Förkylning på g

Känns som jag har en förkylning på g. Inte kul. Så nu går jag och lägger mej.


Godnatt

Tar det aldrig slut?

Jag pluggar, läser, skriver och försöker bli klar med allt som måste göras. Men det tar ju ta mej fan aldrig slut?! Ska jag behöva sitta här hela natten, och hela dagen imorn är det tänkt?

(jag vet att det är mitt eget fel, men ändå).

Pluggpluggplugg...

Jaa då har man städat hela lägenheten. Nu är det dags för att plugga sönder hela kvällen. Great! NOT.



31e mars 2010

Städa...


Jag tror ni förstår vad jag håller på med.

Natti natti

Nu har jag borstat tänderna och ska krypa ner i sängen. Datorn lär ju vara på i en liten stund till så jag kan få säga godnatt till en mycket underbar person :)

Godnatt på er!

Ifylld tatuering

Jag var och fyllde i min gamla tatuering (gjord i maj förra året). Den hade blivit lite solblekt, plus att jag blödde lite när jag gjorde den vilket gör att färgen inte fäster lika bra. Så nu var jag och fixade till den lite. Jag är lite stolt över mej själv som klarade hela utan att säga ett ord. (Förra gången påstog mamma att jag hade kunnat starta en enmanskör, haha).

Bestämde också att jag skulle höra av mej till han som gjorde den under veckan och bestämma en tid för nästa. Han kunde antagligen nästa vecka, så nu måste jag snart bestämma mej för vilken stil jag vill ha, Men tror jag har hittat den jag vill ha :)

Dock måste jag nog göra mej beredd på att den här kommer göra ondare. Om man ska tro på vad folk säger, haha.


En bild på tatueringen jag gjorde i maj 2009.


30e mars 2010

Jag tvingade mej verkligen upp ur sängen imorse. Egentligen ville jag bara sova vidare, men lyckades motstå frestelsen. Sen stressade jag runt här hemma och sprang sen till bussen.
Väl framme i skolan besökte jag cafeteria-Hasse och köpte en macka med ost och gurka. Och efter det sprang jag förbi skåpet för att hämta en penna.
När jag sen kommer fram till salen, inser jag att jag är ensam. Men en efter en kommer snart gående i korridoren. Jag och Filippa diskuterar ifall Karin (vår lärare) är hemma och är sjuk idag, eller om hon mot all förmodan är där. Och precis när vi avslutat denna diskussion, kommer Daniella och Malin gående och berättar att vår kära Karin är sjuk.
Vilket resulterar i att vi inte har några lektioner, eftersom vi har henne hela dagen. Underbart.
Med andra ord hade jag ju inte ens behövt gå upp förrän jag vaknat av mej själv. Morr.

Jag hänge på Daniella till stallet ett tag och kollade när hon och elefanten hoppade lite hinder. Såg mycket roligt ut ibland måste jag säga, haha.

Nu sitter jag i alla fall i sängen begravd i skolarbete, och håller dessutom på att somna var och varannan minut. Det här lär ju verkligen sluta bra.

Ungefär såhär känns det.


Saltön

Jag sitter här i sängen med godisskålen i knät och ska se på saltön. Jag har inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort heller. Men sånt är livet.

Sjukt sugen på Cola är jag också... Morr.

29e mars 2010

Sitter för tillfället och pluggar lite svenska. Allt måste ju vara inne innan påsklovet, så jag har lite att göra om man säger så. Men det ska nog gå. Jag har ju lite godis att tugga på så länge, så jag överlever.

Ute småregnar det med jämna mellanrum, så det är inte direkt någon vår-feeling ute idag. Tråkigt nog. annars hade jag tänkt ta en promenad. Men istället får jag underhålla mej med att plugga och tvätta. Yeay...

Känslan av att vara kär

Jag älskar känslan av att vara kär.
Och jag är kär.
I en mycket underbar person.

<3

28e mars 2010

Jaa, helgen blev ju inte riktigt som planerad, men rätt bra ändå. Jag har myst och kollat på tv mest hela tiden, så jag kan inte säga att jag är missnöjd, lat som jag är haha.

Nu har jag skrivit på kontraktet till lägenheten också, så ska posta det imorgon. Jag får lite panik när jag inser att det bara är två månader kvar tills jag bor ensam. Men det ska bli ganska skönt samtidigt. Jag tror det blir bra.


Som ni har märkt har jag inte varit så aktiv på bloggen på senare tiden. Har tappar inspirationen lite. Har ni några förslag på vad jag ska skriva om? Vad vill ni läsa?

:)

Buddhismplugg

Idag kom bästa Malin hit efter skolan och vi pratade och gjorde våfflor. Det är ju trots allt våffeldagen idag!

Nu ska jag nog ta tag i plugget till buddhismprovet som är imorgon. Jag vet att jag verkligen inte pluggar i onödan sådär, men att börja klockan tio kvällen innan kanske inte är så smart. Men men. Det löser sig nog. Det gjorde ju hinduismen haha.

25e mars 2010

Jag är med lägenhet!

I förmiddags ringde hyresvärden som visade oss lägenheterna igår och sa att lägenheten var min ifall jag fortfarande ville ha den. Så om två månader flyttar jag hemifrån :)


Jaa...

Jaa. Dagen har väl flutit på rätt bra.
Var som sagt och kollade på lägenhet med mami förut.
Jag får reda på imorgon om jag får den eller inte.
Hoppas.

Godnatt.

24e mars 2010

Idag är det dags att försöka komma tillbaka till vardagen.

Vänner

Ibland blir det så himla tydligt att vännerna betyder så oerhört.
Och jag vill bara säga att jag älskar mina vänner som alltid finns där, när jag behöver dom som mest.

Ni är underbara, och ni vet vilka ni är!

23e mars 2010

Jag kan inte vara hemma längre nu. Så imorgon ska jag ta mig till skolan. Tillbaka till verkligeheten.
Och på eftermiddagen ska mamma och jag åka och kolla på ett par lägenheter.
Plus att jag eventuellt har köpt en soffa och ett soffbord.
Det börjar kännas ganska verkligt att jag faktiskt ska flytta hemifrån.


Förlåt igen för dålig uppdatering.

22e mars 2010

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag är inte riktigt på humör för det just nu.
Ibland händer det saker som vi inte kan styra över. Och då rasar alltihop.

Jag kommer bli som vanligt igen. Snart.

-

Han är borta.

Hos Daniella

Jag hamnade till slut hemma hos Daniella.

Hennes tangentbord suger, måste jag bara säga.



Godnatt

Nittonde mars 2010

Imorse vaknade jag av att en annan väckarklocka än min egen ringde vid halv sex. Inte kul. Men jag kunde somna om rätt snabbt sen. 
Min egen klocka ringde en timme senare.

Nu sitter jag på sista lektionen och funderar på om jag ska följa med Daniella hem och sova där. Det skulle vara rätt trevligt, men det jobbiga är ju bussresan hem imorgon. 

Men först ska i sätta upp lite mera affischer på skolan om balen.  

Artonde mars 2010

Idag kom jag hem från skolan vid halv två ungefär. Jag hängde med Malin en sväng på stan först. Nu sitter jag här, men håller egentligen på och städar. Jag fick ett litet ryck idag igen. Så nu har jag kastat lite grejer och ordnat lite. Känns mycket skönare när det faktiskt är lite snyggt i rummet.

Kan ni också få ryck när det slutar med att städa hela lägenheten, eller är det bara jag som är knäpp?




I ett nötskal

Min lillasyster sitter i sitt rum och tittar på Andra avenyn.

Mamma sitter i vardagsrummet och tittar på Fuskbyggarna.

Och jag i mitt eget rum och tittar på Grey's anatomy.


Det är våran familj i ett nötskal...

En bra dag

Idag hade vi ju vår uppföljning av föreläsningen som hölls igår, och det gick verkligen jättebra. Klassen som vi pratade med är ju helt underbar, så det hade nog inte kunnat gå bättre. Så det var verkligen lyckat :)

Dagen fortsatte väldigt bra. Jag hämtade ut min studentmössa (!) och åt kakor i elevrådsrummet, haha. Och med tanke på det, så måste jag säga att jag tycker att dagen har varit rätt bra.
Ikväll är det ju Grey's anatomy också!
Underbart.



Dagens



Jeans - Gina tricot
Mörkblått linne - Gina tricot
Vit stickad polo - Clockhouse (Tyskland)

Sjuttonde mars 2010

Jag har sovit nio timmar inatt, men är fortfarande hur trött som helst. Hur går det ihop egentligen? Dessutom blev jag ännu mer trött när jag insåg att det hade kommit mer snö. Vad har vi gjort för att förtjäna en sån här vinter? Ge mej sommar NU!
Och ledigt när vi ändå håller på...

Äntligen

Hittade två huvudvärkstabletter i mammas väska. Nu hoppas jag att dom funkar...

Föreläsningen avklarad!

Nu på eftermiddagen höll vi föreläsningen som är vårt projektarbete. Eller, vi höll den inte, men det är ju vi som anordnat den. Det är i alla fall skönt att ha den gjord. Imorgon ska vi följa upp med lite övningar, och sen är det bara rapporten som ska skrivas.

För tillfållet sitter jag här med huvudvärk. Inte kul alls kan jag lova.

Sextonde mars 2010

Godmorgon!

Jag glömde att jag hade ställt klockan tjugo minuter för tidigt för att jag skulle kunna snooza ett tag. Så jag gick upp, och insåg inte förrän i duschen att jag hade kunnat sova tjugo minuter till. Tyvärr. Men sånt är livet.

Idag är det en stor dag för mej och bästa Malin, eftersom vi faktiskt ska genomföra vårt projektarbete idag! Jag håller tummarna för att det ska bli så bra som vi har hoppats på.

Nu ska jag snart traska iväg mot skolan.




Natti

Snart är min älskade studiedag slut, och imorn kommer jag antagligen vara helt slut. Dels för att jag inte har varit i skolan sedan i torsdags, och dels för att det är mycket att göra imorgon.

  • Ta mej till skolan i tid ;) (det kan vara nog så svårt)
  • Checka av med läraren på Hageby att det är rätt tid vi har.
  • Se till att killen från Bris vet vart han ska.
  • Balmöte och visa upp förslaget på biljetterna.
  • Prata med massa folk från högskolorna.
  • Genomföra projektarbetet.
Men det ska nog lösa sig. Det gör det alltid.


Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen, för jag börjar bli lite trött.

12 liter mjölk?!

Jag var nere i affären nyss för att köpa lite ris. För det första hade dom inte det riset jag ville ha, och för det andra blev jag sjukt irriterad över alla människor som stog i vägen överallt. Ni vet när gångarna i affären är sådär lagom trånga så man precis får plats två personer. Och sen står en människa mitt i gången och funderar i typ hundra år på vilken yoghurt dom ska ha. Och så står man där och försöker komma förbi, och som låtsas som om dom inte ser än och fortsätter fundera. Till slut brukar jag bli tillräckligt sur för att muttra ett "ursäkta!" och sen klämma mej förbi.

När jag kom fram till kassan med min lilla påse med ris så var det ju såklart en mil lång kö. Men sånt händer ju. Jag tycker det är rätt kul att stå och kolla vad dom framför en lägger upp där på rullbandet. Det sägs ju att man kan räkna ut vad det är för slags person på vilka varor de har i korgen. Det var bara det att mannen framför mej i kön ställde upp 12 liter mjölk på bandet. Och då undrar jag, vad ska man med 12 liter mjölk till? Inte hinner man dricka upp det innan det blir dåligt. Eller, det är klart. Har man 10 barn, eller har en stor pasion för O'boy kanske det är möjligt. Vad vet jag...

Studiedag!

Nog för att det är studiedag idag. Men studerat har jag väl inte gjort precis. Istället har jag ägnat dagen åt att städa och plocka iordning överallt. Ja, jag vet, jag är knäpp. Men jag får såna där ryck ibland. Men nu är det faktiskt fint här hemma i alla fall.
Alldeles strax ska jag ta på mej skorna och traska ner till affären och handla lite till middagen sen. Mamma är ju i Tjockholm, så jag får nog stå för maten själv. För lillsyrran lär ju inte göra't. Eller vad tror ni?

Något annat jag har sysselsatt mej med idag är att proppa i mej C-vitamin i alla dess former. Juice, apelsiner och C-vitamin i brustablett. Jag är så jäkla trött på att vara småförkyld konstant. Vilket jag har varit sedan i juni. Så nu får det vara nog! Hoppas det funkar bara. Annars får jag väl börja med samma vitamin-shot som Malin, men med tanke på alla hemska miner hon gör när hon tar den, så vill jag nog helst slippa.

Jaja. Affären var det ja...

Femtonde mars 2010

Det var hur skönt som helst att inte behöva vakna till ett alarm i morse. Fast jag trodde väl inte riktigt att jag skulle vakna vid tjugo i tio och faktiskt vara ganska pigg.

Nu sitter jag i sängen och ska väl snart göra lite nytta. Jag måste städa lite, och sen ska jag väl plugga lite. Undrar om jag någonsin kommer bli klar med allt? Jag får helt enkelt se till att bli det.

Hmm, jag borde rensa garderoben också såg jag nu. Det ser ut som om tredje världskriget har brutit ut där inne. Helt galet vad kläder kan röra ihop sig. (Eller så är det jag som gör det åt dom, men det är ju en helt annan sak...)

Söndag

Sitter här i soffan och kollar på sista minutrarna av Wallander - den svaga punkten. Samtidigt har jag hamnat i en lite obehaglig konversation på Facebook. Men men. Jag överlever väl den med får vi väl hoppas. Jobbigt bara att folk ska försöka få en att få dåligt samvete...

En positiv sak är i alla fall att jag inte behöver gå upp förrän jag vaknar av mej själv imorgon :)

Fjortonde mars 2010

Jag har spenderat helgen hos min Mr Valentine, så jag har inte riktigt haft lust att lägga tid på att blogga. Ibland kan det vara skönt att lägga bloggen åt sidan ett par dagar, för då brukar man få lite mer inspiration efter det! Nu har jag dessutom kommit fram till ungefär hur jag vill att bloggen ska se ut, så nu ska jag prata lite med min bästa Malin, och se om hon har lust att fixa det. Så snart hoppas jag att bloggen ser lite annorlunda ut.

Just nu sitter jag i soffan och gör ingenting. Jag ska byta om till lite myskläder och sen blir det Wallander lite senare ikväll. Tack och lov är vi lediga imorgon så jag har sovmorgon. Skönt kan jag lova!


Vad har ni gjort i helgen?



Tolfte mars 2010

Godmorgon!
(kanske är lite sent, men ändå)

Det blev ingen skola idag. Jag behövde verkligen sova. Kanske ingen bra lösning på problemet, jag vet. Men det blir så ibland.

Jag ska ägna dagen åt i princip ingenting tror jag. Kanske plugga lite en stund, men annars bara ta det lugnt. Ikväll ska ju syster ha en kompis här, så jag lär ju få låsa in mej i mitt rum. Sådär lagom roligt. Men men.

Det blir i alla fall en extra lång helg, i och med att jag är ledig på måndag med :)

Elfte mars 2010

Imorse blev det en tidig morgon, för jag och Céline skulle åka till Örebro Universitet. Egentligen vet vi väl inte varför, men det blev så iaf.
Kan inte säga att det gav så mycket, men vi slapp ju skolan i alla fall, haha ;)

Nu är vi hemma i kära Norrköping, och jag passade på att åka hem till någon jag tycker om, och mysa lite. För tillfället ligger jag bara i soffan, så kah passade på att uppdatera lite.


Men nu ska jag nog fortsätta att göra ingenting... :)

Förändringar

När man snart slutar gymnasiet, står man inför många olika förändringar. Antingen ska man börja jobba, eller så ska man börja läsa på universitetet. Man kanske ska flytta hemifrån, och kanske till och med till en ny stad. Man lämnar kompisar och familjen för att starta något nytt. Något eget.

I och för sig ska inte jag så långt, eftersom jag ska plugga första året i Linköping (trettio minuter härifrån) och resterande år här i Norrköping tyvärr. Jag hade faktiskt velat flytta härifrån. Men nu blir det som det blir. Jag ska i alla fall flytta hemifrån. Jag känner att dels så behöver jag det, plus att mami vill ha rummet som jag bor i. Så lösningen är nog rätt bra ändå.

Jag ska faktiskt åka och kolla på två lägenheter tillsammans med mamma redan på fredag, så får vi väl se om det är något som passar.


Jag tror att förändringar kan vara bra.

Tionde mars 2010

Förlåt (Céline) att jag inte skrev något igår. Men jag hade helt enkelt inte tid. Jag var helt slut efter att ha sovit mej igenom den mentala träningen. Så jag tog spårvagnen hem, och slängde i mej lite mat och sen drog jag iväg igen. Sen ägnade jag kvällen åt att mysa under en filt, plugga till naturkunskapsprovet och såg på en film. Så det blev liksom inte av att jag skrev.

Sen liftade jag med Céline till skolan och insåg att jag deffinitivt inte kunde något av det jag läst i boken kvällen innan. Jag kan säga att mina papper var rätt tomma när jag lämnade in dom.

För tillfället sitter jag och funderar på hur jag ska få min lilla pyttiga text på ca 200 ord, ska kunna bli en text på minst 1200 ord innan halv tre. Omöjligt. Den får helt enkelt skickas in senare. Vilket betyder någon gång inatt... haha


Åttonde mars 2010

Jag somnade snabbt igår kan jag säga. Och var faktiskt rätt utvilad när jag vaknade.

Vi började kursen mental träning idag, och jag kan lova att jag ska byta. Det verkade väldigt flummigt för min del. Så jag tror inte det är en kurs för mej. Men sånt är livet.


Nu längtar jag tills vi slutar.

Nightynight

Har precis sett slutminutrarna av Wallander Mastermind. Den bästa av Wallander-filmerna enligt mej! Nu är det dags för sängen. Jag är otroligt trött efter att knappt ha sovit inatt, vilket kanske inte är så konstigt. Men så är det när folk hamnar på sjukhus.

Men som sagt så är det dags för sängen nu.
Hoppas ni har haft en bra helg med mindre söndagsångest. Den tar ju seriöst död på mej.

Söndagsångest

Det är söndag och här sitter jag och har inte gjort ett skit av läxorna som jag skulle ha gjort. Istället har jag varit ute med tjejerna, varit på Ikea, sett på film, sovit dåligt och pratat stygn och hjärnskakningar. Vet inte riktigt vad det här blev för helg.

Så nu sitter jag här med söndagsångest. Som vanligt på söndagarna. Fast jag brukar ligga i en annan soffa och mysa samtidigt, och då brukar det inte kännas lika illa. Men så blev det ju tyvärr inte idag.

Någon som kan berätta vad jag verkligen borde stressgöra tills imorn så att jag inte blir avrättad i skolan?!



Sjunde mars 2010

Har inte sovit särskillt bra inatt, utan har vaknat flera gånger för att kolla mobilen. Jag fick ett sms som gjorde mej orolig igårkväll, men fick sedan inga fler, fast jag svarade. Jag har därför legat och väntat på svar, och med andra ord inte sovit så underbart bra.
Men tio i åtta imorse, fick jag ett sms. Det lugnade mej inte speciellt, men det var ändå ett svar. Att sjukhus och röntgen var två ord i det, var väl kanske inte det bästa. Men som sagt. Ändå ett svar.

Jag fattar inte hur vuxna människor tänker ibland. Dom är ju för fan värre än oss ungdomar. Slå någon typ medvetslös, och sedan lämna personen och springa därifrån är ju jävligt moget. Eller vad säger ni? Det gör i alla fall mej fruktansvärt förbannad. Dom borde väl ha lite mer innanför pannbenet, eller har jag fel? Rätta mej i så fall.

Vad är det för samhälle vi bor i egentligen...

Myskväll

Här sitter jag och har myskväll med mej själv.



Det dricks cider. Alkoholfri då alltså.


Popcornen är poppade. Ofcourse!


Titt. Jag har slagit på stort ikväll. En hel påse Gott och Blandat. Joho då. Det är sant.


Helt galet fab, eller hur?!

Konsum

Ända sedan jag kom hem från Linköping har jag suttit i soffan och gjort ingenting. Insåg just att jag måste gå ner till affären om jag vill ha något att äta. Och det kan ju vara bra liksom. Vet dock inte vad jag vill äta, men jag hittar säkert nått.
Kanske får lite choklad eller liknande följa med hem också. Det skulle inte förvåna mej. Godisråtta som jag är haha ;)



Sjätte mars 2010

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Tack tjejer för en grymt kul kväll! Om ni har lust kan ni väl skicka bilderna som vi tog? Haha ;D

Igår var första gången jag inte hade ont i fötterna efter att ha dansat hela natten. Från och med nu ska jag alltid gå ut i converse. Det måste vara guds gåva till människan. Dock såg jag ut som någon tagen direkt ur flashdance i mina zebra-leggins, tunika och indianband runt huvudet. Men det var kul det också!

Tänkte bjuda på ett litet bildregn från kvällen.


Jag och Daniella innan utgången. Hemma i min soffa.

 

Där fanns även Bästa Malin.

 

Och Irina och Mirela :)

 

Daniella och Malin posade á la Kenza.

 

Här är min flashdance-outfit. Så hett.

 

Sen bar det av ut på stan, och därifrån har jag inga bilder.

 

Jag kom nyss hem från Linköping och Ikea. Jag har köpt en spegel, och lite grejer tills jag ska flytta hemifrån. Nu ska jag slappa i soffan en stund, och sen får jag se vad jag hittar på.


Utgång tonight

Yes!

Ikväll gör jag och girlsen Norrköping osäkert. Så watch out ;D


Men innan dess måste jag hinna duscha, få på mej lite kläder, plocka undan lite i mitt rum och andra småsaker. Sen kommer girlsen och vi ska förfesta lite här hos mej. Sen blir det utgång för hela slanten, och vi ska slå klackarna (för min del conversen) i taket och dansa hela natten!



Femte mars 2010

Imorse när vi kom till skolan och satt och i-sista-minuten-pluggade till religionsprovet, så kommer vår lärarstudent förbi och meddelar att Karin är hemma för vård av barn. Igen. Det är typ femtioelfte gången detta händer på en fredag. (Till det hela hör att vi har henne alla lektioner förutom en på fredagar). Så vi blev ju lagom glada över att ha släpat oss till skolan nästan i onödan.

Men då kunde vi ju gå ner till stan och äta istället för att äta äcklig skinklåda i skolan. Och det är ju alltid trevligt. Dessutom kunde jag ju passa på att byta mina byxor, så det blev ju en rätt lyckad dag i alla fall :)



Godnatt!

Nu har jag pluggat till provet imorgon, ätit popcorn, sett på Sveriges värsta bilförare och en film. Så nu är det dags för ett glas juice och sen sängen!

Godnatt på er!




Plugg till morgondagens prov!

 

Jag har hinduism-prov imorgon, och kom på att jag kanske skulle göra frågorna i häftet och plugga lite till provet. Såhär kvällen innan liksom...


Fjärde mars 2010

Nu är jag hemma från skolan. Det känns som vanligt som om jag inte har gjort något vettigt på lektionerna alls. Men sånt är livet ibland.

Jag höll dessutom på att hamna i en väldigt irriterande diskussion med min kära (läs: hatade) samhällslärare. Jag frågade henne vad jag hade missat sedan jag var där sist, men hon orkade inte berätta det. Så jag pratade med sandra istället. Sen efter lektionen frågade hon mej vad jag egentligen hade för inställning till kursen och varför jag läste den. Jag ville ju liksom inte ljuga, så jag sa som det är. Att jag läser kursen enbart för att få ihop tillräckligt med poäng, i och med att jag hoppade av språket förra året. Dock tror jag inte riktigt att det var vad hon ville höra, haha. Men jag sa inget mer, utan gick därifrån. Nu tänker jag chocka henne med att lämna in den här rapporten innan sista inlämningsdatum.

Nu ska jag plugga lite till hinduism-provet imorgon och försöka bli av med min äckliga huvudvärk.

Kväll

Sitter här i sängen och pluggar. (Är det bara jag, eller pluggar jag väldigt mycket nuförtiden?) Dock tittar jag ju på tvn samtidigt så det gör ju tyvärr att jag inte är riktigt lika effektiv som om jag hade ägnat mej helhjärtat åt det. Men så är det. Jag hade ju liksom inte väntat mej mycket annat, haha.

Nu börjar Greys Anatomy på femman, så jag ska se det, och skriva lite mer på psykologin.

Tredje mars 2010

För tillfället sitter jag på veckans textlektion och har faktiskt kommit igång med reportaget som ska vara klart nästa veckan! Men det ska nog ordna sig det med.

Vi tog dock en liten paus förut i allt skrivande och kollade upp lite utbildningar. Daniella har för övrigt löst alla mina problem för tillfället. Så nu ska jag tydligen läsa matte c på distans under sommalovet, och sedan eventuellt läsa till flygledare. Intressant måste jag säga, haha.

Nu ska jag hem och plugga.
kors i taket...

Tisdagsmys

Sitter för tillfället och pratar med min bästa Malin i telefonen. Pluggar lite smått på rättskunskapsuppgiften som jag fick ifrån tanten idag. Samtidigt som jag kollar på gårdagens Outsiders på kanal5 play. Snacka om att jag är en äkta tjej ut i fingertopparna. Jag kan göra många saker samtidigt! Det ni.

För övrigt tänker jag ta paus i pluggandet och ha lite tisdagsmys. Kan vara skönt ibland faktiskt. Jag tycker inte att det ska behöva vara helg för att man ska få mysa.



Andra mars 2010

Idag försov jag mej inte. Jag är sjukt nöjd med mej själv.

Startade dagen med balmöte, som tog mer än en timme. Är det verkligen bara jag som skiter fullständigt i vilka servetter eller blommor vi har på borden? Dekorationer som dekorationer va fan.
Men å andra sidan tror jag ju inte ens att jag ska gå på balen. Dyker det upp en sjukt fin klänning till jäkligt bra pris, så kanske. Men bara kanske.
Dom som uppfann balen måste ha trott att man är gjord av pengar.

För tillfället sitter jag här och leker med en dator på projektarbetet. Jag kan inte göra mycket annat tyvärr. Det känns som om vi står stilla just nu. Men så är det väl ibland.

Hur trött som helst

Nu är jag äntligen klar med tvätten. Det har tagit i princip hela dagen, och mellan besöken i tvättstugan så har jag pluggat psykologi och letat utbildningar. Så jag tycker att jag faktiskt har varit ganska duktig idag. Jag ska fortsätta plugga någon timme till, och sen orkar jag nog inte mer. Är hur trött som helst redan nu, men jag måste fortsätta en stund till i alla fall.

Hungrig är jag med. Men eftersom jag inte orkade gå ut i snövädret förut, så finns det ingenting att äta hemma. Så jag får väl helt enkelt svälta eller nått. Riktigt bra planerat känns det. Inte.

Boring monday

Efter skolan sprang jag ner på stan en sväng med Daniella. Inhandlade två par jeans (!) på Gina tricot för 199 kr/styck. Tänkte visa bilder senare ikväll. Skotsköna är dom!

Efter det skyndade jag hem, och stannade till i affären på vägen och köpte tvättmedel. Vuxenpoäng fan. Höll på att få spelet på en tant i affären som gick där i sisådär 0,1 km/h och kollade på allting. Till saken hör också att hon var rätt bred om baken, så jag kunde ju liksom inte gå förbi henne heller. (Gångarna inne på Konsum är ju inte precis i size med motorvägen tyvärr).

När jag väl hade kommit fram till kassan höll jag på att tappa alla påsar när jag skulle betala, men jag överlevde det hela och gick hemåt. Sen var det dags för det underbara måndags-nöjet. Tvätta. Ännu mer vuxenpoäng.

Nu funderar jag på vad jag ska äta idag. Vi har absolut nada hemma, så i så fall måste jag gå ner till affären igen, och det orkar jag fasen inte i det här vädret. Imorn blir det att akuthandla i så fall, för vi har knappt så det finns frukost. Men så är det ibland.


Jaa, men vad gör ni denna underbara jävla måndag då?

Första mars 2010

Starten på veckan blev ju inte sådär perfekt. Jag försov mej sådär lite över en timme, så jag missade rättskunskapen, men det ordnar sig imorn.

Just nu sitter jag på lektion, och orkar inte göra något vettigt. Jag får helt enkelt plugga skiten ur mej idag efter skolan istället.

RSS 2.0