So this is today

Har använt en halvtimme nu till att lyssna på låten Lyckorus på youtube. Hittar den inte någon annanstans. Så om någon vet var jag kan hitta den, eller har den, hör gärna av er. Jag måse lära mej den låten. Det är nämligen den jag ska sjunga på min gudmors bröllop. Den är verkligen jättefin, men rätt svår. Så jag kommer beöva hjälp av typ Maria i kyrkan. Men det löser sig nog.

Nu är affischen till lägret klar. Ni vet, jag fick ju göra om den och grejer, men nu är den klar för att tryckas. Hoppas dom är nöjda med den nu, för aldrig i livet att jag för om den, igen!
Tack vare (eller om man ska säga på grund av, vet inte vilket som är bäst) affischen måste jag åka ut till blacka idag iaf. Även fast jag egentligen inte har tid. Men sånt är livet. Tror jag åker runt fyra så kan jag hjälpa dom med godiset till valborg med. Sen ikväll är det ju tårtbakartävling, så det kan bli riktigt roligt.

Nu ska jag duscha och göra mej iordning.

090429

Dagen efter, liksom. Jaa, efter att jag blev arton. Vet inte om jag kan säga att det känns annorlunda. Eller, det gör det nog faktiskt. Man kan göra lite fler saker än man kunde innan. Lite trevligt. Jag hade en väldigt bra dag igår iaf, och jag är nöjd med mina paket. Klänningen som jag fick av Daniella är hur fin som helst, och den ska jag ha på fredag när det är utgång :D
Sedan ska jag även försöka testa det nya objektivet så fort jag får chansen! Är nyfiken på hur bilderna blir.
På söndag ska jag firas av släkten, och det ska bli riktigt trevligt faktiskt.

Imorn är det party hemma hos Malin, och jag är riktigt pepp på att gå kan jag säga! Bara trevligt folk, så inget kan gå fel. Har redan bestämt vad jag ska ha på mej dessutom, haha.
Jag vet att jag är knäpp, men jag har nog fått Kenza/Blondinbella-syndromet. Älska klänningar! Funderar på att dra ner på stan, och kanske tvinga in Malin så hon och jag kan gå och kolla lite. Behöver en klänning som man kan ha på både ett dop, och ett bröllop, där jag dessutom ska sjunga... Får se hur det blir.

Nu ska jag äta frukost!

090428

Vaknade kvart i sex imorse, och då gick jag upp och duschade. Sen när jag kom tillbaka till mitt rum hade elskling lagt fram en present åt mej. Fick ett jättefint halsband som jag har på mej idag, plus att jag skulle få en till present nästa månad. Jag är nyfiken, hehe.
Sedan fick jag pengar av pappa och farmor, så då blev jag ännu gladare.

Fick låna T's busskort så jag åkte buss en bit till skolan, och sen gick jag sista biten med paraply. Kul att jag fick regn på min födelsedag!
I skolan så gick jag till cafeterian och inhandlade godis till det nationella provet i engelska. Satt och skrev nästan hela tiden, och jag tror faktiskt att det gick bra! Dock hade dom en gräns på 600 ord, så jag fick sitta och räkna alla. Det blev till slut 561 stycken, haha.

Nu har jag media, och jag och Daniella försöker komma på vad vi ska göra med vårt projekt. Det kommer gå åt h*lvete! Men sånt är livet.

Ikväll blir det kinarestaurang med familjen, det ska bli riktigt mys!



Om nån inte har fattat så fyller jag 18 idag :D

Mot stiftskansliet!

Nu har jag läst igenom årsmötesprotokollet på 27 hela sidor. Det var tufft, men det gick. Har även hunnit laga mat, och äta den sedan jag kom hem där runt tre. Känner mej rätt duktig faktiskt.

Snart kommer Linnis hit, och så ska vi få skjuts av min underbara mormor till Linköping. Där ska vi skriva på protokollet, som förhoppningsvis kommer bli en kort och snabb historia. Jag menar, orka hänga i Linköping hela kvällen.
Ska försöka träffa T senare med. Han är ju lite sjuk så han kan behöva sällskap.

Nu ska jag läsa lite bloggar i väntan på Linnis.

090427

Trött som satan idag, men jag kom upp ur sängen och sitter här och funderar på om jag ska äta frukost, och vad jag ska ha på mej. Tror båda problemen löser sig, eftersom det är ca en halvtimme kvar tills jag ska gå.

Idag händer inte mycket speciellt, förutom ikväll när jag och Mathilda ska till Linköping. Jag blev ju justerare på DÅM, och nu är det dags för att kolla igenom protokollet. Känner att jag måste läsa igenom det ett par gånger till innan. Vilket egentligen är lika med döden, eftersom det är 27 A4 sidor långt... Men det måste göras.

Nu ska jag ta på mej kläder och äta nått innan jag springer iväg.




En dag kvar nu :)

Mätt

Nu har jag lagat mat, så nu är jag mätt och nöjd. Kollar lite halvt på Gossip Girl nu, och väntar på att elskling ska ringa. Han kommer hit senare, och jag längtar sjukt mycket efter honom! Har ju inte träffat honom på ett par dagar nu, så nu har jag lite abstinens. Jag behöver min T!

Nu ska jag väl fortsätta att bara slöa, för imorn är det skola igen. Och jag har ändå inget vettigt att skriva.

Puss, och kanske godnatt på er, om jag inte orkar släpa mej hit igen ikväll.

090426

Äntligen hemma igen!
Det har varit en lång helg, med ganska mycket att göra. Igår var det ju första dagen på jobbet, och det var intressant kan jag lova. Får se hur vi tar oss igenom sommaren med det här teamet, hehe. Det ska nog gå bra. Dock var det väldigt lite att göra igår, så man satt mest och bara tittade ut. Djuren var tråkiga och låg mest och sov, så det var inget liv på den fronten heller.

Efter jobbet kom mormor och hämtade mej, och skjutsade ut mej till blacka där jag hamnade mitt i taizémässan. Lite pinsamt och gå runt i Kolmårdenkläder, men jag hade inte haft tid att byta om. Det gjorde jag senare när vi var tillbaka på Skogängsgården för lite lekar och mat. Måste säga att kvällen blev riktigt lyckad!

Senare på kvällen åkte vi hem till Carl en sund, eftersom hans föräldrar är utomlands, och han ville ha lite sällskap. Vi drack te och bara pratade och hade det hur mysigt som helst! Fler gånger, ja tack!

Vi var hemma klockan ett, och imorse ringde klockan vid halv nio. Jag var fortfarande trött men jag var tvungen att gå upp. Jag och Mathilda var tvugna att gå på mässan, eftersom våra konfirmander skulle gå. Men det var riktigt trevligt, och efteråt fick vi tårta eftersom de hade bjudit in folk som fyllt år. Sen åkte vi hem till Mathilda igen för att hämta saker, och sedan skulle jag åka hem. Det blev dock inte så, för bussen hade gått sönder, så jag fick vänta ytterligare två timmar, på nästa buss.

Men nu är jag hemma, och det är rätt skönt faktiskt. Har badat och nu ska jag försöka få ihop något att äta. Det står mellan ris, majs och bacon, eller våfflor. Vet inte alls vilken det blir, haha. Men det får vi se. Sen ska jag se på One Tree Hill, och ikväll runt tio kommer T hit. Mys<3

090425

Klockan ringde 06.00 och jag var faktiskt pigg, för ovanlighetens skull. Även fast jag somnade runt tolv igår kväll. Gick upp och duschade, och sedan ringde mormor. Eftersom pappa inte alls hade tid att hämta mej efter jobbet idag, så frågade jag min kära mormor, och underbar som hon är svarade hon ja! Är hon inte bara bäst?!

Nu ska jag fixa mej lite, och sedan blir det att packa alla grejer som inte gick att packa igår. Typ matlådan och tandborsten och sådär.
Halv åtta, alltså om mindre än en timme, går min buss här hemifrån, och sedan byter jag nere vid resecentrum. Sedan väntar en ca 40 minuter lång resa ut till Kolmårdens Djurpark. Det ska faktiskt bli rätt roligt att träffa alla igen. Och de där minutrarna på en buss varje dag, funkar alldeles utmärkt till att antingen sova, eller tänka. Vad man nu behöver.

Nu ska jag sluta att babbla massa goja och äta lite frukost.




Nu är det bara tre dagar kvar...

Saknad

Jag såg nyss på "Black Beauty" och det rörde upp väldigt mycket minnen. Började tänka på min häst jag hade, och att jag aldrig riktigt fick säga hejdå innan hon lämnade oss här på jorden. Har aldrig riktigt förlåtit mej själv för att jag sålde henne. För varje gång jag tänker på henne, tänker jag att om jag bara hade haft kvar henne, kanske hon hade funnits än idag. Jag fick ett samtal, om att hon var sjuk, och att hon skulle avlivas dagen efter. Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Vissa kanske tycker att jag är konstig som känner så mycket för en häst. Men hon var inte bara en häst. Hon var min bästa vän som jag kunde berätta allt för. Just då, kändes det som om hon var den enda som kunde behålla en hemlighet.

Nu när jag tänker på henne, rinner det några tårar, för jag saknar henne så himla mycket! Om jag bara hade kunnat få säga hejdå till henne, tror jag att jag hade haft lättare att lägga det bakom mej. Men nu fick jag inte det, och det enda jag har kvar av henne är ett enda foto...


Du är saknad Pivó.
1987-2007

Önskelista

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så är det inte alls långt kvar tills lilla jag fyller hela 18 år. Jag kan säga att det är mycket som står på önskelistan, men realist som jag är, inser jag att inte ens hälften är värt att önska sig, haha. Daniella blev arg på mej när jag sa att jag inte visste vad jag ville ha. Visst vet jag det, men det är inte riktigt grejer man kan önska sig av sina vänner. Men om jag fick drömma, skulle min önskelista nog se ut såhär;

- Ett Canon 18-200 objektiv.
- Ett stativ till min kamera.
- Ett presenkort på Gina Tricot för 2000 kr. (Det är vad som behövs för att jag ska kunna köpa det jag vill ha, haha!)
- En One Tree Hill-box, season 2.
- En biljett till Hultsfredsfetivalen.
- Ett betalt körkort.
- En bil.

Jaa, man kan ju hålla på i en evighet, om man bara fick drömma. Men som sagt, det är ju inte ens värt att önska sig hälften av detta. Men man kan ju drömma, haha.

Nu har jag packat lite till helgen med, och det bev rätt mycket grejer. Först och främst kläder, och tandborste och allt annat jag behöver för att göra iordning mej. (Det blir rätt mycket när man tänker efter... hmm). Sedan måste jag ju även packa ner mat och sånt till imorn, eftersom jag ska till jobbet. Plus att jag måste ha allt till på söndag eftersom jag åker direkt från jobbet till blacka. Puh! Mycket saker att bära runt på blir det.

Elsk höll på att tvätta, plus att han lagade mat, så vi får se när han blir klar med det.

Laga mat

Nu har jag övningskört och det gick faktiskt rätt bra måste jag säga. Ett par kärringstopp, men jag skyller på att det var länge sen jag körde sist, haha. Men godkänd tyckte jag nog att jag var ändå.

Nu ska jag försöka få ihop nått mat-liknande så jag slipper vara hungrig. Tror det blir spagetti och lax, för det är gott. Och så är det bra mat att ta med sig imorn till jobbet också.
Var nere i affären nyss också, så jag köpte hem lite andra saker jag kan ha med mej imron. Det blev drickyoghurt och risifrutti, och så lite nötter. Jag ska nog lyckas gå upp i vikt på jobbet i år med ska ni se ;) haha. Nee, usch! Jag måste verkligen sluta småäta. Fy på mej.

Sen borde jag slänga in en maskin med tvätt också, plus att jag måste packa till imorn och söndag. Sen var ju planen att jag skulle gå hem till T, och jag vill verkligen det, för jag saknar min elskling! Men vi får helt enkelt se vad klockan blir. För jag måste gå och lägga mej tidigt för att orka upp imorn.

Övningsköra

Jag har fortfarande inte öppnat svenskaboken, som var meningen. Men det ordnar sig nog ändå. Om typ en halvtimme ska jag övningsköra, och sen blir det väl hem och handla och laga lite mat. Inte världens roligaste, eftersom man känner sig som en hemmafru, haha. Men det är sånt som måste göras.
Får se om jag går bort till elsk sen, eller om han kommer hit. Jag måste packa ikväll med, eftersom jag först och främst ska jobba imorn, och sen ut till blacka för Taizékväll, och sen sova hos Mathilda.
Har jag nämnt att jag har mycket att göra?

NU ska jag byta om, för jag blir bara irriterad på mina kläder och sen ska jag vänta tills D kommer.

090424

Godmorgon bloggen!

Pollen har angripit mej igen. (Varför tror jag ens på att jag en dag ska vakna upp och faktiskt kunna andas?) Men iaf. Jag är sjukt hungrig, så nu blir det en ordentlig frukost med äggröra, knäckemackor och den dagliga O'boyen. Sen ska jag ytterligare en gång ge mej på den förbannade svenskaboken. Jag kommer verkligen ingenstans. Den är ju så himla dålig, så jag vill ju inte ens läsa den. Men men. Jag måste väl, gissar jag.

Senare idag ska jag övningsköra lite. Hoppas att det går bra. Men det tror jag. Får se hur det går med mitt flörtande om skjuts imorn, haha. Håll tummarna för mej. För det är dyrt att åka buss!

Nu ska jag göra frukost.

PS

Sitter här och leker lite i Photoshop med affischen som ska göras. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, men det gör faktiskt inget. Den blev rätt bra såhär med. Kanske lägger upp den här när den är helt klar, så ni får bedömma mina skills, haha.

Var nere och handlade med mamma förut, så nu har jag massor av goda saker hemma. Hon ska ju bort över helgen, så nu får jag helt enkelt ta mej i kragen och laga mat själv. Kommer dock inte vara hemma så mycket. Fick reda på förut att jag var tvungen att jobba på lördag. Blev faktiskt lite sur över att dom inte ringt och sagt något innan. Men min telefon kanske har strejkat igen. Den gör ju det ibland, den rackarns telefonen. Ibland hatar jag verkligen att vara så beroende av den. Men det löser sig nog kan man ju hoppas.
Efter jobbet på lördag blir det att på snabbast möjliga sätt, ta sig ut till Skärblacka där vi har Taizékväll. Funderar på att flörta till mej skjuts hem av min pappa. Vi får väl se hur det går med den saken...

Nu ska jag äta lite av det påsk-godis, som faktiskt finns kvar, hehe. Dessutom ska jag väl läsa lite bloggar och kolla Facebook. (Jaa, jag är en datanörd, haha)
Senare hoppas jag på att få träffa elsk, annars får jag väl sitta här i min ensamhet.

Puss på den!

090423

Det va lite svårt att somna igår, eftersom T inte sov hos mej, utan hemma för första gången på typ tre veckor. Kändes väldigt tomt utan honom måste jag säga. Men jag lyckades somna någon gång, när vet jag inte. Var rätt trött när jag vaknade, plus att jag knappt kunde andas idag heller. Förbannade pollen!

Nu har jag ätit en god frukost, och kollat lite på tv. Känns som att dagen kommer vara rätt seg. Måste göra om affischen, hur nu det ska gå till, för jag har seriöst inte en enda bild på stället vi ska åka till. Men men. Sedan måste jag även fortsätta att läsa min svenskabok. För den är gammal, och den finns inte som ljudbok, eller film. Blä på den satans boken.

Ikväll blir det nog ingen dans, eftersom mammsen har sålt vår kära pippi-gula bil, och jag orkar seriöst inte cykla. Men vi får se. Kanske räddar mormor oss med sin lilla söta bil, haha.


Btw, glöm inte att jag fyllar år om 5 dagar :D

Kvällsmat

Nu är jag äntligen hemma igen, från att ha varit i stallet och på Ku. Nog för att jag har haft kul, men det tar på krafterna. Sedan fick jag även veta att min plansch som jag har gjort i PS inte behövdes, utan att jag skulle bli tvungen att göra en ny! Kul. Att fyra timmars jobb var bortkastad tid. Men så är det väl ibland.

Sitter här med lite mackor och varm O'boy. Riktigt nice. Snart blir det sängen. Dock utan min elskling idag. Det kommer vara jättetomt, och sängen kommer kännas jättestor ju... Usch på det.

090422

Idag var både jag och elsk väldigt trött, och båda mådde lite halvdåligt. Jag stannade hemma från skolan, men kom sedan på att jag ändå måste åka till stallet och ta hand om lilla Bosse. Mn det går nog bra. Får stoppa i mej massa piller.

Nu ska jag duscha, så jag ser lite normal ut, och sen blir det väl att sitta framför tvn, tills jag ska åka.

Styrelsemöte

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på styrelsemöte. Det hela gick faktiskt ganska smärtfritt förbi. Är dock lite fundersam över hur jag ska göra med min lilla svenskabok som ligger i väskan. Den ska vara utläst på torsdag och då även recenserad och klar för att redovisas. Det kommer aldrig att gå. Men jag får väl skylla mej själv.

T är på väg hit just nu, och jag gissar på att det blir en myskväll i soffan och sedan sängen. Haha, mamma komenterade det faktum att vi nästan alltid sover ihop förut.
Mamma: Jaa, ni kan ju deffinitivt inte komma och säga att ni int vet hur det är att bo ihop.
Och jaa, hon har nog en poäng. För om vi nu skulle bo ihop, skulle vi ses typ lika mycket som vi redan gör nu, hehe. Men jag tycker det är mysigt.

Puss på er.

Media

Nu har jag lyckats ta mej till skolan, och sitter i en datasal och funderar på om jag faktiskt ska göra något vettigt idag för en gångs skull. Inte för att jag har ork till det egentligen, men jag kanske måste...
Ska väl kunna lyckas att få ihop ett par sammanställningar av intervjuer om jag vill. Det är väl precis det. Om jag vill. Vi får se vart vi hamnar. (Gissar på typ cafeterian, haha)

Efter skolan ska jag hem och fixa lite, och sen bli det att åka ut till blacka för styrelsemöte. Kanske till och med hinner med att övningsköra en stund.
Ikväll blir det väl att sitta hemma och göra ingenting. Vet inte vad T gör, så vi får väl se.

Nu ska jag försöka få nånting gjort.

090421

Lång sov morgon idag. Nu sitter jag och äter frukost och nsart ska jag gå mot skolan. Styrelsemöte ikväll. Hörs på median!

Min och elsk's dag

Har varit i skolan nu, och jag var även på proektarbetet idag, kors i taket! Inget viktigt sa hon hller, när jag väl hade släpat mej dit. Suck!
Annars var det väl som vanligt i skolan. Lite segt som dt brukar vara på måndagar. Men så är det.

Elsk kommer hit efter jobbet, och sen ska vi ner till stan och äta, och sen blir det fotboll. Inte min idé kan jag säga (det där med fotbollen asså, haha) men vad gör man inte för sin elskling?! För idag är det våran dag, och då får man helt enkelt göra något för den andra, hehe. Jag kommer nog inte lida så mycket. Jag får ju träffa honom, och det är det jag vill.

Nu ska jag nog nörda Sims tills han kommer.

Friare

Denna helg har jag än en gång varit på utbildningsläger till Ung Ledare. Sorgligt nog var det den sista. Men jag måste säga att vi hade sjukt roligt och det är en helg jag aldrig kommer glömma. Jag kan faktiskt säga, för en gångs skull, att jag verkligen har lärt mej något! De andra helgerna vi haft har kännts mer oorganiserade och därför har man inte riktigt hängt med på samma sätt. Jag gillade verkligen hon som föreläste den här helgen. Hon hade så bra övningar som visade allting så bra. Helt enkelt, en riktigt lyckad helg!

Dock är det ju inte helt slut än. Det blir en gemensam resa till Gotland i sommar, och det ska bli hur kul om helst. Jag som dessutom aldrig har varit på Gotland, kommer nog gilla det.

Det enda negativa med sånna här helger är att man aldrig får tillräckligt mycket sömn. Så jag kan säga att jag är rätt trött. Fast jag sov i bilen hela vägen hem. Jag gissar på att det blir en rätt tidig kväll, eftersom både jag och T har varit borta hela helgen. Ska bli mysigt att träffa honom igen. Det känns så konstigt att inte ses på några dagar, när vi alltid annars sover tillsammans och så.
Nu ska jag kolla lite bloggar, och se vad jag har missat under helgen. Sen ska jag väl försöka samla energi till att packa upp väskan och kanske ta en dusch.

Photoshop

Sitter här och nördar PS. Eller nördar gör jag väl egentligen inte. Jag jobbar ju faktiskt. Håller på att göra en affisch inför ett läger. Lite småklurigt när jag inte vet så mycket om vad det ska stå på den och så. Men jag får vara kreativ och hitta på! Får hålla tummarna för att den blir bra i slutändan.

För övrigt så känner jag mej inte alls bra. Jag har ont i huvudet, näsan rinner, jag är trött och sitter här och fryser fast det är varmt. Har en känsla av att jag är på väg att bli sjuk, så frågan är om det blir skolan imorn eller inte. Jag bord verkligen gå, men mår jag såhär, så är det inte säkert att jag orkar. Hela den här dagen har varit seg och jobbig. Men vi får väl se imornbitti hur jag mår...

Nu ska jag försöka plugga lite matte, och senare kommer elsk hit, och då blir det mys i soffan.

Seeeg

Jag är fortfarande sjukt seg. Fattar inte varför! Jag borde ta och sova ut. Men jag kan inte. Förrän typ... haha, jag vet inte ens när min nästa sovmorgon är! Riktigt illa faktiskt. Men sånt är livet.

Nu har vi alla fall varit och sett på skolbio. Filmen var riktigt bra, vilket Céline inte märkte, för hon sov, haha. Efter den gick vi till Mc' Donalds och käka. Och nu sitter jag här. Ska ner till skolan igen sen, för att lämna Oscars busskort, och sen ska jag väl hem igen. Måste jobba med planschen med, men bara den är klar till på tisdag, så är det lugnt.

Nu ska jag läsa lite bloggar, och försöka slänga in lite kommentarer!

Fotokursen

Sitter i skolan och har fotolektion. Alla visar sina bilder på broarna vi skulle fota. Lite segt, men lite kul att se hur dom andra har tagit sina bilder.
Jag sitter dock här och gäspar lite då och då, för jag är hur trött som helst. Dessutom rinner näsan. Jag säger bara; hata pollen! Men sånt är livet...

Snart ska vi iväg och se på skolbio på konstmuseét, Nån seg film på tyska, och sen slutar vi. Ska hem och packa inför imorn, och sen ska jag tillbaka till skolan igen. Måste göra klart en plansch till vårt läger i maj.

Ikväll ska blir det ingen dans, utan jag ska plugga till matteprovet som vi har imorn. Kors i taket. Men så är det! Måste få G på det här provet, annars är jag så gott som körd kan jag lova.

Puss på det.

090416

Seg morgon det här med. Men upp kom jag, även om det var motvilligt. Nu ska jag klä på mej, lägga in bilder på USB, och äta frukost. Sen blire till skolan och ha fotolektion, och sen skolbio. Efter det slutar jag, yeay!

Orkar faktiskt inte skriva idag. Är trött!

Mot stallet!

Dagen har varit sjukt seg idag, tack vare att jag blev uppjagad så tidigt imorse. Har inte alls haft lust att göra nånting alls och har typ nästan somnat överallt. Men nu har solen tittat fram, och jag börjar få lite energi. Så nu ska jag snart ta och byta om, och sen bär det av till stallet. Tänkte att jag skulle försöka mej på att rida ett dressyrprogram på lilla hästen. Vi får se hur det går. Kommer ju vara skapligt varm när jag är klar gissar jag. Fräscht och åka bort till KU sen då... Men det får dom leva med. Ska ju inte vara där så länge. Måste bara snacka lite med folket, och sen måste jag hem, för T kommer hit och ska hjälpa mej med matten.

Måste komma ihåg att lägga in alla brobilder på ett USB till imorn också. Blir påminnelse i mobilen! Va skulle jag göra utan den, haha.

Nu ska jag dra iväg, önska mej lycka till haha :D

090415

Imorse ville jag inte alls gå upp, men T var fast besluten att få upp mej ur sängen tydligen. För han gav sig inte förrän jag verkligen gick upp. Kan gissa att jag inte alls var särskillt trevlig imorse, men mitt morgonhumör är väl lite halvtaskigt när någon tvingar upp mej när jag egentligen vill sova, haha.

Idag är det jort dag i skolan iaf, och det är skönt. Sedan blir det att åka upp till stallet och ta hand om Bosse. Tror jag till och med ska ge mej på att rida en stund. Dock blir det nog i paddocken. Efter det ska jag hem till Mathilda och byta om, och sen ska jag väl bort till KU en stund. Måste prata med Liza om lite saker.

Ikväll ska T hjälpa mej att plugga till matteprovet. Usch, jag har ångest för det. Men hoppas att jag får G den här gången iaf. Nu ska jag nog vara lat och ta bussen till skolan, bara för att jag kan...

Trötter

Idag gjorde jag inte speciellt mycket vettigt i skolan. Satt mest i fotostudion och tittade på när Malin blev fotad i massa roliga kläder. Trevligt trevligt. Sedan blev det fika i cafeterian, som vanligt.

Efter skolan gick jag ner till stan och träffade Carl. Det blev fika på Cupolen, och en massa prat. Otroligt hur bra det kan kännas efter att man har pratat med någon om allt. Alltid lika trevligt att fika med Carl. Efter det åkte jag hem.
Har städat mitt rum nu, och än en gång skickat mail till Lennart Sunden på Kolmården, eftersom han inte har svarat. Blir så sur när dom är sega på att svara.

Men men, sånt är livet. Det här blev en tråkig blogg kände jag, men jag är trött idag. Skyller på det.
Nu ska jag vänta på att T hör av sig.

090414

Har varit lite bloggtorka här de senaste dagarna, men jag har inte varit hemma. I söndags till exempel, var jag i Viken och hälsade på T's föräldrar. Det var trevligt, och vi grillade och hade det mysigt. Igår åkte jag hem, och sedan vidare till stallet för att ta hand om Bosse. Blev att jag longerade honom och Mathilda satt och tittade på, haha.

Igårkväll blev det mys i soffan framför Harry Potter, och sedan sängen. Var sjukt trött. Och är fortfarande. Det är anledningen till att jag försöv mej i morse. Kul kul, såhär första dagen efter lovet. Men är man seg så är man antar jag.
Denna vecka kommer gå sjukt fort, för jag har massor av saker att göra!

Idag
- Skriva klart sammanställningarna av intervjuer på median.
- Eventuellt fika med Carl
- Städa mitt rum!

Onsdag
- Ha gjort klart en bokuppgift
- Till stallet
- KU

Torsdag
- Studiebesök på Tv4
- Göra plansch till lägret
- Dansa

Fredag
- Matteprov (Måste plugga!!!)
- Till stadsmuseét
- Åka till Vårdnäs på utbildning

Lördag
- Borde vara på intro-dag i Kolmården
- Är på utbildning

Söndag
- Kommer hem från utbildning.

Det är min vecka det. Nu ska jag ta på mej kläder och kila till skolan.

Godnatt mina vänner

Nu är filmen slut, och jag sitter här i mörkret med mitt iste. Laddar ner lite musik sådär lite smått olagligt, men det är jag värd tycker jag. Man vill ju inte ha tråkigt på bussen ner imorn, nu när T redan är där, och jag måste åka själv. Kanske till och med borde ta med svenskaboken som ska vara utläst nu efter lovet? Njaa, det känndes lite för ambitiöst.

Nu ska jag bara lägga in musiken i min mp3, och sedan blir det sängen. För jag är trött!

Män som hatar kvinnor

Filmen var riktigt bra, och otroligt sevärd enligt mej! Man blev lite rädd, lite tagen och lite fast liksom. En film i min smak.
Så var det såklart jättekul att träffa Emma igen. Först gick vi och åt, respektive fikade uppe i Cupolen. Sen blev det en liten promenad på stan, eftersom filmen inte skulle börja riktigt än. Vid halv sex gick vi in i salongen, men först var jag tvungen att kissa, samt köpa en iste. Som för övrigt fortfarande ligger orörd i väskan. Jag fick liksom inte för mej att dricka under filmen, fast jag var bra törstig. Tur det, för hade jag gjorde det, där i slutet, had jag nog hostat upp allting igen. Lite halväcklig film sådär. Men jag gillar sånt faktiskt. Fast jag fick lite ont i magen på sina ställen...

Nu är jag hemma igen, och ska snart gosa ner mej i soffan i T's mysbyxor (jaa, han får skylla sig själv när han inte är här, haha) och med mitt iste, och se på the Wedding date. Sjukt bra film det med. Dock lite annan genre, men ändå! Sen efter det blire sängen, för imorn ska jag upp tidigt. Ska ju ner till Viken redan vid klockan nio imornbitti, så jag måste vara någorlunda pigg.

Nu blir det soffan, påskägg och iste!

090411

Vaknade tillsammans med elsk imorse, och vi gick upp och åt frukost tillsammans. Sedan var han tvungen att gå hem, eftersom han skulle till Södertälje och kolla på fotboll idag, sportnörd som han är, hehe. Själv satte jag mej på balkongen i solen och bara njöt av att våren faktiskt är här. Sjukt jävla underbart!
Jag har dock kommit på att jag måste införskaffa lite fler kjolar till sommaren, och absolut sluta köpa enbart svarta kläder! Jag har typ två eller tre kjolar som är någorlunda acceptabla, och alla tre är svarta eller mörkt grå. Det går ju inte ha på sommaren. Jag måste sluta vara så rädd för färg, och våga köpa nått riktigt färgglatt. Jaa, så får det bli. Får ta med mej Malin, för hon är bättre på det där än vad jag är. Eller Daniella kanske, vi får se.

Snart ska jag slänga mej i duschen, och göra mej iordning, för idag blir det fika och sedan bio med min underbara Emma, som jag inte har träffat på år och dar... Ska bli riktigt kul att träffa henne!

Och så dagens I-landsproblem... Vad ska jag ha på mej?! Det är 16 grader och strålande sol ute. Jag kan ju bara inte gå i långbyxor. Det går inte för sig. En kjol och leggins får det nog bli. Svart dock, eftersom jag inte har något annat än. Men det funkar. Får ta ett lite färgstarkt linne, så kompenserar de varann, haha.
Nu ska jag kolla runt bland lite bloggar, och sen blir det duschen för min del!

Lååångfredag

Nu har vi kommit hem efter att ha varit hemma hos farmor på släktmiddag. Det var riktigt trevligt måste jag säga. Fick ju träffa lillskiten i släkten och han är ju så himla go den lilla ungen! Kan inte undgå att vilja ha en själv för en liten stund. Men men, nu är vi hemma iaf. Elsk är nere på bowlingen och äter med sina vänner, men han kommer hit senare ikväll.

Ikväll vid kvart i tio går filmen Underbara älskade på ettan, och jag tror jag ska gosa ner mej i soffan och se den då. Jag har inte sett den än, och den har fått så olika utlåtanden, så jag tror allt jag ska skapa mitt eget.

Imorn blire stan och fika med emma, och sedan bio.

090410

Vaknade inte förrän tjugo i tolv idag! Undrar vad som har hänt med mej. Såhär länge har jag inte kunnat sova på flera år. Men skönt var det iof. Nu har jag lyckats få i mej lite frukost också, så nu är jag fit for fight! Ska snart ta en dusch och sedan göra mej iordning. Vi ska ju till farmor på släktmiddag idag, och då kan jag inte se ut som jag gör nu, haha!
Måste ner till affären innan med, och köpa en blomma eller nått till farmor. Men det hinner jag nog senare.

Ska fråga om jag får övningsköra hem till farmor, hehe. Tycker ju det är så roligt, men vi får se vad resten av folket som ska med tycker, haha. Dom kanske inte vågar åka med mej! :P

Nu ska jag försöka göra nått vettigt av den här dagen, men det kommer sluta med att jag står och gör iodning mej framför vn eller nått annat dumt, haha.


Vad ska ni göra nu på långfredagen?

Funderingar

Sitter här och funderar lite över mitt liv. Undrar vem jag hade kunnat varit om mamma eller jag själv hade gjort något val i livet annorlunda. Tänk om jag hade varit någon helt annan person med helt annat liv, på en helt annan plats.
Ibland känns det som om jag vill veta vem jag hade kunnat vara. För att liksom kunna hitta mej själv på nått sätt. Som om jag var tvungen att leta efter något som har fattats i mitt liv. Som jag i och för sig inte saknat, men ändå inte haft. Kanske skulle det ha gjort mitt liv så annorlunda mot vad det är idag?

Min mamma flyttade från min pappa när jag var tre. Tänk om vi hade bott kvar... Hade det ändrat mycket i mitt liv, om jag hade haft min pappa? Ibland så tror jag att jag faktiskt hade det bättre utan honom. Men ibland kommer tanken "han är ju ändå min pappa..." Borde jag vilja träffa honom, och se hur han är? Eller klarar jag mej utan honom. Jag har ju gjort det i 15 år, så jag borde väl klara mej minst 15 år till. Eller är det något som fattas? Jag vet ju inte, eftersom jag aldrig riktigt hade det.
Nu på senare tid, har jag fått kontakt med min kusin. Han är trevlig, och han går på min skola. Vi ska fika någon dag, när det blir av. Och jag kan lova att jag är nervös på nått sätt. Jag har ju aldrig träffat honom, förutom när jag var tre. Han är en del av det bortglömda. Det där suddiga som jag någonstans har förträngt. Eftersom jag trodde att jag aldrig mer skulle behöva kännas vid det.
Även en av mina halvsystrar har tagit kontakt. Och det slog ännu hårdare mot mej. Dom har inte velat haft kontakt på 15 år. Varför just nu?! När jag har det bra, och har lyckats glömma och inte ens har tänkt på dem på flera år. Då, måste dom komma. Varför vill dom prata nu, när dom inte har orkat bekymra sig över det förut?Jag fattar det inte. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Hur fan tar man att ens halvsyster plötslig vill ha kontakt med en? Ska man bara låtsas som om ingenting har hänt? Jag tror inte riktigt jag funkar så.

Borde jag vilja träffa dessa människor? För att få veta vem jag hade kunnat vara. Eller vad jag har lyckats undgå att bli. Jag vet inte hur jag ska vinkla det hela. För på ett sätt vill jag bara stänga dom ute, för jag har ett lyckligt, fullt fungerande liv, med de människor jag har runt omkring mej idag. Men kanske, hade jag haft det ännu bättre, eller i alla fall på ett annat sätt, om jag träffat dessa människor under min uppväxt. Jag kan inte bestämma mej för vad jag tycker är bäst. Borde jag ta reda på vilka dom faktiskt är, eller bara låta det gamla förbli en suddig dimma?!

Jag är har tydligen blivit moster nyligen också. Och allt sånt, som är så stort, känns så ohanterbart, när jag inte ens känner min egen syster. Vill jag känna henne? Det är sånna frågor jag ställer mej. Vill jag lära känna dom, och få veta allt som jag missat på det här 15 åren. Kan säga att tankarna snurrar rätt bra inne i huvudet nu. Så jag lär ju ligga vaken ett tag inatt. Men sånt är livet.

Den stora frågan för mej är bara, varför väntade dom så länge med att ta kontakt?

Jag visste det!

Vid tre åkte jag ner på stan och träffade Malin. Vi hade riktigt trevligt när vi gick där. Hon skulle byta en tröja och jag skulle hämta mina och Emmas biobiljetter. Blev dock en sväng in på Gina, och som vanligt kunde jag inte hålla fingrarna i styr. Så en fin svart liten klänning fick följa med hem. Den var verkligen jättesöt :)

Efter det träffade jag T lite snabbt på stan, och det var lika trevligt som alltid att få en kram. Sedan skulle han iväg, och då gick jag och Malin och åt på Lindahls. Grillad panini med skagenröra. Supergott kan jag lova!
Efter det gick vi och köpte choklad i vår favoritkiosk, men killen som alltid står där var inte där, så det var inte lika roligt som det brukar.

Väl hemma slängde jag mej på sängen och kollade lite på tv, tills maten var klar. Det blev mammas wok och päroncider. Mums!

Kvällen spenderas framför tvn, eftersom min kärlek är i Viken hela kvällen, och ska sova där inatt. Det gillas inte. För jag brukar aldrig kunna sova när han inte är hemma. (Nu börjar jag säga att han är hemma här, hehe. Men så är det ju nästan)


Godnatt mina vänner!




Btw, jag visste väl att jag hade rätt om er! Försök inte ens förneka det...

Stan idag

Idag vaknade jag vid tio, och gick upp och åt frukost. Sedan slökollade jag lite på tv, och sen tog jag ett långt varmt bad. Så nu är jag redo att gå ner på stan och träffa Malin. När hon nu behagar vakna ur sin skönhetssömn och ta sig in till stan, hehe ;)

Jag måste hämta biobiljetterna till på lördag, och så känner jag att jag är i behov av ett besök på Gina. Min plånbok kommer inte alls gilla det, men jag har verkligen inget att ha på mej. Usch, vilka I-landsproblem man kan ha egentligen. Det är ju nästan så man blir rädd för sig själv.

Nu ska jag kolla runt och läsa lite bloggar.
Håll tummarna förresten för att jag vinner converse-tävlingen hos Kenza!

SM-guld

Nu är hockeyn slut, och Färjestad vann med 3-2 mot HV och har därmed vunnit sm-guldet för i år, och jag är glad kan jag säga.

Nu ska jag inte prata mer hockey, för det är egentligen inte min grej, hehe. Nu ska jag nog ta nått att äta tillsammans med elsk om han vill ha nått. Sen blir det nog sängen för min del. Är ganska trött. Imorn blir det stan och eventuellt Halvars med Malin, och då ska jag passa på att hämta ut biobiljetterna till på lördag. Jag ska se Män som hatar kvinnor tillsammans med min vän Emma. Ska bli riktigt trevligt. Var så sjukt längesen vi sågs så vi kommer nog ha mycket att prata om.

Nu ska jag fråga elsk om han vill ha nått att äta, och sen sova.


Puss

Ishockey

Nu är klockan sju, och jag ska kolla på ishockey idag igen. Börjar själv undra om det inte är nått fel på mej. Såhär intresserad har jag inte varit på länge. Kanske kan det ha något att göra med att min kära är helt såld på sport? Jaa, så kan det nog vara. Idag är det extra intressant, för det står 3-1 i matcher, och vinner Färjestad idag, tar dom hem SM-guldet! Så jag håller tummarna och tårna och allt annat som är möjligt för att dom ska slå HV idag! Hoppas att ni hjälper mej att hålla tummarna.

Nu ska jag gosa ner mej i soffan, och se matchen och vänta på att elsk kommer hit senare.


Puss

090408

Elsk skulle upp tidigt eftersom han skulle iväg till jobbet, men jag vaknade knappt när han gick upp. Jag var så himla trött efter att ha tapetserat hos Daniella i nästan två dagar. Men jag fick iaf en hejdå-puss och sedan fick jag sova vidare. Vaknade igen runt elva, och då gick jag upp och åt frukost. Fastnade en stund framför tvn, och nu sitter jag här. Men jag funderar på att städa mitt rum eller nått annat vettigt. Vi får väl se vad jag orkar med, hehe.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Elsk skulle iväg, men han kanske kommer hem relativt tidigt, så då tror jag att jag kidnappar honom och myser lite. Annars får jag väl underhålla mej själv och hoppas på att jag hittar på nått.
Nu ska jag städa upp lite och sedan ta en dusch. Det blir tydligen Maxi sen med mamma, och jag kan ju inte se ut som ett troll då, haha.

Kärlek

Idag spenderades dagen hemma hos Daniella i hennes vardagsrum, som vi tapetserade om. Måste säga att det blev riktigt fint. (Om man bortser från vissa skarvar, hehe) Men vid halv sex lämnade jag stackars Daniella och åkte tillbaka in mot stan. När jag kom hem slängde jag mej i duschen för att få bort allt slipdamm som jag hade i håret, och allt tapetklister på armarna.

När jag var klar hade elsk kommit hit, och då började matchen. Lagade mat i första pausen, och nu är vi mätteoch glada. Fast jag blir ännu gladare om Färgestad vinner kan jag lova! Är inte så säker, men man kan ju hoppas iaf.

Sedan måste jag bara få säga, att jag är i allmänhet väldigt glad hela tiden just nu. Och anledningen till det heter Tomas. Jaa, det är första gången jag skriver hans namn här i bloggen, men vissa har tydligen varit nyfikna på vem "T" är. Han är den mest underbara människa som finns. Det finns ingenting jag inte skulle kunna säga till honom, och jag kan verkligen lita på honom. Han kan genom att bara le och g mej en kram, få mej att må hur bra som helst. Och den känslan som finns i mej när jag vaknar bredvid honom är obeskrivlig. Det är något, som är så mycket mer än bara kärlek. Jag vet inte om det är normalt att känna såhär för någon efter så kort tid, men jag struntar i vad jag borde. Han betyder så mycket för mej och jag älskar honom! Det är kärlek, på hög nivå kan jag lova<3

Nu ska jag mysa ner mej i soffan och se slutet på hockeyn men min elskling!

Tapetsera

Idag gick elsk upp tidigt för han skulle till jobbet. Jag däremot kunde ligga kvar och sova en stund till, och det var riktigt skönt. Känns som om jag har fått igen några timmars sömn från helgen nu, så jag kan leva normalt igen.
Nu har jag ätit frukost och duschat. Ska bara fixa håret och slänga på mej lite vettiga kläder och sen kan jag åka. Ska ner till Daniella och hjälpa henne att tapetsera. Kan bli riktigt intressant kan jag säga. Men det fixar vi! Det blir att jag stannar över natten så vi hinner klart ordentligt. Gissar att det blir mycket tjejsnack under dessa dagar, men det är bara trevligt tycker jag.

Nu ska jag dubbelkolla när bussarna gick, plus att jag måste leta fram 200 kr. För jag måste ladda min telefon. Jag blir ju helt handikappad när jag inte kan skicka sms!

Puss

Ullared

Dålig uppdatering den här helgen, men jag har helt enkelt inte varit hemma, eller haft tid att sätta mej vid en dator. Igår kom jag hem från Katrineholm vid halv tolv, och dagen bestog av att sova och försöka få bort huvudvärken, som var en konsekvens av den otroligt roliga kvällen hos Irina!
Olivia hämtade mej vid fyra och då åkte vi ut till blacka. Senare på kvällen åkte vi upp till stallet och löshoppade Bo, men det gick väl inte så jättebra. Det slutade med att Oli fick springa framför Bo med en apelsin i handen och hoppa hindrena innan Bo. (Han gillar apelsiner, jaa!).

På kvällen åkte jag och Oli bort till Herrbeta där Mathilda jobbar, för att hämta henne eftersom hon inte hade någon bil. Vi satt och pratade skit en stund tills dom var klara, och då åkte vi hem och la oss. För alla var sjukt trötta, och vi skulle ju upp klockan fyra på morgonen.

Och jag kan säga att det var svårt att komma upp imorse, men det gick till slut. Det blev en tallrik fil, och sen in ut till bilen. Vi var iväg vid fem. Vi åkte in till Linköping och hämtade Alle, och sedan åkte vi mot Ullared. Stannade och fikade efter ett par timmar, och sedan blev det kisspaus i skogen längs vägen. Intressant kan jag säga. (Det roliga var att när vi började åka igen och kom runt kröken, fanns det en rastplats med toaletter där...)

Vi kom fram vid tio i nio, och då var kön rätt lång. Men det gick rätt snabbt att komma in ändå. Det var rätt mycket folk som sagt, men det gick någorlunda bra att få med sig vagnen överallt. Jag spenderade liiiite mer pengar än jag had tänkt, men jag har bara köpt saker jag verkligen kommer använda, så inget var onödigt. Plockade till och med bort massa saker innan vi betalade. Så lite duktig var jag. Det var mer än vad man kan säga om Mathilda. När hon stod i kassan och skulle betala insåg hon att hennes bankomatkort låg hemma i jackan. Så Alle fick rycka in och vara ekonomiskt stöd, hehe.
Vi gick och åt efter det, och jag tog en riktigt god kycklingsallad. Sedan gick vi in igen och jag hittade lite saker till, men kan inte säga vad det var, för den personen kanske läser det här innan den får det... Efter det satte vi oss i bilen igen, och det var dags för hemfärd. Jag var hur trött som helst och sov i kanske 45 minuter. När jag vaknade skulle vi tanka, och jag sprang in på shell eller vad det var, och köpte jordnötsringar, för jag var sjukt sugen på det! Sedan fortsatte resan hemåt. Vi lämnade Alle i Linköping, och sedan körde Oli och Mathilda hem mej.

Nu har jag duschat och ätit några mackor, så nu är jag fit for fight igen. Sitter och tittar lite halvt på tv samtidigt som jag skriver, och snart ska jag väl gosa ner mej i soffan och glo på nått skitprogram tills T kommer hem. Vilket borde bli ungefär halv tolv. Jag kommer vara astrött, men det är det f*n värt. Jag har inte träffat honom på flera dagar, och vi brukar ju ses varje dag. Det är jättekonstigt... Så jag ska försöka hålla mej vaken tills han kommer.

Nu ska jag sega i soffan och äta choklad.


Bilder på allt jag köpte på Ullared kommer imorn!

Fixa

Nu är jag och Daniella är hemma hos mej, och vi håller på att göra iordning oss nu lite smått. Daniella är dock trött, så henne får jag jobba på lite, men till slut ska hon också bli pigg. Jag har snart fått bort min huvudvärk, så nu börjar jag se lite ljusare på kvällen. Tror det kommer bli riktigt bra!

Får nog inte upp nån outfit-bild idag (tyvärr Malin) men jag ska försöka ta lite bilder iaf, och sen lägga upp dom när jag hinner. Men det blir en vit/aprikos randig topp med min midjehöga kjol, och sedan svarta leggins till det.
Nu ska jag sminka mej och byta kläder.

Puss på er allihop!


Vad ska ni göra ikväll?

Huvudvärk

Förlåt för ingen uppdatering igår, men jag var upptagen med något hela dagen, och jag prioriterar ganska mycket annat före bloggen. Igår (och imorse iof) var sista gången jag fick träffa T på jättemånga dagar, så jag ville hellre vara med honom så mycket som möjligt istället för att blogga. Hoppas ni förstår.

Nu sitter jag iaf på fotolektionen, men jordens huvudvärk, om nån är intresserad. Är inte särskillt pepp på nånting just nu, men hoppas det ändras. Jag får ta en Ipren när jag kommer hem och hoppas på det bästa. För ikväll blir det party hemma hos Irina i Katrineholm, och det ska bli jättekul. Hon fyllde arton för ett litet tag sedan, och nu ska vi fira henne. Det blir vi tjejer och Calle, och det brukar ju kunna vara rätt roligt. Så jag har höga förväntningar på ikväll!

Men innan vi kan åka måste jag hem och byta om och göra mej iordning lite. Det är ju liksom halva grejen, haha. Jag kasnke är lite störd, men så är det i sånna fall. Man kan ju inte alltid vara som alla andra, hehe.

Efter klockan fyra idag, är det påsklov! Och det är jag pepp på kan jag säga! Dock är jag typ inte ledig nånting, men det ska bli roligt i alla fall. Det jag ska hinna med är

- Fest hos Irina ikväll.
- Åka till Ullared med Mathilda, Olivia och Alle
- Tapetsera hemma hos Daniella
- Åka till Gustavsvik i Örebro med vännerna
- Åka till farmor på familjemiddag på långfredagen
- Gå på Bio med Emma
- Eventuellt åka hem till T's familj

Det blir nog ett roligt lov, det tror jag absolut!
Nu ska jag försöka få nått vettigt gjort.

Foto











Vår på riktigt

Idag har det verkligen varit vår på riktigt. Efter skolan fotade jag broar runt om i Norrköping, och det var perfekt väder att fota i. Bilderna blev jättebra enligt mej. Kanske lägger upp några här sen, så får ni se. Håller ju på med en uppgift i skolan som handlar om Norrköpings broar, och så blev det lite bilder från premiären på Halvars! Gud vad det känns som vår när man äter sin första glass på Halvars. Mys!

Jag, Daniella, Céline och Irina tillbringade två timmar på Halvars uteservering, och sedan tog jag en promenad hem. När jag kom hem städade jag och sedan hjälpte jag mormor med lite saker. Vid sex åkte vi till mammas kompis och tittade på hans lägenhet, och det blir troligen så att vi tar den, om han hittar nån annan. Trevligt. (Eller jobbigt...)

Nu sitter jag och redigerar bilderna från idag, och ska försöka få ihop nått vettigt till imorn.

090401

Idag var det segt att komma upp. Fast idag var det faktiskt jag som fick jaga upp T och inte tvärtom, och det var kul, haha. Nu har han åkt till jobbet, och jag sitter här och ska snart pallra mej iväg till skolan. Det är kort dag idag, och det är väldigt skönt!

Har äntligen fått mina byxor oxå. Dock såg dom inte alls ut som jag trodde att dom skulle, men dom blev rätt bra iaf. Ska försöka fånga dom på bild och lägga upp här ikväll.

Det blev ett kort inlägg, men nu måste jag kila!

RSS 2.0