Sista september

Idag är det sista september. Jag hade lektion mellan halv nio och halv tolv och sen blev det lunch med lite folk från klassen. Sen på eftermiddagen satt jag och Henrik kvar och jobbade på engelskan. Ett arbete som jag trodde skulle ta högst en och en halv timme, var inte klart förrän halv fem. Fyra långa  timmar senare. Men det blev bra, Henrik var kul att jobba med, och jag är nöjd. Och det är väl egentligen det som räknas. Men någon fika med Daniella blev det inte.

När jag kom hem insåg jag dessutom att jag fått en betalningspåminnelse för något som jag har skickat tillbaka till företaget. Det tog liksom musten ur mej. Så jag har spenderat kvällen i soffan med M, och sett på idol. Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på en minut, så det blir sängen för min del.



Och sen upp klockan sex (06.00!!!) och ha tvättstugan! Galet...

Hmm...

dagen blev inte riktigt som jag hade planerat, men rätt bra ändå. Just nu sitter jag i soffan med lite popcorn och ser på the Wedding date. Rätt bra film faktiskt. Bröllop och allt det där. Visst kan man väl få för sig att man vill gifta sig ibland, men inte än på långa vägar. Men jag gillar såna filmer :)


Det får bli en dagens imorgon istället, för jag orkar inte nu haha

28e september 2010

God morgon på er!

Vaknade för en liten stund sedan, och har ätit lite frukost. Tänkte faktiskt unna mig ett bad såhär på morgonen, så det är väl vad jag ska göra nu.
Sen är det dags att åka bort till skolan för en eftermiddagslektion.


Slänger upp en dagens snart!

Länge sedan...

Har haft ett litet blogguppehåll under helgen, av den anledning att jag inte orkade helt enkelt. Men imorgon är jag tillbaka här igen. Med full kraft, haha.

Nu ska jag sova!

23e september 2010

Vaknade nyss, och nu sitter jag i soffan och äter frukost. Ibland är det bra med en ledig dag. Och imorgon går jag bara förmiddag, så det ska bli skönt.

Ska plugga lite sen, och sen hoppas jag att få träffa M lite senare också. Det är konstigt att man kan sakna någon så mycket ibland, men det gör jag :)



Men men, fortsätta med frukosten kanske.

Choklad och säsongsstart av House




Och ikväll ska jag ställa fyra olika alarm. Jag ska inte försova mig igen.

Detta j*vla regn!

Nu är jag trött på det här förbannade regnet. Varenda dag i ett par veckor nu har det regnat. Sur är det. Just av den anledningen tog jag spårvägen ändå upp till affären innan jag åkte hem. var tvungen och handla och jag hade ingen lust att gå i regnet utan paraply.

Nu ligger jag i soffan och kollar lite på tv, men ska snart gå ut i köket och fixa lite mat. Köttbullar, potatismos och gräddsås står på menyn. Får väl se om jag lyckas med eget potatismos för första gången, haha!

Försovit mig!

Jag vaknade för en liten stund sedan av att jag fick ett sms. Det var Elli som skrev "Försovit dig?!". Gud vad jag hatar den känslan. Jag tittar snabbt på klockan och inser att första lektionen började för en minut sen. Jag har inget som helst minne av att jag vaknat av alarmet, eller att jag stängt av det. Jag var nog helt enkelt väldigt trött.

Nu ska jag i alla fall göra iordning mig och gå på dagens andra lektion.

Snart sova

Har skrivit klart engelska uppgiften som ska in imorgon. Sen har jag läst det nya kapitlet till företagsekonomin med. Men nu får det vara nog.


Nu, sängen.
Godnatt.

Ett bad, läxor, soffan.

Jag sitter här i soffan och fryser. Jag mår lite sådär, så jag tänkte ta ett bad och dricka lite c-vitaminbrus och sen göra klart min engelska uppgift och företagsekonomin. Sen blir det soffan hela kvällen.

That's it. Jag orkar inget annat. Energin tog liksom slut.

20e september 2010

Det blev en seg dag i skolan. Valvakan höll ju på rätt länge, och sen kunde jag inte somna när jag väl hade gått och lagt mej, så det var svårt att komma upp kan jag säga.
En lunch med Daniella blev det också, och det är ju alltid trevligt. Lyxade till det lite med mat från Chili wook, så jag är ändå rätt nöjd med min dag.


Nu ska jag plugga och sen belöna mej med massa tv-tittande!

Valvakan

Jag vet inte ens vad jag ska säga. Det finns inga ord.


Hade jag velat leva i ett land där inte alla har råd med sjukvård, där alla företag är privatägda och där individen och inte välfärden står först. Då hade jag kunnat flytta till USA.
Nu verkar det som Sverige blir ett nytt USA. Tyvärr.

19e september 2010 - Valdag

M sov här inatt, och det var lika mysigt som vanligt. jag funderar ibland på att liksom inte låta honom gå hem alls, utan hålla fast honom här, haha. Fast det kanske inte riktigt funkar.

Nu har jag i alla fall varit och röstat. Man kommer ju inte undan valet någonstans idag. Till och med på Facebook är det heta debatter om vem man ska rösta på. Fan, låt folk välja själva. Jag hatar när folök ska försöka få mej att ändra vad jag tycker. Det kommer inte hända, så varför tjata?!


Den här söndagen blir lugn i alla fall. Håller på och tvättar och sen ska jag väl plugga lite. Annars händer inget speciellt.



Har ni röstat ni som får?
Jag tänker inte uppmana er att rösta på något speciellt parti. Men rösta tycker jag allt ni ska göra. Det är ju det enda sättet att göra sin röst hörd på. Så kom igen. Gå och rösta! :)


18e september 2010

Ungefär såhär *måttar några decimeter mellan händerna* trött är jag. Har precis ätit frukost, och nu ska jag dra ett varv i lägenheten med snabeldraken och plocka iordning lite.


Varför måste men städa?!



Vart tog dagen vägen?

Den här dagen försvann fortare än fortast. Först drog jag som sagt till tandläkaren, och jag har fortfarande ont, såhär elva timmar senare. Sen gick jag för att möta Malin, fick en komplimang av en full gubbe som skulle åka samma färja som malins mamma, åt tillsammans med Malin och sen drog jag hem. Mamman kom förbi och vi snackade bort ett par timmar och nu sitter jag här.
Och dagen är slut. Ibland flyger tiden iväg helt enkelt.


Imorgon ska jag vara duktig och gå upp tidigt (!) för att städa(!!!!!!!!). Det ni.
Egentligen är det väl så att det till och med har blivit så illa att till och med jag stör mej på allt som ligger huller om buller. Så nu MÅSTE jag städa. Jag hatar måsten.


Ovärt blogginlägg. Men jag ar trååååkigt.

Gissa...


... vad jag ska göra...


17e september 2010

Imorse gick jag upp tidigt och åkte iväg för ett besök hos tandläkaren. Jag kan säga så mycket som att jag nog hellre hade blivit skjuten någonstans alltså. Jag vet i fasen hur dom lyckas, men nu sitter jag här och har ont som tusan i hela munnen. Och det enda hon gjorde var at ta bort lite tandsten. Men men. Man får försöka vara glad ändå.


Efter tandläkarbesöket träffade jag Malin och vi käkade lunch på stan och sen gick vi runt och kollade i alla affärer. Jag kom faktiskt hem med två par örhängen till och med. Visar dom sen.

Nu ska jag installera Sims på min dator. Fick sånt sug efter att spela lite så tvingade mamman att ta med dom när hon kom hit förut!



Popcorn

Popcornen är poppade. Filmen sitter i dvd'n.

Ha en bra kväll!



Tv-kväll i soffan

Kom hem från mormor nyss och tänker byta om till myskläder och sätta mej under en filt i soffan och glo på tv. Egentligen borde jag städa, men det är ju så himla tråkigt, så det skjuter jag upp till imorgon. (Som om jag kommer göra det imorgon.... men det låter ju bättre i alla fall).


Som sagt. dags för mysbrallor, popcorn och en filt. Sen blir det film om jag hittar någon bra. Någon som har något bra tips?



Slänger upp en dagens också...




Allt är ifrån Gina, även idag haha

Drar till mormor

Nu ska jag packa ner datorn och dra hem till mormor en stund. Ska hjälpa henne att lägga ut hennes Crosstrainer på Blocket. Om det är någon som är sugen på att köpa en, hör av er!




16e september 2010

Det blev en riktigt trevlig kväll igår med ungdomsgruppen, trots att Carl tvingade mej att leka djungeltelegrafen, haha. Men jag överlevde, och sen lekte jag och Bea kälke i korridoren. Det var egentligen menat att jag skulle lära mej en yoga-grej, men den blev lite misslyckad om man säger så. Men kul var det :)


Nu ska jag snart dra iväg till mormor och hjälpa henne med en sak. Hon är inte så teknisk min lilla mormor, så ska hjälpa henne att lägga ut lite grejer på Blocket och så.


Och bara för att skryta lite.... så är jag ledig idag OCH imorgon. Underbart haha! ;)

Hos Mathilda

Efter skolan drog jag hem till Mathilda. Så nu har vi suttit på hennes balkong och druckit kaffe och pratat. Snart är det dags att åka bort till Skärblacka där vi har ungdomsgrupp. Ska bli kul att träff alla människor igen!

Förövrigt så är min mobil stendöd. Det är fortfarande oklart varför ett helt batteri kunde ta slut på två timmar, men det får undersökas en annan gång. Men med andra ord är jag alltså okontaktbar om man inte befinner sig på samma ställe som mig. Bara så ni vet!

15e september 2010

God morgon!

Kvällen igår blev riktigt trevlig. Jag och Daniella moffade i oss hamburgare, kladdkaka och massa popcorn och såg på film och pratade om livet. Underbart!
Idag är jag dock rätt trött, men det får man leva med.

Jag ska snart dra mej mot skolan, och ha en lektion. Sen ska jag vidare hem till Mathilda där det blir kaffe innan vi ska bort till KU på kvällen. Det ska bli kul att träffa alla igen, det var ju så länge sen. Så det ska bli kul :)

Vad ska ni göra idag då?




Blåa jeans - Gina tricot
Svart linne - Gina tricot
Blommig tröja - Gina tricot


Nej jag handlar inte på Gina så ofta, nej då.... haha

Regn...

När ska det egentligen sluta regna här? Det har regnat varenda dag ett bra tag nu, och nu är jag trött på det här. Man kan inte platta håret, inte ha tygskor, man måste ha jacka med luva och massa andra onödiga I-landsproblem. Men har man inget att klaga på så hittar man.

Nu sitter jag i alla fall här och väntar på Daniella. Hon ska sova här inatt eftersom hon åker till Malmö jättetidigt imorgonbitti. Så det blir hamburgare (hemlagade såklart), kladdkaka och Idol och massa part!



14e september 2010

God morgon!

Jag sitter fortfarande hemma. Gick upp tidigare än jag egentligen behövde, för att jag skulle hinna göra klart mitt engelska CV och läsa lite i företagsekonomi-boken. Dock tog det mycket kortare tid än jag hade tänkt, så nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Men jag kan säkert fördriva lite tid genom att läsa bloggar eller något annat skoj :)


Slänger upp en dagens också!



Blå jeans - Gina tricot
Beige poncho - H&M

Förkylning?

Jag tror minsann att det är en liten förkylning på g här. Är lite snorig och seg och satt här och huttrade förut, trots att jag hade en stor fleece på mig. Sen tog jag ett bad så nu är jag varm igen. Får hålla tummarna för att jag mår bra imorgon igen. För jag har inte tid att bli sjuk. Helt enkelt.

Något säger mig att det är ganska illa om man inte ens anser sig ha tid att bli sjuk.


En liten dos politik



Jag vet att jag har sagt att jag ska hålla mig utanför allt vad politik heter fram till valet, och bara gå och rösta och hoppas på det bästa. Men jag känner att jag ändå att jag måste engagera mig lite. När jag såg det här talet med Stellan Skarsgård kände jag mig tvungen att lägga upp det här.

För precis som han säger så är det ett väldigt viktigt val vi gör nu på söndag. Så lyssna, och tänk efter. Och jag säger som Stellan.
Om ni inte är 110% säkra på att ni vill att Sverige ska bli som USA och att privatisering är vad ni tror är bäst för Sverige, rösta då på ett av de rödgröna partierna!

Nu har jag gett en liten ledtråd till vad jag röstar på. Jag röstar för välfärden, och att alla ska kunna ha det lika bra.

Och ni som inte har bestämt er. Läs på. Bestäm er. Det ÄR viktigt!

13e september 2010

God morgon!

Nu sitter jag här och gör mest ingenting. Ska snart dra iväg mot skolan, men måste se till att få ner allt jag behöver i väskan först. Jag kommer bli helt sne efter dom här åren, med tanke på att väskan väger AS, rent utsagt. Men man får väl försöka vara glad ändå.

Idag har jag bara en förmiddagslektion och sen blire hem till soffan, haha. Skämt å sido så har jag faktiskt tänkt rensa ur min garderob idag. Det har liksom kommit till den punkten då allt ramlar ut om man ens öppnar dörren.



10e september 2010

Ska ta mej en dusch och sen ska jag åka ner till stan och träffa Daniella för en fika. Ska bli riktigt trevligt :)

Skulle jag ha sökt?

Ibland när jag tittar på program som Idol eller liknande, så slår det mej att jag kanske håller på med fel grej. Jag sökte ju till Idol för två år sedan, men det gick ju sådär. Alla som känner mej väl, vet att jag nästan alltid går runt och sjunger eller lyssnar på musik. Jag lever inte utan musik helt enkelt. Så varför i hela friden sitter jag på en yrkeshögskola och läser logistik för? Det är en tanke som jag ofta får. Men jag har aldrig något bra svar på den.
Kanske skulle jag ha sökt i år med...

8e september 2010

God morgon!

Vi flyttade lektionen vi skulle haft nu på förmiddagen, så det blev sovmorgon för mej. Och det var välbehövligt kan jag säga. Nu är jag i alla fall rätt utvilad och ska snart ta mej en dusch innan det är dags för att dra till skolan för en eftermiddagslektion.

Vad ska ni hitta på idag då?
Skola eller nått annat?

Idol idag

Helluuu!

Ännu en dag är förbi, och jag kan säga att hela dagen egentligen har gått åt till att försöka att inte somna. Det var nära där på företagsekonomin att jag somnade i boken igen, men jag lyckades hålla mej vaken.

Nu sitter jag och degar i soffan som vanligt. Väntar på att M ska komma hit. Vi ska se på Idol som börjar idag, och mysa lite.


Någon mer som ska se på idol?!

7e september 2010

God morgon på er!

Här sitter jag halvdöd och astrött. Men det är bara att gilla läget för snart ska jag släpa mej till skolan. Känner att en ordentlig förkylning eventuellt kan lura bakom hörnet, men jag har fasen inte tid att bli sjuk nu, så det ignoreras. Hinner inte skriva mera nu, men bloggar nog mer ikväll :)

Kram


Sova kanske?

Ett tips är att gå och lägga sig innan man somnar rätt i boken som ligger framför en.
Och ja. Jag talar av egen erfarenhet. Tyvärr.

Klockan är kvart i tio och jag har redan lyckats somna i företagsekonomiboken, trots att jag sov en och en halv timme när jag kom hem från skolan. Lyckat det här. Nu ger jag upp.
Godnatt.



Hur illa är det egentligen när jag inte ens kan hålla mej vaken?!

5e september 2010

God morgon!

Sitter här i pyjamas och käkar frukost. Ska strax dra på mej lite kläder och sen är det plugg för hela slanten. Tills jag ska tvätta. Det är ungefär vad jag ska göra idag.
Och så ska jag titta på söndagsfilmen med M. Det är nog det bästa som kommer hända idag.

3e september 2010

God morgon!

Varför kan man inte sova länge när man väl är ledig? Idag vaknade jag kvart över åtta, men tvingade mej själv att försöka somna om igen. Men det gick inte så det var bara att gå upp.
Jag har pluggat lite, och sen var mami här en sväng också. Så visst finns det positiva saker med att gå upp tidigare också.

Nu ska jag ta mej en dusch och sen ska jag ner på stan och handla skor med Mathilda och Marka. man behöver ju liksom råd när det kommer till en sån sak, haha ;)



Vad ska alla hitta på idag då?

@ Mathildas place

Sitter i Mathildas soffa medan hon lagar mat. Lövbiff blir det tyckte jag hon sa. Och jaa, men kan äta såhär dags haha. Sen ska vi mojsa ner oss i soffan och kolla på Rent. Mm, vilken underbar film det är. Har ni inte sett den. SE DEN!

Mors!

Nu åker jag

Mot Ikea!


2a september 2010

God morgon på er!

Sitter här i soffan och har precis käkat frukost och smsat lite med M. Ska strax ta mej en dusch och göra mej iordning. Sen är det dags att dra till Linköping. Gissa vad jag ska föra där?!
Jaa, ni har rätt. Jag ska till Ikea. Igen. Haha :)
Jag älskar att åka till Ikea, så man kan liksom inte åka för ofta. Ska passa på att kolla lite inne på Ikano också. Ibland finns det andra kläder i Linköping än här i norrköping så det kan bli lite roligt. Självklart ska jag inte åka själv. Mathilda möter upp mej vid stationen och sen ska vi umgås hela eftermiddagen :)


Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0