090611

Nu sitter jag i skolan för att ha min sista lektion för den här terminen. Alla andra har redan haft det, men min dumma lärare ville inte låta mej göra mina rester nästa år. Fast kursen fortsätter då. Men men, hon är som hon är. Det visade sig också att vi ska ha henne i massa ämnen i trean, vilket inte gjorde att jag precis hoppade av glädje. Jag gillar henne inte, och hon gillar inte mej.

Nu är det även så att jag inte längre har en fungerande dator, för min jubleidiot till mamma lyckades krasha den. Så nu får vi se när ni hör av mej nästa gång. JAg åker ju till visingsö på lördag, och blir borta till torsdagen därefter. Hoppas ni får en bra start på sommarlovet allihop!

Nörd.

Jaa, jag är en nörd. En Sims-nörd. Därför tänker jag ägna eftermiddagen till att nörda Sims, och inte alls göra sånt som jag borde göra. Har kollat runt lite efter lägenheter och lite halvhjärtat skrivit ner ställen jag ska söka jobb på. Men vet ni vad? Jag har faktiskt inte lust idag. Och när jag ska göra saker när jag inte har lust, så blir det ändå bara pannkaka. Alltså, är det bättre att göra nått annat, och sedan göra de andra sakerna imorn, eller någon annan dag. Kanske inte är någon bra strategi, vad vet jag. Men så är det.

Jag vill ha min lön. Så jag kan köpa Sims 3. Jag är nörd.

090610

Idag ska jag bara vara i skolan mellan nio och elva, då vi endast ska städa ur skåpen idag. När man gör det, då känns det verkligen som att man är nära slutet av ännu ett skolår. Man har inga böcker kvar, och man kan ta hem det förbaskade låset igen. Det känns som ett avslut på nått konstigt sätt. När vi kommer tillbaka i höst, får vi nya skåp, i en ny korridor, och det kommer vara vårt sista år. Tror inte ni fattar hur mycket jag faktiskt längtar!

Efter att vi har städat skåp ska jag och Daniella åka och handla de sista grejerna till vårt poolparty på fredag. Håll tummarna för att det inte alls blir regn, utan jättebra väder!! När vi ä klara med det får vi väl se vad jag hittar på. Det är sånt som märks. Ikväll blir det iaf att vara hemma, men imorn blire fest igen!

090609

Vid åtta igår kom tjejerna hit, och vi satt och pratade och förfestade lite här hemma hos mej. Sen blev det dags att åka ner mot stan, för att ställa oss i kön till Otten, som för övrigt var sjukt lång. Synd att jag inte tog nån bild. Vi träffade Oscar, Linnis och så småningom elsk där nere, och där stod vi ca en halvtimme innan dom ens öppnade. Vi blev lite klämda där i vimlet av människor, men tack vare en av vakterna fick vi komma fram till en kö med mycket mindre folk, och då gick det rätt snabbt att komma in.
Vi dansade både på lilla och stora dansgolvet, och det var riktigt trevligt. Dock hade ett bråk på eftermiddagen förstört rätt mycket av festkänslan, så jag var väl egentligen inte så jättepepp. Gick hem vid halv två redan. Men det blir det ändring på på torsdag! Då ska vi börja köa vid åtta! Haha.

Idag vaknade jag vid tio, och då hade elsk åkt till jobbet för länge sen. Fick äta frukost själv, och snart ska jag väl göra mej iordning, för att sedan åka ut till Mathilda en sväng.

Partynight!

Efter skolan följde jag med Daniella på stan och hjälpte henne hitta en strandklnnäng tills hon åker till Mallorca. Det blev två stycken fina från Gina. Innan dess hade vi varit på H&M, och jag komenterar bara det med ett skratt. Vem fan gör klänningarna där egentligen. Dom sitter ju som, jaa jag vet inte alls. Men kul var det.

Sen var Daniella snäll och bjöd mej på fika på Waynes, och det var underbart gott! Deras kladdkaka är nog från himlen skulle jag gissa. Tänk om man får kladdkaka varje dag i himlen, haha.

Ikväll blir det i alla fall party med tjejerna, och elsk eventuellt. Först ska vi ses här hemma hos mej, och förfesta lite, och sedan ska vi vidare ner till Otten! Den stora frågan är bara, vad ska jag ha på mej?!

090608

Första dagen på den sista veckan innan sommarlovet! Jag är liksom lycklig. Snart ska jag bara ligga och glassa i solen (de dagar jag inte jobbar) och få n fin solbränna, äta glass och bara vara. Hur underbart som helst. Och sen när jag kommer tillbaka till skolan, är det sista året! Jag längtar!!!

Nu borde jag nog käka lite frukost, och sen ska jag väl dra mej till skolan. Gissar att det enda vi ska göra på varje lektion är utvärderingar eller betygsprat. Men jag vet redan vad jag får för betyg. Men men.

I drömmarnas värld på IKEA.se

Jag satt här och kollade runt lite, och hamnade på ikea's hemsida. Då började jag fundera på vad allt jag skulle vilja ha därifrån kostade. Så jag började leta upp allt som jag kunde tänkas vilja ha (jag har säkert glömt några saker) och slog in vad det kostade på miniräknaren. Det var matbord, soffa, säng, garderober och allt man kan tänka sig. Det lilla kalaset slutade på 43766 kronor. Det var då jag insåg att jag faktiskt bara drömde. Jag önskar verkligen att jag hade dom pengarna, för lägenheten skulle vara superfin då! Jag lovar. Men men, man måste ju få drömma här i livet också. Vem vet, lsk kanske blir jätterik, eller jag, det vet man ju aldrig, haha.

På tal om elsk så lovade jag Malin att lägga upp några av konversationerna han och jag hade igår under forbollsmatchen. Det kunde låta såhär:

Jag: Vadå offside?! Va fan är det?
Elsk: alltså, det är ju när en spelare är... (jag fattade inte vad han sa)
Jag: Hmm, okej.
Elsk: Mm...
Jag: Jag fattar inte ändå. Jag tycker sånt är onödigt.

Eller såhär:

Komentatorn: Dom markerar sitt revir...
Jag: Jag hoppas dom inte gör som hundar gör...
Elsk: (Tittar på mej med en blick som säger att han funderar på om jag seriöst är blond egentligen) Men alltså elskling! Dom skulle ju liksom bli utvisade då.
Jag: Jaa, men om dom inte skulle bli det, skulle dom göra som hundar då?
Elsk: Nej.
Jag: Nehe, vad tråkigt då.
Elsk: Mm... (är jätteinne i matchen)
Jag: Är jag jobbig?

Jaa, så kan det vara att titta på fotboll med någon som är helt ointresserad och bara vill jävlas med att ställa dumma frågor när det är som mest spännande. Jag tycker nästan synd om elsk. Han måste hata mej inombords när jag göra så. Men men, sån är jag. Om jag ska vara ärlig, så somnade jag efter ett tag, haha. Då var jag ju i alla fall tyst, så det var väl bra.

Nu ska jag snart ringa den bollsparkande pojkvännen, och höra om han kommer hit eller inte. Hoppas ni har haft en bra helg! Nu börjar snart sista veckan innan sommarlovet.

090607

Förlåt att det har varit lite dött här på bloggen ett par dagar. Men jag har helt enkelt inte hunnit skriva. I fredags jobbade jag ju på Norrköpings studentbal, vilket var både stressigt och kul, och nu i helgen har jag jobbat uppe på Kolmården. En riktig jobbhelg kan man säga. Igår och idag var det i och för sig inte så mycket att göra, men i alla fall. Jag får ju pengar i slutet av månaden, och det är det enda som räknas.

Sen måste jag bara fråga. Är det någon mer än jag som inte har fått in i hjärnan att det faktiskt är sommarlov om fem dagar?! Jag tycks inte riktigt ha fattat de än, för de käns så overkligt när jag tänker på det. Fast det kasnke bara är jag, vem vet?

Nu ska jag laga mat till mej och min syster, och sen blir det film ikväll skulle jag gissa. Elsk är och sparkar boll i viken, så honom lär jag ju inte se skymten av...



Har ni röstat förresen?

090605

Måste förtydliga att jag inte tar studenten iår, jag är liksom bara glad över att ha sommarlov, haha. Vet inte om de va fler än elsk som tyckte det lät så, men men.

Eftersom det är studentbal idag, och jag ska jobba där, har jag ledigt från skolan hela dagen. Inte för att det gör något, för vi ska bara göra utvärderingar i kurserna och så. Jag vet redan alla mina betyg så det gör inget att jag inte är där. Jag ska istället ägna morgonen åt att fixa mitt nyklippta hår. (Där ser ni Céline och Malin, jag har gjort det! Äntligen). Egentligen syns det inte så mycket, men det blev ju kortare, och det är alltid svårt att få det att se normalt dagen efter man har klippt sig. Man är liksom ovan. Någon mer som känner så?
I alla fall. Klockan halv två ska jag möta Daniella, och då ska vi väl gå bort till de geer-hallen, där vi ska göra iordning allt inför balen. Ska faktiskt bli kul att jobba där. Då ser man hur allt går till och behöver inte vara nervös för sin egen bal nästa år. Fatta smart, haha.
Vi som jobbar där, får en biljett till Palace, men vi får se om jag orkar gå dit ikväll. Det beror på hur trött jag är, för jag ska ju jobba på mitt riktiga jobb imorn också. Det är sånt som återstår att se.

Hoppas molnen på himlen försvinner och att det blir sol. Jag skulle tycka synd om studenterna om det regnade!

Slut för idag

Nu är jag hemma igen efter min enda lektion, som jag faktiskt var duktig och gick på. Måste bara skryta lite om hur underbart skönt det är att gå i skolan i sånna här tider. Jag älskar att bara ha ett par timmar om dagen, om några alls, och man gör ju ändå ingenting. Super, enligt mej. Och snart är det sommarlov också!

090604

Idag släpps Sims 3! Fatta vilken lycka?!
Fast jag kan dock inte köpa det. Inte den här månaden i alla fall. Har alldeles för lite pengar för det just nu. Men när jag får lön. Då ska jag gå till lilla affären och inhandla det. (Jag är en riktigt Sims-nörd).

Förutom det så händer inte speciellt mycket idag. Jag har en enda lektion, knappt värt att gå på, men jag är duktig. Slutar halv tio idag, så vi får väl se hur jag underhåller mej resten av dagen.
Har ni egentligen tänk på en sak. Om alla lärare körde på fullt ut på alla lektioner, och att man sen blev ledig från lektionerna när allting var klart, då skulle sommarlovet kunna vara två, eller kanske till och med tre veckor längre. För seriöst, man gör inte mycket dom sista veckorna. Man bara sitter ju där... Inte värt.
Jag röstar för hårdare jobb, och längre sommarlov! Ohjaa.

>.<

Jag blir bara så trött ibland.
"Du rör på dej för lite. Se inte så mycket på tvn. Diska. Städa. Du måste göra iordning toaletterna. Gå ut med sopporna. Laga mat. Gör det, gör det gör det."
Nej, fan!
Jag städar hela lägenheten vissa veckor, utan att mamma ber mej. Bara för att vara snäll. Jag tar ut och ställer in i diskmaskinen, eftersom ingen annan gör det. Mamma säger att hon alltid gör det. Eller hur. Jag har städat toaletterna varje vecka i snart två år. När fan ska hon göra det?! Jag är trött när jag kommer hem från skolan och har inget att göra. Därför slötittar jag lite på tv, tills mamma kommer hem, då hjälper jag henne med maten, eller nått annat. Det tycker jag att jag har rätt till. Men jag antar att det inte räknas som att hjälpa till hemma.
Varje dag när hon kommer hem är hon sur. Och när man frågar varför, så är anledningen att hon är trött. Det ger henne tydligen rätt till att vara sur och tvär mot allt och alla, och hon får vila/sova hur länge hon vill. När jag är trött till exempel, då får jag höra en lång utläggning om att jag är uppe för sent och borde gå och lägga mej tidigare, och att jag inte har nån rätt att vara sur, bara för att jag är trött. Jag undrar varje gång, varför i helvete hon har rätt till vissa saker, och inte jag. Svaret blir att hon är ju faktiskt vuxen, och jobbar dessutom hela dagen, och går upp jättetidigt. Jaa, jag går också upp tidigt, enligt mej, (tonåringar behöver faktiskt mer sömn, det är bevisat) jag går i skolan hela dagarna. Jag kan väl också vara trött. Även fast jag inte jobbar på nått "riktigt" arbete. Varför ska det alltid vara skillnad, bara för att man är några år yngre. Jag kan väl också bli trött för fan!
Jag blir så irriterad!

Ingen mer matte i hela livet!

Nu har jag haft min sista mattelektion i hela mitt liv. Gissa om jag är glad?! Jag och Céline hoppade runt och skrek i korridoren och betedde oss som galningar, Men det var det värt.
Nu sitter jag i elevrådsrummet och har blåst upp ballonger till förbannelse. Men bra blev det. Nu ska dom bara sättas upp också. Nyss blev jag tydligen ansvarig för just den lilla kampanjen, "Hej åtta gratisdrinkar på Palace" haha! Lätt värt att arbeta lite för.

När jag kommer hem sen ska jag nog chilla lite, spela sims och läsa engelskabok. Skönt att skolan snart är slut. Sen är det bara ett j*vla år kvar! Längta!

090603

Jag och Malin gick aldrig på efterfesten på Svea igår, och det var nog tur. För imorse var jag hur trött som helst. Men nu har jag duschat och därmed blivit liiiite piggare. Så nu ska jag snart dra på mej lite kläder och sn bär det av till skolan för några lektioner.

Ikväll vet ja inte vad jag ska göra riktigt. Men jag hittar säkert på nått.

090602 - Igår

Igår var det gymnasieslaget och vi tågade tillsammans från SMHI till Stadium arena (vi från kungsgård). När vi kom dit insåg jag och Malin att alla andra hade mycket mer saker, matchande kläder och flaggor. Så vi insåg att Kungsgård var sämst förberedda. Men det gjord ju inget. Snälla Irina köpte en kungsgåtdströja till mej, snäll som hon är (hon ska få pengar) och Tjarlii sprang runt och delade ut tutor. Lite roligt. Sen drog allt igång och mina och Malins farhågor slog in. Kungsgård kom sist, men vi vann iaf matchen mot De Geer, och det är det enda som räknas!
Vi skrek och hejade hela tiden på vårt kära lag, och allra mest på Calle som var hela blåmålad, haha. Fint var det.
Eber vann iaf själva dodgeballen, och De Geer tog hem cheerleading-priset.

När vi sen skulle åka 119 tillbaka till skolan, så var det hur mycket folk som helst på bussen, och dom skrek och slog på rutor. Så chauffören stannade och blev jättearg. Polisen tillkallades och även trafikledningen. Vi fick därför gå av och lite lätt irriterade gick vi mot skolan.
Där åt vi äcklig fiskgratäng, och sedan hade vi betygsprat på median. Ganska tippat att jag fick det betyget jag fick, men jag är nöjd.

På kvällen kom elsk hit och vi såg på Hells Kitchen x2, och sen sov vi.

Confusion, på hög nivå!

Jaa, det är det, men jag kanske får skylla mej själv. Vet inte alls hur jag ska lösa det hela, men det är en annan sak. Vet inte ens om det går lösa. Men så blir det när man tar beslut för fort, och inte tänker ett steg längre än näsan räcker. Japp, jag antar att jag får skylla mej själv. Jag gissar att ingen av er fattar nånting, och det är väl bra på sätt och vis. (Ingen idé att nån frågar vad det handlar om, för det håller jag helst för mej själv).

Nu ska jag snart lägga mej i sängen och titta på Runaway Bride och älska Julia Roberts ännu mer än jag redan gör. Sen blir det sova, för imorn är det gymnasieslaget!
Heja Kungsgård!

090601

Det är äntligen juni! Och vad passar bättre en sån här dag än sol. Jag älskar solen, värmen och allting! Kom nyss hem från skolan där vi hade filmfestival, och nu väntar en skön eftermiddag på balkongen, med en bra bok. Det kan nästan inte bli bättre!
Hoppas ni är uta och njuter av solen ni med, för det är ju underbart. (stackars elsk som sitter på jobbet).

Nu ska jag ut.
Glöm inte solskyddsfaktor. Det gör ju så grymt ont att bränna sig!

RSS 2.0