!


Sen blev det lunch på Chili med Daniella, och nu är jag hemma igen. Orkade inte sitta på eftermiddagslektionen, eftersom vi ändå inte skulle gå igenom något nytt. Och powerpoint är ju inte raketforskning precis...



God morgon

Jag är vaken, men inte... vaken. Fy vad jag skulle vilja gå och lägga mej igen. Har ingen som helt lust att gå till skolan. Jag ska ju hålla min engelskaredovisning, så jag är inte alls peppad.


Men jag får väl göra det bästa och hoppas på att det håller i fyra minuter.



Love acctually

Jag har gjort klart PowerPoint-presentationen till imorgon. Jag ska hålla en redovisning på engelskan, som minst får vara fyra minuter, och max fem. Jag har egentligen bara slängt in lite bilder med bildtexter, och sen får jag väl helt enkelt göra mitt bästa och hoppas på att det håller. Har inte ens orkat komprimera bilderna, så min fil är väl hur stor som helst. Så ambitiös är jag... Halv tio, kvällen innan jag ska hålla den.


Nu ska jag slänga mej i soffan och glo på Love acctually. Det kommer medföra ett par timmar mindre sömn, men det är den värd.




Osminkad och trött...

Måndag med söndagsångest

Eftersom jag är ledig idag, så får jag ju ha den berömda "söndagsångesten" idag istället för igår. Dessutom måste jag köpa ett USB-minne, göra en engelska redovisning och köpa hårfärg. Egentligen har jag ingen lust med något av det. Men jag kanske får, senare.


Nu ska jag väl fixa lite frukost...

Söndag

Vaknade hemma hos min Mathilda imorse. Det var ju egentligen meningen att jag skulle åka hem igårkväll, men sen hamnade vi hemma hos Marka med monopol, päronvodka och cider. Så då blev jag kvar. Mathilda som skulle vara nykter och köra bil, misslyckades ganska mycket. Det blev nog fem drinkar, och sen var det en mycket berusad Mathilda som fick skjuts hem av snälla Carl. Jag fick sitta fram, eftersom det är barnsäkert bak i carls bil. Vi tänkte att det var bäst att Mathilda fick sitta där ;)


Jag vaknade pigg imorse, medan Mathilda hade huvudvärk. Sen fick jag bråttom hem eftersom jag kom på att jag har tvätttid idag.


Ikväll blir det taco och filmmys med Mathilda. Men nu, tvätt!

Packar

Ikväll ska vi ha nattcafé med ungdomsgrupperna, vilket ska bli jättekul. Träffa folk, se på film och prata är ju aldrig fel. Sen ska vi sova där, eftersom vi ändå ska upp tidigt imorgon och åka med allihop till Kolmårdens djurpark. Så därför måste jag packa med mej sovsäck, liggunderlag och sånt. Luftmadrassen får stanna hemma. els blir det för mycket grejer att ta med, och dels så fryser jag bara när jag sover på den. Men en enda natt klarar jag nog på liggunderlag.
Imorgon ska vi som sagt till Kolmården. Jag kommer antagligen frysa ihjäl på kuppen, men sånt är livet.


Nu ska jag packa klart och sen ta tåget hem till Mathilda. Vi ska dricka kaffe och prata skit innan vi ska bort till kyrkan. Trevligt trevligt!



Fina Mathilda

Årets första snö

Imorse gick jag runt här hemma, precis som vanligt. Sen kom jag på att jag kanske skulle dra upp persiennerna. Så jag gjorde det.
Sen stog jag bara där och glodde i flera minuter. Tills jag kom på mej själv. Slängde iväg ett mms till Daniella, och hon blev minst lika chockad hon.

Vad säger man? Det känns jobbigt att behöva välkomna årets första snö redan i oktober...



För dum för sitt eget bästa

Kollar på Lyxfällan, och vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tjejen verkar inte alls förstå vad dom pratar om, och allt hon bryr sig om är sina väskor och kläder. Människan har inte ens orkar skicka in blanketterna till a-kassan. Det måste ju vara höjden av lathet?!

Undrar om hon är så dum som hon verkar, eller om det bara är ett spel. Hon verkar ju dock lika efter i programmet Bartenderskolan där hon också är med. Hon gör ju i alla fall min kväll med sina oskyldiga miner och dåliga bortförklaringar...





Förresten kommenterar ni dåligt tycker jag. Kom igen! :D

Lugg?!

Jag har funderat och funderat rätt länge nu. Ska jag våga klippa lugg eller inte? Jag måste ändå klippa mej snart, för håret är så himla risigt, och jag är ju lite sugen på någon slags förändring.

Så vad säger ni? Ska jag våga klippa lugg? Tror ni det skulle passa mej?



I soffan

Jaa, jag hamnade här i soffan. Såg på Dirty Dancing förut, som är en av dom bästa filmerna som finns. Nu är den dock slut, så jag glor lite på medan jag väntar på att kycklingen ska tina. Hade jag varit smart hade jag tagit fram den igår, men kom jag ihåg det? Nej. Så då får man snällt vänta medan den tinar, innan man får äta. Det lär ju ta ett tag. Men jag ska nog kunna underhålla mej.

Nu är det S.O.S Gute på femman. Några tröga tjejer hade tänt på en gräsmatta. Inte så smart kan ju tyckas. Men men, det finns folk till allting. Det ger ju mej något att titta på i alla fall...

Föreläsning utan dator

Insåg imorse när jag fick ett sms av Elli, att vi skulle haft datorerna med oss på föreläsningen. Synd bara att ingen nämnt det innan. Och jag satt redan på spårvagnen, så det var lite sent att försöka få med sig den. Men det löste sig ändå. Vi fick låna en dator av en annan tjej när vi skulle göra uppgiften så det blev bra i alla fall.


Sen lunchade jag med Daniella, som vanligt, haha. Det har blivit en fin liten tradition. Och sen gav hon mej den kortaste tumstocken i historien, för att jag skulle kunna mäta och se om hennes soffa skulle få plats i mitt förråd. Det fick den inte.

Nu ska jag krypa ner i soffan, och se film!




Här är en, ganska gammal, bil på fina Daniella :)

Hej feber!

Ligger i soffan och känner mej riktigt ur form. Jag var ju jättetrött förut och har misstänkt ett par dagar att jag håller på att bli sjuk. Kände på pannan av en händelse förut, och jag lovar, jag hade kunnat steka mina ägg där istället för i stekpannan. Så nu blir det soffan ett litet tag, och sen sängen för att försöka kurera mej till imorgon. Vi har en obligatorisk föreläsning, så det är verkligen inget bra tidpunkt att bli sjuk. Men vad gör man?


Så nu ska ni tycka synd om mej, bara så ni vet ;)


Energin, var är du?

Ligger här i min soffa, och funderar på om jag ska laga met eller helt enkelt skita i det. Fast jag är ju hungrig, så det vore ju faktiskt rätt dumt. Det får bli något snabbt. Typ pytt i panna. Inte så gott egentligen, men det får väl duga helt enkelt.


Imorgon är det bara en föreläsning i skolan, och sen lunch med Daniella. Så det ska bli skönt. Känner att jag behöver försöka få tillbaka lite energi. Har verkligen ingen alls just nu. Jag ska spendera hela kvällen i soffan och glo på tv. Inte så kul kanske. Men jag är så trött att jag inte ens orkar nått annat.


Ibland har man såna här dagar med...

Trött

Jag har varit igång hela dagen. Bara sprungit mellan en massa saker känns det som. Imorgon blir inte bättre. Jag ska vara i skolan mellan 8.30 och 18.00!! Jag förstår inte hur jag ska orka. Det är nio och en halv timme. Kaffe i mängder är nog det enda som kan hålla mej vaken så länge. Men vi får väl se.


Nu ska jag slänga ihop nått att äta, och sen blir det sängen.
Godnatt.

19e oktober 2010

God morgon på er!

Idag ställde jag klockan på åtta (!) trots att jag inte börjar förrän halv ett. Jag kände att jag behövde ta tag lite i min lilla lägenhet. Det var så stökigt att jag till och med blev irriterad. (Och det händer inte så ofta haha). Så jag slängde i mej lite frukost, och sen tog jag tag i disken, och sen i alla kläder som låg på golvet. Så nu behöver jag inte komma hem till en ostädad lägenhet ikväll.


På tal om ikväll. Jag undrar när jag kommer vara hemma egentligen. Jag går ju i skolan mellan halv ett och sex. Och sedan ska jag ju iväg på den där uttagningen till Norrköpings lucia som börjar halv sju. Och kommer jag sedan vidare till semifinal och final, så kunde det till och med ta fram till elva innan det blev klart. Så det kan ju bli lite intressant... haha.


Men men. Vad ska ni andra hitta på idag då? :)

Tjejdag

Kom nyss hem efter våran mysiga tjejdag. Det blidde mat och extra kladdig kladdkaka, och såklart en massa prat. Det är härligt att man kan skratta åt egentligen ingenting tillsammans med någon. Och skratta kan jag lova att vi gjorde, haha.


Nu är jag som sagt hemma igen, och ska slänga mej i soffan och glo på en av filmerna som jag lånade av Malin. Egentligen skulle jag behöva städa. Men det får jag ta tag i imorn helt enkelt.



18e oktober 2010

Nu ska jag bara dra på mig en tröja och sen ska jag springa till spårvagnen. Ska nämligen ner till bästa Malin idag. Céline kommer efter att hon har jobbat klart också. Då ska vi prata tjejsnack och bara umgås. Vi gör det alldeles för sällan. Jag tycker om mina flickor ska ni veta. Dom är bäst. Så det så :)



Daniella med såklart!!!! Men hon jobbar den lilla muppen :)

Ostbågar luktar fotsvett

Idag har jag varit med fina Hanna. Vi har druckit te, pratat, gått promenad, lyssnat på musik och handlat ostbågar som luktar fotsvett. Jag vet inte varför jag tycker att dom luktar det. Ingen håller med mej om det. Men jag tycker att dom gör det.

Nu ska jag dessutom äta dom...

Nattliga äventyr på Löfstad slott

Igår åkte jag hem till Bästa Malin i hopp om att vi skulle se på film och ha det mysigt. Så blev det inte riktigt. Men det gjorde ingenting.

Istället blev det vin, 90-talsmusik, odiskreta smygbilder, besök på Löfstad slott, bilfärd i 230 på motorvägen och hitta omvägar in på Bauhausparkeringen. Dessutom kan jag berätta för er att GB-glassgubben och hans fru inte riktigt fick plats i bilen. Men det var värt ett försök :)

En annan sak som var ganska roligt var Mc-driven (heter det Mc-drive på MAX också? eller vad heter det annars?) på MAX. Vi ville egentligen bara ha fyra muggar. Eller en vatten, och sen tre tomma muggar. Men dom vägrade ge oss bara muggar, så vi fick fyra muggar med vatten i. Dock behövde vi inte betala. Så varför i hela helvete hälla i vatten?! Vi hällde ut vattnet medan vi fick alla muggarna ändå så, haha!


Det var en kul natt. Det bästa var ju egentligen att Malin aldrig hört några historier alls om Löfsrad och alla dess spöken haha. Underbart. Men jag måste säga. Att även om jag varit där många gånger, så förklarar inte det att ljuset i huvudbyggnaden tändes och släktes medan vi var där. Kan dessutom tillägga att grinden var låst, så det var ingen kvar... hur ska man tolka det?



Lördag

Det blev en riktigt bra kväll igår. Först åkte jag hem till Malin där vi gjorde iordning oss, lyssnade på bra musik och drack billigt tyskt vin. Sen åkte vi in till stan och gick till HUGO. Tråkigt bara att det var 92:or överallt, plus att dom spelade dålig musik hela kvällen. Men på det stora hela var det lyckat ändå! Och idag mår jag hur bra som helst. Faktiskt. Inte bakis över huvudtaget. Så det känns bra :)


Får se vad som händer ikväll. Jag har ingen lust att sitta ensam hemma och göra ingenting. Men vi får se. Ska i alla fall snart ta mej en dusch och laga lite mat.



Vad gör ni den här lördagen då? :)

Fredag

Hej hej!

Idag startade dagen med skola. Kan väl inte säga att det var speciellt roligt, men man måste ju. Sen fick vi sluta lite tidigare, så det var skönt. Jag åkte direkt hem och fixade lite mat, och sen fastnade jag i soffan, haha. Jag är så jäkla trött. Men det går inte för sig, för ikväll är det utgång med bästa Malin. Så jag ska ta mig en dusch, och göra mig iordning, och sen ska jag ta bussen hem till henne. Vad som händer sen, vet man aldrig.... haha ;)

Tv-kväll med popcorn

Det blir ännu en kväll i soffan framför tvn. Men idag är det faktiskt rätt skönt. Jag är ganska trött så jag hade ännu inte orkat något annat. Tänkte kanske poppa lite popcorn också, ta på mig mjukisbyxor, tända lite ljus och göra det extra mysigt såhär i höstmörkret.

Och sen blir det sängen, eftersom jag börjar tidigt imorgon med!




Lite hemmafix

Slutade skolan vid halv ett idag, och då åkte jag direkt hem, för jag var sjukt hungrig. Så jag slängde ihop pannkakor lite snabbt när jag kom hem. Jag vet inte riktigt vad det var i dom där pannkakorna alltså, för sen fick jag världens energikick! Först gick jag lös på disken, och sen på badrummet som nu är skinande rent. Sen fick jag för mig att rensa och sortera alla räkningar och viktiga papper (vilket är hur jäkla trööökigt som helst, men men). Så nu är det lite ordning på det med.

Såhär kan det se ut om man inte sorterat sina papper på ett bra tag...







När jag städade i det skåpet där alla räkningar låg, hittade jag såna där kakeldekorationer som jag köpte till köket för jättelänge sen. Så när jag var färdig med skåpet så var det dags för en liten mini-makeover för köket.

Före:

 

Efter:

 

Så kan det gå när man är ledig och försöker fördriva lite tid haha ;)


Excel-lektion

Sitter just nu i skolan och har lektion i excel. Det är formler hit och dit, så det är lite snurrigt. Men så är det. Väntar egentligen bara på att kunna gå hem och göra ingenting, för det är ungefär vad jag har lust med idag.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan när jag kommer hem, och titta på en massa avsnitt av Skärgårdsdoktorn. Medan jag ännu har kvar dom. För jag har en känsla av att när Malin läser detta kommer hon vilja ha tillbaka dom, haha ;)



Vad har ni för er idag då?!

Norrköpings Lucia?!

När jag kom hem förut hade jag fått ett brav ifrån NT (Norrköpings tidningar). Jag antog att de ville erbjuda mig en prenumeration på tidningen eller nått, så jag öppnade brevet lite fort medan jag höll på och plocka med lite grejer i köket. Men sen får jag syn på vad det faktiskt står i brevet! Jag citerar:
"Då du anmält dig själv eller blivit anmäld av annan person till årets Lucia-uttagning i Norrköping, kallas du härmed till uttagning av de sju kandidaterna". Ungefär där dog jag lite. Jag kan säga att jag själv absolut inte anmält mig till detta. Det är precis såna här saker jag aldrig skulle ge mig på.
Så nu återstår bara frågan; vem i hela friden har gjort detta?!





Nej, nog med sånt här trams. Nu ska jag se Bonde söker fru!

Irriterad!

Idag var jag till skolan fram till klockan 18, och sedan åkte jag hem. När jag satt på spårvagnen, hur trött som helst, så fångade två killars konversation mitt intresse. Den ena killen satt och berättade om en kompis som hade skallat sin ex-fru och sedan fått 6 månaders fängelse. Bara det gjorde mig fruktansvärt irriterad. Men det som var ännu värre var att båda dessutom skrattade åt det hela. Vad är det för värld vi lever i egentligen?

Och jag vet att jag låter som Agda, 65, när jag säger sådär. Men jag tycker faktiskt att det är sjukt.

Dagens

Förkylningen från igår är faktiskt lite bättre, så mitt te kanske faktiskt hjälpte. Dock vaknade jag massa gånger under natten och fick för mig att jag hade försovit mig. Men sen kollade jag på klockan och insåg att det inte var så, så jag kunde lugnt somna om.

Nu ska jag snart gå bort till spårvagnen och åka bort till Daniellas jobb, och så ska vi äta lunch där. En liten tradition som har börjat sedan jag började plugga igen. Riktigt trevligt faktiskt :)


Slänger in en dagens också. Dock är det fotat med mobilkameran då båda batterierna till min Canon är helt urladdade.



Svarta jeans med skinndetaljer
Svart linne
Vit och grårandig tröja

Allt från Gina tricot. Som vanligt ;)

Under en filt i soffan

Förkylningen blir bara värre. Så jag ska göra mig en kopp te, och sen tänker jag parkera mig i soffan under en filt och se på tv. Sen blir det sängen ganska tidigt.

Jag har ju inte tid att bli sjuk!


Dunderförkylning

Förkylningen kom ungefär som ett knytnävsslag i ansiktet. I och för sig är jag i princip alltid lite småförkyld, men nu blev det helt plötsligt mycket värre.

Så det blir att knalla bort till affären och handla lite saker jag behöver, plus mer nässpray och annat man kan behöva för att kurera sig. För sjuk har jag inte tid att vara. Kanske till och med unnar mig något lite extra gott, bara för att det är tisdag, att jag är trött och sjuk och för att jag kan helt enkelt.


Men som sagt. Förkylningen ska väck. Helst innan imorgon.

Ready for school!

Nu ska jag snart göra iordning lite mackor som jag ska ha med mej till skolan. Sen är jag redo för fem härliga (Läs: jobbiga) timmar i skolan. Jag kommer vara hemma någon gång vid halv sju ikväll. Det är inte okej! Fy fy.

Men men. Hoppas ni andra har roligare saker att hitta på idag!



God morgon!

Klockan ringde vid halv nio imorse, och även om det var svårt att vakna så tog jag mig upp ur sängen. Så nu har jag käkat lite frukost, och sen hamnade jag här.

Idag ska jag först ha en tretimmarslektion i företagsekonomi, och efter det ett tvåtimmars repetitionspass i samma ämne. Med andra ord kommer jag inte ifrån skolan förrän klockan 18. Det är inte okej enligt mig. Men jag måste, eftersom jag hemsk gärna vill klara tentan om ett par veckor.




Nu blir det dusch och letande av kläder... som brukar ta tio år ungefär, haha!

11e oktober 2010

Jag är riktigt dålig på att blogga just nu, men så är det. Man kan inte alltid vara på topp.

Har i alla fall lyckats städa hela lägenheten idag. Och jag kan säga att det verkligen behövdes. Men nu är det fint här hemma igen. Det bästa med att flytta hemifrån, förutom att man faktiskt får bestämma allt själv, är ju att man har ett hem att köpa saker till. Nu låter jag kanske lite konstig, men jag tycker verkligen att det är kul att shoppa inredningsprylar.
Jag tänkte att jag skulle se vad jag kan hitta nere på Ullared när jag och Mathilda åker ner om lite mindre än en månad. Det är ju alltid roligare att shoppa när det inte är så farligt dyrt :)


Nu ska jag mysa ner mej i soffan, och sen blir det sängen tidigt ikväll, för jag är hur trött som helst.

Gudstjänst med konfirmanderna

Har precis ätit frukost och slängt på mig lite kläder. Snart ska jag gå till spårvagnen som ska ta mig ner till tåget. Det är nämligen så att våra konfirmander ska vara med på en gudstjänst i Norsholm, som ligger en bit härifrån. Och eftersom jag är ledare, så ska jag också vara där.

Och sen ska jag leka med Hanna när jag kommer hem!



Våga tro

Man måste våga tro. Det är nog ungefär det jag och Daniella har kommit fram till. Sen är det ju bara det där med att våga också...

Lördagkväll

Eftersom mamman kom hem tidigare än planerat, så åkte jag hem till mig igen. Har spenderat dagan med att städa, diska och handla och sånt som egentligen är för tråkigt för att göras.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Step Up 2. Den är inte alls lika bra som ettan, men det funkar. Ska snart ställa mig och laga lite mat. Det är ju faktiskt lördag, så det blir kyckling, klyftpotatis och morötter i ugn och Lohmanders bearneissås. Mums!
Och sen blir det popcorn och P.S. I love you.


En bra kväll.

Ingen energi

Jag börjar sakta komma tillbaka till att göra alla dom här vanliga sakerna som man måste. Idag hämtade jag till exempel ut min engelskabok på posten. Jag har inte orkat förrän nu. Sen vad som egentligen varit jobbigt vet jag inte. Men bara promenaden gör mej helt trött. Jag har liksom ingen energi till nånting alls längre. Men den kommer väl kanske tillbaka. Förhoppningsvis.


Nu är jag hemma hos mig själv en stund, men ska snart åka hem till Klingagatan igen.


Hem till mamman

Nu håller jag på och packar, för jag ska åka och bo hos mamman några dagar. Eller egentligen hos min syster, för mamman ska åka bort över helgen. Så det ska bli trevligt. Då slipper jag vara hemma också. Så det blir nog bra.

Får se om jag kan blogga under helgen. Det beror på om mamman tar med sig sin dator eller inte. Men men. Vi får se!



Vad jag behöver

På tal om det här med fina vänner. Idag ska jag ner på stan med finaste Malin och Céline. Vi ska shoppa. fika och bara umgås. Och det är nog precis vad jag behöver.
Men plånboken gillar väl inte det hela lika mycket som jag. Men det kan inte hjälpas. Ibland måste man göra saker som man behöver.

Vissa dagar är jobbigare än andra

Ibland vill jag bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och inte gå upp mer.
Ibland vill jag bara ställa mig i skogen och skrika, rakt ut.
Ibland vill jag bara slå dig hårt flera gånger om.
Ibland vill jag bara fråga alla frågor som jag inte har något svar på.

Och ibland vill jag bara sätta mig ner och gråta.
Vissa dagar är helt enkelt jobbigare än andra.

Fina vänner

Jag måste bara säga hur fina alla mina vänner är. Dom finns verkligen där när dom behövs som mest. Fina fina människor!

Vet inte hur

Just nu är jag inte mig själv. Jag vet inte hur jag mår. Men jag kommer förhoppningsvis bli som vanligt igen. Men jag vet inte hur.

-

"och jag gillar dej me tjejen men vi saknar något som heter älskar"

2a oktober 2010

Nästa sista arbetspasset på Kolmårdens djurpark idag.

Natti

Jaha. Då var finalisterna i Idol klara, och jag är väl halvnöjd.
Men nu blir det sängen, för jag ska jobba imorn.



Godnatt!

Lite shopping

Efter att jag hade tvättat och sådär, åkte jag som sagt ner på stan och lunchade med Daniella och Malin. Det blev sallad från Paus, och en massa tjesnack! Sen sprang jag och Malin runt på stan och shoppade lite. Eller lite är väl kanske dumt att säga. Plånboken blev ledsen, men jag blev ju glad i alla fall :)


En jacka från Cubus 599 kr.          Transparent skjorta från H&M 99 kr


Leggins med skinndetaljer från Gina Tricot 249 kr


Och så mössa och halsduk från Gina Tricot.
Kommer ej ihåg vad dom kostade.
Skulle köpa vantarna till med, men dom var slut.

+ att jag köpta ett par svarta örhängen och två nagellack.


Som sagt, aj aj i plånboken, men istället en glad Myh!

1a oktober 2010

Nu är tvätten klar. Äntligen.

Så nu blur det duschen och sen stan med bästa Malin och lunch med Daniella med. Mys! De här kanske blir en bra dag trots allt.

Alldeles för tidigt...

God morgon!

Fast det här får knappt kallas morgon. För mig är det fortfarande natt. Men finns det ingen annan tid i tvättstugan så får man försöka hålla sig vaken.
Första maskinerna är i alla fall i, så nu kan jag sova en stund tills nästa gång jag sku ut dit.

Godnatt!

RSS 2.0