Duscha?

Man kanske skulle ta och släpa sig in i duschen, så man slipper känna sig allmänt ofräsh?

Jaa. Man borde nog det.

Sen var det de där med att orka gå upp.

Haha!

Kommentarer
Postat av: MarieK

Hej!



Tänkte att det är lite lättare att svara till dig här. Jag blev medlem på några aupair-sidor när jag letade familj. Bland annat: www.aupair-world.net och www.greataupair.com. Jag hittade tillslut min familj på greataupair. Det funkade väldigt bra för mig. Men man kan också försöka hitta familj genom olika aupair-organisationer. Men det kändes så krångligt tyckte jag. Så jag gjorde det på egen hand(men en organisation kanske är bättre, jag vet inte).



Jag kan verkligen rekomendera att jobba som aupair om man vill testa på något nytt och ta en paus från all skola och livet här hemma i sverige och så. Man får inte så jättebra betalt. Men man bor hos familjen gratis, får mat och sedan kan man spendera alla pengar på nöjen och resor i landet man åkt till. Och det räcker dom gott till.



Om du har fler frågor så svarar jag gärna! Kul att du läser min blogg :) Roligt att höra att man inte "helt" skriver i onödan... Känner igen ditt bloggnamn. Har du möjligen haft en bilddagbok eller något? Ha det fint! Kram

2010-01-02 @ 23:43:25
URL: http://mariekalsong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0