Happy New Year!

Om en halvtimme kommer mormor och hämtar upp mej för att köra mej till lokalen där vi ska ha våran nyårsfest. Jag har gjort iordning mej lite halvt, men ska fixa det sista när jag är på plats. Dom andra kommer ju inte förrän ikväll.
Jag har sjukt mycket saker med mej. Det är kudde, täcke, luftmadrass, kläder och skor till ikväll, Mathildas julklappar, smink och hårgrejer. Så det är tur att jag har en underbar mormor som kör mej. Att ta det där på tåget hade inte varit kul, haha.

Jag är sjukt pepp inför ikväll trots förkylningen som vägrar ge sig. Men jag ska ha kul vare sig den vill eller inte, haha.
Hoppas ni alla får en underbar kväll och en riktigt bra start på det nya året. Jag bloggar nog inte mer idag. Orkar inte släpa med mej datorn för den sakens skull. Men kameran åker med, så imorn får ni se bilderna från kvällens fest!

Ses nästa år!

Jag, halvfixad, som vinkar hejdå till 2009!


091231

Godmorgon på er!
Jag sitter här i pyjamas och funderar på om jag ska försöka ta mej ut i köket och äta lite frukost. Men vi har inget hemma som jag är sugen på. Ingen mjölk = ingen O'boy, och brödet är äckligt. Så vi får se.
Sen ska jag väl göra mej iordning, duscha och sådär. Sen måste jag även traska ner i källaren och leta fram min luftmadrass som mami antagligen har gömt på nått skumt ställe, haha. Jag behöver den ikväll eftersom vi ska sova över i lokalen vi ska fira nyår i.

Mormor kommer klockan tre för att skjutsa mej, så jag har lite tidspress. Och känner jag mej själv, kommer jag inte alls vara klar då, men sånt är livet :)

Jag är trött!


Näst sista dagen av 2009

Idag har varit den näst sista dagen av 2009. Imorgon är sista dagen på året och efter tolvslaget är 2010 här. Det finns så mycket som jag hade velat göra under 2009 som jag aldrig gjorde. Och så mycket jag skulle velat säga till olika personer. Men chansen att lyckas med det på en enda dag är ju ganska liten. Vissa saker kanske går att fixa, men inte allt.
2009 var inte världens bästa år, av en jäkla massa anledningar. Så därför tänker jag göra mitt bästa för att göra 2010 till ett bättre år! Jag har en lista på mål jag har inför det kommande året, och sen får vi se hur mycket jag lyckas med.

Mina mål 2010

[ ] Börja träna och ta hand om mej själv
[ ] Lägga ner energi på skolan för omväxlings skull
[ ] Fylla nitton
[ ] Lära mej att älska mej själv
[ ] Söka till Idol 2010
[ ] TA STUDENTEN
[ ] Komma på vad jag vill bli, och komma in på den utbildningen.
[ ] Åka utomlands med tjejerna som en sista grej innan vi alla börjar plugga eller vad vi nu gör.
[ ] Flytta hemifrån
[ ] Ta körkort
[ ] Träffa Mr.Right


Den sista punkten är egentligen bara en dröm. Men jag skulle ju inte direkt bli ledsen om jag faktiskt gjorde det. Man måste ju trots allt kyssa många grodor innan man hittar sin drömprins...

Har ni några speciella mål med 2010?

A cinderella story

Jag ska göra iordning min fjärde, (eller femte) mugg med te. Jag har liksom tappat räkningen på hur många jag har druckit. För tillfället sitter jag och glor på Victoria's secret fashion show. Snart är det dags för A cinderella story också. Skulle vilja ha lite popcorn till det, men temperaturen på minus 16 grader gör att jag avstår den, i och för sig, ganska korta vägen till affären. Nej. Jag nöjer mej med mitt te och lite aladdin-choklad.

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Speciellt när jag faktiskt har saker att göra. Ungefär såhär känner jag inför att vara sjuk...

En blogg handlar om att bjuda på sig själv och sin vardag. Tyvärr är förkylningen en del av min vardag för tillfället...



Och för att påpeka något annat så är ni sjuuukt dåliga med att kommentera för tillfället. Man vill ju gärna veta om någon läser överhuvudtaget liksom.


3-reklamen

Jag sitter och tittar på tv, och mitt i programmet blir det såklart reklam. Inget konstigt med det. Men det finns en reklam jag bara inte tål. Den nya 3-reklamen som handlar om rean. Det är en gubbe som har massa mobiler i en hög, och så börjar en ringa, och han letar bland alla för att hitta rätt. Han försöker liksom svara i telefonerna. Är ni med och fattar vilken jag menar?
Han börjar liksom med att svara i vanlig samtalston, men efter varje telefon skriker han bara högre och högre... Tror han seriöst att den som ringer ska höra honom om han skriker högre fast han svarar i fel telefon?
Jag vet inte varför, men jag stör mej sjukt mycket på den reklamen!

Har ni någon reklam som ni inte gillar?

Te!

Här sitter jag i soffan och försöker desperat bli frisk med hjälp av te, film och filtar. Jag vet inte om det funkar så bra, vi får väl se. Jag snodde mamis mugg som hon fick av mej på julafton, eftersom det var den största muggen som fanns. Dock står det ju kaffe på den, men den lider nog inte så mycket av lite te.

 

Jag experimenterade lite med camen förut också, och vem vet. Snart kanske det kommer upp en videoblogg här. Vågar jag det? Vad tycker ni?

Nu ska jag fortsätta att försöka att bli frisk. Hoppas min bästa Malin, som tydligen är drabbad av samma sak också lyckas bli mirakulöst frisk till imorn!


091230

Jag har suttit och degat i soffan i ett par timmar nu, och försökt kurera mej lite. Men förkylningen sitter där den sitter. Tyvärr. Jag ska köpa lite halstabletter och nytt nässpray, så ska nog även jag klara nyåret hyfsat. Min kropps tajming suger när det gäller sjukdomar. Jag blev sjuk när jag skulle sjunga på ett bröllop i somras och när vi skulle till Berlin på höstlovet. Jag har helt enkelt otur jämt. Men så är det.

Nu ska jag göra mej iordning lite för att åka ner en sväng på stan. Jag behöver nytt mousse till håret och ett par örhängen!

091229

Idag tog jag mej en tripp ner till stan igen för att fika och byta julklappar med Malin och Daniella. Båda blev glada för sina julklappar, och jag blev glad för mina :) Så alla var rätt nöjda. Jag råkade dessutom få med mej två par skor hem. Ovanligt för att vara mej, eller inte, haha.
Jag gillar verkligen silverkedjan på det första paret, och rosetten och det lilla hjärtat på det andra. Detaljer gör allt!



Nu sitter jag här och myser och lyssnar på Winnerbäck!


Läsa

Nu är klockan över tolv, och jag börjar faktiskt bli lite trött. Ska lägga mej och läsa lite tror jag, om jag hittar någon bra bok. Jag har ju i princip läst alla ett par gånger redan, haha.

Godnatt på er!

En dag på stan

Jag bestämde mej för att faktiskt åka ner till stan idag och jag fick rätt mycket gjort. Jag framkallade bilder och inhandlade även några försenade julklappar till mina vänner. Jag passade även på att köpa lite nödvändiga grejer som schampo, balsam, ett nagellack och en glittrig eyeliner som jag ska ha på nyår.
Klänningen jag hade sett ut på gina fanns såklart inte. Så jag får väl helt enkelt hoppas på att dom får in den snart, eller leta efter en annan. Men jag ville ju så gärna ha den!

När jag kom hem idag hade mami äntligen lagat köttförslimpa, som jag tjatat om i flera veckor, haha. Jag vet att jag inte är riktigt normal. Ibland får jag för mej att jag bara måste ha en viss maträtt, och då tjatar jag om den tills mami lagar den, hehe.

Vad har ni gjort idag?

091228

Sitter fortfarande i pyjamas och oborstat hår. Jag har liksom inte ens lust att göra mej iordning. Dock skulle jag behöva gå ner på stan en stund och fixa lite grejer. Vi får se om jag orkar lite senare.
Jag skulle behöva köpa en till klänning till trettondagsfesten, för enligt carl skulle man vara fin, haha. Vi får s hur det går med den saken...

Jag = Elak?

Jag satt just och pratade med Malin i telefon och uttryckte mitt hat mot en speciell människa. Vad har då denna människa gjort för att förtjäna mitt hat? Dödat någon? Stulit? Misshandlat? Trängt sig före i kön på Ica? Kastat en snöboll på mej? Svaret på alla dessa är nej. Ändå hatar jag henne. Anledningen till varför jag hatar henne, finns egentligen inte. Hon har egentligen inte gjort nånting. Jag bara hatar henne i alla fall. Är jag elak bara därför? För att jag inte tål en annan människa, eller stör mej på henne? Gör det mej elak?

Det är egentligen inte min mening att vara elak. Jag är bara en parson som antingen gillar människor, eller tycker illa om dem. Det finns liksom inget mitt i mellan känns det som. Och många klagar på att jag är som jag är. Men jag kan inte göra någon åt det. Det är sån jag är. Och antagligen kommer jag att fortsätta vara så. Det är den jag är. Take it or leave it.

091227

Sitter här och gör mest ingenting. Idag ska jag väl roa mej med att städa mitt rum, för det behövs kan jag säga. Vad jag ska göra efter det är en annan fråga. För tillfället har jag inte lust med nånting, men vi får väl se vad som händer.

Jag känner verkligen att mina inlägg inte är dom muntraste för tillfället, men ni får ha lite överseende... Livet är inte alltid muntert.

Självdestruktivt beteende

Det blev hemmakväll som spenderades i soffan med chips, popcorn, aladdinchoklad, julmust, kex och DaVinci koden. Egentligen var jag alldeles för okoncentrerad för den typen av film, men med tanke på att jag inte har sett den så kände jag mej nästan lite tvungen. Hängde nog inte riktigt med hela tiden, men det är sånt man får leva med helt enkelt.

Förutom att se på film har jag pratat mycket med Daniella under kvällen. Ärligt talat vet jag inte vad jag skulle göra utan henne och Malin. Det är tur att jag har dom. Hur ledsen eller nere man än är, får dom en alltid att se ett litet ljus i tunneln. Dom är guld värda.

För tillfället ligger jag i sängen och plågar mej själv med att läsa en viss blogg om och om igen. Jag vet inte varför jag gör det egentligen. Den får mej bara att må sämre. Men är man lite lätt självdestruktiv som jag, är det kanske såhär man hanterar situationer som denna. Jag vet inte.
Jag har i alla fall bestämt mej för en sak. Imorgon ska jag packa ner allting som påminner om honom i en låda, och sen ska det långt bort. Jag orkar inte ha alla grejer som skapar minner omkring mej längre. Det ska bort. Jag måste glömma och förtränga. Jag ska till och med bryta all kontakt om det är vad som krävs. Det är bara så. Jag orkar inte gå omkring här och hoppas på något som inte kommer hända. Jag orkar verkligen inte det. Så jag sätter punkt.

Hemmakväll eller utgång?

Det blev inget besök hos morbror idag så jag har bara legat hemma och gjort mest ingenting. För tillfället har jag och Malin ett stort I-landsproblem. Hemmakväll eller utgång? Det är frågan. Jag är ganska pepp på utgång, men en hemmakväll är ju inte heller fel. Så jag vet inte alls. Jag har gjort iordning mej ifall att, så vi får väl se.

091226

Det värker i hela kroppen efter ca fyra timmars konstant dansande, men det var sjukt roligt, så det var det värt. Efter tio timmars sömn är jag nästan fit for fight igen. Lite frukost och en dusch bara så blir det nog bra sen. Har dock lite ångest över att vi ska ner till morbror och fira lite lill-jul om ett par timmar, men jag får väl helt enkelt stå ut, haha.
Men som sagt, det var det värt.

Vad gjorde ni andra igår som inte var ute och slog klackarna i taket?!

Peppar inför kvällen!

Bra musik, klädletande och lite stress. Allt är precis som det ska.

Ikväll blir det PARTEY vänner. Förfest hos linnis och sedan vidare mot Otten där vi ska dansa och ha kul. Jag ska släppa alla problem för en kväll och bara ha kul!

Ses vi i dimman?

Skjut mej långsamt

Jag som alltid brukar klaga när Céline uttrycker sig så. Men idag är det jag som säger det istället.

Jag lovar och svär, att om man kunde skjuta någon långsamt, hade det varit mindre smärtsamt än att läsa det jag läste. Tack för en totalförstörd dag. Nu ska jag gå och lägga mej igen, och inte gå upp mer på hela dagen.

091225

Juldagen!

Min julafton blev alldeles underbar. Först åkte vi till farmor för att äta julmat. Jag underhöll mej hela besöket med att titta på Jonathan, som nyss fyllde ett år. Han är underhållning på hög nivå när han skrattar och leker tittut. Så jag hade det ganska bra!
Sen fick jag skjuts hem för att fortsätta fira med mamma, mormor och Putte. Det blev Kalle Anka, julmat, julklappar, Karl-Bertil johnsson och Svensson Svensson, enligt traditionen.
Jag bara älskar julen!

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, och ikväll blir det eventuellt utgång med Malin, Oscar och Linnea!

Godnatt

Filmen är slut, och popcornen med för länge sen. Nu är det sängen som gäller eftersom jag ska upp rätt tidigt imorn och äta frukost med mami och Putte innan det är dags att åka till farmor!

Jag lär inte skriva speciellt mycket imorn, med tanke på att det är julafton, så jag önskar er alla en riktigt god jul nu istället! Hoppas ni får en underbar dag imorn!

Ensam kväll

Jag sitter här i soffan och väntar på att Love Acctually ska börja klockan nio. Det är en typisk film som jag har sett varje jul i flera år, så det om nått borde ju få igång julstämningen. Tillsammans med lite julmust och pepparkakor blir det nästan perfekt. Det enda som saknas är någon att se filmen med. Men jag börjar faktiskt ge upp tanken på det just nu tyvärr.

Medan jag väntar på filmen tittar jag på Anna Ankas jul. Det är ju sorgligt hur den människan skämmer ut sig, haha. Men man får ju sig ett gott skratt i alla fall.





Ta mej tillbaka till då

En glad Myh!

Weeiihoouu!
Sitter här och skriver mitt allra första inlägg från min alldeles egna dator, som jag fick av bästaste mamman i världen i julklapp.
(Jaja, jag vet att det inte är julafton förrän imorn, men mamman tjatade om att jag skulle öppna i alla fall en julklapp idag. Jaa, hon är mer otålig än jag ska ni veta).
Så därför öppnade jag den störstaste julklappen, för det var den mami ville att jag skulle öppna, så då gjorde jag det. Och där låg han. Min älskade lilla dator som jag önskat mej så innerligt. Myh Blev glad, och kramade mamman, och mamman blev glad för att jag blev glad. Alla nöjda.
Och han verkar ju fundera alldeles ypperligt.

En mycket bra dag såhär innan julafton!

091223

Klockan är kvart i ett och jag har redan hunnit gå upp, äta frukost, tagit en promenad och varit i Hageby med mami och handlat. Inte så illa faktiskt. Nu ska jag försöka städa upp det sista och sen får vi väl se vad som händer.

Ska försöka lägga in lite ny musik på mobilen så jag kan använda den som mp3, eftersom min mp3 bestämde sig för att totaldö för ett tag sen. Det är ju så tråkigt att gå omkring utan musik, hehe.

Nu ska jag göra nått vettigt.




Jag är så trött på allt.

Jag tänker inte låtsas längre

Jag tänker inte låtsas längre.
Jag behöver dej.
Så är det bara.
Jag sa en gång att jag inte fungerar utan dej.
Och det var nog faktiskt sant.
Ingenting har varit sig likt.
Sedan du gick till bussen den där dagen.
Jag gick sönder på något sätt.
Inuti.
Och jag har aldrig riktigt kunna laga det.
Det som fattas är du.
Så jag tänker inte låtsas längre.
Jag saknar dej.
Så att det gör ont ibland.
Så är det bara.

Jag vill också!

Jag läste precis Foki's blogg. Hon är ju i Thailand för tillfället, och varje gång jag går in och kikar finns fler härliga bilder. Jag kan inte annat än att bli avundsjuk.

Jag vill också till Thailand!

That's it

Varför känns det som om allt mitt sociala liv försvann i samma stund som vi officiellt fick jullov? Varje dag är liksom likadan. Jag vaknar runt elva, tolv och går upp och äter frukost. Sen gör jag mej iordning, och sen sätter jag mej framför datorn eller tvn. Och that's it liksom. Det händer ingenting! Och nu börjar jag bli trött på att det inte händer nått.
Vad hände med folk? Dog ni? Gick ni in i en julkoma? Sover ni? Tell me.

Imorn ska jag gå upp lite tidigare så jag slipper känslan av att jag sover bort hela lovet. Sen ska jag äta en god frukost, och efter det ska jag tamejfan ta en promenad. Då har jag ju gjort nått i alla fall.
Kanske skulle jag ta och gräva ner mej i alla läxor jag har, imorn dan innan julafton. Det känns inget annat än sorgligt. Men vad ska jag göra. Det måste ju bli klart nångång liksom...

Nu ska jag väl fortsätta göra ingenting...

091222

Idag lyckades jag komma upp lite tidigare än igår i alla fall. Det går ju int att sova bort hela lovet, även om det skulle vara ganska skönt.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Allt är redan färdigpyntat, alla julklappar ligger inslagna under granen och all julmat är handlad. Med andra ord finns det inte mycket mer jag kan göra. Jag få väl sätta igång lite julmusik och bara mysa. Kanske hinner läsa ut boken jag håller på med också.

Jag skulle vilja hitta på något, men jag vet liksom inte vad.

Julhandla med mamma

Ska snart iväg med mamma och handla inför julafton. För omväxlings skull har vi till och med skrivit en lista med allt vi ska handla. Vi bara glömmer hälften annars, haha.
Vet dock inte riktigt hur vi ska få plats med allting i bilen sen, eftersom vi bara har en bil med två säten, men det blir ett senare problem. Det brukar sluta med att jag har alla påsar i knät, haha.


Såhär ser det ut utanför mitt fönster.

Tvätt

Som varje måndag är det dags att tvätta. Kan inte säga att jag tycker att det är kul, men det måste göras. Först ska jag ta mej en dusch så jag slipper vara smutsig, haha :P


091221

Uj uj, här sover man visst länge när man har lov. Gick upp för bara tjugo minuter sen. Men jag tycker att man får göra så när man är ledig, hehe. Jag har i alla fall lyckats få i mej frukost för magen kurrade galet mycket. Nu ska jag väl mysa ner mej i soffan och kanske glo på en film eller nått. För jag är leeeeediiiig, och då får man göra sånt.

Jag älskar att vara ledig. Och snart är det julafton och det ligger massa paket under våran gran!

Förändring

Jag satt och gjorde en slags "utvärdering" på bilddagboken om året som gått. Det slog mej att mycket har hänt och att mycket har förändrats på bara ett år. För ett år sedan var jag flickvän, jag var någon som hellre låg hemma och kollade på film, jag var någon som la alla pengar på busskort, jag var någon som planerade mitt liv efter alla program jag vill se på tv och jag var någon som inte riktigt visste vad hon ville.
Nu, ett år senare, är jag inte flickvän, jag går hellre ut och festar och dansar till klockan tre på nätterna, jag lägger mina pengar på fika, kläder och smink, och jag ser oftast bara söndagsfilmer på tv. Men jag vet fortfarande inte exakt vad jag vill. Jag vet inte vad jag vill bli, vart jag ska plugga eller vem jag är. Det, är det enda som inte har förändrats.

Ibland önskar jag att jag fortfarande var den jag va för ett år sedan. Ibland är jag glad att jag har blivit någon annan. När blir man egentligen nöjd? Det har jag frågat mej själv många gånger. För hur bra man än har det, så hittar man alltid något att klaga på. Och om något förändras, då hittar man också något att klaga på. Jag tror helt enkelt att vi människor har för höga krav. Vi blir aldrig nöjda, så vi måste klaga, fast vi egentligen int har speciellt mycket att klaga på. Jag säger inte att jag själv ska sluta klaga på allt. Men jag tror helt enkelt att man måste försöka se det positiva. Så jag ska försöka bli mera posotiv. Jag ska verkligen försöka. För livt måste väl bli lite lättare att leva, om man ser på saker positivt?

Jag gillar att vara den jag är. Fast det kanske finns saker jag skulle vilja ändra på.

Coyote Ugly


Sitter i soffan med popcorn och ett glas julmust och ser på Coyote Ugly. En riktigt bra film enligt mej. Och popcornen är goda. Icas är bättre än OLW. Helt klart.
En värd söndagskväll.


I don't like to be alone in the night
and I don't like to hear I'm wrong when I'm right
I don't like to have the rain on my shoes
but I do love you
Yeah, I do love you.

091220

Jag har egentligen inte gjort speciellt mycket idag, men jag har bara inte haft en tanke på att blogga helt enkelt. Jag har legat i mitt rum som är hur julmysigt som helst och läst en bok och bara tagit det lugnt. Ibland kan det vara skönt att göra det också.
Malin var här en sväng för att hämta upp sin pulka också. Den har bott på min balkong sedan vi åkte pulka med klassen, men nu var det dags för honom att flytta hem till Sörping igen, hehe.

Sen tvingad mami ut mej i kylan och jag trodde allvarligt talat att jag skulle dö lite smått. Jag hatar verkligen när det är kallt. Konstigt nog har jag accepterat den otroliga mängd snö som fallit, men minusgraderna har jag fortfarande lite svårt för. Kan det inte vara snö fast det är lite småvarmt åtminstone?!

Nu på kvällen blev det middag med la familia, och idag gick faktiskt maten att äta ;)


Funderar som vanligt

Sitter som vanligt såhär på kvällen och funderar över livets alla problem. Det är sjukt dumt, jag vet. För man blir så otroligt deprimerad. Jag ska nog göra som en vän sa. "Se allting positivt, livet blir så mycket lättare då!"

Så jag ser livt positivt. Jag har i alla fall en skön säng.
Godnatt.

091219

Var på Ikea idag med Mathilda och Bea. Som alltid var det lika kul att gå där och önska att man kunde köpa precis allt man vill ha. Som man aldrig kan, om man typ inte heter Kenza och tjänar sexsiffriga belopp i månaden på sin blogg. Förlåt, jag menade inte att vara bitter, men va fan. Jag vill också ha pengar att spendera. Då kan jag lova att jag hade haft grejer med mej hem, haha!

För övrigt så testade mami att laga tikka masala kyckling här hemma ikväll. Kan inte påstå att det blev succé direkt. Jag kan förklara det hela med att säga att jag åt pasta och ketchup, haha. Nog för att jag är petig i maten men så illa brukar det inte vara faktiskt. Men idag kunde jag verkligen inte äta. Så, så blir det när mami experimenterar för mycket!

Nu ska jag snart se film med min syster. Mami hade hyrt en komedi (jag hatar komedier) så vi får väl se om jag orkar se hela...

Godnatt

Tittade precis klart på filmen som gick på ettan. Som vanligt blev jag deprimerad på kuppen, men det hör väl till gissar jag. När ska jag få mitt lyckliga slut egentligen?

Jag borde väl egentligen gå och lägga mej snart. Jag ska ju upp tidigt imorn, för jag ska till IKEA med Mathilda och Bea. Inte för att jag har pengar att spendera, men jag älskar att bara gå där och drömma mej bort och önska mej massa saker. Så det ska bli kul!

godnatt

091218

Klockan är halv nio och jag borde ligga och sova vid det här laget. Men Malin hade bestämt sig för att få med mej på skolans julavslutning, och jag vill ju inte ha en arg Malin, så det är bäst att följa med, hehe :)

Bussen går om ca en timme, så jag ska väl helt enkelt ta mj in i duschen och göra mej iordning. Funderade till och med på att leta fram min tomteluva till idag, men jag hittade den inte så jag har gett upp den ideén. Tror den ligger någonstans i källaren, och dit ner har jag inte lust att gå. Så jag får klara mej utan luva.

Är det bara jag som inte fattar grejen med avslutningar? I högstadiet älskade jag våra, eftersom det alltid innebar konsert för oss musik-klasser, vilket var hur kul som helst. Nu pratar rektorn och så sjunger vi nått tråkigt. Inte riktigt så kul...

Fundering

Är det värt att riskera en vänskap, som i och för sig inte är speciellt stor eller vad man ska säga, för att få veta svaret på en fråga som man är livrädd för att ställa?

Hej mitt vinterland!

Nu kan man sannerligen säga att det är vinter här också. Snökaos kan man nog lugnt kalla det. Alla bussar som skulle längre bort än Söderköping har varit inställda i princip hela dagen och i Viken och Gusum har dom fått ca en meter snö. I Sörping var det "bara" lite över en halvmeter så jag hade lite problem med att komma fram till busshållplatsen, haha!
Men inte tänker jag klaga. En vit jul ska det vara! Det tycker till och med jag, som egentligen inte är en snöfantast.

Övningskörningen imorse gick bra. Inte ens en enda liten sladd fick jag. Sen körde jag ju i och för sig inte mer än 80 på motorvägen och sådär, men jag vågade verkligen inte, haha. Kalla mej feg för all del.

Resten av dagen har spenderats i Malins utomordentligt sköna soffa med jordnötter och saft. Underbart en dag som denna. Vi beundrade snöfallet (Läs snöstormen) genom fönstret istället.

Imorn är det avslutning och Malin har precis övertalat mej att komma.

091217

Jag var så trött igår när jag kom hem från middagen, så jag orkade inte ens skriva. Men nu efter ca 10 timmars sömn, så är jag pigg igen.
Ska snart göra mej iordning för att åka till farmor. Eller åka och åka, köra ska jag ju göra till och med, haha. Så håll er inomhus alla ni som är rädda om era liv ;)
Efter besöket hos farmor, ska jag ner till Malin och mysa ner mej i hennes soffa och så ska vi se på film.

En riktigt bra dag helt enkelt. Om jag kommer undan med livet i behåll. Jag har liksom aldrig kört bil i massa snö förut, haha.

091216

Jag fattar inte att jag frivilligt faktiskt går upp när vi endast har en lektion på hela dagen. Som dessutom är natur! Totally crazy, om ni frågar mej. Men så är det i alla fall.
Efter lektionen blir det pulkaåkning med klassen, spännande spännande...

-?

När ska du förstå, att jag nog faktiskt älskar dej, på riktigt...?

Vintertrötthet

Även fast jag gick och la mej tidigt igår, har jag varit hur trött som helst. Men jag följde med Daniella hem och bakade pepparkakor ändå! Det gick bra, förutom en plåt som blev bränd, för att Daniella pratar för mycket så hon glömde kolla ugnen, haha.
Sen skulle hon skjutsa ner mej till bussen, för att kolla om bilens vinterdäck funkade. Så vi snöade ut bilen, jag lovar den var mer vit än röd. Och så åkte vi. Däcken tog inte alls speciellt bra, men det är väl sånt man får ta. Hilda tyckte i alla fall att det var kul att åka bil :)

Somnade på bussen hem, och vaknade i norrköping av att chauffören frågar i mikrofonen om någon skulle av vid söder tull, för han hade åkt fel. Tur att han sa nått, annars hade jag väl vaknat vid resecentrum eller nått.

Nu lagar jag mat i mitt lilla virtuella café och försöker att inte somna...

091215

Godmorgon!

Sitter i skolan för tillfället och har svenska. Vet inte riktigt vad vi gör, så lektionen känns allmänt onödig. Men jag är här i alla fall, så jag är duktig, haha.

För övrigt känns det här som en ganska skön dag. Har bara tre lektioner och sen får jag jobba med rättskunskapen hemifrån eftersom vi inte kommer in på De Geers datorer... Kul kul.


Tjuvstart på kladdkakans dag

Jag gick med i en grupp för ett tag sedan som handlade om att någon tyckte att vi skulle ha en speciell dag för kladdkakan, precis som för typ kanelbullar eller våfflor. Den dagen är egentligen imorgon, men när Malin och jag började prata om kladdkaka, så var det kört. Det fick bli en sväng förbi coffee house, för vi kunde inte hålla oss borta. Och gud vad det smakade gott kan jag lova!

Efter det åkte jag hem, och för tillfället håller jag på och tvättar. Som vanligt i våran familj på måndagar. Det är våran tvättdag. Mami har varit busig och bokat upp oss på varje måndag i flera månader frammåt, fast man inte får göra så, haha.

Dessutom är jag så trött att jag skulle kunna somna nu!

091214

Har textlektion nu igen. Jag tycker verkligen inte alls att det här är kul för fem öre. Snart är det samhäll, och det är ju i alla fall ganska kul. Speciellt nu när vi jobbar med eget arbete.

Hej hopp, det här är tråååååkigt, fyra dagar till lov!!!!!!!!

Få fjärilen att flyga

Du sa en gång, att vår kärlek var som en fjäril med luft under vingarna.
Men att den inte längre kan flyga.
För det som gav den luft är borta.
Säg mej vad det var,
så jag kan få den att flyga igen.

Jag menar det.

Solstorm

Jag satte mej och skulle se the Proposal igen idag (Jag vet, jag såg den igår, men den är ju så bra, haha) men blev avbruten efter halv filmen av att mami ringer och tvingar med mej för att handla. Det slutade lite i kaos, med tanke på att vi har en bil som man bara kan sitta två personer i, plus att man måste ha alla påsar där också. Lite trångt blev det allt, men mysigt haha.

Sen nu ikväll har jag och mami varit i stallet och tittat på luciashow. Kan inte säga mycket mer än att jag höll på att somna där ett tag, jag menar what's up med 13 programpunkter där själva lucian är sist?! Dessutom höll jag på att frysa bort mina stackars fötter. En dag som denna saknar jag vårt badkar mer än någonsin!

Ikväll ska jag mysa ner mej i soffan med en godispåse. Jag syndar lite såhär på söndagen. Kan ju skylla på att jag inte åt något godis igår. Filmen Solstorm går ikväll, och jag rekomenderar er att se den. Jag tycker den är superbra!

091213

Usch. Ingen bra dag idag, det känner jag redan nu. Jag kansk skulle ha legat kvar under täcken istället?

Plugg plugg plugg...

Äkta kärlek

Det du gjorde med mig
Det var stort det du gav mig


Du lärde mig vad äkta kärlek var.
Du lärde mej även...
... att det kan vara romantiskt att sova i tält i en vecka,
och att man kan ha sopsäckar som regnjacka.
... att man får plats två i ett badkar
och att man i princip får syrebrist efter en timme i ett badrum med massa ljus.
... att det är barnsligt kul att kittlas
och att man kan underhålla sig med det i flera timmar.
... att pepparkakshus är svårare att bygga än man tror
och att sockret stelnar och sitter fast i stekpannan efter en kvart.
... att man kan leka med bilbana även om man är 17 år
och att det dessutom är kul.
... att man kan sova i leksakstält om man bara vill
och att man tyvärr får syrebrist av även det.
... att man inte kan gena över en skidbacke utan att halka
och att jag ser väldigt rolig ut när jag blir förbannad på skidorna.

Du var äkta kärlek för mig
och jag älskar dig fortfarande.

Löksoppa

Här sitter jag och kokar löksoppa i min lilla virtuella (heter det så?) café-värld. Känns lagom moget, när det är lördags och jag faktiskt är arton. Men det kan inte hjälpas. Den är inte färdig förrän halv åtta, om nån är intresserad. (Inte för att jag tror det, hehe)

Annars händer det inte mycket på Klingagatan ikväll. Och alla på msn verkar döda. Eller något liknande för ingen svarar. Inte många uppdaterade statusar på Facebook heller. Vad gör alla liksom?

Nämnde jag att jag är uttråkad?

Tråkiga tv-lördagar

Sitter här och leker med mitt café-spel på Facebook igen och känner mej riktigt nördig. Borde väl egentligen plugga, men jag har verkligen ingen lust. Jag får ta det imorgon istället.

Ikväll ska jag mysa ner mej i soffan och kolla på the Proposal som mami har hyrt. Till det blir det popcorn och julmust. Kan nästan inte bli bättre.

Är det någon mer än jag som tycker att det absolut aldrig finns något att se på tv:n på lördagar?

091212

Jag somnade riktigt skönt igår, så jag är nog inte så avundsjuk på dom som var ute igår trots allt. Jag behövde sova helt klart. Nu har jag i alla fall fått i mej frukost oc ska väl ta och dra på mej lite vettiga kläder. Tänkte försöka hitta på något idag, men jag vet inte vad än. Kanske skulle man ta sig i kragen och baka pepparkakor? Vi får la se vad vi hittar på.

Vad ska ni göra idag?

Godnatt

Sitter här och nördar med mitt café-spel, medans många av mina vänner är ute och slår klackarna i taket. Lite tråkigt är det allt att inte vara med. Men om inte ekonomin tillåter, så får man helt enkelt stå över. Jag ska istället slita mej från datorn och krypa ner i sängen. Jag har ju ett lager kataloger sedan vi var på Saco-mässan, så jag tänkte kolla lite i dom. Har hittat ett par utbildningar som jag faktiskt är riktigt intresserad av. Till och med jag kanske lyckas välja något att bli när jag blir stor, haha.

För övrigt så kan det faktiskt vara rätt skönt att bara vara hemma en fredag. I och för sig hade det säkert varit ännu trevligare om man hade haft sällskap, men man ska väl inte begära för mycket.

Nu, sängen.
Godnatt!

Vinnaren av Idol 2009 är...

... Erik!

Jag måste säga att jag verkligen tycker att rätt person vann. Nog för att Calle är bra, men att missa hälften av alla toner i vinnarlåten... Nja, där ser man att Erik är en bättre artist! För en gångs skulle tycker jag att svenska folket har fått rätt person att vinna. Annars brukar jag man ju få skämmas lite för svenskarnas uppenbart tondöva musiköra. Men i år tycks dom ha lyssnat bättre.

Rätt person vann helt enkelt, enligt mej.

Café World

Jag var ju så otroligt dum att börja med något dumt spel på Facebook, och nu är jag fast! Jag kan liksom inte sluta, och jag blir skitsur när det går dåligt. Det känns nästan lite patetiskt faktiskt. Ett jäkla café-spel. Men men. Har man för mycket fritid så har man, haha.

Ikväll blir det i alla fall Idol-finalen om jag lyckas slita mej från datorn. Håller på Erik ikväll. Vem håller ni på?

Till Leo!

Ett inlägg tillägnat Leo.

Våran klass kom på idag när vi pratade om filmer att vi aldrig fick se klart filmen om mjölkpallen, haha! Och du som lovade att vi skulle få göra det. Så nu undrar vi hur vi ska göra med det här lilla problemet ;) Vi tycker att du får komma och hälsa på, så vi kan se klart den tillsammans :)

Kram
SpMp3b


091211

Sitter i skolan för tillfället och leker lite. Vi arbetar lite smått med våran företagspresentation, men det går inte så bra. Pappret med alla frågor har fått ben så vi vet inte svaren på alla frågor. Jag ska genomsöka hela mitt rum sen när jag kommer hem, så håll tummarna för att jag hittar det.

För övrigt så har jag fått ett extremt sug efter att äta på Mc'donalds. Det känns nästan som ett sånt där gravid-craving! (Jag vill bara understryka att det skulle vara tekniskt omöjligt för mej att vara gravid, så ni kan vara lugna, haha).
Så, någon som känner sig manad att äta med mej idag?

Nu kanske jag ska försöka bidra till vårat arbete en stund...

LW<3

Igår. Var. Total. Lycka.

Jag har fortfarande nog inte riktigt fattat att han liksom stog där. Han är underbart, helt klart. Jag går fortfarand runt på rosa moln och ler. Han är mannen i mitt liv!

LW<3

Kan inte säga så mycket annat just nu...

091210

Hej bloggen!

Jag har haft lite mycket på sista tiden, och därför inte uppdaterat så myckt som jag brukar, men det får jag se till att det blir ändring på!

Idag är det dagen med stort D. Dagen för total lycka. Ikväll bär det av mot Linköping och Cloetta Center, där älskade Lars Winnerbäck spelar. Självklart kommer Malin följa med! Och kameran såklart ;)
Jag har väntat länge på det här, och jag kommer njuta varje sekund. Jag peppar redan nu med hans musik på högsta volym. Ingenting kan förstöra mitt humör idag!!



091209

Sitter i skolan nu och har text. Kan säga att det iiiinte var lätt att komma upp till skolan imorse. Efter ca två timmars sömn i en säng som jag delade med tre andra är jag ganska seg. Dock hade vi kul igårkväll så det är faktiskt värt det, hehe.
Som Malin sa, vi lever och har kul nu istället för sen! Och jag älskar verkligen henne för att hon sa så! Det gjorde min dag lite mindre sorglig.

Efter skolan får jag skjuts av Daniella hem, och när jag kommer hem ska jag gå direkt in i duschen. Sen ska jag väl vidare ut till Skärblacka och ungdomsgruppens julfest!

Sen... SOVA!

091208

Har inte hunnit sätta mej vid bloggen idag förrän nu. Försov mej imorse, igen! Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas hela tiden. Jag behöver en mycket mer brutal väckarklocka. Det kanske man skulle önska sig såhär i julklapp? Nej. Jag skulle nog bara kasta den i golvet så den gick sönder ändå, haha :D

Dagen har i alla fall varit rätt bra förutom min lilla försovning. Jag och Malin har äntligen lyckats se lite ljus i tunneln angående vårt projektarbete. Håll tummarna för att det går som vi planerat nu!!
Sen hade jag prov på rättskunskapen. Jag trodde det skulle vara ett übersvårt prov på typ 70 sidor, med tanke på hur mycket anteckningar och sånt vi hade. Men det var bara fyra sidor knappt och int svårt om man hade pluggat, så jag hoppas att det gick bra.

Nu sitter jag här och väntar på att Malin ska sluta, så att vi kan gå och fika. Mums!

Måndagsfilmen

Ska snart slänga mej i soffan och kolla på måndagsfilmen på kanal 9. Jag gillar att man kan börja veckan med en film. Det är liksom lite mysigt. Och älskar man film, som jag, så är det ju perfekt!
Idag är det Runaway Bride, och huvudpersonen spelas av min favoritskådis Julia Roberts. Jag bara älskar alla hennes filmer!

Jag gillar verkligen filmen, så jag tycker ni borde se den om ni har tid och lust!


Tvättstugan

Hela dagen idag har jag underhållit mej med att plugga till rättskunskapsprovet imorn. Dessutom har jag sprungit upp och ner till tvättstugan. En mycket produktiv dag. Dock är det ju väldigt tråkigt att tvätta, så jag underhåll mej med att ta lite bilder för att få tiden att gå, haha. Man bord ha en tvätt-kompis när man ska tvätta. Att göra allting ensam är så tråkigt, plus att allt tar mycket längre tid då.


Maskinen var otroligt dryg och stog på    Jag var inte det minsta road av hans lilla lek...
en minut typ hur länge som helst.


Bestämde mej förut för att jag ska baka pepparkakor imorn, men min glädjedödare till mor sa att vi inte hade några formar. Så det blir väl en sväng på stan och köpa några roliga formar. Kanske får man sällskap av en Malin också, vi får väl se.

091207

Godmorgon är väl fel att säga, men jag gick ju upp nyss. Inatt kunde jag verkligen inte sova. Det gick bara inte. Jag vände på mej typ 1000 gånger, jag läste en stund, jag räknade till och med får, men inte en blund. Jag somnade väl till någon gång vid fyra, för att en timme senare bli väckt av ett sms. Inte roligt. Och tror ni jag kund somna om efter det? Nej. Så när klockan ringde vid tjugo i åtta höll jag på att slänga mobilen i väggen. Sjukanmälde mej och försökte sova. Så nu har jag fått ett par timmars sömn i alla fall.
Jag har sovit dåligt i flera dagar nu. Undrar vad det beror på?!

Dagen ska i alla fall spenderas i soffan med massa skolböcker. Har ju prov imorn, på torsdag och på fredag. Yeay!



Måste dessutom passa på att säga GRATTIS PÅ 19-ÅRSDAGEN OSCAR! :D


Godnatt då

Har precis sett Flickan som lekte med elden. Blev lite besviken. Jag tyckte inte alls att den var lika bra som den första filmen. Hoppas den tredje är bättre.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen blir det sängen.
Godnatt!

Arkivet

Jag hade inget att göra, så jag gick tillbaka i arkivet ända till början och läste lite. Bloggen är ändå snart ett år gammal, och mycket har hunnit hända på den tiden. Jag minns precis vilka dagar, i detalj, det var jag skrev om där i början. Helt ofattbart egentligen.
Samtidigt som det är skönt att kunna gå tillbaka och läsa om allt som har hänt, så är det oerhört smärtsamt också. Mycket som jag hade då, har jag inte längre, och det gör ont att tänka på. Men det är så det är, och jag kan inte göra något åt det. Tyvärr.

Det är inte värt att deppa över det nu.
Jag får göra det bästa av situationen.
Eller?

Jag har tråkigt

Som rubriken just talade om. Jag har tråkigt. I en kvart roade jag mej med att göra en affisch till Daniella, men nu är den klar. Så vad ska jag göra nu? Ingenting antagligen.
Gissar att det snart är mat här hemma, för det börjar lukta köttfärssås. Mums!

Nej usch vilken tråkig dag. Borde plugga på rättskunskapen också. Men det är tråkigt!

Seg dag

Ingen kommer med några bra förslag om vad jag kan göra. Visserligen tyckte Daniella att jag skulle komma ner till henne och baka och tvätta. Men att åka en timme på berg-och-dal-bane-bussen för att tvätta och koka lite knäck vet jag faktiskt inte om jag har lust med. Förlåt D. Jag är lat idag helt enkelt. En annan dag kanske.

Idag blir det nog bara sitta i soffan med en kopp te, musik och en bra bok eller tidning. Sen ikväll ska jag nog kolla på andra filmen av Steig Larsson, Flickan som lekte med elden. Har ju inte sett den än. Mami sa att den inte alls var lika bra som den första. Vi får väl se.

Jag skulle ta lite bilder på min outfit förut, och det slutade som alltid. Hur många bilder som helst och jag ser inte klok ut på en enda, haha. Jag erkänner. Jag är en obotlig spegel-apa!


Svarta Leggins - Gina Tricot
Vit linne - Gina Tricot
Vit tunika - Gina Tricot
Skärp - ?

Vadå? Skulle jag handla mycket på Gina Tricot? Nee, nu förstår jag inte alls vad du menar...

091206

Förlåt att det inte blev någon mer uppdatering igår. Jag hade fullt upp med att städa här hemma. Dessutom lyckades jag plocka upp det sista i mitt rum, så nu är det klart! Känns ganska skönt faktiskt.
På kvällen åkte jag ut till Mathilda och Tobias och socialiserade lite. De blev middag och sen bakade vi chokladbiskvier. Inte det lättaste kan jag väl tycka, men ändå. Hoppas bara dom blev bra trots ett litet fel som smög sig in i smeten, haha.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Någon som har ett förslag. Jag vill göra nånting!

091205

Sitter här och gör mest ingenting. Kvällen igår var kul, om man bortser från vissa händelser. Jag kom väl in genom dörren här hemma runt tjugo i två. Lite tidigt kanske, men Malins buss gick halv, så det var inte mycket att göra.

Nu har jag i alla fall ätit frukost och ska försöka ta tag i städningen här hemma. Mamman är spårlöst försvunnen. Gissar att hon har rymt till Ikea med mormor. Sen vid två blir det Idol-reprisen. Vet ju dock redan vilka som gick vidare, så det är väl rätt onödigt att se. Men ändå.

UTGÅNG!

Är hos Malin och gör mej iordning inför kvällen utgång. Ikväll kör jag på paljettkjol, spetströja och röda läppar!

VI SES I DIMMAN VÄNNER!

IKVÄLL SKA VI HA KUUUUUUUUUUUUUL!!!!

091204

Hej hej bloggen!

Jag kan säga att det var svårt att komma upp ur sängen imorse, men jag lyckades till slut. Sitter för tillfället i skolan och jobbar med projekt och företagande. Det går lite segt eftersom jag glömde papprena hemma, men det löser sig nog.

Lucian blev nyss korad här på skolan. Det var två kandidater så det var inte så spännande. Tyvärr.

Efter skolan blir det stan med bästa Malin, och då ska jag försöka inhandla lite julklappar till mami och Mathilda. Kanske att det blir ett par för tidiga julklappar till mej själv också, vem vet ;)

-

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dej

Jag tänker på dej

Satt nyss i soffan under en filt och tänkte på dej. Jag önskade för en minut att allt kunde vara som det var förut. För jag saknar att alltid kunna prata med dej. Det kändes som om du alltid förstog. Vad jag än behövde prata om. Jag antar att det aldrig kommer kunna bli så igen. Och jag antar att jag får skylla mej själv för att det har blivit så.

Om jag bara kunde, skulle jag ta tillbaka allting. Men det går ju inte. Jag blir bara så ledsen när jag inser vad det är jag faktiskt missar. Du var en viktig person i mitt liv, för det var du som alltid fanns där. Alltid!

Varför gör man egentligen dumma val i livet? Om jag bara gjort ett annat val, kanske du fortfarande hade varit den personen för mej.

Saco-mässan

Yes. Nu är vi hemma igen, och jag lever. Kändes en aning skumt att komma till skolan tjugo över sju när bara städtanterna var där. Men vi stog där tappert i kylan och till slut kom bussen. En fancy långfärdsbuss, jo jag tackar ja! Vi gick på och satte oss och kvart i åtta rullade vi iväg. Jag, Malin och Céline somnade som stenar och vaknade sedan två timmar senare när vi var framme. Mycket trevlig bussresa.

När vi kom in fick vi först ställa oss i en enorm kö för att komma in, och sen var det dags att mingla runt bland alla stånd. Vart vi än hamnade så fick vi med oss kataloger därifrån, så jag kan säga att jag nog hade ett ex antal kilo mer med mej på bussen hem. Två fulla påsar blev det.
På lunchen praktiserade vi lite Taizékänsla och satt på golvet och åt våra hamburgare. Anledningen var väl egentligen att det var fullt vid alla bord. Lamt tycker jag för ett så stort ställe.

Halv tre satt vi i bussen igen, och kvart i rullade vi tillbaka mot Norrköping utan att ha blivit ett dugg klokare. Ca två minuter efter att vi hade åkt iväg sov jag som en klubbad säl, ända fram till Nyköping där alla idioter i bussen började skrika på att dom skulle ut och röka. Efter mycket om och men somnade jag om och vaknade vid hamnbron i Norrköping. En ganska trevligt bussresa det med.

Trots dessa nästan fyra timmar extra sömn så är jag så trött att jag skulle kunna somna nu. Tio i sju liksom. Vad är det med mej?

091203

Här är vi uppe med tuppen. Halv sex ringde klockan. Nej, jag gillar det inte!
Snart är det dags för mej att dra iväg till bussen. Today it's Saco-mässa i Stockholm!

Textlektion igen

Jaa, sitter här med en KitKat och en Mer och försöker pressa fram något intressant att skriva till skolans nättidning. Behöver jag ens säga att det inte går bra? För tillfället försöker jag och Céline komma ihåg vad teatern som vi var på för några dagar sedan handlade om. Detta ska reslutera i en artikel. Yeay...

091202

Hur skönt är det inte med sovmorgon! Det är ju underbart. Trots massa sms och mamis väckarklocka som ringde och störde mej ;)

Håller på att göra mej iordning, men när jag tittade ut fick jag nästan en chock! Det är frost överallt och hela sju minusgrader ute! Inte okej! Jag gillar inte när det är kallt. Det blir vantar, halsduk och varma skor idag kan jag lova!

Nu blev jag sur!

Satt nyss och kollade igenom min mail och såg då att jag hade fått svar från Söderköpings församling. Jag och Malin hade mailat dem angående vårt projektarbete och undrade om de kunde tänka sig att sponsra oss. Men nej då. Här var det blankt nej. De andra vi har sökt från ska ta upp de på möten och grejer innan de bestämmer, men dom sa blankt nej. Jag blir så sur!
Med andra ord faller hela vårt koncept på att dom inte vill vara med och stötta oss. Så nu måste vi komma fram till en ny idé. Hmm...

Men men. Så kan det gå.

Nöjd

Idag är jag allmänt nöjd måste jag säga!

  • Jag lyckades komma upp ur sängen och hann i tid till första lektionen.
  • Jag har garanterat minst VG i både svenska B och C!
  • Har lyckats komma ifatt i rättskunskapen och gjort nästan alla uppgifter.
  • Umgicks med Daniella innan hon skulle vidare mot Stockholm och London.
  • Jag har fått tag i den (tydligen) eftertraktade nyårsklänningen från Gina Tricot.
Så nog har det varit en bra dag alltid!


(Bild från förra veckan)

Projektarbete

Sitter för tillfället och jobbar med mitt och Malins Projektarbete. Det känns som att det faktiskt går rätt bra för tillfället. Dock ville inte rektorn på min gamla skola svara i telefonen, så jag får väl ringa henne igen senare. Ett problem är väl att jag inte vet hur jag ska få tag på rektorn på den andra skolan vi vill ha med. Med tanke på att det är Malin som har numret. Men men. Det löser sig.


091201

hej bloggen!

1:a december idag, och jag har inte ens köpt en chokladkalender. Attans också! Men men, det får åtgärdas idag helt enkelt. Nu har vi i alla fall julmysigt hemma hos oss. Bara granen som saknas. Mami försätter sin anti-jul-kampanj med att vi inte ska ha någon gran i år. Jag svär på att vi ska ha en gran om jag så ska gå ut och hugga en själv! Så det så.

Sitter just nu på svenska c lektionen och har allmänt tråkigt. Ska tydligen skriva nått jävla reportage, men min inspiration ligger på noll! Jag känner att jag är så ambitiös just nu.

RSS 2.0