Julfix

Har varit lite huslig under kvällen och strukit julgardiner, och hängt upp lite julpynt i fönstren. Struntade i att byta gardiner i vardagsrummet. Dom nya jag hade köt var så smala så det såg bara konstigt ut. Vita passar ju också, så det spelar ingen roll. I veckan är det väl också tänkt att jag ska införskaffa en julgran, och pynta den. Men det får vi se när det blir av.

Nu ska jag plocka undan lite och sen blir det gos i soffan med kuddar, filt, popcorn och några avsnitt av One Tree Hill!

Sista november

Jaha. Då var ännu en månad slut, och imorgon är det december. Julkalendern börjar då. Nog för att jag är nitton, men jag måste ändå se första avsnittet. Det hör till liksom. Egentligen är det väl mest för att kunna avgöra om den faktiskt är värd att se, eller om jag ska försöka få tag i en gammal julkalender och se på istället.
Sen måste jag faktiskt få upp lite julgardiner. Dom ligger så fint där inne i skåpet, och jag har inte orkat än. Det är ju ingen hit att stryka liksom. Men det måste väl göras. Och så måste jag köpa julgran. Plast. Orkar inte med en riktig haha :)


Dagen idag är ganska oplanerad, om man bortser från julgardinerna då. Ska nog försöka mig på dom lite senare. Men först ska jag åka ner till stan, handla tre (!) sallader på PAUS, och sen luncha med Daniella och Malin. Dom tittar alltid skumt på mig när jag säger att jag vill ha tre sallader, haha ;)

Men som sagt. Lunch var det. Och om jag inte ska åka ner i min pyjamas, så kanske det är dags att sätta lite fart...

Imorgon

Ni får ursäkta uteblivet bloggande. Jag har istället för att ägna min helg åt datorn, ägnat den åt att äta, mysa, se film och skratta. Mycket trevligt. Men imorgon är jag fit for fight igen!

Fredag!

Fredag, fredag, underbara fredag.

Sitter här med ett par mackor och en kopp kaffe, så just nu kan det nog inte bli så mycket bättre. Ska ta ett bad sen med nya badsaltet som jag köpte på Ullared. Kände lite för att ta hand om mej själv. Jag gör det ibland.

Vad som händer sen får vi se :)

Snö

Jaa, det slutar liksom aldrig att snöa. Så det är nog bara att vänja sig tror jag. Jag har ju en liten gångväg fram till min dörr, men den syns inte längre. Och inte bryr dom sig om att ploga varken gångvägar eller bilvägar i området där jag bor. Så det är bara att pulsa rakt igenom och hoppas på det bästa. Dock blir man ju blöt, men det får man väl leva med.


Nu ska jag mysa ner mej i soffan och ha One Tree Hill maraton. Det är en sån dag idag.

Rusta

Jag och Mathilda fick ett litet infall, så vi tog oss till Rusta. Hon åkte bil. Jag gick. Det var kallt och snöigt, men det var roligt när man kom fram. Jag köpte dock ingenting som jag hade tänkt. Bara en massa annat. Pepperkakor bland annat. Så idag ska jag tjuvstarta lite mer på julen. Det får man ibland.

Ikväll blir det alltså pepparkakor och One Tree Hill marathon!



Onsdag morgon

Fick sovmorgon idag, och det uppskattas väldigt mycket. Var ganska trött imorse, men jag antar att jag får skylla mig själv. Satte meig i soffan och såg på två avsnitt av One Tree Hill igårkväll.

Nu sitter jag i alla fall här, och maten står i micron. Måste ju äta något innan jag åker till skolan. Sen måste jag duscha också lite snabbt, men det hinner jag.
Idag är det bara halvdag, och det ska bli skönt. Är allmänt trött så det ska bli skönt att bara vara där i tre timmar, och inte sex timmar.

I eftermiddag blir det nog hem direkt. Vet inte om jag ens vågar åka ut till konfirmanderna. Eftersom snön orsakade så mycket problem med tågen förra året, så är jag inte helt säker på om jag ens vågar chansa. Jag kanske blir fast där ute. Och det har ingen lust med. Men vi får se :)

Lekt med lego

Idag har vi blivit lite utbildade i något som kallas Lean. Det handlar om att göra ett företag mer effektivt och inte överproducera produkter, samtidigt som du inte får ha brist på dem. Och det får inte spela någon roll hur stor ordern än är eller hur ofta den kommer in.

För att banka in detta ännu mer i huvudet, så fick vi leka lite med lego. För att iscensätta detta. Och vi gjorde det riktigt bra. Dels för att det var kul att bygga med lego. Och dels för att killen i klassen som fick leka truck fick springa för kung och fosterland haha ;)

Dessutom var vi bäst. Ever! Vi klarade att leverera produkter på 3 sekunder. Det hade ingen annan någonsing gjort! Så tummen upp på oss :)

Lekt med lego

Idag har vi blivit lite utbildade i något som kallas Lean. Det handlar om att göra ett företag mer effektivt och inte överproducera produkter, samtidigt som du inte får ha brist på dem. Och det får inte spela någon roll hur stor ordern än är eller hur ofta den kommer in.

För att banka in detta ännu mer i huvudet, så fick vi leka lite med lego. För att iscensätta detta. Och vi gjorde det riktigt bra. Dels för att det var kul att bygga med lego. Och dels för att killen i klassen som fick leka truck fick springa för kung och fosterland haha ;)

Dessutom var vi bäst. Ever! Vi klarade att leverera produkter på 3 sekunder. Det hade ingen annan någonsing gjort! Så tummen upp på oss :)

Godnatt måndag

Sitter och kollar på någon skum dokumentär om kvinnor som misshandlar sina män. Jo precis. Kvinnor som slår. Inte män den här gången. Lite intressant faktiskt. Tråkigt bara att det döms helt olika när det kommer till rätten... Men men. Sånt är väl samhället antar jag. Men nu tänkte jag inte gå in på hur samhället funkar osv. Jag tänkte bara säga godnatt. För så fort programmet är slut, så ska jag krypa ner i sängen och sova. Är sjukt trött, som vanligt, så längtar till sängen. Skulle ju kunna sova nu, men måste ju se slutet på programmet :)


Dålig vana

Ibland får jag för mig att jag ska vara sådär super-produktiv och göra en massa saker som jag behöver få gjorda. Som till exempel att rensa ur garderoben.
Jag fick ett sånt infall idag. Att rensa gareroben alltså. Problemet är bara att precis som varje gång jag får för mig att göra detta, så börjar det jättebra. Jag häller ut alla kläder på golvet, och börjar sortera. Men efter ett tag så är det inte riktigt lika kul längre. Och efter några minuter till så ger jag upp.
Likaså idag. Så nu ligger det kläder över hela mitt golv.
Suck!

SARS?!

Igår när jag stod i bussväntsalen och väntade på bussen, så satt det en gubbe där på en bänk. Helt plötsligt började han hosta okontrollerat. Jätte mycket. Då kom jag och tänka på filmen som vår lärare visade oss på naturkunskapen i trean. Det var någon gubbe som gick runt och hostade, och lyckades smitta ner hur mycket folk som helst med sjukdomen sars.

Så hypokondrikern i mig blev lite nojjig när gubben satt där och hostade, så jag gick ut och stod och väntade på bussen en kvart i regnet istället.
Normalt?!

Tvättsöndag

Idag är det söndag, och jag har tvättid. Så det är vad jag ska sysselsätta mig med idag. För tillfället sitter jag och tittar på Dear John. En bra film. Och snart kommer mamma och lämnar lite grejer som måste färdas tillbaka till Ullared för att lämnas tillbaka eller bytas.


Dåligt väder är det också. Så idag är ingen toppendag. Men så är det ibland.

Ha en bra kväll!

Nu har jag stressat runt här hemma ett par timmar, och nu ska jag snart iväg. Hoppas att ni alla får en jättebra lördagkväll! :)




Hmm mitt hår börjar bli långt. Kanske dags att klippa sig...?

God morgon lördag

God morgon på er. Nu har jag sovit i ca 11 timmar och känner mej rätt pigg igen faktiskt. Har packat upp nästan alla saker som inhandlades igår, och snart ska jag väl slänga mej i duschen. Man kan ju inte gå runt i pyjamas hela dagen liksom. Ska ju dessutom iväg sen, och då går det verkligen inte för sig haha!

Och frukost kanske man ska äta också. Men det går inte förrän mormor kommer med mjölken som hon lovat köpa innan hon kommer hit.

Hmm nu regnar det visst också. Heja heja. Ibland hatar jag vädret alltså.

Hemma från Ullared

Min dag startade redan klockan 02.00 (!!!) imorse hemma hos Mathilda, och ungefär kvart över tre var vi och hämtade upp Marka, och sen bar det av ner mot Ullared. Vi lyssnade på musik och var väl egentligen mer hyper än trötta. Förutom Marka då som slocknade när vi passerade Linköping... ;)

Vi stannade bara för att tanka en gång, annars var det raka spåret ner, och jag och Mathilda satt och skrålade med till musiken och allmänt flamsade hela vägen, och runt sju gled vi in i Ullared. Alla tre höll på att dö av skratt när vi insåg att det var typ 10 bilar på hela parkeringen. Så jäkla ironiskt. Här har man liksom gått upp omänskligt jävla tidigt, och så är det inte ens kö. Så vi åt våran frukost i bilen och värmde oss lite extra, och när klockan var typ tjugo över sju traskade vi bort till kön med våra tre vagnar.

Sen flög alla timmar förbi inne i varuhuset, och jag är nöjd. Dock tråkigt att det typ inte fanns några fina kläder alls, men sånt får man leva med. Hittade ju massa annat istället... Sju påsar står det visst i hallen. *Host*

Jag tänker inte dra hela dagen för er, för då hinner ni somna. Kan bara sammanfatta det så att jag höll på att få psykbryt på alla människor och en stackars tant fick ta emot mina aggresioner, och att jag betedde mej som en treåring den sista halvtimmen. Var så trött att jag höll på att börja gråta när vi inte hittade vagnen haha. Men den kom tillbaka sen och då gick vi till kassan!

Slänger in lite bilder också, så ni förstår hur mycket vi faktiskt handlade...




Den gemensamma vagnen vi hade när vi
gick in en andra omgång!




I bagaget. Och jag ska påminna folk om att
Saab 9-5 har stort bagageutrymme!
Plus att det stod saker i baksätet.

Måsten

Hej hej! Hur har er dag varit? Min har varit seg. Skulle kunna somna nu, på sekunden, känns det som.

Men det skulle ju inte bli så bra. För jag måste verkligen städa lite här hemma innan jag åker hem till Mathilda. Det står ett fint diskberg och väntar på mej i köket, och så ligger det kläder överallt. Och det vill jag ju inte gärna komma hem till imorgon kväll. Faktiskt. Så jag måste verkligen ta tag i det. Men jag hatar verkligen när något blir till ett måste. Då vill jag ta tag i det ännu mindre. Men som sagt. Jag måste. Jag ska. Snart.

God morgon på er!

Har precis duschat, och ska slänga i mej lite frukost, och sen är det dags att åka till skolan!



Seg

Blääääää. Jag är seg. Och trött. Jag borde äta. Men jag orkar inte. Jag borde sova. Men jag orkar inte gå till sängen. Jag borde skriva något vettigt i bloggen. Jag kommer inte på nått.

Godnatt.

the Big Bang theory

Jag har fått ett nytt favoritprogram, som jag tittar på nästan varje dag. Helt underskattat egentligen. Jag pratar, som ni kanske förstod på rubriken, om the Big Bang theory. Vet egentligen inte ens varför jag tycker det är bra. Det bara är det.
Det handlar om 4 killar som är fysik-nördar allihop, plus en tjej som bor granne med dem. Kanske inte låter så kul, men ge det en chans :)




Bortkastade timmar

Satt på en föreläsning hela eftermiddagen, men måste ju tyvärr säga att jag inte fick ut så mycket av den. Förläsaren var rörig och hoppade mellan ämnena hela tiden, plus att det inte hade något med våran utbildning att göra. Så jag kan väl inte påstå att jag lyssnade på allt han sa. Men så är det ibland. Jag vet i alla fall att jag inte var ensam om att tycka så.


Nu ska jag lata mej lite i soffan, och sen blir det matlagning.

Morning

God morgon på er!

Vaknade med huvudvärk igen, efter att inte sovit tillräckligt. Så det fick bli att hoppa över engelskan och sova vidare ett par timmar. Och nu är huvudvärken borta. Så jag ver ju vad den beror på i alla fall.

Nu ska jag duscha, slänga på mig lite kläder och sen fixa något att äta. Och sen är det dags för skolan, och föreläsning.

Sötsugen och fruktansvärt trött

Jag blev helt plötsligt sugen på chokladpudding. (Fullt normalt, eller inte). Men det har jag ju såklart ingen hemma. Men jag kom på att jag har chokladglass i frysen. Fast jag kom också på att jag redan sitter här och fryser, så glass kanske inte är bästa grejen egentligen. Kanske lite te vore en bättre idé. Jag får se.

Dessutom borde jag gå och lägga mej, typ... nu. Har varit sjukt trött hela dagen, och verkligen fått kämpa med att hålla mej vaken hela dagen. Ska nog bara se klart på Top Model, och sen blir det sängen.

Sjuk mardröm

Inatt hade jag jättesvårt att sova. Först låg jag och snurrade i sängen och kunde inte somna på på säkert två timmar. Sen när jag väl somnade, drömde jag väldens sjukaste mardröm.

Det var en kille som underhöll sig med att springa från hus till hus längs en gata och ringa på dörren, och sedan hugga ner den som öppnade med en gigantiskt kniv. Jag och någon mer, försökte stoppa honom, men då försökte han döda oss med. Så vi sprang in i ett hus och försökte ringa polisen, men på något sätt hade han lyckats koppla alla telefoner till sin egen mobil som han höll i, så man kunde inte ringa någon annan... Helt sjukt. Och hopplöst. Man kunde liksom inte stoppa honom, han bara fortsatte att hugga ner folk.

Sen när jag vaknade av drömmen, helt vettskrämd, kunde jag inte somna om på säkert en timme. Och när jag väl somnade, jaa då var det inte lång tid kvar tills klockan ringde...


Hopplöst.

Kvällsmys

Ni sitter jag här i min soffa, som vanligt. Ska se Ensam mamma söker precis som varje söndag, och efter det blir det nog Beck och lite popcorn tror jag.
Sen måste jag nog sova. Eftersom det är skola från halv nio till halv fyra imorgon. Och jag har ju haft lite svårt att sova, och vaknat med huvudvärk flera dagar i rad. Så egentligen borde jag väl sova tidigt ikväll. Men det är ju så tråååkigt.

Men men.

Vad har ni gjort denna söndag då??

Söndag

Vaknade med migränliknande huvudvärk (vad är det med mej på morgonen alltså??) så jag åkte aldrig ut till Skärblacka. Skulle egentligen hjälpt till idag, men kände att jag verkligen inte skulle orka det. Så jag mejlade Carina, och sen gick jag och la mej igen, och vaknade typ... nyss. Huvudvärken är typ borta, så det är riktigt skönt.


Idag ska jag göra absolut ingenting. Det är så skönt :)

Morgon

Vaknade vid halv tolv idag, med huvudvärk och ingen lust till någonting egentligen. Och vädret gör ju det inte bättre precis. Det regnar och är grått och trist. Dock vet jag att jag någon gång idag måste gå bort till affären. Har liksom bara en halv toarulle kvar, och det kan ju ställa till lite problem i längden liksom... Men men. Jag tror jag väntar på att det slutar regna i alla fall. Om det nu gör det.

Annars ska jag nog bara ligga här hemma i soffan och ta det lugnt heeeela dagen. Har nog inte ork med något annat. Inte nu i alla fall. Vi får väl se senare...

Rätt person åkte ur Idol

Båda mina favoriter gick vidare. Jay var helt klockren! Och Elin fick åka hem. Och jag måste säga att det var inte mer än rätt efter ikväll. Tyckte faktiskt att hon sjöng riktigt illa.

Men men. Nu ska jag väl sova kanske. Eller se en film. Får se.

Idolkväll

Nu ska jag poppa lite popcorn och mysa ner mej i soffan under en filt och titta på Idol. Ikväll är det rock-tema och jag håller tummarna för Jay och Minna. Mina favoriter. Vilka håller ni på?!

Trevlig dag

Kom nyss hem från Liza. Och jag har haft en jättebra dag hemma hos henne. Vi har pratat, druckit kaffe, ätit mat, och såklart, lekt och busat med Samuel och hans vän Solveig. Även fast dom är lika gamla, så är var det en jäkla skillnad. Samuel låg ju kvar där man la ner honom, medan Solveig ålade iväg i världens fart.

Men som sagt, en riktigt trevlig dag, och nu ska jag slöa lite i soffan tills jag kommer på vad jag vill ha för mat. Dock är jag lat så jag tänker fasen inte gå och handla, utan det får bli något som finns här hemma. Och sen blir det ju såklart Idol i soffan!

Hem till Liza

Jag ska snart sätta mig på spårvagnen och åka hem till Liza. Där ska jag hjälpa henne en stund med lilla Samuel (7 månader gammal) och hans lilla kompis (lika gammal). Och sen antar jag att det blir mycket prat och lite fika också. Det ska faktiskt bli jättekul att kunna hjälpa till, och samtidigt ha riktigt trevligt :)


Vad ska ni hitta på idag?!




Moving on

Varning för personligt inlägg.


Nu är jag trött på att ha det såhär. Jag är ingen människa som man kan trampa på hur många gånger som helst. Om man tror det, så känner man nog inte mig. Jag tar inte hur mycket skit som helst. Man kan inte släcka någons hopp, och sedan komma tillbaka, tända det igen, för att sedan än en gång släcka det.
Jag är en männsika. Med känslor. Och inte nån jävla medspelare som finns där no mather what. Jag har gränser, och när det går för långt, då säger jag ifrån. Då får det vara bra. Jag tar inte hur mycket som helst som sagt.

Jag tänker inte ödsla mer energi på något som ändå bara får mig att må dåligt. Jag lägger det här bakom mig nu och går vidare. Det är inget lätt beslut att ge upp, det är inte det jag påstår. Men jag tillåter inte att man leker med känslor. Därför tar jag det här beslutet. Hjärtat kanske inte riktigt håller med, men som den teoretiska, tänkande människan jag är, så är det här det bästa jag kan komma fram till.

Så nu vänder jag blad. Startar om på nytt. Tentaresultatet var en riktigt bra början. Så nu kan allting egentligen bara bli bättre. Och på ett sätt känns det skönt.


Ni får ursäkta om jag skriver i gåtor, men jag tänker inte gå in mer i detalj. Jag behövde bara skriva av mig lite.





Lite lättare. Lite gladare.

Jag klarade den!

Idag fick vi tentaresultaten frin företagsekonomitentan. och jag KLARADE den!! Är så jäkla glad att jag slapp göra om den. Just den kursen har orsakat magont och ton av ångest. Men inte mer. Nu är den färdig. Slut. Och det känns så jäkla underbart!!



Torsdag

God morgon.

Snart ska jag dra på mej jackan och åka till skolan. Kan inte påstå att jag är speciellt pepp, men jag måste verkligen gå. Vi har ju precis börjat med nya kurser, så det är mycket och göra.
Och sen efter skolan åker jag hem till mamman och fikar. Det skulle tydligen bli hallonpaj och vaniljsås. Gott gott.


Ha en bra dag i slasket nu allihop!

Orkade inte

Sitter fortfarande här hemma. Orkade inte gå till skolan. Orkar egentligen ingenting. Men ska i alla fall åka till Mathilda. Och sen ikväll är det kyrkan. Det kanske kan få mej på andra tankar... Inte för att jag tror det. Men det är väl kanske värt ett försök.

En ny dag

Nya möjligheter. Vem vet.

Jag är trött, har knappt sovit något inatt. Har egentligen ingen lust alls att gå på lektionen idag. Vi får se hur jag gör. Om jag orkar.




Förlåt om det inte är så muntert här just nu. Men ibland så är det såhär.

En jobbig dag

Den här dagen har varit jobbig. Men ändå underbar. En liten stund. Men inte mer än så. Vad gör man egentligen när man inte ser en enda lösning på ett problem. Man vill desperat se en liten ljusglimt, men hittar ingen, hur man än vänder och vrider på problemet. Jag har försökt att vända ut och in på mej själv. För att hitta en lösning. Den finns inte. Är det verkligen såhär livet ska vara?! Ska det verkligen vara såhär jävligt?!

Snö!

Aaaahh! Jag gjorde inte alls som Céline trodde imorse (HAHA) när jag såg snöovädret. Jag skrek. Rakt ut. Mina grannar måste tro att det är något allvarligt fel på mej. Men helt allvarligt. Jag gillar verkligen inte snö. Bra, då har vi klargjort det.


Hade bara förmiddagslektion idag, så jag är hemma redan. Mathilda kommer hit senare och så ska vi baka till ungdomagruppen imorgon. Vad vi ska baka har vi dock inte bestämt än. Och med tanke på vilken beslutsångest både hon och jag lider av, så lär det ju ta ett tag, haha.



På väg att bli sjuk

Jag har gått runt och nyst (nysit? vad heter det egentligen?) hela dagen. Så jag har på känn att en förkylning är på g. Tyvärr.

Men jag ska göra allt som står i min makt för att den ska hålla sig borta. Så nu blir det glass. Vanilj med krossad choklad! Mums!

Matkoma

Nu har jag ätit spagetti och köttfärssås. Och hamnade i den välkända matkoman. Skulle egentligen bara vilja lägga mej här i soffan och glo på tv, men jag borde verkligen dra ett varv i lägenheten och plocka iordning lite. Klockan sju. Så kan jag lata mej i flera minuter till. Så får det bli.


Någon som vet nått bra att se på tv ikväll? Tycker inte det finns så mycket kul på måndagar.

Måndag

Har suttit hela dagen i skolan, och haft kommunikation i sex timmar. Så just nu är jag rätt seg. Ska slappa framför tvn en liten stund, och sen blir det middag och lite städning. Och sen antar jag att det blir soffan framför tvn en liten stund innan man ska lägga sig i sängen och hinna sova lite innan man ska till skolan igen. Imorn är det ju bara halvdag, så det ska bli skönt.

Men nu, slöa i soffan, och sen laga spagetti och köttfärssås!

Soffläge

Gick bort till affären förut och inhandlade bea-sås. Sen blev det kroketter, ostsnitzel, majs, bea-sås och feta ost. Mums. Galet gott var det kan jag lova.

Nu har jag parkerat mej själv i soffan igen, framför Ensam mamma söker, med ett glas cola. Såhär ska jag sitta. Efter Ensam mamma är det Bridget Jones. Kan inte bli bättre liksom.



Dagen efter

Igår firade vi Marka som fyllde 20 år i veckan. Det var riktigt trevligt, och vi spelade ölspel, dansade, pratade och hade allmänt kul. Jag har även shotat den äckligaste spriten som finns på den här planeten. (Jag lovar att det inte finns något värre. helt allvarligt). Och Carl tyckte han var jätterolig som hällde i sånt i mitt vin när jag inte såg, vilket resulterade i att jag höll på att dö när jag smakade. Han tyckte dock inte det var riktigt lika roligt när han själv var tvungen att dricka av den, haha.


Det var ju fest som sagt, och såhär dagen efter kan man ju tänka att man kanske inte skulle tagit den där sista drinken. För fy vad illa jag mådde på tåget på väg in till stan. Men det blev frukost på skafferiet med vännerna, och sen raka vägen hem till tvättstugan. Så roligt har jag idag. Måste dessutom bort till affären. Jag saknar en burk med Lohmanders bea-sås, och det kan man inte leva utan en bakisdag, så är det bara!


Men men, hoppas ni mår bättre än mej idag. I och för sig är det nog inte så svårt haha ;)

Nu...

... åker jag hem till Mathilda. Och sedan ska vi vidare till Marka! Hoppas på en bra kväll.



Trött...

Jag somnade väl runt kvart i fyra igår, så jag är rätt trött idag kan jag säga. Har legat och tittat på tv en liten stund nu, och har även hunnit att prata första gången med Daniella för dagen. (Det brukar bli ett par gånger, haha).

Borde ta mej ut i köket och hitta något att äta till frukost. Men jag är lat, så jag orkar inte. Dessutom måste jag snart bestämma mej för vad jag ska hitta på idag. Men inte än. Det är sånt som löser sig. Jag kör på den spontana stilen idag.


Men men, lite mer tv, och sen köket. Kanske.

Sova?!

Ehm... sova var det jaa...

Ingen hemma-dag idag!

Jag åkte ju hemifrån tidigt imorse för att skriva IT-tentan på skolan. Sedan efter det fikade jag med mamman och Putte i hans verkstad.
Efter det var det dags att infinna sig i Daniellas nya lägenhet. Vi skulle nämligen tapetsera om. Sedan att vi bara hann en enda vägg för att vi åkte till Rusta och Max och slipade i en evighet behöver vi ju inte prata om, haha.

Men vi gav upp vid sju i alla fall, och då gick jag hem till mamma och åt tacos. Så då slapp jag laga mat idag åtminstone. Vilket faktiskt var rätt skönt. Och nu på kvällen gick jag bort till Viveka och fick en liten pratstund. Så det har absolut inte varit en hemmadag idag. Men det har varit trevligt.


Nu ska jag väl snart sova. Och sluta skriva. För jag antar att det här inlägget var rätt tråkigt, så det är ju onödigt om det blir längre.... Bla bla bla.... godnatt!

Dags att sova

Sitter och gäspar så jag antar att det är dags att gå och lägga sig. Dessutom har jag ju tenta imorgon klockan halv nio, så jag behöver nog vara lite utvilad. Men det är ju Gordon Kitchen nightmare på tv. Och han som är med i programmet är ju största idioten, vilket gör att det lockar att sitta kvar. Älskar när folk gör bort sig på tv.

Plus att jag är jättesugen på en kopp te, så jag kanske gör en innan jag går och lägger mej. Om jag orkar, haha!

Fryser!!

Sitter här i soffan och fryser. Har en stor filt på mej, men fryser ändå. Gissar på att det är en förkylning på G, men det är sånt som märks. Ska kolla på tv en liten stund till, och sen ska jag fortsätta med städningen. Plus att jag måste gå bort till affären sen. Men jag måste ju erkänna att det inte lockar att gå ut i kylan... Men sånt är livet.



Mot mammans jobb

Nu ska jag slänga på mej en jacka och ett par skor och sätta mej på spårvagnen. Ska hälsa på lilla mamma på jobbet, och även låna deras kopiator lite.

Sen på vägen hem tror jag att jag köper med mej en paus-sallad hem. Orkar verkligen inte laga mat idag. I alla fall inte lunch.
Efter det är det dags för storstädningen. Inte lika roligt...



Vill inte gå upp!

Usch. Jag ville verkligen inte gå upp idag. Är hur trött som helst. Men jag har massa saker jag måste fixa med idag, så jag kunde inte ligga kvar mycket längre. Jag måste storstäda min lilla lägenhet (till och med jag tycker det är stökigt, och då är det illa!!) och så måste jag förbi mammas jobb och kopiera lite papper som ska skickas iväg. Plus att jag måste handla, och gå förbi hemma hos Viveka och lämna Kolmården-kläderna som ska lämnas tillbaka... Så jag har lite att göra som sagt.

Sen kanske jag borde repetera lite inför tentan imorgon. Men vi får se om jag orkar.

Nu ska allt vara klart

Nu ska den färdiga designen vara på plats. Om ni inte ser den, så är det bara trycka på F5-knappen så uppdateras sidan så den nya designen visas. Skulle den inte göra det, kan ni ju slänga in en kommentar så att det kan fixas!

Måste säga att jag är riktigt nöjd med designen den här gången. Såklart är det fina Malin som har gjort den. Undrar vad jag skulle göra utan henne.


Nu ska jag gå och lägga mej och sova, för ögonen går i kors snart. Det är jobbigt att vara ute och fota hela dagen när det blåser halv storm...



Ombyggnad pågår!

Som ni kanske har märkt så är en ny design på väg att komma upp här. Ni får ha lite tålamod med allt tills det är färdigt.

God morgon!

Sitter här lite nyvaken och försöker uppbåda så mycket energi som behövs för att ta mej ut till badrummet. Måste ta en dusch och sen ska jag göra mej iordning för att åka hem till Malin. Måste ju packa lite grejer innan jag kan åka iväg också. Men Malin är ju och tränar just nu, så jag tror inte att jag behöver stressa. Det går ju dessutom ingen buss än på ett tag. Så jag kan nog lata mej lite innan jag slänger mej i duschen ;)



Min fina vän Malin




Det här är min vän Malin. Hon är en väldigt glad och hurtig tjej, och hon ääälskar kläder. Främst leggins verkar det som. Här står hon i alla fall med några galgar fulla. Och det är inte alla ska tilläggas. Jag och Céline visste inte riktigt vad vi skulle säga, haha.
Hon är knasig våran Malin, som har massa leggins som ser nästan likadana ut. Men vi älskar henne ändå :)

Hemma från Sörping

Idag låg jag i sängen länge, bara för att jag kunde. Har inga lektioner alls den här veckan, bara tentan igår, och sedan en tenta på fredag morgon. Men till slut tog jag mej upp ur sängen i alla fall.
Har spenderat dagen hemma hos Malin, med henne och Céline. Som vanligt blev det en massa prat och skratt, och såklart mat. Vi är ju matgalningar allihop haha ;)


Nu är jag i alla fall hemma igen, och ska väl inte göra så mycket mer än att slappa i soffan. Ska fixa lite här hemma också.
Och ladda batterierna till min kamera. För imorgon ska jag hem till Malin igen, och då ska vi leka. Resultatet kommer ni kunna se lite senare i veckan skulle jag tro!



Ny hårfärg

Mathilda var här idag och färgade mitt hår, och för första gången någonsin så blev det faktiskt som på föpackningen. Så jag är faktiskt nöjd. Det var svårt att fånga på bild. Min Canon har inget batteri, och jag orkar inte ladda den nu. Och min mobil gör att jag ser ut som en aileen.
Skillnaden syns ju inte megabra, men lite i alla fall. Det ska i alla fall vara rödbrunt. Ska försöka ta bättre bilder imorgon!



RSS 2.0