30e juni 2010

Jag är fortfarande sjuk. Och jag lovar er, det är inge kul alls. Jag ska försöka ta mej till affären snart, och köpa hem lite soppor och lite glass, för det är ungefär det enda som jag kan tänka mej att äta. Så är det alltid när jag är sjuk. Jag önskar bara att affären låg lite närmare... Men sånt är livet.

Sjuk :(

Okej. Jag HATAR att vara sjuk.

Jag var hungrig, så jag samlade enrgi i en timme och lagade lite mat. Men precis när jag var färdig, var jag inte hungrig längre. Skitirriterande. Dessutom är det alltid för varmt eller för kallt, vad man än har på sig. Och så går det inte att ligga bekvämt i soffan.

Jäkligt irriterande alltihop.

29e juni 2010

Här ligger jag inomhus i min soffa och mår dåligt, istället för att vara ute i solen och njuta av värmen. Det började igår, och under natten har jag fått en hosta som heter duga, ont i halsen, ont i huvudet, och allmänt ont i hela kroppen.
Jag sov knappt något under hela natten, utan låg bara och vred på mej och kunde inte somna alls.

Sen har jag ägnat hela dagen åt att ligga i soffan och må skit rent ut sagt. För en stund sedan kom min underbara pojkvän hit med panodil och ett USB-minne med filmer på. Ibland är han bara bäst helt enkelt.


Hmm, laga mat kanske?
Om jag orkar...

Chokladsug

Jag är hur sugen som helst på choklad. Jag tror till och med att det är så illa att jag faktiskt måste gå bort till affären och göra något åt det. Jag vet inte vad jag gör snart annars.

Solig dag

Jag bara måste säga att jag älskar sommaren! Det har varit jättesoligt hela dagen, och jag har legat ute på uteplatsen och solar ett par timmar. Och på eftermiddagen träffade jag M en liten stund. Vi satt i solen och tog en glass och pratade lite innan han var tvungen att åka till jobbet.

Nu har solen försvunnit från uteplatsen, har ju bara sol på morgonen och en stund på eftermiddagen. Men det är ju fortfarande varmt i luften, så man kan fortfarande sitta ute.
På tal om det, så måste jag köpa utemöbler snart, så man har nått att sitta på därute.


Vad har ni hittat på idag?

28e juni 2010

Jag vaknade för en liten stund sedan, och ska snart sätta mej på min uteplats i solen och äta frukost. Det är ju helt underbart att man kan sitta ute och äta, och sola varje dag. Jag älskar verkligen sommaren!

Efter frukosten blir det nog som sagt lite solning. Jag hade tänkt dra med mej Hanna till en sjö och ligga och chilla och prata, men hon har inte svarat. Så om du läser det här Hanna Kannerstål, riiiiiing! :D



Hoppas alla får en bra dag!

Kvällen

Ja, som sagt ska kvällen spenderas med att tvätta. Men jag tänkte även se en film och ta mej ett glas vin och käka lite nötter. Så ingen dator ikväll tror jag. Jag ska sitta och chilla i soffan med balkongdörren öppen och bara mysa i kvällsvärmen. Så det så.


Så godnatt på er då. Såhär lite i förväg.

27e juni 2010

Idag har jag spenderat hela dagen med min käre pojkvän. Vi har legat borta på himmelstalundsfältet och solat hela dagen. Vi tog med oss lite fika och traskade dit i värmen, och jag hoppas väl att jag har fått lite färg i alla fall.

Jag kom hem för en stund sedan, och kvällen ska ägnas åt att tvätta och kolla på film. Jag hade hellre tvättat lite senare i veckan, men det fanns nästan inga tider alls, så det var bara att gå bort till tvättstugan och slänga in skiten. I och för sig var det inte så mycket, så det är egentligen inte så jobbigt.


Hoppas ni har haft en lika bra och varm dag som jag. Så håller vi tummarna för att det blir lika fint imorgon igen!


En promenad

Känner mej seg, så jag tänker ta en promenad. Ska gå förbi M samtidigt och titta hur det blir i hans lägenhet. Han har pratat länge om att han ska måla om, och idag så blev det tydligen dags. Så det ska bli intressant :)

26e juni 2010

Nu är jag hemma igen, efter en riktigt trevlig midsommarafton i Oscars sommarstuga. Det blev grillat med potatissallad och vin och massa prat och skratt. Senare på kvällen åkte vi bort till Tjen och jag tog årets första dopp! Det var inte så kallt som jag hade trott faktiskt.

Vi satt nog uppe till tre, halv fyra och pratade och sen somnade nästan allihop i en och samma säng. Jag sov väl sådär, för Oscar snarkade och Daniella låg och hostade, men lite sömn fick jag nog.

Nu är jag som sagt i alla fall hemma igen, efter en resa på en proppfull buss från Ringarum. Nu ska jag ta mej en dusch, och sen ska jag laga till lite "riktig" midsommarmat. Sill och potatis.

Mot Ringarum!

Min vän Oscar har ett sommarställe i Ringarum. Eller, egentligen är det väl hans mormor. Men det är i alla fall där jag ska fira min midsommar. Jag håller på och packar lite saker, och sedan ska jag sätta mej på bussen ner till Ringarum, där dom andra hämtar upp mej, och vi åker ut till stugan.

Det ska bli riktigt mysigt, och jag har packat ner varma kläder till kvällen. Jag har en känsla av att det kanske kan behövas om vi ska vara ute.

Men nu måste jag slänga ner dom sista sakerna och sen gå till spårvagnen. Och snälla. Håll tummarna för att pressbyrån är öppen när jag kommer dit!

25e juni 2010 - Midsommarafton

Godmorgon!

Inatt sov M här, så det blev mys på morgonen, och frukost i solen. Hur underbart som helst.

Nu ska jag ta tag i min lägenhet, för det är lite stökigt. Måste diska och plocka löite i köket, och sen måste jag göra mej iordning eftersom jag ska iväg på lite midsommarfirande sedan.


24e juni 2010

Sitter här och väntar på att Daniella ska komma och hämta mej. Vi ska åka på roadtrip till Linköping och besöka Ikea. Alla som känner mej vet ju att jag verkligen älskar att åka till Ikea, så idag blir det shopping på hög nivå ;)
Jag ska köa lite grejer så jag kan få upp nått på väggarna här hemma, så det känns som om jag faktiskt verkligen bor här. Just nu finns ingenting på väggarna, och det är så tråkigt.

Vi får väl se vad som får följa med hem!

Härligt sommarväder är det också! Underbaaaaaaaart!


Morden i Midsomer

Imorgon ska jag och Daniella åka på en liten roadtrip till Linköping. Jag tror att ni redan har förstått att va ska till Ikea. Det är grejer till lägenheten ska ska inhandlas. Så sen kanske det faktiskt kan komma upp lite saker på väggarna så det verkligen känns som om man bor här. Jag har gjort en inköpslista så jag inte ska glömma saker, som jag alltid brukar.


Men nu ska jag slänga mej i soffan med lite chips och eventuellt ett glas vin, eller kanske lite läsk, och kolla på Morden i Midsomer på trean. Det är chill, det.



Sommaroutfit



Rosa oversize-tröja - Gina tricot
Jeansshorts - Cubus


En ledig sommaroutfit som passar de varmaste dagarna. Och idag var det riktigt varmt. Jag klagar absolut inte, för det var underbart att kunna ligga ute och sola.
Sen satt jag och M ute i gräset och mumsade på glass innan han skulle iväg och jobba. En riktigt bra dag med andra ord.

23e juni 2010

Godmorgon på er!

Tjejkvällen igår blev hur lyckad som helst. Många galna skratt och missförstånd, men det är så det ska vara haha. Vi köpte i alla fall grejer till tacos och hyrde film av en skitläskig gubbe som jag aldrig mer ska hyra film av. Sen gick vi hem och lagade maten, och det största problemet blev att få upp majsburken med min sjuk konstiga öppnare. Men efter en kvart var den öppnad i alla fall och vi kunde äta :)

Sen blev det chips i soffan medan vi såg på Panic Room. Vi pratade typ hela filmen, men lyckades nog se det mesta ändå. Senare skjutsade Céline Malin till bussen, och jag satte mej i soffan själv och kollade på Sex and the City.

Nu på morgonen har jag bara legat ute på uteplatsen i solen och svettats, så jag ska väl strax gå och ta mej en dusch.

Tjejkväll

Snart kommer Malin och Céline hit. Då ska vi bort och handla lite och sen blir det tacos och film. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Är alltid lika kul att träffa dom. Synd bara att Daniella inte kunde hänga på. Men det är som vanligt, svårt att få alla att kunna ses samtidigt. Men vi överlever nog.

Tror inte jag bloggar mer ikväll, vi får väl se.




Här är en av de nya tröjorna jag köpte förra veckan.
Den är en lös modell med alla möjliga färger.
Det bara skriker SOMMAR!

22e juni 2010

Godmorgon!

Kom hem från Daniella för en stund sen och har plockat iordning lite här hemma. Bästa Malin och Céline kommer ju antagligen ikväll, så jag tänkte att det var bäst att städa lite, haha.
Men nu tänker jag lägga stadningen på hyllan ett litet tag och gå ut på uteplatsen och sola lite. Det är ju underbart väder ute!

Nu ska jag bli brun :D



Hem till Daniella

Snart kommer Daniella och hämtar mej. Jag ska dels följa med henne när hon ska visa ett hus, och hålla ordning på Hilda under tiden, men sen ska jag följa med henne hem efter det. Vi ska chilla lite på hennes balkong och pimpla vin haha ;)

Kan ju bli riktigt trevligt det här :)

21e juni 2010

Imorse åkte jag iväg på en intervju. Den var på logistikhögskolan, där jag har sökt ett par utbildningar. Bland annat affärslogistik. Vi fick lite allmän information, och sedan fick vi fylla i en enkät. Sedan fick vi även gå igenom ett stresstest. Vi skulle lösa mattetal på en dator, svara på frågor på ett papper och svara på frågor medans två stycken satt och pratade och gjorde störande ljud samtidigt. Stressad blev jag inte. jag blev mest sur för att jag är så fucking dålig på multiplikationstabellerna, haha. Så lite misslyckades dom med testet. Eller så är jag jäkligt oberörd av såna grejer tack vare att jag har jobbat på Kolmården.

Efter intervjun gick jag och hämtade Daniella och Hilda, och så käkade vi lunch uppe vid hörsalen. Pasta med kyckling i curry blev det och det var riktigt gott.

På vägen hem så stannade spårvagnen helt plötsligt. En annan spårvagn längre bort hade börjat brinna, och då var de tvugna att stänga av all ström. Så där stog vi ett bra tag, och det tog ca en timme att ta sig hem. Det brukar ta en kvart...



Trööööööött

Jag vet inte varför, men jag är sjukt trött. Ligger här i soffan med en film och äter lite godis. Saknar min M, och funderar på om jag ska sova. Jag ska ju iväg på en intervju imorgon rätt tidigt, så det blir nog sängen snart.



Blaaaa, jag vet knappt vad jag skriver... bäst att sluta innan jag skriver nått konstigt, haha

20e juni 2010

Då var jag hemma från en dag på jobbet. Det har varit en rätt lugn söndag. Kollade nyss på säsongsavslutningen av Grey's, och tjöt som en gris.

Nu; dags att kolla på One Tree Hill och laga mat...

Filmtajm

Nu blir det godis, sockerdricka, chips, tända ljus och film i soffan. Det enda som saknas är M.



En vacker dag

Nu har jag tittat lite mer på sändningarna om bröllopet, och det är ju inte bättre än att man själv blir ganska sugen på att gifta sig en vacker dag. (Obeservera att jag sa en vacker dag, och inte imorgon). Inte för att mitt bröllop skulle bli lika stort och pampigt som Viktoria och Daniels, men i alla fall. Jag är ju lite fast i det där att jag vill ha ett "big white wedding". Kanske får jag det, kanske inte. Men det är ju inget jag behöver bekymra mej om nu. Det är ju liksom inte riktigt aktuellt haha.

Det kungliga bröllopet

Okej. Jag erkänner. Jag har tittat lite på bröllopet.

Jag tittade några minuter på vigseln i början, mest för att få se vad Viktoria hade för klänning. Sen lät jag tvn stå på i bakgrunden medan jag städade, och kom in i vardagrummet lagom till att höra Agnes och Björn Skifs sjunga. Och det var en rätt fin låt faktiskt.

Tvn står fortfarande på, och nu åker brudparet tydligen i någon båt på väg mot slottet. Och jaa, jag måste väl säga att det är rätt fint ändå. Och visst är Viktorias klänning fin, men den var ju inte så speciell som jag hade trott.

Och jag tycker faktiskt att det har varit uttjatat, och tycker det fortfarande. Det finns ju liksom inget annat att se än bröllopet, eller VM.



Men nu finns det lite saker jag undrar;

- Blir Daniel prins nu? Och är han det fortfarande om han och Viktoria skiljer sig?

- Och då undrar jag ju även, får dom ens skilja sig? Och vad händer då?

- Och NÄR ska Viktoria få barn egentligen?!

19e juni 2010

Godmorgon på er!

Vaknade av att solen sken, men nu har den försvunnit. Så istället för att sola, som jag hade tänkt, så får det bli frukost, och sedan en riktigt storstädning. Jag började ju lite igår, men blev ju inte färdig på långa vägar. Dessutom har jag ju tvättid idag mellan två och sex. Så det är vad jag ska sysselsätta mej med. Kul va? haha


Nu tror jag att jag ska gå och fixa lite fukost, innan jag äter upp godiset som står här bredvid mej ;)




Nyvaken kallas det jaa...

Konsumentverket

Jag tänkte bara berätta lite mer om min lilla dust med ett fondföretag, eller vad det nu är.

De ringde ju upp mej för en månad sedan ungefär, och pratade omkull mej och fick mej att gå med på att överväga ifall jag ville ha en prenumeration på en tjänst som hette PPM-nytt. Jag skulle få villkoren för denna tjänst hemskickade till mej, men även i ett mail. Efter det skulle jag ha 14 dagar på mej att ångra mej ifall jag ville det. Annars skulle de "ta det som ett ja". (De här 14 dagarna har man alltid på sig att ångra sig, enligt svensk lag).

Det konstiga var att jag aldrig fick några villkor, varken på posten eller i något mail. Men förra veckan damp helt plötsligt en faktura ner i brevlådan. Då blev jag riktigt förbannad. Jag har ett ex antal gånger varje dag sedan dess försökt komma fram till deras kundtjänst. Men helt utan framgång. Jag skickade sedan ett par mail, men fick inte svar där heller.
Förrän igår. Då skrev någon därifrån att hon läst mina mail, samt att hon tagit emot ett telefonsamtal från mej (det KAN inte stämma för det är inget som någonsin har svarat). Hon sa också att "hon beskrivit för mej att de skulle ta det här längre och se om det kunde lösas".

Då fick jag nog, och kontaktade konsumentverket. Jag förklarade mitt problem för dem i ett mail, och imorse ringde de upp mej. Han berättade precis hur jag skulle gå tillväga, och varför. Det kändes verkligen bra efteråt, och nu vet jag ju att jag har rätt vilket gör det hela ännu lättare.

Så jag tänkte bara ge er ett tips. Gå ALDRIG med på något sådär över telefon, med tanke på att det kan vara som i mitt fall, antagligen en stor bluff.
Så gör inte om mitt misstag!



18e juni 2010

Nu är jag hemma i min lägenhet igen, och jag har precis dammsugat och torkat golven. Känner mej sååå duktig. Strax ska jag gå bort till Ica och handla lite. Ska se om jag hittar någon god glass, mm.

Kul att det inte finns nått kul att se alls på tv ikväll... Det är bara skit = fotboll. Undrar vad jag ska underhålla mej med?! Städa lite till kanske. Vem vet.



Nu ska jag gå och handla. Jag blev så jäklarn's sugen på den där glassen...

MORR

Nu är jag arg. RIKTIGT ARG!
Varför i hela helvete har man en kundtjänst om man ändå varken svarar på mail eller i telefon?! VA?! Kan någon svara på det?
Nej, just det. Inte jag heller.
Nu kommer jag säkert behöva betala den jävla skitfakturan som jag inte ens ska betala egentligen.

MORR.

17e juni 2010

Jag tog ju Maddes pass idag, så nu ska jag snart åka till jobbet igen. Det är alltid trevligt med lite extrapengar. Men nu måste jag stressa lite om jag ska hinna, som vanligt haha

På jobbet

Nu sitter jag här på jobbet. Har hämtat ut kassan och allt, och snart är det dags att öppna. Undrar om det kommer vara mycket folk idag såhär mitt i veckan?

16e juni 2010

Vaknade nyss av alarmet, och det gick förvånansvärt bra att gå upp. Jag trodde att jag skulle försova mej minst en halvtimme. Så det var ju bara positivt.
Nu ska jag ta och käka frukost, och sen ta en dusch. Sen ör det dags att åka till jobbet.
Det är min första vardag som jag jobbar så det kan bli lite intressant. Jag får passa mej när dom tar fram Ica-kortet, så jag inte säger den väl inrepeterade meningen "tyvärr, Ica-kortet gäller bara på vardagar". Vi som bara har jobbat helg innan är ju ganska inrutade på det haha.

Men nu, frukost!

Stan strax

Jag var hemma en sväng och skulle hämta mina arbetskläder till imorgon förut. Jag kan bara säga; tack gode gud för att jag inte bor där just nu! Det luktade skit i hela lägenheten, och det var slangar och grejer överallt. Dessutom hade dom lämnat massa lampor igång. De var alltså inte där när jag hämtade grejerna. Det stör mej lite att dom inte tänkte på att släcka, med tanke på att det är jag som får betala elen dom använder... Men men.

Som sagt. Skönt att jag inte behöver bo där just nu. Nu ska jag snart ta och gå ner till spårvagnen, och sen blir det stan med bästa Malin!

15e juni 2010

Har precis ätit frukost, och kollat lite på tv. Nu tänker jag ta en dusch, och sen ska jag se om jag hinner hämta mina jobbkläder innan jag ska möta Malin på stan. Vi ska shoppa lite, och jag antar att det blir en fika också. Det blir det alltid när man är på stan med Malin ;)

Ska försöka få med mej nått hem. Fast jag har flyttat och kanske inte har hur mycket pengar som helst, så kan det vara kul att få unna sig något nytt ibland. Vill ju gärna ha lite fina sommarkläder. Jag behöver lite mera färg i min garderob om man säger så haha.

Men nu, duschen!

14e juni 2010

Idag vaknade jag hemma hos min underbara. Jag ska ju bo här en vecka, eftersom dom ska göra iordning mitt avlopp i lägenheten. Min boyfriend gick upp redan vid fem, eftersom han skulle till jobbet. Jag vaknade av hans alarm, och tänkte att jag skulle ge honom en hejdåpuss när han gick, men där någonstans måste jag ha somnat igen, för jag vaknade till framåt halv nio, och då hade han ju gått för länge sen...

Jag somnade om en stund, men vid tio nångon gång gick jag upp. Har druckit en kopp te för att vakna till lite, och snart tänkte jag ta en dusch. Sen får vi se vad vi hittar på idag.

13e juni 2010

Nu sitter jag på jobbet. Jag jobbar i safaribasen idag, och det har varit rätt mycket bilar såhär på morgonen. Men just nu är det ganska lugnt. Då kan man passa på att fylla på lite kartor och säkerhetsinfo-lappar. Eller lyssna på radio, haha.

Klockan går faktiskt ganska fort här. Den är ju redan halv tolv! Kanske är rätt kul att jobba här borta ändå. Visste inte riktigt vad jag skulle tycka eftersom jag inte har varit här sedan jag hade intro. Men det är faktiskt ganska kul!


Idag jobbar jag ju till halv sex, och när jag kommer hem måste jag packa,och plocka iordning lite, och sen ska jag hem till min underbara. Ska ju bo där nästa vecka när dom gör iordning avloppen i mitt hus.

12e juni 2010

Idag har jag varit på jobbet hela dagen och kom hem för ett litet tag sen. Fixade ihop lite mat, och nu sitter jag i soffan och chillar. Är så himla trött att jag inte kommer göra nått annat ikväll. Ska nog kolla nån film på tv ikväll, och sen blir det sängen. Jag ska ju jobba imorgon med...

Nu ska jag väl kanske lyfta på rumpan och plocka undan talltiken åtminstone.


Vad har ni gjort idag då?

11e juni 2010

Igår var en helt galen dag. Jag gick upp klockan fem, för att hinna göra mej iordning och ta mej till skolan i tid till champagnefrukosten. Med en sån start på dagen kunde inget bli fel, haha! Det blev en sjukt lyckad student, och idag känner jag mej allt lite sliten.

Hinner inte skriva så mycket mer nu. Ska iväg och handla, och sen städa lite!

Chill

Ikväll blir det chill med klassen och vi hoppas på att det blir trevligt. Men det betvivlar jag inte. Ska ta och slänge mej i soffan en stund med lite "rings" (sjukt goda förresten) tills det är dags att dra sig bort dit. Jag vet att jag är en lat soffpotatis. Men så får det vara. Jag trivs med det. :)

9e juni 2010

Godmorgon på er!

Det slog mej idag när jag vaknade, att jag tar studenten imorgon!! Helt sjukt egentligen. Det känns som om det var igår jag satt i aulan för första gången, och väntade på att bli uppropad. Men nu har det tydligen gått tre år. Och det vi har väntat på är här. Studenten. Sjukt...

Nu ska jag slänga mej i duschen, för snart kommer mormor och hämtar upp mej. Hon ska skjutsa mej till skolan så jag kan tömma mitt skåp, och sen ska vi åka och handla.

Varför denna partyhysteri?!

Det är en sak jag har gått och funderat länge på, och nu måste jag helt enkelt få fråga innan jag blir helt tokig. Jag går ju mitt sista år på gymnasiet, och just nu är vi mitt uppe i vår studentvecka. Och ja, det är klart jag vet att alla förknippar den med alkohol och festande. Och om man inte dricker, eller inte har någon lust att gå ut varje dag, ja då är man tydligen tråkig.

Men då är min fråga; varför denna hysteri?! VARFÖR måste man festa och dricka varenda dag denna vecka? Borde inte den veckan handla om att umgås så mycket som möjligt med den klass som man ska splittras ifrån, och att ha trevligt?! Det är i alla fall vad jag tycker.
Men som sagt. Istället ligger all fokus på alkohol och festande. Och när man frågar varför, ja då får man svaret "för att man ska". Det är alltså så av ren princip? Att man "ska" supa en hel vecka i sträck och knappt orka gå till sitt eget utspring...?

För om man som sagt inte har någon lust att varken dricka alkohol eller gå ut och festa, då blir man kallad torris och tråkig. Och det är ju lagom kul.

Men som sagt, om det nu bara är av ren princip, och ingen kan förklara varför man ska fira denna vecka med alkohol och bakfyllor, då tror jag att jag får bli kallad torris och alla andra saker med för den delen. För jag orkar faktiskt inte festa i åtta dagar i sträck, plus att jag har lika roligt utan alkohol i kroppen. Jag är nog ingen riktigt "partypingla", och kommer nog aldrig att heller. Det är nog bara för folk att acceptera.


Mot skolan!

Jaa, jag ska väl dra mej bort mot skolan strax.




Hej jag ser ut som världens bimbo.
Försökte få till en bild på min outfit. Det failade ganska mycket.
Får ta en bättre i eftermiddag.

8e juni 2010

Jag säger bara blääää för att vara uppe såhär tidigt. Sitter här i morronrock och har precis duschat. Ska ta och fixa mej och slänga i mej lite frukost, och för första gången på en vecka ta mej till skolan. Det är nån skolgrej och girlsen tyckte att vi skulle gå dit och kolla. Surt bara att det börjar så tidigt... Men men.


F-U-C-K

Just nu är jag så jävla sur. Kul att fläckarna på kläderna inte ens försvann. Jävla skit. Nu har jag inga vita leggins kvar jag kan använda till exempel. Kul. Jävligt kul.


Ni får ursäkta språket. Men ibland blir jag bara så jävla förbannad.

Regn?!

Precis när jag hade skrivit till Céline att nej, här regnar det inte alls. Vad tror ni händer? Ja, såklart börjar det regna. Och jag som hade tänkt att chill och grillning i en park inte skulle sitta fel. Hejdå till den idéen. Men nått lär vi väl hitta på antar jag. Vi får väl se.

7e juni 2010

Godmorgon!

Vart är solen som lyste så fint igår?! Igår kunde jag ligga på uteplatsen och sola i bikini, men idag finns det ingen sol alls. Jag som tänkte bli ännu brunare idag ju. Får uppsöka ett solarium för det, har jag en känsla av. Men men.

Senare idag blir det eventuellt fika med Elin, som jag inte har träffat på ca två år. Det ska bli underbart roligt!!

Men nu, duschen!

6e juni 2010

Inatt sov min underbara här, och det var hur mysigt som helst att vaknar bredvid honom. Det är det alltid. Vi åt frukost, och sen blev det lite chill i solen. Nu har han gått hem till sin tokiga katt, så nu ska jag ta tag i min lilla lägenhet. Det behöver verkligen städas. Plus att jag har tvättid senare idag.

Sen ikväll tror jag det blir mys hemma hos min underbara.



5e juni 2010

Jaa, då var en till utekväll avklarad. Kom hem halv fem i morse, och var hur trött som helst. Idag har jag lite att städa om man säger så. Lagom kul.

Sen ska jag hänga med Malin när hon ska vaxa sina ben, och sen funderar jag på att gå hem till min underbara och mysa i hans soffa. Vi får se.

Utgång!

ikväll kör vi på utgång igen. Först en sväng in på Hugo och köra lite lakrits-shots och sen vidare till palace där efterfesten av balen är.




PATREEEEY :D

4e juni 2010

Efter en lång promenad hem från folkparken igår, så slängde vi oss i sängen och sov. Gick upp för en stund sen och käkade frukost och nu ska jag duscha, och sen fixa Daniellas hår. Baldag idag ju.
Sen ska jag ner och skrika lite på alla funktionärer så dom vet vad dom ska göra ikväll.

In the park

Ikväll blir det chill med vännerna i folkparken. Myskänsla på det.

Nu. Iväg!



Svälter snart ihjäl!

Jag har städat och plockat i lägenheten så gott som hela dagen. Måste tvätta golv och dammsuga imorn, blir helt toklig när det är smutsigt överallt.
För tillfället väntar jag på daniella som har sprungit vårruset. Jag kan nämligen inte laga mat utan henne. Hon har fått uppdraget att köpa matlagningsgrädde, och utan den blir det ingen mat lagad. Hoppas hon kommer snart, för annars kommer jag svälta ihjäl. På köpet har hon lämnat mobilen här så jag kan inte få tag i henne heller... Men hon kommer väl snart. Hoppas jag.

3e juni 2010

Igår blev det en riktigt lyckad utgång. Jag, Malin och Calle körde lakrits-shotar och dansade tills fötterna riktigt värkte. Jag lovar, jag kunde inte gå ens. Så halv tre blev det hemgång, och byte till platta skor. Där snackar vi underbar känsla haha ;)
Fick skjuts hem av Malins mamma, som är så bäst! Annars hade jag liksom behövt gå ända hem. I mörkret, alldeles ensam. Och det hade väl varit sådär. Så tack Rose-marie!

Imorse blev jag väkt halv åtta av en snubbe som ringde på dörren. Han skulle fixa toasitsen som tydligen var trasig på ett ställe som jag inte ens kunde se, och sen nån grej i fönstret. Men hallå!?! Vem fasen gör sånt halv åtta?! Morr. Fast jag gick och la mej igen sen.

Nu sitter jag här och väntar på mormor.



Utgång ikväll

Har precis ätit och sitter och väntar på att malin ska komma hit, och att mirela och Irina ska komma tillbaka från pizzerian med sin mat.
Kanske ska knåpa ihop ett soffbord så vi har nått att sitta vid :)


Ikväll blir det utgång!

2a juni 2010

Idag vaknade jag för första gången i lägenheten. Sov som en stock hela natten. Har även kommit på att det hörs när barnen som bor ovanför springer omkring. Men det är egentligen inget som stör.

Nu ska jag duscha och göra mej iordning, för idag är det....


...MÖSSPÅTAGNING!

Idag börjar alltså studentveckan :D

Äppeljuice och kläder

Dricker äppeljuice och viker ihop alla kläder som legat slängda i säckar. Snart ska jag nog krypa ner i sängen. Men innan det ska jag borsta tänderna med fingret eller nått. Det verkar som om tandborsten som inhandlades igår har fått ben och dragit någon annanstans...



1a juni 2010

Nu har jag tagit steget ut i vuxenlivet. Nu har jag flyttat hemifrån!

Jag sitter i nya lägenheten nu, som är min bara min. Har packat upp ganska mycket av det som ska vara i köket och i badrummet. Och nu håller jag på med kläderna.
Lägenheten är ju rätt liten, men den är riktigt mysig, så jag trivs redan kan jag säga. Ska försöka ta lite bilder imorgon så ni mer får se hur det ser ut! :)

Nu ska jag fortsätta packa upp lite. Sen ska jag ta mej ett bad.



RSS 2.0