@ Malins house

Hej hej!

Sitter hemma hos Malin och har det trevligt. Är kanske lite osocialt av mej att uppdatera bloggen, men vad gör man inte ;)

Snart ska vi traska ner till Brasken här i Sörping där våra vänner ska spela ikväll! Men innan det ska vi nog ta och köra en runda GuitarHero eller hur det nu stavas, hehe. Det är alltid lika kul!
Fick ett sms av David nyss också, men när jag ringde upp ville han inte svara. Får väl hoppas att han ringer upp så jag får reda på vad det var han ville :)

Nu ska jag vara social med tjejerna!

091031

Godmorgon bloggen!

Vaknade till ett par låtar av Lars Winnerbäck idag. Man kan nog inte vakna på ett bättre sätt än så! Jag ska ta och göra iordning lite frukost snart, för magen kurrar och gör väl uppror snart om jag inte äter antar jag.

Idag ska jag ägna heeeela långa dagen åt min bästa Malin, för jag har saknat henne medan jag har varit borta! Så om ca två timmar kommer mormor och hämtar mej och skjutsar ner mej till Sörping. Det ska bli film, kladdkaka, prat och ikväll ska vi ner till Brasken där Bloodlust spelar! Sen ska min lilla Malin få en present som tack för att hon, dels skötte bloggen och fiskarna på FB hehe, men också för att hon liksom är bäst! <3


Vad ska ni göra idag?

Jag ska på dejt...

... med min säng alltså. Ingen annan.
Godnatt!

Vad tänkte jag?

Sitter här och är lite irriterad på mej själv för att jag inte köpte ett par av de örhängen jag höll i inne på Six i Berlin. Köpte ringen som matchade, men inte örhängena. Vad tänkte jag? Jaadu, inte vet jag.

Kvällen har hela tiden störts av irriterande ungar som ringer på för att skrika bus eller godis. Om jag har öppnat? Nej du!

Nu ska jag poppa lite popcorn, hälla upp lite cider, slänga mej i soffan och se filmen jag hyrde förut för att trösta mej lite. Filmen heter Dumpa honom och är en komedi. Håll tummarna för att den är bra!



Puss

Brr...

Gick ner till affären nyss, och h*lvete vad kallt de var. Höll ju på att frysa ihjäl på den korta biten.
Köpte lite popcorn och liknande till ikväll, bara för att "lyxa" till det lite för mej själv. Lite tråkigt att ha fredagsmys ensam, men bättre det än ingenting. Gick in i videobutiken och hyrde en film också, det gick nämligen ingen bra på tv. Så det är vad jag ska sysselsätta mej med efter Idol ikväll.

Det ringde nyss på dörren och när jag tittade ut genom kikhålet stog det typ åtta ungar med scream-maskar på sig. Jag gissar att dom är ute på sin bus-eller-godis runda, men jag spelade sur tant och öppnae inte ens dörren. Jag har aldrig riktigt förstått mej på varför man ska tigga godis. Visst, jag erkänner att jag gick påskkärring när jag var liten, men i alla fall. Dom ringde typ fem gånger på dörren, men sen gick dom. Var jag elak mot dom stackarna?

Jaja, nog om kyla och ungar i scream-mask.

Nu kommer lite bilder på det jag handlade i Berlin, förutom alla smycken. Dom bilderna blev inge bra. För göra ett bättre försök en annan dag!


En skjorta från Vero Moda


En stickad tröja med tre-kvarts-ärmar och polokrage från Clockhouse


En till stickad tröja från Clockhouse, en längre modell med långa ärmar och polokrage den med



Nu ska jag mysa ner mej i soffan med en kopp te och senaste FRIDA tidningen i väntan på Idol.

Berlin

Som alla säkert har förstått, har jag varit i Berlin i fyra dagar nu på lovet. Tänkte bara berätta lite om vad vi har gjort, och lägga upp lite bilder från resan!

För det första lyfte planet från Skavsta klockan 06.30 i måndags morse, så vi var tvungna att gå upp redan klockan tre på morgonen för att hinna. Jag och Bea var först på plats och roade oss med att sitta och vänta på alla andra... Sen när alla var där och vi skulle checka in, fick vi lite problem först, men det löstes snabbt. Jag stog där och var lite orolig över vikten på min väska, men den vägde bara 11.4 kg så det var lugnt, haha!
Sen var det en stund kvar tills vi fick boarda, så vi åt lite frukost. Men sen var det ju som sagt dags att kliva på planet. Ni som känner mej, vet att jag verkligen HATAR att flyga, men det gick ganska bra. Vi landade ju relativt säkert på Berlins flygplats en timme och tjugo minuter senare.

Vi åkte direkt till det ställe där vi skulle bo, och lämnade väskorna där. Sen var det dags för guidad tur runt om i Berlin! Vi fick bland annat se den del av Berlinmuren som står kvar och Jens (vår guide) berättade massor. Det är konstigt att saker blir mer intressanta då än i klassrummet på historialektioner...
Om jag skulle räkna upp alla platser vi besökte skulle ni med all säkerhet hinna somna. Jag säger bara att jag hade sjukt ont i fötterna efter att ha gått runt i Berlin en hel dag, och längtade mest till sängen på vandrarhemmet, haha!

Tisdagen bestog av shopping i stora lass! Vi skulle ha åkt iväg till ett äventyrsbad, men så blev det inte. Men jag och Bea var nöjda ändå! Vi hittade en affär som hette Clockhouse där kläderna var nästan lika billiga som på Ullared, men var i stil med kläder som finns på typ Vero Moda och sånna ställen. Där köpte jag en urmysig tröja. Ni ska få se sen!

Oj nu börjar inlägget bli långt ser jag ;)

I alla fall. På onsdagen åkte vi ut till Sachenhausen, ett av koncentrationslägrena i Tyskland. Vi hade än en gång med oss guiden Jens, och det blev en riktigt intressant dag. Det är verkligen en speciell känsla att befinna sig på en sån plats. Jag tror inte man förstår ordentligt att det verkligen har hänt innan man har besökt ett läger. Det gjorde i alla fall inte jag. Nu när jag har varit på två olika, inser man att det är stor skillnad och att det hade stor betydelse vart man hamnade. På vissa ställen arbetade bara fångarna, men på Sachenhausen dödade man även människor. Inte i gigantiska gaskammare som på Auschwitz, utan mer systematiskt, en efter en. På platsen som kallades för station z trodde fångarna att de skulle in på en läkarundersökning där man till exempel skulle mäta sig med hjälp av en sån där mätsticka som sitter hos skolsköterskan ni vet? Det om inte visste var att det satt en pistol i mätstickan och att det stog en SS-soldat på andra sidan vägen och sköt dem i nacken.
Det som skrämde mej allra mest var att allt verkade så systematiskt och uträknat. Och det var verkligen som Jens sa flera gånger. Inget lämnades åt slumpen.
Visst är det obehagligt att besöka dessa platser, men man får verkligen ett annat perspektiv på allting. Därför rekomenderar jag verkligen att åka till någon av dessa platser!
Nog om det nu.

Torsdagen blev en sån där dag när man egentligen bara måste fördriva tid. Jag och Bea shoppade lite till (det kommer bilder sen) och sedan satt vi mest och bara väntade. Till slut åkte vi i alla fall tillbaka till vandrarhemmet och hämtade våra väskor och begav oss ut till flugplatsen. Dock var vi där ca fyra timmar innan flyget skulle gå, så vi satte oss ner och väntade, igen. Det tog ungefär två timmar innan vi ens fick checka in väskorna, och sedan åt vi "middag" på Burger King.
Halv tio lyfte planet i alla fall, och vi landade som sagt tjugo i elva på Skavsta igen!

Det var en riktigt trevlig resa, med trevliga människor, men trots det är det skönt att vara hemma igen!
Här är lite av alla bilder som jag tog under resan.


Vår guide Jens i Tunnelbanan


En del av Berlinmuren som fortfarande finns kvar.


Check-Point Charlie


Såhär kan det gå om en liten Bea slänger sig framför kameran i sista sekunden ;)


En gammal kyrka i Berlin, som för övrigt har sjuuuuukt många trappsteg!


En annan kyrka som blev bombad under kriget, det enda som finns kvar är själva kyrktornet,
och dn nya kyrkan står precis bredvid. (Den ser dock inte ut som en kyrka).


Ruinerna av station Z. I bakgrunden ser man ugnarna där kropparna brändes.


Det var lite om min resa det!
Orkade ni läsa allt? ;)

I'm back home!

Hej alla människor, tro det eller ej, men jag är äntligen hemma igen! Igår klockan 22.40 (en halvtimme tidigare än beräknat) landade vi på Skavsta och kunde andas svensk luft igen. Trots fyra helt underbara dagar i Berlin, är jag glad att vara tillbaka hemma igen. Bara att få sova i sin egen säng var värt mycket, haha!

Våra dagar har bestått av shopping, promenader runt Berlin, ett besök på Sachsenhausen (ett koncentrationsläger), restaurangbesök och många omgångar maffia! Men det har ju Malin redan berättat för er ;)
Tyvätt blev det inget besök på äventyrsbadet, eftersom det låg ca 2 timmar utanför Berlin. Men jag tänkte skriva ett längre inlägg om resan senare ikväll, så då får ni veta mer, och då änkte jag även lägga ut lite av alla bilder jag har tagit, plus bilder på det jag har köpt! Den som väntar på något gott... ;)

Vill även passa på att säga tack till bästa Malin som har gästbloggat här medan jag var borta. Det var riktigt kul att läsa måste jag säga. Tack tack!

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag fika med min mor.
Hörs igen ikväll!

Gästblogg 3

Heeeeej!
Vet ni vad som händer idag? Myh kommer hem. Weeiihoouu :) Lite dumt är det dock eftersom jag nu lyckats lära mig hennes lösenord utantill, hmm. Haha nejdå, jag är bara glad över att jag ska få hem min lilla toka igen :)

Fick nyss ett sms från henne där hon skrev att hon satt och väntade på att flygplanet skulle lyfta vid 21:25. Hon sa dessutom att hon hade en liten present till mig. Jag som älskar presenter blev grymt nyfiken kan jag lova. Som tack ska hon få kladdkaka på lördag när hon kommer hit innan vi ska ner till Braskens och kolla när Bloodlust spelar.

Finns väl egentligen inte så mycket mer att säga utan vill bara tacka för mig och hoppas att ni alla har det bra. Passar på att slänga in en söt bild på Myh också



Tack för mig/Malin

Gästblogg 2


Hej igen!

Nu börjar vi bli kompisar, eller hur?! ;) Nja, kanske inte riktigt men denna gång var det i alla fall inte riktigt lika läskigt att logga in här.

Om jag inte minns fel besöker Myh och dem andra i Berlin ett koncentrationsläger idag, vilket är någonting jag alltid velat göra så jag är avundssjuk även idag. Det är deras sista hela dag i Berlin och imorgon kommer hon hem men jag har för mig att det skulle bli sent någon gång så ni kanske inte ska förvänta er ett blogginlägg från henne imorgon. Ni får ha tålamod, eller kanske stå ut med att läsa någonting mer från mig imorgon, vem vet ;)

Kan passa på att skriva att Myh´s fiskar lever och mår bra än så länge i alla fall. Dock är dem väldigt duktiga på att smutsa ner akvariumet vilket inte är så uppskattat. Dumma fiskar.

Sist tog jag ju upp att jag funderade lite över en ny bloggdesign åt Myh. Jag blev tillslut så sugen att jag gjorde en till mig själv istället, busigt. Tummen ner till er som var riktigt dåliga på att komma med komplimanger och designidéer till Myh. Undantag för Céline och Tomas. Ni får bli bättre på det där tycker jag allt.

Nu ska jag inte sitta här längre utanförbereda mig för att åka till Viken med våran kära klasskamrat Oscar för att gå på Oktobermarknaden. Kul kul.

Ha det bra allihopa :) / Malin

Gästblogg!


Hallå på er, Myh´s alla läsare!


Måste erkänna att det faktiskt känns lite läskigt att skriva på någon annans blogg så här men eftersom nu Myh (som för övrigt är lyckligt och väl framme i Berlin) bad mig så snällt att gästblogga medan hon är borta så det inte skulle bli så tomt här i bloggen så är det självklart att jag ställer upp.

Har ni tänkt på vilken underbar människa hon måste vara egentligen? Hon tänker på er, sina läsare medan det är hon som är borta och bara ska ha fyra sköna dagar i Berlin. Det tycker jag är värt en liten gullig kommentar till henne faktiskt! ;)

Idag går hon runt i Berlin och shoppar och om jag inte minns fel så ska hon besöka ett stort äventyrsbad imorgon vilket jag inte alls är avundssjuk på, nejnej (läs med ironi). Jag hoppas i alla fall att hon har det jättebra.

Avslutningsvis vill jag bara passa på att säga att jag sköter om hennes akvarium med tillhörande fiskar på Facebook också, så nu finns det dokumenterat här så ni behöver inte vara oroliga över att hon inte tänkt på dem heller. Helt otroligt vad den människan tänker på allt :P På tal om att tänka på saker är det dags för mig att tänka på att krypa ner i sängen men även att klura på en ny bloggdesign till Myh. Den här börjar bli allt för gammal och tråkig, tycker ni inte det? Så jag behöver förslag, förslag, förslag. Så vill ni hjälpa Myh och bidra till en ännu bättre blogg, kommentera med förslag på design så gör ni henne säkert jätteglad för hon verkar ha lite idétorka på den fronten.

Nattinatti/ Malin

091025

Dålig uppdatering igår. Jag skyller på att jag sov hela dagen och att Mathilda kom hit på kvällen.

Idag blev jag hur lycklig som helst när jag insåg att man skulle ställa tillbaka klockan en timme. En extra timme att sova liksom, haha! Underbart säger jag bara.
Nu har jag i alla fall kommit upp ur sängen, och snart kommer mormor och hämtar mej. Ska ägna hela dagen till att tvätta hemma hos henne, eftersom det var omöjligt att få en tvättid innan jag åker här hemma. (Usch jag gillar inte att tvätta).

Nu måste jag slänga mej i duschen!

091024

Galen kväll igår alltså! Jag ramlade inte in genom dörren här hemma förrän kvart i tre. Konstigt nog var jag inte alls trött i fötterna, fast jag hade dansat hur mycket som helst.
Tråkigt bara att kvällen inte riktigt blev som den var tänkt, pga riktigt sura vakter.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade inte förrän halv två, och sen har jag bara slappat i soffan. Lagade mat till syster och mej förut, och ikväll blir det mys. Mathilda kanske kommer förbi en sväng också.

Puss

Utgång

Min planerade myskväll i soffan framför Idol, förvandlades helt plötsligt till ett utekväll med tjejerna, hehe. Det blir säkerligen hur kul som helst, det tvivlar jag inte ett dugg på! Det är svårt att inte ha kul i detta sällskap. Så nu ska jag väl försöka få på mej lite kläder och göra iordning mej, för nu kom Malin och Julia. Sen kommer även Mirela och Irina och då blir det förfest!

Måste bara säga att det är sjukt svårt att skriva när man ha glasögon på sig, haha. Glasögonkanten är liksom i vägen på nått sätt ;)



Vimmelbild på mej, Malin och Calle från förra veckan!

091023

Hej hej!

Det var så stressigt imorse, så jag hann inte blogga innan jag sprang hemifrån. Dock had jag tydligen kunnat ligga kvar och sova, fick jag veta när jag kom fram. Våran lärare var hemma med sina förbannade ungar idag med, så vi hade inga lektioner alls, förutom en grej i kyrkan på morgonen. Fick träffa Anna, prästen som konfirmerade mej, så det var trevligt iof!

Sprang förbi Specsavers förut också, på vägen hem. Mina glasögon hade kommit. Så nu mina vänner ser jag som jag ska, haha. Tyvärr gjorde dom ju ett rejält hål i plånboken, men det får jag väl helt enkelt leva med. Det gjorde ju besöket på Forex också, så nu har jag inte alls mycket pengar kvar. Men att växla pengar var ju ett måste, eftersom vi åker på måndag morgon! Längtar!

Nu ska jag väl fördriva tiden med att se på tv eller något annat ovettigt.
Här är glasögonen förresten!


New shoes

Jag måste bara få säga hur skönt det är att bada! Jag älskar att bada verkligen. Okej, det kan bli rätt långtråkigt att bara ligga där, men det går ju att åtgärda. Jag har alltid ett par tända ljus istället för taklampan, vilket gör det mycket mysigare. Helst ska man ha doftljus, och mitt älsklingsljus är det med doften av kladdkaka. Mums!
Sen brukar jag alltid ha någon musik, antingen på mobilen eller på våran radio där inne. Det gör det hela lite roligare. Samtidigt som man kan sjunga med, haha.
Jag är ju även en sån människa som älskar att ta hand om mej själv ibland, så jag brukar använda peeling och andra grejer för att lyxa till det lite. Vem kan tycka att ett bad är tråkigt om man gör allt detta liksom?

Jag lovade ju lite bilder på skorna jag köpte! Så här kommer dom.



Det är två par Uggs, i olika färger såklart. Dom var ju så himla lurviga och sköna, så det var liksom ett måste, haha. Sen blev det ett par svarta stövlar med snygga nit-detaljer! Jag tror dom får göra premiär imorn.

Céline tyckte jag var lite knäpp som alltid måste köpa tre par när jag handlar på Skopunkten, och det är det väl kanske. Men jag har alltid gjort så, och kommer nog alltid att göra, hehe. Tycker man får rätt mycket för pengarna ändå. Jag gillar erbjudanden helt enkelt, hihi :)

Nu ska jag i alla fall sova. Imorn blir det upplevelsevandring med skolan. Intressant...



Puss

Shopping

Det visade sig i skolan att våran mentor var hemma med sina sjuka barn, och eftersom vi har henne i nästan alla ämnen, var det inte speciellt mycket att göra. Så får att fördriva tiden lite gick jag, Malin och Céline ner på stan. Tre par skor, en deoderant, en lunch med många skratt och mycket jackletande senare, tog jag bussen hem igen.
Lyckades som sagt få med mej tre par skor hem. Slänger in en bild på dom senare.

Men mina glasögon, som skulle ha kommit idag, var inte klara. Så jag håller tummarna för att dom har kommit imorn. Annars får jag hämta ut det första paret som hade kommit, men hade ju velat ha båda två på en gång. Men men.

Nu ska jag väl hitta på nått att fördriva tiden med. Sova kanske? Jag är så himla trött, haha.

091022

Godmorgon!

Sitter här och äter lite frukost, men nu börjar jag få lite bråttom (som vanligt, haha) om jag ska hinna göra mej iordning. Plus att det tar längre tid än vanligt att äta min fil idag, för det är russin i müslin, så jag måste hålla på och peta ut dom innan jag kan äta. Men snart ger jag upp. Det får inte ta en halvtimme att äta en tallrik fil...

Idag borde mina glasögon komma också, så vi får se om jag får med mej dom hem idag efter en eftermiddag på stan med Malin. Spännande...

Sleep

Nu har jag varit hemma en stund, och hann till och med se Greys idag. Men nu är jag trött, så de får bli sängen! Det är inte klokt hur trött man kan vara. Helgen ska få bestå av sömn!!! Och packning förstås, men mest sömn. Annars lär jag inte orka.

Godnatt!

I notishelvetet

Jaa, det var ungefär så Niclas beskrev det när han skulle beskriva var vi befann oss. Och jaa, jag är väl beredd att hålla med. Sitter för tillfället och klurar på en notis om Film & musikgymnasiet. Hoppas väl att det blir bra den här gången, så jag slipper bli arg på NT-snubben för att han pajjar mina meningar. Grr
Vi har i alla fall fått kaffe för att lindra smärtan, så liiite nöjd är jag väl ändå.

Efter skolan är det dags att fara ut och agera konfaledare igen. För musikgruppen denna gång. Sjungelisjung. Kan vi ju hoppas att dom gör i alla fall, hehe.
Sen är det en kväll för oss som är anmälda till resan på lovet och vi ska få lite info om program och så. Ska bli spännande att få veta vad vi ska pyssla med.

Nej, nu ska jag försöka få ihop nått här innan halv tre...

091021

Nu sov jag visst för länge idag igen.
Stress stress.

Hur gör ni för att komma upp i tid på morgonen?
jag behöver tips!

En tidig kväll

Planeringen förut gick faktiskt bra. Vi fikade på underbara Waynes samtidigt, och det gjorde ju inte saken sämre, hehe. Jag tycker alltid att det är lika kul att träffa Liza! Hon är oftast jätteglad och helt galet positiv, så man kan inget annat än bli glad när man träffar henne. Hon liksom sprider positiv energi runt sig! Sen är det ju inget minus att hon är hur trevlig som helst :)

Nu sitter jag här, och har precis matat mina fiskar på Facebook. (Jag vet! Jag är besatt, haha) Helt otroligt hur beroende man kan bli av ett jäkla spel, eller hur Malin? Haha.

Snart blir det nog sängen tror jag, för jag är så himla trött. Vill ju egentligen se Desperate Housewife, men jag känner att jag måste sova. Det var svårt att komma upp imorse, det tog hela 40 minuter från det att klockan ringde till att jag gick upp. Det gör bara att jag måste stressa som en galning på morgonen, och då blir jag ju ännu tröttare, haha. Så det blir nog en tidig kväll.


Vad har ni gjort idag?

Today

Nu har jag lyckats prata till mej två extra veckor, så att jag ska hinna göra något av mitt fotobetyg. Alltså MÅSTE jag fota massor på lovet, that's it! Kanske blir ett tema från Berlin? Jag vet inte än.

Snart sak vi kolla på allas ateljébilder, och sen slutar vi. Skönt!


Efter skolan ska jag på möte på Waynes med min basgrupp och planera lite. Fika och härliga vänner, det kan ju inte bli bättre! Efter det blir det väl att gå hem och plugga, om jag orkar haha. Det ska vi ju inte tro för mycket på...

Puss

091020

Morn morn allihop!

Sitter här och äter lite fil och müsli, samtidigt som jag matar mina fiskar på Facebook. Jag skulle aldrig ha börjar med det där dumma akvariet, haha. Nu känner jag mej ju tvungen att varje morgon mata dom stackarna, så dom inte dör. Men det här kanske är ett bra "husdjur" för mej som egentligen inte har tid, hehe.Kul är det ju i alla fall, men man börjar ju undra om det har gått för långt, när jag frågar Malin om hon kan sköta dom medan jag är bortrest ;)

Nu ska jag äta upp det här, och sen måste jag se till att få på mej lite kläder.
Gud vad det är lockande att krypa tillbaka till sängen...

Gäsp

Nu är jag äntligen klar med hemuppgiften. Jaa, jag lyckades börja till slut. Jag vet inte alls hur den blev egentligen, men hoppas Karin blir nöjd i alla fall.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova! Ohh, vad skönt. Jobbigt bara att jag måste gå upp om ca sju timmar. Men men.

Godnatt på er!

Plugg

Jag borde verkligen plugga. Men jag orkar inte. Men jag måste, och jag ska. Annars äter nog Karin upp mej imorn. Så det är väl bara att sätta igång gissar jag...

För övrigt har dagen bjudit på många skratt och myckt fiskar, haha. Det blev en tur ner till stan med min bästa Malin efter skolan också, eftersom hon var så himla sugen på skagenbaguette! Trevligt trevligt.
Nått som inte var fullt lika trevligt var att mamma bstämde sig för att nu minsann ska vi göra iordning i förrådet. Men nu, fyra timmar senare, är det nästintill tomt därinne.

Neeej hörni, plugga var det va...

091019

Godmorgon.

Eller så god är den nog egentligen inte. Men i alla fall.
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag dra mej mot skolan. Jag är inte pepp på att redovisa naturen, men det måste göras. Hoppas vi inte klantar oss fullständigt, hehe ;)

En av alla dom

Jag har tappat motivationen. Till skolan, till fotandet, till hästarna, till dansen, till sången, till allt. Ingenting är kul längre. Det känns som om det liksom inte spelar någon roll om jag gör det eller inte. Jag vill inte ha det så. Jag vill vilja gå till skolan, jag vill känna längtan efter att fota, jag vill rida långritter i skogen bland alla höstlöven. Och jag vill känna längtan efter att dansa bort alla bekymmer i en timme eller två, och allra mest vill jag ha tillbaka pasionen för sången. Jag har sjungit sedan jag började prata, men nu känns det liksom inte längre likadant. Sången har alltid varit mitt sätt att uttrycka mej. Nu funkar inte det längre.

Istället kämpar jag varje dag för att orka gå till skolan. Något som inte alltid lyckas. Jag ligger efter i fotokursen, för att jag inte vill fota och jag har inte suttit på hästryggen sedan i maj någon gång. Jag slutade dansa i april när kursen tog slut, och har inte haft planer på att  börja igen. Och visst har jag sjungit, men inte på samma sätt.

Kan anledningen till detta vara, att alla dessa saker har blivit till måsten? Jag måste till skolan, jag måste fota för vi har en uppgift, jag måste hjälpa till med hästen, jag måste åka på dansen fast jag inte känner för det just idag, och jag måste sjunga, eller vara med i alla sångrelaterade saker, eftersom jag brukar det. Då blir alla saker jag gjorde för att det var roligt, ett måste. Då försvinner det roliga.

Och alla säger hela tiden "du kommer att fixa det" när man säger att man inte orkar, eller att man inte kan. Då blir det ett måste att klara det också. Det är ungefär som om ett enda jävla misstag eller misslyckande inte är acceptabelt. Jag är för fan också människa. Jag måste också få misslyckas ibland. Det kanske jag gör den här gången, och då får det nog vara så. Jag orkar inte tvinga mej själv till saker, bara för att jag måste.

För jag menar, jag är bara en av alla dom. Om alla andra lyckas, märks ändå inte inte jag.

Wallander

Nu är tvätten färdig. Pjuh! Det gör vi inte om på ett tag, haha.

Nu ska jag i alla fall slänga mej i soffan, bulla upp kuddarna, dra filten över mej och se Wallander som går på fyran. Till det har vi popcorn och äppelbitar, och så lyxar vi till det med lite päroncider. Mums! Det minskar söndagsångesten lite, samtidigt som det är jäkligt gott!

Tummen upp på den här söndagskvällen!


Tvätt!

Jäklar vad det är tråååkigt att tvätta. Men även det måste ju göras. Nu ska jag kila ner i tvättstugan och slänga i första lasset. Funderar nästan på att skita i att tvätta morsans och syrrans kläder. Jag menar, mamma hade väl ändå kunnat svängt förbi och hjälpt till. Men nej då. Allt ska man göra själv.
Yes, jag är lite bitter, men va fan.

Vad gör ni en sån här dag?

091018

Vaknade av att mamma ringde imorse, och tvingade upp mej ur sängen. Anledningen var att vi skulle åka och kolla på den nya lägenheten. Jag har ju aldrig varit där.
Haha, jag visste inte riktigt vad jag skulle säga när jag kom dit. Det såg ju inte klokt ut nånstans. Hoppas vi får ordning på det tills vi flyttar. För det var riktigt fult!

Men men. Nu sitter jag här med ett glas citronvatten, och ska försöka bli klar med en inlämningsuppgift som ska vara klar imorn. Dock är det religion, och jag kan ju inte påstå att jag gillar ämnet speciellt mycket, men jag får göra det bästa av situationen!

Puss

The Holiday

Nu blir det film i soffan. Det får bli älskade the Holiday. Igen. Det kan inte hjälpas. Den är så bra! Till det blir det naturgodis och citronvatten.
Herregud Malin, jag är nyttig en lördag?!
Citronvattnet är väl egentligen bara i brist på läsk, men i alla fall.

Vad gör ni denna lördagskväll?

Lektion 1

- Det finns 293 olika sätt att ge tillbaka växel på en dollar

- Om man onanerar i tio minuter, förbränner man fler kalorier än om man joggar i tjugo

- Människans starkaste muskel är tungan

- Det kräva 3300 elitsimmare för att dra kryssningsfartyget Silja Opera

- Det finns 1866 personer i Sverige som heter Berlin i efternamn


Kategorier

Nu har jag ägnat en stund till att fixa lite här på bloggen, så nu finns det lite olika kategorier att välja mellan här till vänster. Det gör det hela lite lättare att hitta!

Tänkte dessutom dra igång ett inslag som ska komma tillbaka ca en gång i veckan. Första inlägget kommer nog lite senare ikväll. Släng gärna in en kommentar sen, så jag vet vad ni tycker om det!


Puss


091017

Jag har en sak att erkänna. Nu när jag gick runt här och städade här hemma, spelade jag lite julmusik. Och snälla, JAG VET att det bara är oktober. Men jag fick en sån där julkänsla-kick förut. Jag var liksom bara tvungen! Fy på mej, men satans vad mysigt det är. Nästan så man längtar till första snön. (Säger jag som i vanliga fall hatar snö). Jag håller nog på att bli galen, haha!Nej, jag är inte död. Jag har bara haft massa saker för mej idag, så jag har liksom inte haft tid att skriva förrän nu.

För övrigt var jag  tvungen att gå upp vid elva idag, för mormor skulle komma hit och jag skulle hjälpa henne med lite saker på datorn. Min mormor är inte så teknisk och så förstår ni, så hon har ingen egen dator. Så då kommer hon hit när hon behöver hjälp. Och nu tänker ni, men Myh är ju inte så teknisk hon heller. Och det har ni rätt i, haha. Men några saker klarar till och med jag av ;)

Sen åt vi kebabtallrik nere på pizzerian i centrum. Satt där i över en timme och bara pratade. Jag gillar faktiskt att prata med min mormor. Vi ses ju inte så ofta, så det blir att man pratar länge då, hehe.
Sen gick vi i alla fall till affären, och där köpte min snälla mormor naturgodis och en FRIDA-tidning till mej, så det är vad jag ska ägna mej åt nu. Jag ska mysa ner mej i soffan och bara njuta!

Puss

Don't wait up!

Då är det dags för en kväll i dimman igen! Oktoberfesten på Otten kan man ju bara inte missa. Synd om er suckers som inte har köpt biljett eller går in VIP! Okej, jag skoja bara, men ni missar verkligen nått!

Ska snart sätta mej på bussen och möta min bästa Malin nere vid Bishop (stavas det så?), och sen drar vi vidare mot lokalen som inte ska nämnas vid namn, hehe. Där blir det förfest och sen Otten!
Som vanligt slår vi klackarna i taket och dansar tills vi inte kan gå!

PARTYNIGHT!



Jag har på mej ett brunt linne med "stenar" och en svart hög kjol!

Walk

Yes, jag lyckades äntligen hålla mitt älskade tal i Svenska B (läs: förbannade jävla idiot-tal). Det gick bra. Jag överlevde ju liksom. Kändes dock som om jag stog och skakade hela jag, men Malin sa att det gjorde jag inte alls. Så jag får väl tro på henne. Men nu är det gjort i alla fall. Så nu behöver jag ju inte hålla tal på hela tre veckor. Jo, för skiten kommer ju tillbaka, eftersom vi ska ha nationella snart. Så jag blev liksom inte av med det nu heller egentligen. Blää!

Jag måste ändå säga att jag faktiskt trivdes med att vara tillbaka i skolan igen. Det var ganska skönt efter tre dagar hemma i soffan. Och vi fick ju sluta hela fem minuter tidigare än vi skulle, haha. Alltid något.
Så jag traskade hem i kylan. För seriöst, nu börjar det bli riktigt kallt. Jag fyser ju fast jag har vinterjackan. Inte bra det här.
Jag noterade även att några elaka vägarbetare har massakerat mitt och malins övergångsställe, så numera är det bara ett stort hål. En annan sak jag la märke till var att dom hade tänt gatlyktorna redan när jag promenerade hem. Halv tre. DET är illa.


Mat?

Kan det här verkligen kallas för mat? Jag och Céline hade en liten diskussion om det i matsalen idag.

Vad tycker ni?



091016

Okej.
Jag kom upp imorse, och jag har duschat. Nu ska jag bara få i mej lite frukost och ta på mej kläder. Sen SKA jag till skolan.
Duktigt av mej.

Pluggknep någon?

Sitter här och är arg på mej själv för att jag inte orkat plugga på hela dagen. Fast i och för sig, om jag ens hade öppnat boken hade jag ju varit tvungen att göra ett kors i taket. Jag måste verkligen bli bättre på att faktiskt komma igång med pluggandet. Någon som har några bra knep? Jag börjar bli desperat...

Imorgon blir det skola i alla fall. Jag måste. Och även fast jag hatar måsten, så måste jag nog ändå. Det går liksom inte att gömma sig alldeles för länge heller. Det har jag lärt mej. Så imorn ska jag gå dit. För att jag måste.

Och nu ska jag sova. För jag är trött. Som vanligt.
När ska energin komma tillbaka?

Specsavers glasögondjungel

När jag åkte ner till stan förut hade jag och mamma kommit fram till vart Specsavers antagligen låg. Vi hade fel. Huset som vi trodde att det låg i, fanns liksom inte kvar! Så där stog jag och undrade, vart fasen ligger det då då?! Så jag gick och tog ut pengar så länge. Och av en händelse, tittade jag bort mot där man går mellan Linden och Domino, och där, fanns en stor grön skylt där det stog Specsavers. Jag var räddad!
Så fem i halv fem var jag på plats och fick sitta och vänta en stund. Och sen var det dags för undersökning. Jag kan säga med en gång att det var det mest förvirrande jag har gjort i mitt liv. Man skulle titta där, och i en annan sak och så skulle man läsa, och tycka att streck var olika och ja det fanns liksom inget slut på det kändes det som. Men efter vad som kändes som en timme (det var kanske en kvart) så kom hon tanten fram till ett och annat. Jag är tydligen översynt, plus att jag har brytningsfel på vänster öga. Så det är bara att säga, Hej glasögon!

Sen kom ju det allra svåraste. Att välja bågar. Jag säger bara stackars tant som skulle hjälpa mej. Jag måste vara den jobbigaste kunden i världen. Det tog minst en halvtimme för mej att välja, haha! Hon tog fram båge efter båge, men inget passade. Men till sist blev det två som jag gillade i alla fall. (Man får två till priset av en). Sen kollade jag på prislappen. Hutlöst pris för att kunna läsa lite böcker säger jag bara. Men men, det var ju bara att betala. Så nu är man lite fattigare också.

Nu måste jag egentligen plugga. Men som vanligt har jag ingen lust.

091015

Kommer ni ihåg att jag sa att mamma tvingade mej att boka tid för en synundersökning? Jag fick ju skriva in olika dagar som alternativ och igår fick jag i alla fall svar. Så idag (!) klockan 16.30 ska jag befinna mej på Specsavers. Jag är egentligen inte nervös för att gå dit, men saken är den att jag inte vet var det ligger, haha! På hemsidan visas en plats på kartan, och på eniro en annan. Vilken är rätt? Jag kommer säkert springa runt där som en yr höna innan jag hittar, haha! Det här kan ju till och med bli kul!

Kom på imorse att jag måste gå och handla idag. Jag har inget pålägg alls, och filen som står oöppnad i kylskåpet har passerat bäst före datumet med ca en vecka. Inte bra. Så går det när ens mamma inte är hemma och handlar åt en, haha. Dessutom ser det ut som skrutt här hemma, så kvällen ska nog fördrivas med lite städning. Inte så kul, men det behövs verkligen.

Sen ska jag försöka hitta lite tid för att plugga också, när jag nu ska hinna det... ;)

Snart sängen!

Jaa, då är jag hemma igen, efter en riktigt trevlig eftermiddag och kväll. Fick ur mej det jag ville ha sagt till en vän, så nu är allt bra igen. Dessutom är det alltid givande att vara på ungdomskvällarna. Man får vara social, som jag gillar, och man får ha kul. Så jag är nöjd.

Nu blir det sängen. För jag måste vara utvilad imorn. Annars riskerar jag att ligga kvar ännu en dag i sängen. Vilket inte är speciellt bra. Jag måste verkligen försöka ta tag i mej själv nu. Även om det inte är lätt.

Godnatt!

091014

Godmorgon!
Eller ska man kanske säga eftermiddag? Haha!

Jag orkade verkligen inte gå upp imorse, så är hemma idag med. Kalla mej lat, men jag har nog aldrig varit såhär trött i mitt liv förut. Men men. Jag har käkat fukost och duschat. Så nu är jag lite mer fit for fight i alla fall! Om lite mindre än en timme, sätter jag mej på bussen ut till blacka och mina konfirmander. Då undrar ni säkert, varför kan hon åka dit men inte gå till skolan?!!
Jo, såhär är det. I skolan finns all press, man ska vara duktig, vara bäst på proven, klä sig snyggt så man slipper konstiga komentarer och allting är et stort jävla måste. Jag har liksom tappat gnistan lite. Allt detta slipper jag i konfirmandarbetet. Där kan jag vara den lite galna tjejen, jag kan leka lekar utan att känna mej töntig, jag kan få prova nya saker, skaffa mej erfarenhet och främst av allt, det är inget måste. Jag behöver sånt nu. Saker som inte är ett måste.
Vem vet, kanske håller jag på att bli galen på riktigt.

Puss

Frustrerad!

Allvarligt talat. Jag blir så otroligt sur, ledsen och frustrerad. Du har inte ens förstått att det du sa faktiskt sårade mej. Kanske är det jag som är alldeles för känslig. Men jag väntade mej inte dom orden. I alla fall inte ifrån dej. Och nu verkar du tro att allt fortfarande är som förut. Men det är det inte. Inte förrän du har insett att det du sa, faktiskt gjorde mej ledsen. Hur lång tid det nu tar för dej att förstå...

Har ni också varit med om att ni till slut har berättat för en nära vän, hur ni mår eller om något speciellt, och sedan fått ett svar som fått er att verkligen undra varför ni berättade för just denna person? För den verkar inte alls förstå, fast man trodde att just den personen skulle förstå allra bäst.
Det har jag.


Jag har alltid funnits där för dej. Alltid. Är det här ditt tack?

Synundersökning bokad

Jaa, då har jag äntligen tagit tag i mej själv och bokat synundersökning, efter sisådär tre års funderingar. Eller, okej det var mammas idé, men ändå. Det är gjort i alla fall. Så nu är det bara vänta och se. Kanske har man glasögon inom en snar framtid...?

Jag har badat också, och det var riktigt skönt. Botade huvudvärken ytterligare. Tänk vilken bra uppfinning ett badkar är. Synd att den nya lägenheten inte har nått bara...
Nu ska jag mysa ner mej i soffan, och jag tänkte faktiskt till och med belöna mej själv för att jag har bokat tid, så jag tänker äta glass med varma hallon. Och Malin, jag VET! Det här med att vara nyttig funkar liksom inte. Nästa vecka? ;)

Puss

091013

Har precis kollat klart på senaste avsnittet av Greys, det som egentligen sänds imorn. Men eftersom jag inte brukar hinna hem till nio på onsdagar, så tänkte jag att det var lika bra att se det idag.

Kom för övrigt på att jag inte har ätit något, förutom frukost, på hela dagen, så nu ska jag nog se till att fixa lite mat. Kanske har jag sån tur att det finns nått i frysen. Annars får jag väl springa ner till affären. Vi får se.

Puss

Huvudvärk, igen.

Japp, då sitter man här med lite härlig huvudvärk igen då. Tycks vara nått som liksom kommer och går som det vill. När mamma fick höra att jag var hemma igen pga huvudvärk, hotade hon med ett besök hos optikern. Någon mer än jag som inte tycker att det känns så lockande? Men men, blir jag av med huvudvärken, kanske det är värt det. Vad vet jag. Känner jag min mamma rätt lär vi ju vara där om typ ett år, haha. Den som lever får se.

Och jaa, jag sitter här, FAST jag har huvudvärk. Jag menar, vad finns det som man kan göra som är bra om man har huvudvärk. Den enda underhållningen är ju liksom dator och tv, när man är hemma en hel dag. Så jag får väl skylla mej själv. Men det är bättre än att enbart ligga i sängen och ha trååååkigt hela dan. Så det så!

Jag skulle ha planerat med Liza idag med, men det får vi väl se hur det blir med den saken...

Sovdags!

Jag borde ha gått och lagt mej för länge sen egentligen. Är trött, så vet inte ens varför jag sitter kvar här, men det är som vanligt. Pluggat har jag inte gjort heller. Duktigt av mej.

Dock har jag börjat må jättekonstigt under kvällen, så vi får väl se om det blir skola imorn. Man kan ju alltid hålla tummarna för att jag inte ska bli sjuk. Det skulle verkligen vara pricken över I't just nu. Hmm.


Sedan måste jag ju bara passa på att säga grattis, ännu en gång till allas våran Liza, som ska få bebis! Jag kunde inte sluta le när jag fick se det. Och Liza kommer bli världens bästa mamma! Jag lovar, för hon är liksom bäst, hela tiden!
Grattis!

Fika med Mathilda

Idag efter skolan kom Mathilda hem till mej och fikade. I nästan tre timmar. Det är inte ofta vi umgås bara vi två sådär, och bara pratar, så det var riktigt trevligt. Jag tycker det är så facinerande egentligen. Att man börjar prata om en sak, som ett par timmar senare har blivit en helt annan. Och varken jag eller Mathilda kan ju vara tysta när vi väl börjar, så vi hann prata om nästan allt mellan himmel och jord. Det är skönt att kunna ha någon som man kan prata med om allt!
Så puss på Mathilda!

Sen när hon hade åkt satte jag mej och kollade på unga mödrar på femman, och drömde om att ha en liten bebis en stund. Men när man faktiskt tänker efter, så vet jag ju att jag absolut inte skulle ha tid. Så typ 2013, eller 2014 kanske, haha. För då är jag ju faktiskt klar med pluggandet och allt!

Hmm, det var väl egentligen plugga jag skulle göra, men hamnade här som vanligt. Japp...

091012

Yes. Jag lyckades försova mej. Igen. Jag blir tokig på det här snart. Man kanske skulle skaffa sig en ordentlig klocka, istället för att lita på min, inte fullt så pålitliga mobil?

Nu ska jag i alla fall slänga på mej lite kläder, så jag åtminstone hinner till dagens andra lektion.

Does dreams come true?

Jag har alltid undrat om det bara är i filmerna, som det finns lyckliga slut. Det känns så omöjligt att få till det där lyckliga själv, i sitt eget liv. Så ibland, önskar jag att jag kunde få leva i en film. Med ett lyckligt slut.

Nu ska jag sova.

I'm thinking of you

Jag vet att bloggen inte har varit speciellt munter nu ett tag. Men å andra sidan, så har inte jag varit det heller. Och orkar ni inte läsa, så skit i det. Jag skriver för att jag ska orka. För att jag måste få ur mej allting. Och förutom här, skriver jag långa texter i word. Som jag inte vet om jag vill att någon ska läsa, eller inte.

Jag vet inte vad jag ska göra mer nu. Orkar liksom inte försöka mer snart. Jag vill bara skrika ut precis vad jag känner. Så att du fattar. Jag vill bara få dej att förstå. Att det jag känner är på riktigt!

FAN.

091011

Idag vaknade jag av att syster och hennes kompis sprang runt i hela lägenheten och sprutade vatten på varandra, samtidigt som dom skrek. Det var den sovmorgonen det.
Efter ett tag drog dom iväg till stan, och jag kunde lugnt äta frukost, själv, i soffan, i pyjamas, samtidigt som jag tittade på Sex and the City-filmen. Mycket trevligt måste jag säga.

Sen blev det dusch, och eftermiddagen har sedan bestått av att städa städa städa. Eftersom mitt rum såg ut som att slagfält. Som vanligt. Det där med att hålla ordning håller ju bara ett par dagar, hur många gånger jag än säger åt mej själv att nej, lägg tröjan i garderoben istället för på golvet, eller släng inte jackan där, utan häng upp den. Lika onödigt varje gång, för nog fasen hamnar allt på golvet bredvid sängen i alla fall.

Lagade mat med mami nu på kvällen. Jag ser henne ju inte så ofta längre, så det var trevligt. Hon bor ju liksom knappt här, haha. Efter maten har jag underhållit mej genom att glo på tv, och sen hamnade jag här. Som vanligt.
Ska i alla fall se Wallander-filmen som går ikväll, FAST den är på engelska. Gillart inte riktigt, men jag har ju inget annat bättre för mej. Eller det har jag väl egentligen. Men jag orkar inte. Det är nog mer det det handlar om.

Gonatt

Nu har jag sett på film, och blivit ännu mer deprimerad. Men det verkar ju höra till mitt liv för tillfället.

Gonatt.

Ingen bra dag.

Vissa dagar är värre än andra att ta sig igenom. Idag är en sån dag. Jag vill inte sakna, vill inte må dåligt. Jag vill att allt ska vara bra igen. Men jag antar att det är att begära för mycket. Det verkar så i alla fall.
Snart kan jag inte lyssna på musik längre. Och att packa inför flytten kommer bli ett helvete. Jag har gömt alla tavlor uppe på garderoben, för att slippa se dom hela tiden. Men nu kommer jag behöva ta ner dom igen.
Fan.

Ingen bra dag.
Och jag får inte tag i Hanna.

091010

Okej. Jag har varit död större delen av dagen, velket resulterade i ingen Björn Rosenström. Hade ju så jäkla gärna velat se honom. Men jag orkar verkligen inte släpa mej ner dit, för att sen gå hela vägen hem i kylan. Nej, jag får gottgöra Malin på något sätt.

Nu sitter jag här och funderar på att krypa tillbaka till mitt rum igen. Syster har en kompis här och dom går mej lite lätt på nerverna. Men jag har ingen lust att sitta och glo på film hela kvällen heller. Jag får helt enkelt se vad som händer.

Vi är snart på väg!

Snart ska Malin och jag dra oss ner mot Otten. Synd att ingen annat var på. Men så är det. Hadet så bra i dimman<3

Partynight

Sitter och väntar på Malin som ska komma hit. Vet inte om vi drar vidare på förfest någon annanstans sen, det får vi se. Jag borde egentligen börja göra mej iordning, men jag vet inte alls vad jag ska ha på mej, och därför vet jag heller inte vad jag ska ha för smink på mej. Snacka om I-landsproblem.
Tror det blir min spetstop och någon kjol, men det kan lika gärna bli jeanskjolen med något fint linne. Jag har verkligen ingen aning. Hoppas Malin kan hjälpa mej när hon kommer!

För ovanlighetens skull ska Malin komma till mej innan, istället för tvärtom. Vi brukar ju alltid vara hos henne innan annars. Så nu sitter jag och väntar på henne. Hon åkte iochförsig precis från Sörping så hon borde vara här om typ en halvtimme, fyrtio minuter. Då blir det att sminka sig och sånt.

Jag hoppas att kvällen blir riktigt kul. Jag vill så himla gärna bara gå ut, dansa, ha kul och skratta. Så jag hoppas att inget annat sätter stopp för det. För en gångs skull, vill jag bara ha roligt!

Vi ses i dimman vänner ;)

Rörig dag!

Hela dagen har varit allmänt rörig, men det är väl som vanligt, haha. Lyckades i alla fall smita undan från att hålla mitt tal. Jag smög ut lite diskret när några andra gick. Fult gjort av mej, JAG VET! Men jag var inte riktigt riktigt klar. Och jag vill att det ska vara bra.

Nästan hela dagen har gått till att försöka planera kvällen, men det har väl gått sådär. Jag är fortfarande förvirrad som attan, men det löser sig säkert. Det enda jag egentligen vill är att få en RIKTIGT kul kväll!! Så det hoppas vi på. Jag sitter här och peppar med lite musik. Borde egentligen duscha och raka benen, och sedan försöka hitta ett par hla strumbyxor. Vilket antagligen är dömt att misslyckas. Men men. Vi ska se vad vi kan hitta. Annars blir det barbent, och då kommer jag frysa ihjäl inatt.

091009

Idag tog det lång tid att komma upp ur sängen, vilket resulterade i en mycket stressad Myh. Dock var jag alldeles för trött för att orka stressa. Ingen bra kombination.

Ska väl försöka få i mj lite frukost, så slipper jag köpa det i skolan. Har nämligen kommit på att jag lägger sjukt mycket pengar på den där cafeterian, haha! Det får det bli ändring på.
Men men, om jag ska hinna äta, klä på mej och göra mej iordning på en halvtimme, kanske jag ska sluta skriva? Jaa, det är nog en bra idé...

1434

Jag var tvungen att få ur mej allt. Men nu, 1434 ord senare, mår jag fortfarande likadant. Vem sa egentligen att man mår bättre av att skriva av sig? Inte funkar det på mej i alla fall.
Egentligen vill jag att den jag skrev om ska läsa det. Men det blir inte rätt för det. Jag skulle vilja säga allting. Rakt ut. Men det är jag alldeles för rädd för.

Som sagt. 1434 ord senare. Och minst lika förvirrad fortfarande.

I don't wanna lose your face


I don't wanna lose your face
I don't wanna wake up one day
And not remember what time erased
I don't wanna turn around
Cause I'm not scared of what love gave me and took away
And I don't wanna lose your face

I've got a picture of you in my bedroom
And I hope it never falls
I hope I never lose that fellin'
I used to get when you called
And I wonder to myself
Who were you?
Where are you?
Were you ever here at all?

En dag som alla andra

Idag var jag och Malin lite olydiga och var inte på vår samhällslektion. Istället drog vi ner på stan för att leta efter min klänning, som för övrigt inte fanns, och sedan för att göra klart en uppgift på hennes och Célines arbete till imorn. Trevligt värre. Vi lyckades i alla fall hålla oss ifrån att fika. Så ett poäng till oss ändå, haha.

Sen åkte jag hem till mormor en stund när Malin åkte hem till David. Fick lite fika, och sen skjutsade hon hem mej. Jag hann egentligen inte göra någonting, innan jag var tvungen att åka vidare. Det skulle vara styrelsemöte, men det blev inte av, så vi satt och sorterade papper, och jag registrerade medlemmar. Sen fick jag skjuts till bussen av Marka, och han kör nästan läskigare än Tobias. Och DET är illa ;)

Träffade Tomas en snabbis när jag kom in till stan, så nu har även jag resurser för helgen, hehe. Det ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag försöka bli färdig med ett tal som jag ska hålla imorn.
Blä!

091008

Igår var jag hur pigg som helst när jag vaknade, och då hade jag lagt mej vid tolv ungefär. Så igår tänkte jag vara smart och gå och lägga mej ännu tidigare, så att jag kunde vara riktigt pigg och utvilad idag med. Det lyckades inte. Trots att jag gick och la mej vid tio, och somnade rätt snabbt, så var jag hur trött som helst imorse vid sex. Kan man sova för mycket?

Det känns som om den här dagen inte alls kommer bli bra, för att...
1. Jag är megatrött!
2. Vi har prov idag.
3. Foldern ska vara klar, och jag har typ allt kvar.
4. Jag ska på styrelsemöte. (Själva mötet är väl okej, men att åka buss och tåg dit, är så jäkla tråkigt).

Det är min dag det...

En vanlig dag.

Jag åkte aldrig ut till blacka idag, utan stannade hemma istället. Kände att jag behövde både plugga och städa. Först tog jag en runda på stan, vilket såklart ledde till en fika med Malin, Céline, Irina och Daniella. Det blev kladdkaka på Coffée House, som vanligt, hehe. Det är ju såå gott!
Sen köpte jag min efterlängtade foundation. Fick tipset av Malin att kolla på Cubus, eftersom dom har 25% på allt smink där. Så den blev lite billigare än jag räknat på. Och det är ju alltid kul!

Sen tog jag ut pengar, så nu är resan betald. Så jag ger mej ut och flyger på höstlovet. Ska bli så sjukt roligt! Hoppas bara vi får bra väder. Och att jag lyckas packa tillräckligt bra så att jag inte får betala övervikt, hehe ;)

Nu är det tänkt att jag ska plugga. Men om jag känner mej själv, så kommer jag inte öppna boken förrän sent ikväll. Men men.
Sen blir det Greys i alla fall. Och eftersom jag redan har ätit kladdkaka, så borde jag få äta glass med varma hallon, eller hur Malin?!

091007

Sitter i skolan och har text nu. Ska skriva en notis till ungNT, och behöver saker att skriva om. Har valt att skriva om John Bauer, så om någon går där, SKRIIIIV! :D

Efter skolan måste jag springa ner till stan och inhandla en foundation, för den blev snodd (!) i helgen. Jag kanske låter som en superfjortis, men jag klarar mej verkligen inte utan den. Så jag blir 150 kr fattigare. Sedan måste jag ladda mitt busskort med, så att jag kommer ut till blacka, där jag ska ha konfirmander.

Yes. Jag är hemma vid halv tio ikväll och jag måste plugga till provet imorn. Icke lyckat.

Jag vill... baka!

Jag blev helt plötsligt sjukt sugen på att baka. Helt galet, jag vet. Klockan är liksom halv elva. Inte normalt Myh. Men jag har vant mej vid att inte vara normal nu på senare tid, så det gör inget. Men baka är ju rätt kul. Så, jag vill baka.
(*host* Malin, du behöver inte alls känna dej tvingad att baka med mej, för det är ju absolut inte dej jag syftar på att jag ska baka ihop med *host*)

Snart ska jag sova. Ska ta en macka först bara. Eller två.

Okej.

Det här funkar inte längre. Jag måste ta tag i det här, för jag kan inte sitta hemma flera dagar nu. Tack vare några peppande sms från min bästa Malin fick mej att inse att jag måste ta mej igenom det här, och att jag har underbara vänner som kommer hjälpa mej! Och med deras hjälp, tror jag att det kan vara möjligt. Hur svårt det än verkar. Jag ska klara det. Jag måste klara det.

Och första steget blir, skolan. Imorn.



Kanske är det förlorat för alltid.
Men vännerna finns kvar<3



091006

Jag sitter här i pyjamas, och är fortfarande otroligt trött. Fast jag är hemma idag med, och sov till klockan elva. Jag är trött i alla fall. Men jag börjar vänja mej nu, och det kanske är bra.
Jag fick nyss veta att vi i princip inte hade några lektioner idag, förutom IV-valet i eftermiddag. Tur att jag inte gick dit idag. Jag hade nog allvarligt sjunkit ihop på golvet och börjar gråta om jag hade varit där klockan åtta och insett att vi skulle ha lektion först tjugo över ett.

Nu ska jag nog ta och spela lite Sims3 och se om det får mej på bättre humör...

Vi får se

Man orkar kanske leva på glada minnen, längtan, hopp och vänners uppmuntan. Men någon gång tar det liksom stopp. Man kommer inte längre någonstans på allt det där. Jag antar att det är där jag är nu. Vi får helt enkelt se när jag orkar igen.

091005

Jag förstår verkligen inte hur man kan vara såhär trött. Jag var hemma från skolan idag, för jag orkade verkligen inte gå upp ur sängen imorse. Så jag sova halva dagen, men jag är fortfarande trött. Hur är det möjligt? Om det inte hjälper att sova, vad hjälper då?

Allt känns riktigt hopplöst för tillfället, och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Kanske är det bara så att jag helt enkelt behöver ladda batterierna? Jag ska i alla fall vara hemma imorn med, och sen får vi se.


Ska det verkligen vara såhär?

Någonstans på vägen

Jag mår inte så bra just nu. Jag saknar någon. Så mycket att det nästan gör fysiskt ont. Jag trodde aldrig att man kunde göra det. Jag trodde att saknad bara var något man kunde känna inom sig. Men jag vet bättre nu. Saknad kan ge fysiskt smärta. Och jag lovar, att det gör ont.
Jag vet inte vad jag ska göra längre. Hela tiden ser jag saker som påminner om dej. Jag kommer liksom inte undan. Och varje kväll när jag ska sova, blir saknaden allt starkare, och jag klarar inte ens en dag utan att gråta längre. Det har slagit mej till slut. Att du inte är min längre. Och det gör ont. Det har brutit ner mej.

Jag är bara så besviken. På vissa av mina vänner. På dom som jag faktiskt trodde kände mej bäst, efter ett antal år tillsammans. Men så fel man kan ha! Jag trodde att de åtminstone märkt något. Men nej. Inte ens ett hur mår du när man kännt sig som värst. Det svider ska ni veta. Jag trodde vi kände varandra bättre än så.
Ikväll berättade jag hur jag mådde, för en av mina vänner. Jag berättade att jag saknar någon så att det gör ont, och att jag insett att jag verkligen älskar den personen. Och jag berättade att jag jag gråter konstant när jag är ensam och att det enda jag kan tänka på är hur jag ska få honom att se att jag faktiskt älskar honom. Vet ni vad jag fick för svar?
Oj.
Det var ju inte så bra.
Hur har du tänkt att lösa det då?

Jag kan säga, att det inte var riktigt dom orden jag hade väntat mej. Men det bevisar väl kanske bara ännu en gång att vi är på väg åt olika håll, och det vi hade en gång, har försvunnit längs vägen. För det känns inte som att jag skulle fått samma svar för ca ett år sedan. Men vad vet jag. Det kanske bara är jag som ännu en gång förutsätter att allt ska vara som förut, eller? Och jag måste ju faktiskt erkänna, att jag nog trodde mej kunna förutsätta att vi fortfarande är vänner som finns där att prata med när man behöver. Men jag ska nog sluta anta sånna saker.



Lägga ner?

Jag är hemma från helgens läger nu. Har egentligen varit hemma i flera timmar, men jag har bara gått runt hemma och varit allmänt trött. Badat har jag gjort också.
Jag funderade på en sak nu under helgen, när jag inte hade tillgång till internet. Varje morgon här hemma, stressar jag runt för att hinna sitta här ett litet tag. Det känns nästan som om jag måste göra det, för jag inte kommer ha lika många läsare som dagen innan annars. Det har blivit som ett beroende nästan. Jag bloggar inte alltid för att jag vill, utan för att nån ska ha nått nytt att läsa. Jag har helt enkelt tappat inspirationen tror jag. Jag funderar på att lägga ner bloggen. Eller åtminstone bara blogga när jag faktiskt har något att skriva. Jag vet inte just nu.

Jag mår väl egentligen inte perfekt i övrigt heller. Ärligt talat är det inte bra alls. Men man måste ju försöka...
Vi får se hur det blir.

091002

Andra oktober. Minus en grad ute. Jag gillart inte kan jag säga. Jag som hade hoppats på att kunna använda skinnjackan ett par dagar till i alla fall. Men nej.

Som jag trodde igår, så började väskan packas ca tio i tolv. Sen kom jag ju på att jag var tvungen att ladda kamerabatteriet, och så sprang jag runt ett tag och letade efter laddaren. Sen likadant med min mp3. Så jag gick väl och la mej vid kvart i ett ungefär. Så jag är trött idag.

Mathilda kommer i alla fall och hämtarmej i eftermiddag, så jag behöver inte dra med mej hela väskan till skolan. Vilket är riktigt skönt. Den hade liksom inte fått plats i skåpet, haha!

Jaa, så i eftermiddag åker jag iväg på läger, och kommer inte hem förrän söndag eftermiddag. Jag bloggar väl om jag hittar en dator med internet, men man ska nog inte hoppas för mycket. Så om inte annat, skriver jag på söndag igen.

Puss!

Sova?

Okej. Nu ska jag stänga av datorn. Så jag får något gjort. Jag har en väska som måste packas innan jag går och lägger mej, och jag måste skriva klart ett tal som jag ska hålla imorn.
Sova?
Nej, jag trodde inte det heller egentligen.
Det får jag väl göra en annan dag.

Jag kan inte heller

Jag vill inte känna skuld, för allt jag gör. Det orkar jag faktiskt inte. Även om det säkert inte är meningen, så känner jag skuld. För att jag är mej själv. För att jag försöker. För att jag vill vara som då. Jag ska inte behöva känna så. Det är mitt liv, och vem ska leva det om inte jag? Kanske låter jag självisk, men i den här situationen måste man nästan få vara det. Jag måste få vara det i alla fall. Annars skulle jag fortfarande ligga hemma och strunta i allt. Och det vill jag faktiskt inte. Jag vill kunna få vara lycklig. Och jag vill kunna få skratta. Jag vill kunna vara lycklig och få känna hjärtat slå igen. Utan att känna skuld.

Jag kan inte heller glömma allting runt mej, och bara vara lycklig. Men jag försöker, och jag gör det bästa av situationen. Man kan inte göra saker ogjorda. Men man kan få saker att hända. Mina vänner får mej att skratta igen, och då leker livet och jag är lycklig för en stund. Men om nätterna är det svårare. Då kommer alla minnen tillbaka och tårarna rinner. Sedan kommer ilskan och medvetenheten om att jag kan ha sabbat det bästa jag kunde få. Men när morgonen kommer, tar jag nya tag och försöker på nytt. Jag kan tacka mina vänner för utan dom skulle jag inte vara där jag är idag. Det är dom som får mej att gå upp på morgonen, och klara mej genom dagen. Jag tror inte ens dom förstår hur viktiga dom faktiskt är!

Du är inte den enda som har det svårt.
Så sluta ge mej skuld.

Äntligen!

Nu har jag sett senaste avsnittet av Grays till slut! Grät gjorde jag också. Men nu har jag i alla fall sett det.

Har även badat sedan jag skrev sist. Smörjde in mej med min brun-utan-sol och det börjar minsann synas lite i alla fall. Så snart kanske jag inte är en blekfis längre. I alla fall inte lika mycket, haha. Har även skrivit en lista på allt som ska packas till imorn, och känner jag mej själv rätt, så kommer den väskan packas vid tolv inatt eller så. Som vanligt. Måste även skriva klart det förbaskade talet till imorn med, så vi får väl se när jag kommer i säng.

091001

Första oktober idag då! Och det känns verkligen att hösten är på väg. Var på stan med bästa Malin idag, och på väg dit höll jag på att frysa ihjäl i min älskade skinnjacka. Så nu har jag bestämt mej. Vinterjackan får göra premiär imorgon. Det går inte att förneka att skinnjackan nog får gå i ide igen.

För övrigt så inhadnlade jag två par jeansleggins idag. Ett par svarta och ett par mörkblå. Är riktigt nöjd med dom, trots att dom sitter så hårt att det är en kamp att få på sig dom. Men dom sitter, haha! Sedan köpte jag även ett brunt linne.
En förpackning peeling och en fotcreme fick också följa med hem. Funderade på lite skor också, men bestämde mej för att vänta lite med det.

Nu ska jag snart lägga mej i ett varmt bad, och sen är det packning inför helgen som gäller.

RSS 2.0