Strejk i garderoben

Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mej. Och det sak bli så underbart att få sova ut riktigt ordentligt imorn! Idag blev jag nästan tröttare än vanligt när vi hade sovmorgon. Men imorn är det studiedag, så då får jag helt enkelt ta igen all missad sömn. Eller nej förresten. Då skulle jag behöva sova non-stop i minst en vecka. Så det tror jag att vi skippar. Men sova länge ska jag göra i alla fall.

Tror det blir stan med Malin imorn. Och då ska jag försöka få tag i ett par jeansleggins, så jag har nått att ta på mej. Det är ju helt galet. Alla mina jeans har helt plötsligt fått för sig att dom inte alls tänker passa mej, så jag har liksom inget att ha på mej. De enda jeansen som sitter bra, börjar gå sönder av överanvändning, så det behövs faktiskt lite byxor i min garderob. Sen om jag får med mej någon tröja hem, så är det ju inte så hemskt, haha.

Men nu ska jag sova.
Godnatt!

Skitskitskit!


Spexfoto med klassen var ett äventyr, men bra blev det till slut! Är så himla glad att jag går i den klass jag gör. Vi är liksom bara såå bäst! Jag kommer gråta som bara den när vi går ut.
Vi satt och lyssnade på studentlåtar på texten med, och jag blev helt lyrisk! Det kommer vara den lyckligaste, och sorgligaste dagen i mitt liv hittills! Men jag längtar!

Efter skolan åkte jag med Mathilda ut till blacka, där vi hade våran första konfaträff för i år. Och jag kan säga att leda lekar med ca 60 personer. DET är en utmaning. Särskillt om 47 av dem är 14 år och hela tiden plockar med mobilen och pratar i munnen på varann. Men det gick bra.

Nu är jag hemma i alla fall, men jag är otroligt förbannad. Senaste avsnittet av Greys finns inte på webben än, och det gör mej sååå pisted off! Jag håller tummarna för att det finns imorn. Annars kommer jag bli riktigt arg. Morr!

090930

Sitter i skolan nu och ska ha naturkunskap. Men det går inte så bra. Céline är ju inte här, och alla grejer ligger på hennes konto, så vi kan inte göra nånting! Lite lätt irriterande, men det löser sig kanske. Våran lärare ska försöka hacka sig in på hennes konto, hehe. Vi får väl se om det fungerar...

Snart har vi skolfotografering med, och det är spexfoto som gäller, och vi ska leka småbarn, haha. Det kommer säkert bli kul. Vi har skrivit skylt och så ska vi klä ut oss. Hihi :)

Nu ska jag väl försöka komma nånstans med det här naturarbetet.

Dagen

Den här dagen har väl varit som vanligt. Kom till skolan tidigt, kors i taket, så jag hann att äta frukost. Sen rullade väl dagen på som vanligt. Vi hade Ottenmöte också, och fick lite info om kommande arrangemang. Kan bli riktigt roligt tror jag.

På fotolektionen gav mattis och jag oss på den elaka skrivaren. Den ville inte riktigt som vi ville. Vi skulle skriva ut en lista med allas namn, men det enda han spottade ut var lite bläckplumpar. Ca en halvtimme senare fick vi honom att göra som vi ville, men då tog han typ 15 år på sig att skriva ut skiten. Tänk vad snabbt det hade gått och bara skriva namnen på ett papper?! Nee, det är ju dumt att göra det enkelt för sig. Eller hur?

Efter skolan gick jag ner på stan en sväng och fick med mej bland annat en brun-utan-sol kräm hem. Så nu ska vi bearbeta min blekfisiga kropp, och så får vi se om det ger något resultat. Annars får jag väl helt enkelt nedlåta mej att köpa det dyra sol-kortet till solariet här nere. Men jag orkar inte!

Nu ska jag nog ta och käka en macka, och sen blir det nog film i sängen. Och vet ni vad... Jag har sovmorgon imorn!
Jag är liksom i himmelriket!
Och så studiedag på torsdag. Kan det bli bättre?


Slänger in en dagens också.
Sorry för den dåliga kvalitén.
Min mobil är inte den bästa.



Jeans - Cheap Monday
Vitt långt linne - Gina Tricot
Stickad polo med korta ärmar - Ullared

Du vet det så väl

Jag längtar fortfarande efter att få vara i dina armar igen. Och jag längtar efter att få kyssa dej, när som helst, bara för att jag kan. Varje dag önskar jag att få höra dom tre orden från dej igen, även om jag vet att det nog inte blir så. För varje gång jag ser en bild av dej, kommer jag ihåg ännu ett ögonblick med dej. Jag önskar varje dag att jag ska få dra in din doft i näsan och bara känna lycka.
Kanske har jag svårt att acceptera mitt faktum. Att jag antagligen förlorat min chans. Men jag vill så gärna tro att det finns något jag kan säga eller göra, för att allt ska bli bra igen.
Så därför önskar jag, varje dag, att du någon dag, ska säga de tre orden igen.



Jag älskar dej fortfarande och det vet du.

090929

Godmorgon!

Jag kom på ett ämne jag kanske kan prata om idag på svenskan. Nu återstår det bara att skriva det förbaskade talet. Så jag vet ju vad jag gör på lunchrasten.
Nu ska jag snart äta frukost och sen har jag en lååång dag i skolan framför mej.
Jag längtar tills jag slutar!

Jaha...

Godnatt då.
Om jag fått några idéer på ämnen att prata om?
Nej.
Hej-skitdag säger jag om imorgon.

Bra Myh...

Okej, jag sitter i skiten rent ut sagt. Imorgon ska jag hålla ett argumenternade tal, och jag seriöst nada att snacka om. Så jaa, där har ni mitt problem. Jag har försökt komma på ett ämne i två timmar nu, men det står fortfarande stilla i huvudet. Så om jag inte kommer på något innan jag går och lägger mej, är jag ungefär lika misslyckad som jaa, jag vet inte. Misslyckad i alla fall.
Dessutom ska jag och Malin redovisa vår powerpoint imorn, och den är inte klar än.
Bra Myh! Bra!

090928

Godmorgon!
Jag är absolut inte pigg alls, utan jag fick släpa mej ur sängen. Men jag har i alla fall hunnit att duscha, så det är ju nått i alla fall. Borde försöka få i mej lite frukost innan jag måste gå med. Vi får väl se vad vi kan ordna.

Mitt USB valde i alla fall att fungera igår, så nu finns alla bilder till fotolektionen, och analysen till samhällen där. Och det är ju bra.

Nu måste jag nog stressa lite till här hemma, och sen blir det skolan.
I regnet.
Blä.

Det är jobbigt ibland

Det är jobbigt ibland.
Idag är en sån dag.
Jag sitter bara och tittar på alla bilder, och minns allting.
Det var inte såhär det skulle bli.
Jag vill verkligen berätta hur mycket du betyder.
Och hur jag liksom lyser upp när jag ser dej logga in på msn.
Om hur mitt hjärta slår.
Och jag blir alldeles varm när jag ser dej.
Jag vill, men jag vågar inte.
För det blir bara fel.
Och då förlorar jag igen.

Jag. Vill. Bara. Vara. Din.

Inte det minsta kul. Faktiskt!

Jaha. Här sitter jag en söndagskväll och pluggar. Dt går egentligen en bra film på tvn som jag vill se, men jag kan inte. För den förbaskade analysen måste vara klar imorgon! En analys på en 27 sidor lång rapport om ätstörningar. Och nej, det är inte kul. Inte det minsta faktiskt.
Jag vill sitta i min soffa med popcorn och andra onyttigheter och bara frossa medan jag sr en bra film. Men nehe. Inte idag inte. Nehe. Inte det.

Jag är sur.

090927

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har helt enkelt inte varit hemma.
Klockan åtta imorse hämtade Liza mej, och vi åkte ut till blacka, där vi skulle ha upptakt med våra konfirmander. Dagen blev riktigt lyckad måste jag säga, och efter lite korvgrillning och information, åkte vi hem igen.
Direkt när jag kom hem, åkte jag vidare till mormor för att äta smörgåstårta, som för övrigt var underbart god! Träffade morbror också, och det var riktigt trevligt. Träffar honom inte så ofta. Sen tog jag bussen hem igen.

Nu sitter jag och glor på One Tree Hill, och efter det ska jag göta klart samhällen som ska lämnas in imorn. Så jag har saker att fördriva kvällen med. Skulle hellre sitta och mysa i soffan med en film, men jag har ingen att mysa med, så det får väl bli plugg hela kvällen.

Pop-corn

Nu är jag less på det här. Börjar ju till och med att få ont i kroppen av att sitta och glo in i den här dum-burken. Eller burk är väl synd och säga. Den är ju rätt platt. Men ändå. You get my point.
Så jag byter dumburk. Det blir film i soffan istället. Med lite popcorn såklart.
Asså, det kan ju seriöst inte vara onyttigt egentligen? Det är ju liksom bara majs. Eller, har jag fel nu igen?
Skit samma. Jag ska ha popcorn i alla fall. Och sen blir det sängen, eftersom jag ska upp tidigt imorn. Yes.

Godnatt då.

Lagat mat

Nu har jag varit duktig och lagat mat. Det blev dock inget fancy, för det hade jag inte ork till. Men jag lyckades slänga ihop lite pasta och bacon, vilket alltid funkar när man egentligen inte orkar laga mat.

Och jaa, jag har en crush på ketchup, haha!



Nu ska jag gosa ner mej i soffan och kolla på She's the man som går på tv!

Helt jävla otroligt

Ibland förstår jag faktiskt inte att folk orkar lägga energi på att skapa konflikter. Det känns faktiskt ganska meningslöst. Visst, jag har säkert gjort det även jag, men det var länge sen. Nu har jag växt upp och fattat att det bara är jävligt onödigt. Dessutom har jag börjat fundera på varför man ens gör det. Är det uppmärksamheten man kan få genom det? Jag vet inte. Jag tycker i alla fall inte ens att det är värt det. Så lägg ner.

En annan sak jag undrar över är allt jävla skitsnack bakom ryggen. Har vi inte växt ifrån det med?

090926

Jäklar vad kul vi hade igår! Vi dansade loss ordentligt, och till och med Céline tog en tripp på dansgolvet. Nu har du med åldern inne, så jag lovar att vi drar ut dej igen tjejen!
Vi drog hem rätt tidigt inatt, och det var väl lite tråkigt, men jag är i alla fall utvilad idag.

Vaknade av att mamma kom in imorse och var på prathumör. Jag var väl inte riktigt lika pratglad, men efter ett tag gick jag upp i alla fall. Efter ett par mackor och lite O'boy så var jag på riktigt bra humör. Och oerhört glad över att mängden alkohol jag fick i mej inte ens känns av.

Dagen/kvällen kommer bestå av att ligga i soffan och kolla på film med massa popcorn och chips runt mej. Sedan ska jag väl försöka lyckas få i mej lite mat också. Men det blir en lugnt kväll i alla fall. Jag ska ju upp tidigt imorn!

Out tonight!

Yes mina vänner. Ikväll blir det utgång för hela slanten, och jag tänker fasen inte gå hem förrän jag har dansat så att fötterna värker och jag inte längre vet vad jag heter. Då ringer jag mamma, om jag kan hitta telefonen, haha.
Men först förfest, och sen drar vi vidare mot Otten, såklart ;)

Tonight's gonna be a good night!

090925

Åhh, bara av att se att det är den 25:e gör mej glad idag. Det är ännu en gång dags för lön! Älskar verkligen att jag har ett jobb. Eller hade, för jag har ju slutat nu. Men pengar får jag än så länge i alla fall, hehe.

Sitter och käkar lite frukost och ska väl snart gå till skolan. Är inte sådär jätteglad, för om Irina inte är i skolan kommer jag få redovisa religionen själv. Men jag överlever väl det med.

Varje natt är det samma sak

Varje kväll har jag samma rutin när jag går och lägger mej. Först tvättar jag ansiktet och smörjer in mej med lotion. San borstar jag tänderna, och sist går jag på toaletten. Det är en rutin jag skapat. Men inte nog med det. Varje natt, och då menar jag varje natt, så vaknar jag någon gång mellan tre och fyra. Varje natt! Och varje gång inser jag att det är tomt bredvid mej.
Det här gör jag varje natt. Och snart orkar jag inte längre. Jag orkar inte vakna varje natt, för att inse att jag sover ensam, varje natt. Det gör ont. Varenda gång.
Jag kan inte heller se vissa filmer längre, för dom får mej att gråta. Hejdlöst. Fast jag ser dom ändå. Och jag gråter. För vad ska jag göra? Om jag skulle sluta med allt som får mej att tänka på dej, eller allt som får mej att gråta. Då skulle det inte vara mycket kvar. Jag kan inte gå omkring i en bubbla för att undvika tårar. Det går inte.
Så jag kämpar. Varje dag. Men jag antar att det någon gång, någonstans, brister. Och då vet jag inte vad jag gör.
Jag kan lova, att det här är något av det svåraste jag har varit med om. För jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag brukar veta. Och det är väl just därför det blir såhär. Fel.

Vart jag än går, vad jag än gör, väcks gamla minnen. Och jag kommer på mej själv med att önska att vi var tillbaka.

En dag med Bästa Malin!

Det var en rätt vanlig dag i skolan. Segt förstås, och jag höll på att ge upp imorse när vi skulle jobba med In Design, men annars gick det väl okej.
Följde med bästa Malin hem idag, och vi lyckades åstadkomma en hel massa. Bland annat en tårta, ett par pan-pizzor till middag, lite samhällsplugg och idol och filmtittande! En riktigt lyckad dag kan jag säga.
Orkar tyvärr inte förklara närmare, för jag somna snart, så jag ska röra mej mot sängen. Kan ju be om ursäkt också för at det blivit lite sämre med uppdateringar här, och det beror helt enkelt på att jag inte varit hemma så mycket. Men så är det ibland.

Här är i alla fall ett par bilder på mej och Malin från naturkunskapen i onsdags. Kul hade vi kan jag säga!
Och jaa, man får göra roliga miner när glasögonen inte vill sitta kvar på näsan! haha



090924

Det är som vanligt. Jag kunde inte sova. Antar att jag på något sätt går på reservbatterier. Men dom tar väl slut dom med?

Snart ska jag springa iväg till skolan. Är inte pepp alls. Men det är väl skit samma. Glömt att göra median har jag också gjort.
Bra Myh, bra!

090923

Godmorgon bloggen!

Idag tog det mej hela 27 minuter att ta mej upp ur sängen. Vilket gjorde att jag fick stressa lite, men det ordnade sig. Fick ett par minuter över nu i alla fall, innan jag måste gå.

Igårkväll satt jag och myste i soffan och tittade på Systrar i Jeans. Och jag bara älskar den filmen. Dock är den sorglig, och då började jag ju såklart att gråta, och då började jag tänka på massa saker samtidigt, och då grät jag ännu mer. Ond cirkel.
Men nu ca 8 timmar senare, är jag nog fit for fight igen. Kan man ju hoppas.

Nu ska jag promenera till skolan.


Förresten!
Glöm inte att gratta Céline som blir 18 år idag!
http://celinsaan.blogg.se/

Puss

Förbannade teknik!

Jaa, nu sitter jag på fotolektionen och är totalt skitförbannad på allt vad teknik heter! Skulle ta med mej alla bilder till redovisningen idag, men vad händer. Jo, mitt USB får CP-ryck och slutar funka helt, plus att min dator verkar ha bestämt sig för att ta bort mina redigerade bilder. Kul.
Eller inte!

Så nu ska jag införskaffa mej ett nytt jävla USB. Så hoppas vi att det funkar.
Kul att lägga pengar på skitsaker.
Blä!

090922

Kors i taket! idag tog det bara sex minuter från att klockan hade ringt till att jag faktiskt stog upp. Måste vara något sorts rekord! Sen kan jag ju inte säga att det egentligen kändes så bra. Jag menar, det är ju faktiskt till och med fortfarande mörkt ute när man går upp. Det största tecknet på att det börjar bli ordentlig höst! Jag vill inte ha höst. Jag vill ha sommar och varmt. Men man kan ju inte få allt, haha.

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag promenera till skolan. Vi har ingen svenska på morgonen som vi brukar ha, utan vi ska få information av våran SYV, så det kan ju inte vara alldeles för krävande, hehe.

Puss

Sökt jobb!

Japp, jag har faktiskt (!) lyckats få ändan ur vagnen och sökt ett jobb. Dock inte på pizzerian här nre som jag hade tänkt, utan på Otten! Så nu är det bara att hålla tummarna. Det skulle verkligen vara sjukt roligt om jag fick det, så jag hoppas!

För övrig ska jag väl ta en kopp te till och krypa ner i soffan en stund.
Godnatt på er!

Yrkesreportage

Kom nyss på att jag ska vara klar med mitt yrkesreportage i fotokursen imorgon. Bilderna är klara, men jag mitt smartskaft har ju glömt pappret som alla inställningar står på, i skolan. Tummen upp till mej. Så nu får jag hoppas att jag hinner göra det på lektionen imorn istället. Annars lär jag få problem. Men det löser sig nog.

Sitter och lyssnar på älskade LW nu, och funderar på om jag ska orka ta tag i samhällen nu också, medans jag ändå är på g liksom. Känns inte speciellt lockande. Men vem vet, kanske kan man få nått vettigt gjort samtidigt som man kollar på färjan 3, haha.
Nej, jag tror faktiskt inte heller så myckt på den idén. Men jag vet att jag inte kommer orka imorn eftersom jag slutar fyra, och på onsdag har jag inte tid. Så det får nog bli att plugga lite ikväll i alla fall.

Med lite te och LW klarar vi allt!

Till tonerna av LW

När jag kom hem gick jag in i mitt rum, och tog en titt runt omkring mej. Det gick verkligen upp för mej hur inihelvete (ursäkta ordvalet, men det är det enda som gör faktumet rättvisa) dålig jag är på att hålla ordning. Det ser seriöst ut som om tredje världskriget nyss har utkämpats därinne. Galet galet. Från och med nu ska det bli bättring. (Okej, jag tror det inte heller förrän jag ser det, men man kan väl försöka).

Nu blir det städning till tonerna av LW! Jag tror sannerligen att det kommer gå 100 gånger bättre om jag lyssnar på honom medans jag städar.
So, lets go.


In Design

Vi sitter och gör foldrar i In Design, men det går inge bra. Jag ocg Daniella har problem med loggan. Vi får inte ha den som vi vill för våran lärare. Blä på honom. Känns ganska hopplöst just nu, för vi får inte tag i det vi ska. Men men.

Skulle vara praktiskt att ha In Design hemma på datorn, men det har jag inte och jag är alldeles för oteknisk för att kunna få det att funka om jag typ skulle ladda ner det. Usch på det med. Det är ingen bra dag idag.

Dessutom är Malin inte här idag, så jag kommer få genomlida en samhällslektion ensam! Jag kommer dö.
Jag ska försöka ta mej igenom en rapport på typ trettio sidor. Kul! eller inte.

Men men, skola är skola.

090921

Förbannade väckarklocka som inte ringer. Eller så ringde den, fast jag inte hörde. Blir så trött på sånt här. Stress stress varje morgon. Imorn ska jag ställa typ tre alarm, och så får vi väl se om det hjälper.

Nu undrar jag om jag håller på att bli sjuk också. Nyser verkligen heeela tiden! Helt galet.

Men men, nu ska jag gå och duscha.

Jag skulle kunna ge allt...

Jag skulle kunna ge allt
för att få förklara ännu en gång.
För att få hålla din hand en sista gång.

Jag skulle kunna ge allt
för att få krama dej igen.
För att få kyssa dina läppar.

Jag skulle kunna ge allt
för att få se det leendet.
för att få älska dej igen precis som jag gjorde då.

Jag skulle kunna ge allt,
och då menar jag verkligen allt.
För att få vara med dej igen.

Äventyr

Nu har jag kommit hem från ännu en mysig filmkväll hos min bästa Malin! Och vad vore en kväll där utan äventyr!
Vi hyrde en Wallander-film och låg där i soffan och var hur onyttiga som helst verkligen. Nästan så jag har förbrukat en dag nästa helg med, haha. Sn fördrev vi tiden tills min skulle komma med att titta på trollkarlens hemligheter. Sen vid klockan nio går jag ut i regnet för att hinna till bussen, som då enligt Malin går tio över nio från hållplatsen.
Men när jag går mot bussen hör jag något, och så tittar jag ut mot vägen, och vad åker där om inte min buss! Tar upp telefonen och ringer Malin. Hon hävdar bestämt att bussen visst ska gå tio över, men när hon sedan tittar i tidtabellen utbrister hon : OJ! Och jaa, mina vänner, nu har även Malin kollat fel ;)
Bussen gick redan vid nio, så det fanns inte mycket att göra än att fortsätta mot 459:ans hållplats lite längre upp. Men äventyret tar inte slut där. När jag ska gå över diket på vägen till hållplatsen ser jag något i gräset som rör sig, och får för mej att det är en RÅTTA! Så jag börjar skrika som en stucken gris (jaa, jag hatar råttor, och jaa, jag hade fortfarande Malin i telefonen, haha) Då hoppar en katt typ en meter upp i luften och försvinner snabbt som attan. Och när min hjärna faktiskt fattar att det var en katt och inte en råtta, så börjar jag skratta! Och jag kan verkligen inte sluta! Jag skrattade så tårarna rann, och Malin fattade nog ingenting. Fick förklara för henne när jag hade slutat skratta, men jag vet inte om hon fattade då heller, haha!

Sen skulle Malin se på film, och jag fick stå där och vänta på bussen i regnet. Den var lite sen, men den kom till slut i alla fall. Lyssnade på Lars Winnerbäck hela vägen hem, och sedan blev det att cykla hem i regnet från Söder. Nu är jag som sagt då äntligen hemma från mitt lilla äventyr i Söderköping, och ska snart krypa ner i sängen.

Godnatt

Work work!

Sitter i lunchrummet på jobbet, och ska snart gå och byta om till arbetskläder. För sista gången! Det ni. Jag för som sagt min sista dag för säsong -09 i safariparken idag. Och vet ni? Det känns bra! Nog för att jobbet drar in pengar, men jag kan ju faktiskt inte påstå att det är så roligt. Jag vet att jobba inte ska klassas som något roligt. Men nog finns det bättre jobb än det här alltid. Måste i och för sig se till att få något annat nu, så jag inte blir helt utan pengar. Men det löser sig nog.

Efter jobbet idag blir det eventuellt att träffa Malin, och vi får väl i sänna fall se vad vi hittar på. Vi brukar ju lyckas med nått, så det blir nog inte så svårt. Det är alltid lika kul att träffa henne.

Imorn börjar veckan om, och det är skola igen.

090920

Bråttom!

Måste hinna äta frukost och se till att jag ser tillräckligt normal för att kunna gå utanför dörren. Bussen går om 20 minuter ungefär. Stress!

Som vanligt, haha.

I always wear it

Jag träffade dej igår, och det var något av det jobbigaste jag har gjort på länge. Jag fick liksom tunghäfta och kunde inte få fram ett ljud, utan stog bara där som ett fån. Jag kunde inte sluta söka din blick, men var egentligen rädd att du verkligen skulle se mej.
När du hade gått, släppte allt, och jag höll nästan på att ramla ihop. Jag kunde andas igen, och hjärtat slog så fort att jag nästan blev rädd. Det svartnade nästan för ögonen innan jag kunde ta mej samman och få ordning på adrenalinet igen.
Ska det verkligen vara såhär svårt att träffa dej?
Jag vill inte det.

Jag använder alltid halsbandet jag fick av dej, för att jag fortfarande hoppas, och för att det fortfarande betyder mycket för mej. Kanske är jag bara dum som inte vill acceptera. Och då får det väl vara så.

090919

Natten blev en aning kaotisk, men vi alla lever, så det är väl bra! Det värker fortfarande lite i mina fötter efter dansande och promenader. Men på det stora hela är jag nog egentligen bara trött. Kom hem runt två och gick upp halv åtta imorse för att fara till jobbet.

Dagen har som sagt ägnats åt att jobba, och när jag kom hem la jag mej i ett värmande bad. Det började bli kyligt att sitta där ute i Kolmården kan jag säga. Åt lite middag också, och snart ska jag väl lägga mej i soffan och se en film eller nått. Vi får se.

Just nu har jag verkligen ingen aning om vad jag ska skriva, så jag låter bli.

Vi ses i dimman!

Som så många gånger förut, sitter jag hemma hos Malin ännu en fredagkväll. Någon som kan gissa vad vi ska hitta på?
Just det! UTGÅNG!
Vi ska dansa hela natten lång så vi får ont i fötterna och knappt kan gå hem! Och vi ska sjunga med i låtarna så vi inte har någon röst kvar när vi lämnar stället. Om jag ska ha kul?! ATT jag ska! Jag behöver det här.

Och vi låtsas inte om att jag ska jobba imorn. *Host*






Till Leo: Vart tog du vägen idag? Vi såg dej ju inte mer sen! Du är saknad ska du veta!!!

I skolan

Sitter i skolan nu och har utbildning på EDU-grejen. Ganska segt, men det funkar. Vi slutar efter det här, så det är positivt i alla fall. Ska ner på stan efter skolan med Daniella och Malin. Jag ska inte köpa något, även fast det kommer vara svårt att motstå.

Måste komma fram till om jag vill/orkar följa med dom ut ikväll med. Det skulle vara grymt kul! Men baksidan med det hela är att jag ska upp och jobba imornbitti klockan sju. Så då kommer jag sitta och vara halvdöd på jobbet, men vi får se.

090918

Seriöst.
Sova är tydligen något jag får göra i nästa liv. Men jag överlever väl ändå.

Nu ska jag fixa lite frukost, så jag inte dör av den anledningen heller. Sen blir det skola.

Jag vill vara lycklig igen

Är det egentligen för mycket begärt? Att få vara lycklig, åtminstone en liten stund varje dag. Att kunna skratta även om det har varit en skitdag. Att kunna gå upp på morgonen utan att känna att det egentligen inte spelar någon roll. Att alltid ha någon man kan ringa dygnt runt. Att aldrig vara ensam. Är det verkligen att begära för mycket?

Jag vill också ha någon att hålla i handen, och någon att krypa upp bredvid i soffan. Jag saknar att vara speciell för någon, och att jag faktiskt betyder något. Jag trivs bättre tillsammans med någon, än ensam. Och det märks så himla väl.
Nätterna är mardrömmar, för sängen är alldeles för stor. Det känns som om något saknas varje gång jag går och lägger mej.
På morgonen tar det numera 40 minuter från att klockan ringer tills jag går upp. För det spelar ingen roll längre.
Dagarna går förbi som på repeat, och det känns som om man gör allting om och om igen.
Kvällarna ensam i soffan, känns bara allmänt sorgliga. Jag har ingen att dela skratten med längre.
Och sen börjar allting om.
Jag har skapat nya rutiner, och lever egentligen bara efter mönstret. Jag gör allt som jag förväntas göra, men utan den där lilla gnistan. För den försvann med lyckan.

Jag vet inte längre vad jag ska göra, för jag orkar inte mer. Önskar bara att allt kunde bli bra igen. Känslor kan man inte besämma över. Även om jag vill, så kan jag inte sluta tänka. Vill ha mitt lyckliga liv tillbaka.

Kanske är jag en otroligt sorglig människa, men jag är faktiskt dödlig jag med.

Dagens

Tänkte att jag skulle slänga upp en dagens outfit, bara för att. Älskar verkligen kläderna jag köpte i Ullared, så det blir mest sånt just nu. Är jättesugen på att shoppa ännu mer, men kontot tillåter nog inte det riktigt tyvärr. Får helt enkelt vänta till nästa lön. Och det är ju faktiskt bara åtta dagar dit! *happydance*

Nu ska jag i alla fall göra iordning lite glass med varma hallon, och sen blir det mys i soffan till Idol.




Vit blus - Ullared
Jeans - Ullared
Sjal - H&M

Nu ser ni min nya hårfärg också. Min kära Malin var snäll och färgade mitt hår. Det blev lite mörkare än det såg ut på förpackningen, men jag är nöjd. Det passar till hösten.

En halvtimmes motion?

Nu har jag varit nere på stan och fikat. Det blev en chokladbiskvie (stava?!) och en kopp te. (Malin, betyder detta att jag måste ut och springa en halvtimme?! Ångest.) Tack och lov värmde det lite, annars hade jag nog suttit och hackat tänder. Jag fryser som en tok för tillfället. Hela tiden. Sen blev det buss hem och kolla lite på tv, lat som jag är.
Nu sitter jag här i väntan på att Idol ska börja. Det är ju bara 50 minuer kvar, hehe.

Funderade på att ta lite bilder på skorna jag inhandlade för ett par dagar sedan, men jag vet inte om jag orkar plocka fram kameran igen. Och jaa, jag vet att jag är lat. Men så är det.

Ikväll blir det nog sängen direkt efter Idol, för jag är verkligen trött. Somnade ju på soffan förut efter skolan, så jag ska försöka sova ikapp lite om det går.

Kex

Är hemma från skolan nu, och jag är hur trött som helst! Det är ju helt otroligt hur trött man kan bli av att bara gå i skolan. Inte blir det bättre av att man jobbar på helgerna och inte hinner sova ut då heller. Men men, det löser sig väl någon gång. Jag jobbar ju min sista helg nu lördag och söndag, så efter det, kanske jag kan sova ikapp lite i helgerna.

Just nu sitter jag och äter lite kex. Fullkorn, så jag tycker dom klassas som nyttiga, faktiskt! Så jag får äta dom. Funderar på att lägga mej i soffan och sova en stund. Ska ner till stan sedan och fika, så då kanske jag inte ska vara såhär trött. Gissar på att jag inte är ett så trevligt sällskap då.

Nu ska jag fortsätta att äta kex, mums!

090917

Snoozade lite för länge imorse, så jag hann varken äta frukost eller något annat. Känner mej allmänt trött och oengagerad, så vi får väl se hur dagen blir.
Nu har jag i alla fall textlektion, och det går åt helvete med indesign-programet. Blä.

Jag är hungrig och mina pengar ligger hemma.

Betongbarn

Okej, nu kommer historien om när vi skulle ut i skogen med skolan. Trauma för mej, kanske ett gott skratt för er.

Först på morgonen möttes vi vid klassrummet och fick smaka på massa konstiga bär. Jag avstog dock efter att ha sett Daniellas min. Efter det fick vi allt vi skulle behöva under dagen, och i samma veva berättar vår lärare att vi kommer släppas av i skogen, på olika ställen. Grupp ett först, och så vidare. Med ett x antal kilometer i mellan. Och sedan skulle dom bara åka därifrån, och hämta oss igen efter fyra timmar ungefär. Detta var chock nummer ett. Som vi hade fattat skulle vi alla vara på en och samma plats, men icke.

Sen var det i alla fall dags att gå till bussen. Det visade sig vara den äldsta dom nog kunde leta fram, men det fick vi ju en anledning till lite längre fram också. Så där satt vi med våra ryggsäckar och baljor och allt möjligt annat och så åkte vi iväg.

Jag och Céline hade en teori om att vi skulle hamna i Kolmården någonstans, men när han körde av mot strandvägen började vi tvivla. Sedan svängde han in på en ännu mindre väg därifrån. Och om vi säger såhär, vägen blev bara mindre och mindre. Till slut var bussen precis lika bred som vägen, med stup på sidorna. DÅ blev jag rädd. Så där satt vi och bad om att få överleva. Jag ringde min mamma och berättade att jag faktiskt tycker om henne, ifall jag inte skulle komma hem, haha. (På skoj egentligen, men ändå!).
Sen, stannar bussen helt plötsligt, och grupp ett ska gå av. Oscar, Calle, Tjarli och Filippa går av bussen, lite halvt misstänksamma, och vi andra åker vidare.


Vi åkte säkert tre mil innan nästa grupp fick gå av, och ca tio minuter senare var det dags för min grupp. Jag, Daniella, Malin och Céline vinkade av bussen och slog sedan upp pärmen där vi hittade kuvert. Ett fick vi öppna dirket, ett efter 30 minuter och ett efter ca två timmar. Där i fanns uppgifter vi skulle lös under dagen.
1. Rita en karta över området där ni är, så detaljrikt och skalenligt som möjligt. Rita även ut nord, syd, öst och väst.
2. Välj en plats att ha en eld på, och förklara varför. Vad skulle ni använda att göra eld med?
3. Hur och var skulle ni bygga vindskydd? Varför just där?
4. Vad finns att äta i närheten, vilka djur och växter? Hur kan man fånga djuren isf?
5. Vaska guld i ån.

Jaa, där har ni våran dag i stora drag. I ryggsäcken vi fått med oss fanns en guldvaskningsgreja, en kolbit, sand, böcker om naturen, PH-stickor och en första hjälpen väska. Med det som hjälpmedel skulle vi alltså klara ut allt detta på fyra timmar. Jag måste faktiskt säga att vi klarade det bättre än jag trodde, även om vi fyra tjejer kanske inte är den ultimata hajk-gruppen, haha!
Vi ritade karta, hittade eldplats, byggde vindskydd i fantasin, åt harsyra och funderade över granbarrste och vaskade guld så blev alldeles slut i armarna. Så nog var vi duktiga alltid. Okej, visst vi ringde ett par samtal för vi hade faktiskt täckning, men jag tror inte det räknades som fusk. Ingen hade ju sagt nått om att man inte fick göra så. I och för sig kanske dom inte planerade att vi skulle ha täckning, men i alla fall.


Mitt i alltihopa åt vi lunch i solen, och mina plättar smakade usch. Men jag var hungrig så jag åt ändå. Om jag verkligen blev fast i skogen kan jag ju liksom inte vara lika kräsen, haha. Så jag övade lite. Det gick inte så bra.

När vi var klara med allting var det dags att gå upp till platsen där vi hade blivit avsläppta och vänta på bussen som skulle ta oss hem igen. Det blev lite långtråkigt, så vi börjad sparka kottar. För Céline hade sett på extrem överlevnad och där sa dom att det var väldigt viktigt att ha roligt om man skulle övrleva. Så vi gjord som dom sa. Sen gick i och för sig leken över till att kasta kottar på mej (!) istället, men det roade väl dom andra i alla fall, haha. Sen kom Mats susande i sin bil, och efter honom kom bussen. Aldrig förr har jag kännt mej så glad över att se en buss. Civilisation!

På väg hem satt jag och funderade lite. Jag gillar verkligen inte skogen. Inte alls faktiskt. Inte ens när jag var liten. Jag vet att jag hatade skogsdagarna med dagis, och likaså alla friluftsdagar i skolan. Jag är helt enkelt inte gjorde för sånt. Min mamma berättade dessutom att jag alltid har hatat att bli smutsig. Även när jag var liten. Så det sitter väl kvar lite.
Nej, jag ska nog helt enkelt inte vara ute i skogen mer än nödvändigt. Vi kom fram till att jag är ett betongbarn, och min mamma och mina vänner bara skrattade åt mej.

Här kommer lite bilder!









Där ungefär var vi klara med uppgifterna.
Sen kommer kottkriget, skratt-attackerna och den smala vägen hem.




090916

Goooomorron!

Okej, nej jag är inte pigg, men man kan ju försöka. Jag sitter här med en skål fil och müsli, och försöker fundera ut hur jag ska hinna med allt, men det löser sig nog. Måste packa inför dagen.
Någon snubbe har kommit på att man ska ha "koncentrationsdag ute, med naturkunskapen". Ni som känner mej vet ungefär hur jag känner för sånna här dagar. Och för er som inte känner mej:
Jävlahelvetejaghatarattvaraute! Ungefär så känner jag.
Sen ska vi inte tro att jag hatar att gå utanför dörren. Men skogen är liksom lite dagis, och inte min grej.

Nu ska jag i alla fall försöka komma iväg, annars tror jag Malin blir galen!

Stan med Malin

Idag var jag med Malin på hennes turismlektion, och det var allt annat än ointressant kan jag säga. Nu kan jag nog allt om sverige, haha! Plus att deras lärare ler konstant och låter dom sluta typ två timmar tidigare än dom ska. Varje gång! Jag vill också ha det så.

Efter lektionen gick vi ner till stan, där Malin handlade mysdress, och skor. Jag handlade också skor. Till och med tre par! Som en tröst för att jag slängde 7 par igår. Jag var liksom tvungen. Ni som känner mej försår nog vad jag menar, hehe. Om man ska hitta någon som älskar skor mer än mej, får man leta rätt länge tror jag.
Vill ni se skorna förresten? Kan slänga in lite bilder ikväll eller imorn.

Nu ska jag traska ner till affären för att köpa plättar. Vi ska ju ut i skogen med naturkunskapen hela dagen imorn, så vi måste ha med oss mat. Och plättar är gott, så jag kör nog på det. Sen är ju frågan, vad ska man ha på sig? Och vilka skor ska man ha?! Det får bli ett senare problem, för nu måste jag gå, i fall jag vill hinna hem igen tills Idol börjar. Och det vill jag ju!

Morning!

Idag snoozade jag visst 40 minuter innan jag kom upp ur sängen. Det här är vrkligen inte bra, haha! Jag vet ju att jag får stressa, men jag trycker ändå upprepade gånger på snooze. Tänk vad bra om den inte fanns. För då kanske jag skulle komma upp i tid. Eller vad tror ni?

Nu ska jag försöka klura ut vad jag ska ha på mej, och sen slänga i mej en snabb frukost! Sen bär det av till skolan.

Godnatt måndag

Nu ska jag krypa ner i sängen, innan jag somnar här. Helt otroligt hur trött man faktiskt kan vara!

Nej, godnatt på er nu!



Dagens Outfit!
Svart Tunika
Jeansleggins

Just another day

Dagen i skolan var väl ungefär som vanligt. Förutom att jag höll på att somna på textlektionen. Lasse (vår lärare) hade nån genomgång av programet In Design, och hjälp vad långtråkigt det var! Jag fick riktigt anstränga mej för att hålla ögonen öppna.
Sen tvekade jag och Malin som vanligt utanför samhälls-salens dörr, men vi gick in efter en liten disskusion (stava?!) i alla fall. Det var faktiskt inte så farligt. Det är ju ingen risk att vi får något gjort i alla fall, med tanke på att vår lärare inte vet hur man gör nånting, haha!

När jag kom hem slängde jag mej i soffan, och höll på att somna där med, men mormor kom och störde, så jag hann aldrig. Sen fick jag hjälpa till att laga mat och plocka undan sommarskor med mamma, så jag har hållit mej sysselsatt.
Nyss gick jag även en promenad tillsammans med Daniella. Kände mej riktigt duktig faktiskt. Man kanske skulle börja göra det lite oftare.


Jag har ju lovat er bilder på det jag köpte i Ullared, så här kommer det!







Sen köpte jag även lite småsaker som mascara och skärp.
Den vita blusen har jag även i svart.

090914

Vet ni vad jag har kommit på? Att det inte är så bra att snooza i en halvtimme. Stressn stress! Nu ska jag göra iordning håret, borsta tänderna, äta frukost, sminka mej och ta på mej skor och gå på ca 25 minuter. Det går aldrig.

Goodnight

Filmen är slut, och mina ögon går i princip i kors, så nu är det sängen som gäller. Helt otroligt att man kan vara så trött. Filmn var bra i alla fall, som alla andra gånger. Nothing Hill är en sån film som jag kan se hur många gånger som helst. Underbart!



Nej, nu ska jag borsta tänderna, ställa alarmet och sen krypa ner under täcket.
Önskar bara att du kunde krypa ner under täcket tillsammans med mej...

090913

Jag är sjukt trött!
Har jobbat hela dagen idag, så jag är rätt slut. Men dagen bjöd på ganska många skratt tack vare Mårten, så sex timmar gick ganska fort. Måste bara påpeka att man kan ha väldigt kul med en com-radio om man är övertrött och man säger fel hela tiden, haha.

Förlåt att jag inte lagt upp några bilder på det jag köpte igår. Men jag har verkligen inte hunnit. Lagade mat direkt när jag kom hem, och nu ska jag byta om till myskläder innan jag sätter mej i soffan och ser på Nothing Hill. Bilderna kommer imorn. Jag lovar!

Efter filmen blir det sängen!

Äta, eller icke äta?!

Nu har jag badat, och det var massa skönt. Lite långtråkigt idag bara. Vet inte varför. Men men. Kom på när jag låg där att "Fan, jag måste ju ha mat med mej till jobbet imorn". Så det var bara att kliva upp ur det varma vattnet igen. Så nu ska jag laga mat. (Typ tjugo i elva en lördag liksom, bara för att jag måste). Bajs på det. Men annars får jag ju hungra ihjäl imorn, och det är ju inte precis superkul det heller.
Laga mat och slippa vara hungrig imorn, eller sova och få vara så hungrig att magen skriker?
Laga mat.
Men vänta nu. Jag har ju nudlar i skafferiet ju!
Aha!!

Det får helt enkelt bli nudlar och mackor till jobbet imorn. Yes, jag behöver inte laga mat, utan kan gå och lägga mej och sova. Det behövs kan jag säga. Hellre äta lite äckelmat imorn, än att ställa mej vid spisen nu. Nudlar blir bra.

NU, ska jag sova. För jag är sjukt trött.

090912 - Ullared all day long



Imorse ringde mobilen klockan fyra, och talade om att det var dags att gå upp. Det var svårt, men det gick efter att ha lyssnat på ett par låtar i telefonen!
Runt kvart över fem satt jag och Mathilda i bilen, och startade färden mot Ullared!

Vi kom fram vid halv tio efter ett par missöden, haha. Och då bar det av in i vimmlet av folk. Resten fattar ni nog. Shoppa shoppa shoppa! Det är helt otroligt vad man få för så lite pengar egentligen. Hade jag köpt lika mycket i stan, hade det säkertlign kostat mej mer än det dubbla, jag lovar! Ska försöka fota allt imorn, för nu är jag för trött för att hålla på med det.


Efter en hel dags shopping är man rätt mör i kroppen, och jag kan säga att bilresan hem var något bland det skönaste på länge. Att bara få sitta ner var liksom himmelriket, haha! I början av hemresan var vi helt hyper och skrattade åt allt, och Mathilda var på väg ner i diket ett par gånger. Men det ordnade sig.
I Jönköping blev det stopp för kaffe! Och det behövdes kan jag säga. Sen fortsatte resan hem, och vid kvart i nio ungefär svängde vi in hemma hos mej.
Resan resulterade i fyra ullared-påsar fulla med kläder och diverse saker. Dock lite fattigare, haha ;)

Nu ska jag sitta här och bara sitta ett tag, och sen blir det sängen kan jag lova! Jobba imorn!

ARL-lektion

Sitter i skolan med en laptop och leker lite. Borde egentligen jobba med foldern vi ska göra, men jag kommer inte alls på något att skriva! Så jag leker lite sålänge, så får jag komma på nått nån annan gång. Vi har ett par veckor till på oss, så det ska nog funka.

Efter den här lektionen har vi mentorsråd, och sen är det... LUNCH! (nej nej, jag är absolut inte hungrig). Är typ så hungrig så man kan dö. Men det är typ vegetarisk lasagne idag, så vi får väl se hur gott det är. Måste äta i alla fall.

Ikväll är det Kungsgårds insparksfest, fast jag kommer inte vara där. För jag ska ut till Mathilda, eftersom vi ska åka till Ullared klockan fem imornbitti. Men jag hoppas att jag blir uppdaterad om vad som sker under kvällen. Det kan ju bli riktigt roligt, haha!

090911

Elfte september idag. Tror ni något kommer hända i år? Jag tror faktiskt inte det, men vi får väl se.

Var lite seg upp ur sängen imorse, så nu måste jag skynda mej lite om jag ska hinna till skolan. Men det löser sig nog!

Skola imorn.

Vi ogillar't skarpt. Eller hur?
Det är fan rätt soft att vara hemma.
Men jag måste dit och hämta grejer som måste vara klara på måndag.
Blä.
Aja, det betyder ju att jag får vara social.
DET är trevligt.

Puss på det.




Överexponerad bild.
Och jag ser allmänt tokig ut.
Men den bjuder jag på!

Möte

Min snälla vän Mathilda kom och hämtade upp mej när jag hade varit hos mormor, och så åkte vi hem till henne. Hemma hos henne fanns en läskig gubbe, som skulle hjälpa dom med deras kök som dom ska göra om. Så vi satt där ett tag och väntade på att få göra kaffe, haha!
Mathilda försökte lägga sig i när hennes föräldrar skulle välja luckor och sånt, men dom lyssnade inte på henne alls. Så vi underhöll oss med annat. Sen blev det i alla fall lite kaffe och mat innan vi skulle iväg på mötet.

Tyckte mötet gick förvånansvärt bra, fast vi drog över ca 40 minuter. Men det känns som om allt kommer funka i år, så det är positivt. Mycket planeringar och sånt, men det är ju inte hela världen.
Efter mötet fick jag skjuts av Liza hem, och hann se nästan hela Idol. Dom filmade ju från Konsumplan i blacka. Dock sjöng ingen där. Hade ju velat se Lina, som tydligen var där.

Nu sitter jag här och funderar på om jag orkar göra te eller inte, haha. Imorn blir det skola igen i alla fall. Måste hämta lite saker, som jag behöver ha klart inför helgen.

Dagens

Nu har jag duschat, och håller på att välja vilka kläder som jag ska ha idag. Och eftersom jag är jag, så tar det en stund, haha.
När jag är klar ska jag åka iväg till mormor. Vattna blommor ni vet.
Sen får jag förhoppningsvis skjuts av Mathilda till blacka. Hon sa att hon no skulle ta bilen idag, så vi får väl se.

Nej, nu ska jag rota lite i garderoben, plus att jag måste plocka undan lite. Det kommer tydligen nån tant och kollar på lägenheten senare idag...

090910

Vaknade som vanligt mitt i natten (jag börjar vänja mej nu). Men inte nog med det, utan jag fick jättemegakramp i vadn när jag vaknade! Jäklar vad ont det gjorde. Och det försvann ju liksom inte heller. Så där låg jag, haha. Det försvann efter ett tag och jag fick försöka somna om.

Nu har jag varit vaken ett tag, och ska snart göra mej iordning lite. Är hemma från skolan idag med, så jag är säker på att jag inte blir sjuk igen till på lördag. Mn jag känner mej bättre nu i alla fall, så det ska nog gå bra.
Måste ut till mormor idag och vattna lite blommor och sånt. Hon är ju fortfarande bortrest. Och efter det ska jag ut till blacka igen. För ledarmöte den här gången. Men det är alltid lika roligt att träffa alla!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Natti

Nej, nu ska jag ta och gå och lägga mej innan jag somnar över tangentbordet!
Godnatt på er!

Ungdomskväll

Har varit på terminens första ungdomskväll, och det var riktigt kul. Fick träffa Liza igen efter lite mer än två månader, och det är alltid trevligt.
Vi grillade korv och körde lite lekar och var allmänt galna som vi alltid är. Vi har tydligen också hittat på en ny lek, som ska praktiseras nästa fredag. Bilkurragömma mina vänner. Det ni! Det kommer nog en liten utvärdering och lite bilder om det senare, haha.

Fick skjuts hem av Anton, så jag slapp åka buss. Mycket skönt faktiskt måste jag säga. Alltid trevligt att prata lite också. Hann ju nästan se hela Idol med!
Herregud, när dom två killarna kom in och såg hur nervösa ut som helst, så höll jag på att dö. Jag blev ju nervös själv här hemma i soffan. Den ena höll typ på att ramla ihop av nervositet, och den andra hade med en Guitar Hero-gitarr som förde tur med sig. Och där stog dom stackarna och skulla sjunga, och det gick ju såklart som det gick. Tyckte så synd om dom. Och sen när dom fick veta att dom inte gick vidare, så skulle den ena springa ut, och krockar då med dörren och ramlar ihop! Helt galet. Och där satt jag och bara gapade.
Sen visar det sig att det bara var på skoj! Då började jag skratta så jag ramlade ner ifrån soffan! Har aldrig förr sett så bra skådespelare. Jag tror seriöst att Idol kommer jag mej ett långt liv, haha! Så mycket som jag skrattar.

Nu ska jag väl snart gå och sova. Mår väl sådär, så det blir nog ingen skola imorn heller.

Somnade

Jag somnade visst i soffan när jag kollade på tv.
Nu måste jag börja göra mej iordning för att åka till blacka.

Grey's Anatomy i soffan

Ligger här hemma i soffan och tycker synd om mej själv. Eller, nej, det gör jag nog inte egentligen, men ändå. Det är Grey's Anatomy på femman, så det kunde varit värre. Det bästa med att vara sjuk är att man får se hur mycket film eller tv man vill, och ät massa goda saker. Till exempel massa god frukt som mami köpte igår, plus resten av min B&J som inte tog slut igår. Jag skulle kunna leva på B&J!

Hoppas bara att jag känner mej bättre i eftermiddag. Skulle verkligen behöva åka ut till KU ikväll och fixa massa saker. Tror inte jag har feber längre i alla fall, så det ska nog ordna sig. Jag får ta på mej en stor tröja och en sjal, sen är jag fit for fight, haha.

Nu är reklampausen slut.

Sjukling

Godmorgon!
Idag mår jag väl inte sådär superbra, så det får bli att stanna hemma. Dagen kommer nog spenderas mest i soffan med film, te och resten av min B&J. Hatar att vara sjuk, men det finns ju inte så mycket jag kan göra åt det. Ska försöka bli bättre till helgen i alla fall. För då kan jag deffinitivt inte ligga hemma och tycka synd om mej själv.

Snart kommer Mirela förbi, och hämtar kameran som måste tillbaka till skolan. Kände inte för att gå dit bara för att lämna den, och snäll som Mirela är, så kunde hon ta med den.

Nu ska jag väl försöka få i mej lite frukost.

Sweet Home Alabama

Nu har jag skrattat åt alla patetiska människor som inte kan sjunga i årets Idol. Där snackar vi underhållning på hög nivå. Dock ångrar jag som attan att jag inte sökte i år med. Men men, sånt är livet. Det får bli Idol 2010!

Nu, film i soffan med min allra bästa vän!


En yr dag

Dagen har varit allmänt yr hela dagen. Folk har glömt och tappat nycklar lite varstans, och vi har nog varit allmänt sega och konstiga idag allihop. Eller var det kanske bara jag som tyckte det, haha?

Eftermiddagen spenderade jag på mamis jobb, eftersom jag ska göra ett yrkesreportage om hennes jobb i fotokursen. Man ska med fem bilder, försöka förklara hur arbetsplatsen är. Om det är stressigt eller lugnt, roligt eller tråkigt och jaa, ni fattar. Inte det lättaste faktiskt. Får väl hoppas att Christer blir nöjd med bilderna. Annars ligger jag illa till!
När mami had jobbat klart åkte vi en tur ut till Willys och handlade. Gick där och frös som bara den bland all mjölk och yoghurt. Inte mysigt alls faktiskt. Men när vi gick förbi glassen, så bara råkade en Ben&Jerry-glass slinka ner i vagnen. Konstigt va? Haha ;)

I övrigt går jag runt och är lite småsjuk, och det måste åtgärdas. Jag har inte lust att bli sjuk nu. Ska ju till Ullared på lördag! Så kvällen får bestå av glass, te och massa filtar och nässpray!

090908

Vaknade för ett litet tag sedan med jordens huvudvärk och är snorig som attan. Men jag gick upp ändå, för att jag absolut inte orkar missa nått i skolan. Så nu sitter jag här, fast jag borde göra mej iordning. Typiskt mej.

Det blir nog en kopp te och ett par mackor, och sen får jag s vad jag hinner, haha!

För att jag måste.

När man ser folk gå hand i hand på stan, så gör det ont ibland. Det blir liksom så tydligt att jag inte längre lever det livet. Jag går inte längre hand i hand på stan, och jag har inga pratstunder långt in på natten. Den enda jag har att prata med i mörkret är mej själv, och jag tycker inte riktigt att det räknas.

Är man svagare än andra när man inser att man behöver någon vid sin sida, för att kunna leva normalt. Eller visst lever jag nu med, men inte riktigt med samma standard. Det kanske bara är så att jag är för van att ha någon där, så jag har glömt hur man lever när man är ensam?
Att laga mat för en, är faktiskt inte alls lika kul som att laga för två. Och att se en film under täcket en söndagskväll när man egentligen borde sova, ger inte alls samma känsla, när man har hela sängen för sig själv.


Men jag lever. Jag jobbar, går i skolan, träffar vänner och håller mej sysselsatt. Och visst dövar det en del. Det gör det. Men inte tillräckligt. Det kommer dagar då jag inte kan sluta gråta, och bara är så förbannad på mej själv. Och dagar då jag knappt orkar upp ur sängen. Men jag kämpar vidare. För jag vet att jag måste.

Varför kan inte livet vara som på film, där alla får varann i slutet.

Sjuk?

Har legat i soffan med filt hela eftermiddagen. Känner mej inte alls bra. Fryser hela tiden, fast jag haft både fleece och filt, och jag nyser typ hela tiden. Håller kanske på att bli sjuk. Vem vet. Eller så är jag bara allmänt trött och nere för tillfället.
Kan ju inte påstå att jag mår super för övrigt just nu. Vet egentligen inte vad det är med mej för tillfället. Är trött jämt, och orkar liksom inte göra nånting. Jag är alltid stressad och nej, usch! Låt mej sova i typ 24 timmar, ge mej lite mer sommar, Ben&Jerry och ett par skor så ska ni se att det blir bra, haha.

Blir nog inga bilder idag. Orkar inte hålla på med kameran. Sorry.

Lektion

Jag sitter på textlektionen och har sjukt tråkigt. Vi skriver notiser, och jag kan väl inte påstå att jag tycker att det är så kul. Men men, sånt är livet.
Snart har jag och Malin samhäll. Jag vill egentligen inte gå dit, för jag lyckades glömma alla mina böcker hemma på golvet i hallen. Våran lärare är dessutom väldigt läskig, så jag tycker inte alls att det ska bli kul att förklara varför jag inte har några böcker.

När jag kommer hem ska jag städa lite som jag i och för sig lovade mami att göra igår. Sen ska jag väl sätta mej vid datorn och ta mej an att göra en affisch om våran Berlin-resa. Gissar att jag kommer fastna i photoshop hela kvällen, haha. Jag blir ju aldrig nöjd när jag gör något heller. Vi får helt enkelt se hur det går.

090907

Godmorgon!
Nej, jag är inte pigg, jag bara låtsas. Har dansat runt lite här hemma i min pyjamas, som Malin föreslog, men jag vet inte riktigt om det hjälpte. Men kul var det ju i alla fall, haha.

Ska strax se till att få i mej lite frukost, och sen ska jag väl traska iväg till skolan. Funderar till och med på att gå hela vägen. Den du Malin! Inte ofta det händer. Men komm fram till att jag nog blir piggare av det, så det får nog bli så.

Ska försöka slänga upp lite bilder senare idag här på bloggen. Men vi får väl se. Jag är ju liksom inte så bra på att komma ihåg, hehe.

Jag ska försöka.

Nu har jag suttit här och lyssnat på underbara Lars Winnerbäck och James Blunt. Jag har tänkt och ätit choklad, och nu är det dags för mej att stänga av här. Borde försöka sova, men jag vill se klart filmen på tvn, så vi får väl se hur det blir.

Imorn är det skola igen.

Jag frågade mamma...

Jag pratade med min mamma förut när vi lagad mat. Berättade för henne att jag inte kan sova en enda natt utan att vakna, flera gånger. För så är det. Varje natt vaknar jag någon gång vid tre, och sedan vid fem. Varje natt! Och så har det varit sedan den 23 juli nu. Jag orkar snart inte mer. Jag är liksom konstant trött! Inte en jävla människa vill ha det så. Så jag frågade min mamma varför det var så.

Hon sa att det var för att jag trodde på det för mycket, och sen gick det som det gick. Vi hade gjort upp så många planer, som aldrig blev verklighet. Jag hade byggt upp någon slags mur runt mej, och sen rasade allt. Därför, kan jag inte sova. För jag har fortfarande inte släppt det helt. Att jag inte fick mitt lyckliga slut.

Så nu sitter jag här, och lyssnar på James Blunt, äter choklad och kan inte sova.

090906

Sitter på jobbet, och gör mest ingenting. Ska jobba lunchen idag, och sedan blir det hem och ta det lugnt. Måste plugga lite också, så jag lär vara sysselsatt. Samhällen måste vara klar imorn, kom ihåg det Malin ;)

Ska sätta mej i soffan här och läsa bok tills jag börjar.

090904

Nu sitter jag på min sista lektion för dagen. Det är lite segt men vi slutar om 40 minuter, så det funkar. Vi sitter och ska söka information om en organisation som vi ska göra en folder åt. Daniella, som för övrigt är min kompanjon i det här arbetet är inte här, så jag får arbeta lite själv. Det är dock inte så jobbigt, så jag klarar mej.

Efter skolan ska jag träffa Mathilda, och sen blir det pendeln ut till Kimstad, och sen buss vidare ut till skärblacka. Jag ska på styrelsemöte klockan fyra, och sedan ska jag försöka våldgästa familjen Hultgren för att träffa Olivia, men även Mathilda såklart. Olivia har jag ju inte sett på år och dagar, så jag hoppas hon är hemma!

Sen ska jag väl hem och bara ligga i soffan hela kvällen, och imorn blir det jobb.

Vad har ni gjort idag?

Trasig tvättmaskin!

Idag var skoldagen allmänt yr, och jag visste nog egentligen inte vad jag gjorde. Jag och Malin var lite tokiga innan samhällen, och höll på att rymma därifrån. Men sen var vi dumma nog att gå dit, och satt och hade tråkigt hela lektionen. Gillar inte alls våran lärare. Hon är riktigt dryg mot mej och Malin. Vet inte varför om jag ska vara ärligt. Men irriterande är det i alla fall. Vi har ju inte gjort henne nått.

Efter skolan sprang jag ner på stan och köpte nytt busskort. Måste ju ha det eftersom jag ska ut till mormor massor de här veckorna. Sen åkte jag hm och slängde mej i soffan en stund. Där fick jag dock inte ligga länge innan mamma kom hem och beordrade mej att städa, haha. Men nu har jag gjort det i alla fall.
Medan jag städade hörde mamma och jag som en smäll, och undrade vad det var. Men vi hittade aldrig anledningen. Sen när mamma skulle in i badrummet märker hon att tvättmaskinen inte går. (Hon satte igång den ca 15 minuter innan). Då kom vi fram till att det var proppen till tvättmaskinen som måste ha gått, och att det var det som smällde. Så mamma rotar runt i lådan efter en ny, men hittar ingen, så hon går in och frågar grannen. Dock utan resultat där med. Så hon satte sig på cykeln och åkt ner till Ica i ösregnet (vi behövde verkligen tvätta!).
Sen kom hon tillbaka, satte i proppen och tryckte på start-knappen. Inget hände! Maskinen lös och allting, men han började liksom aldrig att tvätta. Vi försökte allting man kan försöka med en stackars tvättmaskin, och till slut gav vi upp. Maskinen är officiellt trasig. Och vi har inte tvätt-tid förrän om en vecka. Hur ska jag klara mej är frågan?! haha.

Nu ska jag snart slänga mej i soffan igen och kolla på tv. Sen blir det sängen och SOVA!

090903

Dagen startade med att jag sov lite för länge, så jag fick stressa in i duschen. Men nu har jag ganska gott om tid på mej, så jag har till och med hunnit äta frukost. Fil med banan i. MUMS!

Är trött som vanligt, men det är ju inget konstigt för tillfället. Undrar bara när jag ska bli pigg?!

Nu ska jag i alla fall ta och sminka mej lite, och göra iordning håret innan jag måste GÅ till skolan. (Visst är jag duktig Malin?! HAHA)

Puss

Faller

Jag har gjort det jag inte skulle göra.
Jag vet ju om det själv.
Hur det blir.
Fan.

Lite outfits

Har ju varit lite efter med mina Dagens Outfit, så jag tänkte att jag skulle lägga upp ett par som jag haft de närmsta dagarna i alla fall. Får väl ursäkta om kvalitén på bilderna inte är den bästa. Mitt batteri i min Canon är slut, och jag har inte orkat ladda dom än. Så det har blivit lite mobilbilder istället.


Till vardags
Skinnjacka - Vero Moda
Vit tunika - Gina Tricot
Ljusblå Jeans - JC
Grå tygskor - Skopunkten


Min Outfit på Otten i fredags!
Rosa linne - Hittat i Mamis garderob
Jeanskjol - Gina Tricot


Igår
Svart linne - H&M
Skjorta - Fått av David tror jag?
Ljusblå jeans - JC

Vad kan vi dra för slutsats av detta?
Att jag älskar mina jeans från JC kanske, haha?
Eller så är det en slump.

Kick off

Idag efter skolan skyndade jag ner till stan i sån fart att jag inte insåg att jag glömt min plånbok i skåpet förrän jag stog på Mc'Donalds och skulle köpa mat. Så jag fick blinka lite med ögonen, så att Mathilda betalade för mej. Snäll hon är!
Sen satt vi där ett tag och bara pratade innan vi drog vidare mot Olaigården. Där var det Kick off för vårt konfirmadår, och vi hade lite tävlingar och information. Jag vann en svart mugg och så fick vi även nya T-shirtar för i år. Power of Love är årets "ledmotiv" och det låter rätt bra tycker i alla fall.
När vi var klara där skulle jag vidare hemmåt. Men först fick jag bevittna hur Marka nästan fick Carl att backa in i en grind. Ganska roande i och för sig, hehe. Sen kom mamma och hämtade mej.

Har kollat lite på tv, och sitter och funderar på om jag är hungrig eller inte. Men jag kommer inte fram till något vettigt. Kanske skulle jag ta och gå och lägga mej, eftersom jag är så himla trött. Det är jag ju i och för sig hela tiden, så jag vet inte vad jag ska göra för att bli pigg. Nått förslag?
Kanske blir det en film att somna till. Vem vet...

090902

Nu sitter jag och äter frukost här vid datorn, och ska väl snart dra mej ner mot bussen. (jaa, Malin, jag tänker åka buss, för jag vill faktiskt inte simma till skolan!). Och sen väntar en hel dag till i skolan.
Egentligen skulle jag bara vilja stänga av väckarklockan på morgonen, och fortsätta sova. Hela dagen! I flera dagar. Jag känner så ibland. Vet väl egentligen inte varför, men så är det. Men man kan ju inte gå under jorden, för då missar man massor i skolan, har jag hört. Så det får väl bli att masa sig dit idag med.

Vad tycker ni om att det regnar? Får det er att bli på nått speciellt humör?

090901 - Höst

Sensommar, det är egentligen bara ett ord man har hittar på för att slippa säga att det är höst. Idag är det första september, och därmed är det höst! Tycker jag i alla fall. Sen får ni andra säga vad ni vill. Visserligen är det varmt, men det är höst ändå, haha.
På tal om höst ska jag nog ta och be min kära Malin om en ny design, som passar mer till hösten.

För tillfället sitter jag hemma hos Malin, lyssnar på musik och snart ska vi se på film. Det blir en skräckis, såhär på kvällen. Dock är det väl inte så mörkt, men i alla fall. Jag gillar skräckisar, så det spelar ingen roll vad klockan är.

Något annat som kvällen bjuder på är naturkunskapsläxa. Inte det roligaste kanske. Men även det måste väl göras.

Vad gör ni ikväll?

RSS 2.0