Duktig på bloggdesign?

Nu är det såhär. Att jag har skapat en ny blogg, men vill ju inte gärna börja skriva där innan den är iordning. Men då har jag ett problem. Jag kan verkligen ingenting om det här med bloggdesigner... så nu efterlyser jag någon som kan detta, och som skulle vilja hjälpa mej med detta :)

Sjuk?

Idag är jag ledig, och sen är det dags för jobb i fyra dagar. Känner dock att jag är på väg att bli sjuk, så vi får väl se hur allt går. Jag försöker kurera mej med honung i te och halstabletter. Får helt enkelt hålla tummarna för att det funkar. Någon som har något mer knep för att hålla sig frisk??!

Just another day

Idag har det inte hänt mycket. Har spenderat några timmar på jobbet, och mest varit irriterad över det mesta. Det var en sån dag idag. Men nu är jag hemma, och kvällen ska spenderas i soffan med sambon.
Den nya bloggen är under arbete... får se när jag flyttar. Men känner verkligen att jag behöver en nystart.

Bekymmer...

Hatar när saker och ting inte alls går som jag tänkt mig. Men sånt är väl livet antar jag. Känner dock att jag inte orkar med alla motgångar just nu. Men tyvärr går det ju inte riktigt att krypa ner i sängen och aldrig gå upp. Så jag lär väl få leva med det. Eller i alla fall göra det bästa av situationen. Vad det nu är... Blä.

M&M på Kolmårdens djurpark!

Idag åkte jag och Mattias ut till Kolmården för att spendera en hel dag med att titta på djur, vara ute i solen, och bara ha en mysdag tillsammans. Vi gick upp ganska tidigt för att komma ut ungefär när det öppnade och sedan gick vi genom parken i vår egen takt och kollade på djuren och några shower.

Det blev en riktigt lyckad dag, och vi kom hem solbrända och lite trötta, men väldigt glada. Det har nog varit en av dom bästa dagarna på länge!


Bjuder på en bild av oss. De andra får ni se en annan dag, för ska jag ladda upp alla nu, så får jag sitta här till midnatt, och det orkar jag inte ;)



Ny blogg?

Alltså. Det här gick ju inte så bra som Amanda poängterade tidigare idag. Jag har ju inte alls bloggat speciellt mycket, som jag lovade att jag skulle. Men känner att jag behöver en nystart för att få fart igen. Så jag har börjat fundera på en ny blogg. Ett statement för att jag liksom inte är samma person som när jag startade den här... Men vi får se. Måste ha hjälp med en ny design i så fall... Får se.
Nu ska jag och sambon gå och lägga oss. För imorn ska vi upp tidigt. Varför får ni se imorn. Jag SKA blogga då när jag kommer hem :)
Kram!

Tillbaka!

Hej på  er!

Har väl haft en liten bloggpaus. Kände ingen motivation, och då blir det ju oftast inga bra inlägg heller. Men nu känner jag att jag vill börja skriva igen. Jag har säkert tappat en del läsare, men får hoppas på att dom kommer tillbaka ;)
Idag har jag i alla fall njutit av det vackra vädret en stund. Jag och sambon tog en kvällspromenad och köpte lite vindruvor som vi ska smaska på sen. Medans vi ser på hockey antar jag. För det är vad som visas hos Lindqvist-Waernoff ikväll.
Förutom det har jag bakat en hel drös med muffins och tvättat en hel massa kläder. Kanske inte det roligaste, men gott, och välbehövligt!
Nu ska jag snart hämta upp tvätten, och sen mysa med min kära pojkvän i soffan tills det blir sovdags!

RSS 2.0