En lättnad!

Jag ringde nyss för att prata lite med de på CSN. (Ni som känner mej vet vilken bedrift det är att jag faktiskt tog upp telefonen och ringde!!) Jag trodde att hela min framtid var körd eftersom jag inte kommer kunna göra alla tentor innan jag slutar. Dels har jag en som jag inte vet om jag blev godkänd på, och en som jag inte gjort. Jag var skitnervös över att jag inte skulle få csn till nästa utbildnng bara därför, men det visade sig att jag inte alls behöver vara nervös. Jag kan göra dessa omtentor i höst, senast 4 veckor efter att min termin startat. Blir jag godkänd då, så får jag csn i höst med! Pust. Nu kan jag andas ut!

Tentaplugg

Sambon drog ner till gymmet precis, och jag sitter kvar hemma i soffan. Måste plugga till tentan imorgon, så det blev ingen träning för mig idag. Får ta igen det nästa vecka.

Men men. Ska väl som sagt plugga. Bara det att jag är så dålig på att bara plugga. Det smyger gärna in en blogg eller lite Facebook. Men ska göra mitt bästa!




Tjockisbok = PLUGG!

Ny tatuering!

Idag har jag och älskling varit ute på äventyr. Först försov vi oss. Eller försov är fel att säga. Vi hade ställt klockan på nio, och min mobil hade fått krupp under natten och ringde aldrig. Så vi vaknade vid elva istället.

Sen åkte vi in till mamma på eftermiddagen och fikade. Bullar som Anki hade bakat och mamma-kaffe. Det bästa kaffet enligt mej.


Sen började äventyret. Jag har ju filat lite på en idé om en tatuering i sisådär ett par år. Och idag blev den till verklighet. Även Mattias fick känna lite på nålen. Han skrev fyra bokstäver på underarmen. Mycket fint måste jag säga att det blev.


Det gjorde inte alls lika ont som det gjorde förra gången. Jag kunde ju nästan ligga där och njuta lite medan han gjorde den på mej. Slänger in en liten bild. Den är inte så bra, eftersom jag precis hade smörjt den. Men en liten titt får ni i alla fall på den. Jag är så himla nöjd!




Den sitter på insidan av överarmen.

Kramar en kudde

Här sitter jag med datorn i knät, för det är ännu en fotbollskväll här hemma. M är så underbar när han sitter där i hörnet av soffan och kramar en kudde för att det är så spännande. Och så skriker han så jag får en hjärtattack när Liverpool gör mål. Vilket dom gjorde nyss. Jag har faktiskt allvarligt börjat fundera på om det kan ge mej hörselskador att sitta i samma soffa under en fotbollsmatch. Men jag vet inte...


I övrigt har vi inte gjort så mycket idag. Det blev en promenad i solen förut, men tyvärr inget gym för mej. Vet inte alls vad det är med mej idag, men känner mej helt slut i kroppen och jag höll på att somna i soffan förut. Så kan det vara ibland.


Ikväll blir det nog en rätt tidig kväll för mej känns det som. Och det kan nog passa rätt bra inför morgondagen... Vad jag ska göra får ni se då! :)





Till Leo: Det är Kullens som vi bor nära vi med. En minut dit, och en hem :)

Monday morning

Hej måndag-morgon!

Sitter i skolan på veckan enda lektion. Kanske även min allra sista lektion över huvudtaget. Om man ska tro mina klasskompisar. Men vi får väl se. Idag är det redovisning som gäller i alla fall. Får hoppas att det går bra.


Sen blir det hem och mysa med mannen i mitt liv. Och kanske en sväng ner till gymmet om vi orkar! En rätt bra dag med andra ord :)

Friday I'm in love

Jag och sambon sitter båda vid köksbordet med varsin dator. Sådär nördigt som vi sa att vi inte skulle göra, haha! Men det är en rätt skön start på dagen att läsa lite bloggar och kolla nyheter. Och eftersom vi inte läser samma sak, så får vi väl helt enkelt nörda loss med varsin dator.

Sitter och funderar på om man kanske skulle släpa sig ner till gymmet en stund, eller om vi ska nöja oss med en prommis ute. Vi får se lite hur vi gör. Oavsett hur det blir så måste vi ner till affären och handla lite mat till helgen. Så luft ska vi väl lyckas få i alla fall :)


Vad händer hos er denna helg??

Fotboll ikväll med

Även idag är det fotboll som är på tvn här hemma. Sambon ville titta, och det fanns ingenting som jag egentligen ville se, så det fick bli så. Jag har underhållit mig lite med att diska och plocka i köket, och när jag var färdig med det så fastnade jag i soffan med datorn i knät. På så sätt kan man umgås, fast man inte behöver titta på en massa killar som jagar en och samma boll. En ganska bra lösning tycker jag!


Annars så har det här varit en riktigt seg dag. Vi gick inte upp förrän efter tolv (fy på oss, haha!) och hela dagen har liksom bara flutit iväg. Men vi släpade oss ner till gymmet och körde ungefär en timme i alla fall. Sen blev det i och för sig pizza till middag, så det var väl lite plus minus noll kanske. Vet att man inte borde äta pizza mitt i veckan, men ingen av oss orkade laga mat, och pizzerian ligger ca en minut från oss. Dessutom är det nya ägare och dom kör 2 för 1 i några veckor framöver. Så vi var ju såklart tvugna att testa, haha!


Hmm, måste bli bättre på att lägga in bilder här i bloggen tror jag. Blir så tråkigt med bara text, eller? Vad tycker ni?

Vi är lite knasiga

Sitter här i soffan och pillar lite med ett Word-dokument, medan sambon sitter bredvid och kollar fotboll och skriker till med jämna mellanrum. Det är helt otroligt hur killar kan bli helt inne i en match måste jag säga. Nog för att hans skrik ibland nästan orsakar en hjärtinfarkt på mig, men han är samtidigt rätt underbar när han sitter där och gormar på domarna och värdelösa spelare!


Jag kanske inte ska säga så mycket i och för sig. Jag vet hur jag är när jag kollar på ridsport. Jag försöker ju liksom alltid hjälpa till att hoppa över hindren ifrån soffan. Ungefär som att det skulle hjälpa liksom... Lika mycket somdet hjälper att skrika på domaren på tvn antar jag.


Lite knasigt kanske. Att tro att det ens hjälper. Men det är ju lite så vi är. Knasiga :)

Ingen god morgon...

Nej. Här är det ingen god morgon alls. Har legat vaken hela natten. Inte en enda minut har jag sovit. Så om jag är trött? Ehm JA!


Blev hemma idag eftersom jag känner mej mer som ett monster än en människa. Så jag ska istället för skola, ägna mej åt att tvätta. Inte så kul kanske, men det måste ju tyvärr göras.
Och på tal om tvätt. Nu ska jag ner och slänga in nästa tvätt, och hänga den förra. Och så ska jag väcka sambon som fortfarande sover. Han skulle ju vara på nått möte vid elva....

Tråkig blogg

Fy vilken tråkig blogg jag måste ha. Måste verkligen skärpa mig känner jag. Jag gillar ju faktiskt att kunna skriva här. Men det har helt enkelt inte blivit av så ofta sedan jag blev sambo. Får helt enkelt ta mig i kragen och börja blogga igen!!
Och på tal om tråkigt. Ska ta tag i lite städning och disk som behöver fixas här hemma. Men vi hörs senare? Okej?!

RSS 2.0