091130

Ville egentligen bara fortsätta sova när klockan ringde. Men jag lyckades ta mej upp i alla fall. Ska fixa lite frukost, och sen måste jag gå. Insåg precis att 119 bara går cp-tider på mornarna måndag-fredag. Kul. Det lär ju inte bli att åka buss i vinter i alla fall, om jag nu inte vill komma försent, varje dag.

Börjar på De Geer med Céline idag. Rättskunskap. Och jag har inte gjort alla frågor. Orkade inte helt enkelt. Hoppas hon inte vill ha in dom eller nått.

Ibland...

... blir jag bara sååå förbannad. Och trött. Jag vill inte vara syster. Jag vill vara själv! Jag vill inte vara barnvakt. När jag var i hennes ålder fick jag faan klara mej själv, och vara barnvakt åt henne. Det är slut med det här nu. Jag är trött på dom äckliga pedagog-kommentarerna som hon så fint lärt sig från sin far.

Visst, nu tycker ni nog att jag är elak såhär i stridens hetta. Men det är faktiskt så jag känner. Just nu.

091129

Förlåt för ingen uppdatering igår. Jag var med mami i Katrineholm på danstävling! Kul kul var det faktiskt.

Nu ska jag göra julmysigt här hemma, med allt vad det innebär. Stryka gardiner, sätta upp stjärnor och ljustakar och städa lite. Allt detta trots mamis anti-jul-kampanj!

Vad gör ni idag?

Tankar

Har ni någonsin varit med om att det känns som om något fattas, men att ni inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. Så känner jag. Jag vet inte vad det är jag saknar egentligen. Kanske kärleken. Frågan är ju då om jag saknar en person, eller bara känslan av att vara kär? Jag vet faktiskt inte. Ibland saknar jag en person så mycket att jag nästan får ont. Men ibland får jag för mej att jag bara tror det, för att jag saknar känslan.
Oftast kan jag inte sova heller. Mest för att jag ligger och tänker. Så jag blir aldrig riktigt utvilad, och jag presterar sämre och orkar mindre. Jag känner själv att det börjar gå lite över styr. Jag orkar inte riktigt anstränga mej i skolan längre, och jag har inte lust att engagera mej i saker. Jag försöker och gör så gott jag kan. Men ibland är inte ens det nog.
Fake it til' you make it! Var det någon som sa.
Så det är väl precis det jag får göra.


Nya lägenheten

Kom just på att jag ju har lovat lite bilder på den nya lägenheten. Och nu har jag ju faktiskt hittat både sladden och det laddade batteriet till kameran.
So here we go!


Hallen. Vi är oeniga angående golvet. Mami vill ha kvar, jag skriker byt!


Vardagsrummet. Allt är inte iordning och upplockat än dock.


Mami sover i vardagsrummet. (Där ser man även en skymt av den grymt snygga fondtapeten!).


Mitt rum. Stökigt som vanligt, jag vet! Men nu har ni sett det.


Systers rum.


Köket som är väldigt icke renoverat än.


Det var en liten titt, men lägger upp nya bilder när allt är klart.

Lektion 4


-De som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord

-Ett människoöga blinkar i genomsnitt 4,2 miljoner gånger på ett år

-7% av jordens befolkning är vänsterhänt

-Det finns 2 killar som har Emma som förnamn i Sverige

-I USA är det förbjudet enligt lag att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska

 

Börja drick kaffe vänner!


Dagens outfit


Svarta Jeansleggins - Gina Tricot
Svart långt linne - Gina Tricot
Brun stickad tröja - Ullared

En dag med Daniella!

Efter skolan åkte jag och Daniella runt i stan och muppade oss lite. Handlade gjorde vi i och för sig också. Först åkte vi till ÖB, och där kan man möta konstiga personer som tror att deras bilar är stora som hus, jag lovar, haha! Sen åkte vi vidare till Rusta, där Daniella höll på att köpa en alldeles för stor gran, men det rättades till ganska snabbt. Och efter det var det dags för en tur till Maxi (där jag för övrigt tydligen ska ha min praktik vecka 2 och 3). Det blev mumsig fika, och så konstaterade jag misstroget att klänningen jag ville ha till nyår enbart finns kvar i storlek 42. Inte okej liksom!

Nu är jag i alla fall hemma med mitt naturgodis som jag så oskyldigt köpte, och väntar på att få mat. Mamma har visst något långkok på gång. Spännande spännande. Förra gången hon försökte sig på något sånt här, slutade det med att både jag och syster ljög mami rakt upp i ansiktet och sa att det var gott. Det smakade blää, haha. Hoppas det blir bättre den här gången, för jag är hungrig!

Jag skulle ha gått ut ikväll, men Malin är i Spanien och roar sig, Daniella ska tvätta (!) så det blidde inte så. Istället ska jag väl sitta här och knapra nötter och se på Idol.
Vad ska ni göra ikväll?

091127

Imorse var det bråttom bråttom. Sov visst lite för länge, hehe. Jag hann precis bli klar innan Daniella stog utanför och väntade. Det gillades att åka bil till skolan måse jag säga, hihi.

Nu sitter jag och Céline och jobbar med vårat arbete. Det går väl sådär. Lite segt, men det är ju trots allt fredag.

Puss

Dagens

Slänger upp en dagens outfit.
Känns som att det behövs lite bilder här på bloggen!



Beiga chinos - H&M
Vitt långt linne - Gina Tricot
Vit, gul, orange, rosa oversize tröja - H&M
Strumpor - Mamis jobb, hehe

Jag tror att djuren på strumporna ska föreställa igelkuttar. Dock något muterade sådana...
Om någon annan har nått annat förslag på vad det kan vara (för igelkuttar har väl inte svans ändå?) så är ni välkomna att dela med er av detta!

091126

Dagen blev bara bättre och bättre igår. Så jag är nöjd.
Nu fasar jag bara över vad lärarna kommer säga, eftersom alla var sjuka igår, haha.
Som sagt, nog har lite dåligt inflytande på varandra ;)

Nu ska jag snart gå till skolan. Jag har ju liksom helt plötsligt fått en ny väg att gå och den är värsta omvägen och lång. Jag är inte glad.

091125

Vissa dagar är sämre än andra. Så är det bara.

Nu ska jag försöka komma in i duschen, och göra mej iordning. Kan inte bestämma mej för vad jag ska ha för kläder.
Ladda busskortet måste jag göra också.
Som sagt. Ingen bra dag idag än så länge.

Hoppas kvällen blir bättre.

Jag längtar till...

... Taizé<3

Jenny fick mej att börja tänka på Taizé, och jag insåg hur mycket jag saknar det! Tidiga mornar, matköer, äckel-duschar, skräpplockning, gitarrspel, lekar, äcklig mat, sena kvällar och knagglig engelska. Jag förstår att ni som inte har varit där, måste undra hur jag kan längta till allt detta. Och jag kan faktiskt inte förklara. För det går aldrig att beskriva Taizé rättvist med bara ord. Man måste uppleva!

Veckan efter att jag tagit studenten åker vi. Och jag längtar som bara den! I år blir det nog två veckor för mej och Mathilda istället för bara en. Jag tror att det behövs.

Min dag

Hej hopp!

Idag höll jag mitt tal, kors i taket! Jag dog inte, så det är väl positivt. Vet dock inte hur det gick. Det känns som om jag pratade i en evighet, och att jag pratade för snabbt, sluddrade och skakade som ett asplöv. Den som lever får se.

Fikade på stan med Céline efter skolan. Det blev en rabarberpaj och cola på coffee house. Mums! Sen åkte Céline hem, och jag fortsatte att gå på stan en stund till. Stannade till hos Carl, som för övrigt har övertalat mej att köpa ny mobil. Sen hittade jag även lite fina ögonskuggor på H&M, nytt schampo som jag vill testa (jaa, jag har gått på Glow-reklamen! Jag lovar att komma tillbaka med recesion om det.) och så köpte jag Bobby's hårspray. (jaa, jag har gått på det med. Jag är väl lättlurad eller bara skadad av att gå spmp?)

Sitter för tillfället och diskuterar mobiler med David på msn. Mycket givande konversation. Vi har kommit fram till att Sony Ericsson antagligen inte ljuger, haha :)

091124

Insåg precis när jag skrev datumet, att det är exakt en månad kvar till julafton! Så nu tycker till och med lilla jag att det skulle vara okej med ett par snöflingor. Lite julkänsla måste man väl ändå få. I helgen blir det nog att gå ner i källaren och rota fram julsakerna bland allt annat bråte. Spännande!

Det jag egentligen tänkte skriva var att jag är så sjukt jäkla förbannad på mej själv. Idag åker min bästa Malin utomlands och jag skulle träffa henne i skolan en stund på morgonen, men vad händer?! Jo, jag försover mej. Rejält dessutom. Vaknade en och en halv timme försent närmare bestämt. Satan vad jag svor, men vad kunde jag göra. Det var bara att inse att jag inte skulle hinna träffa henne :( Blä på min väckarklocka och på mej själv som inte vaknade.

Nu ska jag göra mej iordning så jag hinner till projektet åtminstone.

Det är färdigt!

Jag är faktiskt klar med mitt tal. Kors i taket. Till och med PM:et är färdigskrivet. Så nationella talet, here I come. Jag är inte ett dugg förväntansfull vill jag dock meddela. Hoppas Karins barn är sjuka imorn eller nått. Nåja, det går nog bra. Nu ska jag göra något hela annat. Kanske slappa lite i soffan. Vem vet liksom. Ringa Malin kanske jag ska göra också, och se hur det går med hennes packning, hehe ;)

Puss, och godnatt om jag inte skriver något mer ikväll.

091123

Nu har mami och jag äntligen fått igång internet. Vi lyckades helt själva utan att Telia behövde skicka ut nån teknik-snubbe. *Stolt* haha.

Jag har fortfarande inte hittat sladden till kameran tyvärr, så det lär inte bli några bilder fårn våran nya lägenhet idag heller. Men det kommer!
Vi har i alla fall lyckats få upp det mesta och mitt rum är egentligen klart. Har dock inte ställt upp allt i bokhyllan eftersom det ändå måste tas ner när morbror kommer för att sätta listerna i helgen.

Hur har ni haft det sen sist då?
Vad gjorde ni i helgen?

Kvällsfunderingar

Sitter och funderar på om jag borde ta ett sista bad innan vi flyttar. Vi kommer ju inte ha något badkar i nya lägenheten. Men jag vet inte om jag orkar. Klockan är ju trots allt elva. Tror jag i så fall går upp lite tidigare imorn och tar ett morgonbad. Vi får se.

Jag borde packa ner resten av min garderob också. Är dock rädd att den har växt lit sen vi flyttade hit, så att den inte får plats i mina två rsväskor längre. Det ser nämligen inte så lovande ut, haha. Men så är det.

Jag kommer antagligen inte blogga imorn, med tanke på flytten och allt, men håll ut! Snart är jag tillbaka, och då ska ni få bilder på nya lägenheten med!

Godnatt!

Tråååkigt!

Som ni kanske förstår av rubriken så har jag tråkigt! Det finns liksom ingt att göra. Ska snart gå ner och köpa något att äta på pizzerian, men sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Tråååkigt.

Ge mej nått att göra?

091120

Sitter i skolan och har ARL.
Snart är det lunch och sen svenska som blir sista lektionen innan helgen.
Mysigt!
Dessutom ska jag inte hålla tal idag heller.
Så jag är nöjd, mihi :)

Jag borde sova

Har sett "pinnen i magen"-avsnittet av Skärgårdsdoktorn. Mår alltid lika illa när jag ser på det, men inte kan jag låta bli ändå. Det hör ju liksom till.

Nu borde jag verkligen sova. Men jag har ingen lust. Vill sitta här och klicka hem massa fint från bland annat Nelly.com men problemet är att jag inte har några pengar...
Så jag kanske borde satsa på att sova isället...?

Skärgårdsdoktorn

Har pluggat lite och sådär, men nu orkar jag inte längre. Talet lär inte bli klart idag heller. Men ärligt talat struntar jag i det.

Nu ska jag ta mej en kopp te och se ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn.

091119

Oj, jag har visst glömt att blogga på hela dan, haha. Så det kan bli.

Jag och Malin hade i alla fall terminens bästa samhällslektion. Vi gjorde NADA, haha. Ganska chill. Våran lärare var i uppläsningstillstånd och var helt lyrisk och pratade oavbrutet i en timme och tio minuter. Sen slutade vi. (Jaa, Céline, hon var nästan värre än rättskunskapstanten!).
Vi tog en tripp ner till elevrådsrummet där Tjarli satt och studerade muterade guldfiskar med luftpåsar under ögonen. Ohjaa, vårat elevråd är såååå seriöst. Jag lovar!

Har kollat på två avsnitt av Skärgårdsdoktorn. Insåg dock att fjärde skivan antagligen fortfarande sitter i Malins DVD. Har du något att tillägga om det Malin? ;)

091118

Godmorgon vänner!

Helt otroligt. Jag kom ur sängen redan fem i sex idag. Måste vara någon form av rekord?! Jag antar att det är för att jag liksom visste att idag får jag verkligen inte försova mej. Varför undrar ni då. Joo, för att vi har nationella prov, säger jag då.
Så här sitter jag och försöker peppa mej själv till att ha ett fem timmar långt prov. Behöver jag säga att det inte går så bra? Jag måste ju gå dit vare sig jag vill eller inte. Så det är väl inte så mycket att disskutera tyvärr. Men jag har vindruvor, drickyoghurt, mackor och cola. Nog borde jag klara mej alltid. (Om ni undrar varför jag har med mej typ hur mycket mat som helst, så är det för att vi inte får någon lunch om man sitter alla timmar, vilket jag brukar göra...)

Nu ska jag käka frukost!

Mot Ica...

Nu har mami och jag kört bort ännu mer grejer till nya lägenheten, så nu är det enbart möbler kvar i mitt rum. Tror vi ska skruva isär sängen sen också, så jag lär få sova på golvet några nätter, hehe. Men det funkar.

Nu ska jag mysa ner mej i ett varmt bad, och sen blir det Skärgårdsdoktorn för fulla muggar. Ska försöka somna tidigare idag, så jag orkar gå upp imornbitti. Eller jag har liksom inget val. Vi har nationella prov från åtta till ett, så jag måste liksom vara där.
På tal om det så måste jag gå ner till centrum och ta ut pengar och inhandla en drickyoghurt och lite sånt. Om man sitter alla fem timmar imorgon, så får man ju ingen lunch. Så det krävs att man har något att äta med sig så man orkar!
Jaa, badet får väl vänta en liten stund helt enkelt.

Mot Ica...

091117

Det blev inte mycket till sömn inatt. Låg och hade ångest över att talet inte var klart och massa annat. Så imorse kom jag verkligen inte upp ur sängen för att jag var så himla trött. Jag skrev till min mentor ungefär som det var, men att jag skulle komma senare på dagen. Sen somnade jag i alla fall om, trots ångesten över att jag borde gå till skolan. Det visade sig senare att våran lärare som vi har alla lektioner förutom den sista idag, var hemma med sina sjuka barn, och att vi därför bara har iv-val idag. Jag valde med andra ord rätt dag att sova lite extra på. Men jag ska göra iordning mej nu, och sen ska jag bort till De Geer och ha rättskunskap med Céline.

Hur ser eran dag ut?

Jag ger upp, igen.

Värst vad jag ger upp på skolfronten den här veckan. Men nu har jag suttit här sedan klockan sju och skrivit på talet, så jag är helt slut i huvudet. Karin får helt enkelt inse att jag var tvungen att sova lite också. Okej, jag vet, jag borde ha gjort det tidigare, men nu blev det inte så. Får helt enkelt göra ett utomordentligt jäkligt bra tal på fredag! Jaa, så får det bli.

Nog med plugg för idag. Nu åker glasögonen av och jag ska dejta kudden.
Godnatt!

Det här med tal...

Försöker komma igång med att skriva mitt tal som jag ska hålla på svenska lektionen imorn. Det går för tillfället inte speciellt bra och jag verkligen känner att jag kommer sitta hela natten. Vilket jag absolut inte har lust med, med tanke på hur trött jag är redan nu. Så jag får väl helt enkelt kämpa vidare och hoppas att det lossnar snart. Det jobbiga är ju egentligen att man liksom blir "tvingad" att skriva. När man är på humör för det, så går allting mycket lättare. Men men, så är det.

För övrigt är studentmössan beställd, och jag kommer snart vara 811 kr fattigare. Men det är det värt! Jäklar vad jag längtar...

091116

Imorse vaknade jag ca 45 minuter senare än vad som egentligen var tänkt, så det blev att stressa runt som vanligt. Har en känsla av att det börjar bli en vana det här. Host.

Sitter och filar på ännu fler frågor till intervjun med Hanna, som jag för övrigt måste genomföra. Det får väl bli telefonintervju när vi båda har tid gissar jag. Men det blir nog bra till slut!

Snart, eller rättare sagt om en och en halv timme är det dags för att prova ut studentmössan. Och jäklar vad skönt det känns! Nu är vi liksom en bit på väg. Jag har ju till och med lyckats bestäma vad det ska stå på den. Lite stolt över mej själv är jag allt. Även om det inte riktigt blev som jag hade velat ha det. Jag har för kort namn helt enkelt. Men sånt är livet ;)

Och på tal om min samhällslektion som jag hade sån ångest för igår... Visst är ursäkterna bra (HAHAHA) men jag tänker inte gå dit. Jag har inget behov av att bli uppäten så jag låtsas nog att jag helt enkelt har glömt, hihi.

Nu ska jag få ihop lite frågor!

Houston, we have a problem...

Jaa, klockan är över tolv och samhällsarbetet är inte inskickat. Jag har just insett att jag har ett problem. Får skylla på att...

1. Datorn havererade
2. Usb-minnet fick ben och sprang och gömde sig
3. Kaffet tog slut
4. Filmen var för bra
5. Ozonskiktet sprack så jag blev helt solbränd och fick frossa
6. Polarisen smälte så det blev översvämning i vardagsrummet
7. Jag verkligen jobbade in i det sista, men inte är riktigt klar än, och sedan fråga med hundögon om det är okej att jag skickar in det på måndagkväll istället
8. Jag låtsas att jag är sjuk imorn, och gör klart det tills på torsdag.

Det lutar ju åt det sista, men måste verkligen gå på resten av lektionerna imorn, så det kanske får bli nummer sju istället.
Eller vilken tycker ni?

Samhällsarbetet tar död på mej

Sitter för tillfället och skriver på arbetet till samhällskunskapen. Det går absolut inte alls bra, och snart ger jag nog upp på riktigt. Malin har ju redan gjort det tydligen, och jag gissar att jag inte orkar mycket längre. Alla svaren finns ju inte ens att få tag på, så det känns ganska hopplöst. Jag vet verkligen inte hur jag ska få fram alla svar. Jag har letat i böcker och sökt på internet, men nej.

Det blir nog film istället, och sen får jag väl möta den arga tanten imorn och hoppas att hon inte äter upp mej.
Jaa, så får de no bli.

091115

Precis som jag trodde så väckte mami mej tidigare än jag hade planerat att gå upp. Men nu är i alla fall alla kartonger borta i nya lägenheten. Alltså blir det bara möbler att flytta på lördag. Ganska skönt egentligen. Lite tomt är det dock här hemma, och man saknar ju vissa saker som är nerpackade. Men det får gå. Det är ju bara sex dagar kvar nu.

Nu ska jag försöka ge mej på samhällsarbetet som jag inte har börjat på än. Ganska illa, med tanke på att det ska vara klart idag! Inskickat innan klockan tolv inatt var vad hon sa. Vi får väl se hur det går med den saken helt enkelt. Dessutom ska jag hinna intervjua Hanna på något sätt innan imorn, plus att jag borde börja skriva på mitt tal som jag ska hålla på tisdag. Det här kommer inte att sluta bra, det känner jag på mej...

Godnatt

Nej hörrni, nu ska jag ta och borsta tänderna, och sen blir det sängen för min del. Är ganska trött faktiskt, och jag gissar att mami kommer köra upp mej ur sängen tidigare än jag vill imorgon.
Filmen var bra, och jag lyckades äta upp en hel påse med popcorn. Men jag har inte ångest för det inte. Nej, för det var gott! Jag gillar att unna mej goda saker, så det så.

Godnatt mina vänner, och sov gott!

Day after Tomorrow

Nu ska jag poppa lite popcorn och hälla upp lite Cola, och mysa ner mej ordentligt i soffan med filtar och kuddar! Det blir Day after Tomorrow som går på trean ikväll. En grym film enligt mej. Se den om ni inte har något annat för er! Lovar att ni inte blir besvikna.

Efter filmen blir det sängen, för imorn ska vi börja flytta lite kartonger och sånt. Skulle ju egentligen ha gjort det idag, men det blev inte så pga det dåliga vädret.

Jaja nog om tråkiga kartonger och dåligt väder, nu blir det popcorn och film!


Lektion 3


-Guinness rekordbok har rekordet i att vara den mest stulna boken ifrån biblioteket

-Nokia 3310 blev världens mest sålda mobiltelefon

-En ölreklam i USA får inte visa en person som faktiskt dricker öl

-Det krävs att man sniffar ca 20000 liter ”Kefir – den ryska filen” för att man ska bli hög

-80% av alla miljonärer kör begagnade bilar


091114

Vaknade rätt sent idag, men har ändå lyckats få rätt mycket gjort! Nu är nästan allting i mitt rum nerpackat, förutom kläder och blommor. Men annars är det rätt tomt. Det börjar verkligen kännas att vi ska flytta snart. Om en vecka sitter jag troligen i nya lägenheten och bloggar!

Snart ska jag ta tag i mej själv och laga lite mat. Det blir snitzel, med ris och bearneisås. Mums säger jag bara! Det ska såklart vara lommanders bearneisås. Den är godast.
Ikväll sen blir det väl att poppa lite popcorn och mysa ner sig i soffan och se Day after Tomorrow, en otroligt bra film!

Outfit istället

Jag var ju som sagt borta i nya lägenheten och tog mej en titt förut. Och jäklar vad fint det hade blivit. Är riktigt nöjd med allting faktiskt. Speciellt mitt rum, och vardagsrummet. Jag tog såklart massa bilder, eftersom jag hade tänkt att visa dom här. Men insåg nu när jag kom hem att sladden till mobilen har fått fötter och hoppat ner i någon kartong som står här. Inte tänker jag g mej på att leta efter den, med tanke på hur många kartonger det är. Så ni får helt enkelt vara nyfikna ett tag till ;)

Lekte lite telefonväxel förut också, haha. Det var så många som ringde, hela tiden, så jag kände mej lite som Malin när hon jobbade på Rejmes i somras. I alla fall, så bestämdes det att jag ska åka ner till Malin nu ikväll och se på film. Daniella skulle ligga hemma i sin säng istället. Får väl ta det där med riktig filmkväll med alla tjejer en annan dag helt enkelt.

Jaa, eftersom det inte blev nåra bilder på lägenheten, så lägger jag upp en dagens outfit, bara för att liksom!



Jeansleggins - Ullared
Blått, långt linne med brottarrygg - Gina Tricot
Svart tjocktröja - NewYorker
Svarta Uggs - Skopunkten

Iväg

Nu ska jag snart dra på mej jackan och skorna, och sen ska jag iväg och möta mormor. Håll tummarna för att lägenheten är fin!
Efter besöket där, tänkte jag svänga förbi våran nya lägenhet och kolla hur det har blivit. Den är ju nästintill klar nu. Ska försöka ta lite bilder och visa här på bloggen sen!

Vad gör alla ni som är lediga idag, precis som jag?

091113 - Studiedag!

Godmorgon!
Jag bara måste få säga hur jäkla skönt det är att vara ledig idag! Att kunna sova, i alla fall lite längre än vanligt. Underbart! Dock fick jag inte sova så länge jag ville, eftersom jag ska iväg med mormor och kolla på en lägenhet till henne om ett tag. Så jag ska väl försöka få i mej lite frukost och göra mej iordning lite smått innan jag måste kila iväg.

På tal om något hela annat. Det är ju fredag den trettonde idag. Otursdag säger alla. Men jag har aldrig riktigt råkat ut för något speciellt, peppar peppar. Vi får väl se hur det går idag!

091112

Som vanligt snoozade jag alldeles för länge imorse, så et blev inget bloggande då. Åkte med Liza ut till skärblacka, där vi mötte Bea och Edvard. Sen åkt vi vidare mot Linköping där hela dagen har spenderats.
Några seminarier, lite mongolisk mat och samtal med förbundsorföranden senare, åkte vi hemåt igen. Jag, som hade varit trött hela dagen i princip, somnade gott på bussen och vaknade när det var dags att kliva av i Norrköping.
For hem och la mej i sängen för att se ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn. Såklart somnade jag även där. Så det blv inte mycket av att se de där...

Nu ska jag bada, enbart för att vi snart int har nått badkar längre. Sen blir det SOS Gute!

091111

Sitter i skolan på textlektionen nu. Sov länge imorse igen, så jag hann inte blogga idag på morgonen heller. Försöker hitta något att skriva om till UngNT, men det går inte speciellt bra. Får se om jag kommer på något alls.

Jag har i alla fall lyckats byta min fotografisk bild B-kurs. Istället ska jag läsa rättskunskap och mental träning. Med tanke på att det inte gick alltför bra i a-kursen, så orkade jag inte kämpa mej igenom b med.  


Känns som om jag har lite bloggtorka för tillfället. Eller så har jag helt enkelt för mycket att göra :S

091110

Idag har jag inte ens haft en tanke på att blogga! Det är ganska skönt att få släppa bloggen lite ibland. Men jag kunde inte hålla mej en hel dag ;)

Har börjat packa ner mitt rum i lådor nu. Det är ju bara 11 dagar kvar tills vi flyttar ju! Insåg det nu, haha. Måste se till att få det klart innan dess. Så fredag blir en riktigt packningsdag tror jag. Har ju studiedag då, så då borde jag hinna bli klar.

Nu ska jag äta lite glass och dricka te för att försöka få hostan att sluta!

Idag mår jag bra!

Hela dagen har faktisk varit bra! Det kändes skönt att vara tillbaka i skolan på något sätt, och få träffa alla människor igen. Visst, jag ligger lite efter, men det löser sig. Sen fikade jag med Hanna på Waynes. Vi hann med en runda på stan också, och jag fick med mej en spetströja och ett rött läppstift hem. Så jag är riktigt nöjd med dagen. Fick tacos när jag kom hem också, och det gjorde ju inte dagen sämre heller :)
Tog ett bad förut också och tog hand om mej själv lite. Underbart med lite peeling och lotion!

Nu ska jag äta B&J bara för att jag kan!
:)

Bounce slutar dansa!

Jag har precis fått veta att Bounce ska sluta dansa! Jag kan inte riktigt förstå det. Jag upptäckte Bounce första gången för flera år sedan när de var med i Floor Filler, och sedan dess har jag varit facinerad av deras dans. Jag har sett flera av deras föreställningar, och har bara älskat dom mer och mer för varje gång! Och nu ska dom sluta.
The Last Bounce i Globen, det tänker jag i alla fall inte missa.


091109

Jag sov visst lite för länge imorse. Det var så himla skönt att bara ligga i sängen och mysa. Så jag blev tvungen att stressa runt lite hemma, så jag hann inte blogga.
Nu sitter jag på text-lektionen och förbereder frågor till mitt personporträtt. Jag ska intervjua min kära Hanna, som spelar i musikalen Showboat! Tror det kommer bli jättebra.

Efter den här lektionen har vi samhäll. Det känns rätt hopplöst för tillfället, eftersom jag inte ens har börjat på arbetet som ska vara klart på torsdag. Men det SKA gå. Det löser sig, är min nya filosofi!

Ett nytt perspektiv

Ni som känner mej vet att jag har varit lite nere, och ganska trött på sista tiden. Jag har inte riktigt varit mej själv på ett tag nu. Men jag börjar tröttna på det nu. Jag ska ta tag i mig själv nu. Man måste nog göra det ibland. Så nu ska jag göra ett försök!

Jag har sett många filmer på sista tiden. Filmer som helt plötsligt har förvandlats från att bara vara filmer, till att faktiskt ge mej motivation. Jag vet att allt som händer i filmer bara är påhittat för att det ska sluta bra. Men på något sätt har det gett mej hoppet tillbaka. Hoppet på att jag också kommer hitta någon till slut!
Visst saknar jag känslan av att vara kär. Men jag kan inte bara gå runt och vänta på kärleken. Då kommer jag ju kanske hinna ruttna bort. Nej. Jag ska ha kul! Jag ska ha kul med mina vänner. Dom får mej att må bra och jag älskar dom för det!

En annan sak jag har kommit fram till, är att man inte presterar bra, om man inte är glad. Det gör i alla fall inte jag. Det går inte lika bra i skolan när jag är ledsen, som när jag är glad. Och jag är inte en lika bra ledare när jag är ledsen, som när jag är glad. Helt enkelt, jag behöver vara glad! Så jag tänker göra saker som gör mej glad.
Jag tänker fika i veckorna, bara för att det är så gott. Jag tänker ta en godisbit eller två på en tisdag, bara för att jag kan. Jag tänker försöka börja dansa igen, för att jag tycker att det är kul. Jag tänker hjälpa Mathilda med Bosse, för att jag älskar känslan jag får i stallet. Jag tänker resa, hit och dit, så fort jag får råd, bara för att jag älskar det. Jag tänker plugga i Kalmar, för att jag vill. Jag tänker festa och dansa fötterna av mej, för att det är kul. Och jag tänker göra alla andra saker jag kommer på, bara för att jag kan!
Och förhoppningsvis gillar ni mej lika mycket för det. Fast jag är en resande, hästtjej som dansar genom nätterna med godis i magen, och har drömmar om livet i framtiden!

Jag ska se på livet med ett nytt perspektiv! Och hålla tummarna för att även jag får mitt lyckliga slut...


Psykologi

Sitter här och gör en psykologiuppgift som egentligen skulle ha varit klar för en vecka sen. Men jag har helt enkelt glömt bort den. Lite med flit kanske. Jaa, så är det nog. Men nu ska jag ta tag i mej själv. Börja på den ska jag göra i alla fall. Filmen börjar ju vid nio så då ger jag upp. Då får den bli klar imorn om den inte är klar innan det.
Det sägs att ungdomar pluggar ihjäl sig. Det stämmer i alla fall inte på mej. Kanske för att jag väljer det själv. Men inte fan mår jag dåligt av det.

Outfit today



Svarta Jeansleggins - Gina Tricot
Vit blus - Ullared
Örhängen - Glitter
Ring - Six


Jag känner mej allt lite stolt. Jag har ju till och med satt upp håret. Det är inte ofta det händer, hehe ;)

091108

Gårdagen bjöd på tigrar, delfiner, korv med bröd, jul i ätbar form, stall, vänner och massor av skratt! Så jag ver mer än nöjd när jag kom hem vid kvart i ett på natten efter att ha åkt Norrköping runt med Hanna, Vira, Marcus och Linnis i Hannas fina röda volvo. Jag somnade som en sten när jag la huvudet på kudden. Tror jag.

Vaknade typ... nyss i alla fall och nu sitter jag här. Har ätit frukost faktiskt, kors i taket. Snart ska jag göra mej iordning också, för vi ska iväg och äta middag (jag vet att min familj har vrickade tider när det gäller mat. Vem äter middag klockan tre liksom?). Och när jag kommer hem, är dt nog dags för mej att faktiskt göra den förbenade psykologin. Känns som om det är dags nu. Typ.

Vad ska ni göra idag?
Söndagsångest någon?

091107

Här är vi uppe med tuppen!

Men med det säger jag inte att jag är pigg. För jag skulle kunna gå och lägga mej igen, utan några som helst problem! Jag lovar.
Om ca 40 minuter går min buss ner till stationen, och sen ska jag åka vidare med tåg, för att sen byta till buss igen. Och allt detta bara för att ta mej till Skärblacka. Illa, säger jag bara.
Senare ska vi vidare ut mot Kolmården! Jag som redan tycker att jag har har varit där alldeles för myckt den här säsongen. Men men.

Nu ska jag dricka upp min varma o'boy, borsta tänderna och packa ner lite grejer!

Jag säger...

... godnatt!

Jag orkade inte ens se klart hela filmen. Dessutom ska jag upp vid halv sju imorn. Inte roligt alls. Håll tummarna för bra väder!

Idol

Sitter i soffan och kollar på Idol och äter B&J. Förvånas över hur dåligt det gick för Eddie. Det gjorde nästan ont i magen när han kom till de höga partierna.
En annan sak jag är förvånad över är att Rabih (eller vad han nu heter) fortfarande är kvar. Jag menar, han har sjungit falskt i flera veckor nu. När ska svenska folket ta sitt förnuft till fånga och inse att han inte hör hemma i idol?!

Nu ska jag fortsätta titta på Idol och tjura över att jag sitter här ensam istället för att vara ue och dansa loss!

Undrar hur det gick till ;)

Jag var och handlade med mormor på City Gross förut. Och vet ni vad som råkade smyga sig ner i vagnen. Joo, en Ben&Jerry's glass. Konstigt va? ;)
Han ska få göra mej sällskap ikväll framför tvn, eftersom jag blir ensam ikväll igen. Vi ska se Idol och sitta i soffan och sjunga med. (Okejj, B&J kommer nog vara rätt tyst, men jag kan ju sjunga för det... haha)

Men innan det blir Idol måste jag ner till affären och handla lite, och så måste jag kolla busstider tills imorn!

091106

Jaa, då sitter väl alla från min klass (som inte är sjuka eller lider av nått annat som gör att dom är hemma) på bussen till Linköpings Universitet. Själv sitter jag hemma och hostar som en galning. Jag börjar bli riktigt trött på det här.
Dessutom kommer det folk som ska titta på lägenheten idag. Så jag måst hinna duscha innan dom kommer. Kanske ska jag hosta lite extra när jag öppnar, så jag skrämmer iväg dom? Haha ;) Nej, kanske inte.

Nu ska jag käka frukost iaf.

Hoppas ni har kul idag SpMp3b!

Som vanligt om kvällarna

Jag sitter här med en mugg varm choklad, och som vanligt på kvällarna kommer alla tankarna. Fast jag vt inte vad jag ska tänka längre om jag ska vara ärlig. I ena sekunden vill jag inget hellre än att vara singel och kunna göra precis vad jag vill. Kunna dansa med vem jag vill utan att någon blir sur. Kunna flytta vart som helst utan att behöva känna att jag lämnar någon. Kunna känna mej fri helt enkelt. Sekunden efter vill jag inget annat än att ha någon att dela allting med. Myskvällar, biobesök, deppiga dagar, lycka, snöbollskrig och massa andra saker.
Jag vet inte längre vilket av det där jag mår bäst av. Jag tror att jag vet, men hur vet jag att det verkligen är så.
Jag vet nog ingenting just nu egentligen.

Nu borde jag nog gå och lägga mej innan jag svamlar bort det här totalt.

Utråkad!

Om ni någon gång undrar hur man blir utråkad, så kan jag ge er ett tips. Bli sjuk! Det är så fruktansvärt tråkigt och ensamt så det inte är sant. Tror nästan man blir ännu sjukare bara för att man har så tråkigt också. Fy.
Det blir ingen skola för mej imorn heller, för mami tvingar mej att vara hemma imorgon med. Men som jag sa till Malin förut. LiU ser väl ut som en helt vanlig skola, lite mer fancy kanske med lite föreläsningssalar. Så vad missar jag egentligen liksom?

På lördag måste jag dock vara frisk. Och är jag inte det, så låtsas jag. För då ska vi ut till Kolmården med konfirmanderna. Vi ska bara klargöra en sak först. Jag vill inte åka med för att vi ska till djurparken, för den har jag sett nog av för det här året egentligen. Jag vill åka med för att jag blir tokig snart om jag inte får träffa folk! Så även om jag inte är 100% frisk, så ska jag med. Om det så krävs nässpray, tio pappersrullar, bafucin, alvedon eller något annat!
Och jag som ville gå ut imorn. Det kan jag ju bara drömma om. Nog för att det går an att gå och snörvla på Kolmården, men på Otten känns det lite b.

Nu ska jag mata mina fiskar och sen blir det SOS Gute och Lyxfällan i soffan!




Och förresten Céline, pepparkaksglass är visst gott ;)

091105

Host host på er bloggläsare.
Nej, jag är inte frisk än, och jag börjar bli riktigt irriterad på det hela. I och för sig finns det inte så mycket jag kan göra åt det, men ändå.
Idag ska jag i alla fall försöka göra något vettigt. Ska börja packa ner lite av dt som finns i vardagsrummet i kartonger. Så jag har ju nått att göra idag...

Nu ska jag ta mej en kopp varm O'boy och hoppas att det får mej att sluta hosta, ett litet tag i alla fall.

Hur mår ni Idag?

Min bästa vän soffan

Jag sitter här och tjurar över att sjuk. Det är så jäkla tråkigt så det inte är sant. Jag kan inte gå till skolan, jag kan inte vara på KU, jag kan inte hjälpa till i nya lägenheten, ingenting! Jag blir ju social understimulerad här hemma. Tur att man har bästa Malin att terrorisera med samtal ibland i alla fall, haha ;)

För att fortsätta med julkänslan som snön gav mej, ska jag ta lite pepparkaksglass. (jaa Malin, det finns faktiskt, hehe) Sen ska jag sätta mej i soffan, där jag har suttit i princip hela dagen, och se på Stockholm-Arlanda och Grey's Anatomy.
Soffan och jag börjar bli riktigt goa vänner. Hoppas inte jag smittar ner honom bara.

Jag ser det snöar...



Här har det snöat som bara den ett tag nu. Sen om den ligger kvar, är ju en annan sak.
Det är ju nästan så man får lite julkänsla!

Mitt rum



Japp. Såhär ser det ut i mitt rum för tillfället. Jag har fortfarande inte packat upp väskan sedan jag var i Berlin, plus att jag inte orkat städa sedan ce en vecka innan jag åkte. Men jag har gjort en liten gång fram till sängen i alla fall, så jag klarar mej.
Jag skulle egentligen vilja städa, men orkar inte just nu. Så om någon frisk rackare känner att den har för mycket fritid, så är det bara att svänga förbi ;)

Nu ska jag och min snoriga näsa försöka oss på att duscha.
Fy vad jag hatar att vara sjuk!

091104

Hej hej!

Jag är hemma från skolan idag med eftersom jag fortfarande är sjuk. Det enda man kan underhålla sig med är att titta på tv eller mata fiskarna på Facebook. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Det är så fruktansvärt tråkigt.

Hoppas i alla fall på att jag kan gå till skolan på fredag eftersom vi ska åka till Linköpings Univeristet då.


Nu ska jag se om det är något bra på tv!

Gårdgagens

Här kommer bilder på gårdagens outfit!




Idag har jag inte ens kommit ut pyjamasen...

091103

Hej hej bloggen!

Här sitter jag och snorar och hostar och känner mej ynklig. Trodde det bara var lite halsont igår, men på kvällen fick jag feber, och inatt har jag inte kunnat sova alls nästan. Så det fick bli att vara hemma idag. Det känns som att det blir ett par dagar i sängen nu, vilkt jag inte alls har tid med. Imorn ärdet ju min grupp som ska ha en station med konfirmanderna, och Carl måste jobba, och jag är sjuk. Inte lyckat. Vi får väl helt enkelt se hur det löser sig.

Nu ska jag sätta igång en film och gosa ner mej soffan.

091102

Usch!
Jag har ont i halsen och jag skulle kunna somna precis vart som helst just nu! Det här gillas inte kan jag lova. Men jag måste till skolan, så det är väl bara att bita ihop. Jag ska ta en kopp te nu och sen ska jag göra mej iordning.
Det här kommer bli en låååååång dag!

Hur känner ni inför första dagen tillbaka i skolan?

?!

Jag försökte skriva nått långt djupt inlägg, men jag kommer inte ens ihåg vad jag ville få fram med det.

Så jag säger godnatt.

Vilken film?!

Sitter här och äter blåbärsyoghurt med bran flakes och kollar på Ensam mamma söker. Försökte måla naglarna samtidigt med, men det gick inte så bra, så får väl vänta tills jag har ätit upp helt enkelt, haha :)

Funderar på vilken av dom två filmerna som går ikväll jag ska se. Både Djävulen bär Prada och På smällen är ju jättebra. Men tror ändå det får bli den första. Eller, jag vet inte säkert, det är sånt som märks. Har ju bara fem minuter på mej innan dom börjar också. Vilket fick mej att komma på att jag ska hinna poppa popcorn innan med. Får ta och göra det nu!

Ska ni se någon av filmerna, och isf vilken?

Lektion 2


-Tre personer dör varje år av att testa om ett 9-volts batteri fungerar på tungan

-Elvis hade en tvillingbror som hette Jesse – Han dog vid födseln

-Kvinnor blinkar nästan dubbelt så ofta som män

-Att banka huvudet mot väggen bränner ca 150 kalorier i timmen

-I genomsnitt somnar man på 17 minuter

(Rekomenderar dock inte att testa nummer fyra, haha)


091101

Dagen började med att mormor kom och hämtade mej vid tio hos Malin. Jag var ordentligt trött eftersom vi inte somnade förrän runt tre. Jag trodde att hon skulle skjutsa hem mej direkt, men inte då. Vi åkte ut till Östra Husby och fikade hos några släktingar som jag inte sett sen jag var så liten att jag knappt kunde gå. När vi hade ätit både kakor och tårta, gav vi oss av hemåt. Men sen skulle mormor skjutsa ner sin syster till bussterminalen, för att hon skulle hem till Stockholm, så då fick jag följa med och göra det. Efter det blev mormor hungrig, så vi svängde förbi Max och käkade lite lunch. Och SEN fick jag komma hem! Äntligen.

Tog ett bad nyss och satan vad skönt det var. Så nu sitter jag här i morgonrock och orkar inte göra någor speciellt. Jag borde plugga, men jag har inga saker hemma, så det blir rätt svårt. Men men.
Jag ska väl försöka göra nått vettigt. Städa kanske?

RSS 2.0