31e maj 2010

Det har varit mycket att göra idag, så det är därför jag inte skriver förrän nu. Jag var en sväng i skolan och hade sista riktiga lektionen. Känns verkligen hur bra som helst. Sen skyndade jag, Malin och Céline ner på stan och kastade i oss lite lunch inne på Snäckan.
Sen följde jag men Malin hem till Linda, där hon skulle vaxa benen. Men hennes hår på benen var för korta så det blev inget. Så då vaxade hon armarna istället. Låter skitskumt, jag vet. Men jäklar vad lena armarna blev! Nästan så man funderar på det själv, haha :)

Efter det promenerade jag hem till min underbara och pussade lite på honom. var ju så länge sen vi sågs.

Nu på kvällen har jag och mamma varit en sväng borta i lägenheten med lite smågrejer, och massa mat som vi handlade på Willys. (Skitdyrt, enligt mej men jag antar att det egentligen inte var så farligt haha).

Det var min dag det.
Nu ska jag skicka iväg ett godnatt-sms till pojkvännen, och sen krypa ner i sängen.

30 maj 2010

Idag blev det en heldag på jobbet. Första timmarna satt jag i biljettkontoret, och sedan stog jag i entrébutiken på eftermiddagen. Lite jobbigt var det, eftersom jag fick stå helt ensam de första timmarna. Och jag ska tillägga att jag aldrig stått där tidigare. Men så är det...

Nu sitter jag här i soffan i en fleece och äter bullar som jag tog med hem från jobbet. Vi har hur många påsar som helst i lunchrummet, haha :) Funderar på om jag skulle fixa nått att äta, men vi får se. Annars blir de popcorn till en film ikväll...



Om...

... åtta timmar ska jag åka till jobbet.


Godnatt.

Kväll

Det var någon som undrade vad jag jobbar med. Jag sitter alltså i entrékassan på Kolmårdens djurpark och safaripark. Ett riktigt kul jobb med bra arbetskamrater, och man träffar väldigt mycket människor. Och även att jag blir helt slutkörd efter en stressig dag, så gillar jag verkligen mitt jobb.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på film, samtidigt som jag kokar makaroner till matlådan. Alltså blir det lite spring fram och tillbaka. Men så är det om man går och äter middag hos sin mormor och inte lagar mat hemma så man får en matlåda.

Känner att det är dags för sängen snart också. Ska ju upp och jobba imorgon med. Första gången jag ska stå lite i butik. Det hör ju till på ett av våra pass. Ska bli intressant faktiskt.



Jag. Övertrött så in i helvete. Jag har ett x antal timmar att sova igen...

Efter jobbet

Nu är jag äntligen hemma efter en dag på jobbet. Har precis bytt om, och nu ska jag kila bort till mormor och käka middag och sy upp mina nya arbetsbyxor. Eller, mormor ska sy upp mina byxor, heter det väl kanske...

29e maj 2010

Jag skulle ha tagit en tidigare buss till jobbet imorse så jag skulle hinna hämta ut den nya uniformen. Men eftersom jag var så trött, orkade jag inte. Så jag får göra det imorgon istället, och hoppas på att mina storlekar finns kvar, haha.

Nu har jag i alla fall ätit frukost, och tagit på mej jobbkläderna. Så snart ska jag gå till bussen...


Sova

Jag kan knappt hålla ögonen öppna, så nu går jag och lägger mej. Jag förstår inte hur jag ska orka gå upp och åka till jobbet imorgon. Det blir intressant...

Men ja. Jag ska gå och lägga mej klockan tio. En fredag. Skam.

28e maj 2010

Förlåt den icke existerande uppdateringen under gårdagen och idag. Igår stressade jag runt mest hela dagen. Jag satt nagelmodell åt bästa Malin, sprang på möten, åkte med Daniella till stallet och förberedde allt på Staduim arena till Gymnasieslaget som hölls idag.

Kvällen bestog sedan av att handla, hämta pengar hos folk, grilla, chilla på en veranda, dansa, bada bubbelbadkar och sola solarium. Som ni förstår blev det inte mycket tid över till att sova. En timmes sömn blev det för min del. Och sen gick jag upp igen, för det var dags att åka till Servera och hämta all mat till gymnasieslaget. Med lite vilja och våld fick vi med allt i fyra bilar, och åkte sen till Stadium arena med allting.

Under hela dagen har jag varit funktionär, och var lagom trött när jag kom hem vid halv tre. Så jag somnade som en sten, och vaknade för snart en timme sen. Har lagat lite mat, och snart ska jag ge mej ut i regnet och köpa popcorn och ladda mitt busskort.

27e maj 2010

Jag satt ju uppe och pluggade igår, och kom inte i säng förrän efter tolv. Dessutom låg jag och skickade lite sms med min underbara som var vaken och var på jobbet. Så jag somnade nog inte förrän framåt ett. Och då var det ju bara ca fem timmar kvar tills jag skulle gå upp igen, så idag är jag trött.

Men det är skönt för idag ska jag lämna i det allra sista.

ZZZzzzz

Jag har suttit och gjort klart de sista textuppgifterna. Så nu är jag klar med det, vilket är hur skönt som helst. har dessutom kompletterat projektrapporten och imorgon återstår bara en enda grej att göra färdigt, och sedan skriva ut guiden med. SEN är jag klar. Underbar känsla.

Men nu ska jag sova.

Godnatt!

Första kartongen

Nu på kvällen slängde jag ännu mer gamla papper och onödiga saker som jag tydligen sparat på. Sedan hämtade jag in en kartong från balkongen, och plockade ner lite grejor. Så nu är första kartongen packad. Om sex dagar flyttar jag. Det börjar kännas verkligt nu.


Träffat Liza!

Idag efter skolan träffade jag Liza. Jag hälsade på hemma hos henne, och fick träffa underbart söta lilla Samuel. Skitungen skrek lite till en början, men sen när vi satt på golvet och han låg i babygymmet blev han nöjd och glad. Jag och Liza fikade oc pratade i två timmar. Det var riktigt trevligt måste jag säga.

Man kan ju inte annat än att smålängta lite efter en egen liten bebis, just när man träffat en sån där liten söt unge. Samtidigt som jag skulle tycka det var supermys och allt det där, så vet jag att det inte riktigt är rätt tillfälle just nu. Så det tar nog några år till innan det blir en bebis. Men då är det ju tur att man kan låna andras och mysa med dem ibland. Det räcker gott och väl just nu :)

Det var kul att träffa Liza igen. Det var ju ett tag sedan nu.

26e maj 2010

Eftersom första lektionen var inställd idag, kunde jag siva nästan två timmar längre än jag brukar. Helt underbart känns det.
Jag har precis kommit ut ur duschen och står inför min vanliga fråga, som jag ställer mej själv varje morgon. Vad fan ska jag ha på mej?! Ingen svarar ju visserligen. Och jag själv vet inte heller. Det blir väl att riva lite i garderoben helt enkelt.


Sen måste jag även passa på att säga GRATTIS till min underbara vän Carl, som fyller hela 20 år idag!

GÄSP!

Sitter här i soffan och gäspar. Har rensat ur mitt rum under kvällen, och nu har jag slängt alla FRIDA-tidningar från 2005 som jag hade sparat på. Plus en massa annat skit jag inte ens kom ihåg att jag hade. Och då kändes det ju ganska onödigt att ha det kvar...

Nu är jag hur trött som helst, så jag ska nog ta och borsta tänderna och sedan krypa i säng. Och sedan skicka det obligatoriska godnatt-smset till min underbara. Det blir liksom fel annars.

New shoes

Igår inhandlade jag två par nya skor inför sommaren. Det blev ett par svartvita balleringa, och ett par bruna gladiatorsandaler. Riktigt sköna båda två.





25e maj 2010

Idag var verkligen en onödig dag i skolan. Det enda vi gjorde var att prata lite betyg, och redovisa vårt projektarbete för några tvåor. Sedan fick vi gå hem.
Jag, bästa Malin, Irina och Daniella gick ner på stan och käkade, och sen gick jag hem. Nu sitter jag här med lite plugg. Det sista som ska göras, vilket inte är mycket. Ett par kompletteringar och en text bara egentligen. Jag kan lova att det känns skönt att i princip ha gjort allt klart! Underbart. Dessutom har jag lite godis fär bredvid mej så det ska nog gå bra.



Godmorgon på er!

Idag ville jag helst av allt bara ligga kvar i sängen. Men på något sätt tog jag mej upp ändå. Nu har jag lyckats duscha och äta frukost, och snart ska jag väl försöka hitta lite kläder att ta på mej. Det är alltid lika svårt, varje morgon, för mej att bestämma vilka kläder jag ska ha haha:)

Men idag vet jag, tror jag ;)

Sex and the City

Sitter och kollar på någon sorts dokumentär bakom Sex and the City 2. Jag bara väntar och väntar på att den ska komma ut. Och ikväll börjar dom ju sända alla avsnitten från början också. Känner att jag måste se det!

Men jag ska bädda i nya lakan och mysa ner mej i sängen och skicka lite godnatt-sms med min underbara medan jag tittar.

Godnatt!

Utelåst

Idag när jag kom hem gick jag förbi tvättstugan, eftersom vi höll på att tvätta. Jag hände upp lite kläder på tork och slängde i lite i torktumlaren. Efter det tog jag påsen med skor jag hade köpt och väskan och gick ut från tvättstugan. Dörren in dit är en sån där som låser sig automatiskt när man slår igen den, och precis när den slår igen kommer jag på att nycklarna ligger kvar på bänken där inne.

Jag springer upp till lägenheten och hoppas för mitt liv att mamma är hemma. Det var hon inte. Så jag ringde henne och frågade när hon skulle komma hem. Svaret blev inte riktigt så lyckat.
- Om ett par timmar.
Fan tänkte jag då, och satte mej ner i trappan. Då kommer mamma med idén att jag kan ringa på hos en granne och be dem öppna tvättstugan. Men eftersom jag är lite för "stolt" för att göra det så vägrade jag. Så jag fick fint finna mej i att vara utelåst.

Jag gick ut och satte mej i solen och tjurade ett tag, men till slut blev jag så arg på mej själv för att jag inte ens kunde fråga en granne. Den simplaste saken i världen egentligen. Så efter ett tag gav jag mej, och nedlät mej att ringa på hos tanten här bredvid. Jag kände mej dummast i världen när jag sa;
- Jo, jag har råkat låsa in mina nycklar i tvättstugan, tror du att du skulle kunna öpnna den åt mej?
Hon skrattade bara lite, och sa att hon hade gjort samma sak, och sen gick hon ner och öppnade.



Det är ju till och med värt en halvkass cam-bild med en tumme upp, haha!

24e maj 2010

Godmorgon!

Nu ska jag snart traska iväg till skolan, och ha mental träning som första lektion. Blä säger jag bara.

Bilder från igår

Igår var det första grillningen för i år, och den spenderades med klassen, och Anna. Vi spelade även lite Twister där alla människor till slut såg ut som dom hade slagit knut på sig allihop.
Här kommer lite bilder från kvällen.
















Det var lite olika bilder :)

Parlamentet-publik

Kom hem från min underbara för ett tag sedan. Vi pratade och myste i soffan och gjorde mest ingenting. Det kan vara skönt ibland när man är lite trött. Sen var han tvungen att åka till jobbet, så då var det bara att åka hem.

Nu sitter jag och väntar på att Parlamentet ska börja. Jag och klassen sitter ju i publiken, så det ska bli kul att se om vi syns :)

23e maj 2010

Det blev inget mer bloggande igår, vi hade alldeles för mycket att göra. På kvällen blev det i alla fall grillning med klassen, och Anna. Bilder kommer senare.
Efter att vi hade ätit blev det Twister-spelande och en massa annat. Till slut blev jag trött och runt kvart över ett fick jag skjuts av Irina hem.

Idag ska jag städa mitt rum lite, men sen blir det mysdag med min underbara!



Nyvaken

Hämta Hilda

Strax kommer Daniella hit, och då ska vi brumma ner till Gusum och hämta hennes hund Hilda. Sen ska vi svänga förbi mormor också. Måste hitta nått plåster eller nått så nageln stannar kvar. Klarar inte av att dra bort den. Mår illa bara jag tänker på det...

22e maj 2010

AAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ! Halva min tumnagel gick nyss av. FAN i helvete vad ont det gör. Galet ont. Jag kan inte bestäma mej för om jag ska dra bort nagekbiten som sitter kvar med en millimeter, eller om jag ska låta den vara sådär. Fast då lär den ju fläkas bort sen när jag tvättar håret eller nått.
FAN!

AJAJAJAJAJAJAJAJAJ!



Nu glömde jag vad jag egentligen skulle skriva. Morr.

MOT STOCKHOLM!

Nu drar klassen upp till Stockholm för dagen. Kommer hem ikväll igen. Berättar mer om vad vi gjort då!

Hemma

Nu är jag hemma igen efter ett litet äventyr med Daniella. Först åkte vi till stallet och red en sväng. Det gick förvånansvärt bra för att vara första gången jag satt på hästen. Vi hade bara en liten argumentation en stund angående ifall vi skulle hoppa fram eller gå normalt. Nog var hon ihärdig alltid, men till slut vann jag!

Efter att vi hade gjort klart allt i stallet åkte vi på jakt efter två midjeväskor. Ni vet såna som man kan ha under tröjan och sådär när man är ute och reser. Daniellas pappa hade tappat bort sina, så det var bara att börja leta. Efter ett par nitlotter hittade vi två stycken inne på Coop. Så sen blev det raka vägen hem!

Och snart ska jag krypa ner i sängen, för måste upp extra tidigt imorgon, för vi åker ju till Stockholm med klassen!



Överexponerad och dålig cam bild.

20e maj 2010

Nu har jag diskat, ätit och städat lite här hemma. Ska slänga mej framför tvn en stund som belöning, och sen kommer Daniella och hämtar upp mej. Vi ska ut och rida en liten sväng. Var sjukt längesen jag satt på en häst, så det blir nog intressant. Till det hela hör även att jag ska rida en häst jag aldrig suttit på. Men det brukar alltid vara lika intressant det med :)
Mer info om hur lyckat det blev får ni senare...



Mot sängen

Sitter här och slötittar på Sandhamn på tv utan ljud och lyssnar på Melissa Horn. Ögonen går typ i kors, så nu drar jag mej mot sängen.


Tänkte bara säga såhär. Jag vet att bloggen har blivit lite tråkig på sistone, så jag tänkte ordna upp det. Efter att jag har flyttat kommer jag försöka lägga lite mer tid på bloggen och använda mej av mer bilder och liknande. Om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om så släng in en kommentar. En ny design SKA upp innan sommaren också. Det är bara jag som ska ta mej i kragen och ta lite headerbilder. Så nu vet ni det.

Godnatt!



Jag blir så irriterad

Idag ringde det en person som började prata om pensioner och fonder och erbjudanden, och jag lyssnade väl med ett halvt öra. Innan jag hade reagerat hade jag tydligen gått med på, i ett inspelat samtal, att överväga deras erbjudanden, och sedan höra av mig. Jag har ju enligt lagen 14 dagars ångersrätt. Jag tänkte direkt när jag hade lagt på att jag ska tacka nej när jag läst mailet från dem som jag skulle få.
Saken är nu så att jag inte har fått något mail än. Och det här hände imorse. Nu börjar jag frukta att dessa listiga jävlar inte skickar ut något förrän dessa 14 dagar har gått, vilket gör att de kommer tro att jag har gått med på det, och jag kommer vara tvungen att betala skiten i ett år.

Och nej, jag kan inte ringa dom, för jag glömde ju lyssna på vart hon ringde från. Och numret hon ringde från är inte registrerat.
Ibland blir jag bara så irriterad på mej själv för att jag inte kan säga nej och är så jäkla lättövertalad.


MORR!

19e maj 2010

Idag efter skolan åkte jag och mormor till Ikea för att inhandla saker tills jag flyttar hemifrån. Det blev allt möjligt från kastruller till soffbord, och vi hade riktigt trevligt när vi gick där och kollade på grejer. Mormor tyckte jag behövde ett strykbräda eftersom jag hade fått ett strykjärn i födelsedagspresent, så det köpte hon åt mej. En snäll mormor har jag. Men resten betalade jag själv. Det blev inte så farligt dyrt som jag trodde. Fast kvittot blev en kilometer långt.



Dock kom jag på när jag kom innanför dörren här hemma att jag hade glömt en massa saker. Sjukt irriterande. Men det är bara att åka dit snart igen, haha :)

ONT



Ont ont ont i huvudet!

18e maj 2010

Igår kom jag inte i säng förrän runt två på natten, och det kanns idag kan jag lova. Är trött som satan, men det finns tyvärr fortfarande saker som måste göras.
Så det är bara att fortsätta. Bläääää.

Ont i huvudet har jag också.



Still working!

Jag pluggar och pluggar. Är helt galet trött, men jag ska fan bli klar. Psykologin får nog helt enkelt sluta på ett G. Kan inte vara mer än människa. Så är det. En uppgift kvar som jag tänbker göra idag. Sen får det vara nog.



Samlar kraft

Ligger i sängen och glor på tvn för tillfället. Försöker samla lite kraft, så jag orkar plugga sen. Jag har verkligen sjukt mycket att göra. Så sova lär jag inte få göra inatt...

17e maj 2010

Sitter här och ska snart käka lite frukost. Och sen är det dags för skolan igen. Första gången på en vecka...


Godmorgon!


Morgontrött Myh, utan smink

Off to bed!

Nu får det räcka. Nu ger jag upp och går och lägger mej.

Godnatt

Bojkotta McDonalds!



Efter att ha sett på Dokumentär inifrån som idag handlade om McDonalds och alla deras sätt att fuska, känner jag ett jag absolut inte kommer äta där mer än nödvändigt. Personalen blir tvingade att jobba gratis för att sänka lönekostnaderna, de tvingas också jobba när de är sjuka med t.ex. svinkoppor, hamburgare som är gamla säljs ändå, och man byter utgångsdatum på sallader och munkar. Det enda jag kan tänka är: ÄCKLIGT!

Dessutom sitter ledningen i tv och säger sig påstå att de inte vet att något av det här pågår. Det tror jag inte en sekund på.

Bojkotta stället. Det är ju helt sjukt.

16 maj 2010

Andra dagen själv på jobbet blev lugn. Såklart dtrular systemet lika mycket, men å andra sidan gjorde det inte lika mycket som igår när det var lååånga köer.
Idag träffade jag Céline inne på redovisningen på morgonen också. Hon vågade inte säga hej förrän jag hade räknat klart alla mina mynt, haha ;)

Nu ska jag plugga vidare, och sen blir det Wallander.


Godnatt

Nu kryper jag i säng. Är ju helt slut i huvudet. Imorgon hoppas vi på att systemet är mer på min sida, så jag slipper börja dagen med att ringa redovisningen i panik för att inget funkar. Ni höll tummarna dåligt för mej idag verkade det som. Bättre försök imorn!

Men, godnatt på er då!



Och jaa, jag har inte orkat ladda över bilder från kameran,
så ni får nöja er med cam-bilder med dålig kvalité.
Jag känner verkligen att jag är på blogg-topp just nu alltså...

Avbrott i pluggandet

Jag tar en liten paus, och belönar mej själv för att jag faktiskt pluggar en lördagkväll. Till twixen dricker jag päronsaft. Mest för att det inte fanns någe annat...



Hemma igen

Nu är jag hemma igen från en heltokig dag på jobbet. Allt som kunde strula, strulade och jag är helt trött i huvudet. Underbart, eller vad säger ni. Nu ska jag laga mat.

15 maj 2010

Nu har jag duschat, ätit lite fil, packat lite frukost och gjort mej iordning. Så nu är det snart dags att ge sig av till jobbet. Vädret ser inte riktigt ut att vara på min sida, men det kanske vänder. Får väl hoppas det i alla fall.

Är jag knasig om jag säger att det faktiskt ska bli kul att jobba?'



Peppar för jobb

Sitter här med lite godis som jag köpte på kryssningen, och peppar för jobb imorn. Det kommer bli första dagen jag jobbar ensam, och det ska bli intressant kan jag lova. Är inte helt säker på att jag verkligen kommer ihåg allt som både Isabelle och Malin har försökt trycka in i huvudet på mej, men det ska väl gå bra. Sitter ju i biljettkontoret så det finns ju alltid någon att fråga.

Men håll tummarna för att systemet inte krånglar alltför mycket!

Jävla teknik-skit.

Jag blir helt galen ibland. Fast jag orkar knappt skrika på skiten längre. EDU-mailen funkar inte. SOM VANLIGT! Internt serverfel tydligen. Heja!

Där finns alla adresser till lärarnas mail, för jag orkar aldrig spara dom någonstans så jag kan använda hotmailen, för det vill dom ändå inte att man gör.


Nu undrar jag. Hur FAN, tänkte dom att jag skulle få in mina uppgifter nu?

14e maj 2010

Aaaahh... jag är så arg! Nu när jag måste skicka iväg massa mail till filk, så bestämmer sig min mail för att protestera totalt. Helt underbart måste jag säga. Ska försöka fixa det, för det måste ju iväg senast idag.
Men med andra ord, Céline, Malin och Daniella, I'm doing my best! Men som ni vet är ju inte jag och teknologin bästa vänner. Men ska göra vad som går...

Vaför blir det alltid såhär? Visserligen gör alltid min mail som den vill, men ändå.



MORR.

Övertrött

Jag är övertrött, men speedad samtidigt eftersom jag har druckit massa cola. Inte kul faktiskt. Dessutom har jag ätit massa toffifee, vilket bidrog till en liten sockerchock. Men den går väl över, får vi hoppas.

Ska väl snart gå och lägga mej, efter att jag har kollat klart på 2½ men...

13 maj 2010

Kom hem från min käre pojkvän för en stund sedan. Sitter i mjukisbyxor, i soffan och pluggar lite. Måate verkligen bli klar med allt tills på måndag. Imorgon ska jag ta mej fasen plugga heeela dagen, så får vi se hur mycket jag får gjort.

Nu ska jag mumsa lite godis, och plugga vidare.



En mycket övertrött Myh...

12 maj 2010

Idag vaknade jag i rätt okej tid, och gick faktiskt även upp då. Åt frukost och gjorde mej iordning, för att sen springa bort till mormor en sväng. Lämnade en parfym jag köpte till henne på båten, och sen drog jag mej vidare ner mot stan.

Där träffade jag bästa Malin, och vi lunchade lite på Lindahls. Det blev grillade paninis, hur gott som helst.

Efter det gick vi bort mot skolan för att hämta lite grejer som vi skulle ta med oss hem och göra färdigt tills på måndag. Vi blev lite nervösa för att Niclas skulle se oss, så vi sprang runt och gömde oss och grejade, haha. Mycket roligt.


Nu är jag i alla fall hemma en sväng. Har lagt ner alla papper till ansökan som jag ska skicka till en högskola idag, och så ska jag packa ihop lite grejer. Ska ju sova hos min underbara inatt. Blir härligt.





Älskar det soliga vädret idag btw!

Snart klar...

Jag är strax klar med rapporten. Lite fix kvar, typ innehållsförteckningen och så. Det gör jag imornbitti. Den lär bara bli fel om jag gör den nu. Ögonen går typ i kors.

Så, godnatt.

11 maj 2010

Idag har varit en produktiv dag. Fick ett ryck och packade upp väskan från helgen, (sånt brukar annars ta ca två veckor för mej...) städade rummet, och har dessutom tvättat massa tvätt. Så nog tycker jag att jag har varit duktig.

Nu ska jag ta mej i kragen och skriva klart rapporten och skicka in den. Ska slänga iväg mailet om etiken till Céline också, innan hon äter upp mej ;)
Sen borde jag väl ta tag i allt annat som ska vara klart innan måndag. Det SKA gå.



10 maj 2010

Nu är vi hemma från kryssning, och den var galen. Mer detaljerad historia kommer nog imorgon. För nu är jag så trött, haha!

Men kul var det kan jag lova!

Studentkryssning idag!

På golvet står en packad väska, halva garderoben ligger på sängen och jag känner mej lagom förvirrad och har säkerligen glömt något. Men det är ju så det ska vara!

Idag drar jag och girlsen, (och ca 2000 personer till) på studentkryssning!! I väskan finns massa olika ombyten, FAST jga sa att jag var duktig på att packa. Och det ska bli så JÄKLA KUL! Bra musik, dans, goda drinkar och bästa tjejerna, kan det bli bättre?! NEJ, det kan det fasen inte!

Om två timmar går bussen som ska ta oss till båten, och sen är det pary all night long!





BYE torrisar!

9e maj 2010

Här packas det för fullt, och jag springer runt som en yr höna och letar efter saker. Det jobbiga är bara att jag hela tiden glömmer bort vad det är jag letar efter. Men men.

Nu är det snart dax för duschen...

8e maj 2010

God morgon på er!

Sitter hemma hos min underbara och har precis vaknat. Själv åkte han till jobbet för en stund sen, och det ska väl jag med göra sen. Men först en dusch och lite frukost.
Idag är det intro i safaribasen som gäller. Det kan ju nästan bli lite intressant, haha




Nyvaken, ohjaa...

KLAR!

I alla fall med Mitt företag. Det var det viktigaste, för det ska redovisas imorgon. Det är en punkt kvar, som jag måste prata med läraren om, men det hinner jag fixa imorgon.

Nu blir det sängen kan jag lova, för efter sju timmar vid datorn känns det som jag har gröt i huvudet, och jag skriver knappt sammanhängande meningen. Det här inlägget tog sin tid kan jag säga, haha ;)

Godnatt med er!

Fokusera!

Kom igen Myh. Fokusera. Inget multitasking nu. Diciplin. Gör vad du ska. PLUGGA!


Ibland måste jag skälla lite på mej själv när jag gör massa andra saker samtidigt som jag pluggar. Typ skriver här...

Paus!

Nu tar jag en paus från pluggandet och laddar batterierna lite. mat och lite tv-tittande och ett äpple borde få mej pigg igen. Sen måste jag fortsätta igen.
Det känns som om jag kommer ha en lång natt framför mej om allt ska hinna bli färdigt. Ock det måste verkligen bli det. Visst, jag får skylla mej själv som inte gjort klart det tidigare, men nu är det som det är och jag kan inte göra något åt det. Det är bara att plugga tills man är klar med andra ord.

En paus var det ja... puh!

MÅSTE BLI KLAR!

Jag sitter här och pluggar. Igen. Jag tycker inte jag gör nått annat nuförtiden. Men den sista tiden som är kvar i skolan är tuff, och vi har verkligen hur mycket som helst att göra. Så det är bara att bita ihop. Det är ju inte alls många dagar kvar nu, så man får stå ut, och göra det bästa av det.

Idag är det uppgiften "Mitt företag" som måste bli klart. Det ska redovisas imorgon, och jag har en hel del kvar. T.ex. göra en logga, som inte är världens lättaste, men det ska väl gå det med. Uppgiften går ut på att man ska låtsas starta sitt eget företag, och jag kan lova att jag aldrig kommer försöka mej på det på riktigt! Det är tillstånd hit, reklam dit, och krångel med allt. Dyrt som satan är det också. Så eget företag är nog inget för mej helt enkelt.

Nu ska jag väl försöka se till att bli klar med det här. Och när det här är färdigt, så är det bara projektarbetetsrapporetn kvar att göra till imorgon.

Sova kan man ju göra i graven, eller vad var det dom sa?



6e maj 2010

Jag sitter i skolan och hungrar snart ihjäl! Vill äta, NU! Jag och Céline sitter mest och flummar, ochväntar på lunchen.

Och sedan den ständiga frågan på torsdagar. Ska jag gå på samhällen?!

Night

Nu lägger jag ner pluggandet till imorgon. Jag är helt slutkörd, och ska nog gå och lägga mej så jag orkar upp imorgon. Det var alldeles för segt att komma upp idag...

Godnatt på er!

Kan man plugga ihjäl sig?!

Jag har skickat in psykologin (I TID!!!) och är nu i full färd med att göra klart Mitt företag. Jag känner mej galet produktiv, men sjukt slut i huvudet på samma gång.

Är det möjligt att plugga ihjäl sig?


Ingen bra dag. Punkt slut.

Nej. Det här blev fan ingen bra dag. Ursäkta språket, men ibland blir jag bara så jävla trött på allt och alla. (okej, inte alla, men många...).

Nu sitter jag och skriver fördjupningsuppgiften i psykologin. Det ska nog gå ganska smärtfritt. Kanske lämnar jag till och med in en psykologiuppgift i tid. Då måste jag nog göra ett kors i taket. Ett stort. För det har aldrig hänt förut.




Ett kors i taket?!

:@

ÄU£YKDP$OKGD@KFGKDG#POKDFH!!!

Jag är arg.

Mot skolan!



Kom på att jag kanske, eventuellt, borde använda mina glasögon?!

5e maj 2010

Godmorgon!

Jag är trött som satan, eftersom jag pluggade halva natten. Men jag är vaken i alla fall, och ska väl gå till skolan om ca 45 minuter.


GÄSP!

Going to bed!

Känns skönt att ni lider med mej och att det inte är bara jag som behöver plugga. Nu är jag i alla fall klar med delen av psykologin som ska redovisas imorgon. Den andra uppsatsdelen får jag göra klart under dagen imorgon och skicka in. Den är påbörjad och jag vet vad jag ska skriva om, men jag behöver verkligen sova lite.

Godnatt på er!


Sjukt dålig bildkvalité. Men den bjuder jag på.


FAAAAAN. Jag insåg just att jag måste lägga i nya lakan innan jag kan sova. Åh vad trött jag blir.

Psykologiplugg

Jag pluggar och käkar billig choklad. Och tittar på tv. Multitasking!


Trött igen

Ska man verkligen vara såhär trött efter en vanlig dag?! Jag somnar snart kan jag lova. Blääää!


Home

Nu har jag kommit hem efter en lång dag i skolan. Höll på att hungra ihjäl på vägen hem ifrån skolan, men jag antar att det blir så när man har lunch halv elva och slutar halv fyra...
Jag sprang i alla fall förbi Ica och köpte mej en liten chokladkaka. Mums! Men fy vad onyttig jag känner mej.

Nu blir det plugg för hela slanten. Det lär behövas eftersom psykologin ska vara klar imorgon!

4e maj 2010

Sitter i skolan och skriver på min projektrapport. Det är svårt, och tråkigt, men den måste vara inne senast på fredag så det är bara att jobba på. Den här veckan är grymt jobbig, eftersom nästan alla stora uppgifter vi har fått ska vara klara. Men det är bara att bita ihop antar jag. Det är ju faktiskt bara 23 dagar kvar!

Underbara 23 dagar, och sedan är vi fria. Så jag kan stå ut med att det är mycket plugg sista veckorna faktiskt haha :) 

Trötter

Jag sitter här och glor på Svenska Hollywoodfruar och håller på att somna. Jag har varit hur trött som helst hela dagen, så jag tror det är dags att sova snart. Pratar lite på msn med min underbara, och har precis bytt om till pyjamas. När programmet är slut ska jag krypa ner i sängen och sova.

Godnatt på er!

 


3e maj 2010

Tjohej!

Idag har jag faktiskt varit ganska produktiv på lektionerna, så jag är riktigt stolt över mej själv. Snart ska jag dessutom sätta mej och plugga. Har hur mycket som helst som ska vara klart den här veckan. Jag förstår verkligen inte hur jag ska hinna det här. Men det gåt väl på nått sätt.


Det är bra att vara produktiv!

2a maj 2010

Idag var första dagen på jobbet för säsongen. Och vad är egentligen en resa till Kolmården utan lite spänning? Jag tog buss 118 ner mot resecentrum, men på vägen händer det som inte får hända. Bussen går sönder!
Så där satt jag och kände hur stressen liksom hoppade på mej. Istället för att faktiskt njuta av vädret, satt jag och funderade på att putta igång bussen. Mycket normalt, haha.
Men jag kom till slut fram till jobbet efter lite skäll på busschauffören och med en millisekunds marginal till nästa buss.

Dagen i sig flöt väl på rätt bra. Är lite osäker på om all information som Isabell försökte trycka in i mitt huvud fastnade, men det visar sig väl nästa gång jag ska jobba.
Kan bara säga såhär, att jag är så totalt överlycklig över att kassan själv räknar ut hur mycket man ska ge tillbaka i växel, och själv vet vad allt kostar. Jag behöver bara knappa lite på min dator så är allt klart. Heeelt underbart. Inte ens lite huvudräkning behövde jag haha.

Efter jobbet åkte jag till min underbara och myste lite. Är skönt att bara ta det lugnt ibland. En glass slank visst ner på promenaden vi tog också. Nu är det vår ser ni!




Det här inlägget skulle ha publicerats igår, men gjorde inte det av någon anledning.

Jobba imorgon

Nu säger jag godnatt. Imorgon ska jag upp klockan sex, för imorn är första dagen på jobbet för säsongen. Ska bli skönt med lite extra pengar.

Men nu är jag trött, så nu blir det sängen.

Pluggar

Jag har pluggat lite här framför tvn. Är i alla fall klar med nästan allt till samhällen. Men nu orkar jag nog inte mer idag. Kanske skriver ihop nån av uppgifterna till texten sen. Vi får se.
Illa att jag sitter i soffan och pluggar, ensam, en lördag. Underbart...

1a maj 2010

Igår satt jag och Bea i fiskdammen vid valborgsfirandet vid Kullerstad. Mathilda stog i kiosken bredvid och ett tag var det kö lång väg. Men sen blev det lugnt och vi kunde ta det lite lugnt.
Senare satt vi eldvakt när alla andra hade åkt hem. Så vi kom väl i säng runt två inatt. Vi orkade inte sitta kvar längre, för det började bli kallt.

Imorse vaknade vi vid kvart över tolv. Lite sent egentligen, men vi var trötta. Nu är jag i alla fall hemma och ska försöka plugga lite.



RSS 2.0