Wallander - Innan frosten

Som ni förstår på rubriken sitter jag och tittar på kvällens Wallander-film. Har bullat upp i soffan med popcorn, juice och filtar, så jag har det ganska bra. Dock är det ju lite tråkigt att se på film ensam, men så är det ibland.

Imorgon är det skola igen, men jag kan inte påstå att jag tycker att det ska bli roligt. Söndagsångest!

Trettioförsta januari 2010

Kvällen igår var hur mysig som helst, och spenderades med tacos, katt, skräckis, och massa mys! Helt underbart. Hoppas ni också hade en bra kväll.

Nu ligger jag här i soffan och funderar på vad jag ska äta ikväll. Det måste vara nått vi har hemma, för jag vill verkligen inte gå ner till affären i den här kylan. Tur i alla fall att vi har popcorn hemma, då klarar jag mej ikväll framför Wallander ;)

Hmm, har nog lite söndagsångest. Usch. Jag vill sova hela veckan. Inte gå till skolan.

Trettionde januari 2010

Vaknade runt elva, men var alldeles för trött för att gå upp då. Men vid tolv lyckades jag komma ur sängen och få i mej lite frukost.
Sedan dess har jag legat i soffan och kollat lite på tv.

Nu ska jag väl släpa mej in i badrummet för en välbehövlig dusch. Jag kan ju liksom inte åka iväg smutsig, eller hur? Haha. Ska passa på att raka benen och unna mej lite peeling som jag inte har gjort på hundra år. Känns det som i alla fall. Sen kommer ju det dagliga problemet. Vilka kläder man ska ha på sig. Men det löser sig nog.

Den bilden bjuder jag på.
Btw, så älskar jag min rosa pyjamas.
Inte för att den är rosa, utan för att den är skön.
Vad trodde ni liksom?



Utgång ikväll?

Kom nyss hem efter en tur i skolan med en lektion, ett besök av allas vår Leo, kinamat på stan, presentköp, tröjköp, en sväng till stallet med galen Daniella och ett besök i en blomaffär. Ganska produktiv dag måste jag säga!

Ligger för tillfället i sängen med en filt och fryser. Inte roligt. Ska väl ta en varm dusch sen så jag slutar hacka tänder. Kanske ska ut ikväll. Jag har inte helt och hållet bestämt mej än. Men det lutar väl ditåt. Frågan är väl bara i så fall vad jag ska ha på mej. Men det löser säkert Malin åt mej senare ;)

Nu, peppa med musik och sen mat! haha

Tjugonionde januari 2010

Jag tog mej ner till stan igår, och tog min efterlängtade fika med Hanna. Tänk att det kan gå så länge mellan gångerna man ses, men när man sen träffar varandra, är det som om det var igår. Förutom allt prat man måste ta igen, haha :)
Besökte henne även i deras nya lägenhet, och jag gillar faktumet att hon numera bor i stan, för då kan jag träffa henne lite oftare :)

Efter att jag hade varit hos hanna, åkte jag vidare. Det blev en myskväll och bus med en liten kissekatt. Det är alltid lika tråkigt att åka hem. Men så är det.

Nu ska jag snart sätta mej på bussen och åka till skolan. Kände inte för att gå i det här vädret.

Tjugoåttonde januari 2010

Godmorgon i snökaoset!

Godmorgon var förresten kanske att ta i. Jag har ju varit uppe sedan tio när jag vaknade av ett sms där det stog att jag inte fick sova mera, haha. Kom aldrig iväg till skolan idag på grund av oplogade gångvägar. Att gå i ca tre decimeter snö i en halvtimme för att komma till skolan, är inte riktigt min grej helt enkelt. Tur att vi bara hade kort dag idag, så jag ändå inte missar så mycket.

Inte förrän nu har dom hittat hit med en liten plogbil, och det var ju tur. Den stackars brevbäraren har fastnat i snön med sin gula moped. Nu fick hon hjälp loss, men jag antar att hon sitter fast snart igen, om dom inte kommer och plogar ordentligt. Helt sjukt det här.

Jag får väl se om jag lyckas ta mej ner till stan för att fika med Hanna senare i eftermiddag, men jag hoppas att dom har röjt undan det värsta då.

Hur har ni det i snökaoset?




Morden i Midsommer

Ska strax poppa lite popcorn  och mysa ner mej i soffan under en filt och titta på Morden i midsommer. Ensam tyvärr. Men sånt är livet. Borde kanske gå och lägga mej redan nu, för jag är rätt trött, men det känns lite illa, haha.

Får väl se om jag kommer fram till skolan imorn. Så mycket som det har snöat här. Kanske fastnar någonstans på vägen? ;)


Är för trött för att skriva blogg, haha.

Städtajm

När jag kom hem fick jag ett litet ryck och började plocka undan alla kläder som låg på golvet i mitt rum, plus alla väskor som låg där dom inte skulle. Sen tog jag ett varv med snabeldraken och dammtrasan, så nu är det fint i mitt rum igen.
I typ en timme. För sen är dammet tillbaka. P trodde det berodde på nått i huset. Blä. Jag gillar inte damm.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Borde verkligen plugga, med tanke på att jag inte åkte till konfan på grund av det, men idag har jag verkligen ingen lust.
Det enda jag har lust med är att mysa ner mej i soffan med en filt och film. Mys!

Vi får väl se hur det blir.

Tjugosjunde januari 2010

Imorse var jag totalseg, men lyckades ta mej upp i alla fall. Dagen började med en uppfriskande promenad i trettio minuter i kyla till skolan. Men jag överlevde det också.

Nu sitter jag och har årets första textlektion och försöker hitta på något att skriva om. Det går väl sådär, som vanligt, men innan halv tre ska jag väl ha lyckats kläcka ur mej något vettigt.

Sen hur jag ska ta mej hem efter skolan är en annan sak. Det är ju nästan total snöstorm ute, så det kan ju bli lite spännande, haha :)

Sova med fienden

Sitter och kollar på slutet av filmen Sova med fienden. Tycker den är riktigt bra faktiskt. Fast man blir arg när man ser den.

Kvällen har spenderats i en soffan under en filt med en film och en mycket trevlig person. Det gillas skarpt! Fast det är inte lika roligt när man måste åka hem. Men det är sånt man får leva med helt enkelt. Vi såg på Stenhuggaren, och jag insåg efter ca en kvart att jag redan hade sett den. Men vi såg den ändå :)

Nu ska jag sova, och imorn är det sovmorgon.

Tjugosjätte januari 2010

Det blev bråttom bråttom imorse när jag hade snoozat för länge så jag hann inte blogga innan jag drog iväg. Sötaste Céline hämtade upp mej. Vilken ängel! Sen bar det av mot skolan där första saken på schemat var balmöte. Intressant hur folk kan sitta och diskutera servetter, haha.

Efter skolan blev det en sväng på stan idag igen, med Daniella. Köpte bara schampoo och balsam, för det tog totalslut imorse. Och man kan ju liksom inte gå smutsig ;)

Ikväll ska jag iväg. Vet inte riktigt vad jag ska göra än, men det blir nog trevligt ändå :)

Säger godnatt

Nu har jag suttit i soffan och tittat på tv sedan jag kom hem. Börjar bli lite trött nu, så jag ska ta och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Gissar att jag kommer vara vaken en stund till, men man kan ju försöka sova i alla fall.

Godnatt på er!


Shopping!

Första dagen i skolan efter jullovet är avklarad, och jag lever, haha. Det gick faktiskt bättre än jag hade trott. Blev dock lite sur när våran samhällslärare hade flyttat redovisningen till nästa måndag. Så jag pluggade lite i onödan igår. Men då har jag ju en sak mindre att tänka på.

Efter skolan blev det lite shopping med Malin. Hon har en tendens att få mej att köpa mer än jag tänkt, och så blev det även idag, haha. Älskar ju att shoppa, så det kan ju ha något med den saken att göra också ;)

Det blev i alla fall hårfärg, foundation, puder, hårspray, en skjorta och en tunika :) Så jag är riktigt nöjd! Plus att det alltid är trevligt att umgås med Malin :)


Här är skjortan och tunikan jag köpte. Båda från Gina Tricot.


Tjugofemte januari 2010

Kvällen igår spenderades ännu en gång med en väldigt trevlig person, och jag tog sista spårvagnen hem. Somnade som en sten när jag landade i sängen. Undrar varför...

Nu är jag i alla fall pigg som en... en... ja, jag är pigg i alla fall. Skola snart. Ska bli ganska skönt att få tillbaka alla rutiner i livet efter ett uppehåll på en och en halv månad. Första lektionen blir ju rättskunskap på De Geer med Céline.

Nu, frukost!

Samhällsplugg

Sitter i sängen med datorn i knät och pluggar. Insåg att jag var tvungen eftersom jag inte hade börjat på samhällsuppgiften som ska redovisas imorgon. Tur bara att det verkar gå ganska fort att göra den. Och inget annat är panikviktigt, så jag överlever nog den här söndagen med.
Imorgon är det skolan som gäller. Känns konstigt. Var ju över en månad sedan vi var där förra gången. Men det ska faktiskt bli ganska skönt att få lite rutin igen. Och att träffa alla underbart knäppa människor ska bli kul.

Puss

Tjugofjärde januari 2010

Vaknade för ca en och en halv timme sen, men har fortfarande inte orkat gå upp ur sängen än, haha. Men har underhållit mej med att skicka lite sms och liknande. Men jag ska väl gå upp och äta frukost snart, så jag kan börja plugga. Har hur mycket som helst som måste göras klart. Helst till imorn. Men det lär ju inte ens vara möjligt tyvärr.

Kvällen igår var hur mysig som helst. Nu fattas det bara att jag får se slutet av filmen också, haha ;)

Bye

Nu åker jag iväg. Hörs mera imorn!
Puss


Tjugotredje januari 2010

Nu har jag varit iväg med mormor hela dagen och vi har lyckats åstadkomma ganska mycket. Mormor är numera en grå soffa rikare, och våra magar är fyllda med kinamat, så jag måste säga att dagen har varit lyckad. Tog en tur till bolagret också och hittade massa fina prylar. Som jag dock inte köpte, men ändå.

Ska väl plocka ordning lite i mitt rum eftersom mamma tittade så surt på mej förut. Visst, det ligger saker överallt, men det bli ju lite mera hemtrevligt då. Enligt mej alltså.

Kvällen ska spenderas tillsammans med en mycket trevlig person. Vad vi ska göra är ännu inte bestämt, men jag gissar att det blir att se på film eller liknande :) Mys.

Saker rinner inte av mej

Tänka sig vilken debatt det kunde bli om ett litet blogginlägg. Tänkte nu bara svara lite på det ni skrivit.

Först och främst, saker rinner inte av mej som vatten. Men jag vet också att det finns folk som tycker illa om mej och skriver så också. Men som sagt så känner jag inte att jag behöver ödsla tid på dom då, då jag klarar mej bättre utan dom. Jag lägger inte all vikt vid negativa saker.
Och sen till allt som jag skrev om personen i fråga, jag lovar, att jag skulle kunna säga det till henne face to face. För som sagt så står jag för att jag tycker så. Herregud, jag sa att det var jobbigt med allt klagande osv, det har väl inget med om hur jag tycker om personen annars att göra? Jag kan störa mej enormt på folk jag känner som klagar en hel dag med. Och då säger jag det.
Trevligt att vissa av er faktiskt kan stå för vilka ni är. Då vet jag ju det liksom. Gillar folk som står för vad dom tycker.
Sen tycker jag att vi kan försöka bete oss som dom vuxna människorna vi faktiskt är. Kom igen. Det var ett blogginlägg.
Läs inte bloggen om ni inte vill då. Ingen lär ju tvinga er.

Till mina "beundrare"

Precis som jag skrev i förra inlägget rör det mej inte i ryggen om folk tycker saker om mej eller inte. Jag har mina vänner som jag tycker om, och som tycker om mej. Andra skiter jag fullständigt fan i rätt ut sagt. Precis som Malin skrev har vi åsikts- och yttrandefrihet i det här landet och det tycker jag att man ska ta vara på. Så det jag har skrivit i bloggen är helt lagligt. Dessutom måste jag påpeka att en av kommentarerna till och med skulle kunna tas som ett hot. Inte för att jag gör det, för jag skrattar åt det, men ändå.

Något annat ni inte vet är att det faktiskt fanns fler tjejer som praktiserade på Maxi samtidigt. Plus att IP-adresser går att spåra, ifall ni inte visste det liksom.
Snälla, lägg er energi på annat.

PUSS!

Anonyma kommentarer

Åh vad jag älskar anonyma kommentarer. (Läs med ironi). För det första, tycker jag att det riktigt jäkla fegt att skicka anonyma kommentarer. Har ni nått att säga mej, tycker jag allt att ni kan stå för det också. Jag kan med gott samvete säga att jag tycker att det är rätt patetiskt att inte kunna stå för vad man tycker och tänker. För det andra, tror ni inte att jag är medveten om att människorna jag skriver om kan läsa det? Tro mej, jag vet. Men å andra sidan skriver jag ingenting som jag inte står för. Så. Nu har vi klarat ut det.

Över till något helt annat. Har precis kommit hem från en riktigt trevlig fika. Hoppas deffinitivt att det händer igen. Nu sitter jag här och väntar på att bästa Malin ska komma hit och förfesta lite med mej, och sen blir det utgång! Någon mer som ska ut ikväll?

Kanske borde göra mej iordning?

Nio timmar till helg!

Nu är det inte många timmar kvar tills jag får helg igen. Men först ska jag iväg till praktiken. Bye!


Tjugoandra januari 2010

När klockan ringde imorse vid sex så var det svårt att motstå frestelsen att somna om. Men till slut tände jag i alla fall lampan, och det funkade. Så nu har jag dushat och sitter här i morgonrock och funderar på vad jag ska ha på mej. Tror det blir svarta jeansleggins och min blåa skjorta från Gina. Så nu vet ni det också ;)

Kanske skulle ta och 'ta frukost också :)

Besviken

Ibland blir jag bara så jävla besviken på andra människor som faktiskt brukar kalla sig mina vänner. Bästa vänner till och med. Jag blir ledsen när alla pratar och säger vad dom tycker, innan dom tänker efter hur den som får höra det känner sig. Idag är en sån dag.
Visst, man kan skratta bort ganska mycket av det. Men under allt skratt så gör det ändå ont. Jag trodde att man som vän, åtminstone skulle försöka linda in budskap istället för att kasta det rakt i ansiktet. Men jag hade fel.

Så tack, för en otroligt trevlig kväll. Jag blev glad av ett litet meddelande, men togs direkt ner på jorden av moralskitsnack precis som vanligt.
Kul...
Förlåt att jag mår bra. Eller nått. Vad det nu är.

Jag är besviken.

Jumpsuit?

Jag har funderat på en sak sedan jag tittade i H&M's vårkatalog. Ska man våga sig på att köpa en jumpsuit? Lite coolt skulle vara, men undrar hur man ser ut i den, haha.
Såhär ser den ut i alla fall. Vad tycker ni? Ska jag testa?


Surt inlägg

Nu har jag gått och stört mejpå olika saker ett tag och är bara tvungen att få skriva av mej.

Nu under två veckors tid har jag tagit samma buss varje morgon på väg till praktiken. Just det är väl egentligen inte så konstigt. Men till det hela hör det att två andra tjejer har tagit samma buss varje morgon. Som flera av er kanske vet är mitt morgonhumör inte alltid är på topp. Helst vill jag vara ifred tills jag har kommit fram till skolan/jobbet. Men dessa tjejer tar verkligen kol på mej. Dom pratar hela tiden. Från att de ses på busshållplatsen till de går av och jag inte hör dom längre. Och dom pratar HÖGT. Under dessa veckor har jag fått lära mej att ena tjejens franskalärare är störd i huvudet för att hon har gett dom en planering, att dom trodde att de skulle få sänkt betyg i idrott för att dom glömde skridskorna hemma, att nån FK har en snygg tjej som "skåpsgranne", att en av tjejerna hade sin mammas tunika på sig, att en av dom skickar gratis sms till den, den och den, och mycket mer. Mer än jag hade velat veta. Det är sjukt störande. Dom pratar ju så högt att man inte kan koppla bort det heller... Grr.

Sedan sröt jag mej så in i norden på tjejen som gör praktik på samma ställe som mej. Varje dag, så fort något är jobbigt så känner hon tydligen ett stort behov av att förmedla den informationen. Så idag har jag fått veta att hon har ont i ryggen sisådär 14 gånger, och att hon är hungrig varannan timme. Jag hade lust att säga åt henne att jag faktiskt inte bryr mej, men jag lyckades att lägga band på med i sista sekunden.
Samma sak när någon berättar för oss vad vi ska göra, som idag. Vi skulle lägga upp skor och en tjej berättade hur vi skulle lägga det så det skulle få plats bäst. Och sen lägger den andra tjejen sina skor precis tvärt emot. Jag menar, hur fan tänker hon då? Men jag sa inget då heller.
Sen skulle vi flytta massa hyllor med böcker till en ny plats och så börjar hon ställa böckerna framför varandra fast det var olika böcker, och jag säger då "hmm, dom kanske inte ska stå framför och så, utan så så man ser alla olika böcker" då tittade hon bara på mej som om jag var dum i huvudet och gav mej komentaren "men vadå, dom får väl kolla bakom". Bra affärsämne det där alltså. Not. Precis som när en kund kommer och frågar nått. Hon blir helt handlingsförlamad, och jag får kliva in och hjälpa kunden. Jippie.

Förlåt för ett oerhört klagande inlägg. Men jag var bara tvungen att skriva av mej.



//Bitterfittan

Tjugoförsta januari 2010

Har varit på praktiken idag, som vanligt. Det har börjat bli lite lättare nu med alla frågor som man får och saker man ska veta vart det ligger, så det är väl positivt. Det negativa tycker jag är att vi knappt fått prova på hälften av allt som våran handledare påstog att vi skulle få prova när vi träffade honom första dagen. Morr.

Nu är jag i alla fall hemma, och jag är hur trött som helst egentligen. Ska nog försöka lägga mej tidigt idag så jag orkar gå upp imorn. Skönt i alla fall att det är sista dagen på praktiken imorn. För jag tycker verkligen inte att det är kul.
Men men.

Tjugonde januari 2010

Usch, idag har jag varit riktigt dålig på att uppdatera här i bloggen. Men jag åkte ju till praktiken imorse, och sedan direkt ut till skärblacka för att ha konfirmander och ungdomsgrupp. Nu är jag sjukt trött och har ont i huvudet, så jag ska väl ta och sova snart skulle jag tro.

Ska väl ta och läsa lite bloggar, kolla facebook och liknande. Sjukt viktiga saker.

Godnatt.

Film

Ikväll blir det film i sängen med popcorn. (Där var popcornen igen. Jag måste skärpa mej seriöst). Det går en rätt bra film på trean, så jag ska väl halvsova till den gissar jag :)
Älskar att se på film i pyjamas och bara mysa under en filt! Och eftersom jag inte har något bättre för mej, så passar det mej ganska bra idag. Speciellt eftersom jag är sjukt trött efter att bara ha sovit ca fyra timmar inatt.

Hur ska ni tillbringa er tisdagskväll?

Nittonde januari 2010

Bloggade inte mer igår eftersom jag var iväg på möte och när jag kom hem satte jag mej framför tvn och lekte med min nya telefon. Det tog en liten stund att vänja sig vid allting, men redan idag har jag slutat att tänka på vissa saker som inte är som dom var på min förra telefon. Att mellanslag inte sitter på samma ställe är ju liksom inte hela världen.
DET hade varit ett I-landsproblem ni.

Idag vaknade jag till och med av alarmet och snoozade inte en enda gång, trots de futtiga fyra timmar jag sov inatt. Konstigt det där. Har som vanligt spenderat dagen med att packa upp varor. Det börjar bli lite tjatigt nu kan man säga. Hur fan står folket, som jobbar heltid på max,i ut? Det skulle jag vilja ha svar på. Får helt enkelt fråga.

Nu har mami och jag storstädat. Eller mamma har dammsugat, torkat golv, dammat och jag har tömt en papperskorg. Om man nu ska vara ärlig. Dammsugat mitt eget rum har jag i och för sig gjort också. Produktivt. Eller hur...

Artonde januari 2010

Godmorgon är väl lite fel att skriva nu. Och jag gick ju faktiskt upp för tre timmar sen. Jag skulle ju gått uppklockan sex och åkt till praktiken, men jag kom verkligen inte upp ur sängen. Kunde inte ens öppna ögonen. Så jag sjukanmälde mej och sov vidare. Aja baja. Fy vilken dålig förbild jag är för min syster. Men men. Som jag sa igår, så har jag aldrig sagt att jag är perfekt.

Nu ska jag duscha och göra mej iordning för i kväll är det planering med unga ledare och Liza. Känns ganska skönt att ha nått planerat idag ändå.
Men som sagt. Nu, duschen nästa.

Natt

Jag säger godnatt. Fast jag inte vill sova. Jag vill vara uppe hela natten lång och lyssna på musik och göra ingenting. Jag vill absolut inte åka till praktiken imorn. Ska jag vara hemma? Antar att det inte är någon bra idé, men jag hatar verkligen praktiken. Vi får ju bara göra det ingen annan har lust med. It Sucks.

Men godnatt då. Eller nått...


Tonight

Jag har ätit middag med mami, syster och P och sitter nu i sängen med datorn i knät. Funderar på att poppa lite popcorn (jag vet, man kan nog säga att jag är beroende, haha) och sätta igång en film. Är lite trött, men som Daniella sa så skulle det ju kännas lite b att gå och lägga sig innan åtta liksom. Så jag får helt enkelt underhålla mej med en film, och sen, gå och lägga mej.

Men då måste jag ta mej ut i köket och sen hitta en film som jag vill se. Så jag måste samla lite energi först, haha. Jag är så fruktansvärt slö. Usch på mej. Jag får sluta upp med det. Fy på mej.

Hur ska ni spendera er sista dag på helgen?

Måste städa

Sitter här och försöker hitta på massa saker att göra så att jag slipper städa. Fast det skulle verkligen behövas för det ligger saker överallt. Men sånt är livet gissar jag. Mamma blir dock tokig på mej snart om jag inte gör något åt det hela, så jag antar att jag borde plocka undan lite.

Men det finns ju så mycket viktigare saker att göra liksom.
- Ta bilder med sin WebCam
- Titta på folks bilder på facebook
- Läsa bloggar (som jag redan läst)
Sjukt viktiga grejer liksom. Eller hur?!


Okej! Jag ska städa! Snart...



Idag myser jag i en tunika och ett par leggins
och naturlig make-up.
Är det bara jag som känner ett behov att sminka sig
och göra sig iordning fast man enbart ska vara hemma?


Sjuttonde januari 2010

Vaknade nyss av att mamma ringde och väckte mej. Grr. Jag hade velat sova längre. Men så är det.

Idag ska jag väl försöka att ta tag i lite av dom läxor som jag faktiskt tog med mej hem innan jullovet. Jag har en hel hög med böcker, men har inte öppnat en enda än. Så jag har lite att göra om vi säger så...
Inte det roligaste att göra en söndag tyvärr, med det måste ju göras och i veckan kommer jag inte orka.

Så det är min dag.
Vad ska ni göra?

I'm home again

Har nyss kommit hem från Malin efter en trevligt färd i ärtan med Céline. För er som inte vet så har Céline en liten söt grön bil, som blev döpt till ärtan för ett tag sen, haha.

Det blev två filmer ikväll. Först baksmällan som var ganska komisk och fick oss att tänka på Oscar och Calle (våra klasskamrater som har en tendens att tappas bort eller liknande...). Sen tittade vi på Marly och jag. Och alla som har sett den före mej har sagt att den har varit såååå sorglig och att man gråter så de sprutar, och jag har lugnt avfärdat det med att "det kan ju inte vara så farligt".
Men satan vad jag grät. Tårarna bara rann ju nerför kinderna och tills slut såg jag ju inte textremsorna på tvn för att det blev så suddigt. Visst brukar jag vara blödig när det kommer till filmer, men det här tog nog nästan priset. Sjukt bra film, men jag får nog vänta läääänge med att se den igen. Man vill ju inte sitta och böla varje dag...

Förutom filmerna blev det prat och massa skratt, och kvällen var riktigt trevlig! Älskar myskvällar med vänner.

Nu ska jag väl snart ta och sova.

Hej indian

Nu har jag gjort iordning mej för kvällen som ska spenderas hemma hos bästa Malin, tillsammans med Malin (såklart) och kära Céline. För tillfället sitter jag och väntar på att Céline ska komma och hämta mej i sin ärta så att vi kan fara till söderköping. Det finns dock ett problem. Céline hittar inte hit, men det löser sig säkert på vägen, haha :D

Funderar på om man kan se ut såhär.

Hej indian. Men lite kul är det.
Jag som sa "jag ska ALDRIG sätta på mej ett sånt där".
Jaa, vi ser ju hut det gick med den saken...


Mina byxor :(

Jag insåg just att mina högt älskade Cheap Monday jeans har börjat gå sönder :( I och för sig har jag haft dom i ca fyra år snart. Men dom är ju bäst! Varför ska alltid dom byxorna man älskar mest gå sönder?!

Sextonde januari 2010

Det blev visst ingen mer blogg igår. Jag åkte ju direkt till Mathilda efter praktiken och sedan blev det tacos hos Marka. Det blev en riktigt trevlig kväll med massa skratt och konstiga förklaringar till spelet galen-panna! Underbart!

Snart ska jag väl göra mej iordning, för idag ska jag ner till bästa malin och ha tjejkväll. Håller tummarna (och tårna) för att även Céline kommer dit. Det blir lite mer tjejkväll med tre än med bara två, haha :)
Det sak bli mys att bara se på film och prata massor.

Femtonde januari 2010

Jag försökte verkligen tänka positivt imorse när jag skulle gå upp, men jag misslyckades enligt Malin, haha. Jag verkade nog inte så positiv i mina sms, tyvärr. Men det är inte lätt. Nu är jag mer positiv i alla fall. Det är bara nio timmar kvar tills jag har helg och jag är sååå glad för att det är helg kan jag lova.
Jag <3 Helg!

Hoppas det finns saker att göra på praktiken så vi slipper sitta och göra ingenting, för då går tiden mycket långsammare. Så vi håller väl tummarna.

Nu ska jag äta frukost!

10 sanningar om mej

Jag tänkte att jag skulle avslöja lite saker om mej själv, och vilket sätt är bättre att göra det på än en lista liksom?

1. Jag hatar broccoli (stavas?). Det får mej att vilja kräkas.

2. När jag möter folk som jag absolut inte skulle vilja bli som (uteliggare, alkisar, fula tanter... jag ni fattar. Och jag vet att jag är knäpp) så håller jag andan när jag går förbi dom för att inte få i mej deras "baciller". Helt sjukt konstigt egentligen.

3. Jag har fobi för att göra bort mej inför folk. Jag hatar att halka på vintern, hålla föredrag i skolan, gå in i fel klassrum, jaa enkla saker. Det var en av anledningarna till att jag inte gillade trettondagsfesten förra veckan. Man var tvungen att "uppträda" med dom vid samma bord. Riktigt jobbigt tyckte jag att det var.

4. Jag har vissa tvångstankar och måste göra saker i en viss ordning innan jag går och lägger mej, annars kan jag inte sova.

5. Varje gång jag åker förbi ett slags elverk med stängsel runt om, måste jag säga "om en häst går in där så dör den" för mej själv. Anledningen till detta var en lek som Hanna, Lina och jag underhöll oss med när vi åkte till och från ridskolan när vi var mindre. Man skulle skrika den meningen så fort man fick syn på elverket. Först vann.

6. Jag kan fortfarande inte gå på A-brunnar efter att någon sa till mej i lågstadiet att det betydde "avbruten kärlek"...

7. Cellskräck är mitt mellannamn. Jag hatar hissar, flyplanstoaletter och skolans små mörka rum där man tar ur filmen ur kameran.

8. Jag har använt nässpray varje dag sedan sommarlovet förra året, och jag kan inte sluta. Galet.

9. Jag har oerhört svårt att bestämma mej om saker. Det spelar igen roll vad det är. Röda eller blå strumpor, diadem eller tofs, köpa eller inte köpa... ni fattar. Beslutsångest.

10. Jag hatar alla äckliga, krälande och slemmiga djur, som till exempel grodor, ormar och spindlar. Jag skriker!


Så, nu vet nu lite mer om mej :)

Ny mobil beställd!

Anledningen till att jag var på banken idag var att jag skulle föra över lite pengar, för att jag skulle kunna betala en ny mobil. Och nu när jag kom hem satte jag mej och beställde den, så om 2-5 arbetsdagar kommer den! Och jag är såå glad :D
Bästa Malin ska köpa en likadan, så att dom kan leka ihop, haha :)

Det blev en Sony Ericsson Satio


Bankbesök

Jag somnade nästan på bussen ut till Maxi imorse, men lyckades i alla fall kliva av på rätt hållplats. Det fanns inte så mycket att göra idag, så vi underhöll oss halva dagen med att pumpa upp ballonger som dom skulle ha i helgen. Fick lite ont i fingrarna av att knyta ett ex antal ballonger, men sånt är livet. (Om man knyter ballonger i tre timmar vill säga). Sen fick vi plocka upp lite varor, och redan klockan två fick vi gå hem för att dom inte hade något mer åt oss att göra.

Så jag tog en sväng förbi turistbyrån där Malin gör sin praktik. Hon hade lite kvar att göra, så jag fick vänta en stund på stan, för hon skulle följa med mej till banken efter praktiken. Jag hatar verkligen att gå till banken, eller andra ställen med typ kundtjänst och liknande, för jag känner mej så dum och tror att jag ska säga fel hela tiden. Så därför brukar jag vilja ha med mej någon och idag blev det bästa Malin.
Besöket blev dock inte så smärtsamt. När jag gick därifrån hade jag fixat precis det jag skulle fixa, plus att jag fick internetbank sådär på köpet, haha. Men det kan ju vara bra att ha.
Vi hann med en liten fika på stan med, och det är ju alltid trevligt.

Nu sitter jag här och ska snart beställa en ny telefon. Min mobil jag har nu, har ju börjat krångla lite. Högtalaren fungerar inte som den ska, den stänger av sig ibland när den känner för det, och knapparna har börjat gå av på mitten, precis som på den förra jag hade. Men jag tänkte lösa det problemet med att ta en touch-telefon, så finns det inga knappar som kan gå sönder, hehe.

 

Jag vet att jag är tråkig som bara lägger uppbilder på mej själv. Men jag har ingen fotomotivation...

Fjortonde januari 2010

Sitter här och äter frukost och gäspar. Är lika trött som alltid.
Hoppas ni är piggare...

Hemma igen!

Har varit iväg på möte och kom hem för en stund sedan. Vi lyckades faktiskt bestämma mer på det här mötet än vi gjort på länge, haha. Och jag blev inte ens irriterad idag. Vilken framgång :)

Nu sitter jag här med datorn i knät och tittar på Morden i Midsommer. Lite svårt att hänga med samtidigt som jag skriver, men så är det. Är ganska trött också, så jag vet inte om jag orkar se klart hela. Hur ska jag orka upp imorgon då? Haha, vilka I-landsproblem egentligen.

Glasögonen är på så jag ser vad det står på tvn, haha.


Gör mej iordning

Håller på att göra mej iordnig lite inför dagen. Ska ju iväg på möte senare idag, och jag kände inte direkt för att åka i pyjamas, haha.
Är klar egentligen. Men vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Känner att jag måste klippa mej snart, för det är så sjukt slitet. Och det liksom bara hänger. Tråkigt!
Men jag hittar väl på nått.


Trettonde januari 2010

Godmorgon!

Jag är hemma från praktiken idag, för när jag vaknade hade jag fortfarande ont i huvudet och hade dessutom fått ont i halsen. Så jag ringde min praktikplats, och efter ett par gånger svarade dom. Och sen somnade jag om.

Nu har jag vaknat och mår faktiskt mycket bättre. Tror att mycket av det berodde på min trötthet. Men så är det.

Sitter här i soffan och kollar på tv just nu. Får väl se vad som händer idag!

Night

Nu har jag käkat lite Ipren så huvudvärken har försvunnit lite i alla fall. Har kollat lite på tv under en filt och vilat lite. Blir så himla trött av praktiken. Jag förstår verkligen inte varför. Såå jobbigt är det ju inte att packa upp varor liksom.

Nu ska jag snart gå och lägga mej och sova. Så jag orkar gå upp vid sex imorgon också. Jag befarar att jag inte kommer upp, men vi får väl se.


Ägnar även en tanke till min bästa malin, som tyvärr inte kom iväg till spanien, eftersom hon blev sjuk. Men jag ska göra mitt bästa för att hon ska ha kul här hemma :)


Headache

Ursäkta att jag ser så efter ut på bilden, men det är ungefär så jag känner mej just nu. Huvudvärken som har funnits där lite hela dagen har blivit värre. Funderar på om det är en släng av migrän igen, eftersom det blev värre när jag satte mej framför datorn. Inte kul sånt här alltså.


Plugg

Sitter här med hicka, en början till nackspärr och en rättskunskapsuppgift som ska vara klar om ca två timmar. Lyckat, eller hur.
Det blev i alla fall inte så många timmar på praktiken idag. Jag sa till dom att jag var tvungen att gå på en lektion, och så åkte jag hem. (Och kom inte och säg att "tänk om dom får reda på det", för det får dom inte). Jag kan inte påstå att jag tycker praktiken är särkillt kul. Plocka varor och skära sönder kartonger tröttnar man rätt snabbt på tyvärr. Men det är väl inte mycket att göra.

Jag ska väl försöka mej på den där uppgiften så den blir klar någon gång...



Tolfte januari 2010

Det här är inte ens kul!


Rödbetor?!

Alltså, är det bara jag som stör mej på Danonino-reklamen med ungen som påstår att den rosa färgen på danonino-yoghurten kommer från rödbetor?!
För det första: Danonino är inte rosa.
För det andra: Vem fan skulle göra en yoghurt på rödbetor? Ärligt!

Sjukt trött!

Otroligt produktiv dag det här måste jag säga. Jag har gått runt på Maxi i en illröd tröja och frontat alla förbannade hyllor (Det första begreppet jag fick lära mej. Ställ allting längst ut på hyllorna så lurar vi på dom jävlarna att köpa mer än dom egentligen behöver. Okej, dom sa kanske inte direkt så, men ni fattar...)
Sen fick jag och den andra tjejen som är på samma ställe äntligen lite lunch. Och efter det fick vi stapla datapapper i två timmar.
En otroligt produktiv dag alltså.

Nu sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Jag är sjukt trött efter att ha gått upp klockan sex igen för första gången på typ en månad. Men jag ska hålla mej vaken, för idag är det första avsnittet av nya säsongen av familjen annorlunda. Ni vet dom med hur många barn som helst? Tycker att det är så kul att se hur dom lyckas hålla ordning på allt och alla, haha.

Vad har ni gjort idag?


Elfte januari 2010

Det här är hemskt. Klockan är 06.52 och jag är vaken. (Har varit vaken sedan klockan sex till och med!!). Det har inte hänt sedan vi slutade skolan i december. Har i alla fall hunnit duscha och klätt på mej. Nu fattas bara smink, fixa håret och lite frukost. Och sen åker jag iväg mot praktiken.

Behöver jag säga att jag inte alls tycker att det här är kul. Jag vet inte ens vem det är jag ska ha som handledare, för jag har inte orkat ringa. Men det är väl sånt som märks liksom.

NU: frukost.


Pigg är väl kanske att ta i...?


Goodbye kära lov

Nu är det inte många timmar lov kvar och min ångest bara växer. Om ca elva timmar ska jag vara på min praktikplats. Det känns inte okej!
Jag har försökt att förtränga detta faktum med hjälp av popcorn och en film, men jag kan inte påstå att jag lyckades.

Sitter för tillfället i soffan med en filt och funderar på ifall jag ska gå och lägga mej. Det känns fruktansvärt tidigt, men jag är rädd att jag inte kommer upp ur sängen imorn annars. Men jag är inte trött. Eller, trött är jag. Men inte sova-trött, om ni fattar vad jag menar...

Jag som har en stor hög med plugg som skulle bli gjort under lovet. Har inte ens öppnat en enda bok... Lyckat.

Bye bye jullovet, säger jag och min röda filt och så fäller vi några tårar. Eller inte riktigt kanske.


Sista dagen på jullovet.

ÅNGEST!

Usch. Imorn börjar praktiken och jag kommer vara DÖD. Att vända tillbaka dygnet hux flux var svårare än jag trodde. (Okej, det kanske inte är smartast att vara ute halva nätterna, men jag har ju i alla fall haft kul.) Att gå upp vid sex imornbitti kommer vara en kamp kan jag lova. Ska bli spännande att se om jag ens lyckas...

Den sista dagen på lovet har jag spenderat i pyjamas fram till nu (15.44) och bara gått runt och myst. Nu har jag lyckats få på mej lite kläder och vaknat till lite. Ska snart traska ner till affären och få dagens friska luft. Det som ska inhandlas är popcorn och så kanske en hyrfilm få följa med hem. Kanske ska vi handla nått att äta också. Eller så kan vi äta oss mätta på popcorn. Det går väl?

Resterande tid av dagen ska jag ägna mej åt att försöka förtränga att lovet faktiskt är över. Usch.

Överexponerad bild på lilla mej som är ledsen för att lovet är slut.


Tionde januari 2010

Vaknade imorse av att mami och P borrade i väggen så att det lät som om djävulen själv var utanför. Grr. Jag som ville ha en sista skön sovmorgon. Men nej då.
"Upp ur sängen med dej" och flytta möbler för att dom ska kunna spika i listerna som dom hade kunnat göra innan vi flyttade hit. Jo jag tackar ja.

Idag tänker jag vara allmänt seg. Jag tänker gå ut en enda gång idag, och det för att jag inte har några popcorn hemma. Sen ska jag bädda ner mej i soffan med filtar och se på film. Hela dagen.

Vad ska ni göra?

Nattblogg

Har precis kommit hem efter ännu en kväll ute i vimlet. Malin och jag bestämde oss i sista stund för att undersöka hur otten är en lördagkväll. Vi gjorde iordning oss på typ en kvart och sen åkte vi först hem till Daniel en stund, och sen vidare mot stan.
Såhär i efterhand kan jag väl säga att jag nog föredrar fredagar, haha. Sjukt konstigt folk var det ute ikväll i alla fall. Men men. Vi fick ju dansa lite i alla fall.

Nu sitter jag här i Malins linne och ska väl byta om och försöka sova snart.
Vad har ni gjort ikväll?

Till bästa Malin

Har nu kollat upp bussar, så om lite mindre än en timme ger jag mej av ner till Sörping och bästa Malin! Jag gissar på att det blir att titta på film och bara mysa. Känner faktiskt inte för mycket annat för tillfället. Är ganska trött, haha.

Om någon undrar varför det mest har blivit bilder tagna med web-kameran, är det helt enkelt för att jag är för lat för att ta bilder med min andra kamera och lägga in dom i datorn ;) Så nu vet ni det med.

 

Och Tomas. När jag såhär i efterhand tog mej en titt på videobloggen som vi gjorde igår, insåg jag att den nog mår bäst av att inte publiceras helt enkelt. Haha.


Fit for fight!

Nu har jag ätit frukost, duschat och klätt på mej, så nu är jag fit for fight igen! Ska kanske hitta på något med Malin sen, vi får väl se vad det blir. Vi brukar ju kunna hitta på något :)

För övrigt sitter jag här och funderar på om min mamma tror att vi bor på nordpolen. Hon och P ska iväg till ett par kompisar och grilla korv (bara det är ju en störd idé såhär års). Hon står här i termobyxor, dunjacka, dom tjockaste vinterskorna jag har sett, mössa, vantar och halsduk. Nog för att det är fjorton minusgrader, men är inte allt det här lite att ta i? Jag menar, när vi åkte ner till Otten igår var det arton minus och jag hade leggins och kjol. Och jag hade dessutom ingen eld att stå vid. Min mamma är helt enkelt väldigt frusen av sig, haha :)


Nionde januari 2010

Klockan hann nog bli kvart i tre innan jag ramlade in genom dörren här hemma. Men satan vad kul vi hade igår. Jag dansade så fötterna värkte. Men som sagt, vi hade roligt!
Tänkte slänga upp en serie bilder av dom jag och Malin tog igår innan vi åkte, haha.
Enjoy.

Jaa, ungefär så kul hade vi igår innan vi gjorde Otten osäkert. Det finns sjukt många fler bilder, men dom ser vi så muppiga ut på så dom behåller jag för mej själv, haha.

För tillfället ligger jag fortfarande i min säng och funderar på om jag ska orka göra något vettigt. Jag antar att jag ska ringa Malin och sen får vi helt enkelt se vad som händer :)


UTGÅNG!

Snart gör jag och Malin otten osäkert! Hoppas vi ses i dimman vänner.

Ikväll ska vi ha kul, oavsett vad vissa andra säger. Det kan jag lova!





Dagens I-landsproblem

VAD SKA JAG HA PÅ MEJ IKVÄLL?!

Nytt i garderoben

Beige tröja med "nitar" på axlarna.

 

Blårutig skjorta

 

Brun tröja med ojämn nederkant.

 

Jag är riktigt nöjd med mina inköp. Tråkigt bara att plaggen aldrig blir riktigt lika snygga på bild som dom är i verkligeheten, hehe. Men men.


Åttonde januari 2010

Jag orkade inte skriva igår när jag kom hem från Malin, för mina fingrar var helt stelfrusna. Istället la jag mej i sängen och kollade på Mamma Mia och pratade med Daniella i telefonen.

Imorse var jag lat igen. Jag hade ju tänkt börja gå upp tidigt tills praktiken börjar, men nej, Det gick bara inte, haha. Och nu har jag nyss kommit hem från en tur på stan med Malin. Jag hittade tre tröjor på Gina Tricot (visar sen!) och mousse och saltvatten-spray på H&M, så jag är riktigt nöjd!

Ikväll blir det utgång, men vad fasen ska man ha på sig?


Sjunde januari 2010

Idag ska jag inte bara ligga hemma i min säng och lata mej. Nej. Jag ska sätta mej på en buss till Söderköping, och besöka min bästa Malin. Vi ska ha filmdag och bara mysa. Så jag liksom latar mej hemma hos henne istället. Det är väl bra att förnya sig lite, eller hur? Haha.
Känner jag Malin rätt så lär det bli chips, jordnötter och annat onyttigt till filmen, eller så kanske jag till och med får den där kladdkakan som hon lovade mej för flera månader sen? ;) haha

Nu ska jag snart stänga av datorn och göra mej färdig för att gå till bussen. Vill ju inte missa den.


Malin, here I come :)



Läggdags!

Som vanligt när man ber dom som läser att slänga in en kommentar, så är det bara dom som man redan visste att dom läser bloggen som gör det. Men jag har ofta fler läsare än jag kan komma på vilka det kan vara, så några verkar vilja förbli anonyma. Eller så kanske ni helt enkelt inte har läst sedan jag skrev det. Så kan det ju också vara.

Nu är det väl läggdags, men jag är som vanligt inte trött. Börjar bli lite irriterad på att jag inte kan sova om nätterna förrän sent. Jag orkar ju liksom inte gå upp vid någon vettig tid då. Måste nog försöka vända lite på dygnet tills praktiken börjar. Annars lär jag vara körd.

Godnatt!

Aaaah!

Varför tar det tre år att komma in på bloggar hos blogg.se?
Jag håller på att bli tokig här.
Varföööööör?!


För att reta just mej.
Jaha.
Jo, jag kunde just tänka mej det.

Snart film!

Nu har jag legat och latat mej i soffan ett tag, och jag planerar att fortsätta med det om jag ska vara ärlig. Lovet är inte slut än, och i och med det, är det tillåtet att vara lat och äta onyttigt. Därför ska jag se Sprängaren som går ikväll, och äta popcorn.
Sen när skolan börjar, ska jag börja mitt nya liv. Alltså inga popcorn och istället gå långa promenader och börja träna. Önska mej lycka till, haha!


För övrigt är ni redigt dåliga på att kommentera. Kom igen. Det känns som om man skriver till ingen nytta... Fast nog ser jag att jag har läsare. Vilka är ni? Släng in en kommentar, det är alltid kul att veta vem som läser :)

Jag försöker se sur ut så ni ska lyda mej och tillkännage vilka ni är.
Lyckas jag, haha?!


Snöoväder

Jag som trodde att det skulle vara slut på snöandet nu. Men inte då. Snön vräker rent ut sagt ner och det var en hel expedition att ta sig ner till Konsum. Det blåste snö i ögonen så man inte såg något alls, plus att det var is under snön överallt. Men både jag och mamma kom fram till slut. Dock mer som snögubbar än som människor, haha. Men det kan ju vara roligt det med ibland.

För tillfället sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig. Sen blir det väl att man däckar i soffan med en skål popcorn eller liknande.
Usch.
Snart måste jag göra nått åt mitt onyttiga liv!

Jag måste gå ut!

Jag måste springa ner till affären och ladda min telefon, som jag inte hann göra igår. Men det tar emot vill jag lova. Fjorton minusgrader ute. Visst, det är bättre än igår. Men jag kommer förfrysa mej på vägen dit. Ge mej sommar!

Sjätte januari 2010

Jag väcktes imorse klockan tio över sex, av ett mms från Calle. Det var en bild på deras flygbiljetter och pass med texten "Gran Canaria nästa" under. Jag kastade telefonen genom rummet och somnade om. Det var INTE vad jag ville bli väckt av. Grr.

Några timmar senare kom mamma in och berättade att vi skulle få gäster inom en halvtimme. Kul. Det var bara att pallra sig upp och kasta sig i duschen. Men jag hann. Kors i taket.
Så nu har jag druckit kaffe och fortsatt att sura över att Oscar & Co för tillfället sitter på ett plan, och snart landar i Spanien.

Vad ska jag göra resten av dagen?

Trettondagsfest i all ära

Men någon vidare fest var det väl ändå inte. Det var lite fika, seminarium, mässa, mingel, middag och lite egengjord underhållning. Visst var det trevligt, men det är inte riktigt dom orden jag kopplar ihop med fest. Gör ni? Please, bjud mej inte på era fester i så fall ;)

Bilfärden hem var desto mer galen. Marka kör ju som en biltjuv, men roligt var det. Abba-låtar strömmande ur högtalarna och spaning efter polisbilar. (Vi höll liksom lite för hög fart, haha).

Nu har jag kandat i sängen, ganska utpumpad. Tänkte försöka komma upp tidigt imorn och typ gå en promenad.






Jaa så trött är jag...

Och ärligt, trodde ni på det där med promenaden?

Hell yeah...

Hela 18 minusgrader ute. Jag tror jag dör.
Förbannade vinter.

Femte januari 2010

Gick faktiskt upp ur sängen redan vid tio idag. Det är ju ett mirakel, haha.
Nu har jag i alla fall gjort mej iordning och ska snart ge mej iväg. Först en tur förbi skolan där Oscar håller hus och sedan en sväng ner till stan innan jag sätter mej på tåget mot Linköping.
Oscar den jäkeln åker ju till Spanien imorn, så jag ska få låna hans busskort så länge. Och jag måste ladda mobilen så jag kan fortsätta skicka massa sms, haha. Inte konstigt att mina telefoner går sönder. För ja, det är precis vad denna också har gjort. Knapparna har börjat gå av i mitten. Så det är nog dags för en ny trots allt.

På tåget ska jag möta Bea, och sen bär det av mot stiftskansliet och trettondagsfest!


Au Pair?

Jag har väldigt länge funderat på vad jag egentligen ska bli. Snart är det ju dessutom dags för att söka, men jag har fortfarande inte kommit på vad jag vill läsa till. Så ett sabbatsår kanske skulle sitta fint? Inte för att jag vill ta det egentligen, men det känns inte heller rätt att välja något i all hast bara för att. Visst skulle jag vilja läsa till journalist, men problemet med det är ju att det inte finns några jobb sedan.

Av den här anledningen, plus att jag för tillfället är väldigt trött på allt runt omkring mej, har jag börjat fundera på om Au pair jobbet skulle vara en bra lösning för mej. Man vet ju aldrig.
Just nu sitter jag och tittar efter möjliga familjer i närheten av London, eller i alla fall i England. För det är nog där jag skulle kunna tänka mej att vara.

Bara att lämna allt här hemma ett tag känns så lockande. Och alla säger att det är en bra erfarenhet. Så jag kanske skulle ta chansen?
Visst, jag skulle sakna alla här hemma, men jag tror också att jag skulle ha hur kul som helst där! Men vi får väl se...

Fjärde januari 2010

Kvällen igår spenderades som sagt med min Daniella. Vi åt mat, var ute med Hilda, och såg på film och mumsade massa popcorn. Precis som jag trodde blev det väldigt mycket prat, precis som jag behövde. Dock vet jag faktiskt inte om jag blev klokare ändå. Jag tror inte att allt prat i världen kan lösa mina problem för tillfället.

Sedan jag kom hem har jag inte gjort något speciellt. Och jag tänkte inte göra nått speciellt under resten av kvällen heller. Det blir troligen film och popcorn ikväll med. Usch. Snart blir jag säkert som hon som var med i du är vad du äter för ett par veckor sen. Hon åt ju popcorn varje dag...
Jag måste verkligen börja träna.

Hem till Daniella

Nu ska jag packa ihop lite grejer och fixa mej lite. Sen bär det av ner mot stan för att hoppa på bussen ner mot Gusum och min Daniella. Hon fick ett infall och bad mej komma ner, och varför inte tänkte jag.
Det blir mat, popcorn, film och antagligen massa prat. Precis vad jag behöver.

Får se om jag bloggar mer idag, annars gör jag det när jag kommer hem imorn!

Årets (2009)

Jag hittade en liten lista, och eftersom jag inte har nått att göra, så passar det väl rätt bra.


årets bästa: Lars Winnerbäck-konserten den 10e december med Malin
årets värsta: Alla jävla läxor
årets händelse: Koncentrationsdagen med naturen i skogen
årets resa: Resan till Berlin
årets dag: Alla bra dagar
årets present: Min laptop
årets tår(ar): Alla orsakade av kärlek

årets person(er):
Malin och Daniella<3
årets låt: I gotta feeling
årets film: -
årets bok: Skam
årets lögn: "Jag har slutat med det nu"
årets kyss: -
årets natt: På visingsö när vi flyttade vägskyltar, välte höbalar och gömde konfirmandernas cyklar.
årets ord: Förlåt

årets skämt: Att infarten till De Geer's parkering var spårlöst försvunnen xD
årets mysigaste: Stunderna med Bosse i skogen
årets längtan: Efter studenten
årets månad: Alla sommarlovsmånader
årets gräl: Har faktiskt inte haft så många...
årets beroende: Vännerna
årets vill ha: Pengar!
årets frisyr: Brunt, långt och lockigt
årets roligaste: Alla muppade dagar i skolan med dom bästa!
årets tråkigaste: Att vara sjuk
årets vårminne: Min första (och sista IFK-match
årets sommarminne: Kvällen vid roxen
årets vinterminne: Pulkaåkningen med Mirela, Irina, Malin och Daniella
årets överrasking: Att Liza ska få bebis!
årets läskigaste: Kan inte komma på något
årets konstigaste: ?
årets absolut bästa kompis(ar):
Malin, Daniella, Céline och Mathilda<3

Dagens

Svart långt linne - Gina Tricot
Svart skjorta - Ullared
Blå jeansleggins - Gina Tricot


Tredje januari 2010

Jag tyckte att datumet blev så otroligt fult, så jag andrade mitt sätt lite, haha. Onödig grej att störa sig på egentligen men sån är jag.

Jag vaknade nyss och ligger fortfarande kvar i sängen och myser. Det är oroväckande tyst i resten av lägenheten, så dom andra verkar inte vara hemma. Ganska skönt, hehe.
Jag ska väl snart försöka ta mej upp ur sängen och göra lite frukost, om jag orkar ;)

Undrar vad man ska göra idag då...?

Kväll

Dagen har mest bestått av film och mys i soffan. Det var så kallt ute att jag nästan, men bara nästan, hann frysa ihjäl den tre minuter långa vägen ner till affären. Så jag bestämde mej för att vara inne resten av dagen. Det blev Föräldrafällan, Harry Potter och den flammande bägaren och En förtrollad romans. En riktigt film-dag helt enkelt.

Dessutom har jag pratat med Daniella typ fyra-fem gånger, men det är i och för sig inget ovanligt. Det har liksom råkat bli så varje dag ett tag nu. Och jag tycker om att prata med henne, så det är bara kul.

För yillfället ligger jag i sängen med datorn i knät och kollar efter Au Pair familjer. Om jag inte mirakulöst kommer på vad jag ska bli, så tror jag att au pair ett år, är en väldigt bra lösning. Det verkar riktigt roligt, och jag tror att det skulle vara en bra upplevelse. Dessutom skulle jag få lämna allt för ett tag och bara komma bort. Jag tror jag behöver det! Men vi får väl se.

Klockan är tio över tolv och jag är tyvärr inte trött.
Inte ikväll heller...


Duscha?

Man kanske skulle ta och släpa sig in i duschen, så man slipper känna sig allmänt ofräsh?

Jaa. Man borde nog det.

Sen var det de där med att orka gå upp.

Haha!

100102

Godmorgon på er!

Åt nyss frukost och sen gick jag tillbaka till sängen. Jag hade egentligen ingen lust att gå upp. Jag är fortfarande ganska trött och har ju ändå inget planerat idag, så varför inte spendera dagen i sängen, haha.

Jag ligger och lyssnar på bra musik, vilket gör att man blir lite piggare i alla fall :)



Datumet ser verkligen fult ut.

Nya tag

Jag hade en väldigt intressant diskussion med Bea och Jenny om kärlek igår. Och nej, vi kom nog egentligen inte fram till något speciellt. Precis som vanligt. Tyvärr.

Och även om jag fortfarande har känslor för en person, så ska jag försöka glömma det, och blicka framåt istället. Mitt fokus ska inte få ligga på kärlek det här året också. Utan jag ska istället fokusera på skolan, vänner och nöjen. Det tror jag att jag kommer må bättre av. Med tanke på att jag inte precis var på topp under 2009. Så nu gäller det att ta nya tag helt enkelt.

Visst, det är lätt att säga att man ska göra så mycket annorlunda, bara för att det är ett nytt år, men jag känner verkligen att jag måste ha förändring. Främst för min egen skull. Så jag slipper må som jag har gjort den senaste tiden. Det är svårt det där...

Nu tror jag att jag är trött och kommer tappa tråden vilken sekund som helst, så jag lägger nog ner det här för ikväll.

100101

Godagens på er!

Hoppas att ni hade ett trevligt nyår, och slålade och smällde raketer vid tolv, för det gjorde jag.
Kvällen bestog av matlagning, middag, lekar, singstar, spotify, skålar, tal, Anna Anka i ny bemärkelse, djupa disskusioner (jag lär mej aldrig tava det ordet!) och mycket skratt. Så jag är mer än nöjd med mitt nyår.

Vid tolv smällde vi som sagt raketer. Att lådan med fyrverkeripjäserna började brinna istället för att smälla dom sista, är en annan historia. Sen stog vi och tittade på alla sega idioters raketer. (Dom började ju typ kvart över, haha). Sen gick jag in, med tanke på att jag hade strumpbyxor och öppna skor.

Traditionsenligt tittade vi på Tomten är far till alla barnen, och jag och Mathilda insåg att vi tragiskt nog kan nästan varenda replik. Efter det skulle jag pumpa upp min luftmadrass, och jag pumpar och pumpar, och börjar efter ett tag undra varför i helvete det inte händer nått?! Kommer då på att jag glömt att sätta i korken i det andra hålet i madrassen (den har två av någon jäkla anledning). Så när den var på plats gick det betydligt fortare. Host.

Jag somnade nog någon gång vid halv fem efter att Mathilda hade kastat en tandborste i huvudet på Tobias och fått honom att sluta snarka. Men sömnen blev inte speciellt långvarig då det var kallt som satan i rummet, så jag låg mest och huttrade tills jag hörde att folk hade gått upp.

Vi åt en tyst frukost (alla var suuuupertrötta) och sen städade vi och for hem. Nu ligger jag skönt i min säng och håller tummarna för att mami ska komma hem med en hyrd film snart.



Är det bara jag som tycker att datumet ser otroligt muppat ut?! haha

RSS 2.0