Tjugoåttonde februari 2010

Även denna helg fick bli en liten bloggpaus. Har inte haft tid att sitta vid datorn, utan har faktiskt varit social och icke blogg-beroende en hel helg. Det kan vara ganska skönt ibland.

Nu sitter jag och kollar på Wallander samtidigt som jag egentligen borde plugga, men jag har ingen ork, och ingen lust så jag får lösa det i veckan. Plugga sönder nästa vecka, så borde jag vara klar sen.

Nu är mitt allra sista sportlov slut. Blä. Det får mej nästan att börja gråta.

Me today

Jag ser typ ut såhär idag. Orkade inte ta nya bilder när jag har typ samma kläder på mej idag som på bilden.

Idag förändrade jag outfiten lite genom att knyta skjortan runt midjan,
om ni förstår hur jag menar :)
Har jag förresten berättat hur mycket jag verkligen älskar skjortor?!
Bästa plagget ju!

 

Jag har faktiskt lyckats plugga lite. Men jag är långt ifrån klar. Jag ska börja lite smått med en sak till, och sen får jag stress-göra så mycket jag kan innan jag ska tillbaka till skolan på måndag. Men ikväll ska jag inte plugga mer. Det orkar jag faktiskt inte. Fy för skolan ibland alltså.


Det är tanken som räknas

Jag hade flera påsar med böcker från skolan med mej hem förra fredagen, som jag hade tänkt öppna. Jag hade verkligen tänkt plugga ifatt allt. Få bort alla rester som jag hade (och fortfarande har).
Men har det blivit så?
Nej.
Är jag förvånad?
Nej.
Men jag hade ju tänkt göra det. Faktiskt.
Och det är ju tanken som räknas.
Eller?



Tjugosjätte februari 2010

Hmm. Klockan var ställd på nio imorse, men konstigt nog kom jag inte upp förrän tio ändå. Men men. Det var ju bättre än ett eller nått. Man får ju se det positiva.

Nu ska jag göra iordning mej lite, och sen ska jag försöka plugga en stund. Jag antar dock att det inte kommer gå så bra. Som vanligt. Men jag ska försöka i alla fall!

Mitt i natten

Sitter i sängen med datorn i knät och diskuterar utbildningar med Daniella. Det är en jäkla djungel har vi kommit fram till, och ingen av oss vet vad vi vill bli. Så det lär ju bli några ångestladdade veckar här framöver. Men jag ska väl överleva det med.

Nu kanske jag skulle ta och sova lite...

Godnatt

Tjugofemte februari 2010

Även idag har jag hjälpt mormor hemma. Därav den dåliga uppdateringen. Idag fick jag ju till och med ta fram min kreativa sida och göra fint på väggen i badrummet. Som tack fick jag mormors goda våfflor :)

Nu ska jag bara slänga mej i soffan och slappa, för det tycker jag är värd!

Supertrött

Kom hem för snart en timme sedan ifrån mormor. Har hjälpt henne att flytta hela jäkla dagen, så jag är lite lätt död kan man säga. Imorgon ska jag dit igen och sätta ihop det förbenade soffan som hon så promt skulle ha. Morr. Jag vill sova.
Men det säger jag ju inte till mormor. Till henne säger jag mer "Ja, det är klart att jag kan hjälpa dej med det". Fan. Mormor brukar ha den effekten på mej. Bra för henne. Mindre bra för mej som är astrött!

Godnatt kära vänner.



Tjugofjärde februari 2010

Här är vi uppe med tuppen. Idag ska jag hjälpa mormor att flytta det mesta till hennes nya lägenhet. Skojsigt skojsigt. (nej jag är absolut inte ironisk, nejnej.)


Hoppas ni ska göra något roligare...

Till min bästaste Malin

Ibland när jag tänker efter, så inser jag hur mycket jag verkligen tycker om mina vänner. Idag efter en dag på stan tillsammans med min bästaste Malin, började jag tänka lite på hennes och min vänskap.

Den började första året på gymnasiet. Hur vet nog egentligen ingen av oss, men nog vi blev vänner. Under den tiden bodde jag i Söderköping (alltså i samma stad som Malin). Så det blev att vi umgicks ganska ofta. Jag vet inte hur många gånger Malin skällde på mej för att jag väckte henne på morgonen, hur många kvällar vi spenderade i replokalen på Ramunder, eller hur många filmer vi hann se på helgerna. Jag vet inte heller hur många gånger vi möttes vid Fix för att ses och hitta på något, eller vad folk tyckte om oss när vi körde omkring på mopeder och fjantade.
Sedan flyttade jag ifrån Söderköping. Så det blev inga fler kvällar i replokalen eller galna moppeturer. Men vi fortsatte ju såklart att vara vänner, och är det fortfarande.

Nog för att vi är ganska olika egentligen, men vi verkar fungera ganska bra ihop. Vi bråkar sällan, eller nästan aldrig och har sjukt roligt tillsammans.

Så Malin, det jag egentligen ville säga med allt det här, är att jag är otroligt glad över att få vara din vän. Du är en av de som vet mest om mej, och en av de jag aldrig vill förlora. Jag hoppas att vi alltid kommer finnas där för varandra.

Jag och Malin på vår första LW-konsert tillsammans 2008.

Malin, du är en av de som alltid finns där,
och som jag alltid kan prata med.
Du är en av de som kan få mej att skratta
när jag mår som sämst.
Vi har många knäppa minnen ihop,
och jag hoppas att de ska bli fler galenheter.
Vi kommer kanske bo i olika städer,
och inte ses så ofta som vi gör nu.
Men jag lovar dej,
att vad som än händer,
finns jag där för dej.
Och jag har alltid tid för dej.
Kom ihåg det.


Today!

Det här är jag idag!


Vitt linne - Gina tricot
Vit blus - Jonna. B
Leggins - Ullared
Svarta stövlar med nitar - Skopunkten


Kom nyss hem från en sväng på stan tillsammans med bästaste Malin! Jag köpte faktiskt ingenting, förutom en sallad på Paus. Så jag är riktigt stolt över mej själv faktiskt! Men jag provade ett par jeans på Gina som jag ska köpa när jag får pengar.

Vad har ni gjort idag?!

Tjugotredje februari 2010

Inatt vaknade jag av en smäll. Det visade sig att det var grannens bil som bestämt sig för att fatta eld. Jag var såklart där med mobilen för att ta bilder, så jag kunde blogga om det. Är man inte lite skadad då, haha? Men men. Bilen brann, det kom fotografer och efter ett par minuter kom brandbilen i full fart med blåljus.


 

 

 

 


Spanglish

Sitter i sängen och tittar på en film som går på trean. Spanglish heter den, och handlar om en tjej som fick invandra till USA från Mexico. Hon jobbar hos en amerikansk familj, men kan ingen engelska. Sen har jag inte förstått så mycket mer än så länge :)

För övrigt så är jag äntligen klar med tvätten för den här veckan! Jag tycker verkligen att det är sjukt tråkigt, men nu är det ju en hel vecka tills nästa gång! Jippie!

Nu ska jag klolla klart på filmen och sen ska jag väl krypa ner i sängen om jag inte fastnar vid datorn...



Ett ansiktslyft!

Jag har funderat länge på ett litet ansiktslyft. På bloggen alltså. Inte på mej!
Saken är den att jag aldrig riktigt kommer fram till hur jag vill att bloggen ska se ut. Först och främs känner jag att jag måste göra om headern, då bilderna är mer än ett och ett halv år gamla. Dessutom vill jag nog ändra lite färger och liknande. Så jag får nog fundera lite extra, och sen ska jag prata med min bästa Malin som jag hoppas kan knåpa ihop en fin design. För det är hon så himla bra på!
Dessutom har hon en riktigt snygg och bra blogg själv. Ni hittar henne HÄR.

Sen har jag själv börjat tycka att bloggen känns lite tråkig. Så vad borde jag skriva om egentligen? Ge mej tips! Vad vill ni läsa om? Vad lockar en att läsa en blogg?

Tjugoandra februari 2010

Hej alla!

Anledningen till att det har varit tomt på blogg-fronten idag, är att mitt virusskydd slutade funka, så jag var tvungen att fixa ett nytt. Men nu funkar allt igen så nu ska jag kunna blogga som vanligt igen.

Idag är första dagen på årets sportlov. Mitt sista sportlov. Blä vad tråkigt det låter när det är sista. Jag vill ha fler lov! Men men. Så är det ju tyvärr.
Dagen har spenderats här hemma med att städa och tvätta. Inte heller speciellt roligt kan jag lova. Dock är det ju saker som MÅSTE göras. (Jag hatar måsten...)

En sak som gör mej glad är i alla fall att mami äntligen bestämt sig för att göra köttfärspaj som jag tjatat om så länge :) Mums!



Vad har ni gjort er första lovdag ni som har lov?
Och ni andra, vad har ni gjort idag?

Iväg igen!

Jaa, nu ger jag mej iväg ut bland snön igen. Men den här gången ska jag i alla fall inte så långt :) Söndagsmys på hög nivå ska det bli!

Tjugoförsta februari 2010

Jag blev kvar hos Mathilda över natten och sov på hennes underbart sköna soffa. Sen gick vi upp redan vid nio och käkade frukost. När även Olivia hade kommit upp ur sängen så kom vi på den brighta idén att skotta bort snö från taket. Så vi drog på oss termobyxor, mössor och vantar och gav oss ut i snön.

Två timmar senare, med två kilo snö innanför kläderna konstaterade vi att vi hade gjort vad vi kunnat och gick in och belönade oss med varm choklad. Det var då jag insåg att tågen blivit inställda och att jag inte skulle kunna ta mej hem, haha. Östgötatrafiken i mitt hjärta! My ass...

Men till slut fick jag i alla fall skjuts hem av Oli :)
Så nu är jag hemma och ska ta mej en lång varm dusch!



Mot Mathilda!

Nu ska jag ge mej ut bland all snö och försöka ta mej hem till Mathilda. Önska mej lycka till ;)

Tjugonde februari 2010

Godmorgon på er! Sovit gott?
Det gjorde jag tills min mamma och syster började skrika på varandra. Men sånt är livet.

När jag tittade ut förut såg jag att det ännu en gång snöar ute. Nu tycker jag faktiskt att det räcker. Jag orkar snart inte mera snö. Dessutom blir det intressant att se hur jag tar mej ut till Mathilda ikväll om det ska fortsätta såhär... Bussarna och tågen brukar ju bli inställda när det kommit tillräckligt mycket snö. Och efter vad jag har hört ska vi få nästan en halvmeter till.

Vad ska ni hitta på i snöovädret? :)

Godnatt fredag

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Med tanke på hur trött jag är gissar jag att jag kommer att somna på två sekunder. Men först ska jag skicka det dagliga godnatt-smset till Daniella. Hon och jag brukar alltid göra det, så varför ändra på rutinerna? Fråga mej inte varför vi gör det, för det vet jag inte haha :) Det har nog helt enkelt bara blivit så.

Godnatt på er!


En stanna-hemma-kväll

Här sitter jag i sängen med datorn i knät och gäspar! Jag fattar inte att man kan vara såhär trött. JÄMT! Enligt Blondinbellas påståenden är jag överstressad, och orkar därför ingenting. Och det är jag väl egentligen beredd att hålla med om. Min restlista uppgår till ca 15 olika saker. Känns lagom roligt att ta itu med på lovet, men som sagt, så får jag skylla mej själv. Men det ska väl gå det också.

Jag skulle egentligen ha gått ut ikväll med tjejerna, men jag kände verkligen att jag inte hade orkat hålla mej vaken. Och istället för att följa med och vara trött och dåligt sällskap, så stannar jag hemma ikväll och gottgör dom imorgon istället.

Ikväll får det helt enkelt bli film, popcorn och mys ensam i soffan.


Hur ska ni spendera eran fredagkväll?

Nittonde februari 2010

Sitter i skolan och borde väl egentligen jobba med våra uppgifter, men jag orkar verkligen inte just nu. Jag får helt enkelt jobba undan grejerna på lovet. För jag har faktiskt inte så mycket inplanerat så det får bli ett plugg-lov. Trots att det inte är så roligt. Men jag har sjukt mycket rester så jag får skylla mej själv.

Nu kanske jag ska försöka göra något vettigt... Fast jag tvivlar på att jag kommer lyckas.

Jag lyckades!

Tro det eller ej. Men jag lyckades göra heeela rättskunskapsuppgiften utan att kolla in på FB eller någon blogg, en endaste gång! Kanske börjar jag få tillbaka lite av min diciplin? Man kan ju önska det i alla fall.

Nu ska jag belöna mej själv med en semla. Och sen blir det mer plugg.


Jag är i alla fall liiite stolt över mej själv.


Artonde februari 2010

Sitter i sängen med en chokladask och datorn i knät och pluggar för fullt. Rättskunskapen MÅSTE vara klar idag, så jag får skynda mej. Jag har inte all tid i världen! Blä för att stressa egentligen, men vad gör man när man har varit lite lat?

Dålig cam-bild.

Nu ska jag vara skitduktig och göra heeeela uppgiften utan att varken kolla på facebook eller någon blogg. Klarar jag det belönar jag mej själv med en semla. Nu ska vi se om jag fixar det.


Sjuttonde februari 2010

Är i skolan och har precis blivit fotad av en otroligt värdelös och irriterande fotograf. Så nu kan jag ju vänta mej en sjukt ful bild i KGB-katalogen. Men jag överlever väl det med antar jag.
Vi skulle dessutom fotas vid ett, men fick inte komma in förrän fem i två. Så nu har jag missat typ en hel lektion text, vilket inte alls är bra, med tanke på att jag inte riktigt har börjat på uppgiften som ska vara klar veckan efter lovet.
Men sånt är livet.

Nu slutar jag om 12 minuter. Yes!

Sen ska jag ha konfirmander hela kvällen och sen årsmöte med SKU, så jag kommer vara skapligt död i hjärnan ikväll när jag kommer hem.
Så eventuellt skriver jag inte förrän imorgon igen.


Bilder imorn

Jag glömde ta en före-bild, men har ju massa gamla. Men har inte tagit några nya än, så ni får se förändringen imorn. Men jag kan säga att det blev mer rött än brunt. I alla fall nu, haha :)

Hårfärgning på g...

Ska snart tvinga mami att lägga i ny hårfärg i mitt hår. Ska försöka ta en före och en efterbild så man ser skillnaden. Färgen heter ju varm choklad, så det kan ju bli spännande. Ska bli skönt att få bort den fula utväxten.

Sextonde februari 2010

Det blev lite bråttom imorse när jag skulle till skolan så jag hade inte tid att blogga då. Men nu sitter jag i skolan och har projektarbete. Kan egentligen inte göra så mycket mer än att bombardera våra sponsorer med mail och skriva loggbok.

Snart är det maaaaaat, och det gillas för jag är hungrig! Känner att min koncentration inte riktigt är på topp, haha!

Efter maten är det utvecklingssamtal, och sen vidare mot Kolmården för nställningsintervju. Produktiv dag det här alltså!


Femtonde februari 2010

Idag verkade alla lärare vi hade vara på krigsstigen. Ingen var speciellt glad och verkade hata oss lite extra mycket just idag. Precis vad man behöver på en måndag. Verkligen...
Direkt när jag kom hem var det dessutom dags att gå ner i tvättstugan och börja tvätta. Helt underbart. Men sånt är livet gissar jag.

Nu sitter jag här i soffan och borde göra klart nån svenska grej till imorn. Men det gör jag nog senare. (Med de menas att jag inte kommer göra det alls, haha).

Hur har ni startat veckan? Bättre än mej?




Hanna: När kan du förutom fredag? Är tyvärr upptagen då :( Puss

Söndagsfilm

Sitter och kollar på Wallander och äter popcorn och känner mej onyttig. Men så kan livet vara ibland. Så snart snöhelvetet försvinner ska jag ge mej ut och springa lite. Jag måste.

Pratade med Daniella nyss. Alltid lika trevligt. Och mycket skratt blir det när man pratar med henne! :)


Fjortonde februari 2010

Hej bloggen. Nu är jag tillbaka i vardagen och bloggandet. Helgen fick bli en paus helt enkelt. Jag kände inte för att blogga alls, för jag hade inget vettigt att skriva. Men nu ska jag ta nya tag!

Som alla säkert vet är det alla hjärtans dag idag. Egentligen tycker jag att det mest är en påhittade dag, som är alldeles för komersiell och som borde tas bort. För vem har sagt att man enbart ska sprida kärlek den fjortonde februari? Varför inte göra det varje dag?
Men å andra sidan så är det ju faktiskt rätt mysigt att det pyntas med hjärtan överallt och att man myser lite extra med den man tycker om, bara för att liksom. Och det behöver ju inte tvunget vara någon man är kär i, utan det kan ju lika gärna vara en vän man tycker mycket om. Man kan sprida kärlek på olika sätt.
Jag fick nyss ett sms från en vän där jag fick veta att han var glad att jag var hans vän. Bara något så litet, värmer så mycket. Så kom igen, och sprid kärlek. Inte bara idag, utan alla andra dagar med.

Livet är alldeles för kort för att inte berätta för den man älskar att man gör det.


Hur har ni spenderat alla hjärtans dag? Vad tycker ni om den?
Mysigt eller komersiellt jippo?




Människa igen

Nu har jag duschat, rakat benen, smörjt in hela mej, gjort iordning håret och sminkat mej lite. Så efter en kväll med feber och allmän seghet, känner jag mej nu som en människa igen. Underbart.

Jag borde verkligen verkligen verkligen städa mitt rum, men jag har ingen lust. Men men. Det ordnar sig nog. (Och med det menar jag att jag kommer skita fullständigt i det tills på söndag när mami kommer hem och skriker om att det är stökigt).

För övrigt vet jag inte riktigt vad helgen kommer bjuda på. Det enda jag vet är att jag nog inte kommer blogga speciellt mycket, men det är väl sånt som märks. Ibland måste man helt enkelt ta en liten paus och koncentrera sig på annat. Eller på någon annan.

Idag har jag plattat håret för en gångs skull, och så har jag på mej den fina tröjan med nitar på axlarna från Gina tricot och mina slitna jeans från CheapMonday.

So long friends!

Godmorgon!

Febern verkar ha försvunnit efter en panodil och ganska många timmars sömn. Nu har jag bara lite huvudvärk, men den ska jag nog också kunna bota. På nått sätt.
Jag kanske borde duscha och göra mej iordning. Jag brukar känna mej lite bättre då.


Febern, here I come!

Jahopp. Kvällen har bestått av att ligga i soffan under en massa filtar och frusit och svettats omvartannat. Great! Feber såhär i slutet av veckan. Jag fullkommligt hoppar av glädje! SÅhär kan man roa sig när man har feber...

 

 

Jag vill INTE vara SJUK.

 

NU ska jag sova och hoppas på att feber-helvetet försvinner under natten. Man kan ju hoppas i alla fall liksom...


Elfte februari 2010

Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Jag har lyckats genomföra två redovisningar, som faktiskt gick rätt bra, så jag är rätt nöjd.
Sen gick jag och Malin bort till pronova-huset och irrade runt där ett litet tag tills vi hittade BRIS lokaler. Vi skulle ha ett möte med vår föreläsare därifrån. Vi fick hälsa på alla som arbetade där, och sedan fick vi information. Men det ska nog bli bra :)

Nu sitter jag i soffan och fryser. Ska nog göra en kopp te och mysa ner mej under en filt och värma mej.

Tionde februari 2010

Sovmorgon idag, och det var underbart kan jag säga! Nu är det snart dags för frukost och sen ska jag kila iväg till skolan och göra psykologiprov. Får se hur det går.

Kram!

Nionde februari 2010

Jag har mycket att göra för tillfället, och därför blir det tyvärr inte lika flitig uppdatering här på bloggen. Idag har jag varit i skolan och flummat runt. För det är väl ungefär vad vi gör, haha.
Efter skolan fick jag skjuts av snällaste Céline en bit, och sen underhöll jag mej med att leka med katt och mysa i några timmar. Välbehövligt!

Nu är jag hemma och har fixat det sista med tvätten och sådär. Snart ska jag nog gå och lägga mej, trots att klockan bara är lite efter nio. Men jag är så jäkla trött och börjar dessutom känna att jag nog håller på att bli sjuk. Och det har jag verkligen inte tid med... Men men.

Godnatt då på er!

Åttonde februari 2010



Blå jeansleggins - Gina tricot
Blått linne - Gina tricot
Skjorta - Gina tricot


Jag har haft så mycket att göra idag så jag har helt enkelt inte haft tid att uppdatera förrän nu. Men så kan det ju vara ibland.

Först på morgonen så skulle jag ju ha rättskunskap, så jag halkade ner till De geer, bara för att få veta att laktionen är inställd för att våran lärare var sjuk. Ganska skapligt irriterande. Men det var ju trevligt att den blev inställs imorgon med.

Sen efter skolan så halkade jag vidare mot Hagebyskolan för att träffa läraren som ska vara med i vårt projektarbete. Där har vi en människa som kan prata mycket kan jag lova haha. Jag och Malin sa ju knappt nånting alls. Men det verkade ju gå ganska smidigt. Hoppas bara våra sponsorer har lust att svara på våra mail snart så vi kan ordna med pengarna.

Nu tror jag inte att det blir någon mer uppdatering idag, för jag är så jäkla trött. Hoppas ni får en bra kväll!

Tv-kväll

Nu har jag tittat på blåsningen på tv3 och skrattat så jag har kramp i magen. Det är ju inte klokt vad folk går på egentligen. Jag skulle säkerligen bli lika jävla blåst jag om jag var med, men ändå. Det är ju så extrema saker så man tycker ju att dom borde bli lite misstänksamma.

Nu är klockan i alla fall nio, och det är som vanligt dags för söndagsfilmen. Idag är det Wallander - Byfånen som står på schemat. Får ju tyvärr se filmen ensam, men jag överlever väl antar jag. Jag gillar ju Wallander så det ska nog gå bra.


Hur spenderar ni er söndagskväll?

Hemma igen

Nu har jag varit och handlat med mormor, och kom hem för en liten stund sen. Vi passade på att fika när vi ändå var på stan, och jag fick ett par leggins och hårfärg av min snälla mormor. Legginsen har dragkedjor nere vid fötterna, precis som jag har velat ha ett tag nu, så jag är glad :)

Dock ville inte mami färga mitt hår idag, så det blir imorgon istället. Den här gången ska jag ta en före och en efter bild så jag ser förändringen lite mer. Det är ju alltid kul :) Men som vanligt så lär ju mitt hår leva sitt egna lilla liv och färgen kommer inte bli den som är på paketet, men ändå, haha :)

Såg ni förresten på melodifestivalen igår? Ifall ni gjorde det, vad tyckte ni?

Sjunde februari 2010

Inatt låg jag och pratade med Daniella i telefonen, så jag somnade nog inte förrän halv två, två. Och sen blev jag väckt av mormor som ringde vid tio i tio imorse.

Nu har jag precis gjort mej iordning lite, och ska snart iväg med mormor och handla lite. Jag hoppas på att hitta en till förpackning färg till håret, eftersom en förpackning inte räcker till mitt hår. (Vilket jag glömde bort helt när jag köpte färg för typ en vecka sen).

Hur ska ni spendera er söndag?



Melodifestivalen redan?

Är det bara jag som har tröttnat lite på Melodifestivalen? Förut var det ETT program där finalen var inräknad. Nu är den femtioelva deltävlingar i alla sveriges hörn, andra och sista chansen, och sen till slut en final. Och då har man ägnat alldeles för många timmar av sitt liv åt att titta på bidrag som låter likadant varje år, är skrivna av i princip en och samma person och som framförs av samma personer som året innan. Dessutom röstar man bort alla pengar på mobilen varje år, för att försöka påverka yttepyttelite, men det slutar alltid med att fel person vinner, och sedan skämmer ut Sverige i Eurovision. Underbart, eller hur?

Men det är klart att jag måste titta. Annars lär jag ju vara socialt handikappad den närmsta tiden då alla diskuterar vem som faktiskt var bäst den här veckan, och att personen som underhåller därimellan borde bytas ut.


Natural

Jag orkade till slut släpa mej in i duschen, så nu är jag ren och fin igen, haha. Idag kör jag på naturellt. Mysiga kläder, inget smink och inga produkter i håret (förutom schampoo och hudkräm då). Jag tror att både huden och håret kan behöva andas lite. Men hudkrämen måste jag ha.
Jag vet inte vad det är med mitt ansikte för tillfället. Jag är verkligen hur torr som helst. Det känns som om mitt ansikte tycker mer om sommar och sol än vinter och kyla. För såhär är det varenda vinter. Usch.
Och håret måste jag göra något åt snart. Jag har ju köpt hem färg, så jag ska färga det någon dag. Sen skulle jag ju behöva klippa mej med. Men jag orkar liksom aldrig ringa och beställa tid... Men men.

Funderar på att gå ner till affären sen och köpa mej en vitamin well, en tidning och nått man kan äta på. Vet bara inte vad.

Vad ska ni göra idag då? Lördag och allt.


Naturella jag


Sjätte februari 2010

Idag gick jag inte upp förrän vid tolv. Det var ju så jäkla skönt att sova! Mamma tycker jämt att jag sover alldeles för länge, men det struntar jag i.

Ska snart gå och duscha, för jag är smutsig. Sen ska jag väl plugga lite idag med, eftersom jag inte blev klar med allt igår. Så om nån har nått annat, mycket roligare för sig, säg till. Jag är inte särskillt svårtövertalad när det gäller att strunta i läxor på helgerna, haha.

Boring friday

Såg precis Mamma Mia tillsammans med min syster, som jag för övrigt fick agera barnvakt åt. (Trots att hon fyller 14 i sommar). Men med lite popcorn överlevde jag.
Nu sitter jag i min säng och funderar på att sova. Jag är inne i en sån där period igen då jag är trött konstant, hur mycket jag än sover. Helt sjukt är det. Så det blir nog sängen strax.

Hoppas ni andra har haft en mycket bättre fredagkväll än vad jag har haft!

Jag vill vara snuskigt rik

Lyssnar lite på musik och försöker plugga. Men det går inte så bra. Jag halkar hela tiden in på hemnet och kollar på hus. Har hittat mitt drömhus, men det kan jag ju bara drömma om att ha råd med. Det kostar 6 850 000 kr. Helt sinnessjukt dyrt om ni frågar mej. Fatta vad snuskigt rik man måste vara för att ha råd att bo där. Så vad ska jag göra för att få fram denna totalt sjuka summan?

  • Jobba dygnet runt utan rast på Mc'donalds?
  • Råna en bank och hoppas på att inte bli fångad av polisen?
  • Spela gitarr på stan?
  • Gifta mej med en asrik, asgammal snubbe och hoppas att han kolar så fort som möjligt?
  • Måla tavlor och lura i folk att dom är värda skitmycket?
Eller ska jag helt enkelt ge upp drömmen?

Lunch kanske?

Har städat mitt rum och till och med släppt in lite frisk luft. Kors i taket. Pluggat lite har jag också gjort. Fast jag är ju långtifrån klar dock... men så är det.
Jag har blivit anlitad till att vara barnvakt ikväll också. Underbart. Verkligen. Ungen är snart 14 men klarar sig ändå inte själv. Morr. Men that's life I guess.
Där rök dock chansen till att tillbringa kvällen med alla vänner. Kul. Verkligen. Jag som ville träffa dom!

Nu ska jag försöka få i mej nått att äta.


Ofixad. Och blek. Fy.
Jag måste sola!


Femte februari 2010

Hemma idag igen då. Det här är inte bra egentligen. Men det kan inte hjälpas. Ska i alla fall försöka mej på att plugga ganska mycket idag, så jag blir av med massa saker som jag behöver få gjorda. Städa kanske jag ockcså hinner med. Vi får väl se.

Vad gör ni idag då? Skolan antagligen?

And of I go

Nu ska jag bara sätta upp håret, och sen ska jag sätta mej på spårvagnen. Vet inte exakt när jag kommer hem, det får vi se helt enkelt!

Hoppas ni har en bra dag bland all snö :)

Håret ska upp i en tofs!


Fjärde februari 2010

Godmorgon! Såhär klockan tolv, men det är morgon för mej, haha.

Har precis duschat och ska fixa iordning mej lite innan jag ger mej av hemifrån. Östgötatrafiken säger att trafiken åter rullar som den ska, så det ska väl inte bli några problem egentligen. Men man vet ju aldrig, haha :)


Den bjuder jag på.


And it goes on

Snökaoset fortsätter utanför fönstret och jag befarar (läs: hoppas) att skolan är stängd imorgon med. För tillfället rullar nästan all trafik igen. Även spårvagnar. Men fortsätter det snöa under natten, kan de ställas in igen. Jag skulle inte klaga på en dag till hemma, haha ;)

Nu ska jag försöka sova lite.
Godnatt på er!

Helt galet!

Som jag skrev förut är det helt galet här. Nu går vissa busslinjer, men de trafikerar inte alla hållplatser. Spårvagnarna är nu inställda för att bilar har fastnat i snön på spåren. Skolorna stänger en efter en. Man kan ju alltid hoppas att det gäller morgondagen med ;) haha.

Nu ska jag fortsätta att titta på snön som faller och för tillfället förpestar min tillvaro.

Tredje februari 2010

Utanför fönstret härjar en snöstorm och här sitter lilla jag. Det här är ju inte riktigt klokt. Inga bussar går längre mellan Norrköping-Valdemarsvik, Norrköping-Kolmården eller andra orter utanför Norrköping. Alla pendeltåg är inställda, likaså regionaltågen. Himmelstalundsgymnasiet har till och med stängt skolan för resten av veckan för att ingen tar sig dit eller hem. Helt galet.

Idag ska jag försöka ta mej ut till konfirmanderna, men jag har mina tvivel. Undrar om man över huvudtaget kommer hem sen ikväll? Dit kommer jag kanske. Men hem blir nog svårare om det fortsätter såhär... Fy för snö. Visst var det trevligt över jul och nyår, men nu får det räcka.

Nog med klagande. Nu, frukost!

Mer plugg innan läggdags

Har kollat lite på House, men nu är det mer plugg som gäller innan jag kan sova. Inte roligt, men det måste göras. När jag är färdig är det dags att sova. Och sen är det upp igen klockan sex som gäller. Underbart.

Godnatt.

Det är ju en dag imorgon också liksom.

Okej. Jag ger upp.
Jag har gjort halva psykologi-uppgiften, och jag är helt slut. Här snackar vi hjärngympa. Nog för att jag gillar att flumma lite när jag skriver. Men det här är over the top. Galet. Det går inte. Men imorgon tar vi nya tag, så då ska jag väl bli färdig. Jag känner inte för att plugga hela dagen. Har ändå suttit sedan jag kom hem vid typ tre.

Nu ska jag ägna mej åt att leta balklänning. Vi får väl se om jag har bättre lycka på den fronten.

Psykologi-plugg

Sitter och kämpar med psykologin. Har i alla fall kommit fram till vad jag INTE ska bli. Jag blir bara mer och mer förvirrad ju mer jag läser, och det blir bara flummigare och flummigare ju mer jag skriver. Underbart lyckat det här alltså måste jag säga. Dessutom måste jag plugga till provet imorn, i samma ämne. Yes. Det är absolut inte min dag idag alltså. Fy.

Nej. Nu ska jag plugga. Och det ska bli klart om jag så ska sitta tills väckarklockan ringer imorn.

Andra februari 2010

Det första jag gjorde när jag hade gått utanför dörren var att halka rätt in i en snödriva, och sätta mej på rumpan. Underbart. Så nu har jag ont i knät, men jag överlever väl.

Just nu sitter jag i skolan, och första lektionen börjar strax. Svenska C står på schemat. Ska redovisa lite om min praktikplats.

Hoppas ni får en bra dag :)

In bed

Ligger i sängen och ska strax stänga av datorn och försöka sova. Är riktigt trött, eftersom det är måndag, men jag vet att det kommer vara ännu värre att gå upp imorgon. Tisdagar är alltid värst för mej. Usch!
Dock känns det ganska kul att gå till skolan imorn. Jag och Malin har äntligen hittat någon som nappat på vårt projektarbete, så nu ska vi nog lyckas få saker gjorda!

Något som inte är lika kul imorn, är rättskunskapsprovet. Har boken här bredvid mej, så jag kanske borde läsa lite till innan jag somnar. Hoppas verkligen att det här provet går bättre än det förra!

Nu ska jag skicka lite godnatt-sms, och sen släcker jag lampan.

Godnatt!

Plugg plugg plugg

Har nu suttit och läst igenom allt till rättskunskaps-provet imorgon. Det var många sidor, och anteckningar, så just nu är jag lite trött i huvudet. Tar en paus och lyssnar på musik på Spotify och äter ett äpple. Ska väl läsa igenom allt en gång till sen, innan jag sätter mej och tittar på Familjen annorlunda. Ett måste såhär på måndagskvällarna, fast jag får magsår och sympatistress av att se det, haha.

Hoppas ni inte har spenderat kvällen med näsan i böckerna, för det är ju verkligen inte kul. Tänk om man bara kunde programera in allt i huvudet utan att läsa? Praktiskt det skulle vara!

Första februari 2010

Tänk vad jag har varit duktig idag. Först gick jag till skolan (vilket jag gör typ varje dag, men ändå) sen hade vi otten-möte och efter det hängde jag med Daniella ner till stan en liten stund.
På vägen hem gick jag förbi affären och handlade mat till ikväll och bar hem dom oerhört tunga påsarna själv. När jag kom hem ställde jag mej och diskade efter att jag hade plockat in varorna, och sist med inte minst har jag städat mitt rum. Är inte det en produktiv dag, så säg mej, vad är det? :)

Måste även påpeka hur underbart det är med trevliga människor som sitter i kassan. När jag kom in i affären var jag nämligen sur. På bland annat all snö, att jag hade halkat typ 2 miljarder gånger, att idioten på bussen inte ville flytta på sig när jag skulle av osv. Så jag gick där och plockade ihop det jag skulle ha och ställde mej i kassan. Och när jag kommer fram är det en jätteglad och trevlig kvinna som sitter där. Och på ett par minuter har hon fått mej att bli glad igen. Tänk vad mycket ett besök i affären kan ge ibland.

Nu väntar jag på att mami och syster ska komma hem så jag kan få lite mat :)


Jag idag, och min bästa vän lypsylet. (Vem kom seriöst på det ordet och stavas det verkligen så?)


RSS 2.0