Tröttis

Det blidde visst inget inlägg med bilder fårn lägenheten när jag skrev sist. För blogg.se ville inte riktigt samarbeta. Men jag ska göra ett nytt försök imorn. Nu är jag för trött.

Sambon är nere på bowlingen (Söderköpings svar på en nattklubb, eller något sånt) och lyssnar på musik. Jag fick så ont i huvudet efter middag och kortspel hos Bettan och Krille (M's mamma och hennes kille) så jag gick hem istället. Jag ska sätta igång en film och mysa i soffan, och vänta på att M ringer. Vilket han gör när han är på väg hem, för porten är låst.

Godnatt på er!

Kom igen Myh!

Nu måste jag skärpa mej med bloggen känner jag. Vet egentligen inte varför jag inte skriver. Har i och för sig varit ganska mycket att göra nu på senaste tiden.

Jag bor ju numera i Söderköping, tillsammans med finaste pojkvännen Mattias. Vi har en etta för tillfället, och det räcker ju faktiskt åt oss. Men vi funderar på att kanske sätta upp oss på väntelistan för en tvåa. Vi får se helt enkelt. I övrigt är det skolan som tar tid och energi. Mer än någonsin egentligen. Men jag har nu nästan bestämt mej för att byta. Och med nästan så menar jag att det bara är ett par procent av mej som inte är övertygad helt än. Men sånt löser sig.

Jag tänkte att jag skulle fota lite här hemma och slänga upp ett inlägg med bilder senare. Så får ni se hur vi bor! Vad sägs om det?



Sunday

Kvällen igår var mysig och vi tittade på Melodifestivalen och åt en massa mat. Så det var trevligt. När jag kom hem låg M och sov, så jag pussade lite på honom och kröp ner under täcket jag med.

Nu sitter jag i soffan och pluggar inför tentan imorn, och M åkte till stan för ett tag sedan. När han kommer hem igen blir det tvättstugan, och ikväll blir det träning och Wallander tills vi somnar. En helt okej söndag helt enkelt.


Pluggisdag med tjejkväll!

Nu har jag varit en sväng nere på Ica och handlat lite, och nu sitter jag här vid köksbordet. Ska ta tag i lite plugg nu tänkte jag. Har ju hela tre tentor under veckan. Två är ju omtentor, så jag vill mest gå igenom och fräscha upp minnet lite och få lite mer koll. Det fanns väl kanske en anledning till varför jag får göra om dom. Men det är bara att ge det ett försök till.


Sen efter plugget ska jag dra in till stan för en liten tjejkväll med dom bästa! Ska bli mysigt att ses igen. Kom dock på att jag glömt ta med Daniellas julklapp hit, så får se hur jag gör med den. Antingen får jag åka och hämta den, eller så får hon den en annan dag. Yra jag liksom...


Vad händer för er ikväll då?


När är man egentligen vuxen?

Idag var dels en rätt bra dag. Och dels en skitdag.

Ibland funderar jag över på när man egentligen räknas som vuxen. Inte bara i samhället, utan av personer i sin närvaro. Jag kan faktiskt tycka att man kan få räknas som vuxen om man snart fyller 20 år. Men jag antar att inte alla är av samma åsikt.

Jag kan störa ihjäl mig på om folk behandlar mig som en liten unge, och inte tror att jag klarar av ansvar eller kan ta egna beslut. Klart jag fattar att man inte kan göra hur som helst, när som helst. Men å andra sidan så vill jag kunna göra det jag vill. Det jag känner för. Jag har ingen lust att göra saker bara för att jag borde. Eller för att någon tycker att jag borde.


När tycker ni att man kan kallas för vuxen? Och borde man inte få göra det man själv mår bäst av, när man nu är vuxen?!

En liten fundering bara... Vet inte om det blev rörigt. Men det är lite rörigt nu.

110208

Jag har haft ett litet uppåll i träningen ett tag nu. Mest för att jag inte har kännt för att gå dit. Men nu har M ställt ett ultimatum, för att få mej att gå dit. Antagligen för att jag sa åt honom att tvinga dit mej, vad jag än sa, idag. Och jaa, det har han ju absolut gått in för. Morr morr.
Men det är väl bara att traska ner sen och hoppa runt lite så blir det nog bra. Det är ju kul när jag väl kommer dit, det vet ju jag med.

Så det får nog bli så.
Hoppa runt lite, och sen blir det våfflor och tv.

Bra Kväll!

Jag söker ett jobb!

Hej jag heter Myh, är 19 år och söker ett jobb. Nu. För det här går inte längre.


Jag är social, glad och stresstålig, och har erfarenhet av serviceyrken. Jag kommer i tid, är noggrann och är bra på att lösa problem som skulle kunna uppstå.

Vem som helst som har ett jobb, får gärna höra av sig. Vad som helst är välkommet. Helst i närheten av Söderköping/Norrköping. Men Linköping funkar med. Om det skulle vara så.


Om någon av er läser som vet något jobb, eller har nått tips, får mer än gärna höra av er. MER ÄN GÄRNA.

Ordet med stort S!

Hej, hallå!
Bloggen har blivit lidande i nästan en vecka, men det är för att jag har en hel del att göra. Som dom flesta nu vet, så håller en liten förändring på att ske. Jag har sagt upp min lilla etta inne i stan. Dels för att jag ändå aldrig är där. Men den största anledningen är min fina Mattias. Jag ska nu istället flytta in i hans (som nu istället blir vår) lägenhet, och bo tillsammans med honom. Ja folket. Ni läste rätt. Jag ska bli sambo.

Visst känns det läskigt, men också helt underbart. Jag har smakat lite på ordet. Sambo. Det låter så vuxet. Nästan gammalt. Och det är vi ju inte nån av oss. Men ändå. Det är ju så det heter.
Den 19e går flyttlasset med alla möbler. Resten av alla grejerna ska vi försöka få hit innan, så det inte blir så mycket småplock på själva flyttdagen. Men sånt löser sig alltid! Och sen får vi ju se hur länge vi bor kvar här. Även den här lägenheten är en etta, men det räcker åt oss i början :)


Det ska bli spännande med lite förändring i tillvaron. Och det är ju bara till det bättre ;)



Nu hoppas jag M dyker upp snart, för då ska vi hämta lite mat på pizzerian (man får synda på söndagar), se Solsidan och sedan Wallander. Kan inte bli annat än en bra kväll!

RSS 2.0