Intervjuer

Sitter här på median och borde sammanställa massa intervjuer, men jag har helt enkelt inte lust. Eller ork, jag vet inte riktigt. Arbetet ska vara klart om typ fem veckor, och vi har typ inte gjort nånting. Men det är väl som vanligt. Det löser sig säkert. Längtar tills vi bestämmer oss för fika, men det lär väl ta minst en timme tills det känns okej att sluta jobba. Jag tycker projektet är kul, men idag är jag bara sur så inget är kul. Eller, alla dom positiva sakerna som jag skrev i förra inlägget är kul, men vissa människor kan verkligen få en att bli på pissigt humör. Moral säger jag bara. Moral!

Men men, allt kan inte alltid vara kul. Nu ska jag försöka göra nått vettigt. Typ komma på vad Célines blogg ska heta :)

090331

Idag känns som en bra dag. Jag ställde klockan en halvtimme tidigare, bara för att jag skulle platta håret. Och jag lyckades faktiskt komma upp ur sängen! Sedan skickade jag lite sms med elsk, och det får mej alltid på bra humör. Så nu är jag glad, och har plattat håret. En bra start på dagen. Snart ska jag dessutom äta frukost, och det sägs ju vara bra det också...
I skolan är det bara media-ämnen, så dagen kommer gå fort har jag en känsla av. Slutar vid tre och då kommer mormor och hämtar mej, för nu har mitt paket kommit! Äntligen ska jag få mina två efterlängtade chinos. Och passar dom inte kommer jag gråta blod kan jag lova! Så jag håller tummarna.
Och eftersom min mormor är så snäll som hon är, så har hon lovat att skjutsa ut mej till Skärblacka till mitt styrelsemöte vid fem. Där sparar jag 22 kronor genom att inte åka buss. Och det är bra! Dessutom ska jag få träffa elsk ikväll, och det är alltid trevligt. Alltså, kommer detta vara en rätt bra dag, om det blir som jag har tänkt mej :) Det blir det ju aldrig dock, men man kan ju hoppas.

Nu ska jag gå och äta frukost, och sedan bär det av till skolan för första gången den här veckan.

Vila...

Snacka om att det har varit skönt att bara vara hemma och vila idag! Helgens möte tog verkligen kol på mej, haha. Men imorn är det tillbaka till verkligheten igen kan jag lova. Jag och Daniella måste fortsätta med vårt slutprojekt i median, och jag kan säga att det är mycket kvar att göra, så vi lär behöva all tid vi kan få! På kvällen imorn är det styrelsemöte, och vi får väl se hur det går den här gången. Tar det två timmar igen, kommer jag seriöst att bli tokig! Men vi får väl se.

Förut satt jag och tittade på lägenheter, och jag blev hur sugen som helst på att flytta! Men jag har liksom inte råd med en lägenhet, så det får väl vänta ett tag till antar jag. Men det skulle vara skönt att slippa min mamma och min syster ibland. Inte för att jag inte gillar dom, men för att det kan vara skönt att bara vara själv, och liksom ha nått eget att bestämma över. Jaja, drömma kan man ju alltid göra.

Jag kanske skulle ta och äta nått? Har inte ätit sedan jag åt frukost med T vid åtta imorse...

Monday

Imorse var det faktiskt T som skulle gå upp först, för ovanlighetens skull. Jag åt frukost med honom sen, men när han hade åkt iväg, så la jag mej i sängen igen. Jag var så otroligt trött, så jag hade ändå inte kunnat göra nått vettigt i skolan idag.
Så istället har jag försökt få alla expansionspaket och sånt till Sims att funka. Men det gjorde det inte. Så jag blev lite arg. Orkar inte ladda ner sånt här skit. Jag lånar av folk istället. Mycket lättare! Så om någon har något Sims-spel, hör gärna av er!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ligga i soffan och lata mej medans T jobbar, låter faktiskt rätt lockande. Det blir nog det, och en film. Ska ladda batterierna för veckan idag, så jag orkar göra nått vettigt imorn. Har ju styrelsemöte i Skärblacka då. Ska bli intressant.

Nu ska jag lägga mej i soffan och äta godis och bara lata mej!

Hemma igen efter DÅM

I fredags åkte ju jag, Mathilda, Marka och Marcus till Vimmerby och DÅM. Hela bilen var full med packning, eftersom vi tjejer som vanligt packar lite för mycket, hehe. Under resan ner satt jag och Mathilda och småsjöng och killarna läste tidning.
Fredagkvällen spenderades i stora salen med "Lära känna - Årsmötet" med roliga paraleller och skämt. Sedan satt jag, Hanna och Mathilda och spelade kort och pratade till tio i två på natten, och sen gick vi och la oss.

Lördagen bestog till stor del av att sitta i stora salen där årets distriktsårsmöte hölls. Jag tyckte att det var mycket intressant, och gillade många av disskusionerna som kom upp. Sedan satt vi i olika utskott, och jag tycker att vi kom fram till vettiga saker, och allas åsikter var bra. Det kändes som om jag var mer insatt i vad som hände och i alla frågor, än jag var förra gången, och det kändes bra.
På kvällen mellan klockan sju och halv elva valdes styrelsen ut, och det blev ju kaos som vanligt när folk inte får som dom vill, eller inte kan acceptera saker. Alltså tog det hela mycket längre tid än det hade behövt. Men men. Under denna tid inföll ju även Earth hour, och vi släkte ner allting i huset förutom nödutgångsskyltarna, och tände istället massor av stearinljus. Det blev jättemysigt, fast det var svårt att se vad man skrev. I Vimmerby släckte man ju ner all gatbelysning och sådant, så jag kan säga att det var ganska mörk ute...

När mötet var slut för dagen var det mässa i kyrkan, och efter det satt vi och pratade en stund innan vi gick och la oss. Jag som trodde att min mobil skulle ställa om sig till sommartid själv, satte alarm som vanligt för att vakna i tid. Men när Joel kom in och tände taklampan och ropade frukost, blev det ett faktum att så High-tec är inte min telefon...
Efter frukosten upptogs mötet igen, men dessa punkter gick snabbt, så mötet blev avslutat i tid. Sedan städade vi i rummen där vi hade sovit och sådär, och sedan åkte jag, Mathilda och Marcus hem innan mässan, för vi ville verkligen komma hem, efter en så pass lång helg.

Nu är jag hemma, och har tagit ett bad. Snart ska vi nog iväg och titta på en lägenhet som vi kanske ska ta, och sedan ska jag väl försöka packa upp helgens väska.
Ikväll kommer T hit, och jag har saknat honom jättemycket! Det bli pasta och kyckling med curry, mys i soffan framför Van Vetereen (stava?) och godis. Mys!

Bilder från DÅM kommer finnas på min bilddagbok. Jag heter Inpurepanic.

Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag igen, och jag kan säga att det tog mej en halvtimme att komma upp ur sängen. Funderade en stund på att strunta i matten, eller till och med hela dagen. Men Daniella blev så arg, så jag tog mej i kragen och gick upp. Så nu har jag duschat och gjort mej klar, och sitter här och äter en tallrik fil.
Idag är det bara nollan ute, så det är en klar förbättring från de senaste dagarna. Dock är det ingen sol ute idag. Men men, det kanske kommer under dagen.

Efter skolan idag ska jag hem och packa klart min väska till helgen och sen hämtar Mathilda mej runt tre. Då ska vi ut till henne och göra klart allting, och runt halv fem åker hon,jag, Marka och Marcus mot Vimmerby, där vi ska spendera helgen. Jag antar att jag inte kommer ha tillgång till datar, så det lär nog inte bli så mycket uppdateringar här, förrän på söndag kväll, då jag är hemma igen.

Nu ska jag iväg till skolan.
Hörs efter helgen!

Dance

Idag vaknade jag jättetidigt hemma hos T, så vi låg och pratade i en timme innan jag skulle gå upp, mysigt. Sen gick jag upp, åt frukost och gick till skolan. Där hade vi foto, och vi gjorde absolut INGENTING, så jag hade alltså kunnat sova två timmar extra. Surt!
Efter det var det svenska, och vi satt i datasalen och letade ordspråk. Jag hittade ett som jag tycker passar mej utmärkt!
"Om jag någon gång ser en leende joggare, så ska jag tänka på saken"
Och det är sååååå JAG! haha. (Finns ingen latar människa än mej ska tilläggas).
Maten idag ska vi inte ens nämna. Det såg ut som något, någon redan hade ätit och spytt upp igen. Höll ju på att dö där. Men jag överlevde, och gick vidare till idrotten. Vi spelade nått som kallades för topsboll, och det var rent livsfarligt kan jag säga. Jag är förvånad över att jag bara kom undan med en klämd tumme och bollmärken på baksidan av låren...

Eftersom jag är sådan lat människa, har jag tagit bort mitt språk, och alltså slutade jag vid ett när idrotten tog slut. Då gick jag och Malin ner till stan och käkade på Cupolen. Jag lovar att det var 100 gånger godare än skolmaten om inte mer. Det blev lite prat, om vissa invasioner, eller hur Malin? Haha, jag trodde jag skulle bli tokig.
Efter det skulle Malin tillbaka till skolan och göra prov, och jag skulle hem. Tog bussen för en gångs skull och den var överfull av stående passagerare och barnvagnar! Men jag överlevde resan, och när jag kom hem började jag med packlistan till helgen. T kom förbi en stund, och det var sista gången jag fick träffa honom innan söndag kväll. Det kommer vara jättejobbigt att inte få träffa honom varje dag, och jag kommer antagligen inte kunna sova på nätterna heller. Men sånt är livet.

Vid halv sju bytte jag om, och så åkte vi till dansen och T gick hem. Jag måste säga att det var första gången på länge, som dansen var riktigt kul! Vi fick testa lite foxtrot och vals idag med, och det var lite konstigt mitt i allting, men kul var det. Trodde att jag skulle svimma där på slutet när vi dansade till jättesnabba låtar, och dom snurra mej jättemycket. Men de gick, haha :)

Nu är jag hemma, och har packat lite för imorn. Resten gör jag klart imorn när jag kommer hem. Slutar tidigt eftersom jag inte behöver vara på IV-valet. Sedan på eftermiddagen bär det av ner till Vimmerby och DÅM.
Snart ska jag väl försöka sova så jag orkar upp till matten imornbitti!

Godnatt

Sommarjobb!

Överraskningen som T hade förberett var att vi skulle göra våfflor! Och jag ääääälskar våfflor, så jag blev jätteglad. Så vi gjorde våffelsmet, och sedan hjälptes vi åt att grädda våfflorna. Jag fick även vispa grädde, för hand. Gissa om min arm fick kramp?! Men det blev bra till slut det med. Och även fast det inte riktigt blev "frasvåfflor" så var dom goda ändå :)

Efter att vi hade ätit så skulle jag gå hem för att hämta lite saker, och när jag är påväg ner genom trapphuset ringer min mobil. Det var ett okänt nummer, vilket jag inte gillar så jag svarade lite halv surt; "Jaa, det Myh." Och då visar det sig att det är en kille från Kolmården som ringer. Jag låter genast lite trevligare, och han erbjuder mej jobbet (Som jag iof har sökt i tredjehand, men ändå) på Kolmården! Gissa om jag blev glad. Jag som har slitit mitt hår i denna jakt på sommarjobb, och så ringer han och erbjuder mej det. Jag behövde inte ens komma på intervju, eftersom jag jobbade där förra sommaren. Och då tyckte han det var onödigt. Så nu ska jag än en gång underhålla mej uppe i grindstugorna i safariparken en sommar. Men jag är nöjd. Det är ett jobb. Och arbetskamraterna förra sommaren var jättebra, så jag tror det blir bra i år med.

När jag kom hem packade jag ihop lite saker och sedan skjutsade mamma tillbaka mej till T, eftersom jag ska sova här inatt. Då behöver jag nämnligen inte gå upp lika tidigt imorn. Så det blir skönt.
Ikväll blir det nog att se på hockey. Jag vet att jag är störd, men har av nån anledning blivit lite halvt intresserad. Kan det ha något att göra med att min käre pojkvän är sportnörd?! Hehe :P

Nu ska jag vara lite social.

Vårväder

Åh, det är äntligen vår i luften igen, och solen skiner! Det går inte att vara annat än glad en sån här dag. Har precis kommit hem från skolan, och på vägen hem kom jag fram till att min stora tjocka skidjacka som jag har haft hela vintern, börjar kännas lite väl varm. Så snart när jag ska hem till T, blir det premiär för min älskade skinnjacka. Kanske är det så att till och med solglasögonen får följa med. Det kändes så på vägen hem. Man blev liksom bländad av solen. Härligt är det. Jag älskar solen och värmen!

Som sagt ska jag snart traska iväg till T, och där vet jag inte vad vi ska hitta på. Han har funderat ut nått, men jag fick inte veta vad. Men bara jag får träffa honom så blir jag glad. För sen kommer jag ju inte få träffa honom på hela helgen. Eftersom vi båda åker iväg. Usch, det kommer vara jättejobbigt. Men sånt är livet.

Nu ska jag plocka fram min jacka, och sedan gå bort till T.
Byw, idag är det ju våffeldagen. Har ni ätit våfflor? :)

Ingen sömn

Jag hade jättesvårt att somna igårkväll, fast jag var sjukt trött. Jag låg och vände och vred på mej säkert tusen gånger! Till slut lyckades jag sjunka in i någon sort dimma, där jag sov en stund, mn sedan vaknade igen efter högst en timme. Och varje gång jag vaknade tittade jag på klockan, och den var ju mitt i natten hela tiden, så då blev jag ju ännu mer angelägen att somna, och då gick det inte alls. Så sammanlagt har jag nog sovit typ fyra timmar inatt. (Då ska det tilläggas att jag gick och la mej vid tio...)
Precis när jag hade lyckats somna på riktigt ringd väckarklockan som stog på sex. Jag ställde dock om klockan, för att få lite mera sömn. Annars hade jag inte klarat att gå till skolan idag. Så nu ska jag äta frukost och klä på mej, och sedan bär det av till skolan för engelska och matte.

I eftermiddag ska jag träffa T eftersom vi inte kommer ses mer den här veckan sen. Han sa att han skulle hitta på nån överraskning, så nu är jag lite nyfiken, hehe. Fast det spelar ingen roll vad det är, bara jag får träffa honom. Det kommer vara jättejobbigt utan honom i helgen, när jag ska till Vimmerby och han till Kalmar. Men det kanske är nyttigt att vara ifrån varandra ett tag. Så man liksom hinner sakna varann.

Nu ska jag äta, och klä på mej, så jag kommer iväg till skolan. Skönt att det är kort dag!

En natt utan T

Idag har jag varit hemma hela dagen efter skolan, och pluggat. Har gjort klart massa frågor till svenskan imorn, och så har jag börjat läsa svenska-boken som snart ska vara utläst. Kan inte säga att jag gillar den, men jag måste ju läsa den.

Nu sitter jag här och är lite småförbannad på att det inte går att ladda ner sims expansions paketen som jag vill ha. Men det är väl ett I-landsproblem gissar jag, så jag ska väl inte klaga alltför mycket.

Inatt ska jag sova utan T, och det kommer vara jättejobbigt. Vi brukar nästan alltid göra det, så nu kommer min säng vara jättestor ju! Men jag klarar mej väl. Vi måste träna inför helgen. Kommer bara hinna träffa honom imorn med, sedan är ju jag i skolan på torsdag, och han åker och tränar på kvällen, och sedan åker han till Kalmar i helgen, och jag åker ner till Vimmerby för att vara med på DÅM. Det kommer vara jobbigt att vara utan honom, men jag får koncentrera mej på andra saker, så kasnke tiden går fort.
Nu ska jag nog kolla runt på lite bloggar, och sedan blir det soffan och Desperate Housewifes eller House.

En tisdag

Idag har det varit en rätt lugn dag i skolan. Första lektionen satt vi och pratade med en LiU-student.Inte så givande som jag hade hoppats på kanske, men lite vettigt sa hon iaf. Fast det känns ändå rätt onödigt att lyssna när hon pratar om just LiU, eftersom jag ändå inte ska plugga där. Men jag antar att det är rätt lika på många ställen.

Efter det hade vi lunch, och det var någon äcklig gryta med massa bönor i. Jag måste säga att skolmaten inte är världens fräschaste asså. Dom måste ju kunna göra något åt den? Varför inte lägga pengar på att förbättra maten istället för att måla om skolans korridorer. Visst, jag hade förstått det om de blev finare, men dom målade om en ljusgrön, eller om det var blå korridor, till bajsbrun. Jag menar, det piggar ju inte upp precis. Men men. Varför ska man lyssna på folk som inte sitter i elevrådet. För elevrådet för hierarki (stava) på vår skola. Jaa, så man kan ju inte lyssna på nån annan. Här är det enmansbeslut, oh jaa! Fy fan säger jag.

På eftermiddagen hade vi mediaproduktion, och jag och Daniella skulle sammanställa en intervju. Det gick dock lite segt, så jag bestämde mej för att göra det hemma ist. Så det blev ännu en eftermiddag i cafeterian. Sedan gick jag och Malin och gjorde ett historia-prov klockan två. Det gick nog bättre än jag hade vågat hoppas på måste jag säga.

Nu ska jag börja med maten för snart kommer mamma och mormor hem. Sedan blir det att gå bort till T tror jag. Vet inte om jag sover där också, det är sånt som märks.

LiU-studenter och slutprojekt

Idag på morgonen ska vi ha ännu en träff med våra LiU-studenter. Rätt onödigt enligt mej, eftersom dom är socionomer och beteendevetare hela bunten. Men men. Jag får väl stå ut. Efter det är det lunch iaf, och sedan har vi media i tre och en halv timme. Hoppas att vi har fått svar från de vi har mailat, så att vi har någonting att göra. Annars blir det rätt segt att bara sitta, så länge. Ska iof ha prov vid två någon gång. Histora, och jag kan det typ inte. Men jag ska nog lyckas, på ett eller annat sätt.

Men innan jag går till skolan ska jag försöka få i mej lite frukost, och så ska jag se om det går att få liv i T, eller om han sover för djupt, hehe.

Puss

Ny vecka.

Jag och Daniella gick aldrig på projektet idag, så jag började vi tjugo i tio. Då hade vi en genomgång på fem minuter och sedan fick vi göra vad vi ville. Skönt när en lärare förstår att det är svårt att koncentrera sig på en måndagsmorgon! På engelskan sen, satt vi i biblioteket och försökte jobba med våra texter. Det gick väl sådär, och det blev nog mest prat där med. Men ni vet ju hur det är på måndagar. Alla har massor att prata om ju, haha.
Sen var det mat iaf, och efter det hade vi historia. Jag, Daniella och Oscar satt nere i elevrådsrummet och gjorde en tidslinje i paint (oh yeah, we have skills!) och pratade. Alltså blev det inte mycket vettigt gjort där heller. Men det är sånt man får ta, en dag som denna.

Efter skolan traskade jag hem till min käre pojkvän. Och här sitter jag nu. Ska vara här till typ kvart över fyra, för då måste jag tillbaka till skolan igen. Har ett trevligt utvecklingssamtal att se fram emot vid halv fem. Jag har en svag aning om att frånvarolappen kommer vara huvudämnet, men jag orkar inte bry mej så mycket. Jag gör ju det jag ska iaf. Eller, det mesta, hehe :P

Nu ska jag vara lite social med T, annars somnar han nog, så trött som han är.

Hmm.

Idag vaknade jag hos Mathilda vid halv nio, och då var det bara att gå upp och göra sig iordning. Vi skulle på gudstjänst med våra konfirmander, och sedan skulle tre av våra konfirmander (trillingar) döpas, eftersom de måste vara döpta innan de får konfirmeras.

Efter det gick vi hem till Mathilda igen och åt. Sedan var det dags för mej att ta bussen hem, och Mathilda skulle åka till jobbet.
När jag kom hem duschade jag och bytte om, innan jag satte mej på nästa buss, som skulle ta mej till Sörping. T skulle spela match och jag tänkte att jag skulle kolla. Försöke få med Malin också, men hon hade för mycket för sig :P
T och hans lag vann, vilket skulle firas, så jag åkte hem själv.

Nu sitter jag och tittar på Beck, och väntar på att T ska komma hit.
Imorn blir det nog att gå på projektet. Det ni!

Ingen konfa idag

Det blev ingen konfa idag, som det var planerat, men jag överlever. Det blir istället gudstjänst och trilling-dop imorn. Intressant mina vänner.
Ikväll ska jag ut till Mathilda runt nio, tio och jag antar att vi lär sitta och snacka en hel del innan det blir dags för sängen.

Idag har jag kollat på film, badat och ätit mat. Ingen febril aktivitet här inte. Men jag hade faktiskt inte ork till att göra nåt vettigt. Tänkte först gå ut och fota, men sen försvann solen, och då var det inte lika lockande längre. Så jag sitter inne och latar mej istället. Kanske ska ladda ner lite sims-expansion paket, bara för att, haha.

T är i Borensberg idag och tittar på Innebandy, så honom lär jag ju inte se skymten av. Men jag får väl se till att överleva ändå.

Puss.

Godnatt på er.

Nu har jag kollat på film och funderar på att gå och lägga mej. Känns rätt onödigt att sitta uppe längre. Ingen är ju hemma, så jag har ingen att prata med. Så jag ska väl borsta tänderna, ställa klockan till imorn och gå och lägga mej.
Insåg just att jag har ett problem imorn. Stan öppnar ju inte förrän tio, och jag måste ladda mitt kort. Hmm, hur löser jag detta? Det får bli morgondagens mysterium.

Jag saknar någon här hemma. Det är tomt.
Godnatt.

Fredagsmys, ensam.

Idag vaknade jag med T bredvid mej igen, (ovanligt?! eller inte, hehe). Idag var det han som skulle upp tidigt, eftersom jag skulle vara hemma från skolan, och han skulle på arbetsintervju. Vi åt iaf frukost tillsammans, och sedan var han tvungen att åka. Själv la jag mej i sängen och såg en film, och sedan försökte jag mj på att läsa lite i det tjocka häftet till DÅM (Distrikts årsmötet). Men det gick inget bra, så jag gav upp efter en stund.

Sen kom T hit en stund, innan han skulle iväg igen. Vill ju träffa honom så mycket som möjligt. Men nu har han åkt igen, och just nu tror jag han sitter på tåget mot Linköping.
När han åkte gick jag ner och handlade, och sedan lagade jag mat. Inte så roligt att laga mat åt sig själv, men jag var tvungen att få i mej nånting. Så det fick bli lite ris, majs och bacon. Och det ÄR gott, jag lovar! Haha!

Nu hade jag tänkt nörda lite sims ett tag, och sedan ikväll blir det lite mys i soffan med godis och annat smått och gott framför Hundtricket som går på ettan. Jag blir ensam eftersom min kära T ska spela innebandy hela natten, men jag klarar mej nog.
Imorn är det konfirmander igen!



1 månad idag<3

Orkar inte!

Idag har jag varit på stan med min kära mormor, och fick med mej schampoo, balsom och två par jättefina skor med mej hem. Ska försöka ta en bild på dom och visa dom i bloggen.
När jag kom hem satt jag och tittade på Gilmore Girls en stund och sedan var det mat.
Efter maten hände en liten sak som fick mej att bli förbannad, så jag började städa, för det är en bra sak att avreagera sig på. Så nu är mitt rum fint igen.

Ibland blir jag bara så arg på vissa saker. Och nu vill jag fan inte ta mer onödig skit. Så snart jag har fått ett jobb, tänker jag flytta. Så det så!

Ikväll kommer T hit, och då blir jag nog gladare. Nu ska jag se en film och bara ta det lugnt.

Det är VÅR!

Kvällen hemma hos Mathilda blev riktigt lyckad. Pizza, goda vänner och T är den ultimata sammansättningen för en lyckad kväll.
Först var jag och Mathilda och handlade, och då mötte jag en jag känner och får då reda på att min gudmor ska gifta sig. Jag blev jätteglad :D
Sen gick vi hem och bakade pizza. Under tiden kom alla människor dit. Sedan åt vi och satt och pratade massor. Senare blev det lite spel, såsom ring of fire, och pyramiden. Trevligt!
Det slutade med att jag fick sova i Mathildas bäddsoffa, och då blev jag glad, haha. Jag vet inte varför, men den är så skön, så jag vill alltid sova där när jag sover hos henne, hehe :)

Imorse åt vi frukost allihop tillsammans, och sedan åkte Sandra hem till sig. T skulle på arbetsintervju och Tobias skulle stanna hemma. Så jag och Mathilda drog iväg upp till stallet för en ridtur i vårvädret. Vi hade inte kunnat ha bättre väder, och det var hur mysigt som helst att rida. Dock tog sig Mathilda en liten flygtur, men hon slog sig inte så mycket som tur var.

När vi kom hem igan åt vi egenlagad raggmunk, och sedan skulle Mathilda göra sig iordning för ikväll. Själv låg jag mest i hennes säng och latade mej. Vid sex åkte jag hem, och väl hemma tog jag ett bad. Mycket skönt kan jag säga. Snart kommer T hit, och då ska vi nog se en film eller nått. Vi får se.

Hoppas vädret är lika fint imorn, för jag vill ha vår nu :D

Mediaprojekt

Vi är i full fart med vårt mediaprojekt nu, och det känns som att det kommer bli riktigt bra! Nu har vi skickat iväg frågor till en person, och skickat förfrågan till två andra. Hoppas vi får svar snabbt så vi kan skicka frågorna även till dom!

Nu har Daniella gått hem, eller hon hade en tid hos sin naprapat (Stava?) så nu sitter jag här, och vet inte vad jag ska göra mer idag. Jag kan egentligen inte göra något innan vi får svar från någon, så jag funderar på om jag ska gå hem. Det blir att gå hem till T då, eftersom jag har alla saker som ska med ut till Mathilda där. Och ett par timmar extra med T säger jag inte nej till :)

Nu ska jag bara kolla så jag inte har nått mer att göra, och sen blir det nog att gå hem till T.

Party tonight!

Denna morgon har varit lite sressig, eftersom jag snozzade liiiite för länge. Men jag har lyckats duscha och fått på mej kläder. Men jag skulle gärna hinna sminka mej lite oxå. Man känner sig så mycket finare då. Men får se vad jag hinner. Om högst tjugo minuter måste jag gå för att hinna till skolan i tid, för att göra mitt lag och etik-prov.

Efter skolan idag blir det att gå hem till T, och sedan blir vi hämtade av Tobias, som så snällt kör oss ut till Mathilda. Där ska vi baka pizza och ha lite party. Känns som om det kommer bli jättekul verkligen! :D

Nu måste jag kila!
Puss

7 års olycka?!

Idag när jag kom hem, började jag en storstädning i mitt rum. och jag kan säga att den verkligen behövdes. Jag dammsugade, plockade undan tvätt, gjorde iordning i garderoben och så dammade jag. Är riktigt stolt över mej själv faktiskt. Sedan när jag skulle bädda sängen och precis var på väg att lägga täcket till rätta, hör jag ett brak. Jag vänder mej långsamt om, och ser min älskade spegel ligga på golvet, i (jag lovar) tusen bitar! Tanken om 7 års olycka flög genom huvudet, då jag är väldigt vidskeplig. Men sedan kom chocken. Jag använder min spegel många gånger varje dag. Och jag har liksom en rutin på morgonen, och då använder jag alltid spegeln i mitt rum. Men nu kommer jag inte kunna göra det. Utan jag kommer få använda den på toaletten eller den i hallen. och det blir fel då! Dessutom gillade jag min spegel för den var stor och fin. Så nu blir det expresstrafik till Ikea nån gång denna vecka, och få hem en ny. Jävla spegel!
Så för att göra mej lite gladare så bytta mamma gardiner i mitt rum, och det blev faktiskt fint. Så nu är jag lite gladare iaf.

Nu ska jag göra nån nytta, genom att skriva lite fler personligt brev. Känner att jag måste. Tråkigt är det dock.

Ikväll kommer T hit, och det bli mat, mys och Beck som vanligt.

Jag skäms!

Vi kom iväg i rätt bra tid till innebandyn förut, men blev rätt sena ändå. Dumma spårvagnar som inte går när dom borde. Men iaf. (Jag borde aldrig erkänna detta, så håll till godo mina vänner, för jag säger det bara en gång) Jag tyckte det var riktigt kul att följa med T och titta när han spelade match. Allt blev så mycket roligare när man liksom var där för att titta på nån, ist för att bara titta. Om ni fattar. Dock hade jag ont i magen typ hela matchen, för jag trodde i princip att T skulle dö ett par gånger. Men han klarade sig, och det är tur! Han gjorde två mål, så jag tycker han är duktig :)

Efter matchen fick vi skjuts hem, och satte oss och tittade på Melodifestivalen. Jag höll på Moving on med Sarah Dawn Finer, medan T höll på Snälla snälla med Caroline af Ugglas. När jurygrupperna röstade var det ju sjukt olika vem som fick tolvorna, så det kunde ju bli typ vem som helst som vann. Men sedan kommer svenska folkets röster. Och då faller ALLT! vad i hela h*lvete tänkte folk med när dom röstade?! Vi skickar alltså en operadiva, med mansröst som ser ut som en påfågel, att representera Sverige i Moskva. Jag kan inte göra annat än att skämmas!

Efter skrällen beställde T och jag hem pizza, som nu är uppäten. Eller, nästan iaf. T är för tillfället och duschar, och snart blir det sängen.

Godnatt!

Lördag

Imorse var det skönt att det var jag som kunde ligga kvar när T skulle gå upp och inte tvärtom, som det brukar vara. Docj gick jag upp ungefär när han åkte. Åt frukost och läste tidningen, och sedan blev det duschen.
Runt tolv tog jag bussen bort till Mässhallen, där T dömde innebandy turnering. Satt där och tittade till kvart över tre ungefär. Chrille var där och spelade, så jag pratade lite med honom efteråt, och sen åkte vi hem.

Nu sitter jag hemma hos T och bloggar medan han lagar mat. Ska bli gott, för jag är hungrig, haha. Sen har vi lite tid att slå ihjäl innan vi ska iväg igen. T ska spela match ikväll, och jag ska följa med och titta. Efter matchen måste vi skynda oss hem, för sen blir det melodifestival vänner.
Vem tror ni vinner?!

Nu ska jag spendera lite tid med min kära pojkvän.

Hemma hos T

Idag ville jag inte alls gå upp (precis som vanligt). Men T ville inte alls lyssna på mej, så han kittlade mej, sjöng och drog upp persienerna så att jag inte kunde somna om. Så det var bara att gå upp. Men det visade sig vara ett ganska bra beslut ändå. Vi började på ett nytt kapitel i matten, och jag fattade även det kapitlet. (Kan ni förstå vilken bedrift det är för att vara jag?!).

En annan ganska kul sak idag var engelska lektionen. Innan vi började stog jag, alexandra och calle och disskuterade om män skulle överleva utan kvinnor, och tvärtom. Som vanligt i vår klass, så blev disskisionen rätt hetsig, och den fick liksom följa med in på engelskan. Där hängde även Ingmar (våran lärare) på och slängde sig in i debatten. Så istället för att jobba med det han hade planerat, så gick hela lektionen åt till att disskutera, och  att skriva ner tankar kring ämnet. Trevligt att få göra nått "roligt" istället. Dock tror jag att vi måste lära oss att inte bli så arga på varann i vår klass, haha.

Efter lunchen hade vi foto, och det var roligt. Vi skulle dock fota ute, så det var rätt kallt. Men det gick iaf. Sen vart det fika med mina hembakade muffins, och alla verkade gilla dom.
När vi slutade gick jag hem till T, och jag sitter fortfarande här. Har hjälpt honom att städa köket, och nu ska vi snart gå hem till mej och laga lite mat. För min mage låter som en groda xD

Ikväll blir det mys i soffan och Mamma Mia filmen kommer spelas hemma hos mej. Jag bara ääääälskar den filmen! Kanske även så att vi får besök av en liten Nalle, (en hund) och det skulle vara sååå mysigt. Senare kasnke det blir kortspel, men vi får se. Nu ska jag övertala min kära pojkvän att jag behöver mat!
Puss

Nu får det väl ändå vara nog?! xD

Ibland så retar jag mej på vissa småsaker, och det kanske är onödigt. Men i alla fall. Jag gillar att reta mej på saker ibland, bara för att. Men ibland finns det saker som jag bara blir sur på. Som till exempel, vissa komentarer på min ålder. När jag sommarjobbade när jag var 15, så var det en på mitt jobb som frågade hur gammal jag var. Då sa jag 15. Han bara tittade på mej, och skrattade medan han sa åt mej att sluta ljuga. Han trodde tydligen jag var 18 eller nått. Visst, det är rätt kul att folk tror att man är äldre än man är, men man måste väl ändå tro på en människa som säger sig vara yngre då än man föreställt sig? (Om man inte är 40 kanske och låtsas vara 37, men det är en annan sak). Jag vet inte, jag kanske bara överreagerade?
Men det är inte bara då det har hänt. Till exempel på bussarna. Här i Norrköping kommun, är man ungdom till och med det år man fyller 26. Då en dag när jag skulle åka buss frågar chauffören "Du är vuxen va?" (Jag var 16 då). Jag tittar på honom lite förvånat och säger; "Du, jag är 16..." Han bara tittar på mej, och jag ser att han inte tror mej, men han slår ändå in ungdom, och jag fick åka. Jag menar, seriöst... han kunde väl ändå inte mena att han har så dåligt omdöme, att han såg fel på 10 år?! Och detta har hänt fler gånger, och jag kan säga att jag börjar bli liiiite smått irriterad!
Men det som riktigt fick mej att känna att det hade gått för långt var idag, när jag fick hem ett sånt där oranget pensionskuvert! Dom vill verkligen få mej att känna mej gammal, haha! Jag visste inte om jag skulle bli irriterad eller bara skratta först. (jag skrattade, rätt mycket!). Ibland får folk verkligen till det måste jag säga xD
Nog om det.

Idag har jag varit som en zombie hela dagen. Jag vet inte alls vart min energi från igår har tagit vägen?! Jag kanske förbrukade hela veckans energi, på en dag? Vem vet. Idag har jag i alla fall varit trött typ hela dagen i princip, och jag höll på att somna hemma hos T förut idag. Socialt av mej måste jag säga.
Sen var jag tvungen att åka hemåt. Dels för att jag skulle möta D och ge honom lite saker, och dels för att jag höll på att dö av hunger, och mamma skulle laga mat.

Nu sitter jag här och skickar lite sms med T, och funderar över om jag ska skippa dansen idag på grund av min trötthet, eller om jag ska göra en kraftansträngning och åka dit? Vi får se.
Ikväll kommer T hit efter träningen, så inatt kanske jag kan sova ordentligt. Man kan ju hoppas!

Längsta inlägget nästan va?
Hur har er dag varit förresten?!

Hej trötthet!

Jag sov dåligt inatt, så jag kunde inte ta mej upp ur sängen där runt 06.00 som jag egentligen borde ha gjort. Så jag ställde om klockan, och gick istället upp runt åtta. Då hade jag lyckats bli lite piggare iaf. Dock inte alls så pigg som jag var igår. Så ingen duracell-kanin idag inte.
Detta lilla missöde gjorde så att jag missade min älskade fotokurs, men det får jag ta igen imorn. Det ordnar sig nog.

Idag efter skolan ska jag nog gå hem till T en stund och plugga Medeltid. Sedan måste jag tillbaka till skolan vid tre, och skriva det fördömda provet som jag så länge har undvikit. Men nu ska det göras iaf, fast jag tror att det kommer gå åt skogen, men då är det iaf ur världen.

Sen ikväll är det dans. Vet inte riktigt om jag är så pepp på att gå, men jag gissar att jag måste. Men vi får väl se. Är jag såhär trött ikväll, stannar jag nog hemma.


Till Emma:
Hej knäppa kotte :)
Klart jag vill ses någon dag! Skicka ett sms när du har tid, eller ring. Eller så gör jag det :)

Den är tillbaka!

Min kära telefon har äntligen hittat hem igen, och jag sitter här och beundrar den lite. Dock gillar jag inte att själva "skjut-luckan" sitter liiiiite löst. Men det sånt som man får leva med. Är glad att den är tillbaka iaf!

Nu äter jag lite mellanmål i form av knäckemackor, O'boy och en Japp. (Det sistnämna för att jag vill ha choklad, och det ger energi! Så det så). Efter det ska jag göra iordning mej lite, eftersom snön förstör både hår och smink, när jag för en gångs skull orkat fixa med det på morgonen. Men sånt är livet. (Inget biter visst på mej idag, haha!).

Sen bär det av ner till stan igen för att fika men Hanna-panna! Ska bli hur trevligt som helst. Sen vid kvart över sex, måste jag vara ute i Skärblacka för då börjar vårt styrelsemöte. Första mötet med nya styrelsen. Intressant!
När jag är klar i blacka, (man vet aldrig när) ska jag hem till T och sova där inatt. Det är planen iaf, om inget oförutsett händer. Så vi hoppas på att det blir som planerat.

Nu ska jag äta färdigt, och sen fixa mej lite.

Godmorgon onsdag

Imorse när jag skulle gå upp vaknade inte ens T som låg bredvid mej. (han brukar göra det). Stackaren hade inte somnat förrän tre, så jag förstår honom.
Nu har iaf jag lyckats komma ur sängen och för första gången på jättelänge har jag till och med sminkat mej. Jag kände inte för att gå och s tråkig ut längre. Och även om det ligger snö på marken, tog jag på mej leggins och en av kjolarna jag köpte igår. Det får mej iaf att känna mej mer vårig :)

Halv fyra i eftermiddag ska jag möta Hanna för en fika på stan. Det var sjukt länge sedan jag träffade henne, så det ska bli riktigt trevligt. Efter det ska jag ut till Skärblacka för vi har styrelsemöte, och så är det KU. Alltså är jag inte hemma förrän runt tio ikväll...

Nu ska jag försöka få upp min kära pojkvän så vi kan äta frukost ihop. Sedan ska jag iväg till skolan.

Godnatt!

Dagen har varit trevlig, och jag är extra lycklig över de två kjolarna jag lyckades få med mej hem från Gina. Har letat så länge efter sånna kjolar, så nu var jag tvungen att köpa två samtidigt. Så busigt av mej! :)

För ett par timmar sedan fick jag ett oemotståndligt choklad-sug så det bar av till affären och införskaffa det som behövdes för muffinsbak, och sen bakades det muffins! Dom blev goda, och nu mår jag bra igen, haha.
Sedan är ju elskling här oxå (som vanligt) så jag mår bra hela tiden iof! Det är mysigt att sova tillsammans varje natt. Tror inte jag skulle kunna somna om han inte låg där. (Vilken tur att han gör de då, hehe)

Nu ska vi vänta på att mamma ska bada klart, och sen ska vi borsta tänderna och sen sova.

Panik på media!

Jaa, här sitter jag och Daniella och vet inte alls vad vi ska göra på vårt slutprojekt på median. Och jag tror att jag får panik snart. Vi måste ha kommit på något om 20 minuter, för då ska vi prata med lärarna om vår idé. Vi är körda! Haha xD

Efter skolan idag ska jag och Filippa springa ner till Gina, och jag ska försöka få med mej en kjol hem, som jag har letat efter i ett halvår. Jag håller tummarna för mej själv.
Ikväll blir det väl att göra ingenting, medans elsklingen är nere i Viken och tränar... Jag får väl försöka roa mej själv, haha.

Nu ska jag tänka så det knakar!

Måndag

Idag fick vi världens tjockaste häfte att läsa på median, otroligt roligt. Not! Men iaf, det måste väl göras det med. Har ju prov på det nästa tisdag, så.

Efter skolan gick jag hem, och kollade statusen på min telefon som jag lämnade in på mobilakuten den 29:de januari. Då sa dom att det skulle ta en vecka, men jag har fortfarande inte fått tillbaka den! Det stog att dom iaf hade fått in reservdelen, och det var ju på tiden. Är den inte klar den här veckan, så ska jag seriöst gå ner och klaga!

Sen åkte jag bort till T och där fick jag mat som min elskling hade lagat. Jättegott kan jag säga att det var. (Passar på att skryta om min T varje gång jag får chansen, haha. Men han är ju bara så underbar!). Sen tog vi tåget till Linköping och elsk köpte ny telefon, och sedan åkte vi hem igen.
Och nu sitter jag här och latar mej, och T är i Sörping och tränar som den träningsnarkomanen han är. Snart börjar familjen annorlunda, och jag ska gå och hämta en skål med glass och sätta mej framför teven.

Hoppas elsk kommer hit ikväll. Har ju inte sovit ensam på typ två veckor! Det går bara inte sova utan honom!




Veckans planering:

- Måndag, Till Linköping med T
- Tisdag, Inget planerat än
- Onsdag, KU i Skärblacka
- Torsdag, Dans och vara barnvakt
- Fredag, Inget planerat än
- Lördag, Spendera dagen i Mässhallarna där T dömer innebandy, följa med på T's match på kvällen, och se melodifestivalen såklart!
- Söndag, Inget planerat än

En ny vecka

Igår kväll blev det mys i soffan framför teven hela kvällen. Först såg jag Wipeout med systern, och sedan Beck. Elsk kom runt kvart i tio, och det var lika trevligt som vanligt. Nått som inte var riktigt lika trevligt var att jag skulle gå upp imorse, men inte han. Så nu sitter jag här och äter frukost, medans han sover vidare, i min säng. Men men, så är det väl ibland.

Idag är det inte så lång dag i skolan, så det ska väl gå bra. Är dock inte så pepp på historian, men det är sånt man får leva med. Tur iaf att vi har media, så va har nått roligt.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, och sedan pussa lite på elsk innan jag går.

Underbar

Jag måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän! Igår när han kom hit fick jag blommor och han var hur gullig som helst. Jag blev jätteglad :D
Hur som helst, så är han hur underbar som helst och jag är lycklig!<3

Ikväll blire mys i soffan med systern och vi ska se på Wipeout. Senare kommer elsk hit med, och då blir det Beck.
Mys!

Söndag igen

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat de senaste dagarna, men jag har faktiskt en förklaring. När man umgås med T så är det svårt att få tid till att blogga, plus att hans internet inte verkar gilla min blogg, så det går inte att få upp några inlägg då. Alltså, jag skyller allt på T. (Hoppas han förstår att jag bara skojar, hehe)

Nu har T åkt till sörping för att träna, och jag sitter här och funderar på frukost. Senare idag ska jag försöka plugga lite, och så ska jag väl göra ännu ett försök till att skriva dom där personliga breven. Men det är ju så tråkigt! Men jag ska försöka ändå.

Ikväll kommer nog T hit och tittar på Beck. Det ska bli så mysigt så. En liten tradition har det blivit skulle jag tro, hehe.

Nu ska jag äta frukost!

Usch på rubriker!

Nu har jag varit jättedålig på att uppdatera bloggen, men just nu går det verkligen inte att få in så många inlägg per dag. Det är massor av arbeten i skolan, fritidsintressena, vänner och pojkvän som prioriteras före bloggen. Och det hoppas jag att ni förstår!

Men iaf. Idag började min efterlängtade fotokurs, och jag tror att det kommer bli jättekul verkligen. Vi har första uppgiften med kamera imorn, så det ska bli roligt. Sen hade vi gympa idag med, och det var kaos som vanligt men trevligt ändå. Det är väl lite av charmen med vår klass. Att det är just kaos... hehe :)

Efter skolan gick jag hem till T ett tag och låg där och pluggade. Sen skulle jag iväg och övningsköra lite. Det gick faktiskt bra, trots att jag inte har kört på ett tag. Efter det åkte jag hem, och mamma och jag lagade mat. Och nu ikväll har vi varit på dansen. Det var roligt som vanligt, men lite irriterande att folk är så olika bra...

Nu sitter jag här och väntar på T, och så ska jag ta en mugg te.
Imorn väntar uppsats-skrivning i fyra timmar!
YEAY!

Bloggtorka

Jaa, det har varit lite segt här på bloggfronten ett tag, men jag ska försöka ändra på det. Det är bara så att jag har haft lite fullt upp nu ett tag, och det ser ju iof inte ut att bli bättre. Vi har precis börjat vårt slutprojekt i median och jag gissar att det kommer kräva ganska mycket arbete både i och utanför skolan. Plus att jag ska börja ta hand och Bosse nu, vilket iof bara är kul, men ändå. Vi får väl se hur de går!

Nu sitter jag här och försöker, än en gång, att få ihop dessa personliga brev, så jag kan söka jobb. Men jag får totalt hjärnsläpp när jag ska skriva dom. Man ska ju helst inte upprepa det som redan står i cv:t, men jag tycker ju allt vettigt redan står där, så jag vet inte vad jag ska skriva i brevet. Kul! Eller inte. Blä på brev säger jag bara...

Jag och mamma var och tittade på en lägenhet förut, men vi har jättesvårt att bestämma oss. Den var mysig och lite knäpp haha, men ett rum för lite. Så vi får se hur det blir. Planeringen var ju dock att jag skulle flytta hemifrån, men vi får väl se...

Nu ska jag skriva dom förbannade breven så jag blir klar med dom nån gång. Sen ska jag bort till T och eventuellt hjälpa honom med hans. Trevligt värre. Antar att det blir lite mys också, så det är värt de.

Puss

Media

Imorse var det segt att komma upp ur sängen, men jag lyckades i alla fall efter en stund. Efter ett tag fick jag till och med upp T ur sängen, och då åt vi frukost. Sen gick vi tillsammans en bit, och när jag kom fram till skolan, fortsatte han hem.

Idag är det en relativt kort dag i skolan, och det är skönt. Fast när jag kommer hem sen, måste jag sätta mej och plugga, och efter det ska jag skriva personliga brev, så jag kan lämna in det på olika arbetsplatser imorn. Duktig ska jag vara.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Det blir väl att kolla på tv gissar jag, eftersom T är på träning ikväll... Men men, jag får roa mej på egen hand.

Nu ska jag jobba lite på media arbetet!

Söndagsångest

Idag är det söndag och den välbekanta ångesten över den kommande veckan kommer krypande. Men det är som vanligt. T sov här inatt, men nu är han i Finspång och dömmer innebandy. Så jag får roa mej själv. Borde skriva massa brev till folk som jag vill ha jobb hos, men jag orkar inte just nu. Får bli senare.

Nu ska jag kolla lite på tv, och sen ska jag hitta på nått att göra!

RSS 2.0