Hmm

Det går inte så bra på bloggfronten. Har liksom inte riktigt suttit vid datorn speciellt mycket den senaste tiden. Så jag tänkte att jag skulle låta det vara till nyår, och sen köra nystart i och med det nya året. Kommer säkert skriva lite till i år, men inte mycket. Har så mycket annat för mej. Men efter nyår sen, då lovar jag att sätta igång igen.
För övrigt är det julafton imorgon, men det känns ju inte så dock. Men men, nu kaffe, sen dusch!

Nu är jag arg!

Gick nyss ut i tvättstugan för att slänga in ett par maskiner tvätt. Det var ju ett par veckor sedan sist, så jag har rätt mycket. Men när jag kommer ut, så funkar bara en av dom två tvättmaskinerna. I den ena var det en massa vatten i dom där facken man häller i tvättmedlet. Och det finns ju fasen inget sätt att få bort vattnet. Så det ska bli intressant att se om man klarar en tvättid med bara en enda maskin.

Men om någon därute vet hur man fixar det lilla problemet, snälla säg till?! Jag är liksom ingen expert på tvättmaskiner...

Morr.

Tråkig torsdag

Sitter i skolan och har lektion nu. Lite lagom segt sådär, och den närmsta timmen ska bara vara till för om vi har några frågor om kursen. Vi har ju tenta på måndag. (Plus en annan tenta imorn. Suck).

Gick förbi H&M imorse (nåja, vid tolv...) när jag var på väg till skolan. Och där hängde den. Den gråa tröjan som jag dreglade över i höstas. Och jag älskar den lika mycket nu. Vill ha! Ge mej! Den är liiite dyr för att vara en enkel tröja egentligen, enligt mej. Men den är så jäkla fin, och ser så mysig ut. Så, jag vill ha! Ska bara bestämma mej för om den är värd pengarna och om jag har råd med den.

Men men. Nu kanske jag ska fortsätta lyssna...

Plugg

Jag pluggar vidare... Sitter här bland en massa papper och vet liksom inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men det löser sig.

Klockan fyra ska jag ner till stan och träffa finaste pojkvännen. Och sen åka hem till honom och invadera hans lägenhet med alla mina papper, haha :)



Godmorgon onsdag

Sov en timme längre än jag egentligen hade tänkt. Men jag var så himla trött så det behövdes verkligen. Men nu sitter jag här i pyjamas med en burk pepparkakor och en massa papper runt mej, så nu är det plugg som gäller. Ska försöka gå igenom allting idag, och sen ge mej på den gamla tentan jag har så får vi se hur jag lyckas med den. Det är ju tur att jag tycker ämnet är kul i alla fall. Har ju faktiskt till och med lyssnat på lektionerna haha. Så det ska väl inte vara alltför svårt.

Senare idag tror jag att jag kanske rymmer ner till sörping istället, men vi får se :)

En underbar busschaufför mitt i snöhelvetet!

Ikväll var jag på julbord i Skärblacka och hade mycket trevligt och åt alldeles för mycket mat. Så nu är jag tjock. Typ.

(Nu ska jag klaga lite)

Sen började helvetet. När jag skulle hem. Fina Mathilda gav mej skjuts till Kimstad och så satt vi i hennes bil tills tåget skulle komma. Det var några minuter försenat, men tänkte inte mer på det. När det var en minut kvar gick jag ut och Mathilda åkte hem. Då inser jag att dom har uppdaterat tiden ännu en gång. Till ytterligare tio minuter senare. Fan tänkte jag och försökte att inte tänka på mina isbitsfötter.
Stod där och hackade tänder och försökte fundera ut ett sätt att störta hela Östgötatrafiken. Lite halvt mordiskt sådär. Dom börjar liksom gå mej lagom mycket på nerverna. Speciellt pendeln. Antingen är dom ap-försenade eller så går dom inte alls. Jävligt användbart. Eller inte.
Men då, när jag var som argast, kommer en busschaufför fram till oss. Han hade suttit i sin buss vid stationen ett tag, och antagligen väntat på att se så tåget kom eller nått. Han frågar oss om vi ska till Norrköping, och alla svarar jaaa... Han säger då att han ändå ska åka in med bussen till stan, och erbjuder oss att få åka med. Alla följer glatt med in i bussen och sen åker vi.

Visst att jag önskar livet ur alla jävlar på östgötatrafiken, men honom kan jag fasen inte vara arg på. Många chaufförer hade bara åkt iväg och struntat i oss satar som stod där. Men inte han.

Så jag hyllar den underbara busschaffisen! Tummen upp på honom!!

Dock stod jag ute så länge så jag fryser fortfarande. Sitter i soffan med mössa och raggsockor men fryser ändå. Blä.



Nu ska jag sluta klaga och lägga mej i sängen och plugga istället.



14e december

Jag är vaken.
Jag är trött.
Jag är hungrig.
Egentligen vill jag bara sova vidare.
Skita i lektionen.
Men det kan man ju inte.
Blää.

Trötter

Nu har jag pluggat en del till Internationella ekonomin, men övergått till engelskan som vi har till imorgon. Är inte riktigt färdig än, men ska ta och borsta tänderna efter Hollywoodfruarna, och sen fortsätta läsa i sängen. Varför inte ha det väldigt bekvämt samtidigt som man gör lite nytta liksom.

Sen ska jag ringa M dessutom. Eller om han hinner före. Jag vet ju inte när matchen är slut. Dom hade tydligen krockat förut. Vet inte alls vad som hände. Så jag är lite sådär "flickväns-orolig". Han skrev förut att han var okej i alla fall, så får väl hoppas på det.



Jag längtar till 11.30 nästa måndag. Då är min fjärde tenta över, och jag är ledig fram till den 10e januari.

Pluggveckan är igång!

Har min tredje tenta nu på fredag insåg jag. Så nu är det plugg för hela slanten som gäller. Dock skulle jag behöva gå och handla lite också, men jag vet faktiskt inte om jag orkar. Fast å andra sidan får jag väl ingen middag om jag inte gör det.

Men men. Böckerna nästa då.


Måndag morgon

Inatt sov jag själv för första gången på elva dagar. Och jag kan lova att jag inte alls sov bra. Jag har vaknat typ 30 gånger under natten, och insett att jag ligger själv i sängen och inte har någon att kramas med. Inte alls kul. Usch.

Dessutom somnade jag om när jag skulle ha gått upp, och nu sitter jag ju här. Så det blir väl en stressdusch och sen skolan antar jag. Jag är inte alls pepp på att gå dit, men missar alldeles för mycket om jag stannar hemma...

Härliga fredag!

Idag är det fredag. Äntligen helg liksom. Jag vet inte varför, men fredagarna är dom bästa dagarna enligt mej. Det är väl kanske för att man vet att det äntligen är helg, att man äntligen ska få sova ut morgonen efter. Jag vet inte. Det bara är så.

Just nu sitter jag och väntar på M. Han kommer hit om ungefär en timme och då ska vi äta mumsig mat och se på Idol som resten av Sverige. Och helt ärligt vet jag inte vem jag hejar på. Båda är lika bra. Och man vet ju att det dessutom brukar gå bättre för tvåan. Så jag tror helt enkelt jag blir nöjd vem som än vinner.
Vem hejar ni på?!

Efter Idol blir det säkert en film och mera mys i soffan innan det är dags att sova. Och sen vad som händer imorgon vet man aldrig. Jag tänkte eventuellt försöka få upp min julgran, men vi får se :)


Hej torsdag

Idag kravlade jag mej upp ur sängen och tog mej till skolan. Inte för att jag hade missat något om jag hade varit hemma, men det visste jag ju inte innan... tråkigt nog.

Just nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska gå. För halv fyra kommer mamman och hämtar mej, och då blir det Ikea för hela slanten. Vet inte alls vad jag ska handla i och för sig, men det är sånt som märks antar jag :) Ska i alla fall försöka hitta lite julklappar. Kanske inte nödvändigtvis på Ikea då, utan kanske i Ikano huset med. Men vi får väl se :)



Seg onsdag

Igårkväll mådde jag inte alls bra, så det blev sängen vid nio redan. Och när jag vaknade hade jag fortfarande jordens huvudvärk och mådde skumt, så det blidde ingen skola idag.
Jag har varit hemma med min fina M istället, och han har varit bäst. Gick till och med och köpte glass. Och nu är han dessutom på väg in till stan för att hämta hit lite mer kläder till mej. Så nog är han bäst alltid!
Men jag är inte ensam för det. Min bästa Malin är ju i Stockholm med sin mamma och shoppar och har trevligt, så Holly (deras hund) är här och håller mej sällskap. Mysigt värre faktiskt. Hon var lite förvirrad första timmarna, men nu verkar hon ha lugnat ner sig och ligger på mattan under bordet här där jag sitter :)
Nu ska jag lägga mej i sängen och slöa, så jag kanske kan släpa mej till skolan imorn.

Dåligt bloggande

Det har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna. Det blir så ibland. Känner inte riktigt att jag har något att skriva om, så jag låter bli. Men jag ska försöka bli bättre på det snart igen.

Just nu håller jag på och tvättar, vilket inte heller är speciellt roligt för er att veta. Men idag är en sån dag. Ska försöka laga till lite mat, ta en dusch och sen ta hand om mer tvätt. Seg dag helt enkelt.

Tredje december

Idag har jag varit iväg hela dagen. Har varit på begravning i Borensberg och sjungit. Det var en fin begravning och efter blev det lite prat och smörgåstårta. Och en mycket intressant bilresa hem, haha :D

Nu sitter jag i min soffa, och väntar på att Mattias ska komma hit. Då ska vi äta mat och sen blir det Idol såklart! Men nu ska jag tjuvträna lite på Wii så jag slipper förlora igen...

1a december!

Idag är det första december, och det firades med en fruktansvärd kyla. Helt jäkla galet kallt har det varit. Termometern visade -20 imorse så det var inte så lockande att gå ut. Men jag lyckades släpa mig till skolan ocj hem igen i alla fall.

Tog en sväng förbi affären på vägen hem, och det resulterade nästan i dödsfall. Det är ju glashalt överallt och lilla smarta jag tänker ju inte på det utan klampar på som vanligt. Men efter ett par nära döden upplevelser tog jag det lite lugnare. Kändes liksom säkrast så. Men det är ju lite jobbigt att ta sig fram i samma takt som Olga 92, men hellre det kanske.

Nu ska jag svepa in mej i en filt och värma mej lite. Fryyyyser.

RSS 2.0