Hos D

Sitter hemma hos min älskling, och gör typ ingenting. Har suttit och tittat på hans föräldrar när dom har rensat ur köket. Mycket roligt kan hända då, kan jag lova. Hehe :)

Idag vaknade vi hos Daniella, och tog sen bussen hem och la oss sov en timme eller två till. Är trött sedan igår. Men men. Idag har va sett på film och nu roas vi av AFV.

Nu ska jag vara social.

Frukost!

Jag som alltid tyckt att jag inte har varit en frukostmänniska, har kanske ändrat mej liiite på den punkten. Men det beror helt enkelt på vad det är för frukost. Te eller O'boy och mackor, funkar utmärkt. Men när det kommer till fil eller yoghurt och sånt där, då blir det för mycket. Så just nu sitter jag här och dricker lite te, och äter några knäcke. Jag tycker ni borde vara stolta över mej. För några månader sedan åt jag ju inte frukost alls.

Idag börjar jag tjugo över åtta och slutar runt halv ett om jag inte minns fel?! Känns ganska skönt. Då ska jag hem och packa, eftersom jag ska spendera helgen hos min D.Det ska bli hur mysigt som helst. Vi ska se film och kanske gå ut och fota lite.

Jag lovar att jag ska bättra mej när det gäller bilder. Ska försöka få upp några snart!

Hoppas ni har en bra morgon!

Väntar...

Sitter här och väntar på att D ska ringa. Troode inte det skulle ta såhär lång tid, men han kanske har somnat, vem vet. Får väl skicka iväg ett sms senare om han inte ringer.

Nu ska jag äta kvällsmat, som jag pratade om i förra inlägget.

Godnatt.

Te och knäckemacka

Det är precis va jag ska äta till kvällsmat idag. Har äntligen köpt mina älskade frukostknäcke, så jag ska unna mej några senare. Men innan dess ska jag nog spela lite sims igen. Har äntligen fattat hur man bygger lägenheter, och då blir det ju ännu roligare.

Det blev inget långt inlägg ikväll heller. Jag får helt enkelt skjuta upp det tills jag har tid.

Ansökan är skickad!

Nu har jag äntligen fått iväg min ansökan till Kolmården, och jag måste säga att det känns skönt. Nu är det bara att hoppas på det bästa. Får väl se om dom tar in mej igen.

Förut var jag nere på stan och tog en fika med Mathilda och Sandra och jag måste säga att det var jättetrevligt. Efter det gick jag ner till mobilakuten och lämnade in min kära mobil. Så nu är jag fast vid min gamla igen. Hoppas bara att den blir klar på en vecka nu som dom sa. Men Daniella fick ju vänta i en månad, så man kanske inte ska hoppas för mycket.

Nu tror jag att jag ska roa mej lite med att spela Sims igen. Har kommit in i en perid där jag tycker det är roligt igen.

Hörs sen!

Förmiddagsfika på stan.

Det blev inget långt inlägg med bilder igårkväll, eftersom min kära mamma hade ockuperat datorn. Och när hon väl gick och la sig, så var jag oxå hur trött som helst. Så jag ska försöka mej på det idag istället.

Idag är jag hemma från skolan, eftersom jag endast hade 40 minuter svenska, och jag kan jobba hemma med det vi håller på med. Så istället för skolan, ska jag ner till stan om en halvtimme och möta Mathilda och Sandra, och så ska vi gå och ta en förmiddagsfika.
Efter det ska jag faktiskt, hur mycket jag än hatar det, gå och lämna in min kära mobil! Den funkar ju inte som den ska och nu imorse fick jag nog helt enkelt. Så det blir mobilakuten för den, och min gamla telefon för mej ett tag framöver.

En annan sak som jag har insett, är att jag bara har 2 dagar på mej att välja kurser till IV-valet och mediainriktningen. Iof vet jag vad jag ska välja, men om det är som det brukar, så brukar inte sidorna funka som de ska. Men vi får se hur det går. Tänkte att jag skulle sätta mej när jag kommer hem från stan.

Nu måste jag kila.

Skolan är slut...

och ändå sitter jag kvar här och underhåller Daniella medan hon väntar på att hennes sista lektion ska börja. När den gör det, ska jag gå hem och bara ta det lugnt. Kanske läsa eller så. Skärgårdsdokton-boxen som jag lånade av Malin för en vecka sedan, är redan slut. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska underhålla mej med.

Ikväll ska jag eventuellt ut till Skärblacka och ha trevligt med mina vänner, men vi får se. Mathilda var ju dock sjuk, så henne kunde man ju inte tigga skjuts ut av. Men om min mamma är riktigt söt, kanske hon vill skjutsa mej.

Nu ska jag gå.

Frukost

Jepp! Sitter här och äter frukost. O'boy och tre knäckemackor, mums!om 20 minuter ska jag iväg till skolan, och et är väl sådär... Men man måste ju, eller hur?! Idag är det bara svenska, engelska och matte på schmat. Inget roligt alls.

I eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra. Åker kanske ut till blacka, men det är inte alls säkert, så vi får se.

Det känns som om jag bara skriver jättekorta inlägg hela tiden, så jag tänkte försöka mej på ett lite längre och kanske en bild ikväll, men vi får se.

Ha en bra dag!

Det blev sovmorgon...

Igårkväll när jag gick och la mej hade jag bestämt mej för att faktiskt gå upp tidigt och vara med på föreläsningen nu på morgonen. Men sedan fick jag ett sms av Daniella imorse runt halv sju, där hon undrade om vi verkligen skulle gå. Och när man ligger där i sängen, och är hur trött som helst. Då vill man inte gå! Så svaret blev nej, och jag låg kvar och hade en lång skön sovmorgon. Sen kommer dock problemet med att bortförklara det hela för mina lärare, men det löser sig.

Nu sitter jag alltså här, klar för att gå till skolan, men jag behöver inte gå förrän om 40 minuter. Då ska jag träffa Daniella först, och vi ska äta lunch, och sedan blir det media, och ha redovisningar av vår reklamidé. Äntligen! Känns som om vi har jobbat med den hur länge som helst.

Efter skolan ska jag möta D och vi ska gå och köpa skor till honom. Sen ska vi gå hem hit, och bara mysa.

Vad ska ni göra idag?

Söka jobb!

Japp! Det är precis vad jag ska ta itu med efter att jag har skrivit färdigt det här inlägget. Ska försöka få iväg min ansökan till Kolmården, plus att jag måste skriva ett personligt brev som jag ska lämna till ett hotell. Känner att jag måste få det gjort nu, så att jag faktiskt får ett jobb nu i sommar, eller på kvällar och helger. Jag behöver verkligen det. Allra helst om jag ska flytta hemifrån.

Ikväll blir det te, och kanske lite Sims.

Vad ska ni göra?

I skolan

Det blev lite stressig imorse, så jag hann inte sätta mej vid datorn och blogga. Men nu är jag i alla fall i skolan och har historia. Inte så kul precis, men det är sånt som måste göras. Vi ska rätta lite i arbetet och sätta upp det på bakgrunder.

Efter skolan ska jag gå hem med Malin, och sedan kommer kanske Filippa hem till mej ikväll. Om hon gör det ska vi bara mysa lite, och kanske se en film eller nått. Får se lite.

Imorn är det meningen att vi ska sitta i aulan och lyssna på nått föredrag, men det har jag ingen lust med, så det blir nog att ta en lång sovmorgon och ta det lugnt.

Nu ska jag jobba.


Ett besök på IKEA

Idag blev jag väckt av att mamma kom in i rummet och frågade om vi skulle åka iväg till IKEA. Och eftersom jag älskar att köpa inredningsgrejer, eller bara titta på allt fint, så sa jag ja! Det var bara att hoppa in i duschen, och sedan åkte vi iväg. Dock spenderade jag inte så mycket pengar idag, eftersom jag vill spara lite tills jag flyttar hemifrån. (Gissar att det inte är såå långt kvar!). Men det blev i alla fall
- Lampa för 49 kr
- 2 Hyllplan att sätta fast i väggen 99 kr/st
- 3 Tavelramar 39 kr/st

När vi kom hem spenderade jag en timme till att sätta i kort som jag framkallade för ett tag sedan, i tavelramarna, och nu saknas det bara ett vattenpass och en borrmaskin för att få upp tavlorna och hyllorna någolunda rakt.

Ikväll ska jag skriva på en historiauppsats som jag förtängt att jag har och kanske söka jobb. Ska försöka komma i säng lite tidigare idag än igår. Det är ju trots allt skola imorn.

Hur har eran helg varit?

Vilken dag!

Imorse vaknade jag hemma hos Mathilda eftersom vi skulle jobba med konfirmanderna idag. Vi var på plats kvart i tio och halv elva åkte vi mot Linköping. Det var en upplevelse kan jag säga, med tanke på att det var första gången Mathilda körde SvenskaKyrkan-bilen, och hon inte riktigt visste hur den fungerade. Men kul var det i alla fall.

När vi kom fram tog vi en tur runt om och i domkyrkan, och det var båd kul och intressant. Sen när Liza hade pratat ett tag insåg vi att klockan var ganska mycket, så vi styrde stegen mot restaurangen "Den Gyllene Måsen". (Även kallad Mc'Donalds, haha!). Där satt vi tills Mathilda kom fram till att hon var tvungen att åka, så vi drog med oss tre konfirmander och småsprang tillbaka till bilen. På vägen hem skulle vi hämta upp Linda med, och det blev en intressant tur genom Linköping innan vi äntligen hittade rätt. Sedan åkte vi, mycket försenade, hem igen.

Jag kan säga att det är skönt att vara hemma efter en rätt händelserik dag, och nu ska jag bara ta det lugnt. Ska söka lite jobb om jag orkar, hehe. Annars lär det bli att läsa lite bloggar och bara chilla.

Puss

Sjuk.

Idag har jag varit hemma från skolan, för att försöka bli lite bättre till helgen eftersom vi har konfirmander då. Jag har nog lyckats lite iaf, för jag känner mej lite piggare nu. Så vid klockan fyra ska jag ner på stan och träffa Malin, och vi ska äta och sedan gå på bio. Vi ska se bröllopsduellen, och jag hoppas den är bra! Efter det ska jag försöka ta mej hem till Hanna, om jag kommer ihåg vilket hus det är hon bor i. Där blir det lite film, och sedan åker jag med Mathilda hem till henne och sover där, eftersom vi ska samlas så tidigt imorn.

Innan jag gör mej iordning hade jag tänkt spela sims ett litet tag.
Puss

Övertid

Nu sitter vi i skolan och jobbar med vårt projekt på övertid. Det är inte kul alls kan jag lova! Jag är trött och vill helst av allt bara krypa ner i sängen men kladdkaka och grädde framför Skärgårdsdoktorn. Men det är rent önsketänkande. Det kanske blir verkligehet om några timmar. Men det är då det.

Jag mår verkligen inte bättre efter en hel dag i skolan, så imorn blir jag nog hemma om jag ska hinna bli bättre till i helgen.

Nu ska jag fortsätta jobba.

På väg att bli sjuk.

Jaa, det är precis så det är. Inom en snar framtid kommer jag antagligen ligga i sängen med feber och behöva nässpray i en månad! Haha. Men men, det är så det är vid den här tiden på året. Och jag brukar ju nästan aldrig vara sjuk, så det är väl dags nu.

Idag har jag bara två lektioner och slutar tjugo i elva. Dock orkade jag verkligen inte släpa mej upp imorse så för mej blir det bara en lektion. Sedan ska vi försöka jobba klart med vårt mediaprojekt som måste bli klart innan tisdag. Och sedan klockan tre har jag prov på medeltiden, och om vi säger såhär, jag har ju inte pluggat ihjäl mej precis, så vi får se hur det går.

Nu sitter jag här och äter nyttig frukost, för en gångs skull, och hoppas att den ska motverka miin sjukdom på nått magiskt sätt.

Ha en bra dag!

Huvudvärk

Idag vaknade jag med huvudvärk, så jag ställde om klockan så jag skulle få sova lite längre, vilket resulterade i att jag missade svenskan. Men jag missade inget viktigt, så det gör inte så mycket. Nu när jag vaknade var huvudvärken nästan borta, så nu har jag gjort i ordning mej och ska snart gå till skolan.

Dagen idag är väl ganska slapp egentligen. Jag har bara två lektioner nu, eftersom jag missade svenskan, och sedan slutar jag vid halv ett. Sedan har jag ett liiitet hål mellan halv ett och halv sex ungefär. Då måste jag sätta mej på bussen till Skärblacka, för att hinna till KU som startar ikväll. Men under min lilla lucka ska jag väl plugga tror jag.

Nu ska jag dricka lite äppeljuice, och sedan borsta tänderna.

Boxen är slut!

Jaa, nu har jag sett alla avsnitt av One Tree Hill som finns i första boxen. Och jag känner ett smått behov att köpa nästa, haha. Men det får vänta ett tag. Jag har andra saker som behöver prioriteras. Men men.

Dagen har varit sådär. Först tandläkaren, och henne tänker jag inte nämna mer. Jag får ont bara jag tänker på henne. Sedan träffade jag Carl, och det livade upp det hela lite. Sen blev det skola, och jag var hur stressad som helst på mediaproduktionen, och jag hoppas att folk inte tyckte jag var för elak. Jag blir lite sur när jag är stressad...
Efter skolan gick jag och Malin ner till stan och fixade lite saker. I alla hast hittade jag en tunika på Gina Tricot för 49 kr, och jag kunde bara inte stå emot, så nu hänger den i min garderob. Den börjar bli lite full snart, men jag kan inte hjälpa det. Jag är svag för kläder och skor, bevisligen. Men men, det är ju inget sjukligt iaf ;)

Nu ska jag försöka få i mej en kopp te eller liknande, och sedan ska jag somna framför Skärgårdsdoktorn. (Box lånad av Malin för att fördriva tid).

Media.

Nu sitter vi här i fotoredigeringssalen, och väntar på att få använda studion. Dock verkar det ta ett tag, eftersom okunniga människor håller på och försöker leka smarta, och tror dom vet vad dom gör. Ursäkta om jag låter elak, men jag blir bara så irriterad. Vi ska ta EN bild, för att vi ska kunna fortsätta med vårat arbete, och dom låter oss inte göra det, bara för att dom FAKTISKT var först...

Nu när jag ändå är igång och klagar, kan jag ju spy lite hat över min tandläkare medans jag är uppe i varv. Jag hatar henne! Hon skulle ta bilder på mina tänder och satte den där grejen i munnen på mej för långt bak så jag höll på att kräkas, sen skulle hon ta bort lite tandsten och tog den läskiga "kroken" och började dra mellan tänderna. Det blödde hur mycket som helst och hon bad inte ens om ursäkt eller berättade vad det var hon gjorde. Så henne tänker jag inte gå till fler gånger! Usch!

Nu ska jag kasta ut dom som är inne i studion, så att vi kan fortsätta jobba.

Ha en bra dag!

Ingen sovmorgon.

Idag ringde väckarklockan nästan två timmiar tidigare än den brukar. Och jag kan lova er att det inte var lätt att komma upp. Men nu har jag duschat, och sitter här med lite frukost. Tjugo i åtta kommer bussen, så jag ska väl försöka vara klar då.
Ska bli intressant och se om jag hittar till den nya tandläkaren. Jag har ju aldrig varit där, så et blir ett litet äventyr. Efter besöket där, ska jag gå för att möta Carl, och så ska vi äta frukost (igen) tillsammans. Sen efter det, ska jag väl se till att ta mej till skolan. Där blir det att jobba hårt, eftersom våra reklamprojekt ska bli klara idag, och som vanligt är vi lit illa ute. Men det ska nog gå.

Vid klockan tre ska jag och Malin ner till stan, för hon skulle köpa träningskläder. Kanske blir en fika också, det vet man aldrig.

Ha en bra dag!

Måndagskväll.

Efter skolan kom Filippa hem till mej för att vi skulle plugga. Men det blev inte så mycket plugga. Det blev mest prat om killar, lägenheter och massa annat strunt. Riktigt trevligt faktiskt. Det var ett tag sedan vi bara satt och pratade. Sen åt vi mat, och efter det blev det en omgång Wii. Jag vann, haha! För en gångs skull... ;)

När hon hade åkt hem slappade jag en stund i soffan, och nu hamnade jag här. Lär väl sitta här ett tag och läsa bloggar, och titta på lägenheter som jag drömmer om att ha råd med. Men men, jag får nog fortsätta drömma ett tag till.

Imorgon bitti, ska jag till tandläkaren, och jag kan säga att jag inte direkt är jätteglad över detta. Jag gillar inte tandläkare, för dom gör oftast så att jag blöder i munnen och får ont. Usch på dom! Men dom gör väl bara sitt jobb antar jag. Hoppas bara den här är snällare än den förra, annars byter jag igen.
Efter tandläkaren imorn ska jag träffa Carl på stan och äta frukost. Det ska bli riktigt trevligt.

Nu ska jag vara lite social och sedan blir det nog ett avsnitt av One Tree Hill och en kopp te.


Tidigare måndagar.

Idag var det första lektionen i projektarbetet, och jag kan säga att den inte var välkommen. Att dom tar en av våra värdefulla sovmornar, är inte speciellt populärt. Att läraren har jordens jobbigaste dialekt, gör inte det hela bättre. Inte för att jag brukar ogilla dialekter, men hon var verkligen jobbig att lyssna på.

Idag efter skolan ska jag bara ta det lugnt. Skulle vara mysigt att ta en fika, men jag har ingen att fika med. Skulle i och för sig behöva gå ner till stan och köpa ett skärp, men det kanske jag hinner att göra senare i veckan. Malin kanske kan följa med när hon och jag ska gå på bio på torsdag eller fredag. Vi ska ha lite biomys och se Bröllopsduellen. Ska bli riktigt trevligt!

Nu har jag historia, och ska se till att få något gjort, innan någon blir arg på mej, för att jag sitter här och bloggar.

Glass.

Idag har jag och D varit duktiga. Istället för att bara vara inne, så åkte vi ner en sväng till stan. D laddade på sin mobil, och jag shoppade lite. Det blev en duschcreme med peeling, en sjal från H&M, en tunika från Gina Tricot och ett armband och sex par örhängen från Ur&Penn. Ska förska få till en bild på dom och lägga upp här senare i veckan.

Nu på kvällen har vi spelat lite Wii, och ätit glass. Senare är det Trollkarlens hemligheter, och det ska vi se medan vi äter chips och dipp, och läsk. Tjockis-kväll, ohjaah!

Imorn blir de att gå upp tidigt, eftersom vi ska ha våran första lektion i projektarbetet. Ska bli intressant. Dessutom har vi en hel timme att bara sitta i skolan innan mediakunskapen börjar. Undrar va vi ska göra då?

Nu ska jag vara social med D.

Helg.

Inatt sov D här, och det var hur mysigt som helst! Han ska sova här inatt med :)
Nu har jag varit duktig och plockat ordning i mitt rum, och dammsugat (stava?) Nu ska vi underhålla oss lite med att spela Wii. D kommer antagligen vinna hela tiden, men det får jag väl leva med. Men först ska jag gå och ta på mej lite kläder.

Kanske skriver mer ikväll.

Historia

Nu sitter jag i skolan och har historia. Vi ska skriva om folkmord på Romerna och det är väl inte sådär jättekul. Har fått reda på att jag ligger på ett G i kursen, och det tror jag att jag kan nöja mej med, så jag orkar inte anstränga mej. Vet att det går emot mitt nyårslöfte. Men jag orkar inte!

Snart är det engelska, och jag vill inte gå dit. Läraren är störd, och ger oss dumma uppgifter hela tiden. Vem orkar det? Efter det är det mat iallfall. Fast det är äcklig mat. (hmm, det är verkligen ingen bra dag idag...) Och som en fin avslutning på dagen så måste jag åka till haga och ha tråkigt teckenspråk. Utan Hanna dessutom, för hon är i Göteborg. Grr på henne.

Sen kommer iallafall D hem till mej, och det är väl det enda som är bra idag. Ska bli mysigt att träffa honom igen. Har ju inte sett honom sedan i måndags. Vi ska se på film och imorn ska vi baka pizza hemma. Mums!

Nu kanske jag ska se till att få nånting gjort?!

Hur ser er dag ut?

Tillbaka.

Anledningen till att jag inte bloggad mer igår, var att jag var på möte från klockan fem till nio! Och eftersom det var ute i Skärblacka, så tog det ett tag att komma hem. Tio övr tio ramlade jag in genom dörren här hemma, och då var jag så trött att jag hade kunnat somna i hallen. Men det gjorde jag inte, utan jag ringde D och pratade en liten stund, och sedan la jag mej i säng, och somnade fortare än jag kunde säga Kudde.

Men nu är jag tillbaka vid medvetande, om än lite trött. Försöker pigga upp mej med en kopp te, men när ens mattelektion börjar om ca 40 minuter, så är det nästan omöjligt att bli pigg. Men jag får trösta mej med att D kommer till mej sen, och stannar hela helgen. Ska bli riktigt mysigt. Vi har fått lite oilka erbjudanden om fest och sådär, men vi vt inte hur vi gör än.

Nu ska jag dricka upp mitt te, och sedan gå och borsta tänderna.
Hörs mer sen.


Svenska.

Nu sitter jag i skolan och skriver på en uppsats om underhållningsvåld. mycket intressant, NOT! Men men, om tio minuter är det mat, vilket passar hur bra som helt, eftersom jag är sjukt hungrig.

Tänkte bara slänga in ett inlägg såhär mitt på dagen, men nu är det nog bäst att jag återgår till uppsatsen, så min lärare inte hatar mej mer än hon redan gör... Det är hårt att gå i skolan.

En morgon på Haga.

Godmorgon!
Idag startade dagen klockan 06.00 och jag kan säga tt det var tufft att komma ur sängen så dags. Men jag lyckades i alla fall, och nu sitter jag här med en kopp te och det är ca 20 minuter tills bussen går. Min första lektion är på Haga idag, eftersom jag läser teckenspråk på Individuella valet. Sedan ska jag till min vanliga skola och ha lektioner där.

Dagens schema efter skolan, ser ut ungefär såhär:
- Klockan ett ska jag ner till stan med Daniella.
- Halv fem ska jag vara vid Komvux och där hämtar Mathilda upp mej.
- Klockan fem börjar vår planering inför kommande helg.
- Någonstans runt nio kan jag beräkna att jag är hemma igen.

Så ser min dag ut.

Uppdatering.

Jag ska faktiskt lämna datorn tidigt idag. Dels för att jag gentligen sitter här för mycket, och dels för att det är bra program på tv. Klockan 21.00 idag på SVT1 är det en dokumentär om Lars Winnerbäck, och den kan man ju bara inte missa! Men jag försöker skriva lite imorgon bitti, och då får ni veta planerna om morgondagen.

Godnatt.

Trött!

Eftersom vi började tidigare idag än de första dagarna var det svårt att ta sig upp på morgonen. Men det var inte bara det. Även om det var en kort dag i skolan så är ju hur trött som helst nu på kvällen. Tittade på några avsnitt av One Tree Hill förut, och jag höll på att somna flera gånger. Undrar hur det blir om några veckor när allt liksom kommer igång ordentligt, och man har massa porv och inlämningar. Vill inte ens tänka på det.

Den här kvällen kommer inte se mycket mer annorlunda ut, än de flesta andra. Jag lär väl sitta här och läsa lite bloggar ett tag, och sedan gissar jag på att jag hamnar framför ett avsnitt av One Tree Hill, igen. Haha! Jag är verkligen besatt. Snart är första boxen slut också, så då blir det till att inhandla nästa. Det är en dyr hobby jag har...
På tal om dyrt. Är någon som vet vart man kan hitta de alldeles underbara Ben&Jerry glassarna här i stan förutom på City Gross?! Brukar ju liksom inte ha vägarna förbi där så ofta.

Det här med rubriker alltså...

Jaa, som ni ser så kunde jag inte komma på någon rubrik på dagens inlägg, men jag hoppas ni överlever i alla fall. Nu är jag äntligen hemma från skolan igen. Dagen har segat sig framåt, och varit allmänt långtråkig. Så nu ska det bli skönt att få slappna av en stund. Sedan ska jag eventuellt göra en historiauppgift, om jag inte redan har lämnat in den?! Har så mycket att tänka på så jag håller inte reda på om jag har gjort saker eller inte. Sjukt irriterande ska ni veta.

Tänkte dessutom få upp lite bilder här sedan, om det vill samarbeta med mej vill säga. Så vi får väl se hur det går. Hade tänkt försöka mej på det här med bloggdesignen snart också, men jag kan säga att det inte riktigt är min starka sida. Så om någon vet nån som är bra på att göra bloggdesings får ni gärna slänga in en kommentar!

Hoppas ni har en bra dag i det fina vädret. Jag ska nog fixa lite här hemma, och sedan lägga mej och titta på One Tree Hill (jag vet, man ska inte vara inne när det är fint väder, men jag är besatt!). Hörs mer ikväll!

Onsdag.

Alarmet på mobilen ringd 06.30 idag, men jag kom inte upp ur sängen förrän tjugo minuter senare. Det blev att ta en snabbdusch och sedan göra sig iordning. Jag har bestämt mej för att göra allt som krävs på mornarna för att komma i tid den här terminen. Vi får se hur länge det håller...

Idag har vi världens tråkigaste schema. Vi har svenska, engelska och matte, och sedan går vi hem halv ett. Det där med att sluta tidigt är väl inte så dumt, men att ha alla tre grundämnen på samma dag? Vem kom på det egentligen?! Dessutom är det två av dem som jag absolut inte gillar, och då blir det ännu jobbigare. Jaja, nog klagat för idag. Nu ska jag dricka upp mitt te, läsa lite bloggar och sen gå till skolan. Vi hörs i eftermiddag!


Ica.

Imorse lyckades jag ännu en gång komma i tid till mediekunskapen, och det är väl andra gången sen vi började med den, haha. Brukar alltid komma 2-3 minuter sent, men den här terminen börjar bra. Idag satt vi och såg på film hela lektionen, som vi sen ska analysera. Förstog dock inte spciellt mycket, för filmen var rätt konstig. Long kiss godnight hette den. Någon som har sett den?

På eftermiddagen hade vi mediaproduktion som vanligt. Vi satt och redigerade film och gjorde planscher och flamsade runt allmänt. Vi tog en rast på nästan en timme, när vi bara fikade och pratade strunt, men det var rätt trevligt. Vi har ju inte så himla mycket kvar nu, så vi borde hinna klart nästa vecka. Ska försöka ta bilder på det färdiga resultatet sedan och lägga upp lite bilder här, så ni får se.

Förut idag var jag på väg ner till Ica här i centrum, och skickade då iväg ett sms till min kusin. För en gångs skull svarade han ganska snabbt (haha, förlåt). och sedan underhöll han mej under hela min lilla vistelse i affären. Det blir så mycket roligare att handla om man har någon att prata med eller så.
När jag kom hem sedan satte jag mej för att plugga på svenskan som Karin sagt skulle vara klart imorn. När jag sedan skickar iväg ett sms till Céline om frågorna, visar det sig att man tydligen inte alla behövde vara klar. Jaja, vad ska man göra? Jag kan ju iaf trösta mej med att det är klart nu.

Kvällen kommer nog som vanligt bestå av en kopp te och ett eller två avsnitt av One Tree Hill. Idag kanske det även blir lite glass med chokladsås, vi får se.
Hoppas ni har en trevlig kväll.

Godmorgon Tisdag.

Idag ringde klockan vid åtta, och jag lyckades komma ur sängen sådär tio över. Det är väldigt bra gjort för att vara mej. Tog en dusch och sen började jag rota runt i garderoben efter ett linne jag ville ha. Men det är helt, borta! Jag kan inte hitta det nånstans. Garderoben är "nystädad" så där kan det inte ha kommit bort. Det var inte i tvättkorgen och inte i torkskåpet. Hmm... jag tror jag får fråga ut min kära mamma sen när hon kommer hem ikväll. Jag hittade i alla fall ett annat linne, så jag ska inte gå naken om det var det ni trodde, hehe.

Första lektionen idag är mediekunskap men Leo. Vi håller på med film just nu, och det är ganska skönt måste jag säga. Vi kommer se massa filmer de närmsta veckorna, så det kommer vara ett trevligt litet avbrott mellan alla vanliga lektioner. I och för sig ska vi analysera filmerna, men det gör man ju i princip varje gång man ser en film, om man tänker efter. Enda skillnaden är väl att man inte skriver ner det.

Nu ska jag göra mej iordning och gå till skolan.


Godnatt

Kunde inte hålla mej borta från att skriva ännu ett inlägg. Har ännu inte lyckats slita mej från datorn, men ska väl göra det nu, om jag ska hinna läsa ut boken tills imorn. Det blir nog inget One Tree Hill ikväll, även om jag skulle vilja. Men vi får se.

Skulle bara titta in och säga Godnatt.

Kväll.

Nu har jag skrivit klart min artikel, så jag kan lämna in den imorgon. Jag hittade ingen information om det jag egentligen skulle skriva om, så jag gjorde det bästa av situationen. Hoppas Karin blir nöjd. Är inte klar med "Ondskan" än, men tror nog jag hinner läsa ut den ikväll. Hoppas det i alla fall. Häftet till den får jag göra imorn kväll istället. Men det har jag tid med.

Idag var det min tur att stå för matlagningen, så det blev pannkakor till mej och syster. Blev lite lätt middag eftersom det bara var vi två som skulle äta. Kändes så onödigt och göra nånting stort då.

Snart ska jag ta en kopp te, och mysa framför ännu ett avsnitt av One Tree Hill. Jag är helt såld på den serien. Det kommer sluta med att jag har alla boxar, haha. Hoppas ni har en trevlig kväll.

Godnatt

Plugg

Fösta skoldagen för året är slut, och jag är hemma igen. Ingen mjukstart direkt, utan läxor redan nu. Har lite kvar från förra terminen också, vilket inte gör det mindre jobbigt i och för sig. Och jag som hade tänkt att verkligen satsa på skolan i år. Det blir tufft kan jag säga.
Satt och disskuterade mitt liv med Daniella förut, och vi kom fram till att hon och jag nog bytte livsstil vid tolvslaget på nyår. Hon som alltid hade något att göra och hade en fullbokad kalender varje dag förut, har nu istället börjat ta det lite lugnt. Och jag, som inte gjorde speciellt mycket förra året, har nu istället hur mycket som helst! Men det SKA gå.

Nu ska jag ägna eftermiddagen till att skriva ihop en artikel till svenskan, och sedan ska jag ta itu med boken "Onskan" som ska vara klar på onsdag, vilket jag helt hade förträngt. Där har ni min eftermiddag.
Vad ska ni göra?

Skriver mer ikväll.

Back to school.

Nu har min första dag i skolan för året börjat, och allt flyter på som vanligt. Lyckades till och med komma i tid idag, och hade även tid över för att gå och köpa kaffe. Det är min nya drog efter lovet, och jag kan inte vara utan. Det började nog när jag var i fjällen, där jag satt och drack kaffe och läste böcker, medan de andra åkte skidor. Och nu när jag är hemma har det bara fortsatt...

Nu ska jag ha Historia, och vi ska tydligen börja jobba med folkmord och förintelse. Antar att det är typ samma sak som jag gjorde i nian, så jag tror inte det blir så jobbigt. Kanske till och med kan använda lite av arbetet jag gjorde då. Hoppas det.
Har i alla fall bestämt mej för att verkligen lägga ner tid på skolan nu. Med tanke på att jag inte gjorde det förra terminen. Måste göra det om jag ska ha en chans att förverkliga mina drömmar. Jaja, nog om det. Nu börjar lektionen.

Bio

Idag har jag och älskling varit duktiga. Vi har möblerat om i mitt rum, och det blev jättefint. Tycker jag i alla fall. Sen lagade mamma mat till oss, eftersom man blir hungrig av att möblera om... Haha.

Snart ska vi ner till stan, och se på bio. Nya Wallander-filmen. Hoppas den är bra, för annars blir jag ledsen.


Uppdaterar imorn innan skolan.


Mammor och datorer

Idag har det varit en Mamma-dotter dag och jag och Mammi har gått på stan och varit hos mormor. Lyckades hitta lite fina underkläder på H&M. Inte så farligt dyrt heller, så jag är nöjd. Efter det åkte vi hem till mormor och fikade i hennes nya lägenhet. Den var faktiskt riktigt fin.
När vi var klara där, åkte vi till MediaMarkt, och jag måste säga att jag älskar den affären. Jag skulle kunna gå där i timmar, och bara önska mej allt jag vill ha därifrån. Dock skulle den önskelistan bli ganska dyr. Men jag unnade mej i alla fall den första One Tree Hill-boxen för 400 kr. Så det ska jag fördriva de närmsta tråkiga kvällarna med hade jag tänkt.

När jag kom hem fick jag något konstigt ryck och slet ut alla mina kläder ur garderoben, och sorterade dem, och la in/hängde in dem igen. Sen har jag fått för mej att jag ska möblera om i mitt rum, så det ska jag och D underhålla oss med imorgon. Sen på kvällen ska vi gå på bio och se den nya Wallander-filmen! Ska bli hur mysigt som helst.

Nu till anledningen av dagens rubrik. Mamma fick för sig att hon skulle uppdatera vår msn, till beta versionen. Så det gjorde hon. Det enda problemet var att den inte fungerade på vår dator. Så då skulle jag (av alla människor på denna jord) försöka fixa till detta problem. Så nu, ett par timmar senare, har vi i alla fall msn, dock på engelska. Så det blir morgondagens lilla problem att ta itu med.

Nu ska jag gå och slänga alla kläder som jag rensat ur, och sedan ska jag poppa popcorn och lägga mej i sängen och se på One Tree Hill.


Lägenhet?

Har nu fördrivit tiden med att titta på Let's Dance, precis som många andra i detta avlånga land. Orkade dock inte lägga ner hela min själ i det, så jag kan inte säga att jag har någon favorit. Dock har jag redan lyckats hitta någon jag stör mej på. Blondinbella! Dels dansade hon som en kråka, eller något annat stört man kan likna det med. Dels så slänger hon ur sig en komentar som jag helt och hållet fick rycket på, rent ut sagt. "Det kommer inte alls att bli lättare för mej bara för att jag är ung, jag menar... man dansar ju inte pardans när man är 18" Det kan man väl visst göra?! Jag gör. Blev så irriterad.

Efter Let's Dance hamnade jag här framför datorn och hamnade utan att tänka mej för inne på hemnet och började leta billiga lägenheter här i stan. Och där var den! Min lägenehet. Eller, jaa asså... den är ju inte min än, men man kan ju hoppas. En etta med rätt stort kök, ett stort vardagsrum/sovrum och fint badrum. Det var kärlek vid första ögonkastet! Nu ska jag bara övertala mamma. Det får vi väl se hur det går... Hon är ju inte precis glad över att jag vill flytta.

Nu ska jag fortsätta prata med D i telefonen.
Godnatt.

Hemma från Sälen.

Hej hej alla!

Nu är jag äntligen hemma från sälen igen, och jag måste säga att det faktiskt är ganska skönt. Det var massa snö och jättefint där uppe, men ingenting går upp emot att få slänga sig i sin egen säng efter att i nästan en vecka sovit i en säng som man får ont i ryggen av.
Om ni undrar vad vi gjorde, tänk om igen... Vad gör man i Sälen? Jo, man åker skidor. Så jaa, det är vad vi gjorde. Det var faktiskt roligare än jag hade väntat mej, och jag kanske till och med följer med nästa år med.

Idag har jag bara varit hemma och latat mej. Eftersom jag trodde att vi skulle komma hem idag egetligen, så hade jag ju reda tagit ledigt för idag, så jag tänkte att jag lika gärna kunde vara hemma. Så jag har packat upp min väska och städat lite på mitt rum. Och ikväll ska jag nog sätta mej framför tv;n med en skäl popcorn och se nån film eller nått. Är det något bra på tv;n idag?!

Uppdaterar nog lite mer sen.

Hej nya bloggen och hej 2009!

Äntligen har jag lyckats fixa en blogg här på blogg.se och det känns bra. Blogpot (som jag hade förut) och jag kom inte riktigt överrens. Därför tänkte jag börja om här. Och det passar ju rätt bra att börja om nu, eftersom det har blivit ett nytt år och allt...

Kommer snart lägga upp en liten utvärdering av 2008, men det blir nog inte idag eller den kommande veckan. Imorn åpker jag nämligen upp till fjällen med mina vänner och pojkvännen. Ska bli hur mysigt som helst! Så vi ses den 8 januari igen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0