31e juli 2010

Idag är jag trött. Gick upp hela en timma tidigare än jag brukar, och det kändes kan jag lova. Men dagen har varit rätt bra. Mycket folk bara.

Nu ska jag ta det lite lugnt, kanske ta ett bad, och sen käka lite chokladpudding. Mums.

Apollo 13

Sitter i soffan under en filt och kollar på Apollo 13. Den är rätt bra, har sett den förut. Men jag börjar bli riktigt trött, så jag funderar på att snart krypa ner i sängen. Jag förstår mej inte på busstiderna för imorgon till jobbet heller. Det ska tydligen helt plötsligt vara ett tåg? Och det lär ju liksom inte åka förbi min hållplats om man säger så. Så för att vara på säkra sidan så lär jag få ta den tidigare bussen. Och den går ju redan tjugo över sju. Sjukt tidigt.
SNARK.

Så som sagt, det lär nog bli sängen för min del snart.



30e juli 2010

Har precis käkat lite mat. Tänkte först skita i att laga mat, eftersom jag så jäkla trött, men sen kom jag på att jag ändå behövde matlåda till imorn, så det vara bara att ställa sig vid spisen.


Snart kommer Daniella hit, och vi får väl se vad vi gör. Hon var tydligen i stan, så hon passade på att komma förbi!





Förlåt för min otroligt dåliga bloggning för tillfället.

29e juli 2010

Min M sov här inatt. Hur mysigt som helst att vakna upp bredvid honom måste jag säga.

Dagen spenderades sedan på stan med bästa Malin. Vi käkade lunch i cupolen, och sedan blev det lite shopping. Eller, ja om man nu kan kalla det shopping när jag bara köpte en almanacka? Men nu är det gjort i alla fall, och jag behövde verkligen en kan jag säga. Nu kan jag äntligen planera mitt liv som vanligt igen. Att vara utan har nästan gjort mej tokig både nu och då.

Det har varit en ritktigt bra dag, och just nu sitter jag här i min lägenhet och lyssnar på en av skivorna jag köpta första året i Taizé. Och åhhhh vad jag längtar tillbaka. Jag bara MÅSTE tillbaka. Jag måste! Någon gång. Inte nu.



Snart ska jag sova. Måste bara se Sex and the City först. Sen måste jag sova. Ska ju jobba imorgon.

28e juli 2010 - Tvättdag

Ni kan nog gissa vad jag ska sysselsätta mej med idag. Men inte nog med det. Det ska storstädas. Diska, damma, dammsuga, torka golvet och alla andra saker man över huvudtaget kan komma på i städväg. 

Så idag blir en tråkdag, men man måste väl ha sånna dagar med ibland.


Vad ska ni göra? Inte tvätta antar jag?

Till M

Nu ska jag hem till M och ha myskväll. Sover där inatt också. Riktigt mys!

Jag somnar snart

Mormor hämtade mej på jobbet förut, och sen åkte vi och käkade lite. Nu är jag hemma igen, och jag är riktigt trött. Konstigt att man egentligen kan bli trött av att sälja biljetter. Men så är det.

Snart ska jag väl ta en dusch, och sen ska jag nog träffa M ikväll.

Om sju minuter...

... slutar jag :D

27e juli 2010

Sitter på jobbet och har lunch för tillfället. Det har varit riktigt mycket folk idag, så vi har definitivt haft saker att göra under hela dagen. Man blir lite trött i huvudet när man hela tiden knappar på datorn och säger massa olika summor, men nu har jag slängt i mig lite pannkakor, så nu är jag fit for fight igen, och kan jobba några timmar till. Slutar ju halv fyra idag :)


Måste för övrigt säga såhär, muffinsen smakar inte ens choklad. Morr.

Muffinsbak och Satc

Jag fick ett infall och bakade muffins vid halv tio. Jag får alltid såna infall alldeles för sent, men det kan inte hjälpas. Tyvärr blev dom rätt misslyckade. Dom smakar ju inte ens choklad. Men så är det.

Nu blir det soffan, lite nötter och ett par avsnitt av Satc.



26e juli 2010

Hej hej på er!

Såg att det var en riktig ordentlig topp i statistiken igår. Riktigt kul ju :)


Många av er undrade vart jag jobbar på Kolmården. Jag sitter i år i entrékassan och säljer biljetter, vilket jag tycker är riktigt roligt. Man får träffa mycket människor, och för en social människa som jag så är det perfekt! Dessutom är all personal på Kolmården hur bra som helst, så man har aldrig tråkigt på jobbet :)

Om det är något mer ni undrar så fråga på bara!


För övrigt kan jag säga att dagen har varit bra. Har jobbat idag igen, och idag var det i alla fall lite mera folk än igår. Nu ska jag snart ta mej i kragen och gå och handla lite, och sen slänga ihop något att äta.



Vad har ni haft för er idag då?


25e juli 2010

Sitter på jobbet och fryser. Jobbar kort dag idag, och sedan ska jag hem och tvätta och städa bort alla spindelnät som ploppar upp här och var även om städar hur ofta som helst. Ska försöka få mormor att åka och storhandla med mej också. Jag har ju snart ingen mat kvar hemma haha ;)

För tillfället är det rätt lugnt på jobbat, så jag sitter och småpratar med Viveka.


Hoppas alla har en bra dag i regnet.

Till Daniella

Nu ska jag packa ihop lite saker, och sen ska jag ta bussen ner till Daniella. Vi ska ut och rida, så jag hoppas på att regnet inte följer med mej dit. Men vi överlever nog även om det skulle bli så.

vad ska ni hitta på idag?



24e juli 2010

Godmorgon på er!

Har käkat lite frukost, och nu sitter jag och glor lite på tv. Borde väl egentligen ta en dusch och städa lite här hemma. Men jag tror inte jag orkar. Eller, duscha ska jag väl göra lite senare. Men städningen får nog faktiskt vänta till efter jobbet imorgon.

Men som sagt, en dusch var det jaa....

Jag har ångest.

Okej. Såhär är det. Eftersom jag inte hade matte C när jag tog studenten, kunde jag inte söka in på flygledarutbildningen direkt. Därför sökte jag en matte c-kurs på distans, och några andra kurser på LiU. Men jag sökte även affärslogistik på Logistikhögskolan, som en backup, ifall jag inte skulle komma in på det andra.
Inget konstigt med det tänker ni. Nej, det är det ju inte.
För ett par veckor sedan fick jag beskedet att jag hade blivit antagen till affärslogistikprogrammet. Och då tänkte jag att "åh vad bra!", och började ställa in mej på att börja där. Sen för ett par dagar sedan fick jag även veta att jag kom in på både distanskursen i matte och en annan kurs. Och där har va upphovet till min ångest.
- Vad i helvete ska jag välja?!

Det positiva med affärslogistikprogrammet är ju att det bara är två år, plus att det är stor chans att få jobb direkt. Dessutom ligger det här i Norrköping vilket gör att jag slipper pendla.
Om jag tar mattekursen och ett par andra kurser på LiU, och sedan söker till flygledarutbildningen om ett år, ja du är det ju fyra år innan jag är klar. Och chansen att få jobb är kanske inte riktigt lika stor. Men å andra sidan så är det ju egentligen det jag har kommit fram till att jag vill göra. Och jag tycker att det verkar vara mycket intressantare.

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra...

23e juli 2010

Sitter här på jobbet. Just nu är det rätt lugnt så det är ganska skönt. Har dock lika jävligt ont i ryggen som igår. Måste verkligen prata med min chef om dom där gästundersökningspassen. Jag klarar tydligen inte att gå runt bland alla backar i parken i fyra timmar i sträck. Konstig egentligen. Men jag klarar inte att ha såhär ont efter varje gång heller. Men vi får väl se hur jag löser den saken.

Idag kommer mormor och hämtar mej på jobbet, och sen blir det fika med henne hemma hos mej. Trevligt trevligt. Sen får jag väl se vad som händer ikväll.

22e juli 2010

Idag har M och jag (eller mest M, jag höll ju bara i lite skruvar...) satt upp lite hyllor och andra saker i min lägenhet. Så nu ser det faktiskt ganska färdigt ut. Nästan i alla fall.
Sen käkade jag lunch med Daniella.

Och nu på kvällen har M fixat min badkarsplopp, så jag kan bada igen. Undrar vad jag skulle göra utan honom alltså. Han kan ju allt liksom :)
Sen har vi kollat lite tv och myst. Nu sitter jag själv här i soffan med lite godis. Väntar på att Sex and the city ska börja, och sen ska jag sova. Det är ju dags för jobb imorgon igen.

20e juli 2010

Idag var det en hektisk dag på jobbet. Vi hade hur mycket besökare som helst, och köerna i safari parken sträckte sig från vägen utanför grindarna till slutet av parken. Jag som var värd i safari, hade inte mycket att göra eftersom det var långa köer, och jag inte behövde dela upp bilarna mellan kassorna. Så det var rätt skönt.

Efter jobbet åkte jag ner till stan och handlade lite för presentkorten som jag hade kvar. Hittade en fin ring på Guldfynd, och sen lite krokar och en "take-away" mugg i porslin. Sen snabbfikade jag med Daniella på hennes jobb innan jag sprang vidare.

Var och hämtade böckerna till skolan som jag köpte av en kille här i Norrköping. (Tänk att man ska behöva köpa bokjäklarna nu...). Fick böckerna för 400 kr. Ganska billigt för att vara så nya och fräscha. Det är företagsekonomi som kommer bli min första kurs. Spännande.




Såhär mycket måste jag läsa, och kunna, INNAN jag börjar.


Jag har läst en sida. Och känner mej rätt lost.

Men men.

Kvällsmat

Nu blir det några mackor, te och lite Sex and the City innan det är dags att sova.

19e juli 2010

Idag var det faktiskt lite mer fart på jobbet, så det fanns hela tiden något att göra. Men ändå så var det tydligen inte så mycket folk i parken i alla fall. Konstigt sånt där.
Slutade i alla fall tidigt, och det var skönt. Sov lite på bussen hem, och väl hemma latade jag mej bara hela dagen. Det får man göra ibland tycker jag.

Imorn ska jag åka ner till stan efter jobbet och försöka handla lite för de presentkorten jag fick när jag tog studenten. Vi får väl se vad jag hittar. Nu ska jag väl fortsätta slappa i soffan.

Ondskan

När mami och syster hade varit här, åkte jag och handlade, och sedan lagade jag till lite mat, så nu har jag massa matlådor igen. Vilket är ganska skönt.

Nu sitter jag här i soffan och väntar på M. Han kommer strax hit, och så ska vi kolla på Ondskan som går på fyran ikväll. Det är lite mysigt att bara titta på en film.



Hoppas att ni får en bra kväll!

18e juli 2010

Sitter på jobbet för tillfället. Det är inte så mycket bilar just nu, så det är rätt lugnt. Slutar tre idag så det är ingen lång dag, vilket är ganska skönt. Måste fixa lite hemma, och handla och greja när jag kommer hem. Då kan det vara skönt att inte komma hem så sent.

Nu ska tydligen mami komma och fika hos mej senare, så det blir ju lite trevligt. Ska bara försöka städa bort all parfymdoft hemma i badrummet innan dess, så dom slipper stanken. Igår när jag höll på att plocka iordning därinne lyckades jag ha ner en av flaskorna i golvet så den gick sönder. Så jag hade ju självklart både glassplitter och parfym överallt i hela badrummet. Jag både dammsugade och moppade golvet, men det stinker fortfarande. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men det löser sig väl :)

Nu ska jag jobba vidare :)

Dagens



Jeansshorts - Cubus
Vitt over-size linne - Gina tricot


Nu ska jag snart sätta mej på bussen ner till Daniella. Hoppas ni alla får en bra dag!
Hörs ikväll.

16e juli 2010

God morgon!

Jag ska snart ta mej en dusch och sen käka  lite frukost. Sen ska jag ta bussen ner till resecentrum, och ta en annan buss ner till Gusum och Daniella. et ska bli lite skönt att komma iväg lite hemifrån en dag :)

Satc

Sitter här i soffan och tittar på Sex and the City. Ska strax gå och lägga mej, eftersom jag måste upp rätt tidigt imorgon. Jag ska ner till Daniella över dagen, och det ska bli riktigt roligt. Vi ska till stallet och rida, och sed bada vid tjen. Ska försöka ta lite bilder också så bloggen får lite liv :)

Nu ska jag försöka hitta något gott här hemma. Är sugen på nått sött...



Gissa...

... vad jag har gjort idag.



15e juli 2010

Blogg och sommar hänger nog inte ihop för mej, haha. Det går inge bra här som ni märker. Jag ligger mest ute och solar, eller är på jobbet. Så jag lägger inte så mycket tid på bloggen.

Idag var det tänkt att jag skulle åka ner till Daniella, men kom på imorse att jag har tvättid, så det får vänta tills imorgon. Så idag får det bli städning och tvätt som gäller helt enkelt. Inte det roligaste som finns, men tyvärr måste det ju göras det med. Laga lite mat ska jag väl försöka också, men det är ju så varmt så man vill ju ändå knappt äta. men men.


Hoppas alla har det bra i värmen. Såg att det antagligen kommer åska på lördag, så passa på att njuta...

13e juli 2010

Det har varit lite tyst här på bloggfronten för mej. Jag har jobbat, och så har värmen och jag inte riktigt varit vänner, så jag har varit jättetrött.

Idag var det en ny dag på jobbet, och jag kan lova att det är en prövning varje dag i den här värmen. Jag har till exempel gått runt i parken och samlat in mailadresser till gästundersökningar. Och DET var varmt kan jag säga. Men det gick. Jag fick i och för sig bara ihop 44 st, men det fick duga.

Nu sitter jag här i soffan och ska ta mej ett glas vin och lite godis. Jag är ju ledig imorgon så man får faktiskt festa till det lite ;)

9e juli 2010

Sitter här på jobbet i värmen och strular till allt som går att strula till tror jag. Huvudet är inte riktigt med idag känner jag. En del av mej är nog fortfarande kvar i Linköping på Stångebro med Winnerbäck. Det var ju helt magiskt igår. Jag kan leva på det där lyckoruset i flera veckor.

 För tillfället är det rätt lugnt, och jag slutar ju om en timme. Då ska jag hem, och sen får vi se vad som händer. Kanske ska umgås lite med min käre pojkvän, om inte han har något annat planerat. Jag känner att jag är i behov av lite mys. Men vi får väl se vad som händer.


Hoppas ni har det bra i värmen vad ni nu hittar på :)

Lars Winnerbäck idag!

AAaaaahhhh! Det är äntligen dags att få se älskade LW igen. Tredje gången nu, men jag är lika förväntansfull som vanligt. Galet det här. Nu kommer jag gå på rosa moln i en vecka igen. Tänk vad länge man kan leva på en sån här grej. Helt sjukt egentligen.

Lycka. Total lycka.

8e juli 2010

Godmorgon!

Inatt sov jag riktigt bra för första gången sedan jag blev sjuk, så det var riktigt skönt. Nu har jag käkat lite frukost i soffan framför tvn. Snart är det dags för att hoppa in i duschen, och göra sig iordning.

Idag är det ju dags för allas vår älskade Lars Winnerbäck att starta sin turné. Och jag kommer att vara där!


Blåbärspaj

Jag är sjukt sugen på blåbärspajen som ligger så fint och oskyldigt i min frys. En sån där grej som man plockat med sig hem från affären när man har handlat när man är hungrig. Men nu är den väääldigt lockande. Jag tror att det får bli till Sex and the City ikväll. Mums!

7e juli 2010

Jag har spenderat ännu en dag i djurparken, och set har faktiskt varit ganska lugnt. Jobbade ihop med Madde idag, vilket alltid är lika trevligt. Hon gav mej till och med skjuts hem, och då blev jag glad :)

Sen, när jag kom in i affären där man har kunnat köpa ticnet-biljetter, ja då kunde man tydligen inte det. Utan jag var tvungen att boka innan. Eller så fick jag gå till ett annat ticnet-ombud. Så jag går ner dit dom har sagt att det ska finnas ett. Är det öppet? Nej såklart inte. Så det var bara att åka hem, och boka den jäkla biljetten, och sen hämta ut den imorgon. Inte mer med det egentligen. Men i den här värmen. Jaa, då blev jag lite putt.


Nu ska jag steka köttbullar. Är hungrig som satan!

6e juli 2010

Det har varit en rätt bra dag på jobbet. Inte för mycket folk, och inte för varmt egentligen. Det kom en liten rusch på efetrmiddagen när jag stog i entrébutiken. Det hade ju förstås gått lite fortare om den andra tjejen som stog där hade stått i sin kassa istället för att gå runt och fylla på en tröja där, och en delfin där. Morr säger jag bara.

Sen blev det att sätta sig på bussen hem, och sedan laga mat det första man gjorde när man kom hem. Så är det att bo ensam. Tyvärr. Jag har även ägnat min kväll åt att diska och vika tvätt. Såna där saker man inte vill göra, men måste ibland.


Nu ska jag se på Sex and the City och måla naglarna :)

JAG KOM IN!

Jag kom in! Jag kom in!

Jag hade ju sökt en KY-utbildning på två år här i Norrköping, och var på intervju för ett par veckor sedan. Och igår fick jag brevet. Jag har blivit antagen till programmet!

Var bara tvungen att skryta lite, haha ;)


4e juli 2010

Jag har legat sjuk här hemma i flera dagar, så jag har inte riktigt haft lust eller ork att blogga. Nu börjar jag må lite bättre, så jag hoppas att jag blir frisk snart.
Sitter här och funderar på iaffl jag skulle försöka samla lite ork till att göra/värma lite vanlig mat idag. Jag har ju bara ätit glass och yoghurt i flera dagar. Men vi får se :)

1a juli 2010

Jag är sjuk sjuk sjuk. Jag tror inte jag ska jobba imorgon. Helt ärligt har jag ingen energi. Så. Godnatt.

RSS 2.0